Lediga jobb Rälsen AB i Sollentuna

Se alla lediga jobb från Rälsen AB i Sollentuna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sollentuna som finns inom det yrket.

Ma och No lärare högstadiet vik.

Ansök    Feb 20    Rälsen AB    Ämneslärare, 7-9
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Välkommen då att skicka en ansökan till oss. Rälsen 4-9 är en liten friskola i Sollentuna. Den är belägen i Rotebro ca 10 minuters promenad från stationen. På skolan går det ca 150 elever och det arbetar 16 personal Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Vi arbetar både med fysiska läromedel och med digitala verktyg. Vi arbe... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Välkommen då att skicka en ansökan till oss.
Rälsen 4-9 är en liten friskola i Sollentuna. Den är belägen i Rotebro ca 10 minuters promenad från stationen. På skolan går det ca 150 elever och det arbetar 16 personal
Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Vi arbetar både med fysiska läromedel och med digitala verktyg.
Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och är duktig på att se varje individ. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Dessutom bör du ha goda kunskaper om läroplanen.
Du gillar också att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.
Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga samt vara lösningsfokuserad, ansvarstagande och positiv.
Vi söker i första hand en legitimerad lärare med inriktning ma och no för åk 7-9. Anställningen är ett längre vikariat.
Intervjuer sker fortlöpande.
Varmt välkommen med din ansökan.
. Visa mindre

No-lärare åk 6-9

Ansök    Jun 8    Rälsen AB    Ämneslärare, 7-9
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen AB är ett friskoleföretag som driver små enheter, främst i Sollentuna. Rälsen åk 4-9 är en enhet inom Rälsen AB och det går ca 150 elever på skolan. Skolan ligger i Rotsunda, Sollentuna ca 10 minuter från pendeltågsstationen. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet. Vår litenhet är vår storhet. Arbetet är elevnära med ett tydligt fokus på elevernas lärande. Vi arbetar ... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem?
Rälsen AB är ett friskoleföretag som driver små enheter, främst i Sollentuna. Rälsen åk 4-9 är en enhet inom Rälsen AB och det går ca 150 elever på skolan. Skolan ligger i Rotsunda, Sollentuna ca 10 minuter från pendeltågsstationen.
Vår verksamhet genomsyras av småskalighet. Vår litenhet är vår storhet. Arbetet är elevnära med ett tydligt fokus på elevernas lärande. Vi arbetar också aktivt för att förebygga mobbning och att stärka elevernas självkänsla.
Undersiningen är varierad och vi arbetar med såväl böcker som digitala verktyg.
Vi söker en no-lärare för undervisning åk 7-9. Det kan även förekomma undervisning på mellanstadiet.
Vi söker en lärare som har goda kunskaper om läroplanen och sitt ämne. Du har lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor och du kan även anpassa undervisningen efter elevgruppen.
För oss är det viktigt att du är positiv, ansvarstagande, initiativrik, lösningsinriktad och har lätt för att samarbeta.
Intervjuer kommer ske fortlöpande.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Speciallärare

Ansök    Jan 30    Rälsen AB    Speciallärare
Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan. Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten innebär att alla barn blir sedda och känner sig trygga. En god värdegrund genomsyrar hela verksamheten, vilket innebär att vi alltid sätter barnens välmående i centrum. Vi tror på att blanda traditionella metoder med ny teknik. Rälsen Norrviken ligger i nära anslutning till ... Visa mer
Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan.
Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten innebär att alla barn blir sedda och känner sig trygga. En god värdegrund genomsyrar hela verksamheten, vilket innebär att vi alltid sätter barnens välmående i centrum. Vi tror på att blanda traditionella metoder med ny teknik. Rälsen Norrviken ligger i nära anslutning till pendeltåg och buss och med närhet till sjö, park- och skogsområden. Det finns mycket att utforska i omgivningen, samtidigt som närheten kommunikationsmedel gör det möjligt att enkelt ta sig iväg på utflykter och studiebesök.
Rälsen Norrviken har en förskoleklass och en årskurs av varje 1-3. Här arbetar engagerade och närvarande pedagoger. Vi tror på ett tätt samarbete mellan vårdnadshavare och förskola/skola. I den årliga kundundersökningen “Våga Visa” rankas vår verksamhet högt, både i förskola och skola/fritidshem.
På enheten finns även tre förskoleavdelningar: Humlan 1-3 år, Katten 3-4 år samt Älgen 4-5 år.
Du har ansvar för specialpedagogiken på skolan, samt att tillsammans med klasslärare samarbeta kring elever med särskilda behov.
Det kan även förekomma inslag av stöd i klassrum, temaarbete och enstaka pass med klassundervisning.
Du är intresserad av att driva skolans utveckling framåt, har kunskaper i digital teknik samt håller dig uppdaterad i aktuell forskning.
Du har en speciallärarutbildning samt erfarenhet av att genomföra TIL och TIM, göra pedagogiska kartläggningar, extra anpassningar, skriva ÅP samt hålla i svåra föräldrasamtal. Du är väl förtrogen med skolans läroplan, ett plus är om du är bekant med särskolans läroplan och/eller har kunskaper inom NPF-området. Det är till en fördel om du är bekant med journalsystemet “Prorenata”.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, har god samarbets- och organisationsförmåga samt har ett flexibelt och lösningsinriktat förhållningssätt.
Varaktighet Tillsvidareanställning, med provanställning första 6 månader
Tillträde Enligt överenskommelse
Arbetstid 60% tjänst
Lön Fast månadslön
Kontaktpersoner Rektor Helena Djurklou
tel 08 - 580 020 91
[email protected]
Sista ansökningsdag 24-02-29
Ansökan via e-post [email protected]
Kompetens Grundskollärarexamen, speciallärarexamen (krav) Visa mindre

Elevassistent/barnskötare inriktning diabetes

Ansök    Dec 16    Rälsen AB    Elevassistent
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Vi har stor andel nöjda elever, duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett friskoleföretag som driver små enheter främst i Sollentuna. Rälsen 4-9 är en enhet inom Rälse... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Vi har stor andel nöjda elever, duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla.
Rälsen AB är ett friskoleföretag som driver små enheter främst i Sollentuna. Rälsen 4-9 är en enhet inom Rälsen AB. Vi ligger i Rotsunda, Sollentuna och det går ca 150 elever på skolan.
Arbetsbeskrivning
Som elevassistent kommer du i första hand att arbeta med en elev på mellanstadiet som har diabetes. Du kommer att ha huvudansvaret för elevens mående samt hjälpa och stötta eleven regelbundet med att kontrollera blodsocker och hjälpa till vid medicinering. Du kommer följa eleven under hela skoldagen. I ditt arbete kommer du ha nära kontakt med vårdnadshavarna.
Förutom huvudansvar för eleven, hjälper och stöttar du övriga elever i klassen under lektionstid. Viss tid på fritidshemmet kan även förekomma.
Det är viktigt att du är ansvarstagande, initiativrik och flexibel och du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som vårdnadshavare.
Vi söker i första hand en kvinnlig elevassistent för att kunna följa eleven under alla aktiviter under skoldagen.
Tjänsten är mellan 65%-70% och i första hand under vt-24.
Intervjuer sker fortlöpande.


Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Barnskötare i förskolan

Ansök    Jun 2    Rälsen AB    Barnskötare
Barnskötare i förskolan Arbetsgivare Rälsen AB Idrottsvägen 17 B 192 66 SOLLENTUNA 08 - 580 020 91 [email protected] https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/ Arbetsort Sollentuna Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan. Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid b... Visa mer
Barnskötare i förskolan
Arbetsgivare Rälsen AB
Idrottsvägen 17 B
192 66 SOLLENTUNA
08 - 580 020 91
[email protected]
https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/


Arbetsort Sollentuna


Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan.
Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid barns välmående i centrum och en god värdegrund genomsyrar hela verksamheten. Vi tror på att blanda traditionella metoder med ny teknik. Rälsen Norrviken ligger med närhet till sjö, park- och skogsområden och i nära anslutning till pendeltåg. Det finns mycket att utforska i närområdet, samtidigt som närheten till tåg och buss gör det möjligt att enkelt ta sig iväg på utflykter och studiebesök.
Rälsen Norrviken har tre förskoleavdelningar: Humlan 1-3 år, Katten 3-4 år och Älgen 4-5 år. Här arbetar engagerade och närvarande pedagoger.
På enheten finns även en förskoleklass och en årskurs av varje 1-3.
Vi tror på ett nära samarbete mellan vårdnadshavare och förskola/skola. I den årliga kundundersökningen “Våga Visa” rankas vår verksamhet högt, både i förskola och skola/fritidshem.
Du kommer att vara delaktig i planering och undervisning på avdelningen Älgen och 5 -åringarna där. Där har du ett nära samarbete med två andra pedagoger.
Du är intresserad av och väl förtrogen med förskolans läroplan och har kunskaper i digital teknik samt håller dig uppdaterad i aktuell forskning. Vi söker dig som är positiv, engagerad, har god samarbets- och organisationsförmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.
Varaktighet Vikariat
Tillträde 23-08-14
Arbetstid Heltid, 100%
Lön Fast månadslön
Kontaktpersoner Rektor Helena Djurklou
tel 08 - 580 020 91
[email protected]
Sista ansökningsdag 23-06-16
Ansökan via e-post [email protected]
Kompetens barnskötarexamen önskemål Visa mindre

IT-ansvarig förskola/ skola

Ansök    Aug 7    Rälsen AB    Backofficepersonal
Arbetsgivare: Rälsen AB Arbetsplats: Rälsen, Sollentuna, Solna och Hägersten, utgår från Sollentuna Arbetsgivare: Rälsen AB Arbetsplats: Rälsen, Sollentuna, Solna och Hägersten, utgår från Sollentuna Verksamhetsbeskrivning: Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex skolor och fyra förskolor i Sollentuna, Solna och Hägersten. På våra verksamheter går totalt ca 800 barn och elever och vi har drygt 100 medarbetare. Rälsen i Norrviken förskola och skola F-3 ... Visa mer
Arbetsgivare: Rälsen AB
Arbetsplats: Rälsen, Sollentuna, Solna och Hägersten, utgår från Sollentuna
Arbetsgivare: Rälsen AB
Arbetsplats: Rälsen, Sollentuna, Solna och Hägersten, utgår från Sollentuna
Verksamhetsbeskrivning:
Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex skolor och fyra förskolor i Sollentuna, Solna och Hägersten. På våra verksamheter går totalt ca 800 barn och elever och vi har drygt 100 medarbetare.
Rälsen i Norrviken förskola och skola F-3
Rälsen Viby förskola och skola F-5
Rälsen 4-9 skola åk 4-9
Rälsen Spanska förskola och skola F-5
Stallet Förskola och skola F-3
Pilgrimsskolan Skola F-3
Vår affärsvision är att Rälsen AB är en förebild och inspirationskälla för andra inom förskola och skola. Vi vänder oss till familjer i Sollentuna som vill ha en väl fungerande pedagogisk verksamhet. Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid barns välmående och en sund värdegrund i centrum. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.ralsen.se.
Arbetsuppgifter:
Som IT-ansvarig arbetar du med all tänkbar användarsupport. Du ser till att förutsättningar finns för att internet, mjukvara och hårdvara fungerar för våra elever och medarbetare. För att lyckats med detta kommer du behöva arbeta tillsammans med både rektorer, administratörer och lärare. Det innebär allt från enklare reparationer till mjukvarusupport och installationer. Du ser till att våra nätverk och skrivare fungerar samt underhåller dessa. Du tar in offerter och sköter inköp av IT-utrustning.
Kvalifikationer:
Till vårt team söker vi nu en IT-ansvarig som är engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Du är proaktiv och har ett serviceinriktat förhållningsätt till verksamhet, kollegor, chefer och andra som berörs. Du är aktiv och utmanas av att ha många bollar i luften och har förmågan att prioritera. Du är ansvarstagande och för dig är det naturligt att kunna driva på ditt eget arbete.
Du måste vara nyfiken på att ständigt lära dig mer inom ditt kompetensområde. Du behöver också vara en god kommunikatör och lagspelare som kan hantera många kontaktytor samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Relevant gymnasial eller eftergymnasial IT-teknisk utbildning, alternativt motsvarande förvärvad erfarenhet.
Några års relevant dokumenterad erfarenhet av liknande arbete som innefattat uppdrag av samordnande/planerande karaktär inom IT.Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och god datorvana.Erfarenhet av arbete med IT-teknisk infrastrukturErfarenhet av administration i Google workspace, Microsoft 365, IOS.Förmågan att uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift·B-körkort och tillgång till bil är ett plusArbetstid: 75-100% enligt överenskommelse
Varaktighet: Vikariat from 2023-10-02 tom 2024-06-20 ev förlängning
Tillträde: 2023-10-02
Lön; Fast lön, enligt överenskommelse
Kontaktperson: Annika Johansson
Ansökan: Sista ansökningsdag: 2023-08-23
Arbetsgivare: Rälsen AB
Arbetsplats: Rälsen, Sollentuna, Solna och Hägersten, utgår från Sollentuna Visa mindre

Lärare mot fritidshem/Fritidspedagog

Annons Lärare i fritidshem Arbetsgivare Rälsen AB Idrottsvägen 17 B 192 66 SOLLENTUNA 08 - 580 020 91 [email protected] https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/ Arbetsort Sollentuna Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan. Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter... Visa mer
Annons


Lärare i fritidshem


Arbetsgivare Rälsen AB
Idrottsvägen 17 B
192 66 SOLLENTUNA
08 - 580 020 91
[email protected]
https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/


Arbetsort Sollentuna


Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan.


Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid barns välmående i centrum och en god värdegrund genomsyrar hela verksamheten.
Vi tror på att blanda traditionella metoder med ny teknik. Rälsen Norrviken ligger med närhet till sjö, park- och skogsområden och i nära anslutning till pendeltåg. Det finns mycket att utforska i närområdet, samtidigt som närheten till tåg och buss gör det möjligt att enkelt ta sig iväg på utflykter och studiebesök. Rälsen Norrviken har en förskoleklass och en årskurs av varje 1-3.
På enheten finns även tre förskoleavdelningar: Humlan 1-3 år, Katten 3-4 år och Älgen 4-5 år. Här arbetar engagerade och närvarande pedagoger.
Vi tror på ett nära samarbete mellan vårdnadshavare och förskola/skola. I den årliga kundundersökningen “Våga Visa” rankas vår verksamhet högt, både i förskola och skola/fritidshem.
Du har ansvar för undervisningen i fritidshemmet, tillsammans med arbetslaget. Arbetslaget består av i första hand pedagoger som tillhör fritidshemmet, men även klasslärare samt resursassistenter.
Du är intresserad av att driva fritidshemmets utveckling framåt och dina arbetsuppgifter kan även innebära att som arbetslagsledare för fritidshemmet tillsammans med rektor leda det systematiska kvalitetsarbetet där.
Du är väl förtrogen med fritidshemmets och skolans läroplan och har kunskaper i digital teknik samt håller dig uppdaterad i aktuell forskning.
Ett plus är om du har kunskaper inom NPF-området samt erfarenhet av att hålla i föräldrasamtal.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, har god samarbets- och organisationsförmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, med provanställning första 6 månader
Tillträde: Augusti 2023
Arbetstid: Heltid, 100% undervisning i fritidshemmet
Lön: Fast månadslön
Kontaktpersoner Rektor Helena Djurklou tel 08 - 580 020 91, [email protected]
Sista ansökningsdag: 23-02-28, vi genomför intervjuer löpande
Ansökan via e-post: [email protected]
Kompetens: Legitimerad fritidspedagog eller Lärare mot fritidshem, fördel med behörighet i idrott eller musik Visa mindre

Pedagog på fritids till attraktiva Rälsen Viby

Ansök    Jan 12    Rälsen AB    Barnskötare
Rälsen AB är ett aktiebolag som driver flera små förskolor/skolor, belägna i Sollentuna, Solna och Hägersten. Rälsen Viby bedriver förskole- och skolverksamhet för cirka 100 barn i åldrarna ett till 11 år. Vi vänder oss till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en väl fungerande pedagogisk verksamhet. Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och kan känna sig trygga. Vi hänger väl med i den digitala utvecklingen och använder en digital plattform som gr... Visa mer
Rälsen AB är ett aktiebolag som driver flera små förskolor/skolor, belägna i Sollentuna, Solna och Hägersten. Rälsen Viby bedriver förskole- och skolverksamhet för cirka 100 barn i åldrarna ett till 11 år. Vi vänder oss till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en väl fungerande pedagogisk verksamhet. Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och kan känna sig trygga. Vi hänger väl med i den digitala utvecklingen och använder en digital plattform som grund för administration och dokumentation. Maten lagas på plats här på förskolan/skolan.


Vi söker en barnskötare, med erfarenhet, till vår fritidsverksamhet, du kommer främst att arbeta på eftermiddagarna, tjänsten är på deltid 40-50% men det finns möjlighet att utöka tiden som vikarie på förskolan och skolan vid behov. Du kommer att ingå i ett pedagoglag som arbetar nära ihop med alla skolans barn och pedagoger.
Du är utbildad barnskötare. Det är viktigt för oss att din personlighet stämmer med övriga pedagogers. Du ska med utgångspunkt från våra styrdokument, tillsammans med ditt arbetslag, skapa en meningsfull och utvecklande verksamhet för det enskilda barnet och gruppen. Det innebär planering, pedagogisk dokumentation, hålla i samtal med föräldrar mm.


Varaktighet: Tidsbegränsad anställning tom sommaren 2023, kan bli tillsvidareanställning.


Lön: Enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal.
Tillträde: snarast enlig överenskommelse


Ansökan: Intervjuer sker löpande , ansökan via mail. Visa mindre

Lärare i idrott och hälsa/Speciallärare

Ansök    Jan 25    Rälsen AB    Speciallärare
Annons Idrottslärare/Speciallärare Arbetsgivare Rälsen AB Idrottsvägen 17 B 192 66 SOLLENTUNA 08 - 580 020 91 [email protected] https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/ Arbetsort Sollentuna Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan. Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid barns ... Visa mer
Annons
Idrottslärare/Speciallärare
Arbetsgivare Rälsen AB
Idrottsvägen 17 B
192 66 SOLLENTUNA
08 - 580 020 91
[email protected]
https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/


Arbetsort Sollentuna
Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby,
Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan.


Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid barns välmående i centrum och en god värdegrund genomsyrar hela verksamheten.
Vi tror på att blanda traditionella metoder med ny teknik. Rälsen Norrviken ligger med närhet till sjö, park- och skogsområden och i nära anslutning till pendeltåg. Det finns mycket att utforska i närområdet, samtidigt som närheten till tåg och buss gör det möjligt att enkelt ta sig iväg på utflykter och studiebesök.
Rälsen Norrviken har en förskoleklass och en årskurs av varje 1-3.
På enheten finns även tre förskoleavdelningar: Humlan 1-3 år, Katten 3-4 år samt Älgen 4-5 år. Här arbetar engagerade och närvarande pedagoger. Vi tror på ett nära samarbete mellan vårdnadshavare och förskola/skola. I den årliga kundundersökningen “Våga Visa” rankas
vår verksamhet högt, både i förskola och skola/fritidshem.
Du har ansvar för undervisning i idrott och hälsa för år F-3. Idrottshallen ligger i anslutning till en skola i närheten, med 20 minuters promenad till. Idrottsundervisningen sker åldersintegrerat.
I vårt närområde finns ängar och skogar att bedriva undervisning utomhus vid.
Du har även ansvar för specialpedagogiken, samt tillsammans med kollegor och klassundervisning till viss del. Du är intresserad av att driva skolans utveckling framåt, har kunskaper i digital teknik samt håller dig uppdaterad i aktuell forskning.
Du har en specialpedagogisk utbildning samt erfarenhet av att genomföra TIL och TIM, göra pedagogiska kartläggningar, extra anpassningar, skriva ÅP samt hålla i svåra föräldrasamtal.
Du är väl förtrogen med skolans läroplan, ett plus är om du är bekant med särskolans läroplan och/eller har kunskaper inom NPF-området.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, har god samarbets- och organisationsförmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.


Varaktighet Tillsvidareanställning, med provanställning första 6 månader
Tillträde Augusti 2023
Arbetstid Heltid, varav 40% idrottsundervisning och 60% specialpedagogisk undervisning
Lön Fast månadslön
Kontaktpersoner Rektor Helena Djurklou tel
08 - 580 020 91 [email protected]
Sista ansökningsdag 23-02-28, vi genomför intervjuer löpande
Ansökan via e-post [email protected]
Kompetens
grundskollärarexamen/idrottslärarexamen, specialpedagogisk examen (krav) Visa mindre

Lärare åk 4 till Rälsen Viby- idrott, sv, eng, No/Tk

Nu har du chansen att söka vikariat hos oss på Rälsen Viby. Vi behöver en till klasslärare i vår årskurs 3-4 då vi arbetar i tvålärarsystem. Utöver undervisning i årskurs 3-4 kommer du att vara mentor för årskurs 4 samt undervisa i idrott 3 lektioner i veckan. Vi söker dig som har en bred behörighet för grundskolan. Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av un... Visa mer
Nu har du chansen att söka vikariat hos oss på Rälsen Viby.
Vi behöver en till klasslärare i vår årskurs 3-4 då vi arbetar i tvålärarsystem. Utöver undervisning i årskurs 3-4 kommer du att vara mentor för årskurs 4 samt undervisa i idrott 3 lektioner i veckan.
Vi söker dig som har en bred behörighet för grundskolan. Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar med dina kollegor och deltar i vårt gemensamma skolutvecklingsarbete.
Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, kreativ och analytisk i ditt arbetssätt och har en vilja och ett stort intresse för att hjälpa eleven att utvecklas så långt som möjligt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa god kontakt med både elever, föräldrar och kollegor. Du kan genom din pedagogik och din kunskap inom ämnet skapa engagemang och delaktighet hos eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Mellanstadielärare sv-so åk 4-5

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 är en friskola i Rotebro, Sollentuna med ca 150 elever och ca 20 personal. Rälsen åk 4-9 är en liten skola som genomsyras av småskalighet. Vår ambition är att ha en trygg och lärorik arbetsmiljö med duktiga pedagoger som har en varierad undervisning. Eleverna ska lämna grundskolan med höga kunskapsresultat och ha utvecklat kompetenser och förmågor som krävs för fram... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 är en friskola i Rotebro, Sollentuna med ca 150 elever och ca 20 personal.
Rälsen åk 4-9 är en liten skola som genomsyras av småskalighet. Vår ambition är att ha en trygg och lärorik arbetsmiljö med duktiga pedagoger som har en varierad undervisning. Eleverna ska lämna grundskolan med höga kunskapsresultat och ha utvecklat kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv.
Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever. Alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel.
Vi söker nu en legitimerad lärare i sv och so för undervisning i åk 4-5. Du är även mentor för åk 5. Vissa år kan undervisning på högstadiet förekomma. Vi söker dig som är skicklig och drivande och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokumenten.
Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om elevers lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.
Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska också vara lösningsfokuserad, ansvarstagande. och positiv samt ha ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.
Varmt välkommen med din ansökan.
Intervjuer kommer ske fortlöpande. Visa mindre

Speciallärare inr. matematik 4-9

Ansök    Okt 6    Rälsen AB    Speciallärare
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Vi har stor andel nöjda elever, duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med at... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Vi har stor andel nöjda elever, duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla.
Rälsen AB är ett friskoleföretag som driver små enheter främst i Sollentuna. Rälsen 4-9 är en enhet inom Rälsen AB. Vi ligger i Rotsunda, Sollentuna och det går ca 150 elever på skolan.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är speciallärare med inriktning mot matematik åk 4-9. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.
Som speciallärare arbetar du med elever i behov av särskilt stöd såväl enskilt som i grupp och/eller i klass tillsammans med lärarna. Du kommer främst att arbeta med matematik men även visst stöd i svenska och engelska kan ingå i arbetsuppgifterna.
Du deltar även regelbundet i skolans elevhälsoteam och hjälper till att skriva pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram samt ansökningar för tilläggsbelopp.
Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.
Du kommer att få möjlighet att vara med att bygga upp vår verksamhet och ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9. Visa mindre

Grundskollärare åk 6-9 sv och so

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 är en friskola i Rotebro, Sollentuna med ca 150 elever och ca 20 personal. Rälsen åk 4-9 är en liten skola som genomsyras av småskalighet. Vår ambition är att ha en trygg och lärorik arbetsmiljö med duktiga pedagoger som har en varierad undervisning. Eleverna ska lämna grundskolan med höga kunskapsresultat och ha utvecklat kompetenser och förmågor som krävs för fra... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 är en friskola i Rotebro, Sollentuna med ca 150 elever och ca 20 personal.
Rälsen åk 4-9 är en liten skola som genomsyras av småskalighet. Vår ambition är att ha en trygg och lärorik arbetsmiljö med duktiga pedagoger som har en varierad undervisning. Eleverna ska lämna grundskolan med höga kunskapsresultat och ha utvecklat kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv.
Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever. Alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel.
Vi söker nu en legitimerad lärare i sv och so för undervisning i åk 7-9. Vissa år ingår även undervisning på mellanstadiet och då främst i åk 6. Vi söker dig som är skicklig och drivande och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokumenten.
Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om elevers lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.
Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska också vara lösningsfokuserad, ansvarstagande. och positiv samt ha ett tydligt ledarskap i klassrummet.
Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.
Varmt välkommen med din ansökan.
Intervjuer kommer ske fortlöpande. Visa mindre

Kurator Rälsen åk 4-9

Ansök    Feb 7    Rälsen AB    Skolkurator
Rälsen AB vänder sig till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en välfungerande skola. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Ett led i detta arbete är att vi har ett schemal... Visa mer
Rälsen AB vänder sig till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en välfungerande skola. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Ett led i detta arbete är att vi har ett schemalagt värdegrundsarbete varje vecka i alla våra klasser.
Vi söker dig som har adekvat utbildning t.ex socionomexamen.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare kuratortjänst.
Annan adekvat erfarenhet av arbete med elever ses som en merit.
Önskvärda egenskaper är att du är flexibel, ödmjuk och initiativtagande.
Tjänsten går utmärkt att kombinera med studier eller annan tjänst.
Du kommer att ingå i ett välfungerande elevhälsoteam som består av specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, och rektor.
Exempel på arbetsuppgifter.
-Ingå i elevhälsoteamet
-Hålla i elevsamtal enskilda och i grupp
-Ansvarig för att likabehandlingsplan och plan mot kränkande behandling utvärderas och följs upp.
-Bistå trygghetsgruppen Visa mindre

Lärare i bild ca 50%

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan tre år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot bild i åk 4-9 och ytterligare ett ämne alternativt lärare i fritidshem. Tjänsten är på ungefär 50%.Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om elevers lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva.
Intervjuer kommer ske fortlöpande. Visa mindre

Ekonomiansvarig

Ansök    Okt 29    Rälsen AB    Ekonomichef
Rälsen AB söker en Ekonomiansvarig Rälsen AB söker en proaktiv och allround Ekonomiansvarig med controllerintresse. Rälsen AB är ett friskolebolag dom grundades 1992 med förskolor och skolor främst i Sollentuna kommun men även i Solna och Hägersten. I våra förskolor och skolor går varje dag cirka 830 barn och elever från åldrarna 1 till 16. Tillsammans är vi cirka 145 anställda. Tjänsten Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med bredd och va... Visa mer
Rälsen AB söker en Ekonomiansvarig
Rälsen AB söker en proaktiv och allround Ekonomiansvarig med controllerintresse.
Rälsen AB är ett friskolebolag dom grundades 1992 med förskolor och skolor främst i Sollentuna kommun men även i Solna och Hägersten. I våra förskolor och skolor går varje dag cirka 830 barn och elever från åldrarna 1 till 16. Tillsammans är vi cirka 145 anställda.
Tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med bredd och variation.
Som redovisningsansvarig kommer du att ha ansvar för bolagens ekonomi tillsammans med VD. Du kommer samarbeta med våra personaladministratörer samt vara ett administrativt stöd och bollplank åt ledningsgruppen
Din huvudsakliga placering blir på huvudkontoret som ligger i Norrviken, Sollentuna.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:
· Stöd till VD och ledningen i budgetering, prognoser och månatlig resultatuppföljning.
· Upprättande av månads-och årsbokslut inklusive deklaration.
· Löpande bokföring, inklusive kund-och leverantörsfakturor.
· Avstämningar, periodiseringar.
· Skatter/avgifter.
· Kontaktperson till revisorer.
· Rapportering statistik.
· Check och peng mot kommunerna
· Föräldrafakturor


Erfarenhet och kvalifikationer
Som person tror vi att du har följande egenskaper, analytisk, strukturerad, serviceinriktad, pedagogisk, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Arbetstempot är ofta högt, så det är viktigt att du har god förmåga att kunna organisera, strukturera och prioritera.
Vi söker dig som har goda kunskaper i redovisning, Officepaketet och ett allmänt IT-intresse. Erfarenhet från Fortnox, Capego och WK skatt är meriterande.
Du har troligen eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning eller annan adekvat utbildning.
Du är tillsammans med dina kolleger på administrationen spindel i nätet. Det är viktigt att du kan kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på ett tydligt och korrekt sätt på svenska.
På Rälsen är det viktigt att värna om den värdegrund som vi står för. Ett respektfullt och professionellt bemötande av barn, elever och personal är viktigt. Det är även viktigt att sätta barnen och elevens behov i centrum så att prioriteringar och beslut rimmar väl med verksamhetens kärnfråga – utbildning och omsorg.


Tjänstens omfattning: 100% med start december 2021/januari 2022 eller enligt överenskommelse
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning,
Kollektivavtal finns.
Sista ansökningsdag 2021-11-25
För ytterligare information kontakta VD Christina Hodell, [email protected]
Ansökan sänds per e-post till: [email protected] Visa mindre

Rälsen lärare i slöjd åk 4-9

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan fyra år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot slöjd i åk 4-9. Du kan arbeta både med textilslöjd och trä- och metallslöjd. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Visa mindre

Förskollärare i förskola

Förskollärare i förskolan/förskoleklass Arbetsgivare Rälsen AB Idrottsvägen 17 B 192 66 SOLLENTUNA 08 - 580 020 91 [email protected] https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/ Arbetsort Sollentuna Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan. Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid ... Visa mer
Förskollärare i förskolan/förskoleklass


Arbetsgivare Rälsen AB
Idrottsvägen 17 B
192 66 SOLLENTUNA
08 - 580 020 91
[email protected]
https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/


Arbetsort Sollentuna


Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan.
Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och känner sig trygga. Vi sätter alltid barns välmående i centrum och en god värdegrund genomsyrar hela verksamheten.
Vi tror på att blanda traditionella metoder med ny teknik. Rälsen Norrviken ligger med närhet till sjö, park- och skogsområden och i nära anslutning till pendeltåg. Det finns mycket att utforska i närområdet, samtidigt som närheten till tåg och buss gör det möjligt att enkelt ta sig iväg på utflykter och studiebesök.
Rälsen Norrviken har tre förskoleavdelningar: Humlan 1-3 år, Katten 3-4 år och Älgen 4-5 år. Här arbetar engagerade och närvarande pedagoger.
På enheten finns även en förskoleklass och en årskurs av varje 1-3.
Vi tror på ett nära samarbete mellan vårdnadshavare och förskola/skola. I den årliga kundundersökningen “Våga Visa” rankas vår verksamhet högt, både i förskola och skola/fritidshem.
Du kommer att ha ansvar för planering och undervisning på avdelningen Älgen och 4-5 -åringarna där. Där har du ett nära samarbete med två andra pedagoger.
Du är intresserad av att driva framför allt förskolans utveckling framåt och dina arbetsuppgifter kan även innebära att du som arbetslagsledare för förskolan, tillsammans med rektor leder det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan.
Du är väl förtrogen med förskolans och skolans läroplan för förskoleklass och har kunskaper i digital teknik samt håller dig uppdaterad i aktuell forskning.
Ett plus är om du har kunskaper inom NPF-området samt erfarenhet av att hålla svåra samtal.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, har god samarbets- och organisationsförmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.
Varaktighet Tillsvidareanställning, med provanställning första 6 månader
Tillträde Januari 2022/Enligt överenskommelse
Arbetstid Heltid, 100%
Lön Fast månadslön
Kontaktpersoner Rektor Helena Djurklou tel 08 - 580 020 91, [email protected]
Sista ansökningsdag 21-11-12
Ansökan via e-post [email protected]
Kompetens förskollärarexamen (krav) Visa mindre

Rälsen lärare i slöjd åk 4-9

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan fyra år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot slöjd i åk 4-9. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Visa mindre

Förskollärare

Annons Förskollärare i förskoleklass/förskolan Arbetsgivare Rälsen AB Idrottsvägen 17 B 192 66 SOLLENTUNA 08 - 580 020 91 [email protected] https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/ Arbetsort Sollentuna Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby, Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan. Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda o... Visa mer
Annons


Förskollärare i förskoleklass/förskolan


Arbetsgivare Rälsen AB
Idrottsvägen 17 B
192 66 SOLLENTUNA
08 - 580 020 91
[email protected]
https://www.ralsen.se/ralsen-norrviken/


Arbetsort Sollentuna


Platsbeskrivning Rälsen AB driver sex små enheter: Rälsen Norrviken, Rälsen Viby,
Rälsen 4-9, Spanska skolan, Stallet samt Pilgrimsskolan.


Vår litenhet är vår storhet! Småskaligheten gör att alla barn blir sedda
och känner sig trygga. Vi sätter alltid barns välmående i centrum och
en god värdegrund genomsyrar hela verksamheten.
Vi tror på att blanda traditionella metoder med ny teknik. Rälsen
Norrviken ligger med närhet till sjö, park- och skogsområden
och i nära anslutning till pendeltåg. Det finns mycket att utforska i
närområdet, samtidigt som närheten till tåg och buss gör det möjligt
att enkelt ta sig iväg på utflykter och studiebesök.
Rälsen Norrviken har en förskoleklass och en årskurs av varje 1-3.
På enheten finns även tre förskoleavdelningar: Humlan 1-3 år, Katten 3-4 år och Älgen 4-5 år. Här arbetar engagerade och
närvarande pedagoger.
Vi tror på ett nära samarbete mellan vårdnadshavare och
förskola/skola. I den årliga kundundersökningen “Våga Visa” rankas
vår verksamhet högt, både i förskola och skola/fritidshem.
Du har ansvar för undervisningen i förskoleklassen, tillsammans med arbetslaget. Arbetslaget består av klasslärare och pedagog som tillhör fritids samt resursassistent. Året därpå ansvarar du för
undervisningen på avdelningen Älgen och för 4-5-åringarna där.
Du är intresserad av att driva framför allt förskolans utveckling
framåt och Dina arbetsuppgifter kan även innebära att
som arbetslagsledare för förskolan tillsammans med rektor
leda det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan.
Du är väl förtrogen med förskolans och skolans läroplan för förskole-
klass och har kunskaper i digital teknik samt håller dig uppdaterad i
aktuell forskning.
Ett plus är om du har kunskaper inom NPF-området samt
erfarenhet av att hålla svåra föräldrasamtal.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, har god samarbets- och
organisationsförmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.

Varaktighet Tillsvidareanställning, med provanställning första 6 månader


Tillträde Augusti 2021


Arbetstid Heltid, 100%
klassundervisning samt viss tid på fritids


Lön Fast månadslön


Kontaktpersoner Rektor Helena Djurklou tel 08 - 580 020 91
[email protected]


Sista ansökningsdag 21-07-31


Ansökan via e-post [email protected]


Kompetens förskollärarexamen (krav) Visa mindre

Rälsen lärare i idrott och hälsa åk 4-9

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan tre år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot idrott och hälsa i åk 4-9 och gärna ytterligare ett ämne. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Visa mindre

Förskollärare till attraktiva Rälsen Viby

Rälsen AB är ett aktiebolag med flera små förskolor och skolor, belägna i Sollentuna, Solna och Stockholm. Rälsen Viby bedriver förskole- och skolverksamhet för cirka 120 barn i åldrarna ett till 12 år. Vi vänder oss till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en väl fungerande pedagogisk verksamhet. Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och kan känna sig trygga. Vi hänger väl med i den digitala utvecklingen och använder en digital plattform som grun... Visa mer
Rälsen AB är ett aktiebolag med flera små förskolor och skolor, belägna i Sollentuna, Solna och Stockholm.
Rälsen Viby bedriver förskole- och skolverksamhet för cirka 120 barn i åldrarna ett till 12 år. Vi vänder oss till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en väl fungerande pedagogisk verksamhet. Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och kan känna sig trygga. Vi hänger väl med i den digitala utvecklingen och använder en digital plattform som grund för administration och dokumentation. Maten lagas på plats här på förskolan/skolan.
Vi söker dig som är som är en engagerad och närvarande förskollärare.Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar som kollegor. Du ska känna dig väl förtrogen med våra styrdokument och kunna använda dem i praktiken. Vi har tre avdelningar på vår förskola som har ett nära samarbete. Du kommer att ansvara för en av dem. Alla våra förskollärare har dessutom ett individuellt utvecklingsuppdrag att ansvara för och leda framåt.
Kvalifikationer
Vi söker dig med förskollärarexamen och legitimation eller legitimation på gång. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet samt ett bra bemötande och samspel med barn och vuxna.
Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring 6 månader.
Lön: Enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal.
Tillträde: aug 2021
Ansökan: Intervjuer sker löpande , ansökan via mail. Visa mindre

Lärare åk 4-6, sv/ma/eng/no/tk

Nu kan du söka lärarjobb, åk 4-6 , här hos oss på Rälsen Viby i Sollentuna. Vår skola har drygt 75 elever i åk F-6. Här satsar vi på att du som lärare ska hinna med ditt uppdrag. Den här tjänsten innebär ett mentorsuppdrag i åk 6 med 14 elever samt undervisning på mellanstadiet. Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma, eng, no, tk, (hkk) för åk 4-6 . Du kommer att arbeta tätt ihop med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvar... Visa mer
Nu kan du söka lärarjobb, åk 4-6 , här hos oss på Rälsen Viby i Sollentuna.
Vår skola har drygt 75 elever i åk F-6. Här satsar vi på att du som lärare ska hinna med ditt uppdrag. Den här tjänsten innebär ett mentorsuppdrag i åk 6 med 14 elever samt undervisning på mellanstadiet.
Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma, eng, no, tk, (hkk) för åk 4-6 .
Du kommer att arbeta tätt ihop med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar med dina kollegor och deltar i vårt gemensamma skolutvecklingsarbete.
Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, kreativ och analytisk i ditt arbetssätt och har en vilja och ett stort intresse för att hjälpa eleven att utvecklas så långt som möjligt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa god kontakt med både elever, föräldrar och kollegor. Du kan genom din pedagogik och din kunskap inom ämnet skapa engagemang och delaktighet hos eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Lärare åk 4-6, sv/ma/eng/no/tk/ (hkk)

Rälsen AB är ett aktiebolag med flera små förskolor och skolor, belägna i Sollentuna, Solna och Stockholm. Hos oss på Rälsen Viby bedriver vi förskole- och skolverksamhet för cirka 120 barn och elever i åldrarna ett till 12 år. Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma, eng och no/tk. Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar ... Visa mer
Rälsen AB är ett aktiebolag med flera små förskolor och skolor, belägna i Sollentuna, Solna och Stockholm. Hos oss på Rälsen Viby bedriver vi förskole- och skolverksamhet för cirka 120 barn och elever i åldrarna ett till 12 år.
Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma, eng och no/tk.
Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar med dina kollegor och deltar i vårt gemensamma skolutvecklingsarbete.
Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, kreativ och analytisk i ditt arbetssätt och har en vilja och ett stort intresse för att hjälpa eleven att utvecklas så långt som möjligt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa god kontakt med både elever, föräldrar och kollegor. Du kan genom din pedagogik och din kunskap inom ämnet skapa engagemang och delaktighet hos eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ansökan: Intervjuer sker löpande , ansökan via mail
Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring 6 månader.
Lön: Enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal.
Tillträde: 10 aug 2021 Visa mindre

Fritidspedagog Rälsen åk 4-9

Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt verktyg. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver små verksamheter. Höstterminen 2013 startade vi Rälsen åk 4-9, som är en fullt utbyggd skola med 165... Visa mer
Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt verktyg. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver små verksamheter. Höstterminen 2013 startade vi Rälsen åk 4-9, som är en fullt utbyggd skola med 165 elever.
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är högskoleutbildad fritidspedagog, socialpedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshemmet, eller med likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skol- och fritidsverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår fritidshemsverksamhet, från åk 4-6, och som kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget är fritidsansvarig och handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö, främja sociala kontakter, lek och positiv samvaro. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Du kommer även att arbeta med stöttning och stöd för elever i åk 4-5 och ingå i skolans trygghetsgrupp. Visa mindre

Lärare åk 4-6, sv/ma/eng

Nu har du chansen att söka jobb hos oss på Rälsen Viby. Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma och gärna med en bredare behörighet än så. Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar med dina kollegor och deltar i vårt gemensamma skolutvecklingsarbete. Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är strukturerad... Visa mer
Nu har du chansen att söka jobb hos oss på Rälsen Viby.
Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma och gärna med en bredare behörighet än så. Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar med dina kollegor och deltar i vårt gemensamma skolutvecklingsarbete.
Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, kreativ och analytisk i ditt arbetssätt och har en vilja och ett stort intresse för att hjälpa eleven att utvecklas så långt som möjligt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa god kontakt med både elever, föräldrar och kollegor. Du kan genom din pedagogik och din kunskap inom ämnet skapa engagemang och delaktighet hos eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Rälsen lärare i bild åk 4-9

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan tre år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot bild i åk 4-9 och ytterligare ett ämne. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Visa mindre

Lärare åk 4-6, sv/ma/idrott

Nu har du chansen att söka jobb hos oss på Rälsen Viby. Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma, idrott för åk 4-6 (gärna också för åk 1-3). Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar med dina kollegor och deltar i vårt gemensamma skolutvecklingsarbete. Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är strukture... Visa mer
Nu har du chansen att söka jobb hos oss på Rälsen Viby.
Vi söker dig som är legitimerad lärare i sv, ma, idrott för åk 4-6 (gärna också för åk 1-3). Du kommer att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor och härliga elever. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen och samverkar med dina kollegor och deltar i vårt gemensamma skolutvecklingsarbete.
Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, kreativ och analytisk i ditt arbetssätt och har en vilja och ett stort intresse för att hjälpa eleven att utvecklas så långt som möjligt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa god kontakt med både elever, föräldrar och kollegor. Du kan genom din pedagogik och din kunskap inom ämnet skapa engagemang och delaktighet hos eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Barnskötare till attraktiva Rälsen Viby

Ansök    Okt 19    Rälsen AB    Barnskötare
Rälsen AB är ett aktiebolag som driver flera små förskolor/skolor, belägna i Sollentuna och Solna. Rälsen Viby bedriver förskole- och skolverksamhet för cirka 120 barn i åldrarna ett till 11 år. Vi vänder oss till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en väl fungerande pedagogisk verksamhet. Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och kan känna sig trygga. Vi hänger väl med i den digitala utvecklingen och använder en digital plattform som grund för ad... Visa mer
Rälsen AB är ett aktiebolag som driver flera små förskolor/skolor, belägna i Sollentuna och Solna. Rälsen Viby bedriver förskole- och skolverksamhet för cirka 120 barn i åldrarna ett till 11 år. Vi vänder oss till barnfamiljer i Sollentuna som vill ha en väl fungerande pedagogisk verksamhet. Småskaligheten gör att alla barn blir sedda och kan känna sig trygga. Vi hänger väl med i den digitala utvecklingen och använder en digital plattform som grund för administration och dokumentation. Maten lagas på plats här på förskolan/skolan.


Vi söker en barnskötare, med erfarenhet, till vår verksamhet. Du kommer att ingå i ett pedagoglag som arbetar nära ihop med alla förskolans barn och pedagoger. Utöver arbetet i barngrupp kommer du att dela på ansvaret för utvecklingssamtal och andra gemensamma uppgifter arbetslaget/förskolan har.


Du är utbildad barnskötare. Det är viktigt för oss att din personlighet stämmer med övriga pedagogers. Du ska med utgångspunkt från våra styrdokument, tillsammans med ditt arbetslag, skapa en meningsfull och utvecklande verksamhet för det enskilda barnet och gruppen. Det innebär planering, pedagogisk dokumentation, hålla i samtal med föräldrar mm.

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring 6 månader.


Lön: Enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal.
Tillträde: 11jan 2021


Ansökan: Intervjuer sker löpande , ansökan via mail. Visa mindre

Rälsen lärare i bild åk 4-9

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan fyra år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot bild i åk 4-9. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Visa mindre

Förstelärare Sv/SO åk 4-6 Rälsen

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan tre år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot svenska och so åk 4-6. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Visa mindre

Fritidspedagog Rälsen åk 4-9

Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt verktyg. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver små verksamheter. Höstterminen 2013 startade vi Rälsen åk 4-9, som är en fullt utbyggd skola med 165... Visa mer
Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt verktyg. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver små verksamheter. Höstterminen 2013 startade vi Rälsen åk 4-9, som är en fullt utbyggd skola med 165 elever.
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är högskoleutbildad fritidspedagog, socialpedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshemmet, eller med likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skol- och fritidsverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår fritidshemsverksamhet, från åk 4-6, och som kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget är fritidsansvarig och handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö, främja sociala kontakter, lek och positiv samvaro. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Du kommer även att arbeta med stöttning och stöd för elever i åk 4-5 och ingå i skolans trygghetsgrupp.


Anställningen gäller från 210115 Visa mindre

Lärare i matematik/no åk 4-7 Rälsen

Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av... Visa mer
Det behövs den bästa personalen för att ha den bästa skolan. Är du en av dem? Rälsen åk 4-9 ligger i topp jämfört med alla andra skolor i Sollentuna i flertalet frågor enligt kommunens kundenkät. Vi har allt från stor andel nöjda elever till duktiga pedagoger, samt en trygg och lärorik arbetsmiljö. Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med en varierad och ämnesövergripande undervisning. Digitala verktyg används på ett naturligt sätt i undervisningen av både pedagoger och elever där alla elever har ett eget digitalt hjälpmedel. Sedan tre år tillbaka använder vi oss även av digitala läromedel. Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och med att stärka elevernas självkänsla. Rälsen AB är ett aktiebolag som driver sex små enheter. Höstterminen 2013 startades Rälsen åk 4-9.
Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera, har goda kunskaper om läroplanen och tillgång till ett kreativt tänkande. Du är legitimerad lärare med inriktning mot matematik och no åk 4-6. Du har goda kunskaper om barns lärande och erfarenhet av skolverksamhet. Du gillar att samarbeta med kollegor kring frågor om barns lärande och du är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och föräldrar.


Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara lösningsfokuserad, ansvarstagande, initiativrik och positiv.


Du kommer att få möjlighet att ingå i ett välfungerande arbetslag som tillsammans utvecklar och utformar Rälsen åk 4-9.


Vi söker nu dig som är skicklig och drivande till vår verksamhet och kan bidra med att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö och främja sociala kontakter. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi måste anpassa verksamheten efter våra elevers behov, intressen och förutsättningar och ständigt ompröva. Visa mindre