Lediga jobb som Serviceingenjör, maskin i Sollentuna

Se lediga jobb som Serviceingenjör, maskin i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Servicekoordinator till JN Maskiner AB

Om företaget Johan Nordström Maskiner AB startadesår 1955. Företagetärgeneralagent för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter inom verktygsmaskinbranschen,företrädesvis från Tyskland, Schweiz och Japan. De representerar främst tillverkare inom området spånavskiljande verktygsmaskiner, såsom svarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner och fleroperationsmaskiner. I Sverige har de i dagsläget 44 personer anställda varav 12 personer är statione... Visa mer
Om företaget
Johan Nordström Maskiner AB startadesår 1955. Företagetärgeneralagent för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter inom verktygsmaskinbranschen,företrädesvis från Tyskland, Schweiz och Japan. De representerar främst tillverkare inom området spånavskiljande verktygsmaskiner, såsom svarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner och fleroperationsmaskiner.
I Sverige har de i dagsläget 44 personer anställda varav 12 personer är stationerade på huvudkontoret i Sollentuna. De har ett gott rykte som en fin arbetsgivare i branschen och kulturen präglas av samarbete, kamratskapoch frihet under ansvar.Nu är derasserviceorganisation på tillväxt och de söker därför en ytterligare servicekoordinator.
Om tjänstenI tjänsten som servicekoordinator är din uppgift att stötta och backa upp ett 15 servicetekniker i Sverige och Norgetillsammans med en annan person i samma roll. Tillsammans ser ni till att teknikerna har allt de behöver i form av information och verktyg. Därtill förbereder och planerar ni arbeten, oftast baserat på information som ni får via telefon och mail. Ärendena som teknikerna åker ut på kan röra mekanik, elektronik eller automation och ni ser till att rätt tekniker är på rätt plats vid rätt tillfälle. Det kan röra nyinstallationer, reparationer eller underhållsservice. I din roll som servicekoordinatoragerar du mentor åt teknikerna och du rapporterar till servicechef.
Detta är en varierande och händelserik tjänst där dina dagar aldrig ser likadana ut och du arbetar från kontoret i Sollentuna där JN Maskiner sitter i fina lokaler.
Kvalifikationer och egenskaperDu som söker tjänsten som servicekoordinator har troligtvis en bakgrund som resande servicetekniker eller operatör, det är viktigt att du som koordinerar arbetena har förmågan att utföra liknande arbeten själv för att kunna stötta och planera på bästa sätt och för att kunna identifiera verktyg. Mycket utav dokumentationen är på tyska och det är en stor fördel om du förstår tyska i skrift. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav både i tal och skrift.
Som person ser vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du är duktig på att hålla många bollar i luften samtidigt och du har en förmåga att hålla humöret uppe även om ett samtal eller en situation är av negativ karaktär. För att passa in i företagskulturen ser du teamwork som självklart! I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrig information Start: Efter sommaren
Plats: Sollentuna
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!
Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till [email protected]. Visa mindre

Servicetekniker till vitvaruexperten

Nu söker vi dig som är lösningsfokuserad och har ett stort intresse för teknik! Har du en bakgrund som servicetekniker och är ett proffs på vitvaror? Som servicetekniker hos Vitvaruexperten kommer du att ha en varierad, flexibel och intressant roll där du arbetar med att serva och reparera vitvaror. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande! Om tjänsten Vitvaruexperten är experter på vitvaror och kundservice. Företaget är en liten organisation under st... Visa mer
Nu söker vi dig som är lösningsfokuserad och har ett stort intresse för teknik! Har du en bakgrund som servicetekniker och är ett proffs på vitvaror? Som servicetekniker hos Vitvaruexperten kommer du att ha en varierad, flexibel och intressant roll där du arbetar med att serva och reparera vitvaror. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!
Om tjänsten
Vitvaruexperten är experter på vitvaror och kundservice. Företaget är en liten organisation under stark tillväxt och nu söker de en servicetekniker som vill stärka upp teamet ytterligare.
Som servicetekniker kommer du att felsöka och reparera vitvaror i Vitvaruexpertens verkstad. Du utgår från Vitvaruexpertens egna verkstad och åker inte ut till kunderna. Är du trött på långa resvägar i firmabilen och vill istället ha en fast arbetsplats att utgå ifrån? Du har hittat rätt! Arbetet inkluderar felsökning, beställa reservdelar och att laga och byta reservdelar. Vi tror att du har ett stort intresse av att lära dig mer och ser möjligheter med att utvecklas med företaget!
Arbetsbeskrivning
I rollen som servicetekniker på Vitvaruexperten kommer du bland annat att:
Felsöka, byta ut och reparera vitvaror i verkstaden
Gå igenom sprängskisser, kopplingsschema och beställa reservdelar
Jobba med såväl nya som begagnade vitvaror
Arbetet är fysisk krävande och att flytta maskinerna ingår i dina dagliga arbetsuppgifter

Vi söker dig som
Har minst 1 års tidigare erfarenhet i rollen som servicetekniker och eller drifttekniker
Har förståelse för de tekniska bitarna i maskinerna
Har ett stort intresse för vitvaror
Trivs med ett fysiskt arbete

Det är även meriterande om du har en teknisk utbildning inom serviceteknik, fastighetsteknik eller maskinteknik.
Som person är du:
Lösningsorienterad
Självgående
Strukturerad och noggrann

Vidare är du en person som vill vara med och utvecklas på ett litet företag med stora möjligheter. Vi tror att du har ett logiskt tänkande och förståelse för hur maskiner fungerar. Vi söker en engagerad servicetekniker som är handlingskraftig och gärna tar eget ansvar. I denna rekryteringsprocess kommer vi därför lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Glimmervägen 10-12 191 62 Sollentuna samt Lagervägen 7 136 50 Jorbro Visa mindre