Lediga jobb som Kock, à la carte i Sollentuna

Se lediga jobb som Kock, à la carte i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Sushi Kock till populär Sushi restaurang

Ansök    Apr 5    Chikara sushi AB    Kock, à la carte
Vi på Chikara Sushi söker dig som vill jobba som Sushi Kock. Du bör ha erfarenhet av att arbeta som sushi kock och kunna jobba under högt tryck. Du kommer arbeta i ett team med duktiga och motiverade medarbetare med hög ambition och ett brinnande intresse för mat! Vi söker dig som är duktig, kan jobba självständigt, lär dig snabbt och vill utvecklas inom ditt yrke! Arbetstiderna är mån-fre 10.00 - 21.00 (varierande arbetsschema). Du är välkommen att skick... Visa mer
Vi på Chikara Sushi söker dig som vill jobba som Sushi Kock.
Du bör ha erfarenhet av att arbeta som sushi kock och kunna jobba under högt tryck.
Du kommer arbeta i ett team med duktiga och motiverade medarbetare med hög ambition och ett brinnande intresse för mat!
Vi söker dig som är duktig, kan jobba självständigt, lär dig snabbt och vill utvecklas inom ditt yrke!
Arbetstiderna är mån-fre 10.00 - 21.00 (varierande arbetsschema).
Du är välkommen att skicka in din ansökan. Visa mindre

Bergendal i Sollentuna söker vass Kock som kryddar med glädje

Ansök    Aug 9    Cheffle AB    Kock, à la carte
Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort... Visa mer
Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka – och rekommendera oss till kollegor och vänner. Bergendal är certifierade av Svanen, Safe Hotels samt ingår i Svenska Möten


Vi söker medarbetare till ett av Sveriges roligaste kök. Vill du vara med och bidra med din kunskap och personlighet, tveka inte på att höra av dig till oss.

På Bergendal lagar vi mat på de bästa råvarorna, närproducerat och hållbart producerat. Vi har en nära relation med leverantörer och producenter för att säkerställa den bästa kvalitén. Vi mäter inköp av ekologiskt och vi har en tydlig uppföljning för att ständigt utveckla vårt kök.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag. Bergendal arbetar uteslutande med högklassiga och noga utvalda råvaror och har även ett hållbart miljötänk i den dagliga driften såväl som i det långsiktiga arbetet. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror i största möjligaste mån. Det mesta bakas och lagas på plats, från grunden och för hand.

Beroende på vilken roll och erfarenhet du har så är ditt intresse och passion för matlagning det viktiga. Vi har arbetsuppgifter för alla i köket. Allt från beredning och tillagning både i det kalla och varma köket. Erfarenhet kan vara från kök eller ditt stora intresse för matlagning.

Vi arbetar i ett proffsigt nytt kök (invigdes 2016) med mycket dagsljus och bra utrustning.

Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara kvalitet. Köket är ständigt med och påverkar Bergendals utvecklingen och vill vara i framkant i val av råvaror och kvalité på maten. Här kan alla vara med att påverka sin arbetsmiljö och vårt mål är att vara en av branschens bästa arbetsplatser.

Vi söker personal till olika anställningar och roller, visstid, enstaka dagar och tillsvidare på 100 procent. Bergendal tillämpar årsarbetstid. Arbetstiden är förlagd på såväl kvällar som helger.

 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Percys Kött i Norrviken söker kock på heltid

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi en kock på heltid till kärnan i verksamheten, köket.

I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, catering, sallader och middagsmenyer. Vi tillverkar mat varje vardag under våra öppettider. Målet är att utveckla sortimentet och fortsätta erbjuda husmanskost av hög kvalité, något vi gjort i över 60 år! Vill du vara med på resan?

Om tjänsten
Vi söker en kock på heltid som vill delta i utvecklingen av butikens kök. Du kommer att arbeta tillsammans med våra kockar och kallskänkor. För att passa in i rollen som kock ser vi att du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare är du positiv och driven i arbetet.

Arbetsuppgifter
Tillagning av grytor, pajer, lasagne, laxpudding.
Beställning av råvaror till köket.
Diskning vid behov.
Städning och löpande underhåll av köket

Krav för tjänsten

Kock-utbildning


Meriterande för tjänsten

Erfarenhet av arbete i delikatessdisk / kallskänk


Om anställningen
Tjänstens omfattning är ca 38,25 timmar / vecka. Arbetstiderna är förlagda dagtid.  Tillträde sker i augusti/september/oktober enligt överrenskommelse, så skicka in din ansökan idag.

Lön enligt Handels Kollektivavtal / enligt överenskommelse.
Om oss

Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Percys Kött. Du kan läsa mer om verksamheten på www.percys.se eller på våra sociala medier, facebook och instagram. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ulvö Hamnkrog vid Höga kusten söker kock

Ansök    Maj 8    Cheffle AB    Kock, à la carte
Ulvö Hamnkrog i Höga Kusten är en naturlig samlingsplats för både ö-gäster och båtfolk. Du hittar oss direkt på bryggan i skärgårdsidyllen Ulvöhamn. Här kan du äta, dricka gott och umgås till ljudet av vågorna som skvalpar under vår gamla sjöbod. Vissa kvällar har vi lite extra trevligt då vi bjuder på musikunderhållning. Vi söker nu en erfaren och passionerad kock till vår trevliga sommarkrog belägen vid Höga Kusten i Sverige. Vi söker dig som är ... Visa mer
Ulvö Hamnkrog i Höga Kusten är en naturlig samlingsplats för både ö-gäster och båtfolk. Du hittar oss direkt på bryggan i skärgårdsidyllen Ulvöhamn. Här kan du äta, dricka gott och umgås till ljudet av vågorna som skvalpar under vår gamla sjöbod. Vissa kvällar har vi lite extra trevligt då vi bjuder på musikunderhållning.
Vi söker nu en erfaren och passionerad kock till vår trevliga sommarkrog belägen vid Höga Kusten i Sverige.

Vi söker dig som är entusiastisk, kreativ och har en stor passion för kockyrket. Du är smaksäker och vill alltid göra ditt bästa för att erbjuda våra gäster högkvalitativa och vällagade rätter. Som kock hos oss har du en central roll i vår verksamhet och kommer få möjligheten att arbeta med de finaste och mest lokala råvarorna. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från liknande tjänster men värderar naturligtvis även ett starkt personligt driv. I rollen kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor för att se till att vår matlagning motsvarar gästernas förväntningar. Genom att utnyttja din kreativitet och passion för matlagning skapas goda förutsättningar att utvecklas i din yrkesroll. 

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Vi söker en kock som har erfarenhet av det asiatiska köket och kan laga asiatisk mat. Eftersom personalen pratar mandarin är det ett krav att man kan språket för att kunna kommunicera effektivt med sina kollegor. Övrigt så behöver man vara stresstålig, serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Visa mer
Vi söker en kock som har erfarenhet av det asiatiska köket och kan laga asiatisk mat.
Eftersom personalen pratar mandarin är det ett krav att man kan språket för att kunna kommunicera effektivt med sina kollegor.
Övrigt så behöver man vara stresstålig, serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Visa mindre

Kock

Ansök    Jul 5    MG Restaurang AB    Kock, à la carte
Vill du bli en av våra rolig team? Du ska vara yrke utbildad kock som kan laga traditionella kinesiska mat, har erfarenhet, aktiv och samarbete med andra, skötsam. Visa mer
Vill du bli en av våra rolig team? Du ska vara yrke utbildad kock som kan laga traditionella kinesiska mat, har erfarenhet, aktiv och samarbete med andra, skötsam. Visa mindre

Kock Egon Restaurant

Ansök    Nov 1    Norentuna AB    Kock, à la carte
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa. Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en ... Visa mer
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa.
Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.
Uppgifter är
•Produktion av Mat och förberedelser
• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny
• Tillagning av la carte enligt Egons meny
• Upprätthållning av rengöring samt rutinlistor
VEM ÄR DU?
• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk
• Du har stark lag-anda
• Du är tar initiativ
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
Sök nu om detta passar in på dig, bifoga ett cv samt personligt brev- Märk mailet med "Kock2022" Visa mindre

Host/Matvärd /kock

Ansök    Jan 3    Morodi, Fidel    Kock, à la carte
Vill du tjäna en extra slant att sälja din hemlagad mat genom vårt App till andra, då är du den vi söker. Vi hör av oss till intresserade och träffar dig där vi berättar vad en Zigazzy Food Host/Matvärd är. Visa mer
Vill du tjäna en extra slant att sälja din hemlagad mat genom vårt App till andra, då är du den vi söker.
Vi hör av oss till intresserade och träffar dig där vi berättar vad en Zigazzy Food Host/Matvärd är. Visa mindre

Bergendal i Sollentuna söker vass Kock som kryddar med glädje

Ansök    Maj 5    Cheffle AB    Kock, à la carte
Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort... Visa mer
Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka – och rekommendera oss till kollegor och vänner. Bergendal är certifierade av Svanen, Safe Hotels samt ingår i Svenska Möten


Vi söker medarbetare till ett av Sveriges roligaste kök. Vill du vara med och bidra med din kunskap och personlighet, tveka inte på att höra av dig till oss.

På Bergendal lagar vi mat på de bästa råvarorna, närproducerat och hållbart producerat. Vi har en nära relation med leverantörer och producenter för att säkerställa den bästa kvalitén. Vi mäter inköp av ekologiskt och vi har en tydlig uppföljning för att ständigt utveckla vårt kök.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag. Bergendal arbetar uteslutande med högklassiga och noga utvalda råvaror och har även ett hållbart miljötänk i den dagliga driften såväl som i det långsiktiga arbetet. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror i största möjligaste mån. Det mesta bakas och lagas på plats, från grunden och för hand.

Beroende på vilken roll och erfarenhet du har så är ditt intresse och passion för matlagning det viktiga. Vi har arbetsuppgifter för alla i köket. Allt från beredning och tillagning både i det kalla och varma köket. Erfarenhet kan vara från kök eller ditt stora intresse för matlagning.

Vi arbetar i ett proffsigt nytt kök (invigdes 2016) med mycket dagsljus och bra utrustning.

Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara kvalitet. Köket är ständigt med och påverkar Bergendals utvecklingen och vill vara i framkant i val av råvaror och kvalité på maten. Här kan alla vara med att påverka sin arbetsmiljö och vårt mål är att vara en av branschens bästa arbetsplatser.

Vi söker personal till olika anställningar och roller, visstid, enstaka dagar och tillsvidare på 100 procent. Bergendal tillämpar årsarbetstid. Arbetstiden är förlagd på såväl kvällar som helger.

 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Kock Egon Restaurant

Ansök    Okt 1    Norentuna AB    Kock, à la carte
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa. Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en ... Visa mer
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa.
Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.
Uppgifter är
•Produktion av Mat och förberedelser
• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny
• Tillagning av la carte enligt Egons meny
• Upprätthållning av rengöring samt rutinlistor
VEM ÄR DU?
• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk
• Du har stark lag-anda
• Du är tar initiativ
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
Sök nu om detta passar in på dig, bifoga ett cv samt personligt brev- Märk mailet med "Kock2022" Visa mindre

kock

Ansök    Aug 31    Piatto fresco AB    Kock, à la carte
Vi på piatto behöver förstärkning i köket du ska kunna hantera stress och kunna hantera laga met med kärlek Visa mer
Vi på piatto behöver förstärkning i köket du ska kunna hantera stress och kunna hantera laga met med kärlek Visa mindre

Kockar

Ansök    Aug 29    AB Wu-Lei    Kock, à la carte
Verksamheten servera sushi och wok för take away och äta här. Du ska kunna ta ansvar, är stresstålig, har god kännedom om egenkontroll och livsmedelshygien. Yrkeserfarenhet krävs. Bra om du förstår lite kinesiska. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av beredning och tillagning av sushi, behjälplig med varubeställning m.m. Visa mer
Verksamheten servera sushi och wok för take away och äta här. Du ska kunna ta ansvar, är stresstålig, har god kännedom om egenkontroll och livsmedelshygien. Yrkeserfarenhet krävs. Bra om du förstår lite kinesiska. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av beredning och tillagning av sushi, behjälplig med varubeställning m.m. Visa mindre

Kock Egon Restaurant

Ansök    Jul 15    Norentuna AB    Kock, à la carte
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa. Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en ... Visa mer
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa.
Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.
Uppgifter är
•Produktion av Mat och förberedelser
• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny
• Tillagning av la carte enligt Egons meny
• Upprätthållning av rengöring samt rutinlistor
VEM ÄR DU?
• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk
• Du har stark lag-anda
• Du är tar initiativ
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
Sök nu om detta passar in på dig, bifoga ett cv samt personligt brev- Märk mailet med "Kock2022" Visa mindre

Kock Egon Restaurant

Ansök    Aug 27    Norentuna AB    Kock, à la carte
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa. Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en ... Visa mer
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa.
Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.
Uppgifter är
•Produktion av Mat och förberedelser
• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny
• Tillagning av la carte enligt Egons meny
• Upprätthållning av rengöring samt rutinlistor
VEM ÄR DU?
• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk
• Du har stark lag-anda
• Du är tar initiativ
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
Sök nu om detta passar in på dig, bifoga ett cv samt personligt brev- Märk mailet med "Kock2022" Visa mindre

köksmästare till italiensk restaurang

Italiensk restaurang med modern tappning söker köksmästare som har erfarenhet och arbetsglädje Modern italiensk krog med utmärkelse "bästa kvarters krog 2022" söker nu köksmästare som vill experimintera med meny för moderna kök. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Italiensk restaurang med modern tappning söker köksmästare som har erfarenhet och arbetsglädje
Modern italiensk krog med utmärkelse "bästa kvarters krog 2022" söker nu köksmästare som vill experimintera med meny för moderna kök.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock Egon Restaurant

Ansök    Jun 10    Norentuna AB    Kock, à la carte
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa. Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en ... Visa mer
Vi på Egon Sollentuna söker nu kockar till vårt kök med start omgående. Vi är en del av en norsk kedja som satsar på en bred och tillgänglig meny. För att åstadkomma detta har vi tajta rutiner på allt från produktion, recept samt miljö- och hälsa.
Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.
Uppgifter är
•Produktion av Mat och förberedelser
• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny
• Tillagning av la carte enligt Egons meny
• Upprätthållning av rengöring samt rutinlistor
VEM ÄR DU?
• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk
• Du har stark lag-anda
• Du är tar initiativ
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
Sök nu om detta passar in på dig, bifoga ett cv samt personligt brev- Märk mailet med "Kock2022" Visa mindre

kock

Ansök    Jun 21    M&R Martinos AB    Kock, à la carte
Vi jobbar med en hög strandad på service och sätter gästen i fokus. Vi söker dig som är morgonpigg och glad som vill bli en i vårt glada gäng. Du har ett öga för detaljer, älskar service och är flexibel. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att laga a la carte mat samt samarbeta med övrig personal. Men det viktigaste av allt är att se till att våra gäster trivs. Du är stresstålig, noggrann och gillar tempo då vi har mycket att göra. Att kunna ta egna init... Visa mer
Vi jobbar med en hög strandad på service och sätter gästen i fokus.
Vi söker dig som är morgonpigg och glad som vill bli en i vårt glada gäng. Du har ett öga för detaljer, älskar service och är flexibel. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att laga a la carte mat samt samarbeta med övrig personal. Men det viktigaste av allt är att se till att våra gäster trivs.
Du är stresstålig, noggrann och gillar tempo då vi har mycket att göra.
Att kunna ta egna initiativ och vara lösningsorienterat är något vi värdesätter högt. Vi är ett arbetslag som gör olika saker under arbetspasset vilket betyder att du bör kunna vara flexibel.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 4    Vanos AB    Kock, à la carte
Är du kock och vill jobba deltid/extra med exklusiva, unika och roliga uppdrag i Stockholm. Har du dokumenterad utbildning/kökserfarenhet från att ha jobbat i kök och har passion för matlagning med härliga råvaror? Vill du börja jobba direkt, under kortare/längre tidsperiod, eller kunna hoppa in på x-tra pass och kombinera med någon annan bisyssla? Då har du hittat rätt! Vem letar vi efter? Vi söker dig som älskar att laga god mat av hög kvalitét och ... Visa mer
Är du kock och vill jobba deltid/extra med exklusiva, unika och roliga uppdrag i Stockholm.
Har du dokumenterad utbildning/kökserfarenhet från att ha jobbat i kök och har passion för matlagning med härliga råvaror?
Vill du börja jobba direkt, under kortare/längre tidsperiod, eller kunna hoppa in på x-tra pass och kombinera med någon annan bisyssla?
Då har du hittat rätt!
Vem letar vi efter?
Vi söker dig som älskar att laga god mat av hög kvalitét och har kock utbildning/motsvarande erfarenhet från att ha jobbat i kök. Du gillar att ha kul på jobbet, har passion för yrket och råvaror samt är bra på att samarbeta och kommunicera. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, ordningssinne, är lyhörd, nyfiken, hög arbetsmoral, öga för detaljer och en stark vilja att utvecklas!
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet i köket hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Vår verksamhet består av catering och festvåning verksamhet och arbetstiderna varierar från främst dagtid men även kvällar och helger. På helgerna är det varierande arbetstider då det helt beror på vilken typ av unika/exklusiva event vi har bokade och ute på catering. Hur mycket event och cateringar vi har varierar från vecka till vecka och vi söker därför dig som är flexibel, anpassningsbar och förstår att arbetsbelastningen kommer variera under året ! Vi strävar dock alltid efter att jobba hållbart och med hög kvalité!
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en kul arbetsplats! Hos oss är vardagen varierande och vi är en trevlig arbetsplats i Sollentuna med unika festvåningar på Skeppsholmen i en spännande miljö med bra förmåner. Vi erbjuder en timanställning.
Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss!
Varmt välkommen med din ansökan - vi tar endast emot ansökningar med CV! Visa mindre

Du som kan grilla köttbitar över grillkol

Ansök    Mar 15    Mabels Kitchen AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Vår restaurang i ligger vid Sollentuna Centrum med mycket goda lokaltrafikförbindelser med både buss och tåg, bara 15 minuter från Stockholm C. Nu behöver vi utöka med en duktig grillkock på ca 25 timmar/vecka. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en kock som har rejäl erfarenhet av restaurangkök med kol grill. Den vi söker är en person som kan hantera högt tempo i köket . Kan grilla köttbitar till gästernas belåtenhet. Arbetstiderna är k... Visa mer
#jobbjustnu
Vår restaurang i ligger vid Sollentuna Centrum med mycket goda lokaltrafikförbindelser med både buss och tåg, bara 15 minuter från Stockholm C.
Nu behöver vi utöka med en duktig grillkock på ca 25 timmar/vecka.


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker en kock som har rejäl erfarenhet av restaurangkök med kol grill.
Den vi söker är en person som kan hantera högt tempo i köket .
Kan grilla köttbitar till gästernas belåtenhet.
Arbetstiderna är kvällar o helger 16-22
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker en kock med dokumenterad erfarenhet av denna typ av arbete. Det är väldigt viktigt att du talar svenska/ engelska i tillräcklig hög grad för att kommunicera med dina kollegor och förstå arbetsinstruktioner och beställningar.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Kock - Lustholmen Catering

Ansök    Apr 24    Vanos AB    Kock, à la carte
Är du kock och vill jobba deltid/extra med exklusiva, unika och roliga uppdrag i Stockholm. Har du dokumenterad utbildning/kökserfarenhet från att ha jobbat i kök och har passion för matlagning med härliga råvaror? Vill du börja jobba direkt, under kortare/längre tidsperiod, eller kunna hoppa in på x-tra pass och kombinera med någon annan bisyssla? Då har du hittat rätt! Vem letar vi efter? Vi söker dig som älskar att laga god mat av hög kvalitét och ... Visa mer
Är du kock och vill jobba deltid/extra med exklusiva, unika och roliga uppdrag i Stockholm.
Har du dokumenterad utbildning/kökserfarenhet från att ha jobbat i kök och har passion för matlagning med härliga råvaror?
Vill du börja jobba direkt, under kortare/längre tidsperiod, eller kunna hoppa in på x-tra pass och kombinera med någon annan bisyssla?
Då har du hittat rätt!
Vem letar vi efter?
Vi söker dig som älskar att laga god mat av hög kvalitét och har kock utbildning/motsvarande erfarenhet från att ha jobbat i kök. Du gillar att ha kul på jobbet, har passion för yrket och råvaror samt är bra på att samarbeta och kommunicera. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur, ordningssinne, är lyhörd, nyfiken, hög arbetsmoral, öga för detaljer och en stark vilja att utvecklas!
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet i köket hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Vår verksamhet består av catering och festvåning verksamhet och arbetstiderna varierar från främst dagtid men även kvällar och helger. På helgerna är det varierande arbetstider då det helt beror på vilken typ av unika/exklusiva event vi har bokade och ute på catering. Hur mycket event och cateringar vi har varierar från vecka till vecka och vi söker därför dig som är flexibel, anpassningsbar och förstår att arbetsbelastningen kommer variera under året ! Vi strävar dock alltid efter att jobba hållbart och med hög kvalité!
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en kul arbetsplats! Hos oss är vardagen varierande och vi är en trevlig arbetsplats i Sollentuna med unika festvåningar på Skeppsholmen i en spännande miljö med bra förmåner. Vi erbjuder en timanställning.
Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss!
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kockar till Sveriges intressantaste kök på Bergendal i Sollentuna

Ansök    Maj 3    Cheffle AB    Kock, à la carte
Vi söker medarbetare till ett av Sveriges roligaste kök. Vill du vara med och bidra med din kunskap och personlighet, tveka inte på att höra av dig till oss. På Bergendal lagar vi mat på de bästa råvarorna, närproducerat och hållbart producerat. Vi har en nära relation med leverantörer och producenter för att säkerställa den bästa kvalitén. Vi mäter inköp av ekologiskt och vi har en tydlig uppföljning för att ständigt utveckla vårt kök. Vi söker dig som vi... Visa mer
Vi söker medarbetare till ett av Sveriges roligaste kök. Vill du vara med och bidra med din kunskap och personlighet, tveka inte på att höra av dig till oss.
På Bergendal lagar vi mat på de bästa råvarorna, närproducerat och hållbart producerat. Vi har en nära relation med leverantörer och producenter för att säkerställa den bästa kvalitén. Vi mäter inköp av ekologiskt och vi har en tydlig uppföljning för att ständigt utveckla vårt kök.
Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag. Bergendal arbetar uteslutande med högklassiga och noga utvalda råvaror och har även ett hållbart miljötänk i den dagliga driften såväl som i det långsiktiga arbetet. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror i största möjligaste mån. Det mesta bakas och lagas på plats, från grunden och för hand.
Beroende på vilken roll och erfarenhet du har så är ditt intresse och passion för matlagning det viktiga. Vi har arbetsuppgifter för alla i köket. Allt från beredning och tillagning både i det kalla och varma köket. Erfarenhet kan vara från kök eller ditt stora intresse för matlagning.
Vi arbetar i ett proffsigt nytt kök (invigdes 2016) med mycket dagsljus och bra utrustning.
Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara kvalitet. Köket är ständigt med och påverkar Bergendals utvecklingen och vill vara i framkant i val av råvaror och kvalité på maten. Här kan alla vara med att påverka sin arbetsmiljö och vårt mål är att vara en av branschens bästa arbetsplatser.
Vi söker personal till olika anställningar och roller, visstid, enstaka dagar och tillsvidare på 100 procent. Bergendal tillämpar årsarbetstid. Arbetstiden är förlagd på såväl kvällar som helger.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag! Visa mindre

Erfaren kock sökes till indisk restaurang

Sukh Indian restaurang känd för äkta indisk mat. Restaurang ligger i Sollentuna kommun. Nu restaurang letar efter en erfaren kock med Indisk matbana och matkultur. Visa mer
Sukh Indian restaurang känd för äkta indisk mat. Restaurang ligger i Sollentuna kommun. Nu restaurang letar efter en erfaren kock med Indisk matbana och matkultur. Visa mindre

Kock, kallskänka, matkreatör eller passionerad matlagare

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag. Bergendal arbetar uteslutande med högklassiga och noga utvalda råvaror och har även ett hållbart miljötänk i den dagliga driften såväl som i det långsiktiga arbetet. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror i största möjligaste mån. Det mesta bakas och lagas på plats, från grunden och för hand. Vi vill att du har erfarenhet... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag. Bergendal arbetar uteslutande med högklassiga och noga utvalda råvaror och har även ett hållbart miljötänk i den dagliga driften såväl som i det långsiktiga arbetet. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror i största möjligaste mån. Det mesta bakas och lagas på plats, från grunden och för hand.
Vi vill att du har erfarenhet i rollen som kock samt klarar samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök ex beredning och tillagning både i det kalla och varma köket. Erfarenhet kan vara från kök eller ditt stora intresse för matlagning.
Vi arbetar i ett proffsigt nytt kök (invigdes 2016) med mycket dagsljus och bra utrustning.
Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara kvalitet. Köket är ständigt med och påverkar Bergendals utvecklingen och vill vara i framkant i val av råvaror och kvalité på maten. Här kan alla vara med att påverka sin arbetsmiljö och vårt mål är att vara en av branschens bästa arbetsplatser.
Vi söker personal till olika anställningar, visstid, enstaka dagar och tillsvidare på 100 procent. Bergendal tillämpar årsarbetstid. Arbetstiden är förlagd på såväl kvällar som helger.
Skicka din ansökan till Håkan Holmgren på [email protected]
Om du har fler frågor är du välkommen att ringa Håkan Holmgren på 08- 444 51 50.
Sista ansökningsdag är den 27mars men intervjuer sker fortlöpande. Visa mindre

Kock Egon Sollentuna, Vikariat April

Ansök    Mar 12    Norentuna AB    Kock, à la carte
Perfekt för dig som vill få in foten i företaget, viss upplärning i Mars samt vikariat på ca 100-120h i April. Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel. Uppgifte... Visa mer
Perfekt för dig som vill få in foten i företaget, viss upplärning i Mars samt vikariat på ca 100-120h i April.
Positionen som kökmedarbetare innebär att arbeta för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon Restaurant. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i många uppgifter för en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten på alla nivåer. Flexibilitet och anpassningsförmåga är en fördel.
Uppgifter är
•Produktion av Mat och förberedelser
• Förberedelse av à la carte enligt Egons meny
VEM ÄR DU?
• Du är ansvarig, engagerad och entusiastisk
• Du har stand-on-vilja
• Du arbetar bra tillsammans
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral Visa mindre

Sushikock

Thai house wok är en Thai kedja som finns på 9 olika adresser och funnits sedan 2006. Du skall vara en glad och positiv person som brinner för ditt jobb samt ha den erfarenhet som krävs för att tillreda fantastisk sushi. Nu söker vi sushi kockar till Thai house wok, du skall ha jobbat med sushi samt ha erfarenhet av hantering av fisk. Tjänsten är omgående och avser heltid vilket innebär luncher kvällar och helger. Öppen för alla Vi fokuserar på din ko... Visa mer
Thai house wok är en Thai kedja som finns på 9 olika adresser och funnits sedan 2006.
Du skall vara en glad och positiv person som brinner för ditt jobb samt ha den erfarenhet som krävs för att
tillreda fantastisk sushi. Nu söker vi sushi kockar till Thai house wok, du skall ha jobbat med sushi
samt ha erfarenhet av hantering av fisk.
Tjänsten är omgående och avser heltid vilket innebär luncher kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Vi söker en kock som har erfarenhet av det asiatiska köket och kan laga asiatisk mat. Eftersom personalen pratar mandarin är det ett krav att man kan språket för att kunna kommunicera med sina kollegor. Övrigt så behöver man vara stresstålig, serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Visa mer
Vi söker en kock som har erfarenhet av det asiatiska köket och kan laga asiatisk mat.
Eftersom personalen pratar mandarin är det ett krav att man kan språket för att kunna kommunicera med sina kollegor.
Övrigt så behöver man vara stresstålig, serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Visa mindre

Kock till Stinsvillan i Sollentuna

Ansök    Feb 21    HB Stinsvillan    Kock, à la carte
Vi söker nu en kock som vill arbeta 75% på Stinsvillan! Vår restaurang ligger precis vid Sollentuna Station. Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Ansvarsfullhet, stresstålighet, och kunna arbeta Självständigt är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för att hugga i. Arbetstiden är kvällar och helger 16-21.... Visa mer
Vi söker nu en kock som vill arbeta 75% på Stinsvillan!
Vår restaurang ligger precis vid Sollentuna Station.
Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte.
Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter.
Ansvarsfullhet, stresstålighet, och kunna arbeta
Självständigt är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för att hugga i.
Arbetstiden är kvällar och helger 16-21. Visa mindre

kock

Ansök    Aug 9    Piatto fresco AB    Kock, à la carte
Vi på piatto behöver förstärkning i köket du ska kunna hantera stress och kunna hantera laga met med kärlek Visa mer
Vi på piatto behöver förstärkning i köket du ska kunna hantera stress och kunna hantera laga met med kärlek Visa mindre

Du som kan grilla köttbitar över grillkol

Ansök    Aug 5    Mabels Kitchen AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Vi på Texas Longhorn vill ge våra besökare en fantastisk upplevelse - med mat av toppkvalitet och en familjär känsla. Vår restaurang i ligger vid Sollentuna Centrum med mycket goda lokaltrafikförbindelser med både buss och tåg, bara 15 minuter från Stockholm C. Nu behöver vi utöka med en duktig grillkock på ca 25 timmar/vecka. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en kock som har rejäl erfarenhet av restaurangkök med kol grill. Den vi söke... Visa mer
#jobbjustnu
Vi på Texas Longhorn vill ge våra besökare en fantastisk upplevelse - med mat av toppkvalitet och en familjär känsla.
Vår restaurang i ligger vid Sollentuna Centrum med mycket goda lokaltrafikförbindelser med både buss och tåg, bara 15 minuter från Stockholm C.
Nu behöver vi utöka med en duktig grillkock på ca 25 timmar/vecka.


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker en kock som har rejäl erfarenhet av restaurangkök med kol grill.
Den vi söker är en person som kan hantera högt tempo i köket .
Kan grilla köttbitar till gästernas belåtenhet.
Arbetstiderna är kvällar o helger 16-22
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker en kock med dokumenterad erfarenhet av denna typ av arbete. Det är väldigt viktigt att du talar svenska/ engelska i tillräcklig hög grad för att kommunicera med dina kollegor och förstå arbetsinstruktioner och beställningar.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Teamleader kök Egon Sollentuna

Ansök    Nov 15    Norentuna AB    Kock, à la carte
Egon Sollentuna söker dig som vill ta nästa kliv i karriären som Teamleader i vårt kök! Som Teamleader i köket arbetar du nära företagets ledningsteam och kökschef, och du tar en stor del av ansvaret i köket. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvarar för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Uppgift... Visa mer
Egon Sollentuna söker dig som vill ta nästa kliv i karriären som Teamleader i vårt kök!
Som Teamleader i köket arbetar du nära företagets ledningsteam och kökschef, och du tar en stor del av ansvaret i köket. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvarar för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Uppgifterna kommer att vara planering och förberedelser (varumottagning, produktion, skärning av kött etc.) och förberedelse av à la carte enligt Egons meny. Dessutom är du ansvarig för implementeringen av företagets Haccp / IK-rutiner och system för att säkerställa god kvalitet på rengöring, hygien, mat och andra detaljer kring vårt koncept. Målet är att all personal i köket ska delta i detta under en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten i alla stadier. Här på Egon Sollentuna vet vi också att vi snart kommer behöva fler starka ledare högre upp i hierarkin, detta kan bli platsen du får ta mer en bara ett kliv i karriären!
VEM ÄR DU?
• Ansvarsfull med yrkesstolthet, du vill ha utveckling
• Engagerad och entusiastisk, du brinner för din arbetsplats
• Du har stand-on-vilja
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
• Relevant kökerfarenhet Visa mindre

Kock

Just nu söker vi en kock, du förbereder och lagar mat till lunchen, kvällen. Under öppettiderna hjälps alla åt i andra delar av köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Just nu söker vi en kock, du förbereder och lagar mat till lunchen, kvällen. Under öppettiderna hjälps alla åt i andra delar av köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Du som kan grilla köttbitar över grillkol

Ansök    Aug 10    Mabels Kitchen AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Vi på Texas Longhorn vill ge våra besökare en fantastisk upplevelse - med mat av toppkvalitet och en familjär känsla. Vår restaurang i ligger vid Sollentuna Centrum med mycket goda lokaltrafikförbindelser med både buss och tåg, bara 15 minuter från Stockholm C. Nu behöver vi utöka med en duktig grillkock på ca 25 timmar/vecka. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en kock som har rejäl erfarenhet av restaurangkök med kol grill. den vi söke... Visa mer
#jobbjustnu
Vi på Texas Longhorn vill ge våra besökare en fantastisk upplevelse - med mat av toppkvalitet och en familjär känsla.
Vår restaurang i ligger vid Sollentuna Centrum med mycket goda lokaltrafikförbindelser med både buss och tåg, bara 15 minuter från Stockholm C.
Nu behöver vi utöka med en duktig grillkock på ca 25 timmar/vecka.


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker en kock som har rejäl erfarenhet av restaurangkök med kol grill. den vi söker är en person som trivs med högt tempo i köket och som kan bli en bra lagspelare. Du skall ansvara för hantering av färska råvaror, föreberedning och viktigast!
Att grilla köttbitar över kol till gästernas belåtenhet.
Du ska även hålla ordning och reda i köket.
Arbetstiderna är kvällar o helger 16-22
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker en kock med dokumenterad erfarenhet av denna typ av arbete. Det är väldigt viktigt att du talar svenska/ engelska i tillräcklig hög grad för att kommunicera med dina kollegor och förstå arbetsinstruktioner och beställningar.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Kock till nytt projekt

Vi söker nu en kock och serveringspersonal till ett nytt utomhusprojekt ! Just nu håller det på att byggas en ny utomhusrestaurang utanför coop häggvik. Här kommer vi att arbeta med att minska matsvinn för att rädda och värna om miljon och till det söker vi nu en kock som älskar en spännande och ny utmaning i ett helt nytt koncept. #jobbjustnu Du ska vara beredd på att göra en meny från dag till dag eller vecka till vecka beroende på vilka råvaror som ska ... Visa mer
Vi söker nu en kock och serveringspersonal till ett nytt utomhusprojekt !
Just nu håller det på att byggas en ny utomhusrestaurang utanför coop häggvik. Här kommer vi att arbeta med att minska matsvinn för att rädda och värna om miljon och till det söker vi nu en kock som älskar en spännande och ny utmaning i ett helt nytt koncept.
#jobbjustnu
Du ska vara beredd på att göra en meny från dag till dag eller vecka till vecka beroende på vilka råvaror som ska tas om hand.
I arbetet så är det viktigt att du är en självgående person som inte är rädd för att kavla upp armarna och som vill rycka in när det behövs.
Just nu håller vi på att bygga denna charmiga och karismatiska lilla utomhusrestaurang. Vill du vara en del av teamet ? vill du göra ett matavtryck ? isfall sök tjänsten.
Det finns en visionskarta som går att nå via denna länk.
https://www.facebook.com/NybroplansExpress/photos/pcb.2894062750914193/2894062294247572/
För att få bli vår nya kock i detta projekt så måste du vara beredd på att provlaga goda maträtter från en hemlig låda.
Det vore kul om just du hör av dig! Visa mindre

Kock, Scandic Star Sollentuna, heltid

Scandic Star Sollentuna ligger enbart ett par steg ifrån Sollentunas pendeltågsstation och 17 minuter till city. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. Hos oss arbetar du i en flexibel miljö där du möter många olika gäster, allt från business till barnfamiljer. Här erbjuder vi dig en spännande och fartfylld arbetsplats med härliga kollegor! ... Visa mer
Scandic Star Sollentuna ligger enbart ett par steg ifrån Sollentunas pendeltågsstation och 17 minuter till city. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. Hos oss arbetar du i en flexibel miljö där du möter många olika gäster, allt från business till barnfamiljer. Här erbjuder vi dig en spännande och fartfylld arbetsplats med härliga kollegor! Älskar du möten lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

- Traditionellt arbete som kock á la carte-kock.
- Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som kock på Scandic Star Sollentuna ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Relevant utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
- Talar engelska eller ett skandinaviskt språk.

Information om tjänsten:

Tjänsten gäller för arbete på mestadels kvällar och helger.
Det här är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Star Sollentuna.Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

sushikock

Ansök    Feb 21    Chikara sushi AB    Kock, à la carte
Vi söker efter en kock till våran sushirestaurang i Sollentuna. De flesta av oss som arbetar här har mongoliska som modersmål, varför det är en stor fördel om du som söker behärskar detta språk. Du som söker ska vara en positiv person som har lätt att samarbeta med andra. Visa mer
Vi söker efter en kock till våran sushirestaurang i Sollentuna. De flesta av oss som arbetar här har mongoliska som modersmål, varför det är en stor fördel om du som söker behärskar detta språk. Du som söker ska vara en positiv person som har lätt att samarbeta med andra. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 10    Chikara sushi AB    Kock, à la carte
Vi söker två köksbiträde till vårt härliga gäng. Du kommer att arbeta i vårt kök tillsammans med våra sushikockar och hjälpa till med att förbereda allt i från ris till färdiga sushirätter. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker två köksbiträde till vårt härliga gäng. Du kommer att arbeta i vårt kök tillsammans med våra sushikockar och hjälpa till med att förbereda allt i från ris till färdiga sushirätter.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Eldqvarn kök i Häggvik, Sollentuna

Utvecklingspedagogik Sverige AB erbjuder utbildnings- och omsorgsverksamhet som ger ökad kunskap, livskvalitet och delaktighet i samhället för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver ett antal skol- och omsorgsverksamheter till vilka företagets skolrestaurang, Eldqvarn Kök, producerar och levererar måltider. Vi har en hög ambition att tillsammans lyfta skolmaten till nya nivåer, samt leverera och servera skolmåltider till såväl ... Visa mer
Utvecklingspedagogik Sverige AB erbjuder utbildnings- och omsorgsverksamhet
som ger ökad kunskap, livskvalitet och delaktighet i samhället för barn, ungdomar
och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver ett antal skol- och
omsorgsverksamheter till vilka företagets skolrestaurang, Eldqvarn Kök,
producerar och levererar måltider.
Vi har en hög ambition att tillsammans lyfta skolmaten till nya nivåer, samt leverera och servera skolmåltider till såväl egna verksamheter som externa gäster/kunder.

Vi söker en kock till vårat Team i Häggvik.
Tjänsten/uppdraget omfattar matlagning upp till 830 portioner. Vi är sju personer
inklusive disk och chaufför.
Fördelning av lunchen är att vi kör ut lunchmåltider till två av våra andra
skolverksamheter. Utskicket är fördelat på 500 och 330 matgäster som äter i
Eldqvarns matsal. Vi har även café, konferenser, externa cateringuppdrag samt
festvåning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av restaurangkök och skolkök och att du är
serviceinriktad. Du har en positiv attityd, ser möjligheter och är en lagspelare samt
har förmågan att se vad som behöver göras genom ett flexibelt tänkande.

I denna rekrytering sätter vi värde på din personlighet och samarbetsförmåga
samt att du bidrar aktivt för att skapa en arbetsplats med god stämning.

Körkort är meriterande.
Du bör kunna utrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.


Tillträde: 2019-12-09, eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock sökes

I januari 2020 öppnar Isabelle’s Market en ny restaurang i det nytänkande kontorskomplexet The Factory i Sollentuna. Vår vision är att skapa en oas där restaurang möter marknadsplats, där man kan träffas och umgås, jobba med kreativa idéer och självklart äta god lagad mat. Vi kommer erbjuda restaurang, grab&go; och catering för alla drivna företag och individer i det växande området i Sollentuna och tänker placera oss som det självklara valet för deras fru... Visa mer
I januari 2020 öppnar Isabelle’s Market en ny restaurang i det nytänkande kontorskomplexet The Factory i Sollentuna. Vår vision är att skapa en oas där restaurang möter marknadsplats, där man kan träffas och umgås, jobba med kreativa idéer och självklart äta god lagad mat. Vi kommer erbjuda restaurang, grab&go; och catering för alla drivna företag och individer i det växande området i Sollentuna och tänker placera oss som det självklara valet för deras frukost och lunch behov och allt däremellan.


Vi söker nu 2 kockar och en grab&go; kock för fast anställning på the Factory i Sollentuna. Vi söker efter organiserade och stresståliga matälskare som jobbar bra i team och har en hög ambitionsnivå. Du kommer arbeta med beredning och tillagning av all mat för den dagliga servicen samt catering i ett köksteam med ledning av en souschef.
Om tjänsten:
·     Tjänsten är 100% dagtid måndag-fredag på the Factory i Häggvik, Sollentuna. Önskat tillträde omgående.
·     Förbereda och tillaga mat för service och catering
·     Hjälpa souschef att följa lagar och regler enligt livsmedelshantering och egenkontrollprogram
·     Följa satta rutiner
·     Samarbeta med kollegor från alla avdelningar


Vi erbjuder dig att komma och arbeta med ett glatt, härligt och motiverat gäng som vill ge dig en bra arbetsplats där du kan utvecklas och växa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat i ett kök med högt tempo tidigare men lägger också tyngd på att du är en driven individ som lär dig fort och jobbar bra under ledning. Alla ansökningar behandlas löpande så vi ber dig ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Kock, kinesisk och asiatisk mat

Ansök    Jan 6    Hope Tree AB    Kock, à la carte
Vi söker kock som kan lagar kinesiska och asiatisk mat och delikatess. Restaurang ligger i Bagarmossen i Stockholm. Vi har båda kinesiska och japanska mat. Du måste har en bra yrkeserfarenhet och yrkesskyldighet. Du måste kunna laga kinesiska mat och du ska ha flera års yrkeserfarenhet. Du Måste kan ta hand om olika asiatisk mat lagnings sätt och vis. Du ska ta yrkes ansvar och har en goda arbetshumör. Du kan prata kinesiska. Välkommen med din ansökan!... Visa mer
Vi söker kock som kan lagar kinesiska och asiatisk mat och delikatess. Restaurang ligger i Bagarmossen i Stockholm. Vi har båda kinesiska och japanska mat.
Du måste har en bra yrkeserfarenhet och yrkesskyldighet. Du måste kunna laga kinesiska mat och du ska ha flera års yrkeserfarenhet. Du Måste kan ta hand om olika asiatisk mat lagnings sätt och vis.
Du ska ta yrkes ansvar och har en goda arbetshumör. Du kan prata kinesiska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 5    Beckers Kök    Kock, à la carte
Välkommen till din nya arbetsplats! Är du en kock som sätter gästen i centrum? Trivs du med att vara i centrum själv? Har du erfarenhet av att sätta upp menyer och sköta beställningar? Vill du vara en del av en liten arbetsstyrka där ledordet är tillsammans? Vill du kunna vara med och påverka den mat- och helhetsupplevelse våra gäster ska få? Då är detta möjligheten till en ny bana i din karriär. Vi söker nu en kock till Beckers Kök som svarar ja på ovan... Visa mer
Välkommen till din nya arbetsplats!


Är du en kock som sätter gästen i centrum? Trivs du med att vara i centrum själv? Har du erfarenhet av att sätta upp menyer och sköta beställningar? Vill du vara en del av en liten arbetsstyrka där ledordet är tillsammans? Vill du kunna vara med och påverka den mat- och helhetsupplevelse våra gäster ska få? Då är detta möjligheten till en ny bana i din karriär. Vi söker nu en kock till Beckers Kök som svarar ja på ovan frågor. 
Beckers Kök är sedan 2016 en av Sollentunas mest uppskattade kvartersrestaurang. Restaurangen är liten men naggande god och vi vill att det ska vara våra gästers andra matrum. Hit kommer gästerna tillbaka om och om igen. Vi vill skapa en familjär känsla med lyxkant i förorten Sollentuna. 


Vi tror att du har minst tre års arbetslivserfarenhet och är utbildad på restaurangskola. Du har i tidigare haft ansvar för köket från det lilla till det stora eller att du är beredd och redo att ta det steget. Det som avgör i slutändan är din vilja och de möjligheter du själv ser i vår restaurang. Vill du utvecklas och är mån om dina gästers upplevelse så väger det tungt. Du är intresserad av allt som sker under ett restaurangbesök. Alltifrån det första mötet med vår restaurang och oss som personal till vår meny, dryckesval och dessert. Visa mindre

Kockar sökes till Stinsvillan - Sollentuna

Ansök    Sep 23    Stinsvillan    Kock, à la carte
Stinsvillan söker nu två nya kockar till restaurangen. Vi serverar husmanskost till lunch och har en traditionell á la carte-meny för våra middagsgäster. Vi vill att du har erfarenhet från dessa två typer av matlagning. I köket pratas svenska och engelska så du behöver behärska dessa språk. Vi erbjuder en heltidstjänst och en tjänst som är extra vid behov. Visa mer
Stinsvillan söker nu två nya kockar till restaurangen.

Vi serverar husmanskost till lunch och har en traditionell á la carte-meny för våra middagsgäster. Vi vill att du har erfarenhet från dessa två typer av matlagning. I köket pratas svenska och engelska så du behöver behärska dessa språk.

Vi erbjuder en heltidstjänst och en tjänst som är extra vid behov. Visa mindre

Kock / kökschef Dagtid

Ansök    Jul 5    ROTANA CAFÉ HB    Kock, à la carte
Vi Söker en kock med erfarenhet inom lunchservering. Maten vi serverar är svensk husmanskost under lunchtid i bufféform. Fasta arbetstider.Viktigt med positiv attityd, samarbetsvillig och ett kreativt tänkande.Du ska även ha passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Visa mer
Vi Söker en kock med erfarenhet inom lunchservering. Maten vi serverar är svensk husmanskost under lunchtid i bufféform. Fasta arbetstider.Viktigt med positiv attityd, samarbetsvillig och ett kreativt tänkande.Du ska även ha passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Visa mindre

Kock Mälarfartyg

Vi söker kockar till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Fartygen är KRAV märkta och ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokala producenter och medvetenhet prioriteras högst. Fartygen är en til... Visa mer
Vi söker kockar till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Fartygen är KRAV märkta och ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokala producenter och medvetenhet prioriteras högst. Fartygen är en tillsatsfri verksamhet.Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm. Vi erbjuder: Som kock på våra fartyg arbetar du parallellt med ytterligare en eller flera kockkollegor och är en del av teamet ihop där befälhavarna och däcksman ingår. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar; prepp, a la carte lunch och middag, varubeställningar och lokalvård och du innehar ett ansvar tillsammans med dina kollegor att se till gästernas välbefinnande ombord. Du arbetar under och tillsammans med köksmästaren. Att arbeta ombord på fartyg ställer stora krav på ordning och rutiner, tiden är ytterst viktigt att respektera därav finns strikta regler för hantering av alla artiklar som är viktigt att följa. Takhöjden är begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm. Serviceskola och mat- & vingrundutbildning och kanske Sveriges roligaste sommarjobb! Drift: Fartygen börjar gå i drift i helger i april, måndag till söndag Maj-September samt helger i Oktober. Julbord i december och övrig tid arrangemang, charter och annan beställningsverksamhet.Arbetstid: Tjänsten är heltid. Arbetstiden går att justera till procentbaserad tjänst. Förutom intro och igång start av tjänster går du på schema. Samtliga anställda får: Serviceskola och mat- & vin grundutbildning, säkerhetsutbildning samt kanske Sveriges roligaste sommarjobb med många kollegor!Du är: Serviceinriktad, genuint matintresserad och har gästfokus ut i fingerspetsarna. En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad. Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga. Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam. Vi tror att du har: Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.Arbetat självständigt i kök.Erfarenhet av att hålla rent och snyggt, god hygien.Kunskap, gärna utbildning inom näringslära.Kunskap, gärna mat och vin i kombination.Kunskap om ekologi och säsong.Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Arbetat eller studerat utomlands.Arbetat på båt.Varaktighet: TidsbegränsadTillträde: Omgående Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Deltid Schemalagd arbetstidSäsongsanställning, hel- eller deltid april-oktober. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. Möjlighet till anställning efter avslutad period är möjlig. Fysik: God hälsa och fysik. För anställning kan sjukvårdsintyg krävas.Lön enligt kollektivavtal, Almega/Seko. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 27    Mg Restaurang AB    Kock, à la carte
Arbetsuppgifterna hos oss inkluderar att förbreda och tillaga Kinesiska maträtter. Du ska ha erfarenhet inom denna område. Tillsammans med andra kockar ingår du i ett team med gedigen erfarenhet och stora möjligheter till utveckling inom kockyrket , som person är du noggrann, stresstålig och yrkeserfarenhet Vi är en kinesiska restaurang som har kina mat, svenskhusmanskost och Shushi på lunchbuffé Visa mer
Arbetsuppgifterna hos oss inkluderar att förbreda och tillaga Kinesiska maträtter. Du ska ha erfarenhet inom denna område.

Tillsammans med andra kockar ingår du i ett team med gedigen erfarenhet och stora möjligheter till utveckling inom kockyrket , som person är du noggrann, stresstålig och yrkeserfarenhet

Vi är en kinesiska restaurang som har kina mat, svenskhusmanskost och Shushi på lunchbuffé Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 9    Mg Restaurang AB    Kock, à la carte
Arbetsuppgifterna hos oss inkluderar att förbreda och tillaga Kinesiska maträtter. Du ska ha erfarenhet inom denna område. Tillsammans med andra kockar ingår du i ett team med gedigen erfarenhet och stora möjligheter till utveckling inom kockyrket , som person är du noggrann, stresstålig och yrkeserfarenhet Vi är en kinesiska restaurang som har kina mat, svenskhusmanskost och Shushi på lunchbuffé Visa mer
Arbetsuppgifterna hos oss inkluderar att förbreda och tillaga Kinesiska maträtter. Du ska ha erfarenhet inom denna område.

Tillsammans med andra kockar ingår du i ett team med gedigen erfarenhet och stora möjligheter till utveckling inom kockyrket , som person är du noggrann, stresstålig och yrkeserfarenhet

Vi är en kinesiska restaurang som har kina mat, svenskhusmanskost och Shushi på lunchbuffé Visa mindre