Lediga jobb som Data/IT i Sollentuna

Se lediga jobb som Data/IT i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

System Developer

Vill du göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett vilken roll du har i företaget. För vårt arbete bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi i en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och vårt omfattande kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi bevisa att omsorg om jorden och goda affärer går hand i hand. Vi söker en lösningsorienterad utvecklare till vårt... Visa mer
Vill du göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett vilken roll du har i företaget. För vårt arbete bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi i en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och vårt omfattande kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi bevisa att omsorg om jorden och goda affärer går hand i hand.

Vi söker en lösningsorienterad utvecklare till vårt team. Vi söker en nyfiken och öppensinnad person som är intresserad av nya möjligheter.

Som systemutvecklare på Ragn-Sells kommer du att vara en del av ett tvärfunktionellt team tillsammans med andra kollegor med olika tekniska och affärsmässiga kompetenser.

Vad kommer du att göra?

Som systemutvecklare i ett av våra team kommer du att ha en nyckelroll i utvecklingen av helt nya funktioner, bidra till arkitekturdiskussioner, teknikval och kommunikation av tekniska ämnen till icke-tekniska intressenter.

Dina uppgifter och ditt ansvar:


• Kunskaper i olika programmeringsspråk.
• Professionell inställning till arbetet, en stark känsla av ansvar gentemot kunden
• Förmåga att fokusera på att leverera kod av hög kvalitet och ta ansvar för hela kodlivscykeln.
• Innovationsförmåga, problemlösningsförmåga, öppenhet och en "kan göra"-attityd som gör att du trivs i utmanande situationer.
• Arbeta med teamet för livscykelhantering för att stödja Ragn-Sells olika affärsenheter och leverera tekniskt hållbara IT-lösningar.
• Goda kunskaper i engelska är ett måste.

Vem är du?

Du är en kreativ tänkare, en självmotiverad lagspelare och samarbetspartner. Du använder kreativa kodningsfärdigheter för att uppmuntra teamet att tänka bortom det förväntade och leverera högkvalitativa upplevelser.

Tekniska kunskaper:


• Kunskap och/eller intresse för Python- och .NET-programmering
• Kunskap om och/eller intresse för Azure-programmeringskomponenter, såsom Azure Functions, Azure Data Factory, Data Bricks och Azure Logic Apps.
• Kunskap om utveckling av MS Server, både on prem och Azure-baserad.

Vad kan vi erbjuda dig?


• Arbeta inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
• Självklart bra anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag.

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår rekryterare Maria Lundbäck , [email protected]

Övrigt:

Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor i Sollentuna. Ragn-Sells fortsätter att ha en flexibel arbetsplats där du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera hemarbete med arbete från kontoret. Vi tillämpar sex månaders provanställning för samtliga tjänster.

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK. Visa mindre

Junior supporttekniker

Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker. Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer.... Visa mer
Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker.
Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer.
Har du sedan tidigare erfarenhet av Active Directory, fjärrstyrning och gärna något ärendehanteringssystem så är det mycket meriterande.
Du känner dig bekväm med att ta emot samtal och ser nya uppgifter som en utmaning och möjlighet att utvecklas. Du brinner för att göra kunden nöjd, det är därför viktigt att du har en utvecklad känsla för kundbemötande.
Hos vår kund kommer du jobba som 1:a linjens supporttekniker, du kommer ingår i ett team av kollegor som tillsammans kommer att hjälpa användare med deras IT-bekymmer över telefon samt med hjälp av fjärrstyrningsverktyg.


Krav
• Gymnasial IT-utbildning eller motsvarande
• Kunskaper inom Windows 10 och Office paketet
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Meriterande
• Tidigare arbete i servicedesk.
• Active Directory
• Fjärrstyrning Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Vi söker en Produktutvecklare inom LS-DYNA!

Påväg till jobbet, skolan, eller mataffären, oavsett om du kör bil, cyklar eller går så strävar vår kund efter att göra livet på vägen säkrare! Vill du vara med på resan att göra vägar säkrare genom en roll som produktutvecklare och simuleringsingenjör? Vi söker nu dig som är nyexaminerad ingenjör och intresserad av en arbetsplats att växa i på lång sikt! Information om tjänsten I vårt moderna samhälle är människor alltid påväg! Vår kund är en av de leda... Visa mer
Påväg till jobbet, skolan, eller mataffären, oavsett om du kör bil, cyklar eller går så strävar vår kund efter att göra livet på vägen säkrare! Vill du vara med på resan att göra vägar säkrare genom en roll som produktutvecklare och simuleringsingenjör? Vi söker nu dig som är nyexaminerad ingenjör och intresserad av en arbetsplats att växa i på lång sikt!

Information om tjänsten

I vårt moderna samhälle är människor alltid påväg! Vår kund är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. De har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. De tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva lösningar inom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

Professionals Nord söker i samarbete med kund en Produktutvecklare/simuleringsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kundföretaget. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds
Här bli du en del av ett prestigelöst team på 4 personer som jobbar nära varandra, har kul på jobbet och utvecklas tillsammans. Teamet strävar efter ständiga förbättringar och effektiviseringar!

• En avgörande plats i ett prestigelöst och kompetent team som ser fram emot att välkomna dig!
• Ett långsiktigt konsult uppdrag där du på sikt har möjlighet att bli anställd direkt hos kunden.
• En gedigen introduktion med teamet men också med kundens vassaste simuleringsingenjörer i Norge!

Arbetsuppgifter
I rollen som produktutvecklare och simuleringsingenjör kommer du att ansvara för att ta fram nya bro och bullerräcken! Teamet arbetar med nya vägar och därmed permanenta installationer. I din roll arbetar du enligt FEM-modellen för att validera och optimera beräkningar utifrån CAD-ritningar! Utifrån modellen analyserar du data och förhåller dig till de riktlinjer och kravspecifikationer som finns för komponenterna för att uppnå önskad standard och goda resultat! Vid godkänd simulering tar du tillsammans med teamet beslut om produkten ska testas fysiskt och du följer upp med teknisk dokumentation av arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Göra analyser över hur stor sannolikheten är att produkten klarar test.
• Arbeta i LS-DYNA samt 3D och 2D-program.
• Validera och optimera nydesignade produkter i virtuell miljö.

Vi söker dig som

• Innehar tidigare erfarenhet av LS-DYNA.
• Tidigare teknisk erfarenhet från antingen studier eller arbetsliv.
• talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du innehar en ingenjörsexamen och erfarenhet av Inventor och AutoCAD.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är mycket tekniskt intresserad, lösningsorienterad och analytisk. Du trivs i miljöer med samarbeten och har vana att hantera flera olika uppgifter på ett strukturerat sätt. Du har ett öga för detaljer och driversjälvgående ditt arbete framåt för att uppnå ett kvalitativt resultat!

START: Omgående, enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Sollentuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Vi söker en Simuleringsingenjör inom LS-DYNA!

Påväg till jobbet, skolan, eller mataffären, oavsett om du kör bil, cyklar eller går så strävar vår kund efter att göra livet på vägen säkrare! Vill du vara med på resan att göra vägar säkrare genom en roll som produktutvecklare och simuleringsingenjör? Vi söker nu dig som är nyexaminerad ingenjör och intresserad av en arbetsplats att växa i på lång sikt! Information om tjänsten I vårt moderna samhälle är människor alltid påväg! Vår kund är en av de leda... Visa mer
Påväg till jobbet, skolan, eller mataffären, oavsett om du kör bil, cyklar eller går så strävar vår kund efter att göra livet på vägen säkrare! Vill du vara med på resan att göra vägar säkrare genom en roll som produktutvecklare och simuleringsingenjör? Vi söker nu dig som är nyexaminerad ingenjör och intresserad av en arbetsplats att växa i på lång sikt!

Information om tjänsten

I vårt moderna samhälle är människor alltid påväg! Vår kund är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. De har en stark regional närvaro i hela Sverige och jobbar med allt från produktförsäljning och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt. De tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva lösningar inom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur.

Professionals Nord söker i samarbete med kund en Produktutvecklare/simuleringsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kundföretaget. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds
Här bli du en del av ett prestigelöst team på 4 personer som jobbar nära varandra, har kul på jobbet och utvecklas tillsammans. Teamet strävar efter ständiga förbättringar och effektiviseringar!

• En avgörande plats i ett prestigelöst och kompetent team som ser fram emot att välkomna dig!
• Ett långsiktigt konsult uppdrag där du på sikt har möjlighet att bli anställd direkt hos kunden.
• En gedigen introduktion med teamet men också med kundens vassaste simuleringsingenjörer i Norge!

Arbetsuppgifter
I rollen som produktutvecklare och simuleringsingenjör kommer du att ansvara för att ta fram nya bro och bullerräcken! Teamet arbetar med nya vägar och därmed permanenta installationer. I din roll arbetar du enligt FEM-modellen för att validera och optimera beräkningar utifrån CAD-ritningar! Utifrån modellen analyserar du data och förhåller dig till de riktlinjer och kravspecifikationer som finns för komponenterna för att uppnå önskad standard och goda resultat! Vid godkänd simulering tar du tillsammans med teamet beslut om produkten ska testas fysiskt och du följer upp med teknisk dokumentation av arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Göra analyser över hur stor sannolikheten är att produkten klarar test.
• Arbeta i LS-DYNA samt 3D och 2D-program.
• Validera och optimera nydesignade produkter i virtuell miljö.

Vi söker dig som

• Innehar tidigare erfarenhet av LS-DYNA.
• Tidigare teknisk erfarenhet från antingen studier eller arbetsliv.
• talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du innehar en ingenjörsexamen och erfarenhet av Inventor och AutoCAD.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är mycket tekniskt intresserad, lösningsorienterad och analytisk. Du trivs i miljöer med samarbeten och har vana att hantera flera olika uppgifter på ett strukturerat sätt. Du har ett öga för detaljer och driversjälvgående ditt arbete framåt för att uppnå ett kvalitativt resultat!

START: Omgående, enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Sollentuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

IT Projektledare

Vi söker en engagerad IT-projektledare för att ta ansvaret för planering, implementering och leverans av IT-projekt hos vår kund. Du kommer att arbeta nära vårt team av IT-professionella för att säkerställa att projekten genomförs i rätt tid, inom budget och med hög kvalitet. Arbetsuppgifter: - Planera, implementera och leverera IT-projekt. - Kommunicera effektivt med kunder och andra intressenter under projektets gång. - Samla och analysera kundkrav... Visa mer
Vi söker en engagerad IT-projektledare för att ta ansvaret för planering, implementering och leverans av IT-projekt hos vår kund. Du kommer att arbeta nära vårt team av IT-professionella för att säkerställa att projekten genomförs i rätt tid, inom budget och med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter:- Planera, implementera och leverera IT-projekt.

- Kommunicera effektivt med kunder och andra intressenter under projektets gång.

- Samla och analysera kundkrav för Financial Services Dealer Front End Systems.

- Utveckla produktkrav och hantera produktutvecklingsprocessen.

- Arbeta med IT-team för att implementera och testa systemändringar.

Exempel på projekt:

- Utveckling av en lösning för dataanalys av aftersales data i AWS Cloud.

- Utveckling och implementering av nya system för kundens Financial Services Dealer Front End.

Teknisk Kompetens:
Vi förväntar oss att du som IT-projektledare har djup teknisk kompetens inom IT-området. Erfarenhet av att arbeta med AWS Cloud Solution, Active Directory Federation Services (ADFS) och andra IT-system som är relevanta för rollen.

Projektledningskompetenser:
Du bör även ha gedigna projektledningsfärdigheter för att planera, implementera och leverera IT-projekt i tid, inom budget och med hög kvalitet.

Kommunikations- och Samarbetskompetenser:
Goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter är viktiga för att kunna effektivt kommunicera med kunder, intressenter och ditt team.

Du är förmodligen:

- Lösningsorienterad - där du tar egna initiativ och kommer med lösningsförslag för att komma framåt i ditt arbete
- Samarbetsvillig och kommunikativ - där du är vass på att skapa och underhålla kundrelationer samtidigt som du samarbetar väl med kollegor i teamet
- Strukturerad - där du kan planera och lägga upp ditt arbete på ett noggrant och strukturerat sätt

Övriga krav:

- Akademisk examen inom IT eller relaterat område.

- Minst 5 års erfarenhet av arbete med IT-projekt.

- Goda kunskaper i engelska.

Human IT

Human IT handlar om att göra saker lite annorlunda, att på riktigt sätta våra anställda i fokus. Vi växer tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt.

I utbyte erbjuder vi kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag. Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en fantastisk variation bland uppdragen för dig som konsult. Självklart ser vi till att du får rätt utbildning och vi är väl medvetna om att det är det livslånga lärandet som bygger vår framgång.

Tillsammans skapar vi framtiden ????

- Tillsvidareanställning med fast månadslön
- Kollektivavtal
- Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive friskvårdsbidrag
- Utvecklingsplan
- Hälsoförsäkring + pension
- Rabatt på SATS
- Förskottssemester


Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid och när säkerhetskontroll är genomförd. Uppdraget är på heltid och är tillsvidare.

Plats: Sollentuna.

Ansökan: Vi rekryterar löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats.

Certifierade med toppbetyg!

Och förresten:

Som en aktiv del i ett samhälle med kulturell och social mångfald är Human IT’s ambition att präglas av inkludering och bred representation, samt vara en arbetsplats med lika möjligheter för alla. Human IT anställer, bibehåller, befordrar och i övrigt behandlar alla medarbetare och kandidater efter erfarenhet, kvalifikationer och kompetens, oavsett kön, religion, ursprung, ålder, sexuell läggning, könsidentitet eller funktionsvariationer. Visa mindre

IT-Supporttekniker

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.Vi söker nu en IT-Supporttekniker till vår Servicede... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.Vi söker nu en IT-Supporttekniker till vår Servicedesk på Väderholmens Gård i Sollentuna, som supporterar användare från Sverige, Norge och Danmark.

Vi erbjuder dig


• arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• en trevlig naturnära arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
• goda anställningsvillkor med 30 dagar semester och möjlighet till flextid samt kollektivavtal, pension och friskvårdsbidrag m.m.
• kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen akademi

Ansvar och arbetsuppgifter

Som IT-supporttekniker arbetar du med 1:a och 2:a linjens support och bidrar till dess utveckling. Arbetet består exempelvis av felsökning av hårdvara och olika verksamhetsspecifika applikationer. Du bemannar vår servicedesk och tar emot, löser, prioriterar och driver supportärenden. Dessutom arbetar du självständigt med att felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplade till IT. Arbetet inkluderar också deltagande i projekt och förvaltningsåtaganden, samt dokumentation av rutiner och instruktioner. Som IT-supporttekniker samarbetar du med andra delar av organisationen och kontaktar vid behov externa parter.

Din profil

Du bör ha eftergymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik eller motsvarande erfarenhet som vi ser som likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av servicedesk/support samt ITIL-processer samt nätverkskunskaper. Vidare har du god kännedom om arbete med Microsoftprodukter såsom Windows 10 och Office 365 i komplexa miljöer. Har du även erfarenhet av Dynamics 365/Dynamics/AX är det ett plus. Eftersom arbetet är både varierande och utmanande vill vi att du kan anpassa dig till nya arbetsuppgifter och/eller tillvägagångssätt. Arbetet innehåller många kontakter, varför vi också vill att du har förmåga att kommunicera på svenska och engelska på ett rakt och tydligt sätt, både i tal och skrift. Det är meriterande med förståelse för norska och danska då vi har Servicedesk för hela Skandinavien. Det är till fördel om du har körkort, då arbetet kan ske ute på våra anläggningar.

Ansökan och kontakt

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan – dock senast 2023-11-30. Frågor om tjänsten besvaras av Head of IT Support Jon Pettersson på [email protected]. Tel 0709272069

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK. Visa mindre

Systemutvecklare Örebro

Konsultuppdrag Konsultgivare: Bidma AB Plats: Örebro Om uppdraget Bidma AB är ett växande företag inom bemanning och vi söker nu en erfaren huvudbesiktningsman som konsult för ett uppdrag. Du kommer att vara beställarens kontaktperson för beställningar inom avtalet. Roll: Systemutvecklare Omfattning: 100% Uppdragstid: 2024-01-01 till 2026-01-31 Plats: Örebro är huvudarbetsplats som regel ca 2-3 dagar per vecka, övriga dagar accepteras arb... Visa mer
KonsultuppdragKonsultgivare: Bidma AB


Plats: Örebro


Om uppdraget


Bidma AB är ett växande företag inom bemanning och vi söker nu en erfaren huvudbesiktningsman som konsult för ett uppdrag. Du kommer att vara beställarens kontaktperson för beställningar inom avtalet.


Roll: Systemutvecklare


Omfattning: 100%


Uppdragstid: 2024-01-01 till 2026-01-31


Plats: Örebro är huvudarbetsplats som regel ca 2-3 dagar per vecka, övriga dagar accepteras arbete på distans. Observera att under de första veckorna på uppdraget kan fler dagar på plats krävas.


Vi söker nu en erfaren systemutvecklare till ett uppdrag som omfattar utveckling och förvaltning av system som är av central betydelse för produktionen av officiell statistik, inklusive områden som arbetsmarknad och konsumentprisindex. Ditt arbete kommer att stödja kontraktsstyrda datafilleveranser till SCB, intervjuinsamling, webskrapning, api:er, skanning/verifiering av pappersblanketter, och utveckling av en metadata-plattform för att möjliggöra effektiv användning av data i framtida statistikproduktion.


Arbetsuppgifter:


Utveckling av system för datainsamling och statistikproduktion.
Kravinsamling och testning i nära samarbete med användare.
Arbetet planeras i sprintar om 3 veckor och bygger på Scrum-metodiken.

Krav:


Erfarenhet (minst 3 år) i följande tekniker:


MS Visual Studio
Backend och frontend utveckling
C#
.Net
.Net Core
Blazor
Entity Framework

HTML, CSS
JavaScript
Azure DevOps
Git
Källkodshantering

God erfarenhet (minst 1 år) i följande tekniker:


Blazorise
React
Angular
Agila Metoder
Java
ChatGPT
Specflow tester
Stored Procedure
Api/rest ApiMeriterande:


Erfarenhet med integrationer mot verktyg för webskrapning, t.ex. IMacros.
Erfarenhet av byggen/anslutningar till externa api:er.
Kunskap om GSIM (Generic Statistical Information Model).

Om du är en erfaren systemutvecklare med en passion för att arbeta med viktiga system inom statistikproduktionen, och om du uppfyller de angivna kraven och mervärdeskraven, är du välkommen att ansöka om detta spännande uppdrag. Vi ser fram emot din ansökan!


Jobbtyp: Heltid, Projekt
Avtalslängd: 24 månader


Lön: 50 000,00kr - 80 000,00kr per månad


Utbildning:


Högskoleexamen (Meriterande)

Erfarenhet:


Systemutveckling: 3 år (Obligatoriskt)

Arbetsort: Personligen Visa mindre

Senior Operations Engineer till Further

Senior Operations Engineer till Further Har du en bakgrund inom IT-konsultbranschen och har en god teknisk förståelse? Trivs du i en kommersiell miljö och stimuleras av möjligheten att bidra till ett bolags tillväxt? Då kan rollen som Senior Operations Engineer vara något för dig! Om Further Further utgår från övertygelsen att framgång byggs på nöjda kunder. Further är ett IT-bolag som strävar efter att stärka sina kunders konkurrenskraft genom att erbj... Visa mer
Senior Operations Engineer till Further

Har du en bakgrund inom IT-konsultbranschen och har en god teknisk förståelse? Trivs du i en kommersiell miljö och stimuleras av möjligheten att bidra till ett bolags tillväxt? Då kan rollen som Senior Operations Engineer vara något för dig!

Om Further
Further utgår från övertygelsen att framgång byggs på nöjda kunder. Further är ett IT-bolag som strävar efter att stärka sina kunders konkurrenskraft genom att erbjuda pålitliga och innovativa tjänster och teknologier. Deras filosofi genomsyras av värden som starka och långsiktiga relationer, schyssta affärer och skräddarsydda lösningar som svarar direkt på deras kunders behov.
Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2004 är de stolta över sitt arbete och engagemang för att hjälpa företag och organisationer med sina IT-tjänster. Furthers kontor i Kista bjuder på en modern och trivsam arbetsmiljö, med utmärkta kommunikationsmöjligheter.


Om tjänsten som Senior Operations Engineer
I rollen som Senior Operations Engineer ingår du i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för drift och underhåll av IT-infrastruktur, inklusive servrar, nätverk och andra system för Furthers kunder. Du kommer arbeta med att identifiera och lösa tekniska problem som uppstår genom felsökning av nätverksproblem, serverproblem samt andra IT-relaterade utmaningar. Vi söker dig med bred teknisk kompetens och erfarenhet av drift av olika Microsoftlösningar samt nätverksinfrastruktur.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Hantera den dagliga driften av kunders IT-miljö/infrastruktur
Vidareutveckla kunders infrastruktur och tjänster
Projekthantering inom implementering av nya kunder och kundmiljöer


Om dig
För att lyckas i rollen som Senior Operations Engineer ser vi att du kommer från en liknande roll med erfarenhet från liknande driftsituationer. Du besitter god kunskap om Windows server, nätverk och brandväggar. Vi tror att du pratar svenska och engelska flytande samt har möjlighet att arbeta på plats på kontoret i Kista den största delen av tiden.

Vidare ser vi att du har en stark kommunikationsförmåga och är prestigelös i ditt arbete. Du intresseras av nya teknologier och brinner för IT-drift och att lösa problem.

Viktigt för tjänsten är: Minst 4 års erfarenhet som drifttekniker eller likvärdig roll
Gedigen teknisk kompetens inom Windows Server, nätverk och brandväggar
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Kundfokuserad, kommunikativ, prestigelös och intresseras av nya teknologier.

Företagets erbjudande
Further erbjuder en konkurrenskraftig lön samt en möjlighet att få komma till ett mindre bolag där du får vara med och påverka. De har ett friskvårdsbidrag på 5000kr, tjänstepension samt tillgång till gym.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Placering: Kista
Lön: Fast lön

Låter rollen som Senior Operations Engineer intressant? Vi tillämpar ett löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering kommer stor vikt även att läggas på personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sr Data Engineer

Ansök    Nov 6    Cuelebre AB    Data Warehouse specialist
What You Will Do:- Build large-scale batch and real-time data pipelines with data processing frameworks like spark, Scala on Azure platform. Collaborate with other software engineers, ML engineers and stakeholders, taking learning and leadership opportunities that will arise every single day. Use best practices in continuous integration and delivery. Sharing technical knowledge with other members of the Data Engineering Team. Work in multi-functional agile... Visa mer
What You Will Do:-
Build large-scale batch and real-time data pipelines with data processing frameworks like spark, Scala on Azure platform.
Collaborate with other software engineers, ML engineers and stakeholders, taking learning and leadership opportunities that will arise every single day.
Use best practices in continuous integration and delivery.
Sharing technical knowledge with other members of the Data Engineering Team.
Work in multi-functional agile teams to continuously experiment, iterate and deliver on new product objectives.
You will get to work with massive data sets and learn to apply the latest big data technologies on a leading-edge platform.
Required Technical and Professional Expertise:
Professional programming experience and hands-on experience in building modern data platforms/pipelines.
Programming languages: Scala, Java, Python is a plus
Frameworks: Spark, Hadoop, Hive, Kafka
Databases: Azure Synapse, No, Strong in Relational databases
Data pipelining: AZURE Data factory, ELT
Scheduling: Airflow
Cloud: Azure Stack, Azure DevOps, Azure Databricks
Experience Kubernetes, Docker, and Virtualization
DevOps: experience in Agile, CI/CD
Previous experience gained in mid-size/large, international companies.
Databricks professional certification is mandatory. Visa mindre

Teknisk projektledare inom IT

Konsultuppdrag Konsultgivare: Bidma AB Plats: Örebro Teknisk Projektledare Vi söker en kompetent och erfaren teknisk projektledare med en bred IT-kompetens för att ta över och driva två centrala projekt. Det första projektet rör anpassningen och förbättringen av IT-stöd för att bättre beskriva den ekonomiska statistiken. Det andra projektet innebär en omläggning av SNI-koder (Standard för svensk näringsgrensindelning) och är en del av ett interna... Visa mer
KonsultuppdragKonsultgivare: Bidma AB


Plats: Örebro


Teknisk Projektledare


Vi söker en kompetent och erfaren teknisk projektledare med en bred IT-kompetens för att ta över och driva två centrala projekt. Det första projektet rör anpassningen och förbättringen av IT-stöd för att bättre beskriva den ekonomiska statistiken. Det andra projektet innebär en omläggning av SNI-koder (Standard för svensk näringsgrensindelning) och är en del av ett internationellt system av ekonomiska klassifikationer.


Beskrivning av uppdraget:


Det första projektet har pågått sedan 2021 och vi söker nu en teknisk projektledare som kan ta över och driva det vidare. Du kommer att arbeta med att anpassa och förbättra IT-stödet för att möjliggöra mer relevant och högkvalitativ statistikproduktion. Erfarenhet av att hantera komplexa beroenden och ett starkt nätverk inom IT-utveckling är avgörande. Det andra projektet innebär en omläggning av SNI-koder, vilket är en viktig del av den ekonomiska statistikproduktionen.


Uppdraget påbörjas den 1 januari 2024 och avslutas den 31 december 2024.


Roll: Projektledare


Omfattning: 100%


Arbetsplats:


Ditt huvudsakliga arbete kommer att utföras i Örebro, med normalt arbete på plats ca 2 dagar per vecka. Arbete på distans accepteras för övriga dagar. Observera att under de första veckorna på uppdraget kan fler dagar på plats krävas.


Kompetens:


Minst 4 års erfarenhet
Erfarenhet av agilt utvecklingsarbete.
Drivande och samtidigt lyhörd för våra behov.
Förmåga att leda på ett effektivt och strukturerat sätt så att projektmålen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet.
Förmåga att planera, genomföra och följa upp projekt samt att ta egna initiativ för att säkerställa ett gott resultat.
God kommunikationsförmåga och vana att kommunicera med olika roller inom en organisation, inklusive scrummaster, kravanalytiker, arkitekter, beställare, användare och styrgrupp.

Meriterande:


Erfarenhet av uppdrag inom offentlig verksamhet.
Kunskap om hur statistikproduktion går till.
Erfarenhet som projektledare för IT-projekt i statistikproduktion.
Erfarenhet av att hantera stora och komplexa databasregister.

Om du är en erfaren teknisk projektledare med förmågan att driva projekt framåt och hantera komplexa beroenden, ser vi fram emot din ansökan.


Jobbtyp: Heltid, Projekt


Lön: 70 000,00kr - 90 000,00kr per månad


Arbetsort: Personligen Visa mindre

IT-ansvarig till Sollentuna Kommunfastigheter, Sollentuna!

Ansök    Okt 26    Level Recruitment AB    IT-strateg
Välkommen till Sollentuna Kommunfastigheter AB - Skapa en bättre framtid med oss! Sollentuna Kommunfastigheter AB (SKAB) är en aktör inom Sollentuna kommunkoncern. Vi är dedikerade till att förvalta och utveckla kommunens fastigheter, inklusive skolor, äldreboenden, samt kulturrika platser som Edsbergs slott, torp och lantbruk. Tillsammans skapar vi säkra och inspirerande miljöer för Sollentunas äldre, barn och unga. Som det yngsta bolaget inom Sollentun... Visa mer
Välkommen till Sollentuna Kommunfastigheter AB - Skapa en bättre framtid med oss!

Sollentuna Kommunfastigheter AB (SKAB) är en aktör inom Sollentuna kommunkoncern. Vi är dedikerade till att förvalta och utveckla kommunens fastigheter, inklusive skolor, äldreboenden, samt kulturrika platser som Edsbergs slott, torp och lantbruk. Tillsammans skapar vi säkra och inspirerande miljöer för Sollentunas äldre, barn och unga.

Som det yngsta bolaget inom Sollentuna kommunkoncern har vi en tydlig inriktning på att ständigt utveckla vår organisation och verksamhet. Vi strävar efter att erbjuda våra ägare och hyresgäster maximal nytta genom effektiva och stöttande lokaler.

Just nu letar vi efter en IT-ansvarig som har möjlighet att spela en avgörande roll i utformningen av våra IT-strategier. Är du den personen vi söker?

Om tjänsten

Vi söker nu en IT-ansvarig i en nyckelroll där du kommer att vara med och utveckla verksamhetens IT-strategier och arbeta tvärfunktionellt. Det är en spännande och varierande roll där du får möjlighet att göra verklig skillnad.

I rollen som IT-ansvarig har du en avgörande uppgift att utveckla SKAB’s IT-infrastruktur för att öka effektiviteten och förhöja kundupplevelsen. Ditt uppdrag inkluderar att fungera som huvudkontaktperson gentemot kommunens IT-avdelning, ansvara för underhåll och uppgradering av vår IT-infrastruktur samt hantera budgeten för IT-relaterade kostnader. Samarbetet med leverantörer och säkerställande av överensstämmelse med företagets standarder är en central del av din ansvarsroll. Du är ensam i din roll men tillhör ett kompetent och motiverande team inom Ekonomi och Affärsutveckling vars funktion är att stötta och utveckla bolaget inom många områden.

I rollen som IT-ansvarig ingår bland annat:
  Ansvara för SKAB’s IT-strategier för framtiden
Fungera som SKAB’s kontaktperson gentemot kommunens IT-avdelning
Ansvara för att upprätthålla och uppgradera bolagets IT-infrastruktur
Hantera budgeten för bolagets olika IT-kostnader och säkerställa kostnadseffektiva verksamhetsstöd
Administrera förändringar i lokala verksamhetssystem och agera som systemförvaltare för vissa system
Hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna inom fastighets- och IT-branschen för att identifiera möjligheter till innovation och förbättring
Fungera som digitaliseringsledare för bolaget och samordna med kommunen gällande utvecklingsåtgärder i enlighet med den beslutade digitaliseringsplanen.
 
Din roll kräver att du håller dig uppdaterad om de senaste trenderna inom fastighets- och IT-branschen för att identifiera möjligheter till innovation. Du agerar som en nyckelperson för intern administration, ansvarig för personuppgifter och GDPR, IT-säkerhet samt ansvarig för systemuppgraderingar. Vidare utbildar du vårt team i användningen av våraverksamhetssystem och fungerar som en digitaliseringsledare. Det är en spännande och mångsidig position som ger dig möjlighet att påverka och driva SKAB framåt.

Vårt kontor ligger i centrala Sollentuna med närhet till pendeltåg. På SKAB erbjuder vi hybrid arbetsarrangemang och du erbjuds möjligheter till att jobba en del av din arbetstid hemifrån.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du är en förändringsentusiast med minst 5 års erfarenhet som IT-ansvarig, gärna inom fastighetsbranschen. Du bör ha en gedigen bakgrund inom IT-infrastruktur och systemadministration samt expertis i att förvalta och utveckla verksamhetsstödjande IT-system. Din utbildning kan vara eftergymnasial inom IT eller att vi bedömer din arbetslivserfarenhet som motsvarande. Flytande svenska i både tal och skrift är viktigt.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker en problemlösare med förmåga att hitta kreativa tekniska lösningar, något som är centralt i denna roll. Din organisatoriska förmåga och starka planeringsfärdighet är nödvändiga för att lyckas i rollen. Flexibilitet är också viktigt för att hantera varierande arbetsuppgifter och situationer.

Vidare är effektiv kommunikation väsentlig, särskilt i samarbetet med kollegor, leverantörer och kommunens IT-avdelning. Att erbjuda support och service är en essentiell del av rollen, speciellt gentemot användare av verksamhetens olika IT-system. Din förmåga att förklara tekniska begrepp på ett enkelt sätt och att utbilda användare är ovärderlig. Dessutom är du troligtvis en innovativ person som är öppen för nya idéer och teknologier. Du skulle troligtvis beskriva dig själv som en IT-strateg. En långsiktig och strategisk syn på IT-utveckling är betydelsefull och vi anar att du har en framåtlutande framtoning när det kommer till planering för framtida behov inom IT.

Utöver detta är du en lagspelare som drivs av nyfikenhet och präglas av lojalitet, affärsmässighet och ödmjukhet. Du är även kreativ och väljer att komma med konstruktiva förbättringsförslag. Dessutom värderar du hög kvalitet i ditt arbete.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Sollentuna Kommunfastigheter (SKAB) med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller e-post [email protected]. Vänligen notera att inga ansökningar tas emot via mail.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

IT-support specialist, Saint-Gobain Nordic, Stockholm Häggvik

Om ISOVER Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika... Visa mer
Om ISOVER

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Vi arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten. Glasull från ISOVER har, utöver de goda isoleregenskaperna, en rad unika miljöfördelar. www.isover.se

IT-support specialist, SGNITS

Saint-Gobain Nordic, Stockholm, Häggvik

Hos Saint-Gobain blir du en del av ett stort globalt företag med över 170 000 anställda världen över. Saint-Gobain är världsledande inom hållbart byggande med mer än 350 år av innovation och vi är väl etablerande i Sverige. Vår It-support, på plats, i Sverige stödjer ca. 4200 användare över hela landet och inom alla affärsområden. Vi är ett dynamiskt företag där professionell och personlig utveckling har hög prioritet. Vår främsta uppgift inom support är att stötta företagets IT-områden och därigenom säkerställa en stabil drift.

Din roll

Du kommer att ingå i vårt erfarna team med totalt 4 IT-support specialister – när du är på plats. Teamet har direktkontakt med våra användare. Vi brinner för IT-Support i världsklass och är serviceinriktade ut i fingerspetsarna. Som en del av teamet kommer du att arbeta med ett brett utbud av teknik, och applikationer som stärker dina färdigheter och kunskaper. Vår support täcker ett brett spektrum av uppgifter inklusive:

• Support på både 1:a och 2:a nivå.
• Support på och hjälp med PC, skrivare och mobila enheter.
• Att skapa och administrera användare mm.
• Eskalering till externa partners och 3:e nivå support.
• Då och då finns möjlighet att vara delaktig i IT projekt, i rollen som projektdeltagare.

Din profil

Du är en supporter med stort S. Du tar dig an små och stora uppgifter positivt och du är utåtriktad och lösningsorienterad. Du har ett stort driv, engagemang och är självgående, samt har en hög grad av nyfikenhet och ingår naturligt i ett team. Du är välartikulerad i skrift och tal och hjälper alla användare att hitta bra lösningar på sina problem och utmaningar. Det är en fördel att ha körkort, då besök på våra platser runt om i landet är en naturlig del av jobbet.

Din bakgrund

• Erfarenhet från en IT-supportfunktion på båda 1:a och 2:a linjens nivå.
• Djupgående erfarenhet av Microsofts 365-produkter.
• Avancerad kunskap om Active Directory.
• Erfarenhet om CSM-system och work-flows.
• Kunskap om Service Now eller liknande system.
• Du trivs med många arbetsuppgifter och kan prioritera och diagnostisera.
• Distinkt team-player.
• Du är bra på att dokumentera processer.
• Du kommunicerar tydligt i båda skrift och tal.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder

En spännande position i en internationell miljö där laganda och samarbete är viktigt, och där dina bidrag blir mycket uppskattade. En arbetsmiljö med högt i tak och en informell, dock professionell ton. En möjlighet att interagera och vara nära slutanvändare och affärsenheter.

En arbetsplats som uppskattar mångfald och respekt för individen. Att vara en del av en organisation som omfamnar en vänlig och dynamisk miljö. Möjligheter till professionell och personlig utveckling. Din arbetsplats kommer att vara i Stockholm, Häggvik.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Önskvärt startdatum är så snart som möjligt men där prioriteringen är att hitta rätt kandidat.

Då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående önskar vi att du söker så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Team Lead USS – SG Nordic IT, Kåre Bjørn Kristensen på mobil + 46 72 99 741 75.

Varmt välkommen med din ansökan!

En del av Saint-Gobain

Saint-Gobain Sweden är en världsledande aktör inom hållbara byggnadslösningar och material. Vår verksamhet i Sverige omfattar varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Hos oss blir du en del av en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Vi tillhör Byggnadsämnesförbundet och har kollektivavtal med IF Metall, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna. www.saint-gobain.se Visa mindre

Kundsupport till Winassist i Sollentuna

Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration. Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår su... Visa mer
Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration.

Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår support- och leveransavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Hos Winassist är vi stolta över vår höga support och kundfokus, som utgör kärnan i vår verksamhet. Som kundsupport kommer du tillsammans med våra medarbetare att ta emot samtal och e-postmeddelanden från våra kunder med varierande frågeställningar; vissa är enkla att svara på medan andra är mer tekniska och utmanande.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att följa upp kundärenden, uppdatera programversioner, fjärrfelsöka programmen hos kund, utbilda och vägleda kunderna för att driva deras verksamhet lönsammare samt identifiera nya kundbehov och jobba proaktivt för att minska risken att kunderna skall uppleva brister i våra program.

På vår avdelning möts du av en kul och familjär vardag, där vi alltid hjälper och stöttar upp varandra medan vi supporterar våra kunder. Du kommer att få en bra introduktion och kontinuerlig utbildning i nya program så att du, oavsett om det gäller äldre eller nya program, alltid kan känna dig trygg och säker i din kundsupport.

Vi sitter på vårt nya kontor i Häggvik, norr om Stockholm, och du rapporterar till vår leveranschef.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har en bakgrund från tidigare arbete i områden som innefattat kundfokus och service. Du har goda allmänna dator- samt systemkunskaper och har ett starkt intresse för teknik och mjukvara. Vidare behärskar du obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från fordonsbranschen samt servicemarknadsledet och förstår flödena i en verkstad.

Som person har du lätt för att ta till dig ny kunskap, du är mycket kundfokuserad och mån om att skapa den ultimata kundupplevelsen. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och trivs i en roll där det tidvis är högt tempo med många bollar i luften. Du har en god kommunikativ förmåga och tvekar inte att ta upp telefonen för att ta eller ta emot en kundkontakt. Vidare tar du naturligt ansvar för de arbetsuppgifter som förväntas utföras utav dig. Gillar du att jobba i en avdelning med stark tillhörighet och många dagliga kundkontakter så kommer du att trivas mycket bra hos oss.

Vi erbjuder

Hos oss finner du ett marknadsledande och starkt bolag med passion för teknik och fordonsbranschen. Vi står inför en spännande resa, där vi kombinerar vårt varma och familjära företag med tillväxt. Ditt bidrag i våra viktigaste kundkontakter kommer att betyda oerhört mycket för oss och du är så välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Detta uppdrag ingår i Starfinders bemanningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Starfinder men jobba ute hos oss på Winassist. Uppdraget innefattar heltid på 6 månader men goda möjligheter till förlängning eller direktanställning hos Winassist finns därefter. Som konsult får du en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i din roll.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Technical Support Expert to BMW Northern Europe

We are now looking for a Technical Support Expert to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for customer care! What awaits you? As a Technical Support Expert yo... Visa mer
We are now looking for a Technical Support Expert to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for customer care!

What awaits you?
As a Technical Support Expert you will work with a team of experienced specialists to ensure a premium technical support is provided to the authorized Service Partners in the Nordic region. You will develop and improve processes and be a part of a transformation of the BMW customer journey.

Main responsibilities
• Providing escalated technical support to the authorized Service Partners, in collaboration with the Technical Support hub first line.
• Provide onsite expert technical support on location at the Service Partners as needed.
• Coach the Service Partners in the associated processes, systems and current topics.
• Produce communication, for example guidelines, bulletins, newsletters.
• Report new faults and quality deviations to BMW product development.

What should you bring along?

• Trained to BMW Master Technician or equivalent level.
• Minimum 5 years´ experience working for Aftersales OEM.
• Excellent communicator (written and verbal).
• Good negotiation and influencing skills, and able to present and discuss topics with confidence.
• Excellent product knowledge of BMW and MINI vehicles and an understanding of BMW systems.
• High degree of accuracy in data handling skills.
• Problem solving mind-set and systematic approach.
• Autodidact personality with high interest in latest technology.

You need to be proficient in written and verbal in both English and one of the Scandinavian languages (Swedish, Danish or Norwegian).

What does it mean to work for BMW?
At BMW Group, everything starts with passion. It turns a profession into a vocation. It drives us to keep reinventing mobility and bring innovative ideas onto the roads. Enthusiasm for joint projects turns a team into a strong unit where every opinion is valued. It is only when expertise, highly professional processes and enjoyment of work unite that we can shape the future together. Whatever your heart´s desire – in the BMW Group, you will find a wide range of departments and disciplines across the world where you can share your professional passion with us.

Further information
The position is located at BMW´s Nordic head office in Sollentuna / Silverdal. The premises are modern and include a lunch restaurant as well as access to a gym. As a BMW employee, everyone gets the opportunity to drive their own BMW or MINI on favorable terms. The position is full-time, starting immediately or by other agreement.

Are you looking for an exciting challenge?
Read more about BMW and your future career; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc We look forward receiving your application at www.jurek.se in English. For any questions please reach out to the responsible Recruitment Consultant, Victoria Tjernström, at [email protected] Visa mindre

Sollentuna kommun söker 2st tjänsteområdesansvariga!

Vi söker 2st tjänsteområdesansvariga inom "Nätverk/IT-säkerhet" och "Identitet- och åtkomsthantering". Med det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda. Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva ko... Visa mer
Vi söker 2st tjänsteområdesansvariga inom "Nätverk/IT-säkerhet" och "Identitet- och åtkomsthantering".

Med det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda. Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Om IT-enheten
IT-enheten ligger under kommunledningskontoret (KLK) och den administrativa avdelningen.

IT-enheten består av 25st-30st medarbetare varav 11st tillhör IT-support. Teamet (de tjänsteområdesansvariga) som utgör dina närmaste kollegor är 8st medarbetare.

Kommunens IT-drift är outsourcad via olika IT-leverantörer och indelad i flertalet olika tjänsteområden. Förvaltning av dessa områden sker av tjänsteområdesansvariga inom IT-enheten, som ingår i den administrativa avdelningen på kommunledningskontoret.

IT-enheten utvecklas ständigt och vi tar nu nästa steg, organiserar om och söker därför nu en tjänsteområdesansvarig inom "Nätverk och IT-säkerhet", och en tjänsteområdesansvarig inom "Identitet och åtkomsthantering".

Dessa tjänsteområdesansvariga rapporterar till gruppchef för Infrastruktur och leverans.

Arbetsbeskrivning
Som tjänsteområdesansvarig ansvarar du för att driva det viktiga arbetet med att planera och utveckla drift och förvaltning samt samverka med våra driftleverantörer inom ditt tjänsteområde. Här får du vara med på en spännande resa där du har möjligheten att bidra till utvecklingen av våra tjänsteområden och hela IT-enheten!

Du arbetar brett med frågor på strategisk till operativ nivå. Du driver ditt arbete i nära samarbete med bl.a. IT-arkitekt, övriga tjänsteområdesansvariga, förvaltningsledare IT och leverantörer.

Här kommer ett axplock av arbetsuppgifter som tjänsteområdesansvarig:
• Kravställning och uppföljning av avtal, operativa processer och upphandlingar, inom tjänsteområdet.
• Skapa en årlig förvaltningsplan, och arbeta enligt denna.
• Budgetera, prognostisera och följa upp ekonomin inom tjänsteområdet, i samverkan med enhetens ekonom.
• Delta vid allvarliga incidenter samt vid krishantering inom området.
• Planera, delta och stötta i planering och förändring i IT-projekt.

Kvalifikationer
Krav:
• Erfarenhet av viss leverantörsstyrning och outsourcad IT-drift.

• Högskoleutbildning inom relevant område (eller annan utbildning eller erfarenhetsnivå som arbetsgivaren bedömer likvärdig)

• Du behöver vara kunnig inom IT-infrastruktur och ha något års erfarenhet av arbete inom aktuellt område.


• God svenska i tal och skrift


Meriterande om du även har:
• Arbetat inom IT-området i offentlig sektor, (gärna kommunal verksamhet).
• Kunskap inom ITIL och PM3.


Förmågor och färdigheter

Vi tror att du har en god personlig mognad och är van att växla mellan operativa och taktiska frågor i arbetet. Du gillar att samarbeta och är stabil och strukturerad som person. Du har en god problemlösningsförmåga och gillar att arbeta mot tydliga mål.  Du har en helhetssyn och tycker om att ha många bollar i luften och ser till att det som ska göras blir gjort.

Det här är en tjänst med mycket ansvar och många kontaktytor, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Övrigt
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi har lagt ut annonsen under tid då vi även är på semester, detta för att påskynda rekryteringen när vi är åter! Därav kan det vara svårt att nå oss innan annonseringen är över.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, distansarbetsmöjligheter, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas i en öppen och kreativ miljö med engagerade kollegor. Arbetsplatsen ligger i vårt nyrenoverade kommunhus i centrala Sollentuna

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Förvaltningsledare (1st)

Med det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda. Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Om IT-enheten IT-enheten ligger under kommunledningskontoret (KLK) och den administrativa avdeln... Visa mer
Med det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda.

Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Om IT-enheten
IT-enheten ligger under kommunledningskontoret (KLK) och den administrativa avdelningen. IT-enheten består av 25st-30st medarbetare varav 11st tillhör IT-support. 

Kommunens IT-drift är outsourcad via olika IT-leverantörer och indelad i flertalet olika tjänsteområden. Förvaltning av dessa områden sker av tjänsteområdesansvariga inom IT-enheten, som ingår i den administrativa avdelningen på kommunledningskontoret.

En av våra duktiga förvaltningsledare har fått en ny tjänst på IT-enheten och därför söker vi en ny. 

Arbetsbeskrivning
Som förvaltningsledare IT är du länken mellan systemförvaltare/förvaltningsledare i kommunens olika verksamheter samt kontor och IT-driften. I arbetet omsätts behov och krav till beställning och förändring av befintliga IT-system. Du stöttar verksamheternas systemförvaltare/förvaltningsledare i att underhålla och utveckla IT-stödsystem utifrån prioriteringar. Du är med i planering och genomförande av tekniska förändringar och bevaka påverkan på andra IT-funktioner ur tekniskt perspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår:

- Vid behov agera delprojektledare
- Koordinerar driftsättningar med driftleverantör och stöttar förvaltningsledarna i uppföljning av SLA för underliggande drift- och infrastruktur, tillsammans med verksamheterna.
- Deltar och stöttar i förvaltningsmöten och i framtagandet av förvaltnings- och budgetplaner.
- Agerar länk mellan verksamheterna och IT-enhetens leverans genom att kravställa befintliga och nya IT-tjänster.
- Planerar, deltar och stöttar i planering och förändring i IT-projekt generellt.

Kvalifikationer
Krav:

- Högskoleutbildning inom relevant område (eller annan utbildning eller erfarenhetsnivå som arbetsgivaren bedömer likvärdig)
- Övergripande teknisk kunskap inom IT.
- Erfarenhet av förvaltning av IT, som t.ex. systemförvaltare, förvaltningsledare eller förvaltningsledare IT – eller annan erfarenhetsnivå som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
- God svenska i tal och skrift


Meriterande om du även har:

- Erfarenhet av samverkan med externa IT-leverantörer
- IT-projekterfarenhet – som ledare, delprojektledare eller deltagare.
- Kunskap och erfarenhet av outsourcad IT-drift.
- Erfarenhet av supportprocesser, ITIL, och PM3.
- IT-arbete inom offentlig sektor, gärna kommunal verksamhet.


Förmågor och färdigheter

Detta är en roll där du möter många olika roller och funktioner. Bemötande och förståelse för uppdraget är avgörande för hur du lyckas. Vi tror att du behöver en god pedagogisk insikt samt har en god samarbetsförmåga. Dessutom tror vi att du har en god analytisk förmåga och arbetar strukturerat.   

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, distansarbetsmöjligheter, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas i en öppen och kreativ miljö med engagerade kollegor. Arbetsplatsen ligger i vårt nyrenoverade kommunhus i centrala Sollentuna

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Teknisk support till vår IT avdelning

Nemo-Q international AB har i många år arbetat med kösystem, kundflödeshantering, Digital Signage och bokningssystem runt om i värden. I Sverige som är vår hemmamarknad är vi med stolthet den största leverantören och våra kunder är bl.a. myndigheter, regioner, kommuner, banker, apotek, sjukhus, vårdcentraler, butiker, transport, flyg o tåg mm. Våra mest relevanta tjänster är: - Kö och ankomstsystem - Bokningssystem / Besökssystem - Statistik och analys... Visa mer
Nemo-Q international AB har i många år arbetat med kösystem, kundflödeshantering, Digital Signage och bokningssystem runt om i värden. I Sverige som är vår hemmamarknad är vi med stolthet den största leverantören och våra kunder är bl.a. myndigheter, regioner, kommuner, banker, apotek, sjukhus, vårdcentraler, butiker, transport, flyg o tåg mm.
Våra mest relevanta tjänster är:
- Kö och ankomstsystem
- Bokningssystem / Besökssystem
- Statistik och analyseringsverktyg.

Vår affärsmodell bygger på att ha centraliserade system som samlar all relevant data och funktionalitet på en central plats inom kundens egen organisation.
Den centrala informationen används för övervakning och distribution av organisationens resurser. En stor styrka är att våra produkter kan byggas samman vilket innebär att en kund som har flera av våra lösningar kan använda sig av samma kiosk (pekskärm, skrivare ).
Som medborgare/kund/patient kan man via våra system planera sina besök för att minimera belastning, stress och negativa attityder gentemot dem i syfte av att skapa ett mer strömlinjeformat samhällsflöde.
Företaget hanterar allt från beställning, lagerhantering, marknadsföring och utveckling till produktion och leverans. Från Sollentuna styrs både den svenska och den internationella marknaden.
Om tjänsten:
Här kliver du in i ett härligt team som präglas av god samarbetsförmåga med en blandning av såväl juniora som mer seniora kollegor. Ett starkt kundfokus och ett tydligt mål med att hjälpa kunden med sitt system. Du möts av en varm, välkomnande kultur med högt i tak och fokus på problemlösning. Ledarskapet präglas av ”frihet under ansvar”.
Vi söker dig som har intresse för IT och viljan att hjälpa kunder med sina system. Du har en grundläggande datorvana. Du kan installera om en Windowsdator och du kan koppla in skrivare, kortläsare, scanners, pekskärmar m.m. Våra system har under åren gått från specificerad egenutvecklad hårdvara mot en mer standardiserad hårdvara och är idag en blandning av båda delarna. Våra system verkar i Windowsmiljö men det finns även en del Linux enheter.
Arbetsuppgifter:
I rollen som IT-tekniker hos Nemo-Q erbjuds du en utmanande och varierande tjänst där du får möjlighet att jobba med flera olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Arbetsuppgifterna består primärt av first- och second-linesupport inom vår egenutvecklade produkt, I våra system använder vi Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, WiFi, säkerhet, backup m.fl. Du hanterar ärenden via ett ärendehanteringssystem, per telefon och mejl. Du tar ägandeskap för tilldelat ärende och ansvarar för att analysera, bedöma och fel avhjälpa ärendet från början till slut. Vid mer komplexa ärenden finns möjlighet att eskalera till third- linesupport.
Du kommer att arbeta med felsökning och support på bland annat:
- Klienthårdvara
- Kringutrustning
- Nätverk
- Programvaror

Din profil och kvalifikationer:
Ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Nemo-Q International AB är kvalitetscertifierade enligt ISO9001.
Nemo-Q International AB är miljöcertifierade enligt ISO14001 Visa mindre

Junior Tekniker

Har du drömt om att bli en del av den digitala revolutionen? Nu har du chansen! Vi letar efter en Junior Tekniker som är redo att kliva in i den spännande världen av webbutveckling och digital marknadsföring. Anställningsform: Timanställd/provision. Omfattning: 75-100%. Plats: Du kommer att vara stationerad på vår inspirerande arbetsplats  i Sollentuna. Det är den perfekta basen för att inleda din resa inom den spännande världen av webbutveckling och... Visa mer
Har du drömt om att bli en del av den digitala revolutionen? Nu har du chansen!

Vi letar efter en Junior Tekniker som är redo att kliva in i den spännande världen av webbutveckling och digital marknadsföring.

Anställningsform: Timanställd/provision.

Omfattning: 75-100%.

Plats: Du kommer att vara stationerad på vår inspirerande arbetsplats  i Sollentuna. Det är den perfekta basen för att inleda din resa inom den spännande världen av webbutveckling och digital marknadsföring.

Arbetsuppgifter:

Webbutveckling: Du kommer att ha en särskild fokus på att utveckla webbplatser med WordPress (kunskaper inom detta område är privilegierat). Webbdesign: Skapa användarvänliga och visuellt tilltalande webbplatser som imponerar. Ansvar för annonsering: Ta ledningen i att hantera annonser via sociala medier och sökmotorer. Analytisk förmåga: Du kommer att använda din analytiska förmåga för att hantera webbstatistik och dra värdefulla insikter.

Kvalifikationer:

Vi söker en person som är en verklig handlingskraftig doer, någon som agerar konsekvent och effektivt. Du tar initiativ och utför uppgifter effektivt. Att hantera flera projekt samtidigt är din styrka, och du är flexibel nog att anpassa dig till förändringar. Nya utmaningar är något du ser fram emot, och du strävar alltid efter att utveckla din kompetens. Körkort är fördelaktigt, men inget krav.

Villkor:

Lön enligt överenskommelse.

Om du är redo att ta nästa steg i din professionella resa och har en passion för att lära dig och utvecklas, är detta den perfekta möjligheten för dig. Ansök nu och bli en del av vårt engagerade team som strävar efter att göra en verklig skillnad i den digitala världen! Visa mindre

Kundsupport till Winassist i Sollentuna

Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration. Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår su... Visa mer
Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration.

Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår support- och leveransavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Hos Winassist är vi stolta över vår höga support och kundfokus, som utgör kärnan i vår verksamhet. Som kundsupport kommer du tillsammans med våra medarbetare att ta emot samtal och e-postmeddelanden från våra kunder med varierande frågeställningar; vissa är enkla att svara på medan andra är mer tekniska och utmanande.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att följa upp kundärenden, uppdatera programversioner, fjärrfelsöka programmen hos kund, utbilda och vägleda kunderna för att driva deras verksamhet lönsammare samt identifiera nya kundbehov och jobba proaktivt för att minska risken att kunderna skall uppleva brister i våra program.

På vår avdelning möts du av en kul och familjär vardag, där vi alltid hjälper och stöttar upp varandra medan vi supporterar våra kunder. Du kommer att få en bra introduktion och kontinuerlig utbildning i nya program så att du, oavsett om det gäller äldre eller nya program, alltid kan känna dig trygg och säker i din kundsupport.

Vi sitter på vårt nya kontor i Häggvik, norr om Stockholm, och du rapporterar till vår leveranschef.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har en bakgrund från tidigare arbete i områden som innefattat kundfokus och service. Du har goda allmänna dator- samt systemkunskaper och har ett starkt intresse för teknik och mjukvara. Vidare behärskar du obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från fordonsbranschen samt servicemarknadsledet och förstår flödena i en verkstad.

Som person har du lätt för att ta till dig ny kunskap, du är mycket kundfokuserad och mån om att skapa den ultimata kundupplevelsen. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och trivs i en roll där det tidvis är högt tempo med många bollar i luften. Du har en god kommunikativ förmåga och tvekar inte att ta upp telefonen för att ta eller ta emot en kundkontakt. Vidare tar du naturligt ansvar för de arbetsuppgifter som förväntas utföras utav dig. Gillar du att jobba i en avdelning med stark tillhörighet och många dagliga kundkontakter så kommer du att trivas mycket bra hos oss.

Vi erbjuder

Hos oss finner du ett marknadsledande och starkt bolag med passion för teknik och fordonsbranschen. Vi står inför en spännande resa, där vi kombinerar vårt varma och familjära företag med tillväxt. Ditt bidrag i våra viktigaste kundkontakter kommer att betyda oerhört mycket för oss och du är så välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Detta uppdrag ingår i Starfinders bemanningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Starfinder men jobba ute hos oss på Winassist. Uppdraget innefattar heltid på 6 månader men goda möjligheter till förlängning eller direktanställning hos Winassist finns därefter. Som konsult får du en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i din roll.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

IT Support

We are looking for experienced IT Support for our business. Experienced in the areas below are in need to support our IT operations AWS/Google/Azure cloud experience CI/CD Experience Observability stack (prometheus, grafana, etc.) Infrastructure as code (Terraform, Ansible, etc.) Computer knowledge in Unix/linux and windows Network Experience in TCP/IP, Routing, Switching IT Security experience Team player - happy to help in IT Support area Visa mer
We are looking for experienced IT Support for our business.
Experienced in the areas below are in need to support our IT operations
AWS/Google/Azure cloud experience
CI/CD Experience
Observability stack (prometheus, grafana, etc.)
Infrastructure as code (Terraform, Ansible, etc.)
Computer knowledge in Unix/linux and windows
Network Experience in TCP/IP, Routing, Switching
IT Security experience
Team player - happy to help in IT Support area Visa mindre

IT-tekniker till Rösjöskolan

Arbetsuppgifter Nu finns möjligheten att bli en del av vårt team på Rösjöskolan som IT-tekniker. Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang. Rösjöskolan är en kommunal grund- och anpassad grundskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiv... Visa mer
Arbetsuppgifter
Nu finns möjligheten att bli en del av vårt team på Rösjöskolan som IT-tekniker.

Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang.

Rösjöskolan är en kommunal grund- och anpassad grundskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiva klassrum skapar vi rörelse genom hela skoldagen och finner lärande såväl inne som ute. Rörelse är en viktig del av skolans hälsofrämjande arbete och det syns bland annat genom att vi varje morgon startar med pulshöjande aktiviteter på skolgården, vilka leds av skolans lärare i idrott och hälsa.

Skolan arbetar utifrån det evidensbaserade Olweusprogrammet för att förebygga kränkande behandling och är Olweuscertifierad för läsåret 2023/2024. 

Dina närmsta kollegor är skolans digitaliseringsmentorer, skoladministratör, vaktmästare och bibliotekarie, vilka tillsammans med dig leder skolans digitaliseringsarbete vidare utifrån ett administrativt- och pedagogiskt arbete. 

Kvalifikationer
Fo?r tja?nsten ser vi ga?rna att du har en yrkesutbildning inom IT, alternativt praktiska erfarenheter som vi bedo?mer a?r likva?rdiga. 

Uppdraget fo?rutsa?tter att du a?ven har goda kunskaper i OSX, IOS/iPadOS, Google Apps, Microsoft Office samt Windows inkl goda kunskaper om PXE-Boot samt a?r van att jobba i AD med enklare kontohantering inkl lo?senordshantering. Du ska kunna genomfo?ra felso?kning pa? alla typer av enheter som finns pa? skolan. Vi ser da?rfo?r att du har erfarenhet av felso?kning pa? sa?va?l klient- som serversystem sa?va?l som na?tverk.

Vi vill a?ven att du har erfarenhet och goda kunskaper i ASM (Apple School Maneger) och Jamf School.

Erfarenhet av att sa?tta upp och arbeta med Mac-servrar och utskjutning av profiler till klientdatorer samt god ka?nnedom och erfarenhet av en Mac ?s system inkl installation av tilla?gg av funktioner a?r meriterande. Fo?r att sa?tta upp servrar och kunna serva dessa kra?vs det a?ven att du har goda na?tverkskunskaper. Du fa?r ga?rna ha utbildning och fa?rska kunskaper inom MacOS Support Essentials och Apple Deployment Essentials

Som skolans It-tekniker tillsammans med skolans tre digitaliseringsmentorer, jobbar du med digitaliseringsfrågor. Förutom att du leder har du det främsta ansvaret för att stötta och fortbilda skolans hela skolans personalgrupp i användningen av digitala verktyg och digitala lärresurser i undervisningen. Du behöver därför vara mycket erfaren och intresserad av Apples produkter och ekosystem och Google Workspace, samt ha mycket god kunskap om många olika digitala lärresurser och digitala verktyg som används för undervisning och lärande i olika årskurser och verksamheter. 

I din roll ingår också att administrera, kvalitetssäkra och säkerhetskontrollera, köpa in, distribuera, samt implementera nya digitala lärresurser och digitala system i verksamheten., samt har en viss vana av att bedöma digitala lärresursers pedagogiska kvaliteter och kontrollera vilken data som samlas in av apptillverkare och tjänsteleverantörer. 

Du bör också ha erfarenhet att administrera skadehanteringen och följa upp skadeärenden.

Da? tja?nsten a?r en del av va?r servicefunktion pa? skolan sa? beho?ver du ha ett tillmo?tesga?ende fo?rha?llningssa?tt, vara tydlig och inlyssnande samt ha en va?l utvecklad fo?rma?ga att samarbeta och snabbt kunna anpassa dig till den ra?dande situationen. Du beha?ller lugnet i situationer da? det a?r mycket att go?ra och kan prioritera, planera och organisera ditt arbete pa? ett effektivt sa?tt. Det är viktigt att du har en mycket god fo?rma?ga att uttrycka dig pa? svenska i tal och skrift. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tar endast emot din ansökan via länk.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en verksamhet med hög pedagogisk kompetens där du tillsammans med blivande kollegor utmanar och utvecklar varandra. 

Skolan har en egen restaurang som lagar mat med hög kvalitét och där du som medarbetare ges möjlighet att äta pedagogisk lunch.  

I länk kan du läsa om vilka förmåner och utvecklingsmöjligheter du som medarbetare i Sollentuna kommun erbjuds. https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Kundsupport till Winassist i Sollentuna

Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration. Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår su... Visa mer
Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration.

Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår support- och leveransavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Hos Winassist är vi stolta över vår höga support och kundfokus, som utgör kärnan i vår verksamhet. Som kundsupport kommer du tillsammans med våra medarbetare att ta emot samtal och e-postmeddelanden från våra kunder med varierande frågeställningar; vissa är enkla att svara på medan andra är mer tekniska och utmanande.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att följa upp kundärenden, uppdatera programversioner, fjärrfelsöka programmen hos kund, utbilda och vägleda kunderna för att driva deras verksamhet lönsammare samt identifiera nya kundbehov och jobba proaktivt för att minska risken att kunderna skall uppleva brister i våra program.

På vår avdelning möts du av en kul och familjär vardag, där vi alltid hjälper och stöttar upp varandra medan vi supporterar våra kunder. Du kommer att få en bra introduktion och kontinuerlig utbildning i nya program så att du, oavsett om det gäller äldre eller nya program, alltid kan känna dig trygg och säker i din kundsupport.

Vi sitter på vårt nya kontor i Häggvik, norr om Stockholm, och du rapporterar till vår leveranschef.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har en bakgrund från tidigare arbete i områden som innefattat kundfokus och service. Du har goda allmänna dator- samt systemkunskaper och har ett starkt intresse för teknik och mjukvara. Vidare behärskar du obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från fordonsbranschen samt servicemarknadsledet och förstår flödena i en verkstad.

Som person har du lätt för att ta till dig ny kunskap, du är mycket kundfokuserad och mån om att skapa den ultimata kundupplevelsen. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och trivs i en roll där det tidvis är högt tempo med många bollar i luften. Du har en god kommunikativ förmåga och tvekar inte att ta upp telefonen för att ta eller ta emot en kundkontakt. Vidare tar du naturligt ansvar för de arbetsuppgifter som förväntas utföras utav dig. Gillar du att jobba i en avdelning med stark tillhörighet och många dagliga kundkontakter så kommer du att trivas mycket bra hos oss.

Vi erbjuder

Hos oss finner du ett marknadsledande och starkt bolag med passion för teknik och fordonsbranschen. Vi står inför en spännande resa, där vi kombinerar vårt varma och familjära företag med tillväxt. Ditt bidrag i våra viktigaste kundkontakter kommer att betyda oerhört mycket för oss och du är så välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Detta uppdrag ingår i Starfinders bemanningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Starfinder men jobba ute hos oss på Winassist. Uppdraget innefattar heltid på 6 månader men goda möjligheter till förlängning eller direktanställning hos Winassist finns därefter. Som konsult får du en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i din roll.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Junior supporttekniker

Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker. Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer.... Visa mer
Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker.
Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer.
Har du sedan tidigare erfarenhet av Active Directory, fjärrstyrning och gärna något ärendehanteringssystem så är det mycket meriterande.
Du känner dig bekväm med att ta emot samtal och ser nya uppgifter som en utmaning och möjlighet att utvecklas. Du brinner för att göra kunden nöjd, det är därför viktigt att du har en utvecklad känsla för kundbemötande.
Hos vår kund kommer du jobba som 1:a linjens supporttekniker, du kommer ingår i ett team av kollegor som tillsammans kommer att hjälpa användare med deras IT-bekymmer över telefon samt med hjälp av fjärrstyrningsverktyg.


Krav
• Gymnasial IT-utbildning eller motsvarande
• Kunskaper inom Windows 10 och Office paketet
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Meriterande
• Tidigare arbete i servicedesk.
• Active Directory
• Fjärrstyrning Visa mindre

Seniora systemutvecklare till välbetalda och samhällsviktiga uppdrag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen! Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt! Välbeta... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen!
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt!
Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen såväl upphandlar vi som säljer vi löpande gentemot ett brett spektrum av kunder inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med många av landets största myndigheter vilket ger dig som söker ett konsultuppdrag tillsammans med oss en stor frihet att själv få vara med och välja din framtida arbetsplats. Detta samtidigt som vi tillgodoser att du får en högre lön och bättre arbetsvillkor än om du t.ex. hade varit anställd direkt på en myndighet. Vi är framtidens arbetsgivare och förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som också värdesätter dig högt tillbaka. Med oss vid din sida kan du som vår konsult känna dig trygg med att våra upphandlare och säljare alltid kommer att tillgodose att du blir mer än nöjd med den lön och de villkor vi förhandlar fram åt dig. Vi tror på en effektiv arbetsfördelning där du som vår konsult leder samhällets digitala utveckling framåt samtidigt som vi leder utvecklingen framåt avseende den lön och de villkor som det offentliga är berett att erbjuda för att få tillgång till den bästa kompetensen. Tillsammans med dig möjliggör vi för de mest ambitiösa myndigheterna i Sverige att uppnå de digitaliserings- och datasäkerhetsmål som kommit att bli en allt viktigare faktor inte bara för en välfungerande offentlig sektor specifikt utan för ett välfungerande samhälle i stort. Vår målsättning på PersonalExpressen är kort och gott att fler av landets bästa systemutvecklare ska vilja välja att dela med sig av sin spetskompetens just gentemot det offentliga. Vi hoppas att det är en målsättning vi får glädjen att dela med dig framöver - skillnad gör vi bäst tillsammans!
Sök in för att bli en del av PersonalExpressen redan idag!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag och var med oss på vår resa att kompetensförsörja Sverige med de bästa systemutvecklarna där de behövs som mest!
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Konsult inom IT Operations till Compose IT

Nu söker vi dig som vill utvecklas inom IT Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker! Om Compose IT Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kun... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas inom IT Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!
Om Compose IT
Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kunder finns i sa?va?l offentlig som privat sektor och i de flesta branscher runt om i Norden. De har kontor i Stockholm, Ga?vle, O?rebro och O?stersund och omsa?tter idag ca 60 MSEK och a?r ca 30 ansta?llda.
Om rollen
Som konsult på Compose IT kommer du att lära dig mer inom IT Operations Management. Beroende på din profil kommer du att fördjupa dina kunskaper och få möjlighet att bli specialist inom systemen Watson AIOps med flera. Beroende på inriktning kommer du att bli tilldelad ett kundteam där ni arbetar i ett eller flera projekt samtidigt.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i projekten är installation, konfiguration och uppdatering av system samt att utveckla nya eller anpassa befintliga funktioner och systemlösningar. Du hjälper också till med förbättring av teknik, arbetssätt och processer.
Din profil
För att vara rätt person för tjänsten söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten, exempelvis som Systemvetare eller inom Datavetenskap. Du har ett par års erfarenhet inom programmering eller systemexpert och har tidigare erfarenhet inom IT Operations Management. Du kan arbeta självständigt i Linux och med databaser. Tidigare arbetslivserfarenhet från övervakningscentral, IT-drift eller script/programmering är meriterande.
Tjänsten innebär att arbeta i grupp och i dialog med kund så vi söker dig som är social och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har ett högt driv och inte är rädd för att ta hjälp om det behövs. Du är lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse. Du är konsultmässig och vill hela tiden lära dig nya saker.
Krav för tjänsten
En kandidat- eller masterexamen som Systemvetare eller inom Datavetenskap
Arbetslivserfarenhet inom IT Operations Management
Arbetslivserfarenhet som systemexpert eller inom programmering
Erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux som operativsystem, script/programmering och databashantering
Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska
Är svensk medborgare (på grund av arbete i säkerhetsklassade uppdrag)

Meriterande för tjänsten
Tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-drift, övervakning eller annan relevant erfarenhet för tjänsten

Övrigt
Uppdragsform: Tillsvidareanställning hos Compose IT. Provanställning tillämpas
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Sollentuna
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och [email protected].
Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

IT-tekniker/Digitaliseringmentor

Arbetsbeskrivning Helenelundsskolan är en F-9 skola som ligger mitt i Sollentuna kommun, nära pendeltågsstationen Helenelund. Skolan har runt 920 elever och ca 130 medarbetare. Skolan har en väl utbyggd IT-miljö, med projektorer i alla klassrum, Apple TV:s, Mac-datorer, och iPads. Vi söker nu en medarbetare som kan fungera både som IT-tekniker och Digitaliseringsmentor Helenelundsskolan är en Olweus-skola där alla vuxna på skolan agerar mot kränkande... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Helenelundsskolan är en F-9 skola som ligger mitt i Sollentuna kommun, nära pendeltågsstationen Helenelund.

Skolan har runt 920 elever och ca 130 medarbetare.
Skolan har en väl utbyggd IT-miljö, med projektorer i alla klassrum, Apple TV:s, Mac-datorer, och iPads.

Vi söker nu en medarbetare som kan fungera både som IT-tekniker och Digitaliseringsmentor


Helenelundsskolan är en Olweus-skola där alla vuxna på skolan agerar mot kränkande behandling och mobbning. Därför är det av största vikt att du är en stabil vuxen med en positiv inställning till barn och ungdomar. Du är en viktig del av att skapa trygghet och ro i korridorerna och i skolans verksamhet, och du bemöter eleverna respektfullt och tydligt.

Dina närmsta kollegor blir skolans omkrets, som består av våra tre administratörer, två vaktmästare och en bibliotekarie som tillsammans med dig blir skolans serviceteam, som får verksamheten att rulla på obehindrat. Vi trivs bra ihop och ser fram emot att få komplettera gänget med en ny stjärna!

Kvalifikationer
Fo?r tja?nsten ser vi ga?rna att du har en yrkesutbildning inom IT, alternativt praktiska erfarenheter som vi bedo?mer a?r likva?rdiga.
Uppdraget fo?rutsa?tter att du a?ven har goda kunskaper i OSX, IOS/iPadOS, Google Apps, Microsoft Office samt Windows inkl goda kunskaper om PXE-Boot samt a?r van att jobba i AD med enklare kontohantering inkl lo?senordshantering. Du ska kunna genomfo?ra felso?kning pa? alla typer av enheter som finns pa? skolan. Vi ser da?rfo?r att du har erfarenhet av felso?kning pa? sa?va?l klient- som serversystem sa?va?l som na?tverk.

Vi vill a?ven att du har erfarenhet och goda kunskaper i ASM (Apple School Maneger) och MDM (Jamf).

Erfarenhet av att sa?tta upp och arbeta med Mac-servrar och utskjutning av profiler till klientdatorer samt god ka?nnedom och erfarenhet av en Mac ?s system inkl installation av tilla?gg av funktioner a?r meriterande. Fo?r att sa?tta upp servrar och kunna serva dessa kra?vs det a?ven att du har goda na?tverkskunskaper. Du fa?r ga?rna ha utbildning och fa?rska kunskaper inom MacOS Support Essentials och Apple Deployment Essentials

Som skolans digitaliseringsmentor, jobbar du med digitaliseringsfrågor i ett tätt samarbete med skolans tre digistödjare (en på varje stadium), och vår bibliotekarie som tillsammans utgör skolans digigrupp. Förutom att du leder har du det främsta ansvaret för att stötta och fortbilda skolans hela skolans personalgrupp i användningen av digitala verktyg och digitala lärresurser i undervisningen. Du behöver därför vara mycket erfaren och intresserad av Apples produkter och ekosystem och Google Workspace, samt ha mycket god kunskap om många olika digitala lärresurser och digitala verktyg som används för undervisning och lärande i olika årskurser och verksamheter.

I din roll som digitaliseringsmentor ingår också att administrera, kvalitetssäkra och säkerhetskontrollera, köpa in, distribuera, samt implementera nya digitala lärresurser och digitala system i verksamheten., samt har en viss vana av att bedöma digitala lärresursers pedagogiska kvaliteter och kontrollera vilken data som samlas in av apptillverkare och tjänsteleverantörer.

Du bör också ha erfarenhet att administrera skadehanteringen och följa upp skadeärenden.

Da? tja?nsten a?r en del av va?r servicefunktion pa? skolan sa? beho?ver du ha ett tillmo?tesga?ende fo?rha?llningssa?tt, vara tydlig och inlyssnande samt ha en va?l utvecklad fo?rma?ga att samarbeta och snabbt kunna anpassa dig till den ra?dande situationen. Du beha?ller lugnet i situationer da? det a?r mycket att go?ra och kan prioritera, planera och organisera ditt arbete pa? ett effektivt sa?tt. Det är viktigt att du har en mycket god fo?rma?ga att uttrycka dig pa? svenska i tal och skrift.


Vi vill att du:
är väl insatt i skolans uppdrag och styrdokument med fokus på digitalisering
har den pedagogiska kvalitén i fokus
har en god social och kommunikativ förmåga
är en lagspelare men som ändå kan vara självständig och prestigelös
är lösningsfokuserad

 

Meriterande
Olweus-utbildadTjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp. 

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Konsult inom IT Operations till Compose IT

Nu söker vi dig som vill utvecklas inom IT Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker! Om Compose IT Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kun... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas inom IT Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!
Om Compose IT
Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kunder finns i sa?va?l offentlig som privat sektor och i de flesta branscher runt om i Norden. De har kontor i Stockholm, Ga?vle, O?rebro och O?stersund och omsa?tter idag ca 60 MSEK och a?r ca 30 ansta?llda.
Om rollen
Som konsult på Compose IT kommer du att lära dig mer inom IT Operations Management. Beroende på din profil kommer du att fördjupa dina kunskaper och få möjlighet att bli specialist inom systemen Watson AIOps med flera. Beroende på inriktning kommer du att bli tilldelad ett kundteam där ni arbetar i ett eller flera projekt samtidigt.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i projekten är installation, konfiguration och uppdatering av system samt att utveckla nya eller anpassa befintliga funktioner och systemlösningar. Du hjälper också till med förbättring av teknik, arbetssätt och processer.
Din profil
För att vara rätt person för tjänsten söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten, exempelvis som Systemvetare eller inom Datavetenskap. Du har ett par års erfarenhet inom programmering eller systemexpert och har tidigare erfarenhet inom IT Operations Management. Du kan arbeta självständigt i Linux och med databaser. Tidigare arbetslivserfarenhet från övervakningscentral, IT-drift eller script/programmering är meriterande.
Tjänsten innebär att arbeta i grupp och i dialog med kund så vi söker dig som är social och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har ett högt driv och inte är rädd för att ta hjälp om det behövs. Du är lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse. Du är konsultmässig och vill hela tiden lära dig nya saker.
Krav för tjänsten
En kandidat- eller masterexamen som Systemvetare eller inom Datavetenskap
Arbetslivserfarenhet inom IT Operations Management
Arbetslivserfarenhet som systemexpert eller inom programmering
Erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux som operativsystem, script/programmering och databashantering
Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska
Är svensk medborgare (på grund av arbete i säkerhetsklassade uppdrag)

Meriterande för tjänsten
Tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-drift, övervakning eller annan relevant erfarenhet för tjänsten

Övrigt
Uppdragsform: Tillsvidareanställning hos Compose IT. Provanställning tillämpas
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Sollentuna eller någon av Compose ITs övriga kontor i Gävle, Örebro eller Östersund
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och [email protected].
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Nätverkstekniker till Ragn-Sells

Ansök    Sep 11    Acely AB    Nätverkstekniker
Vill du arbeta inom nätverk med drift och underhåll av system som bidrar till en bättre miljö? Vill du arbeta i natursköna Norrviken i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag? Vi söker en nätverksspecialist till vår kund Ragn-Sells. Om Ragn-Sells Företaget är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Här arbetar man med att samla in, behandla och återvinna avfall och restprodukter från näringsliv, organisatio... Visa mer
Vill du arbeta inom nätverk med drift och underhåll av system som bidrar till en bättre miljö? Vill du arbeta i natursköna Norrviken i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag? Vi söker en nätverksspecialist till vår kund Ragn-Sells.

Om Ragn-Sells

Företaget är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Här arbetar man med att samla in, behandla och återvinna avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige, Norge och Danmark. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Företaget är idag ca 2000 medarbetare i Sverige. Koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är det 3500 personer i hela koncernen. Företaget omsätter nästan 9 miljarder SEK . Här erbjuds du att arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda och driv med fullt fokus på tillväxt. Bra förmåner och stora möjligheter till utveckling.

Ragnsells erbjuder:

Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
En trevlig arbetsplats med erfarna kollegor
Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi


Övergripande om tjänsten

Du kommer arbeta med nätdrift nätdrift (WAN,LAN, Wifi) i samtliga länder på Ragn-Sells ca 150 lokationer och anläggningar i Norden. Fungera som stöd och rådgivning vid nyetablering av nya siter. Du kommer arbeta i ett team med tolv andra personer på IT-Operations och Support. Mestadels kommer du arbeta med nätverksinstallation er och nätdrift i samtliga länder. Resor kan förekomma i Sthlm:s området för felsökning, men ibland även längre resor till tex Norge, Danmark, Estland, någon gång ibland.

I rollen ingår även inköp, hantering och konfigurering av nätutrustning samt installation. Du kommer också hantera felanmälningar mot operatör samt hanterar beställningar av förbindelser och uppgraderingar. Mestadels kommer du arbeta med nätverksinstallation er och nätdrift i samtliga länder.

Önskvärd kompetens

Vi ser gärna att du har nätverksbakgrund och eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter inom nätverk, eller motsvarande erfarenhet från tidigare arbeten. Vi vill gärna att du har grundläggande kompetens inom datakommunikation, LAN/WAN, Ethernet, switching, ICMP protokoll, TCP/IP, IP routing, VPN och brandväggar.

Meriterande är kompetens inom Fortigate brandväggar och HP/Aruba när det gäller trådlöst och switchar.

Övrig information

B-körkort Krav.

Språk: Svenska och Engelska i tal och skrift, förstå Norska och Danska

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: SollentunaHar du några frågor gällande tjänsten? 

Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare:

Christoffer Sjöström, Talent Acquisition Manager, [email protected]Om Acely

Acely är ett bolag specialiserade på rekrytering, konsulter och kompetens inom IT och Tech. Med en kombination av våra egna konsulter, ett stort konsultnätverk och med kunden i fokus har vi sedan 2012 framgångsrikt hjälpt företag och organisationer med rekryterings- och konsulttjänster och utveckling för en digital värld.

Vi levererar kompetens och är en förstärkning i våra kunders organisation både för korta och långa uppdrag. Hos oss hittar ni kompetens inom IT-support, IT-infrastruktur, systemutveckling, digitalisering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling.

Vi jobbar i hela Sverige med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Stockholm. Vår framgång baseras på vår förmåga att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle för varje kunds verksamhet och behov. På Acely förenas vi alla i ett starkt fokus på kompetens, engagemang, kvalité och människor.

Vårt mål är att vara den självklara helhetsleverantören inom IT- och teknikkompetens.

Competence is our business! Visa mindre

Senior Data Analysis Software QA & TE Engineer

Ansök    Sep 7    KYLG AB    Systemtestare
Job overview Take charge of end-to-end quality management of the department and provide quality and operation solutions for Data analysis software develop teams. Set and maintain quality standards for company products through the use of systematic processes. Develops, modifies, and executes software test strategies, plans and suites. Analyzes and writes test standards and procedures. Maintains documentation of test results to assist in debugging and mod... Visa mer
Job overview

Take charge of end-to-end quality management of the department and provide quality and operation solutions for Data analysis software develop teams. Set and maintain quality standards for company products through the use of systematic processes. Develops, modifies, and executes software test strategies, plans and suites. Analyzes and writes test standards and procedures. Maintains documentation of test results to assist in debugging and modification of software. Analyzes test results to ensure existing functionality and recommends corrective action.Responsibilites

Manage project quality, carry out project planning based on customer requirements, and achieve effective business execution through process guidance, review, and measurement activities to support the achievement of project quality objectives.


Analyzes design and determines test scripts, coding, automation, and integration activities required based on specific objectives and established project guidelines.


Participates as a member of project team of other software quality assurance engineers and internal and outsourced development partners to develop reliable and cost-effective testing and quality assurance solutions for assigned software portion.


Collaborates and communicates with internal and outsourced development partners regarding software applications design status, project progress, and issue resolution.
Key Skills

Familiar with Software testing methodology, including execution of test plans, debugging, and testing scripts and tools, such as selenium, Ranorex, soapUI, etc,.


Familiar with software quality assurance tools and processes
Mastery in English , Swedish, Mandarin to communicate with international develop team.Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Embedded Software Engineer

Introduction: We are looking for a motivated Embedded Software Engineer in Göteborg. Responsibilities: You will be working in a cross functional Agile development team You will develop high-quality code and also write automated test cases. You will perform code reviews for team mates. Troubleshooting and resolving software bugs and performance issues You will implement vehicle functions, such as diagnostics, power management etc. Requirements: 5+ years of... Visa mer
Introduction:
We are looking for a motivated Embedded Software Engineer in Göteborg.
Responsibilities:
You will be working in a cross functional Agile development team
You will develop high-quality code and also write automated test cases.
You will perform code reviews for team mates.
Troubleshooting and resolving software bugs and performance issues
You will implement vehicle functions, such as diagnostics, power management etc.

Requirements:
5+ years of experience in software development, preferably in C and C++
Used to development in Linux
Experience developing embedded SW
Experience working with Yocto build systems, or similar
Experience in Autosar
Experience with bootloaders, drivers , CAN, Ethernet
Good communication skills
Familiar wiht Agile methods, Git, CI/CD, JIRA/confluence.
EnglishMerits:
It would be merits if you have:
Previous experience with RTOS
Previous experience in reading shcematcis/datasheets.
Driver licenseHow to Apply:
Please send your CV and motivation to [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Svensktalande Cyber Defence Center Architect

Svensktalande Cyber Defence Center Architect Om uppdraget Start: ASAP End: 6 månader för att sedan övergå i en Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid och hybrid Ditt fokus kommer ligga på det tekniska där du kommer ansvara för uppbyggnaden av kundens tjänster. Du kommer att jobba på operativ och taktisk nivå med att skapa förutsättningarna för ett nytt team bestående av analytiker och incident responders. Du kommer direkt att bidra till kundupplevelse... Visa mer
Svensktalande Cyber Defence Center Architect
Om uppdraget
Start: ASAP
End: 6 månader för att sedan övergå i en Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid och hybrid

Ditt fokus kommer ligga på det tekniska där du kommer ansvara för uppbyggnaden av kundens tjänster. Du kommer att jobba på operativ och taktisk nivå med att skapa förutsättningarna för ett nytt team bestående av analytiker och incident responders.

Du kommer direkt att bidra till kundupplevelsen genom nyskapande och nytänkande. Kundens mål är att leverera marknadsledande cybersäkerhetstjänster och Lead Analyst rollen befinner sig mitt i händelsernas centrum. I denna roll får du vara med och påverka och bygga upp teknik, processer och teamet redan från start.
 
Om dig
För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av operativa roller in en SOC eller CDC
Erfarenhet av SIEM-plattformar, Endpoint Detection och Vulnerability Management
God social förmåga att kommunicera med kollegor och kunder
En stor portion passion för teknik och cybersäkerhet

Krav:
Du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
Du är svensk medborgare (kundens uppdragsgivare kräver detta)
Du bor i Stockholmsområdet (rollen är placerad i Kista)

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering. Som konsult på Barona kommer du att anställas på ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkring, pension och hälsoförmåner. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom kundtjänst. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Agnes Hildén på [email protected]. Visa mindre

Lagerarbetare med intresse för IT- sökes till Iver i Rotebro

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en lagerarbetare med intresse för IT som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Din roll på Iver? Iver är en... Visa mer
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".

Nu söker vi en lagerarbetare med intresse för IT som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. I rollen som IT-tekniker kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för att våra kunder får en komplett livscykelhantering av datorer och mobila enheter. Där vi utifrån lagret i Rotebro levererar Ivers totala volym av klienter samt kringutrustning till kunder inom Skandinavien och övriga Europa.

Rotebro är Ivers nya recycling-, logistik- och konfigurationscenter för IT-hårdvara på totalt 1800 m2. Tillsammans med våra partners erbjuder vi en komplett livscykelhantering för klienter och mobila enheter, inklusive order och logistik, finansiering, asset management samt återtag av IT-utrustning. Vi hjälper våra medarbetare och kunder att använda utrustningen längre och säkerställer att enheter som inte har funktionalitet för att användas igen återvinns på ett miljövänligt och säkert sätt.

I den här rollen kommer du att arbeta med såväl lagerhållning av hårdvaran samtidigt som du kommer sätta upp, installera och konfigurera kundens IT-komponenter. Du säkerställer också att avtalad utrustning följer med leveransen. Löpande support arbete samt dokumentation och administration är naturliga inslag av arbetsuppgifter i din vardag. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt team med högt i tak och fantastisk laganda.

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du arbetat på lager tidigare, har du också erfarenhet inom IT är det meriterande. Vi söker någon som har ett intresse för IT och att utvecklas inom branschen. Du ska också vara duktig på dokumentation och administration som är en viktig del av arbetet. Därav behöver du vara flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

I rollen är det viktigt att säkerställa att vi paketerar, och administrerar rätt för varje kund och att du förstår vikten av god kommunikation Du är självgående i ditt arbete med fokus på effektivitet och noggrannhet men du också är en lagspelare och vet att det viktigaste är att teamet lyckas tillsammans.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Placeringsort:

Du kommer arbeta från vårt lager i Rotebro.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2023-09-29. Du är välkommen att kontakta Gustaf Jacobsson ([email protected]) eller Hanna Ström ([email protected]) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver! Visa mindre

System/kommunikationstekniker

Om oss: Blueflow Energy Management är ett Stockholmsbaserat företag som utvecklar förarstöd samt Energy Managementsystem till den marina marknaden. Från starten 2006 har vi utvecklats till en av de ledande leverantörerna inom området, med både små och stora operatörer som i alla fartygssegment. Våra produkter består av ombordsystem som samlar in fartygens energiförbrukning, visualiserar denna ombord samt rapporterar i vår egenutvecklade plattform Blueflow ... Visa mer
Om oss:
Blueflow Energy Management är ett Stockholmsbaserat företag som utvecklar förarstöd samt Energy Managementsystem till den marina marknaden. Från starten 2006 har vi utvecklats till en av de ledande leverantörerna inom området, med både små och stora operatörer som i alla fartygssegment.
Våra produkter består av ombordsystem som samlar in fartygens energiförbrukning, visualiserar denna ombord samt rapporterar i vår egenutvecklade plattform Blueflow Online™
Vi ser ett stort ökande behov av våra tjänster framöver och behöver därför stärka upp vår organisation med en systemtekniker/projektledare.
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att färdigställa Blueflowsystem inför leverans, samt support av installerade system. På sikt ser vi också att du tar ansvar för projektering av nya system och driftsättning av dessa.
Din arbetsplats är lokaliserad i Norrviken, Sollentuna, men resor kan bli aktuellt och då främst inom Norden. Arbetet innebär täta kontakter med kunder, både ombordpersonal samt operativa avdelningar.
Du kommer också hjälpa till med dokumentation av våra installationer i CAD.
Vi söker dig som:
Vi söker lite av en "tekniknörd" med ett brett tekniskt register i synnerhet inom datateknik, datakommunikation och nätverk. Meriterande är kunskaper inom Linux då det är basen i vår produktportfölj. Önskvärt är även kunskaper inom seriell kommunikation så som RS232, RS422/485 och Modbus RTU/TCP. Nyfikenhet och noggrannhet är viktigare än erfarenhet, och det du inte behärskar kommer vi lära dig.
Du behöver goda kunskaper i svenska då det är det språk våra kunder oftast föredrar, men du behöver också behärska engelska i tal och skrift. Vid kundkontakter kommer du vara vårt ansikte utåt, och du behöver vara lyhörd för deras önskemål och kunna kommunicera dessa internt.
För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet varför ett positivt och glatt sinne värderas högt.
Vi erbjuder:
Hos Blueflow är du med och arbetar för en grönare sjöfart. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där vi jobbar under eget ansvar. Ibland är det lugnare perioder, men ibland får vi ta i lite extra.
Vi är en liten organisation med högt i tak och där alla får hjälpa till där det behövs. Ena dagen står vi på lagret och packar utrustning, för att nästa dag arbeta med komplexa systeminstallationer ombord på fartyg.
Känner du att detta skulle passa dig, eller känner någon du vill rekommendera så ser vi fram mot att höra från dig. Visa mindre

Embedded Software Engineer

We are looking for a motivated senior embedded SW engineer. You will be working in an Android platform team within automotive industry. With this role, you will be able to work with the core technology within the Android domain. What you'll do You will work with SW development such as driver/kernel development You will collaborate with system engineer and product owner You will integrate Supplier's SW deliveries You will collaborate with developers from su... Visa mer
We are looking for a motivated senior embedded SW engineer. You will be working in an Android platform team within automotive industry. With this role, you will be able to work with the core technology within the Android domain.
What you'll do
You will work with SW development such as driver/kernel development
You will collaborate with system engineer and product owner
You will integrate Supplier's SW deliveries
You will collaborate with developers from supplier and customer to resolve problemsWho you are
You have a few years experience in Android development
You are familiar with Linux kernel and driver
You have good knowledge on C/C++
You have worked with Agile method
You have good communication skills in EnglishGood to have
Knowledge of Andriod Automotive OS (AAOS)
Python and Shell script experience
CI experienceÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

IT System Analyst to BMW Financial Services

We are now looking for aa IT System Analyst for document management to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for IT and project management! What awaits you? A... Visa mer
We are now looking for aa IT System Analyst for document management to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for IT and project management!

What awaits you?

As IT System Analyst in the Northern European region, you will be working closely together with our system and application responsible and local DevOps team (consisting of IT System Analysts & Operation Specialists). You will be primarily responsible to operate and further develop the IT-System OnBase, which is being used for document management purposes and which is embedded in our Nordic application landscape with connections to several local systems. Your main tasks will involve the daily operations and continuous maintenance and modernization of the application in conjunction with our external providers and consultants. Further, you will take an active role within our local DevOps team to modernize the system and application landscape and work towards a state-of-the-art infrastructure set-up with an emphasize on migrations towards public cloud (primarily AWS).

Your responsibilities:

• Steering our external partner for operational services regarding ticket handling, deliveries of operational and project related efforts, IT compliance & security, etc.
• Administration and documentation within the area of responsibility as well as budget management, vendor prolongations / negotiations and techn. maintenance planning.
• Ensure the availability and further development of relevant IT-products and -services.
• Implement and steer the IT-Governance requirements (e.g. IT-Security, IT-Compliance, IT-Risk and IT-Architecture).
• Deliver all necessary support and assistance to process partners in alignment with the customer orientation approach.
• Ensure constant communication with all stakeholders incl. business, IT, vendors, purchasing, etc.

What should you bring along?

• You graduated from comprehensive school or hold a University´s degree, preferably in Computer Science or have acquired comparable education.
• You have worked at least 3 years within the areas of IT application operation and system administration.
• You possess practical experience in working with cloud environments (preferably in AWS).
• You are a structured and results oriented person and show the ability to self-lead and work in a dynamic and fast-paced environment.
• You have worked in a DevOps and agile environment and have practical experience with tools like JIRA and Confluence.
• You have gained practical experience in coding / scripting.

We see that you are a structured and result oriented person who shows the ability to self-lead in a dynamic and fast-paced environment. We also see that you are driven, organized and have good problem-solving abilities. We believe that you have well developed communication skills, great analytical skills and are willing to go the extra mile. It´s a plus if you have worked in a regional setup, and even better in a Nordic / Northern European organization. You should also speak and write freely in English. Fluency, or good knowledge, in any of the Nordic languages and/or German is meritorious.

What does it mean to work for BMW Financial Services?

In this role, you get to work in an international environment and immerse yourself in BMW´s Financial Services products and technology. You are someone who wants to develop together with BMW and you like to share your knowledge and experience. It takes a team with exceptional interpersonal skills and a can-do attitude to deliver great service. People who are always prepared to go the extra smile to find solutions that satisfy the needs of our customers and business. People who want to place themselves optimally to develop their capabilities. So if you enjoy a culture of open exchange and mutual trust, and you´d like to take on a fast-paced role within a highly motivated team, join us in driving the future of personalized financial services.

Further information

The position is located at BMW´s Nordic head office in Sollentuna / Silverdal. The premises are modern and include a lunch restaurant as well as access to a gym. As a BMW employee, everyone gets the opportunity to drive their own BMW or MINI on favorable terms. The position is full-time, starting immediately or by other agreement. Are you looking for an exciting challenge? Read more about BMW and your future career; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc We look forward receiving your application at www.jurek.se in either Swedish or English. Interviews for this role will be held week 33. For any questions please reach out to the responsible Recruitment Consultant Victoria Tjernström, [email protected] Visa mindre

Kundsupport till Winassist i Sollentuna

Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration. Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår su... Visa mer
Winassist System AB är ett marknadsledande bolag som utvecklar och levererar högkvalitativa och användarvänliga IT-system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra affärsstödssystem erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för hela affären, från fordonsförsäljning till verkstad och administration.

Vi befinner oss i en expansiv fas och rustar nu för en händelserik höst, därför söker vi nu en kundsupport till vår support- och leveransavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Hos Winassist är vi stolta över vår höga support och kundfokus, som utgör kärnan i vår verksamhet. Som kundsupport kommer du tillsammans med våra medarbetare att ta emot samtal och e-postmeddelanden från våra kunder med varierande frågeställningar; vissa är enkla att svara på medan andra är mer tekniska och utmanande.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att följa upp kundärenden, uppdatera programversioner, fjärrfelsöka programmen hos kund, utbilda och vägleda kunderna för att driva deras verksamhet lönsammare samt identifiera nya kundbehov och jobba proaktivt för att minska risken att kunderna skall uppleva brister i våra program.

På vår avdelning möts du av en kul och familjär vardag, där vi alltid hjälper och stöttar upp varandra medan vi supporterar våra kunder. Du kommer att få en bra introduktion och kontinuerlig utbildning i nya program så att du, oavsett om det gäller äldre eller nya program, alltid kan känna dig trygg och säker i din kundsupport.

Vi sitter på vårt nya kontor i Häggvik, norr om Stockholm, och du rapporterar till vår leveranschef.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har en bakgrund från tidigare arbete i områden som innefattat kundfokus och service. Du har goda allmänna dator- samt systemkunskaper och har ett starkt intresse för teknik och mjukvara. Vidare behärskar du obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet från fordonsbranschen samt servicemarknadsledet och förstår flödena i en verkstad.

Som person har du lätt för att ta till dig ny kunskap, du är mycket kundfokuserad och mån om att skapa den ultimata kundupplevelsen. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och trivs i en roll där det tidvis är högt tempo med många bollar i luften. Du har en god kommunikativ förmåga och tvekar inte att ta upp telefonen för att ta eller ta emot en kundkontakt. Vidare tar du naturligt ansvar för de arbetsuppgifter som förväntas utföras utav dig. Gillar du att jobba i en avdelning med stark tillhörighet och många dagliga kundkontakter så kommer du att trivas mycket bra hos oss.

Vi erbjuder

Hos oss finner du ett marknadsledande och starkt bolag med passion för teknik och fordonsbranschen. Vi står inför en spännande resa, där vi kombinerar vårt varma och familjära företag med tillväxt. Ditt bidrag i våra viktigaste kundkontakter kommer att betyda oerhört mycket för oss och du är så välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Detta uppdrag ingår i Starfinders bemanningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Starfinder men jobba ute hos oss på Winassist. Uppdraget innefattar heltid på 6 månader men goda möjligheter till förlängning eller direktanställning hos Winassist finns därefter. Som konsult får du en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i din roll.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Konfigurationstekniker inom lager - sökes till Iver i Rotebro

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en konfigurationstekniker med ett intresse för logistik som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Din roll p... Visa mer
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".

Nu söker vi en konfigurationstekniker med ett intresse för logistik som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. I rollen som IT-tekniker kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för att våra kunder får en komplett livscykelhantering av datorer och mobila enheter. Där vi utifrån lagret i Rotebro levererar Ivers totala volym av klienter samt kringutrustning till kunder inom Skandinavien och övriga Europa.

Rotebro är Ivers nya recycling-, logistik- och konfigurationscenter för IT-hårdvara på totalt 1800 m2. Tillsammans med våra partners erbjuder vi en komplett livscykelhantering för klienter och mobila enheter, inklusive order och logistik, finansiering, asset management samt återtag av IT-utrustning. Vi hjälper våra medarbetare och kunder att använda utrustningen längre och säkerställer att enheter som inte har funktionalitet för att användas igen återvinns på ett miljövänligt och säkert sätt.

I den här rollen kommer du att arbeta med såväl lagerhållning av hårdvaran samtidigt som du kommer sätta upp, installera och konfigurera kundens IT-komponenter. Du säkerställer också att avtalad utrustning följer med leveransen. Löpande support arbete samt dokumentation och administration är naturliga inslag av arbetsuppgifter i din vardag. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt team med högt i tak och fantastisk laganda.

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kommit i kontakt med IT sedan tidigare, har du också arbetat på ett lager är det meriterande. Vi söker någon som har ett intresse för IT och att utvecklas inom branschen. Du ska också vara duktig på dokumentation och administration som är en viktig del av arbetet. Därav behöver du vara flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

I rollen är det viktigt att säkerställa att vi paketerar, och administrerar rätt för varje kund och att du förstår vikten av god kommunikation Du är självgående i ditt arbete med fokus på effektivitet och noggrannhet men du också är en lagspelare och vet att det viktigaste är att teamet lyckas tillsammans.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Placeringsort:

Du kommer arbeta från vårt lager i Rotebro.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2023-09-29. Du är välkommen att kontakta Gustaf Jacobsson ([email protected]) eller Hanna Ström ([email protected]) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver! Visa mindre

Konsult inom IT Operations till Compose IT i Sollentuna

Nu söker vi dig som vill utvecklas inom It Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker! Om Compose IT Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kun... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas inom It Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!
Om Compose IT
Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kunder finns i sa?va?l offentlig som privat sektor och i de flesta branscher runt om i Norden. De har kontor i Stockholm, Ga?vle, O?rebro och O?stersund och omsa?tter idag ca 60 MSEK och a?r ca 30 ansta?llda.
Om rollen
Som konsult på Compose IT kommer du att lära dig mer inom IT Operations Management. Beroende på din profil kommer du att fördjupa dina kunskaper och få möjlighet att bli specialist inom systemen Watson AIOps med flera. Beroende på inriktning kommer du att bli tilldelad ett kundteam där ni arbetar i ett eller flera projekt samtidigt.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i projekten är installation, konfiguration och uppdatering av system samt att utveckla nya eller anpassa befintliga funktioner och systemlösningar. Du hjälper också till med förbättring av teknik, arbetssätt och processer.
Din profil
För att vara rätt person för tjänsten söker vi dig som kan arbeta självständigt i Linux och med databaser. Tidigare arbetslivserfarenhet från övervakningscentral, IT-drift eller script/programmering är meriterande.
Tjänsten innebär att arbeta i grupp och i dialog med kund så vi söker dig som är social och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har ett högt driv och inte är rädd för att ta hjälp om det behövs. Du är lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse. Du är konsultmässig och vill hela tiden lära dig nya saker.
Krav för tjänsten
Erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux som operativsystem, script/programmering och databashantering
Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska
Är svensk medborgare (på grund av arbete i säkerhetsklassade uppdrag)

Meriterande för tjänsten
Tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-drift, övervakning eller annan relevant erfarenhet för tjänsten

Övrigt
Uppdragsform: Tillsvidareanställning hos Compose IT. Provanställning tillämpas
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Sollentuna eller någon av Compose ITs övriga kontor i Gävle, Örebro eller Östersund
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och [email protected].
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Data Engineer

Ansök    Aug 27    Cuelebre AB    Data Warehouse specialist
What You Will Do:- Build large-scale batch and real-time data pipelines with data processing frameworks like spark, Scala on Azure platform. Collaborate with other software engineers, ML engineers and stakeholders, taking learning and leadership opportunities that will arise every single day. Use best practices in continuous integration and delivery. Sharing technical knowledge with other members of the Data Engineering Team. Work in multi-functional agile... Visa mer
What You Will Do:-
Build large-scale batch and real-time data pipelines with data processing frameworks like spark, Scala on Azure platform.
Collaborate with other software engineers, ML engineers and stakeholders, taking learning and leadership opportunities that will arise every single day.
Use best practices in continuous integration and delivery.
Sharing technical knowledge with other members of the Data Engineering Team.
Work in multi-functional agile teams to continuously experiment, iterate and deliver on new product objectives.
You will get to work with massive data sets and learn to apply the latest big data technologies on a leading-edge platform.
Required Technical and Professional Expertise:
Professional programming experience and hands-on experience in building modern data platforms/pipelines.
Programming languages: Scala, Java, Python is a plus
Frameworks: Spark, Hadoop, Hive, Kafka
Databases: Azure Synapse, No, Strong in Relational databases
Data pipelining: AZURE Data factory, ELT
Scheduling: Airflow
Cloud: Azure Stack, Azure DevOps, Azure Databricks
Experience Kubernetes, Docker, and Virtualization
DevOps: experience in Agile, CI/CD
Previous experience gained in mid-size/large, international companies.
Databricks Associate certification is mandatory. Visa mindre

IT tekniker med intresse för lager - sökes till Iver i Rotebro

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi IT-tekniker med ett intresse för logistik som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Din roll på Iver? Iver ... Visa mer
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".

Nu söker vi IT-tekniker med ett intresse för logistik som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. I rollen som IT-tekniker kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för att våra kunder får en komplett livscykelhantering av datorer och mobila enheter. Där vi utifrån lagret i Rotebro levererar Ivers totala volym av klienter samt kringutrustning till kunder inom Skandinavien och övriga Europa.

Rotebro är Ivers nya recycling-, logistik- och konfigurationscenter för IT-hårdvara på totalt 1800 m2. Tillsammans med våra partners erbjuder vi en komplett livscykelhantering för klienter och mobila enheter, inklusive order och logistik, finansiering, asset management samt återtag av IT-utrustning. Vi hjälper våra medarbetare och kunder att använda utrustningen längre och säkerställer att enheter som inte har funktionalitet för att användas igen återvinns på ett miljövänligt och säkert sätt.

I den här rollen kommer du att arbeta med såväl lagerhållning av hårdvaran samtidigt som du kommer sätta upp, installera och konfigurera kundens IT-komponenter. Du säkerställer också att avtalad utrustning följer med leveransen. Löpande support arbete samt dokumentation och administration är naturliga inslag av arbetsuppgifter i din vardag. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt team med högt i tak och fantastisk laganda.

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kommit i kontakt med IT sedan tidigare, har du också arbetat på ett lager är det meriterande. Vi söker någon som har ett intresse för IT och att utvecklas inom branschen. Du ska också vara duktig på dokumentation och administration som är en viktig del av arbetet. Därav behöver du vara flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

I rollen är det viktigt att säkerställa att vi paketerar, och administrerar rätt för varje kund och att du förstår vikten av god kommunikation Du är självgående i ditt arbete med fokus på effektivitet och noggrannhet men du också är en lagspelare och vet att det viktigaste är att teamet lyckas tillsammans.

Vi ser det inte som ett hinder att du är tidigt i din IT karriär, på Iver får du möjlighet att utvecklas och utbilda dig vidare inom olika tekniska områden och kompetenser.

Placeringsort:

Du kommer arbeta från vårt lager i Rotebro.

Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2023-09-29. Du är välkommen att kontakta Gustaf Jacobsson ([email protected]) eller Hanna Ström ([email protected]) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver! Visa mindre

LabVIEW Architect

Ansök    Aug 25    Novator Solutions AB    IT-strateg
Would you like to be a part of a group of highly skilled LabVIEW developers and work on exciting and challenging projects? Experienced LabVIEW architects Job Description Your role will mainly be to develop systems in NI LabVIEW and Teststand for the Swedish industry. You will be given the opportunity to design test and control systems for customers that will be used both in research and development and in production. You might work outside the office at t... Visa mer
Would you like to be a part of a group of highly skilled LabVIEW developers and work on exciting and challenging projects?
Experienced LabVIEW architects
Job Description
Your role will mainly be to develop systems in NI LabVIEW and Teststand for the Swedish industry. You will be given the opportunity to design test and control systems for customers that will be used both in research and development and in production. You might work outside the office at the customer’s site or work in-house with colleagues, depending on your current assignment. For the right person, this job offers great opportunities and personal development.

Novator Solutions is a knowledge-based company and therefore it is important for us to constantly educate ourselves and not back away from difficult challenges. We have a positive and joyful atmosphere, and we strive for our employees to thrive.

Requirements
We seek to fill this position with an experienced system developer or architect with a strong interest in technology and considerable experience in LabVIEW development. It is a bonus if you master several of the points below, as well as be able to work independently and have a social capacity suitable for a consultant who is regularly working with people. At Novator Solutions we have 13 Certified LabVIEW Architects (CLA) and we are looking forward to seeing you become a part of that group.
LabVIEW, preferably also FPGA, LabVIEW RT, Vision
Object Oriented development with GOOP
Teststand
Veristand
Test system design
Electronic design
Hardware-in-The-Loop (HIL)We are looking for a long-term commitment and would therefore like to see that you are interested in learning Swedish.
We are only looking for persons with European citizenship, including Ukraine, who are willing to move to Stockholm and have experience in LabVIEW. If you don’t fulfil these three criteria, please do not apply.
Does this sound interesting to you?
In that case, we are looking forward to hearing from you. You are welcome to call us to learn more about the position and our company or simply send us an application.

Contact
Henrik Ulfhielm
+46 70 551 70 32

Company Profile
Novator Solutions is a company whose expertise lies in designing and developing test systems, mainly with NIs hardware and software. We supply complete turn-key solutions, products and consulting services. We are Sweden’s only NI Center of Excellence. Our office is located in Sollentuna, Stockholm. Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23-Sollentuna

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Konsult inom IT Operations till Compose IT

Nu söker vi dig som vill utvecklas inom It Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker! Om Compose IT Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kun... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas inom It Operations Management! Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux, script/programmering och databaser? Är du social och trivs med att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!
Om Compose IT
Compose IT har funnits pa? marknaden i mer a?n 25 a?r och tillhandaha?ller kundanpassade lo?sningar och tja?nster inom IT Operations, IT Service Management och Application Performance Management. Deras kunder finns i sa?va?l offentlig som privat sektor och i de flesta branscher runt om i Norden. De har kontor i Stockholm, Ga?vle, O?rebro och O?stersund och omsa?tter idag ca 60 MSEK och a?r ca 30 ansta?llda.
Om rollen
Som konsult på Compose IT kommer du att lära dig mer inom IT Operations Management. Beroende på din profil kommer du att fördjupa dina kunskaper och få möjlighet att bli specialist inom systemen Watson AIOps med flera. Beroende på inriktning kommer du att bli tilldelad ett kundteam där ni arbetar i ett eller flera projekt samtidigt.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i projekten är installation, konfiguration och uppdatering av system samt att utveckla nya eller anpassa befintliga funktioner och systemlösningar. Du hjälper också till med förbättring av teknik, arbetssätt och processer.
Din profil
För att vara rätt person för tjänsten söker vi dig som kan arbeta självständigt i Linux och med databaser. Tidigare arbetslivserfarenhet från övervakningscentral, IT-drift eller script/programmering är meriterande.
Tjänsten innebär att arbeta i grupp och i dialog med kund så vi söker dig som är social och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har ett högt driv och inte är rädd för att ta hjälp om det behövs. Du är lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse. Du är konsultmässig och vill hela tiden lära dig nya saker.
Krav för tjänsten
Erfarenhet av att arbeta självständigt med Linux som operativsystem, script/programmering och databashantering
Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska
Är svensk medborgare (på grund av arbete i säkerhetsklassade uppdrag)

Meriterande för tjänsten
Tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-drift, övervakning eller annan relevant erfarenhet för tjänsten

Övrigt
Uppdragsform: Tillsvidareanställning hos Compose IT. Provanställning tillämpas
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Sollentuna eller någon av Compose ITs övriga kontor i Gävle, Örebro eller Östersund
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och [email protected].
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23-Sollentuna

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Sollentuna

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Sollentuna består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Junior supporttekniker

Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker. Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer.... Visa mer
Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker.
Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer.
Har du sedan tidigare erfarenhet av Active Directory, fjärrstyrning och gärna något ärendehanteringssystem så är det mycket meriterande.
Du känner dig bekväm med att ta emot samtal och ser nya uppgifter som en utmaning och möjlighet att utvecklas. Du brinner för att göra kunden nöjd, det är därför viktigt att du har en utvecklad känsla för kundbemötande.
Hos vår kund kommer du jobba som 1:a linjens supporttekniker, du kommer ingår i ett team av kollegor som tillsammans kommer att hjälpa användare med deras IT-bekymmer över telefon samt med hjälp av fjärrstyrningsverktyg.


Krav
• Gymnasial IT-utbildning eller motsvarande
• Kunskaper inom Windows 10 och Office paketet
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Meriterande
• Tidigare arbete i servicedesk.
• Active Directory
• Fjärrstyrning Visa mindre

Head of Azure till Bitlog

About Bitlog Since 2006, Bitlog has delivered modern solutions for smart inventory management using a SaaS-solution. Bitlog WMS is a warehouse management system with powerful standard functionality to suit companies that work with warehousing and distribution. The one modern system can be configured so that it works well for different businesses and size of companies. Bitlog has contributed with great success to e-retailers in Scandinavia and today has som... Visa mer
About Bitlog
Since 2006, Bitlog has delivered modern solutions for smart inventory management using a SaaS-solution. Bitlog WMS is a warehouse management system with powerful standard functionality to suit companies that work with warehousing and distribution. The one modern system can be configured so that it works well for different businesses and size of companies. Bitlog has contributed with great success to e-retailers in Scandinavia and today has some of the most successful e-retailers as its customers, such as Nordic Nest and Matsmart.
Their modern architecture allows the system to run stably in the cloud or installed close to the customer's business system and e-commerce system. With Bitlog's e-commerce warehouse system, companies can focus on their e-commerce. Bitlog helps its customers to increase efficiency, reduce errors and increase customer satisfaction.
Today, 30+ employees at Bitlog work with the ambition to strengthen the teams going forward. With the help of financing from Cloud Capital, Bitlog are accelerating growth and will invest in product development and market expansion going forward.
 
About the role
We are looking for an Azure expert, someone who knows their way around the bigger part of the Azure platform. A strong focus will be on Azure Database, Azure Kubernetes Service, and Azure DevOps. Together with Bitlogs Architect and the Head of Development, you will be responsible for the overall technical structure and lead the way forward. Besides being responsible for the technical decisions and the personnel within DevOps, you will also work hands-on as DevOps Engineer in the team, part time. More concrete, the role will include: Managing the DevOps team (recruitment, HR, salary, coaching, education, 1-1, prioritization, onboarding).
Owning backlog and prioritizing the work.
Stakeholder satisfaction. Ensuring DevOps is an internal support function and that work processes and collaboration meet Bitlog expectations.
DevOps strategic work - making sure Bitlog have an efficient and scalable DevOps approach, CI/CD flows, automatic monitoring etc.
Working hands-on as DevOps engineer in the team, part time.
Responsibility for the tech-stack together with Bitlog Architect.
Investigate and evaluate new products/tools to use within the team.
Attend Architectural meetings moderated by Architect.

Necessary experience/Tech stack
Expertise in Microsoft Azure: Deep knowledge of the platform and its various services, including Azure Database, AKS, and Azure DevOps.
Strong knowledge of Server: Understanding of database design, performance tuning, and backup and recovery.
Proficiency in Infrastructure as Code: Ability to use tools like Terraform and HELM templates to define and manage infrastructure.
Experience with RabbitMQ: Understanding of message queuing and ability to manage RabbitMQ.
Familiarity with Redis: Understanding of in-memory data store and ability to manage Redis.
Knowledge of oauth3: Understanding of authentication and authorization protocols and ability to manage oauth3.
Strong scripting skills: Ability to write and debug scripts in languages such as Bash, Python, and PowerShell.
Strong knowledge of networking concepts and tools: Understanding of network architecture and protocols, and ability to use tools like Wireshark and tcpdump.

What Bitlog offers you
An opportunity to enter a growing company in market expansion with the help of external financing. You are offered a role with a lot of responsibility and development opportunities, as well as a secure position at the company. Here, no days are the same, and you get a chance to contribute to their further development. Bitlog is facing an exciting journey and look forward to getting you on board.Other
Start: As soon as possible or by agreement
Extent: Full time
Location: Stockholm, Kista.
Salary: Fixed, monthly by agreement Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

It-tekniker

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar 2400 elever och vi har runt 250 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. På Rudbeck har vi en serviceenhet där 16 personer i olika befattningar bemannar receptionen, administrationen, ekonomi, bokförrådet, IT-funktionen och vaktmästeriet. Till vår IT-funktion söker vi ... Visa mer
Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium.

Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar 2400 elever och vi har runt 250 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över.

På Rudbeck har vi en serviceenhet där 16 personer i olika befattningar bemannar receptionen, administrationen, ekonomi, bokförrådet, IT-funktionen och vaktmästeriet. Till vår IT-funktion söker vi nu ytterligare en IT-tekniker som kommer att bli den tredje medarbetaren i gruppen.

Arbetsbeskrivning
Som IT-tekniker arbetar du med användarstöd inom IT. Uppdraget innebär att ge personal och elever på Rudbeck professionellt tekniskt och pedagogiskt IT-stöd via telefon, mejl men även direkt vid disk. Uppdraget innebär även att upprätthålla en hög tillgänglighet av nätverk, servrar och innehållstjänster – både Rudbecks egna och de Sollentuna kommun tillhandahåller – i första hand för elever, personal och målsmän.

Kvalifikationer
För tjänsten ser vi gärna att du har en yrkesutbildning inom IT alt praktisk erfarenheter som vi bedömer är likvärdiga. Framför allt inom Windows inkl goda kunskaper om PXE-Boot samt är van att jobba i AD med enklare kontohantering inkl lösenordshantering.

Uppdraget förutsätter att du även har goda kunskaper i OSX, IOS/iPadOS, Google Apps, MS samt Microsoft Office, framförallt MS Access. Du ska kunna genomföra felsökning på alla typer av enheter som finns på skolan. Vi ser därför att du har erfarenhet av felsökning på såväl klient- som serversystem såväl som nätverk.

Vi vill även att du har erfarenhet och goda kunskaper i ASM/ABM, MDM (Lightspeed/Jamf).

Erfarenhet av att sätta upp och arbeta med Mac-servrar och utskjutning av profiler till klientdatorer samt god kännedom och erfarenhet av en Mac´s system inkl installation av tillägg av funktioner är meriterande. För att sätta upp servrar och kunna serva dessa krävs det även att du har goda nätverkskunskaper. Du får gärna ha utbildning och färska kunskaper inom MacOS Support Essentials och Apple Deployment Essentials.

Då tjänsten är en del av vår servicefunktion på skolan så behöver du ha ett tillmötesgående förhållningssätt, vara tydlig och inlyssnande samt ha en väl utvecklad förmåga att samarbeta och snabbt kunna anpassa dig till den rådande situationen. Du behåller lugnet i situationer då det är mycket att göra och kan prioritera, planera och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.  Det viktigt att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Sollentuna

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Sollentuna består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

IT System Analyst to BMW Financial Services

We are now looking for aa IT System Analyst for document management to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for IT and project management! What awaits you? A... Visa mer
We are now looking for aa IT System Analyst for document management to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for IT and project management!

What awaits you?

As IT System Analyst in the Northern European region, you will be working closely together with our system and application responsible and local DevOps team (consisting of IT System Analysts & Operation Specialists). You will be primarily responsible to operate and further develop the IT-System OnBase, which is being used for document management purposes and which is embedded in our Nordic application landscape with connections to several local systems. Your main tasks will involve the daily operations and continuous maintenance and modernization of the application in conjunction with our external providers and consultants. Further, you will take an active role within our local DevOps team to modernize the system and application landscape and work towards a state-of-the-art infrastructure set-up with an emphasize on migrations towards public cloud (primarily AWS).

Your responsibilities:

• Steering our external partner for operational services regarding ticket handling, deliveries of operational and project related efforts, IT compliance & security, etc.
• Administration and documentation within the area of responsibility as well as budget management, vendor prolongations / negotiations and techn. maintenance planning.
• Ensure the availability and further development of relevant IT-products and -services.
• Implement and steer the IT-Governance requirements (e.g. IT-Security, IT-Compliance, IT-Risk and IT-Architecture).
• Deliver all necessary support and assistance to process partners in alignment with the customer orientation approach.
• Ensure constant communication with all stakeholders incl. business, IT, vendors, purchasing, etc.

What should you bring along?

• You graduated from comprehensive school or hold a University´s degree, preferably in Computer Science or have acquired comparable education.
• You have worked at least 3 years within the areas of IT application operation and system administration.
• You possess practical experience in working with cloud environments (preferably in AWS).
• You are a structured and results oriented person and show the ability to self-lead and work in a dynamic and fast-paced environment.
• You have worked in a DevOps and agile environment and have practical experience with tools like JIRA and Confluence.
• You have gained practical experience in coding / scripting.

We see that you are a structured and result oriented person who shows the ability to self-lead in a dynamic and fast-paced environment. We also see that you are driven, organized and have good problem-solving abilities. We believe that you have well developed communication skills, great analytical skills and are willing to go the extra mile. It´s a plus if you have worked in a regional setup, and even better in a Nordic / Northern European organization. You should also speak and write freely in English. Fluency, or good knowledge, in any of the Nordic languages and/or German is meritorious.

What does it mean to work for BMW Financial Services?

In this role, you get to work in an international environment and immerse yourself in BMW´s Financial Services products and technology. You are someone who wants to develop together with BMW and you like to share your knowledge and experience. It takes a team with exceptional interpersonal skills and a can-do attitude to deliver great service. People who are always prepared to go the extra smile to find solutions that satisfy the needs of our customers and business. People who want to place themselves optimally to develop their capabilities. So if you enjoy a culture of open exchange and mutual trust, and you´d like to take on a fast-paced role within a highly motivated team, join us in driving the future of personalized financial services.

Further information

The position is located at BMW´s Nordic head office in Sollentuna / Silverdal. The premises are modern and include a lunch restaurant as well as access to a gym. As a BMW employee, everyone gets the opportunity to drive their own BMW or MINI on favorable terms. The position is full-time, starting immediately or by other agreement. Are you looking for an exciting challenge? Read more about BMW and your future career; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc We look forward receiving your application at www.jurek.se in either Swedish or English. Interviews for this role will be held week 33. For any questions please reach out to the responsible Recruitment Consultant Victoria Tjernström, [email protected] Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23-Sollentuna

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT23- Sollentuna

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Vara glädjefull, lekf... Visa mer
Älskar du fotboll?

Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Vara glädjefull, lekfull och engagerad

- Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Sollentuna

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Sollentuna består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

IT-konsult som är specialist inom Windows/Mac!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS. Det är en varierande roll med många möjligheter! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av administration av modern Microsoftinfrastruktur och Windows/Mac klienthantering.
Har erfarenhet av scriptning och automatisering i PowerShell samt konfigurationshantering.
Har goda kunskaper av Microsoft Endpoint Configuration Manager och/eller Jamf Pro.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-konsult redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Cylinda Service söker en Supportspecialist

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!Anställningsform: Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare    Vi erbjuder dig Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på... Visa mer
Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!Anställningsform: Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare 

 

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag. 


 

Arbetsuppgifter
Cylindas supportteam söker nu en supportspecialist. Det är ett spännande uppdrag med ständigt nya utmaningar och problemlösningar.
Som Supportspecialist ska du kunna svara på vitvarutekniska frågor från organisationens alla kollegor, tekniker, kundservicepersonal eller säljare men även från andra verkstäder som reparerar Cylindas vitvaror. Kommunikationen sker oftast via telefon eller mejl i Microsoft Dynamics. Start önskas omgående eller efter överenskommelse. 

 

Vi söker dig med...
God tekniskt kunnande om vitvaror. Du bör ha god erfarenhet som vitvarutekniker eller liknande.
Du kommer sitta i nyrenoverade lokaler på Elektroskandias huvudkontor i Rotebro som ligger 100m ifrån pendeltågsstation Rotebro. 

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

 

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2023-08-20. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Johan Helström, Teamledare Support, tfn.+46 76 797 96 51.
Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

 

 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. Visa mindre

Head of Azure till Bitlog

About Bitlog Since 2006, Bitlog has delivered modern solutions for smart inventory management using a SaaS-solution. Bitlog WMS is a warehouse management system with powerful standard functionality to suit companies that work with warehousing and distribution. The one modern system can be configured so that it works well for different businesses and size of companies. Bitlog has contributed with great success to e-retailers in Scandinavia and today has som... Visa mer
About Bitlog
Since 2006, Bitlog has delivered modern solutions for smart inventory management using a SaaS-solution. Bitlog WMS is a warehouse management system with powerful standard functionality to suit companies that work with warehousing and distribution. The one modern system can be configured so that it works well for different businesses and size of companies. Bitlog has contributed with great success to e-retailers in Scandinavia and today has some of the most successful e-retailers as its customers, such as Nordic Nest and Matsmart.
Their modern architecture allows the system to run stably in the cloud or installed close to the customer's business system and e-commerce system. With Bitlog's e-commerce warehouse system, companies can focus on their e-commerce. Bitlog helps its customers to increase efficiency, reduce errors and increase customer satisfaction.
Today, 30+ employees at Bitlog work with the ambition to strengthen the teams going forward. With the help of financing from Cloud Capital, Bitlog are accelerating growth and will invest in product development and market expansion going forward.
 
About the role
We are looking for an Azure expert, someone who knows their way around the bigger part of the Azure platform. A strong focus will be on Azure Database, Azure Kubernetes Service, and Azure DevOps. Together with Bitlogs Architect and the Head of Development, you will be responsible for the overall technical structure and lead the way forward. Besides being responsible for the technical decisions and the personnel within DevOps, you will also work hands-on as DevOps Engineer in the team, part time. More concrete, the role will include: Managing the DevOps team (recruitment, HR, salary, coaching, education, 1-1, prioritization, onboarding).
Owning backlog and prioritizing the work.
Stakeholder satisfaction. Ensuring DevOps is an internal support function and that work processes and collaboration meet Bitlog expectations.
DevOps strategic work - making sure Bitlog have an efficient and scalable DevOps approach, CI/CD flows, automatic monitoring etc.
Working hands-on as DevOps engineer in the team, part time.
Responsibility for the tech-stack together with Bitlog Architect.
Investigate and evaluate new products/tools to use within the team.
Attend Architectural meetings moderated by Architect.

Necessary experience/Tech stack
Expertise in Microsoft Azure: Deep knowledge of the platform and its various services, including Azure Database, AKS, and Azure DevOps.
Strong knowledge of Server: Understanding of database design, performance tuning, and backup and recovery.
Proficiency in Infrastructure as Code: Ability to use tools like Terraform and HELM templates to define and manage infrastructure.
Experience with RabbitMQ: Understanding of message queuing and ability to manage RabbitMQ.
Familiarity with Redis: Understanding of in-memory data store and ability to manage Redis.
Knowledge of oauth3: Understanding of authentication and authorization protocols and ability to manage oauth3.
Strong scripting skills: Ability to write and debug scripts in languages such as Bash, Python, and PowerShell.
Strong knowledge of networking concepts and tools: Understanding of network architecture and protocols, and ability to use tools like Wireshark and tcpdump.

What Bitlog offers you
An opportunity to enter a growing company in market expansion with the help of external financing. You are offered a role with a lot of responsibility and development opportunities, as well as a secure position at the company. Here, no days are the same, and you get a chance to contribute to their further development. Bitlog is facing an exciting journey and look forward to getting you on board.Other
Start: As soon as possible or by agreement
Extent: Full time
Location: Stockholm, Kista.
Salary: Fixed, monthly by agreement Visa mindre

Application Specialist and Deployment Resource

Title: Application Specialist Start date: ASAP End date: 31.12.3023 Location: Sweden Extent: Full time Type: Remote On behalf of our client we are now on the look-out for a driven Packaging Specialist and Deployment Resource that will be assisting clients at the company's Business Unit. This is a project role that will run until the end of the year 2023, starting ASAP.  ASSIGNMENT DESCRIPTION As the Packaging Specialist for the competence area Applicatio... Visa mer
Title: Application Specialist
Start date: ASAP
End date: 31.12.3023
Location: Sweden
Extent: Full time
Type: Remote

On behalf of our client we are now on the look-out for a driven Packaging Specialist and Deployment Resource that will be assisting clients at the company's Business Unit. This is a project role that will run until the end of the year 2023, starting ASAP. 

ASSIGNMENT DESCRIPTION
As the Packaging Specialist for the competence area Application Packaging you will be part of the team that is responsible for packaging process of the clients at our Business Units. This means being part of the operational process and doing the administrative tasks. You will be working closely together with Solution Design, Service Management, Product Service Delivery Manager (CAR) and all other IT departments. In this role you will maintain contacts and a relationship with the different stakeholder around the different tools and its user groups.

WORKING AREAS Perform package dispatcher tasks as are application setup documentation, application testing, mainly handled via AMO portal.
Perform mass application distributions and removals via the application deployment system Intune / SCCM
Maintain packaged applications in related systems as are: Client Software catalogue, Active Directory
Work with the ticket allocation system BMC-Remedy
Handle of mainly PowerShell, but also VBS, BAT, scripts
Troubleshooting tasks around MSI / App-V / MSIX package related issues
Create Reports and templates reports in , Power BI
Support Technical Product Roadmaps
Support Incidents, Problem Management, Critical Incidents, etc.
Technical project support
DO YOU POSSES THE FOLLOWING?

Among personal qualifications you have an internal capacity to move things forward, is easy going and have good communication skills. Besides, you are strong in process management and have a helicopter view and furthermore recognize yourself in the following profile: 5-10 years’ experience in IT
High experience in application packaging and PowerShell scripting
Experienced in creating / maintaining a managed enterprise client
Knowledge in Microsoft related Client/Server/Cloud products
Knowledge and experience with MDT / SCCM / Intune and other deployment technologies
Experience in handling ITIL processes
Good knowledge in IT security
A proven ability to communicate with technical experts, customers and other stakeholders
Ability to manage stakeholder at times of conflicting interests
A very good ability to work independently on assignments within a set timetable, sets own priorities
The ability to build trust and confidence and to be a team player in an international team
Fluent in English, both written and spoken

OTHER INFORMATION
The service is part of Barona's consulting business. As a consultant at Barona, you are employed by an authorized staffing company that has a collective agreement, insurance, occupational pension, and health care allowance. 

WELCOME TO APPLY!
We can't process applications through email, but feel free to come with other queries to Agnes Hildén at [email protected]. We process applications continuously and we may find the right candidate before the deadline of the advertisement so don't hesitate to apply today.
We are looking forward to receiving your application! Visa mindre

Teknisk support till vår IT avdelning

Nemo-Q international AB har i många år arbetat med kösystem, kundflödeshantering, Digital Signage och bokningssystem runt om i värden. I Sverige som är vår hemmamarknad är vi med stolthet den största leverantören och våra kunder är bl.a. myndigheter, regioner, kommuner, banker, apotek, sjukhus, vårdcentraler, butiker, transport, flyg o tåg mm. Våra mest relevanta tjänster är: - Kö och ankomstsystem - Bokningssystem / Besökssystem - Statistik och analys... Visa mer
Nemo-Q international AB har i många år arbetat med kösystem, kundflödeshantering, Digital Signage och bokningssystem runt om i värden. I Sverige som är vår hemmamarknad är vi med stolthet den största leverantören och våra kunder är bl.a. myndigheter, regioner, kommuner, banker, apotek, sjukhus, vårdcentraler, butiker, transport, flyg o tåg mm.
Våra mest relevanta tjänster är:
- Kö och ankomstsystem
- Bokningssystem / Besökssystem
- Statistik och analyseringsverktyg.

Vår affärsmodell bygger på att ha centraliserade system som samlar all relevant data och funktionalitet på en central plats inom kundens egen organisation.
Den centrala informationen används för övervakning och distribution av organisationens resurser. En stor styrka är att våra produkter kan byggas samman vilket innebär att en kund som har flera av våra lösningar kan använda sig av samma kiosk (pekskärm, skrivare ).
Som medborgare/kund/patient kan man via våra system planera sina besök för att minimera belastning, stress och negativa attityder gentemot dem i syfte av att skapa ett mer strömlinjeformat samhällsflöde.
Företaget hanterar allt från beställning, lagerhantering, marknadsföring och utveckling till produktion och leverans. Från Sollentuna styrs både den svenska och den internationella marknaden.
Om tjänsten:
Här kliver du in i ett härligt team som präglas av god samarbetsförmåga med en blandning av såväl juniora som mer seniora kollegor. Ett starkt kundfokus och ett tydligt mål med att hjälpa kunden med sitt system. Du möts av en varm, välkomnande kultur med högt i tak och fokus på problemlösning. Ledarskapet präglas av ”frihet under ansvar”.
Vi söker dig som har intresse för IT och viljan att hjälpa kunder med sina system. Du har en grundläggande datorvana. Du kan installera om en Windowsdator och du kan koppla in skrivare, kortläsare, scanners, pekskärmar m.m. Våra system har under åren gått från specificerad egenutvecklad hårdvara mot en mer standardiserad hårdvara och är idag en blandning av båda delarna. Våra system verkar i Windowsmiljö men det finns även en del Linux enheter.
Arbetsuppgifter:
I rollen som IT-tekniker hos Nemo-Q erbjuds du en utmanande och varierande tjänst där du får möjlighet att jobba med flera olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt. Arbetsuppgifterna består primärt av first- och second-linesupport inom vår egenutvecklade produkt, I våra system använder vi Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, WiFi, säkerhet, backup m.fl. Du hanterar ärenden via ett ärendehanteringssystem, per telefon och mejl. Du tar ägandeskap för tilldelat ärende och ansvarar för att analysera, bedöma och fel avhjälpa ärendet från början till slut. Vid mer komplexa ärenden finns möjlighet att eskalera till third- linesupport.
Du kommer att arbeta med felsökning och support på bland annat:
- Klienthårdvara
- Kringutrustning
- Nätverk
- Programvaror

Din profil och kvalifikationer:
Ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Nemo-Q International AB är kvalitetscertifierade enligt ISO9001.
Nemo-Q International AB är miljöcertifierade enligt ISO14001 Visa mindre

IT System Analyst to BMW Financial Services

We are now looking for aa IT System Analyst for document management to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for IT and project management! What awaits you? A... Visa mer
We are now looking for aa IT System Analyst for document management to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for IT and project management!

What awaits you?

As IT System Analyst in the Northern European region, you will be working closely together with our system and application responsible and local DevOps team (consisting of IT System Analysts & Operation Specialists). You will be primarily responsible to operate and further develop the IT-System OnBase, which is being used for document management purposes and which is embedded in our Nordic application landscape with connections to several local systems. Your main tasks will involve the daily operations and continuous maintenance and modernization of the application in conjunction with our external providers and consultants. Further, you will take an active role within our local DevOps team to modernize the system and application landscape and work towards a state-of-the-art infrastructure set-up with an emphasize on migrations towards public cloud (primarily AWS).

Your responsibilities:

• Steering our external partner for operational services regarding ticket handling, deliveries of operational and project related efforts, IT compliance & security, etc.
• Administration and documentation within the area of responsibility as well as budget management, vendor prolongations / negotiations and techn. maintenance planning.
• Ensure the availability and further development of relevant IT-products and -services.
• Implement and steer the IT-Governance requirements (e.g. IT-Security, IT-Compliance, IT-Risk and IT-Architecture).
• Deliver all necessary support and assistance to process partners in alignment with the customer orientation approach.
• Ensure constant communication with all stakeholders incl. business, IT, vendors, purchasing, etc.

What should you bring along?

• You graduated from comprehensive school or hold a University´s degree, preferably in Computer Science or have acquired comparable education.
• You have worked at least 3 years within the areas of IT application operation and system administration.
• You possess practical experience in working with cloud environments (preferably in AWS).
• You are a structured and results oriented person and show the ability to self-lead and work in a dynamic and fast-paced environment.
• You have worked in a DevOps and agile environment and have practical experience with tools like JIRA and Confluence.
• You have gained practical experience in coding / scripting.

We see that you are a structured and result oriented person who shows the ability to self-lead in a dynamic and fast-paced environment. We also see that you are driven, organized and have good problem-solving abilities. We believe that you have well developed communication skills, great analytical skills and are willing to go the extra mile. It´s a plus if you have worked in a regional setup, and even better in a Nordic / Northern European organization. You should also speak and write freely in English. Fluency, or good knowledge, in any of the Nordic languages and/or German is meritorious.

What does it mean to work for BMW Financial Services?

In this role, you get to work in an international environment and immerse yourself in BMW´s Financial Services products and technology. You are someone who wants to develop together with BMW and you like to share your knowledge and experience. It takes a team with exceptional interpersonal skills and a can-do attitude to deliver great service. People who are always prepared to go the extra smile to find solutions that satisfy the needs of our customers and business. People who want to place themselves optimally to develop their capabilities. So if you enjoy a culture of open exchange and mutual trust, and you´d like to take on a fast-paced role within a highly motivated team, join us in driving the future of personalized financial services.

Further information

The position is located at BMW´s Nordic head office in Sollentuna / Silverdal. The premises are modern and include a lunch restaurant as well as access to a gym. As a BMW employee, everyone gets the opportunity to drive their own BMW or MINI on favorable terms. The position is full-time, starting immediately or by other agreement. Are you looking for an exciting challenge? Read more about BMW and your future career; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc We look forward receiving your application at www.jurek.se in either Swedish or English. Interviews for this role will be held week 33. For any questions please reach out to the responsible Recruitment Consultant Victoria Tjernström, [email protected] Visa mindre

Seniora IT-arkitekter till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-arkitekt hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Vi söker dig som har några års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. arbete med att hitta lösningar kopplat till IT-st... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-arkitekt hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Vi söker dig som har några års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. arbete med att hitta lösningar kopplat till IT-struktur, systemintegrationer, informationssäkerhet m.m. Det kan även innebära ansvar för den övergripande arkitekturen, definiera arkitekturmönster och modelleringsregler för analys och design samt utveckla riktlinjer för design och konstruktion. Det finns många möjligheter för dig som IT-arkitekt! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av rollen som IT-arkitekt.
Har arbetat med komplexa it-system.
Har kunskap inom systemintegrationer.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du med andra ord en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-arkitekt redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Ett spännande uppdrag väntar för dig som är specialist inom BizTalk!

Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar nya lösningar, men även vidareutvecklar och underhåller befintliga lösningar. Som specialist inom BizTalk får du vara med och utveckla effektiva, smarta och hållbara lösningar för det svenska samhället!
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av utveckling i plattformen BizTalk.
Har erfarenhet av systemutveckling i C#.
Har arbetat i projekt eller förvaltning med fokus på integrationer.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Erfarna mjukvarutestare till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Ansök    Jun 26    PersonalExpressen AB    Systemtestare
Hjärtligt välkommen att arbeta som mjukvarutestare tillsammans med oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat och personligt bemötande. Vi är genuint nyfikna på dig som person och yrkesutövare! Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. att strukturera och designa mjukvaror samt analysera, utvärdera och... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som mjukvarutestare tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat och personligt bemötande. Vi är genuint nyfikna på dig som person och yrkesutövare!
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. att strukturera och designa mjukvaror samt analysera, utvärdera och rapportera testresultat. Det finns många möjligheter för dig som mjukvarutestare. Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats och på distans!
I denna roll söker vi dig som:
Har erfarenhet av testledning inom stora och komplexa organisationer, t.ex. offentlig förvaltning.
Har mycket goda kunskaper inom testdesign, kontextdriven testmetodik och riskbaserad testning.
Har arbetar med och systemanalys.
Har erfarenhet av agila arbetssätt.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som mjukvarutestare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

LabVIEW Architect

Would you like to be a part of a group of highly skilled LabVIEW developers and work on exciting and challenging projects? Experienced LabVIEW architects Job Description Your role will mainly be to develop systems in NI LabVIEW and Teststand for the Swedish industry. You will be given the opportunity to design test and control systems for customers that will be used both in research and development and in production. You might work outside the office at th... Visa mer
Would you like to be a part of a group of highly skilled LabVIEW developers and work on exciting and challenging projects?
Experienced LabVIEW architects
Job Description
Your role will mainly be to develop systems in NI LabVIEW and Teststand for the Swedish industry. You will be given the opportunity to design test and control systems for customers that will be used both in research and development and in production. You might work outside the office at the customer’s site or work in-house with colleagues depending on your current assignment. For the right person, this job offers great opportunities and personal development.
Novator Solutions is a knowledge-based company and therefore it is important for us to constantly educate ourselves and not back away from difficult challenges. We have a positive and joyful atmosphere, and we strive for our employees to thrive.
Requirements
We seek to fill this position with an experienced system developer or architect with a strong interest in technology and considerable experience in LabVIEW development. It is a bonus if you master several of the points below, as well as be able to work independently and have a social capacity suitable for a consultant who is regularly working with people. At Novator Solutions we have 13 Certified LabVIEW Architects (CLA) and we are looking forward to seeing you become a part of that group.
LabVIEW, preferably also FPGA, LabVIEW RT, Vision
Object Oriented development with GOOP
Teststand
Veristand
Test system design
Electronic design
Hardware-in-The-Loop (HIL)


We are looking for a long-term commitment and would therefore like to see that you are interested in learning Swedish.
We are only looking for persons with European citizenship, including Ukraine, that are willing to move to Stockholm and have experience in LabVIEW. If you don’t fulfil these three criteria, please do not apply.
Does this sound interesting to you?
In that case, we are looking forward to hearing from you. You are welcome to call us to learn more about the position and our company or simply send us an application.
Contact
Henrik Ulfhielm
+46 70 551 70 32
Company Profile
Novator Solutions is a company whose expertise lies in designing and developing test systems, mainly with NIs hardware and software. We supply complete turn-key solutions, products and consulting services. We are Sweden’s only NI Center of Excellence. Our office is located in Sollentuna, Stockholm. Visa mindre

Junior IT-supporttekniker till Beijer i Sollentuna

Om tjänsten Beijer söker en driven och engagerad junior supporttekniker till deras first- och secondline service desk. Som supporttekniker kommer du att ha en central roll i att erbjuda teknisk support till Beijers medarbetare. Detta är en spännande möjlighet för dig som kanske nyligen avslutat din gymnasieutbildning och vill ta första steget ut i arbetslivet. Initialt kommer du komma in som konsult via Cleverex och arbeta via oss, ute hos Beijer. Om allt... Visa mer
Om tjänsten
Beijer söker en driven och engagerad junior supporttekniker till deras first- och secondline service desk. Som supporttekniker kommer du att ha en central roll i att erbjuda teknisk support till Beijers medarbetare. Detta är en spännande möjlighet för dig som kanske nyligen avslutat din gymnasieutbildning och vill ta första steget ut i arbetslivet.

Initialt kommer du komma in som konsult via Cleverex och arbeta via oss, ute hos Beijer. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till dem på sikt.


Du erbjuds
• Work life balance- möjlighet att arbeta hemifrån 2-3 gånger i veckan
• Spännande tekniska utmaningar med first- och secondline frågor
• En innovativ och dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar

Arbetsuppgifter
I rollen som IT supporttekniker kommer du att supportera Beijers butiker och medarbetare med diverse olika tekniska problem som kan uppstå med hårdvaran och mjukvaran. Du kommer att:
• Arbeta med felsökning av tekniska problem och söka efter lämpliga lösningar för att lösa problemen.
• Dokumentera ärenden och åtgärder i ärendehanteringsverktyg.
• Delta i teknisk utveckling och förbättring av Beijers supportprocesser.
• Samarbeta med andra tekniska team och leverantörer för att lösa tekniska problem.

Din profil
• Avklarad gymnasieutbildning med ett starkt IT-intresse. Vänligen beskriv detta i din ansökan så vi förstår hur det växt fram hos dig.
• Behärskar svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift då Bejier tillhör internationell koncern där båda språken används

Vem är du som person? Vi tror att du bäst beskrivs som en person som är hungrig på att lära sig och vill utvecklas inom IT-branschen. Du är social, har en positiv inställning och är ivrig på att lära dig ny kunskap. För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, ordningsam och en problemlösare.


Övrigt
• Start: Enligt överenskommelse
• Plats: Stockholm, Sollentuna
• Omfattning: Heltid
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till [email protected] .


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Junior supporttekniker

Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker. Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer... Visa mer
Du som söker tror vi har ett genuint intresse för IT och teknik, har en engagerad och positiv inställning samt är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker.
Vi tror att du som söker är i början av din IT-karriär och nyligen avslutat din utbildning alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi ser att du trivs i att arbeta i en helpdesk där fokus ligger på kundbemötande och att så effektivt som möjligt lösa de problem som inkommer.
Har du sedan tidigare erfarenhet av Active Directory, fjärrstyrning och gärna något ärendehanteringssystem så är det mycket meriterande.
Du känner dig bekväm med att ta emot samtal och ser nya uppgifter som en utmaning och möjlighet att utvecklas. Du brinner för att göra kunden nöjd, det är därför viktigt att du har en utvecklad känsla för kundbemötande.
Hos vår kund kommer du jobba som 1:a linjens supporttekniker, du kommer ingår i ett team av kollegor som tillsammans kommer att hjälpa användare med deras IT-bekymmer över telefon samt med hjälp av fjärrstyrningsverktyg.


Krav
• Gymnasial IT-utbildning eller motsvarande
• Kunskaper inom Windows 10 och Office paketet
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Meriterande
• Tidigare arbete i servicedesk.
• Active Directory
• Fjärrstyrning Visa mindre

Head of Azure till Bitlog

About Bitlog Since 2006, Bitlog has delivered modern solutions for smart inventory management using a SaaS-solution. Bitlog WMS is a warehouse management system with powerful standard functionality to suit companies that work with warehousing and distribution. The one modern system can be configured so that it works well for different businesses and size of companies. Bitlog has contributed with great success to e-retailers in Scandinavia and today has som... Visa mer
About Bitlog
Since 2006, Bitlog has delivered modern solutions for smart inventory management using a SaaS-solution. Bitlog WMS is a warehouse management system with powerful standard functionality to suit companies that work with warehousing and distribution. The one modern system can be configured so that it works well for different businesses and size of companies. Bitlog has contributed with great success to e-retailers in Scandinavia and today has some of the most successful e-retailers as its customers, such as Nordic Nest and Matsmart.
Their modern architecture allows the system to run stably in the cloud or installed close to the customer's business system and e-commerce system. With Bitlog's e-commerce warehouse system, companies can focus on their e-commerce. Bitlog helps its customers to increase efficiency, reduce errors and increase customer satisfaction.
Today, 30+ employees at Bitlog work with the ambition to strengthen the teams going forward. With the help of financing from Cloud Capital, Bitlog are accelerating growth and will invest in product development and market expansion going forward.
 
About the role
We are looking for an Azure expert, someone who knows their way around the bigger part of the Azure platform. A strong focus will be on Azure Database, Azure Kubernetes Service, and Azure DevOps. Together with Bitlogs Architect and the Head of Development, you will be responsible for the overall technical structure and lead the way forward. Besides being responsible for the technical decisions and the personnel within DevOps, you will also work hands-on as DevOps Engineer in the team, part time. More concrete, the role will include: Managing the DevOps team (recruitment, HR, salary, coaching, education, 1-1, prioritization, onboarding).
Owning backlog and prioritizing the work.
Stakeholder satisfaction. Ensuring DevOps is an internal support function and that work processes and collaboration meet Bitlog expectations.
DevOps strategic work - making sure Bitlog have an efficient and scalable DevOps approach, CI/CD flows, automatic monitoring etc.
Working hands-on as DevOps engineer in the team, part time.
Responsibility for the tech-stack together with Bitlog Architect.
Investigate and evaluate new products/tools to use within the team.
Attend Architectural meetings moderated by Architect.

Necessary experience/Tech stack
Expertise in Microsoft Azure: Deep knowledge of the platform and its various services, including Azure Database, AKS, and Azure DevOps.
Strong knowledge of Server: Understanding of database design, performance tuning, and backup and recovery.
Proficiency in Infrastructure as Code: Ability to use tools like Terraform and HELM templates to define and manage infrastructure.
Experience with RabbitMQ: Understanding of message queuing and ability to manage RabbitMQ.
Familiarity with Redis: Understanding of in-memory data store and ability to manage Redis.
Knowledge of oauth3: Understanding of authentication and authorization protocols and ability to manage oauth3.
Strong scripting skills: Ability to write and debug scripts in languages such as Bash, Python, and PowerShell.
Strong knowledge of networking concepts and tools: Understanding of network architecture and protocols, and ability to use tools like Wireshark and tcpdump.

What Bitlog offers you
An opportunity to enter a growing company in market expansion with the help of external financing. You are offered a role with a lot of responsibility and development opportunities, as well as a secure position at the company. Here, no days are the same, and you get a chance to contribute to their further development. Bitlog is facing an exciting journey and look forward to getting you on board.Other
Start: As soon as possible or by agreement
Extent: Full time
Location: Stockholm, Kista.
Salary: Fixed, monthly by agreement Visa mindre

webbutik administratör och kundsupport

Ansök    Jun 17    Nordeway AB    Webbansvarig/Webbstrateg
Att sköta företags webbshop, uppdatera produkt och lager information, webbanpassning av texter samt att vägleda i webbstruktur och innehåll. Arbetsuppgifterna består i att serva, vägleda, utveckla, strukturera och kvalitetssäkra information webbplats. Arbetsuppgifter ingår även online kundsupport, hantering av beställningar, lager kontroll, kundtjänst mot företagskunder. Visa mer
Att sköta företags webbshop, uppdatera produkt och lager information, webbanpassning av texter samt att vägleda i webbstruktur och innehåll. Arbetsuppgifterna består i att serva, vägleda, utveckla, strukturera och kvalitetssäkra information webbplats.
Arbetsuppgifter ingår även online kundsupport, hantering av beställningar, lager kontroll, kundtjänst mot företagskunder. Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23-Sollentuna

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Sollentuna

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Sollentuna består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

DevOps Engineer

We are looking for Experienced DevOps Engineer. B.Sc/M.Sc in Computer Science/IT 3-5 years working experience in Cloud (AWS, AZURE, GCP) 1-5 years experiences in Infrastructure as Code (IaC: Terraform, Cloudformation, CDK, Ansible, etc.) 3-5 years of Platform Engineering experiences (Kubernetes, docker, ECS, EKS, Fargate, AKS, etc.) 3-5 years of CI/CD (Jenkins, CircleCI, ArgoCD, Github-actiones, etc.) development and running experiences 2-5 years of obser... Visa mer
We are looking for Experienced DevOps Engineer.
B.Sc/M.Sc in Computer Science/IT
3-5 years working experience in Cloud (AWS, AZURE, GCP)
1-5 years experiences in Infrastructure as Code (IaC: Terraform, Cloudformation, CDK, Ansible, etc.)
3-5 years of Platform Engineering experiences (Kubernetes, docker, ECS, EKS, Fargate, AKS, etc.)
3-5 years of CI/CD (Jenkins, CircleCI, ArgoCD, Github-actiones, etc.) development and running experiences
2-5 years of observability stacks (grafana, prometheus, elastic-search, etc.)
Experienced in agile working methodologies (Sprint/Kanban)
Working experience with version control systems (i.e. github, bitbucket, gitlab, etc.)
Any cloud certifications are meritorious but not be requiredÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 8    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT23- Sollentuna

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Vara glädjefull, lekf... Visa mer
Älskar du fotboll?

Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Vara glädjefull, lekfull och engagerad

- Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 7    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 2    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 1    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 5    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 1    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 31    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Första linjens support till företag i framkant!

Är du intresserad av att lära dig mer om energimätning? Vill du vara den som kunderna först möter när de ringer eller mailar in för hjälp? Vill du få möjligheten att kombinera detta med att skapa ett mervärde och en god stämning för dina kollegor? Hos Infometric erbjuds du en bred och utvecklande roll där du snabbt blir en viktig del i företagets fortsatta utvecklingsresa. Om företaget Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i de... Visa mer
Är du intresserad av att lära dig mer om energimätning? Vill du vara den som kunderna först möter när de ringer eller mailar in för hjälp? Vill du få möjligheten att kombinera detta med att skapa ett mervärde och en god stämning för dina kollegor? Hos Infometric erbjuds du en bred och utvecklande roll där du snabbt blir en viktig del i företagets fortsatta utvecklingsresa.
Om företaget
Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Infometric är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa sina kunder att hushålla med våra gemensamma resurser. Infometric erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet. Genom åren har Infometric hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. De mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I Infometrics mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar. Sedan starten 1995 har Infometric samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar företaget upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.
Infometrics huvudkontor är placerat i Sollentuna och är omkring 40 anställda.
Om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på kontoret i Sollentuna.
Arbetsuppgifter
Som första linjens support består din roll av två huvudsakliga delar
Den ena delen består i av att du är den första person kunderna kommer i kontakt med när de ringer eller mailar in och vill ha support av de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Du behöver upprätthålla en hög grad av tillmötesgående kundservice.
Den andra delen av tjänsten består av administrationsuppgifter kopplade till kundärenden, såsom inloggningar, order uppläggning samt tilldelning av ärenden som är av mer komplex natur till second line.
Din främsta tillhörighet i organisationen är Eftermarknadsavdelningen som består av en grupp om 10 personer och du har Teknik och Servicechef som din närmsta ansvarig. Du erbjuds givetvis en introduktion för att skapa en förståelse för Infometrics arbetssätt och system.
I rollen blir du del av en arbetsplats som värdesätter samarbete och präglats av att ha roligt och utvecklas tillsammans med företaget.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en nyfiken person som trivs med att ta stort ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter och driva det självständigt framåt. Du har en förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Du är relationsorienterad och tycker om att ha många kontaktytor så väl internt som externt. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och du kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat och bidrar med positiv energi.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Sollentuna
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 29    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

IT-operations & Cloud

IT-Operations & Cloud Är du redo att vara med på en förändringsresa där kundens on-prem driftsmiljö nu går mot en hybrid Cloud lösning? Är lagarbete och teamanda något som du värderar högt? Då kan detta vara rätt jobb för dig! Vår kund satsar nu på att utöka sitt team och söker nu ytterligare en medarbetare för en permanent position som vill jobba på huvudkontoret i Sollentuna. Det finns gott om utrymme för kompetensutveckling inom ny teknik och automat... Visa mer
IT-Operations & Cloud

Är du redo att vara med på en förändringsresa där kundens on-prem driftsmiljö nu går mot en hybrid Cloud lösning?
Är lagarbete och teamanda något som du värderar högt? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Vår kund satsar nu på att utöka sitt team och söker nu ytterligare en medarbetare för en permanent position som vill jobba på huvudkontoret i Sollentuna. Det finns gott om utrymme för kompetensutveckling inom ny teknik och automation och du kommer att få jobba med och utveckla integrerade lösningar med de senaste produkterna och teknologierna i bland annat Microsoft Azure, Linux, Office 365 och VMware.

Vi söker dig som har motsvarande kunskap i utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Svenska och engelska i tal som skrift.

Låter detta intressant så välkommen att skicka in en intresseanmälan redan idag så hörs vi snart för nästa steg!

Kontakt och ansökan
Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Sundin, 070-618 13 13
[email protected]

Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

Infinity IT Consulting erbjuder en arbetsplats där välmående och kompetensutveckling står i fokus och där vår företagskultur genomsyrar vilka vi vill vara via värdeorden; laganda, pannben, enkelhet, långsiktighet och stolthet. Infinity IT Consulting som startade 2021 är ett dotterbolag till Infinity HR som startade 2009 med sin expertis inom rekryteringar och har under flera år försett de största varumärkena och de mest välkända serviceföretagen och butikskedjorna i Sverige med de bästa medarbetarna. Infinity IT Consulting har ett fortsatt fokus på att hjälpa befintliga och nya kunder vid behov men nu även inom IT och konsulting. Vi erbjuder våra kunder en variation av tjänster inom IT och med ett extra fokus inom IT-säkerhet, IT-Management och DevOps. Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 30    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Sollentuna

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Sollentuna består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Sollentuna

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Sollentuna består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23-Sollentuna

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT23- Sollentuna

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Vara glädjefull, lekf... Visa mer
Älskar du fotboll?

Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Vara glädjefull, lekfull och engagerad

- Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Sollentuna. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 27    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 25    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 24    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 23    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Junior BI-utvecklare

Vi söker en junior BI-utvecklare som vill vara med och utveckla och förvalta kommunens beslutsstöd, BI och verksamhetsdata. Tjänsten är placerad i vår planerings- och uppföljningsenhet. Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Vårt kommunledningskontor samlar många kompetenser och ska se till att nämnder och styrelser genomför de beslut som kommunfullmäktige fattat liksom att stödja och hjälpa övr... Visa mer
Vi söker en junior BI-utvecklare som vill vara med och utveckla och förvalta kommunens beslutsstöd, BI och verksamhetsdata.

Tjänsten är placerad i vår planerings- och uppföljningsenhet.

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Vårt kommunledningskontor samlar många kompetenser och ska se till att nämnder och styrelser genomför de beslut som kommunfullmäktige fattat liksom att stödja och hjälpa övriga kontor i deras arbete. Ekonomiavdelningen leder och samordnar kommunens planerings- och uppföljningsarbete. Vi arbetar processorienterat och i nära samarbete med kommunens olika verksamheter.

Ett av våra stora projekt är att utveckla och bredda användandet av datadrivet beslutsstöd bl.a. via Power BI inom kommunen, med masterdata och processer för att växla upp analysverktyget och kunna erbjuda ett bra stöd för förvaltningarna i deras analyser och beslut. En mängd verksamhetssystem kommer att integreras till systemet i syfte att kunna presentera och analysera data i vårt planerings- och uppföljningsarbete.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Junior BI-utvecklare hos oss på Sollentuna kommun kommer du vidareutveckla och underhålla vårt datalager samt även utveckla rapporter i vårt BI-verktyg, Power BI. Du kommer att vara drivande i inhämtning av nya data som möjliggör datadrivet beslutsfattande inom Sollentuna kommun. För att nå framgång i den här rollen är det viktigt att du är analytisk, lösningsfokuserad och att du sätter dig in i verksamheternas utmaningar och hur du kan bidra till att skapa bättre analyslösningar.

I den här rollen arbetar du med hela utvecklingsprocessen, från behovsanalys, kravformulering, lösningsdesign och utveckla rapporter åt kommunens olika verksamheter. Du ingår i BI-teamet som är en del av Planerings- och uppföljningsenheten.

Kvalifikationer
Du har högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom relevant område för tjänsten, eller motsvarande erfarenheter vi bedömer likvärdiga.

Som junior får du utveckla dina färdigheter i jobbet. En merit är om du har tidigare erfarenhet av:
• databasmodellering och data warehouse-lösningar
• ETL-utveckling
• visualiseringsverktyg, t.ex. Power BI, Qlik eller Tableau
Har du erfarenheter av projektledning, systemförvaltning eller systemutveckling av beslutsstöd är det en bonus, annars får du utveckla den kompetensen hos oss.

Som person vill vi att du tar initiativ, är serviceinriktad, tydlig och strukturerad.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll, kompetenser tas till vara och att vi trivs tillsammans på jobbet. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semester- och pensionsväxling.

Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas i en öppen och kreativ miljö med engagerade kollegor. Arbetsplatsen ligger i det nyrenoverade Turebergshuset i Sollentuna centrum. Möjlighet att till viss del arbeta på distans kommer att ges.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre