Lediga jobb Sollentuna

1

Ansök    Maj 3    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Letar du idag efter ett extraknäck? Just nu söker vi dig som är studerande eller har annat arbete. Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull samt har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Du kommer jobba 3 fasta dagar hos vår kund i Sollentuna främst med att packa och plocka order samt på sikt även kunna ta emot samtal om leverans. Arbetstiderna är Måndag - Onsdag 09:00 - 16:00 Detta är ett långsiktigt uppdrag som kommer pågå ti... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Letar du idag efter ett extraknäck? Just nu söker vi dig som är studerande eller har annat arbete. Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull samt har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Du kommer jobba 3 fasta dagar hos vår kund i Sollentuna främst med att packa och plocka order samt på sikt även kunna ta emot samtal om leverans.


Arbetstiderna är Måndag - Onsdag 09:00 - 16:00
Detta är ett långsiktigt uppdrag som kommer pågå tillsvidare.

Ansvarsområden
Plocka order
Ta hand om leverans
Säkerställa att materialet är på plats
På sikt även kunna ta emot samtal om leverans


Kvalifikationer
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Tidigare erfarenhet av logistik/produktion
God förståelse i både svenska och engelska i tal och skrift
Kunna arbeta Måndag, Tisdag och Onsdag, alltid fasta dagar
Truckkort är meriterande


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Legitimerad lärare i åk 4-6 till liten undervisningsgrupp

Ansök    Maj 3    Sollentuna kommun    Grundlärare, 4-6
Lärare åk 4-6 till liten undervisningsgrupp på Töjnaskolan Töjnaskolan är en treparallellig skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer. Hösten 2020 flyttade vi in i Nya Töjnaskolan med anpassade och fina lokaler för skolverksamhet. Verksamheten bygger på en värdegrund med ledorden ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team där kollegialt läran... Visa mer
Lärare åk 4-6 till liten undervisningsgrupp på Töjnaskolan
Töjnaskolan är en treparallellig skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer. Hösten 2020 flyttade vi in i Nya Töjnaskolan med anpassade och fina lokaler för skolverksamhet.

Verksamheten bygger på en värdegrund med ledorden ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team där kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.

På skolan finns ett engagerat elevhälsoteam som arbetar verksamhetsnära och i ett nära samarbete med pedagoger. Elevhälsan består av två skolsköterskor, skolpsykolog, skolkurator, studie- och yrkesvägledare samt fyra speciallärare. Rektor ansvarar för elevhälsan, men en av de biträdande rektorerna har personalansvar och det operativa ansvaret för elevhälsan. 

Vill du vara med och driva ett av de viktigaste uppdragen som finns?

 
Arbetsbeskrivning
Vi söker en legitimerad lärare med lång erfarenhet av arbete på mellanstadiet till vår Studio. Studion är en liten undervisningsgrupp där elever får möjlighet att arbeta i ett mindre sammanhang. De ges möjlighet att utforska, arbeta självständigt eller tillsammans med andra, med utgångspunkten i tilltron till den egna förmågan.

Här ges stöd i att finna hållbara strategier i syfte att kunna ta till sig undervisningen i de olika ämnena. Stödet är flexibelt utifrån elevens specifika behov och ges under kortare tid som extra anpassningar eller mer omfattande som särskilt stöd. Stödet kan ges både i syfte att främja närvaro och/eller måluppfyllelse. Varje elev har en klasstillhörighet och ett individuellt upplägg utifrån sina behov. Målet är att eleven ska återgå till ordinarie klassammanhang med nya, fungerande verktyg/strategier i de olika ämnena.

 
Arbetsuppgifter
Som lärare i Studion kommer du att arbeta nära våra elever i olika behov från årskurserna 4 - 6 tillsammans med en speciallärare som har huvudansvaret för elever från åk 6 - 9. Du kommer även att samarbeta med den speciallärare som är ansvarig för åk 4 - 6 och med klasslärarna / mentorerna till de elever som får undervisning i vår anpassade lärmiljö. 

Du ansvarar för att eleverna utmanas till optimalt lärande utifrån sina individuella förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp arbetet i nära samarbete med klasslärarna / mentorerna. Uppdraget kräver stor självständighet gällande planering, schemaläggning och genomförande.

 
Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet i åk 4 - 6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, att du är initiativtagande och stabil, är tydlig och strukturerad samt kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:

- du är flexibel och väl förtrogen i ditt läraruppdrag utifrån aktuella styrdokument
- du är trygg i ditt ledarskap och har förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor utifrån ett lågaffektivt bemötande 
- har djup förståelse för olika inlärningsstilar och förmåga att differentiera undervisningen för att möta individuella behov
- du har höga förväntningar på alla elevers förmåga att lära och utvecklas och tilltro till alla människors vilja att lyckas
- du tycker om att arbeta i team, samtidigt som du kan planera och arbeta självständigt
- du använder digitala verktyg för elevernas lärande

 
Vi erbjuder
Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever och pedagoger.

Alla elever har egen iPad och du kommer att arbeta i en nybyggd skola med moderna, fina och välutrustade lokaler.

Sollentuna kommun har många förmåner att erbjuda.

Upplysningar lämnas av
Nina Dahlstedt, bitr. rektor, tel: 08-57922041,  073-915 22 45

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Gruppchef

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen. Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag so... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen.
Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag som värdesätter teamwork, kreativitet och innovation. Som Gruppchef kommer du att spela en nyckelroll i att leda och motivera ditt team mot framgång. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Beskrivning av tjänsten
Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbetet tillsammans med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personal och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med 2-3 andra gruppchefer med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef. Tjänstgöring dag och kväll samt helg.
Tillsvidaretjänst 100 % med omvårdnadsansvar (70%) administrativt arbete på 30%
Arbetstider under dag/kväll/helg
Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter:
Ansvara för att planera, organisera och leda arbetet inom din grupp.
Tilldela uppgifter och ansvara för att de slutförs på ett effektivt och kvalitativt sätt.
Coacha och stötta dina medarbetare i deras professionella utveckling.
Ge konstruktiv feedback och utvärdera dina medarbetares prestationer.
Bidra till en positiv och motiverande arbetsmiljö.
Samarbeta med andra team (sjuksköterskor och rehab) och avdelningar för att nå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
Relevant universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Minst 2 års erfarenhet av ledarskapspositioner.
Erfarenhet av att leda och motivera team.
Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmåga.
Goda analytiska och problemlösningsförmåga.
Starka ledaregenskaper och förmåga att fatta beslut.
Engelska och svenska i tal och skrift.

Det här kan vi erbjuda dig
Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
Utbildningar
Utvecklingsmöjligheter
Karriärvägar
Personalförmåner
Trygga anställningsvillkor
Digitala arbetsverktyg
Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens .
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Musiklärare till Silverbäckensskola

Ansök    Maj 3    Dibber Inspira AB    Grundlärare, 4-6
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor. Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna. På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna... Visa mer
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Arbetsuppgifter
Hos oss lär sig eleverna på riktigt , vill du vara med?
Tycker du det är viktigt att arbeta kreativt och med lärandet i fokus så kan du vara läraren för oss. Vi 
Just nu söker vi en legitimerad musiklärare på ca 80%. Du kommer undervisa i åk 3-9. Du skulle tillhöra arbetslag 4-6.  
Hos oss möter du studiemotiverade elever och arbetsro är ett faktum. 
Du har ansvar för ditt ämne och arbetar tillsammans med dina kollegor i arbetslaget för att eleverna ska kunna utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i arbetslaget och vi ser gärna att man arbetar integrerat med olika projekt/teman.
Vi arbetar aktivt för att ge varje elev ett demokratiskt förhållningssätt samt kunskaper och förmågor för sitt framtida vuxenliv.

Verksamheten är belägen i Silverdal, i södra Sollentuna, bara cirka 15 minuter från Sthlm C med pendeltåg. Enheten erbjuder unika och inspirerande lokaler samt en härlig och lekvänlig gård, väl anpassad till barns olika behov. Vi har nära till naturen och vi har en damm där vi kan utforska liv i vatten eller åka skridskor på vintern. Hos oss på Silverbäcken kan man börja som sexåring och gå ända till årskurs 9.
Vi har en härlig atmosfär och arbetar aktivt för att ge alla medarbetare möjlighet till inflytande och delaktighet.

Vi är en skola som ligger i framkant vad gäller digitalisering och hos oss har eleverna haft digitala verktyg, 1 till 1, i många år. Vi använder även skogen som klassrum och vi har byggt upp en bra struktur kring vår uteverksamhet så att det ska vara enkelt att gå ut och ha lektioner.
Vårt fritidshem, som vi erbjuder upp till årskurs 6 har en unik verksamhet som sticker ut och fångar elevers intressen och ständigt utvecklar deras förmågor. Dagtid arbetar fritidshemmets lärare kopplat till klasser med samverkan vilket i praktiken innebär att man delar grupperna så ofta det går. Fokus på fritidslärarnas undervisning är kopplat mot kapitel 1,2 och 4 i LGR22. 

Vi rekryterar löpande.

Välkommen med din ansökan!

    

Kvalifikationer
Du skulle ansvara för musikundervisningen och bedömning för årskurs 3-9. Hålla i konserter såsom luciafirande, julavslutning och sommaravslutning.

Personliga egenskaper
-Du är legitimerad lärare inom musikämnet.
-Du ska ha erfarenhet av att undervisa, leda och hantera en grupp.
-Ha vana av att planera, strukturera och annordna konserter samt såklart tycka att det är en rolig uppgift.
-Har vana av att arbeta digitalt i Google Suite miljön samt använda datorn som ett kreativt verktyg.
- Förmåga att planera och organisera ditt arbete samt ta ansvar för gemensamma arbetsuppgifter i arbetslaget/organisationen.
-God förmåga att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar.
-Har vana av att arbeta ämnesintegrerat med olika teman och projekt. 

-Gillar att ständigt utvecklas och brinner för att undervisa elever i musikämnet.
-Har goda ledaregenskaper
-Har en tro på att eleverna lär sig av att erbjudas en varierad undervisning.
-Har ett förhållningssätt som präglas av tilltro till elevens förmåga och en tydlig vilja att få eleverna att känna delaktighet.

 

Vi erbjuder
Friskvårdsbidrag 3000 kr/år
-Arbetskläder för utomhusvistelse
-Pedagogisk lunch
-Trevliga kollegor!

Kontaktinformation
Jenny Blomquist

Arbetsplats
Silverbäcksvägen 1

191 38 Sollentuna Visa mindre

Gruppchef

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen. Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag so... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen.
Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag som värdesätter teamwork, kreativitet och innovation. Som Gruppchef kommer du att spela en nyckelroll i att leda och motivera ditt team mot framgång. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Beskrivning av tjänsten
Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbetet tillsammans med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personal och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med 2-3 andra gruppchefer med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef. Tjänstgöring dag och kväll samt helg.
Tillsvidaretjänst 100 % med omvårdnadsansvar (70%) administrativt arbete på 30%
Arbetstider under dag/kväll/helg
Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter:
Ansvara för att planera, organisera och leda arbetet inom din grupp.
Tilldela uppgifter och ansvara för att de slutförs på ett effektivt och kvalitativt sätt.
Coacha och stötta dina medarbetare i deras professionella utveckling.
Ge konstruktiv feedback och utvärdera dina medarbetares prestationer.
Bidra till en positiv och motiverande arbetsmiljö.
Samarbeta med andra team (sjuksköterskor och rehab) och avdelningar för att nå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
Relevant universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Minst 2 års erfarenhet av ledarskapspositioner.
Erfarenhet av att leda och motivera team.
Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmåga.
Goda analytiska och problemlösningsförmåga.
Starka ledaregenskaper och förmåga att fatta beslut.
Engelska och svenska i tal och skrift.

Det här kan vi erbjuda dig
Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
Utbildningar
Utvecklingsmöjligheter
Karriärvägar
Personalförmåner
Trygga anställningsvillkor
Digitala arbetsverktyg
Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens .
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Lärare i Trä- och metallslöjd till Silverdalsskolan

Ansök    Maj 3    Sollentuna kommun    Grundlärare, 4-6
Om arbetsplatsen  Silverdal är den sista trädgårdsstaden belägen i södra Sollentuna med närhet till grönområden, sport- och friluftsliv. Till skolan tar du dig enkelt och smidigt med pendeltåg, buss eller andra transportmedel och du parkerar utan kostnad precis vid skolan. Silverdalsskolan har ungefär 500 elever fördelade på åk F-9 och en kommungemensam särskild undervisningsgrupp för elever inom autismspektrat. Vi är sedan många år certifierade enlig... Visa mer
Om arbetsplatsen 
Silverdal är den sista trädgårdsstaden belägen i södra Sollentuna med närhet till grönområden, sport- och friluftsliv.

Till skolan tar du dig enkelt och smidigt med pendeltåg, buss eller andra transportmedel och du parkerar utan kostnad precis vid skolan.

Silverdalsskolan har ungefär 500 elever fördelade på åk F-9 och en kommungemensam särskild undervisningsgrupp för elever inom autismspektrat. Vi är sedan många år certifierade enligt Olweus preventionsprogram mot mobbning och arbetar med stor systematik för lärande, trygghet och delaktighet.

I Sollentuna och på Silverdalsskolan lär vi av varandra genom att ge utrymme för reflektion och vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Tillsammans tar vi ansvar för varje elevs skolresa med utgångspunkt i skolans utvecklingsområden som finns definierade i skolans kvalitetsarbete - Hållbarhet, Tillgänglighet och Digitalisering.

Vi erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter och kompetensutveckling av hög kvalitet. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever.
Tjänsten omfattar 100% och är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som lärare i Slöjd med inriktning trä- och metallslöjd  är att leda och bidra till en lärandekultur både i klassrummet och kollegiet. Du kommer tillsammans med dina kollegor planera, ta ansvar och bidra till det kollegiala lärandet inom skolans utvecklingsområden som finns definierade i skolans kvalitetsarbete med utgångspunkt i - Hållbarhet, Tillgänglighet och Digitalisering.

Undervisning kommer att ske i årskurs 3-9. Trygghet, trivsel, delaktighet och studiero är viktigt för oss och dina didaktiska och sociala förmågor gör att du lätt kan förmedla ditt kunnande samt skapa förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i Slöjd och gärna ytterligare ett annat ämne. Du arbetar differentierat och varierat tillsammans med våra elever. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument, arbetar utifrån beprövad erfarenhet och evidensbaserat. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna samarbeta tätt med kollegor i och utanför klassrummet för att kunna planera och anpassa för elevers inlärning, trygghet och studiero under skoltid. Som person är du ansvarstagande och ser möjliga lösningar på utmaningar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Provanställning kan bli aktuellt om du är ny som lärare.

Meriterande är erfarenhet av arbete med elever inom NPF eller tilläggsutbildning inom autism / NPF.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan i form av personligt brev och CV. Tack!

 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, om erforderliga beslut fattas. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes i denna rekrytering.

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Sollentuna (långtidsvikariat)

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nuen personlig assistent för ett långtidsvikariattill en man som är bosatt i Sollentuna.Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande, att laga och iordningställa mat, personlig hygien, hjälp vidtoalettbesök och att gå påpromenader. I hemmet finns hjälpmedel, både rullstol och lyft, att ... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nuen personlig assistent för ett långtidsvikariattill en man som är bosatt i Sollentuna.Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande, att laga och iordningställa mat, personlig hygien, hjälp vidtoalettbesök och att gå påpromenader. I hemmet finns hjälpmedel, både rullstol och lyft, att tillgå.
Vi söker dig som kan arbeta enligt schema främst under dagtid, men som även harmöjlighet att hoppa in som vikarie vid vakanser.Tjänsten är på ca. 50 % ocharbetstiderna är onsdag, torsdag och fredag 08:00-16:00 enligt schemat. Omfattning:Deltid.Antal tjänster:1.Tillträde: Enligt överenskommelse.Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.
Om dig -
Som personlig assistent ser vi gärna att du ärsamarbetsvillig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Du bör även vara både en stabil och seriös person som tar ditt arbete på allvar.Det allra viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Dettakan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.
Det är meriterande om du: Har erfarenhet inom vård och omsorg eller personlig assistans
Är flexibel och kan ställa upp och hoppa in vid sjukdomar och ledighet
Är initiativtagande, ser vad som behöver göras och gör det.
Det är krav på att du:Har flytande kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta hos denna kundmåste du uppvisa ett giltigtutdrag ur brottsregistret vid en eventuell anställning. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Unik möjlighet för Farmaceut i Stockholm!

Ansök    Maj 3    Vårdbron Sverige AB    Apotekare
Brinner du för ditt arbete som farmaceut men söker nya spännande utmaningar? Vi har ett spännande tillfälle för dig att växa och utvecklas som farmaceut i Stockholm. Om Oss: Vårdbron är bemanningsföretaget som bemannar och rekryterar all form av personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vi arbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag i hela landet. Vi brinner för att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag och strävar e... Visa mer
Brinner du för ditt arbete som farmaceut men söker nya spännande utmaningar? Vi har ett spännande tillfälle för dig att växa och utvecklas som farmaceut i Stockholm.
Om Oss:
Vårdbron är bemanningsföretaget som bemannar och rekryterar all form av personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vi arbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag i hela landet. Vi brinner för att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag och strävar efter att skapa meningsfulla möten och bygga långsiktiga relationer.
Vår målsättning är att vara det trygga bemanningsföretaget som arbetar för att vara en flexibel arbetsgivare med trygga arbetsvillkor. Vi vill att du ska få möjligheten att styra över din egen tid, så du enklare får ihop livspusslet.
Vi Söker:
Nu söker vi kontakt med nya engagerade farmaceuter som är redo att ta nästa i karriären och utvecklas tillsammans med oss. Uppdraget är beläget i norr om Stockholm och innebär arbete med e-handel. Uppdraget har start omgående till och med sista augusti, med stor chans till förlängning.
Du kommer att arbeta med att utreda och lösa problem som uppstår vid kundbeställningar samt förbereda och bedöma receptbeställningar. Din roll innefattar också att ge rådgivning om läkemedel och att aktivt bidra till att företaget når sina uppsatta mål.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningskonsult behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
Krav:
Legitimerad farmaceut/apotekare
Engagemang och professionalism
Förmåga att arbeta självständigt och i team
2 års erfarenhet

Vi Erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag
Möjlighet till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En personlig bemanningsspecialist som finns tillgängliga för dig under hela resan.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Mötesbokare

Ansök    Maj 2    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som mötesbokare på Impressive Relations för att jobba som mötesbokare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som mötesbokare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som mötesbokare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har ... Visa mer
Sök jobbet som mötesbokare på Impressive Relations för att jobba som mötesbokare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som mötesbokare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som mötesbokare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Lärare Svenska och SO åk 4-6

Ansök    Maj 2    Sollentuna kommun    Grundlärare, 4-6
Arbetsuppgifter Ditt huvuduppdrag är att undervisa elever i åk 4-6 i Svenska och SO. Din undervisning är strukturerad med ett tydligt ledarskap och tillgänglig undervisning. Genom din undervisning skapar du förutsättningar för alla elever att lyckas och använder dig av digitala verktyg för att öka lärandet samt för att skapa möjligheter till vidare utveckling. Din undervisning är nyanserad och reflekterande. Du låter eleverna systematiskt vara delaktiga... Visa mer
Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag är att undervisa elever i åk 4-6 i Svenska och SO.

Din undervisning är strukturerad med ett tydligt ledarskap och tillgänglig undervisning. Genom din undervisning skapar du förutsättningar för alla elever att lyckas och använder dig av digitala verktyg för att öka lärandet samt för att skapa möjligheter till vidare utveckling. Din undervisning är nyanserad och reflekterande. Du låter eleverna systematiskt vara delaktiga i utvärderingen av undervisningen för att skapa elevinflytande. I ditt uppdrag ingår mentorskap. Du ingår i ett arbetslag med utbildade lärare och speciallärare och där samarbete är av största vikt. Arbetslaget är en viktig del i uppdraget både för delning men även för att gemensamt arbeta fram vidare strukturer och förutsättningar.Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och som har lätt för att skapa goda relationer. Du har stor tilltro till elevernas lärande, deras kompetens och lätt för att föra kommunikation med vårdnadshavarna om såväl stödinsatser som kunskapsutveckling. 

Du har erfarenhet av undervisning i SO-ämnen och svenska för mellanstadiet, samt förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas individuella behov och lärandestilar. 

Du trivs att arbeta i ett lag och där samarbete är av stor vikt. Du är trygg i din undervisning och har erfarenhet av att undervisa elever med varierande inlärningsbehov, du har god kännedom om moderna undervisningsmetoder och ser digitala verktyg som ett naturligt inslag i undervisningen.

Lärarlegitimation i ämnena Svenska och SO åk 4-6 är ett krav.

Vi erbjuder
Ett arbete i en av Sveriges bästa skolkommuner. Du kommer till en kommun där delningskultur är ett starkt ord och som efterlevs. Du väljer en verksamhet men får en hel kommun. 

Du kommer att arbeta i en verksamhet med hög pedagogisk utbildning i skola och verksamhet. En verksamhet som bygger på att undervisning är vårt huvuduppdrag men som kan genomföras på många olika sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som vill samarbeta och som vill att hela skolan ska vara den bästa skolan. Vi gör det ihop och vi har väldigt roligt tillsammans. 

Vaxmoraskolan bygger på en värdegrund där alla elever är rätt elever.

Kunskap hittas och skapas i olika former. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever. Vi arbetar tillsammans med våra elever och ser möjligheterna. För oss är det en självklarhet att kunna arbeta i olika konstellationer och vi förväntar oss att du som lärare har ett tydligt ledarskap med god struktur och där elevernas tidigare erfarenheter tas tillvara. 

Sollentuna kommun erbjuder bland annat friskvård och andra förmåner för dig som medarbetare i kommunen. Inom utbildningskontoret finns flera pedagogiska utvecklingsinsatser som regelbundet fortlöper såsom STL, handledarutbildning och Olweusutbildning

Tjänsten är tillsvidaretjänst om 100%. 

Välkommen med din ansökan. 

Rektor Therese Rönning

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Avdelningschef funktionshinder, Vård- och omsorgskontoret

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. På vård- och omsorgskontoret är vårt ansvar att kommunens äldre och personer med funktionsnedsättning får vård- och omsorg med hög kvalitet. Kvalitet, mångfald och valfrihet är viktiga begrepp för vård- och omsorgsnämnden i Sollentuna, som sedan många år tillbaka arbetar med konkurrensutsättning och valfrihet inom äldreomsorg och LSS-verksamheter. Kontoret ä... Visa mer
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

På vård- och omsorgskontoret är vårt ansvar att kommunens äldre och personer med funktionsnedsättning får vård- och omsorg med hög kvalitet. Kvalitet, mångfald och valfrihet är viktiga begrepp för vård- och omsorgsnämnden i Sollentuna, som sedan många år tillbaka arbetar med konkurrensutsättning och valfrihet inom äldreomsorg och LSS-verksamheter.

Kontoret är en beställarorganisation och vi är idag uppdelade i tre avdelningar. Vi har ett mycket gott samarbete mellan politiker, tjänstepersoner och vård- och omsorgsföretag, en budget i balans och en genuin vilja till utveckling.

Om avdelning funktionshinder
Hos oss på avdelningen finns idag tio handläggartjänster, två platssamordnare, tre bostadsanpassningshandläggare, en samordnare/verksamhetsutvecklare och en enhetschef. Avdelningens uppdrag är utöva myndighetsutövning genom att handlägga, utreda och följa upp insatser för personer med funktionsnedsättning inom lagrummen, LSS, SoL och BAB (bostadsanpassningsbidrag). Kontoret är till största delen ett beställarkontor vilket innebär att våra verksamheter drivs utifrån olika avtalsformer så som LOV, LOU eller direktavtal.

Arbetsuppgifter
Vi söker en strategisk och utvecklingsorienterad avdelningschef som vill vara med och leda avdelningen funktionshinder framåt. Som avdelningschefen är du ytterst ansvarig för att våra utförare levererar hög kvalité till våra brukare inom LSS samt att myndighetsutövningen på avdelningen sker med hög rättssäkerhet och att verksamheten följer lagar, avtal, strategier och policys. Du ansvarar för att kontoret genomför brukarundersökningar inom området, följa upp och vidta lämpliga åtgärder, tillsammans med kvalitetsutvecklar, för att säkerhetsställa en hög kvalité i alla våra verksamheter. En trygg och bra samverkan med andra avdelningar och med upphandlade utförare är viktigt i ditt uppdrag.

I ditt ansvar ingår även att delta i framtagande av prognoser för framtida behov, som tillexempel, behov av nya LSS bostäder eller platser inom daglig verksamhet samt utifrån att kunna budgetera för kommande behov inom området. I rollen som avdelningschef ingår att kvalitetssäkra våra upphandlingar inom LSS området genom att vara med och ta fram upphandlingsunderlag, kvalitetskriterier och i vissa fall även delta vid anbudsutvärdering.

Enhetschefen är närmast ansvarig chef för LSS handläggare, platssamordnare samt samordnare/verksamhetsutvecklare. Avdelningschef bär det övergripande ansvaret för avdelningen och är närmaste chef för enhetschef samt BAB handläggare. Du rapporterar till förvaltningschefen.

Du ingår i kontorets ledningsgrupp och i nordvästkommunernas chefsnätverk. I rollen ingår verksamhets-, budget- och personalansvar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och chefserfarenhet. Du har även erfarenhet av myndighetsutövning inom LSS och SoL samt av offentlig förvaltning. Du har god kunskap om målgruppen funktionshinder. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med upphandling, avtalsfrågor och förhandling.

Du har ett transformerande ledarskap som bl.a. innebär att vara en god förebild, skapar ett gott klimat för utveckling och lärande och att uppmuntra medarbetare. Du har även förmåga att skapa engagemang och delaktighet.

Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor och ser på sakers långsiktiga betydelse. Du har också en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du har även en helhetssyn och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och vid beslut. Som person är du strukturerad och kan planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt.

 Vi erbjuder
Hos oss finns en genuin vilja till utveckling och att göra skillnad för de vi är till för. Nöjda brukare och en hög kvalité i våra verksamheter är vårt fokus. Här möts du av kompetenta och hjälpsamma kollegor som tillsammans bidrar till en god arbetsmiljö och stämning på hela kontoret. Vi har kul på jobbet och löser utmaningar tillsammans. Vi värdesätter olika kompetenser och lär av varandra.

Här kan du läsa om våra förmåner https://www.sollentuna.se/sv/naringsliv--jobb/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Övrigt
I denna rekrytering gör vi en bakgrundskontroll innan anställning erbjuds.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Lärare i fritidshem

Annons lärare i fritidshem Vi söker en entusiastisk och engagerad lärare i fritidshem med särskild inriktning på att organisera och leda rastverksamhet för lågstadieelever. En medarbetare som har passion för att skapa en trygg och inspirerande miljö där eleverna kan leka, utforska och utveckla sina sociala färdigheter under hela skoldagen. Arbetsuppgifter Som medarbetare i fritidshemmet F-3 är ditt uppdrag att samverka i klass under skoltid, hålla halv... Visa mer
Annons lärare i fritidshem
Vi söker en entusiastisk och engagerad lärare i fritidshem med särskild inriktning på att organisera och leda rastverksamhet för lågstadieelever.

En medarbetare som har passion för att skapa en trygg och inspirerande miljö där eleverna kan leka, utforska och utveckla sina sociala färdigheter under hela skoldagen.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i fritidshemmet F-3 är ditt uppdrag att samverka i klass under skoltid, hålla halvklasser, eller samverka i undervisningen. Erbjuda eleverna intressanta, utmanande och roliga raster. Under eftermiddagarna arbetar du tillsammans med ett arbetslag inom fritidshemmet. Planerar aktiviteter för eleverna som är inskrivna i fritidshemmet, men även ge utrymme för rekreation och fri lek.

Genom din undervisning och dina aktiviteter skapar du förutsättningar för alla elever att lyckas. Du arbetar aktivt med att skapa relationer, både med elever och vårdnadshavare. I din verksamhet använder du dig av bildstöd och digitala verktyg som en naturlig del för att skapa förutsättningar för lärande och utveckling. Rörelse för eleverna är av stor vikt i det hälsofrämjande arbetet. Du behöver också se lärandet i leken.

Fritidshemmets aktiviteter genomförs med fördel utomhus, men vi har även gott om lokaler inomhus. På skolan finns tre fritidsavdelningar, f-1, 2-3 och 4-6. Vi har nära till skog och vatten, men också en stor och inbjudande skolgård, med tillhörande konstgräsplan.

Du är en lagspelare och ser vinningen i att samarbeta. Du låter eleverna systematiskt vara delaktiga i utvärderingen av genomförda aktiviteter för att skapa delaktighet av elevernas inflytande. Under arbetsdagen ingår du i ett arbetslag med utbildade lärare, lärare i fritidshem, speciallärare. Det är av stor vikt att du anser att samverkan mellan hem och skola är en viktig faktor för elevernas lärande.

 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation för grundlärare i fritidshem.
Erfarenhet av att arbeta med barn och unga, företrädesvis på lågstadiet.

Kreativitet och förmåga att organisera och genomföra olika aktiviteter och lekar för barn i åldern 6-10 år.

God kommunikationsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Förmåga att skapa en trygg och inkluderande miljö där alla elever känner sig välkomna och respekterade 

Meriterande: Erfarenhet av att planera och genomföra tematiska aktiviteter och projekt under skolans raster.

Kunskap om positivt beteendestöd och förmåga att hantera konflikter och utmanande situationer på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder
Vår vision: Hos oss är alla elever rätt elever, och vi arbetar aktivt för att främja en kultur där mångfald och olikheter ses som en tillgång. Vår skola präglas av en stark fokus på kunskap, där vi strävar efter att utmana och stimulera våra elever att nå sin fulla akademiska potential. Genom att erbjuda en god pedagogisk utbildning och ett stödjande lärande strävar vi efter att forma framtidens ledare, tänkare och förändringsmakare."

Skolan kan genom sitt arbete förändra samhället så att samhället blir en bättre plats att vara på med mer förståelse och med en öppenhet och acceptans för olikheter.

Vi erbjuder ett arbete i en av Sveriges bästa skolkommuner. Du kommer till en kommun där delningskultur är ett starkt ord och som efterlevs. Du väljer en verksamhet, men får en hel kommun som arbetsplats.

Du kommer att arbeta i en verksamhet med hög pedagogisk utbildning i skola och fritidshem. En verksamhet med ett nära samarbete med EHT och där goda stödfunktioner finns.

Verksamheten bygger på att undervisning är vårt huvuduppdrag men som kan genomföras på många olika sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som vill samarbeta och som vill att hela skolan ska vara den bästa skolan. Vi gör det ihop och vi har väldigt roligt tillsammans.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Målare, murare, putsare

Ansök    Maj 2    Sydstaden entreprenad bygg AB    Målare
Vi behöver murare, putsare, målare med 5 års yrkeserfarenhet och med erfarenhet av bygg och anläggning. Du är självgående och har erfarenhet av något av följande . Som person är du samarbetsvillig, självgående och flexibel. Företaget förväntar sig att du utför dina uppgifter på ett effektivt, ordentligt och strukturerat sätt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplat... Visa mer
Vi behöver murare, putsare, målare med 5 års yrkeserfarenhet och med erfarenhet av bygg och anläggning.
Du är självgående och har erfarenhet av något av följande . Som person är du samarbetsvillig, självgående och flexibel.
Företaget förväntar sig att du utför dina uppgifter på ett effektivt, ordentligt och strukturerat sätt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare - Stockholm

Har du tidigare arbetat med TA-planer, tillstånd, trafikavstängningar och/-eller inom bygg och anläggning och brinner för trafiksäkerhet? Skulle du dessutom beskriva dig som ansvarsfull och engagerad som person? Road Rental kännetecknas av högt tempo och kundfokus. Vi är inne i en expansiv fas och söker nu efter nya kollegor som kan vara med på vår resa. Vi söker nu en driven och lösningsorienterad projektledare till Stockholm där du ges möjligheten att ... Visa mer
Har du tidigare arbetat med TA-planer, tillstånd, trafikavstängningar och/-eller inom bygg och anläggning och brinner för trafiksäkerhet? Skulle du dessutom beskriva dig som ansvarsfull och engagerad som person?

Road Rental kännetecknas av högt tempo och kundfokus. Vi är inne i en expansiv fas och söker nu efter nya kollegor som kan vara med på vår resa. Vi söker nu en driven och lösningsorienterad projektledare till Stockholm där du ges möjligheten att jobba med ett dynamiskt team med stark entreprenörsanda. Är du vår nya projektledare? Tveka inte att höra av dig!

Om Road Rental

Road Rental grundades 2018 och är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg – och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger framtidens infrastruktur.

Vi förser våra kunder med del- och helhetslösningar där vi projekterar, upprättar TA-planer och ser till att alla tillstånd som väghållaren kräver finns för att undvika stillestånd och onödiga viten. I vår service utför vi även etableringar med egen personal som innehar alla nödvändiga utbildningar som krävs för att vistas på ett vägarbete.

Våra ledord pålitlighet, engagemang, och framåtanda vägleder oss i allt vi gör och i all kontakt med våra kunder leverantörer och medarbetare.

Du kommer att ingå i ett drivet team och utgå från vår nya depå i Sollentuna/Rotebro. Sollentuna ingår i Region Stockholm tillsammans med Länna.

Vad erbjuder vi dig?

I rollen som projektledare ansvarar du för att våra kunder får den service och den hjälp de behöver för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Projektledaren har en mycket viktig roll och du blir spindeln i nätet mellan Road Rentals kunder, beställare och väghållare (kommuner/Trafikverket)

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Platsbesök
• Ansvar för projekt från början till slut
• Kundvård, kundrådgivning
• Framtagning av trafikanordningsplaner, tillstånd, orderläggning mm.

Om du inte har erfarenhet från branschen så kommer du att få chansen att arbeta dina inledande månader som depåmedarbetare vilket innebär allt ifrån trafikreglering med vakt och lots till etablering och avetablering av skyltmaterial. Du ansvarar för tillsyn av arbetsområden, dokumentation och som säkerhets- och kvalitetsansvarig på våra arbetsplatser tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som projektledare ser vi att du är noggrann, strukturerad och väldigt social. Med hjälp av din ansvarstagande personlighet och positiva inställning kommer du att hjälpa Road Rental att bevara och vidareutveckla företagets goda rykte och starka position på marknaden i Stockholm.

Du är en doer och arbetar för att skapa goda relationer som mynnar ut i ett långsiktigt samarbete, både externt och internt. Dina egenskaper visar att du är förtroendeingivande, lösningsfokuserad och stresstålig.

Meriterande,

• APV utbildningar / certifieringar
• Kunna ta arbeta fram, läsa och förstå TA-planer
• Goda kunskaper i Microsoft Office
• B Körkort (krav)
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom väg, bygg och anläggning och/eller erfarenhet från entreprenad – och uthyrningsbranschen.

Personliga egenskaper vi ser är viktiga för att lyckas i rollen är att leverera resultat, en god kommunikations- och samarbetsförmåga och att vara en lagspelare som trivs både med att jobba i team och självständigt. Den vi söker är en prestigelös och ödmjuk person med mycket driv och vilja att prestera en mycket bra produkt till kunder och medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten välkomnar vi dig att kontakta Regionchef i Stockholm, Stefan Lundblad, [email protected] Visa mindre

Nordic Payroll Consultant – Agda PS

Välkommen till Azets, ett outsourcingbolag där du får arbeta med mycket internationella kunder i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Är du personen som älskar utmaningar, kundservice och framförallt lön? Härligt, då välkomnar vi dig till vårt Rotebro team.  Arbetet som payroll consultant i nordenteamet består till stor del av kvalitetssäkring av leverans av svenska löner mot våra nordiska kunder, men även automatisering av delar i löneprocessen samt et... Visa mer
Välkommen till Azets, ett outsourcingbolag där du får arbeta med mycket internationella kunder i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Är du personen som älskar utmaningar, kundservice och framförallt lön? Härligt, då välkomnar vi dig till vårt Rotebro team. 

Arbetet som payroll consultant i nordenteamet består till stor del av kvalitetssäkring av leverans av svenska löner mot våra nordiska kunder, men även automatisering av delar i löneprocessen samt ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien. Daglig kundkontakt som lönespecialist med rådgivning/support i löne- och HR frågor till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda. Tillsammans med kollegor och kund utvecklar du löpande dina kunder och har fokus på affärsutveckling.  Välkommen till Azets, ett outsourcingbolag där du får arbeta med mycket internationella kunder i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Är du personen som älskar utmaningar, kundservice och framförallt lön? Härligt, då välkomnar vi dig till vårt Rotebro team. 

Arbetet som payroll consultant i nordenteamet består till stor del av kvalitetssäkring av leverans av svenska löner mot våra nordiska kunder, men även automatisering av delar i löneprocessen samt ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien. Daglig kundkontakt som lönespecialist med rådgivning/support i löne- och HR frågor till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda. Tillsammans med kollegor och kund utvecklar du löpande dina kunder och har fokus på affärsutveckling.  

Arbetet innebär också 
* Ansvara för dina kunder gällande löneleverans, service, relation och lönsamhet 
* Att driva och utveckla kunden enligt uppsatta mål för att leverera enligt strategi 
* Hantera tolkning av kollektivavtal, reseräkningar och friskvårdsbidrag 

Vi söker dig som har 
* Minst två års erfarenhet från självständigt lönearbete 
* Erfarenhet av Agda ps 
* Goda kunskaper i Engelska & svenska 
* Teamfokus och gärna stöttar upp dina kollegor 

Excel vana är meriterande. Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande. 

Azets erbjuder dig 

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom lön, ekonomi och HR. Vi är drygt 350 st i Sverige, vårt mål är att leverera en personlig upplevelse till våra kunder och medarbetare, både digitalt och genom personliga möten. Är du personen som dagligen ser förbättring, effektivisering och utveckling kommer du trivas bra på Azets, för oss är innovation och affärsnytta två viktiga fokusområden. Som ett modernt, väletablerat företag värnar vi om våra medarbetares välmående och utveckling. Därför erbjuder vi alla våra konsulter bla: 
* En fantastisk utvecklingsresa inom branschen med möjlighet att fördjupa sig i någon av våra specialistområden (System, kund, HR mm) 
* Utvecklingsaktiviteter och utbildningar utöver utvecklande arbetsuppgifter 
* Smarter working – ett arbetssätt som ger dig flexibilitet att arbeta både hemifrån och på kontoret för en bra balans mellan arbete och privatliv (60/40)
* Wellbeing paket med schysst friskvårdsbidrag, kostnadsfri massage på kontoret och hälsofrämjande aktiviteter 
* Förmånen att kostnadsfritt auktorisera dig som lönekonsult hos SRF. 

Bli en del av Amazing Azets 

Placering är i Rotebro, Stockholm och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några funderingar innan du söker? 

Vid frågor, kontakta Linda Österholm, rekryterande chef, [email protected] eller Mikaela Karlström, Talent Acquisition & Employer Branding, [email protected] 

#LI-Hybrid #LI-MK1 Visa mindre

Taxiförare

söker en taxi förare hel tid. Bra provision up till 50%. skicka cv till [email protected] och screenshot av din uber profil det är mycket viktigt,möjligt att få högre provision . Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair taxi driver wanted full time. Good commission up to 50%. send cv to [email protected] and screenshot of Your uber profile car is 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket Cars a... Visa mer
söker en taxi förare hel tid. Bra provision up till 50%. skicka cv till [email protected] och screenshot av din uber profil det är mycket viktigt,möjligt att få högre provision .
Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair
taxi driver wanted full time. Good commission up to 50%. send cv to [email protected] and screenshot of Your uber profile
car is 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Cars are connected to bolt Uber fair Visa mindre

Flyttstädare deltid med körkort - Kista med omnejd

Ansök    Maj 2    Städpulsen AB    Städare/Lokalvårdare
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning samt andra hushållsnära tjänster. Företaget eftersträvar att minska klimatpåverkan, därmed transporterar sig de anställda i största möjliga mån med kommunaltrafik. I det dagliga arbetet används miljömärkta rengöringsmedel och material för att minska på förbrukningen av kemikalier och vatten. Företaget har kring 200 medarbetare som dagligen levererar servi... Visa mer
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning samt andra hushållsnära tjänster. Företaget eftersträvar att minska klimatpåverkan, därmed transporterar sig de anställda i största möjliga mån med kommunaltrafik. I det dagliga arbetet används miljömärkta rengöringsmedel och material för att minska på förbrukningen av kemikalier och vatten.Företaget har kring 200 medarbetare som dagligen levererar service till organisationer och privatpersoner i hela Sverige, från Uppsala till Skåne.Beskrivning
Är du vår nästa kollega som vill arbeta med flyttstädning, storstädning och fönsterputsning? Vi söker nu efter en ny medarbetare som kan arbeta på deltid.

Vi har ca 800 kunder runt om i Stockholm som vi hjälper med hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och storstädning varje månad.  

För att jobba hos oss är det viktigt att du har sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Vi värderar positiv attityd och god service eftersom du som anställd hos oss kommer att bli en del av våra kunders vardag.

Arbetsuppgifter
* Flyttstädning, storstädning och fönsterputsning hemma hos privatpersoner

* Varierande arbetstid mellan klockan 7-17

* Arbetet kan komma att ske både självständigt samt i team.

* Arbetsdagen startas och avslutas på kontoret Isafjordsgatan 5, Kista

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du: 

* Kan arbeta ensam och i grupp

* Har B-körkort

* Kan arbeta i ett hem där det kan finnas husdjur så som hund och katt

* Talar svenska eller engelska för att kunna kommunicera med kunderna och läsa instruktioner

* Har dator/telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner

Meriterande

* Har tidigare erfarenhet av flyttstädning, fönsterputsning eller storstädning

Stämmer detta in på dig? Sök direkt, då intervjuer och rekrytering sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!Villkor
* Utbildning via vår digitala utbildningsplattform

* Introduktion av befintlig personal

* Friskvårds bidrag

* Lön enligt Hemservice Kollektivavtal

* Start omgående Visa mindre

Kvalitetsutvecklare

Ansök    Maj 1    Anooni AB    Vårdutvecklare
På uppdrag av Upplands Väsby Kommun sedan år 2013 och Sollentuna Kommun sedan år 2023 driver Anooni sin verksamhet inom följande område: · Trygghetslarm, Larmutryckning dygnet runt · Installation och underhåll av Trygghetslarm · Installation och underhåll av Digitallås Vi befinner oss i en ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vi söker dig som är intresserad av att hjälpa oss och starta u... Visa mer
På uppdrag av Upplands Väsby Kommun sedan år 2013 och Sollentuna Kommun sedan år 2023 driver Anooni sin verksamhet inom följande område:
· Trygghetslarm, Larmutryckning dygnet runt
· Installation och underhåll av Trygghetslarm
· Installation och underhåll av Digitallås
Vi befinner oss i en ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vi söker dig som är intresserad av att hjälpa oss och starta upp vår kvalitéts avdelning och arbeta som Kvalitets utvecklare inom området; Hemtjänst och Trygghetslarm inom SoL.


Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitets utvecklare för Anooni, hjälper du till att starta upp och organisera vår kvalitéts avdelning inom företaget. Du svarar för det systematiska kvalitetsarbetet på uppdrag av Vd: n.
Du kommer att arbeta för att kvalitetssäkra och utveckla verksamheten i enlighet med lagar, riktlinjer och policyn.
Du ingår i ledningsgruppen.
Du arbetar både operativt och övergripande samt medverkar i den dagliga driften. Vidare så arbetar du förebyggande och driver verksamhetens utveckling framåt tillsammans med VD och gruppchef.
I arbetet ingår även att planera och strukturera arbetet kring rapportering och ledningssystem, omvärldsbevakning samt samverkan med våra samarbetspartners
Du kommer att stödja VD och gruppchef i kvalitetsarbetet och följa upp och säkerställa metoder och arbetssätt.
Aktivt arbeta med att driva, utföra, utveckla och samordna kvalitetsarbetet i hela företaget och ansvara för implementering av det.
Ansvara för arbetet med sammanställning, uppföljning och analys av olika kvalitetsindikatorer och att bidra till utvecklingen av dessa, såväl internt som externt
Delta i det strategiska kvalitetsarbetet, utveckla, förvalta ledningssystem och systematiska kvalitetsarbetet.
Att i olika former, hålla utbildning i kvalitet samt coacha och stödja det systematiska förbättringsarbetet ute på verksamheterna.
Att tillsammans med gruppchef hålla i kvalitetsråd för enheterna.
Att uppdatera och kvalitetssäkra gemensamma rutiner och arbeta för att implementera dessa på enheterna.
Delta i arbetet med verksamhetsplan och dess uppföljning
Arbeta med och utveckla egenkontroller som ett led i kvalitetsarbetet
Ta emot, utreda, åtgärda och svara på både interna och externa avvikelse och/eller synpunkter/klagomål.
Analysera och utvärdera våra nuvarande processer och system för att identifiera områden för förbättring.
I tjänsten ingår också andra administrativa uppgifter som medför god struktur och kvalitet


Din erfarenhet och kompetens
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ditt engagemang.
Tjänsten innebär inte personalansvar men du kommer att behöva ha ett gott ledarskap och förmåga att leda utan att vara chef.
Du är en driven, strukturerad och självgående person med god samarbetsförmåga och vill bidra till att skapa ett positivt arbetsklimat samt brinner för utvecklingsfrågor och projektledning.
Du lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg
Du tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
Du har en fallenhet för att bryta ner det komplexa och få med dig andra på ett inspirerande, lättsmält och begripligt sätt.
Du är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv. Tar initiativ samt ser till att slutföra och följa upp.
Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att jobba i team samt stötta kollegor.
Du är van att arbeta utifrån ett strategiskt synsätt samtidigt som du följer och stödjer den operativa verksamheten på nära håll
Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad och analytisk samt har ett positivt förhållningssätt.
Du har en förmåga att se helheten och sammanhanget.
Du känner starkt för att vara delaktig i att utveckla kvalitetsarbetet.
Erfarenhet av att leda utvecklingsarbete och genomföra utbildningar inom området, du har en god förmåga att lära ut och inspirera till utveckling.
Du har en stark passion för att arbeta med äldre och som brinner för att skapa positiva förändringar.
Du har relevant erfarenhet inom verksamhetsutveckling eller liknande områden, samt förmågan att kommunicera och samarbeta effektivt med olika intressenter.
Om du vill vara en del av ett engagerat team och bidra till att göra verklig skillnad i våra äldres liv, så välkommen att ansöka till rollen som kvalitets utvecklare.


Vi söker dig som har:
· Universitet- eller högskoleutbildning på minst 180 hp inom relevant område inom uppdrag och arbetsuppgifter. Utbildningen får gärna vara inom kvalité- och verksamhetsutveckling
· Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.
· Flertalet års erfarenhet inom projektledning, verksamhetsutveckling eller liknande, gärna inom Vård och Omsorgsverksamhet.
· Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, Du är samtidigt lyhörd och en god kommunikatör i tal och skrift.
· Körkort B


Övrigt:
Tjänsten är heltid och utgår från våra kontor i både Upplands Väsby och Sollentuna.
Start av tjänst: enligt överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning, innan tjänsten går vidare till tillsvidareanställning.
Utdrag från belastningsregistret krävs.VI UNDANBER VÄNLIGT MEN BESTÄMD ATT BLI KONTAKTAD AV ANNONS FÖRSÄLJARE. Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Jobba Som Account Manager

Ansök    Apr 30    Getdet AB    Account manager
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager! Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Maj 1    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Ansök    Apr 30    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsför... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

servicetekniker fjärrvärme

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av arbete som servicetekniker inom fjärrvärme alternativt drift- eller fastighetstekniker med erfarenhet av arbete i undercentraler?  Trivs du i en självständig och varierad roll där du får utveckla din kompetens inom uppvärmningssystem och fjärrvärmemätning?  Då tror vi att du kan vara den servicetekniker vi söker! SEOM är ett lokalt energi- och miljöbolag i Sollentuna. Vi sitter i vackra lokaler vid Knista Gård där du ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av arbete som servicetekniker inom fjärrvärme alternativt drift- eller fastighetstekniker med erfarenhet av arbete i undercentraler? 
Trivs du i en självständig och varierad roll där du får utveckla din kompetens inom uppvärmningssystem och fjärrvärmemätning? 
Då tror vi att du kan vara den servicetekniker vi söker! SEOM är ett lokalt energi- och miljöbolag i Sollentuna. Vi sitter i vackra lokaler vid Knista Gård där du startar och slutar arbetsdagen. 
Som servicetekniker hos SEOM erbjuds du fasta arbetstider, trygghet och bra förmåner. Välkommen in med din ansökan!
Du ingår i affärsområde Fjärrvärme som är ett team på 8 medarbetare. Ditt ansvar är att hjälpa våra kunder vid problem med deras undercentraler, utföra service för de kunder som har serviceavtal samt nyanslutning och besiktning av fjärrvärmemätare hos kund.
Du får arbeta i en miljö som präglas av självständigt arbete med mycket eget ansvar men där man vid behov även hjälper till med andra arbetsuppgifter inom verksamheten, framför allt med arbete på fjärrvärme- och fjärrkylanätet. Du kommer samarbeta mycket både inom affärsområdet men även med andra delar av bolaget samt entreprenörer. 
Då avdelningen är relativt liten med varierande arbetsuppgifter ställer det krav på generell teknisk kompetens och flexibel inställning utifrån vad som behöver prioriteras. I tjänsten ingår beredskap.

Ansvarsområden
Som servicetekniker kommer du bl.a. att arbeta med följande uppgifter:
Felsökning och felavhjälpning i kunders undercentraler.
Utföra service hos kunder med serviceavtal.
Byte och underhåll av fjärrvärmemätare.

Ansökan: Sista ansökningsdag är den 30 maj 2024 men urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen så välkommen in med din ansökan redan idag! 
I denna rekrytering samarbetar SEOM med Randstad. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Adam Bernhoff, [email protected] alt. +4672988 9003 
Välkommen in med din ansökan!

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som servicetekniker tror vi att du har några års erfarenhet som servicetekniker, drift- eller fastighetstekniker och goda kunskaper i hur en undercentral fungerar.
Krav:
Eftergymnasial utbildning som servicetekniker eller motsvarande kompetens.
Några års erfarenhet som servicetekniker, fastighetstekniker, vvs-tekniker eller installationselektriker.
Datorvana.
B-körkort är ett krav. 

Meriterande:
Erfarenhet som av att arbeta i undercentraler.
Erfarenhet av olika styr- och reglersystem för undercentraler.
El behörighet B.

Personliga egenskaper: 
För att trivas i rollen bör du vara självgående, serviceinriktad och ha god förståelse för att skapa struktur samt god förmåga att lösa problem. 
Du är kommunikativ, resultatorienterad och trivs med administrativa uppgifter. 
Viktigt är även intresse för teknik och viljan att dela med dig av din kompetens.


Om företaget

Sollentuna Energi & Miljö AB
SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med cirka 100 anställda omsätter vi ungefär 700 miljoner kronor årligen. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, TV, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas egna energibolag och har alltid kundens och samhällets bästa i fokus. Vår vision "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart" genomsyrar allt vi gör. Visa mindre

Semestervikarier sökes till hemtjänst i Sollentuna

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du redo för nya utmaningar och vill ha ett betydelsefullt samt omväxlande arbete i sommar? Vi söker nu flera kollegor som kan jobba dag, kväll och helger under sommarperioden. I hemtjänsten jobbar du i kundens egna hem med att ge vård och omsorg enl... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo för nya utmaningar och vill ha ett betydelsefullt samt omväxlande arbete i sommar?

Vi söker nu flera kollegor som kan jobba dag, kväll och helger under sommarperioden.

I hemtjänsten jobbar du i kundens egna hem med att ge vård och omsorg enligt biståndsbeslut och utifrån den individuell genomförandeplanen. Vi hjälper våra kunder med personlig hygien, måltider, inköp, städ och tvätt mm.

Vi söker dig som har en genuin servicekänsla, hög empatisk förmåga och ett stort intresse av att hjälpa äldre till en trygg och meningsfull tillvaro. Du sprider arbetsglädje och humor och löser de utmaningar som uppstår på vägen. Du har alltid en hand över för att hjälpa till och göra det där lilla extra som ger guldkant på tillvaron för våra kunder.

Du har ett stödjande förhållningssätt till dina arbetskamrater. Din lojalitet är absolut och ditt bemötande till kunder och kollegor är av bästa märke.

Om du känner att du passar in på ovanstående så är du varmt välkommen med din ansökan. Förutom genuin servicekänsla har du körkort samt goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska.

Varmt välkommen med CV och personligt brev Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Ansök    Apr 30    Key Capital AB    Telefonförsäljare
Tar du studenten 2024 och vill utvecklas inom försäljning? Vi öppnar upp för fler kontorsplatser till sommaren! Är du vår nästa talang? Om oss Vi är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi arbetat med storkunder såsom Google, Telia, Netflix m.fl. - Årets byrå 2019 (Telia)- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)- En av Sveriges Bästa Arbetsplatser (Great ... Visa mer
Tar du studenten 2024 och vill utvecklas inom försäljning? Vi öppnar upp för fler kontorsplatser till sommaren! Är du vår nästa talang?
Om oss
Vi är ett av Sveriges största konsultföretag med över 200 anställda. Sedan starten 2008 har vi arbetat med storkunder såsom Google, Telia, Netflix m.fl.
- Årets byrå 2019 (Telia)- Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 (EON)- Årets innovativa partner 2020 & 2021 (IP-Only)- En av Sveriges Bästa Arbetsplatser (Great Place to Work)
Vad erbjuder vi ?
Garanterad månadslön på 30 000 kr inom sex månader
Goda chanser att klättra inom företaget
Kontor i världsklass (kika på vår Instagram)
Konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Tjänstebil och andra förmåner
Hjälp med att ta körkort
Vi avsätter minst en timme om dagen för din personliga utveckling
Vi ser gärna att du som söker är...
- En sann glädjespridare och har god social kompetens- Tävlingsinriktad och älskar att utvecklas- Pratar och skriver obehindrat på svenska- Har körkort (ej ett krav men det är meriterande)
Inga tidigare erfarenheter krävs. Vi hjälper dig med personlig utveckling och att växa inom din karriär!
Låter detta intressant?Ansök via vår webbplats eller skicka ett kortfattat mejl till [email protected]
Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Legitimerad lärare

Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skola. Vi bistår huvudmän och skolledare i hela Sverige med bemanning & rekrytering av all skolpersonal – från förskola till yrkeshögskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit ve... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skola. Vi bistår huvudmän och skolledare i hela Sverige med bemanning & rekrytering av all skolpersonal – från förskola till yrkeshögskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk och god lokal kännedom. För dig som söker skolpersonal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda kompetenslösningar genom elevhälsan eller senior advisor.

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart ett auktoriserat bemanning & rekryteringsföretag med ISO-certifierade processer.

Är du nyfiken, slå en signal eller starta en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu
Titta in på: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering och läs mer hur vi stödjer huvudmän i hela Sverige med kompetens mot skola.

Om företaget
Alla skolformer inom norra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Inför kommande lärarrekryteringar till våren söker vi legitimerade lärare och förskollärare till olika huvudmän i länet. I din roll som lärare och förskollärare ingår sedvanliga arbetsuppgifter utifrån aktuell läroplanen för respektive skolform. Beroende på årskurs ingår bedömning och betygsättning.

Din profil
Vi söker dig som kanske är i början av din läkarkarriär och/eller nyexaminerad, men även dig som arbetat ett par år och är nyfiken på vad det finns för nya utmaningar i yrkeslivet på just din ort. Clockwork har ett brett nätverk och god lokal kännedom kring vilka skolor och skolformer som passar just dig och din profil. Vi arbetar både med korta och långa uppdrag på konsultbasis, men även rekryteringar där anställningen sker direkt av huvudman.

Du är legitimerad och behörig grundskollärare, förskollärare eller ämneslärare. Du har elevernas och barnens lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Vidare tror vi att du har ett lösningsorienterat mindset och ett förhållningsätt där allt är möjligt. Du är inspirerande och stödjande på alla plan och verkar för en god arbetsmiljö på din arbetsplats. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det meriterande.


Ansökan
I denna process söker vi endast legitimerade lärare och förskollärare.
Ansök idag, vi ser fram emot att lära känna dig, www.clockworkpeople.se

Vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig i hela Sverige.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Modersmålslärare i Pashto 20%

Vi söker en modersmålslärare i pashto Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning.  Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och... Visa mer
Vi söker en modersmålslärare i pashto
Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning. 

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

 
Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan, både fysiskt på skolorna i Sollentuna kommun och via fjärrundervisning. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet. Studiehandledning i grundskolans ämnen i samråd med ansvarig ämneslärare.

 

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av
modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.

Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och pashto, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Kulturell medvetenhet
Pedagogisk insikt

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Besiktningstekniker till Dekra - Akalla

Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt? Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos vår kund DEKRA! Vi söker nu en besiktningstekniker till Dekra i Akalla! Om tjänsten Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgas... Visa mer
Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt?
Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos vår kund DEKRA!
Vi söker nu en besiktningstekniker till Dekra i Akalla!


Om tjänsten
Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan samt se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav.
Din roll är viktig i säkrandet av kundnöjdheten då du dagligen möter, ger service till och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men också ser oss som deras framtida leverantör av besiktningstjänster.
Om dig
Vi söker dig som är nyfiken, serviceorienterad och förtroendeingivande. Du har lätt för att kommunicera och drivs av att göra ett bra jobb med hög kvalitet. Arbetet sker ofta självständigt och ställer därför krav på initiativförmåga och ansvarstagande, samtidigt som du ingår i en grupp med kunniga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Du trivs i mötet med kunden och brinner för att alltid göra det lilla extra och ge bemötande i världsklass!
Ett krav är att du är certifierad tekniker, K1. Vidare så har du slutförd gymnasieutbildning samt B-körkort för manuell.
Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.
Dekra erbjuder dig
En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling inom våra olika produkter
Fortlöpande intern utbildning
En teamkänsla, stöd av kollegor där vi hjälper varandra i vardagen
Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
Engagerat ledarskap
Balans mellan arbete och fritid
Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify

Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag


För mer info om tjänsten kontakta: [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Om Dekra
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt. Visa mindre

Orderadministratör sökes för heltidsarbete!

Är du kommunikativ, självgående och har en fallenhet för administration? Söker du ett heltidsarbete och är tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker! Vår kund är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor och söker just nu en orderadministratör för heltidsarbete. Som orderadministratör kommer du att arbeta i deras affärssystem och hantera inkommande ordrar ifrån beställningar. Du kommer att arbeta med telefon och mail som främsta arbet... Visa mer
Är du kommunikativ, självgående och har en fallenhet för administration? Söker du ett heltidsarbete och är tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor och söker just nu en orderadministratör för heltidsarbete. Som orderadministratör kommer du att arbeta i deras affärssystem och hantera inkommande ordrar ifrån beställningar. Du kommer att arbeta med telefon och mail som främsta arbetsredskap.

Tjänsten startar omgående och pågår fram till årsskiftet med eventuell chans till förlängning och övertag. Arbetet är förlagt vardagar 8-17. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund, som har sitt kontor i Sollentuna.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration. Vidare ser vi att du har grundläggande datorkunskaper, främst i Officepaketet. För att passa i tjänsten ser vi att du är strukturerad, flexibel och har en god social förmåga. Du trivs i en administrativ roll där du får ta mycket eget ansvar.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Jästbolaget söker dig som vill arbeta med orderhantering och lager/logistik

Ansök    Apr 30    Jästbolaget AB    Lagerarbetare
Jästbolaget har sedan 1893 varit Nordens ledande producent och leverantör av jäst, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är marknadsledande på den svenska och norska marknaden och har även en betydande export. Med lång erfarenhet och skickliga anställda producerar vi olika sorters jäst av hög kvalitet för bl.a. bakning, vintillverkning och djurfoder. Genom en avancerad biokemisk process, utförd i vår automatiserad anläggning norr om Stockholm, fram... Visa mer
Jästbolaget har sedan 1893 varit Nordens ledande producent och leverantör av jäst, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är marknadsledande på den svenska och norska marknaden och har även en betydande export. Med lång erfarenhet och skickliga anställda producerar vi olika sorters jäst av hög kvalitet för bl.a. bakning, vintillverkning och djurfoder. Genom en avancerad biokemisk process, utförd i vår automatiserad anläggning norr om Stockholm, framställer vi våra produkter. Vi bedriver även ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer samt att förbättra befintliga. Jästbolaget ingår i Orkla-koncernen och utgör en central del av Orkla Food Ingredients och KåKå-gruppen.
Är du en driven person med stor ansvarskänsla som tidigare har arbetat inom lager? Ser du lösningar, tycker om att ge god service och trivs med variationen att köra truck och arbeta på kontor? Då kan vi ha jobbet för dig!
I arbetet på vårt Order & lager- kontor ansvarar du, tillsammans med en kollega, för att säkerställa att beställda varor tas emot samt att godkänd produkt levereras ut. Arbetet innefattar både operativt lagerarbete och administration.
Huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden är:
Orderprocess från inkommande order till leverans och fakturering till kund
Lagerhantering och inventering av lagerytor i ett lager som till stora delar är ett kyllager med en temperatur om ca 2°C
Transportbokningar och logistikdokumentshantering
Inkommande leveranser, ex. mottagning av packmaterial
Ordning och reda inom området
Ansvara för att våra truckar underhålls och servas samt att de alltid är i ett säkert och lagligt skick
Framkörning av insatsvaror till produktionenVi söker dig som tidigare har jobbat med lagerarbete i några år och har god datavana. Du har körkort, truckkort samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Som person är du initiativrik, pålitlig med ett stort ordningssinne. Du trivs med att jobba självständigt och har samtidigt en god samarbetsförmåga. Du arbetar effektivt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Vi är en värdegrundsstyrd organisation där vi förutsätter att du delar våra värdeord modig, pålitlig och inspirerande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Tjänsten är placerat på Jästbolaget i Sollentuna. Din ansökan vill vi ha snarast möjligt, urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Mötesbokare B2B | Vasastan

MÖTESBOKNING B2B Drivs du av att bygga relationer och skapa affärschanser? Som Mötesbokarefår du möjligheten att påverka företagets tillväxt genom att öppna dörrar till värdefulla affärsmöten. Ta chansen att utveckla din försäljningskompetens, påverka din inkomst och vara en nyckelspelare i affärsutveckling – allt genom konsten att boka möten. DIN ROLL INNEBÄR: Prospektering & behandling av kundbas Driva din försäljning mot din & teametsbudget. Jobba tätt... Visa mer
MÖTESBOKNING B2B
Drivs du av att bygga relationer och skapa affärschanser? Som Mötesbokarefår du möjligheten att påverka företagets tillväxt genom att öppna dörrar till värdefulla affärsmöten. Ta chansen att utveckla din försäljningskompetens, påverka din inkomst och vara en nyckelspelare i affärsutveckling – allt genom konsten att boka möten.

DIN ROLL INNEBÄR:
Prospektering & behandling av kundbas
Driva din försäljning mot din & teametsbudget.
Jobba tätt ihop med drivna & engagerade kollegor.

VI SÖKER DIG SOM:
Har 1-3 års erfarenhet inom Försäljning.
Vill påverka din egen framtid och ta ansvar för din lön.
Besitter god social kompetens och kan hantera invändningar.
Är ansvarstagande och karriärsdriven.


VI ERBJUDER DIG:
Generös Fastlön + Provision.
Heltid: Mån - Fre kl.08-17
Personlig och professionell utveckling genom olika utbildningar.
Karriärsmöjligheter inom bolaget.

IMPRESSIVE RELATIONS
Vi är ett etablerat Sälj- och Bemanningsföretag, grundat år 2012. Vi jobbar idag med flera stora aktörer över hela Norden, inom branscherna Bank & Finans, IT, Solenergi m.m.
Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder kontinuerliga säljutbildningar. Vi ger våra medarbetare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Här får du som medarbetare själv bestämma hur långt du vill nå. Vi jobbar alltid i starka team och skapar roliga arbetsdagar tillsammans.

Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi tror på att en stadig tillväxt och pålitliga relationer är nyckeln till framgång. De affärsområden vi jobbar inom: Event, Bemanning och Försäljning ger möjligheten till alla våra medarbetare att ha en trygg grund med olika valmöjligheter inom företaget.
Välkommen med din ansökan! Vi genomför löpande urval och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Läkarassistent

Ansök    Apr 30    Sarah Care Kista AB    Läkare
Vi behöver en läkarassistent som kan svenska,arabiska och även engelska . Erfarenhet efterfrågat minst 5 år efter examen. Har en godkänd kunskapsprov minst teoretiska delen . Samarbetsvillig och kompetent. Hen kan behärska dem vanliga förekommande sjukdomarna i landet. Hen kan jobba på olika regionen vid behov bland annat Norrland. Hen kan behärska olika patientenfall på ett professionellt och etisk sätt. Visa mer
Vi behöver en läkarassistent som kan svenska,arabiska och även engelska . Erfarenhet efterfrågat minst 5 år efter examen. Har en godkänd kunskapsprov minst teoretiska delen .
Samarbetsvillig och kompetent. Hen kan behärska dem vanliga förekommande sjukdomarna i landet. Hen kan jobba på olika regionen vid behov bland annat Norrland. Hen kan behärska olika patientenfall på ett professionellt och etisk sätt. Visa mindre

Bilvård och rekond

Vi söker en duktigt och arbetsvillig person till våran biltvätt. Vi har även däckhotell och verkstad. Du måste ha B-körkort. Visa mer
Vi söker en duktigt och arbetsvillig person till våran biltvätt.
Vi har även däckhotell och verkstad.
Du måste ha B-körkort. Visa mindre

Servicetekniker Tele-Data-Fiber

Installationsgruppen i Stockholm AB grundades 2002 och drivs fortfarande i grundarnas regi. Vi på Installationsgruppen arbetar uteslutande med försäljning, design, projektledning och installation av tele, data, fiber, larm, kameraövervakning, inomhustäckning för 4G, 5G och RAKEL. Installationsgruppen projektleder och installerar fysisk infrastruktur. Installationerna varierar i omfattning från hela totalentreprenader ner till mindre servicearbeten. Install... Visa mer
Installationsgruppen i Stockholm AB grundades 2002 och drivs fortfarande i grundarnas regi. Vi på Installationsgruppen arbetar uteslutande med försäljning, design, projektledning och installation av tele, data, fiber, larm, kameraövervakning, inomhustäckning för 4G, 5G och RAKEL. Installationsgruppen projektleder och installerar fysisk infrastruktur. Installationerna varierar i omfattning från hela totalentreprenader ner till mindre servicearbeten. Installationsgruppen har stor erfarenhet av komplexa projekt med stort kundfokus. Verksamheten växer och vi behöver anställa fler kompetenta medarbetare.
Brinner du för teknik och kundservice?
Som Servicetekniker hos Installationsgruppen kommer du i huvudsak att arbeta med installationer, service och underhåll av tele-, data- och fibernätslösningar för våra kunder i Storstockholmsområdet. Du planerar och bokar in jobben på egen hand samt skriver ut arbetsordrar och återrapporterar. Felsökning och problemlösning är också en del av arbetet. Du kommer att ha ett tätt samarbete med andra tekniker samt kundtjänstpersonal. Det innebär att du förutom tekniskt kompetent behöver vara driven och självgående samtidigt som du stortrivs med lagarbete och kundkontakter.
Vi söker dig som är praktiskt lagd, tekniskt intresserad samt har servicekänslan sittandes i ryggmärgen. Det är klart meriterande om du har erfarenheteter från en liknande tjänst. Alternativt har du arbetat med andra tekniska installationer i närliggande branscher men har en stark drivkraft att lära dig det du inte kan idag. Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du vara en produktiv person som är van att leverera service av hög kvalitet med nöjda kunder som resultat. Vi utgår ifrån att du behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift.
Du erbjuds en utmanande och utvecklande tjänst i ett växande företag med kompetenta kollegor där du får goda möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt.
Verkar det Intressant? Välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta Anders Hanberg hos Exelect på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Fysioterapeut sökes till Bergkälla och Nytorps äldreboende

Ansök    Apr 30    AB Solom    Fysioterapeut
Din roll som fysioterapeut  Nu söker vi DIG som med stor yrkesstolthet vill göra skillnad i våra äldres hälsa! Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du i ett team med arbetsterapeut, sjuksköterska samt omvårdnadspersonal. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat fysisk träning individuellt och i grupp där rörelseglädje och motivation leder till förbättrad och/eller bibehållen hälsa hos våra äldre. Vi ser gärna att du är innovativ och nytänkande och hell... Visa mer
Din roll som fysioterapeut 
Nu söker vi DIG som med stor yrkesstolthet vill göra skillnad i våra äldres hälsa! Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du i ett team med arbetsterapeut, sjuksköterska samt omvårdnadspersonal.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat fysisk träning individuellt och i grupp där rörelseglädje och motivation leder till förbättrad och/eller bibehållen hälsa hos våra äldre. Vi ser gärna att du är innovativ och nytänkande och hellre ser möjligheter än begränsningar.

I rollen som fysioterapeut ingår även sedvanliga arbetsuppgifter för äldreomsorgen, däribland bedömning av funktionsförmåga, rehabanvisningar/delegationer och träningsprogram med uppföljningar. Rollen innefattar dessutom handledning av personal och utbildning i förflyttningsteknik samt att arbeta utifrån ett fallförebyggande och habiliterande synsätt. I arbetsuppgifterna ingår även förskrivning och uppföljning av hjälpmedel.

Denna tjänst är fördelad mellan två av våra verksamheter i Sollentuna. Tre dagar i veckan jobbar du på vackert belägna Bergkälla äldreboende med naturen som närmaste granne och två dagar i veckan jobbar du på Nytorps äldreboende mitt i centrala Sollentuna. 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg.

Du är engagerad, nytänkande, skapar inspiration och motivation i nya träningsformer och har inställningen att våra äldre ska fortsätta utvecklas och våga prova nytt även på äldre dagar. Vi söker dig som är öppen för nya aktiviteter och genom engagemang samt en känsla av sammanhang kan bidra till att stärka balans, styrka, koordination och kondition hos våra äldre.

Du arbetar självständigt, är flexibel och samarbetar väl med andra yrkesgrupper. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och är pedagogisk i ditt sätt att handleda medarbetare. 

Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift samt har datorvana, då kommunikation och dokumentation är viktiga arbetsredskap i vår verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder
SOLOM erbjuder en arbetsplats med glädje, engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare. Vi erbjuder förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och Edenred lunchkortet (subventionerad lunch).

Om SOLOM


SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom äldreomsorg och LSS. Vi bildades 2013 och är något så unikt som ett kommunägt vård- och omsorgsföretag. SOLOM är en av Sollentunas största arbetsgivare och finns idag på ett 30-tal platser i kommunen. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv. Läs mer om oss på www.solom.se


Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande. Visa mindre

Modersmålslärare i gujarati

Vi söker en modersmålslärare i gujarati Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning.  Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta o... Visa mer
Vi söker en modersmålslärare i gujarati
Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning. 

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

 
Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan, både fysiskt på skolorna i Sollentuna kommun och via fjärrundervisning. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.

 

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av
modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.

Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och gujarati, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Kulturell medvetenhet
Pedagogisk insikt

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Jobba Som Account Manager

Ansök    Apr 29    Getdet AB    Account manager
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager! Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Apr 29    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Ansök    Apr 29    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsför... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Dela ut reklam, tjäna extra pengar!

Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar! Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby, Järfälla. Rollbeskrivning: Som reklamutdelare kommer du inte bara att ha möjligheten att välja mellan olika zoner inom angivna kommuner, du får även full frihet att bestämma antalet adresser du vill hantera. Din arbetsuppgift blir att d... Visa mer
Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar!
Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby, Järfälla.
Rollbeskrivning:
Som reklamutdelare kommer du inte bara att ha möjligheten att välja mellan olika zoner inom angivna kommuner, du får även full frihet att bestämma antalet adresser du vill hantera. Din arbetsuppgift blir att dela ut reklammaterial till utvalda hushåll.
Vi erbjuder:
Ersättning baserad på antalet hanterade adresser, troligtvis den högsta ersättningen i branschen för denna typ av tjänst, plus milersättning.
Möjlighet att påverka din inkomst direkt genom din egen insats, med potential för ytterligare ekonomiska bonusar baserade på leveransmängd.
Stöd och uppföljning för att säkerställa kvaliteten på ditt arbete.

Krav för tjänsten:
Tillgång till egen bil och giltigt B-körkort.
Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbetsområde.
Tillgång till en smartphone för användning av vår app för ruttplanering och rapportering.OBS! Ange i ämnet att det är reklamutdelare och vilken kommun du vill arbeta i. Visa mindre

IT Support

We are looking for experienced IT Support for our business. Experienced in the areas below are in need to support our IT operations AWS/Google/Azure cloud experience CI/CD Experience Observability stack (prometheus, grafana, etc.) Infrastructure as code (Terraform, Ansible, etc.) Computer knowledge in Unix/linux and windows Network Experience in TCP/IP, Routing, Switching IT Security experience Team player - happy to help in IT Support Visa mer
We are looking for experienced IT Support for our business.
Experienced in the areas below are in need to support our IT operations
AWS/Google/Azure cloud experience
CI/CD Experience
Observability stack (prometheus, grafana, etc.)
Infrastructure as code (Terraform, Ansible, etc.)
Computer knowledge in Unix/linux and windows
Network Experience in TCP/IP, Routing, Switching
IT Security experience
Team player - happy to help in IT Support Visa mindre

Parkourtränare till våra barngupper sökes!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som brinner för parkour och vill lära ut dina kunskaper till barn. Du bör vara positiv och glad och såklart vara kunnig av att utföra parkour. Det är även en fördel om du erfarenhet av att leda stora barngrupper. Det är två grupper på tisdag... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som brinner för parkour och vill lära ut dina kunskaper till barn. Du bör vara positiv och glad och såklart vara kunnig av att utföra parkour. Det är även en fördel om du erfarenhet av att leda stora barngrupper. Det är två grupper på tisdagar nybörjare från 7 år och nyb/forts från 9 år, kl 17.00-19.30 i Tegelhagsskolan i Sollentuna. Kursstart vecka 35 och det är 10 ggr per termin med uppehåll vecka 44. Timlön utgår.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lite om Aktiv Ungdom Sollentuna: 
Vi är en ideell förening som strävar efter att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid. Vi har ett stort utbud av kurser inom bl a musik, balett, keramik, gymnastik, cirkusskola, parkour m fl. Visa mindre

Modersmålslärare i kantonesiska

Vi söker en modersmålslärare i kantonesiska Vill du arbeta i en mångkulturell verksamhet och bli vår nya kollega? Vi söker en modersmålslärare i kantonesiska. Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrund... Visa mer
Vi söker en modersmålslärare i kantonesiska
Vill du arbeta i en mångkulturell verksamhet och bli vår nya kollega?
Vi söker en modersmålslärare i kantonesiska.

Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning.
Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan, både fysiskt på skolorna i Sollentuna kommun och via fjärrundervisning. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av
modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.

Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål är önskvärt.


Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och kantonesiska, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen är meriterande.Förmågor och färdigheter

Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Kulturell medvetenhet
Pedagogisk insikt

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Modersmålslärare i syrianska

Vi söker en modersmålslärare i syrianska Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning.  Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta ... Visa mer
Vi söker en modersmålslärare i syrianska
Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning. 

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

 
Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan, både fysiskt på skolorna i Sollentuna kommun och via fjärrundervisning. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.

 

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av
modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.

Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och syrianska, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Kulturell medvetenhet
Pedagogisk insikt

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Art Director

Ansök    Apr 29    Capus AB    Art Director/AD
Dollarstore är inne i en expansiv fas och söker nu en Art Director!  Vi söker en erfaren Art Director med starkt fokus att skapa visuellt material för Dollarstore. Rollen är ny och du får möjlighet att själv sätta prägel på den. Din initiativ- och samarbetsförmåga kommer vara värdefull. Du får möjligheten att anpassa rollen efter dina egna preferenser, vilket kräver flexibilitet och drivkraften att möta utmaningar. Din profil är avgörande för framgång i r... Visa mer
Dollarstore är inne i en expansiv fas och söker nu en Art Director! 

Vi söker en erfaren Art Director med starkt fokus att skapa visuellt material för Dollarstore. Rollen är ny och du får möjlighet att själv sätta prägel på den. Din initiativ- och samarbetsförmåga kommer vara värdefull. Du får möjligheten att anpassa rollen efter dina egna preferenser, vilket kräver flexibilitet och drivkraften att möta utmaningar. Din profil är avgörande för framgång i rollen. Du bör vara kreativ, nyfiken och en skicklig Art Director. Dina grafiska färdigheter gör dig till en mästare på content och du är expert på att anpassa din grafik för att engagera både internt och externt. Du är organiserad och lätt att samarbeta med och va vid att hantera situationer som förändras och har ett agilt mindset.

Din framtida roll: 
Som Art Director på Dollarstore ansvarar du för att ta fram grafiska koncept mot anpassade målgrupper. I rollen kommer du att leverera visuella budskap och sätta riktlinjer mot externa och interna intressenter. Du ansvarar för att utveckla och främja koncept och idéer med syfte att stärka Dollarstores position på marknaden. Du sätter tonaliteten för hur vi uttrycker oss visuellt, och arbetar operativt såväl som strategiskt. Du tillhör marknadsavdelningen och samarbetar med andra funktioner inom företaget, resultaten presenteras till CMO. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:  Utveckla idéer och koncept med syfte att stärka Dollarstore visuella identitet
Ansvara för att vårda och implementera nya designkoncept i samarbete med externa intressenter såsom medie- och reklambyråer
Delegera ansvar och sätta riktlinjer till andra designers på marknadsavdelningen 
Skapa grafiskt material för online- och offlineplattformar 
Driva arbetet från koncept till utförande 
 
Din profil: 
För att lyckas i denna rollen är du kreativ, självgående och orädd. Du tänker utanför boxen, har en stark kommunikationsförmåga och ett stort driv. Vidare har du erfarenhet av projektledning och förmågan att skapa goda resultat. Du är samarbetsvillig och kan kommunicera med olika personer och team, du besitter en djup förståelse för markandsinitiativ, positionering och kan attrahera olika målgrupper. Du är metodisk, systematisk och har en god planerings och prioriteringsförmåga. Du är uppdaterad om trender och kan analysera data och dra slutsatser utifrån relevanta KPI's för att skapa meningsfullt content. 

Kvalifikationer Relevant utbildning inom grafisk design 
2-5 års erfarenhet av arbete med grafisk design och kommunikation 
Erfarenhet av att skapa grafisk design för online och offline: web, SoMe, store comm, annonsering etc. 
Stark kunskap i Adobe Creative Cloud (CC), erfarenhet av andra designprogram och wireframing-verktyg är önskvärt. 

Din ansökan
Låter detta spännande? Skicka in din ansökan redan idag!  Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. I denna rekrytering har Dollarstore valt att samarbeta med Capus AB. För mer information om rollen, kontakta  Mio Emanuelsson [email protected], 073-366 75 77 eller Tilde Andrén [email protected], 072-660 19 74

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se. Visa mindre

Modersmålslärare i mongoliska

Vi söker en modersmålslärare i mongoliska Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning.  Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta... Visa mer
Vi söker en modersmålslärare i mongoliska
Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning. 

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

 
Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan, både fysiskt på skolorna i Sollentuna kommun och via fjärrundervisning. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet. Studiehandledning i grundskolans ämnen i samråd med ansvarig ämneslärare.

 

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av
modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.

Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och mongoliska, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Kulturell medvetenhet
Pedagogisk insikt

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Farmaceut till Apotek hjärtat ICA Maxi Häggvik Sollentuna

Ansök    Apr 29    Apotek Hjärtat AB    Apotekare
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Asmeret berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Häggvik Sollentuna. Apoteket ligger inne på Ica Maxi och har öppet tid 8:00-22:00 varje dag. Våra öppettider erbjuder dig som medarbetare ett flexibelt schema med varierande arbetstider.Hos oss har du möjlighet till gratis personalparkering via Ica. För mig som chef är det viktigt att alla i teamet är engagerade, jobbar tillsammans för att ge bästa servi... Visa mer
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Asmeret berättar:
Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Häggvik Sollentuna. Apoteket ligger inne på Ica Maxi och har öppet tid 8:00-22:00 varje dag. Våra öppettider erbjuder dig som medarbetare ett flexibelt schema med varierande arbetstider.Hos oss har du möjlighet till gratis personalparkering via Ica.
För mig som chef är det viktigt att alla i teamet är engagerade, jobbar tillsammans för att ge bästa service till våra kunder och skapar en trivsam arbetsmiljö. Vår fantastiskt team består av 6 farmaceuter och 4 apotekstekniker. Våra kunder är en mix av alla åldrar och kategorier som uppskattar vårt läge och generösa öppettider.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår?podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 2024-05-30
Kontaktperson: Asmeret Russom t 0722130580, [email protected]
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

Logistisk ansvarig till sambandscentral - heltid

Ansök    Apr 29    KLENI AB    Controller
Tjänstebeskrivning Tjänsten ”PERSONAL i SAMBANDSCENTRAL” hos Kleni är en nyckelbefattning i koncernens fortsatta tillväxtarbete. Känner du dig manad för rollen som koordinator, blir du en del av- och representerar Sveriges just nu snabbast växande lokalvårdsföretag. Ett team med lång erfarenhet i städbranschen och med flera entreprenörer som tillsammans arbetar för koncernen, Kleni. Generellt får Kleni ofta feedback för att vara en sammanhållen och posi... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Tjänsten ”PERSONAL i SAMBANDSCENTRAL” hos Kleni är en nyckelbefattning i koncernens fortsatta tillväxtarbete.

Känner du dig manad för rollen som koordinator, blir du en del av- och representerar Sveriges just nu snabbast växande lokalvårdsföretag. Ett team med lång erfarenhet i städbranschen och med flera entreprenörer som tillsammans arbetar för koncernen, Kleni. Generellt får Kleni ofta feedback för att vara en sammanhållen och positiv grupp fylld med gemenskap.

Arbetsuppgifter
I rollen som koordinator ingår arbetsuppgifterna nedan:

Logistik ansvarig:

A) Behjälpligt av beställning av städmaterial då rätt material och mängd skall beställas.

- Kontroll av fakturor för material mot överenskomna leverantörspriser.
- Attestering av leverantörsfakturor.

B) Administrativt stöd till driftsenheten, regionansvariga och teamledare.
- Innefattar att skapa QR-koder för in- och utstämpling
- Lägga upp nya kunder, projekt osv i Tengella
- Kontrollera att teamledare och regionansvariga använder systemet på rätt sätt.

C) Daglig uppföljning av avvikande tidsrapportering till respektive personalansvarig
- Målet att i närtid ha korrekta tidsloggar för att senast den 5:e varje månad kunna rapportera till löneavdelningen att lön kan utbetalas.
- Ha stenkoll på alla inarbetade timmar i samråd med teamledare och regionansvariga.

D) Stöd i schemaläggning av personal i systemet Tengella inklusive skapande av arbetsordrar.

E) Fakturering: Ansvara för att fakturera kunder löpande. Både vad gäller fasta avtal och utifrån arbetsordrar.
- Hantera körjournal: Här handlar det om att ha koll på alla bolagets bilar ute på fältet via elektronisk körjournal.
- Hantera Bilar: i samarbete med AL, TL, Personal ute på fältet samt OAL ha koll på bilarnas besiktning och mående enligt intern rutin.
- Vikarietilldelning: Här skall man ha stenkoll på vikariepoolen samt vid sjukdom administrera vikarietillsättning tillsammans med ansvarig teamledare och regionansvariga.

Kravprofil:

Krav på tidigare erfarenheter:

* Mycket goda datorvana
* Mycket goda kunskaper i svenska. Omfattar tal, skrift och läsförståelse.
* B-körkort för manuellt växlad bil

Meriterande:
* Ekonomisk erfarenhet (fakturering, bokföring osv)
* Kunna budgetera samt förstå matematiken i det
* Erfarenhet av systemet ”Tengella” eller liknande bemanningsprogram 
* Kunskap om lokalvård

Arbetsvillkor:

Tjänsten är på heltid i huvudkontor i Sollentuna. Arbetstider mellan 07:00-16:00 men man skall vara online för eventuella ändring.

Ersättning enligt överenskommelse.

Passar du för rollen som koordinator i Kleni-koncernen? Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Vi söker chaufförer med B - körkort, start omgående!

Ansök    Apr 29    Aura Personal AB    Distributionsförare
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning. Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det... Visa mer
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning.

Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det meriterande. B – körkort är ett krav. Har du jobbat med transport eller som chaufför är det meriterande men inget krav.

Tillsättningar sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Fast lön med bra OB och övertidstillägg Visa mindre

Besiktningstekniker till Dekra - Akalla

Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt? Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos vår kund DEKRA! Vi söker nu en besiktningstekniker till Dekra i Akalla! Om tjänsten Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgas... Visa mer
Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt?
Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos vår kund DEKRA!
Vi söker nu en besiktningstekniker till Dekra i Akalla!


Om tjänsten
Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan samt se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav.
Din roll är viktig i säkrandet av kundnöjdheten då du dagligen möter, ger service till och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men också ser oss som deras framtida leverantör av besiktningstjänster.
Om dig
Vi söker dig som är nyfiken, serviceorienterad och förtroendeingivande. Du har lätt för att kommunicera och drivs av att göra ett bra jobb med hög kvalitet. Arbetet sker ofta självständigt och ställer därför krav på initiativförmåga och ansvarstagande, samtidigt som du ingår i en grupp med kunniga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Du trivs i mötet med kunden och brinner för att alltid göra det lilla extra och ge bemötande i världsklass!
Ett krav är att du är certifierad tekniker, K1. Vidare så har du slutförd gymnasieutbildning samt B-körkort för manuell.
Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.
Dekra erbjuder dig
En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling inom våra olika produkter
Fortlöpande intern utbildning
En teamkänsla, stöd av kollegor där vi hjälper varandra i vardagen
Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
Engagerat ledarskap
Balans mellan arbete och fritid
Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify

Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag


För mer info om tjänsten kontakta: [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Om Dekra
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt. Visa mindre

Upptäck Sverige som säljare för ett av Sveriges största varumärken!

Nu startar vi upp ytterligare ett nytt team som ska fortsätta vårt framgångsrika samarbete med ett av Sveriges mest välkända varumärken. Vi söker nu dig som vill ta klivet in i en stor säljorganisation men samtidigt vara med och utveckla och bygga upp ett helt nytt team tillsammans med dina kollegor. Ni kommer att få besöka många olika platser runtom i Sverige, träffa många olika härliga människor och utvecklas inom försäljning. Vi har alltid ett enormt tr... Visa mer
Nu startar vi upp ytterligare ett nytt team som ska fortsätta vårt framgångsrika samarbete med ett av Sveriges mest välkända varumärken.
Vi söker nu dig som vill ta klivet in i en stor säljorganisation men samtidigt vara med och utveckla och bygga upp ett helt nytt team tillsammans med dina kollegor. Ni kommer att få besöka många olika platser runtom i Sverige, träffa många olika härliga människor och utvecklas inom försäljning.
Vi har alltid ett enormt tryck på ansökningar till den här typen av roll och det finns endast ett fåtal platser i detta nystartade team - så se till att skicka in din ansökan direkt för att få höra mer!

VI SÖKER DIG SOM:
Älskar att skapa kontakter och trivs med utmaningen att möta nya människor.
Har en oövervinnerlig vilja och motiveras av ständig personlig och professionell utveckling.
Tar ansvar för din egen framgång och har en flexibel inställning till äventyr och variation.

VI GER DIG:
Spännande arbetsdag: Variera din vardag genom att vara ansiktet utåt för några av Sveriges största aktörer, resande från plats till plats genom Sverige.
Karriärsmöjligheter: I och med vår nuvarande expansionresaöppnar vi upp möjligheter till större och mer ansvarsfulla roller.
Motiverande arbetsmiljö: Omge dig med engagerade kollegor och njut av en gemenskap där varje individ strävar mot framgång.
Attraktiv lönesättning: Trygghet med en fast lön och möjligheten att boosta din inkomst genom en attraktiv provisionsstruktur.
Kontinuerlig utveckling: Ge dig själv verktygen till framgång genom regelbundna utbildningar inom försäljning och retorik.

IMPRESSIVE RELATIONS ERBJUDER:

Gemenskap & Målmedvetenhet: Hos Impressive Relations är vi inte bara kollegor; vi är ett sammansvetsat team som strävar mot gemensamma mål. Varje individ spelar en nyckelroll, och vi vinner och växer tillsammans.
Karriärsmöjligheter: Vårt företag är i expansionsfas, vilket skapar spännande möjligheter för personlig och professionell tillväxt. Ta kontroll över din egen framtid och utvecklas till ledande roller inom organisationen.
Unik Företagskultur: Inspirerad av idrottsvärlden tror vi på laganda och att varje individ är en viktig del av vårt framgångsrika "lag." Vi tar hand om varandra och strävar alltid efter att göra saker annorlunda och bättre.
Attraktiv Lönestruktur: Bortom en stabil grundlön erbjuder vi en attraktiv provisionsmodell som belönar din framgång. Ju mer du presterar, desto mer tjänar du – här finns ingen gräns för din ekonomiska potential.
Kontinuerlig utbildning och coachning: Vi investerar i din framgång genom kontinuerliga utbildningar inom försäljning och retorik. Du kommer att få verktygen och stödet för att uppnå din fulla potential och överträffa dina mål.

Bli en del av vårt äventyr på Impressive Relations, där varje dag erbjuder nya möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi tror på att göra skillnad, och vi vill ha dig med på resan!
Felicia Rullander076-425 35 70
[email protected] Visa mindre

Butiksmedarbetare, team färsk, Willys Sollentuna Häggvik

Vi är alla olika. Och det är härligt! Vi anställer inte människor efter en viss mall utan efter vem du är. För oss är driv och personlighet viktigare än erfarenhet och bakgrund. Det går bra för oss, och vi växer så det knakar. Nu söker vi fler glada medarbetare med rätt inställning och vilja att utvecklas! Om jobbet Tjänsten avser:?Tillsvidareanställning på 32 timmar i veckan, provanställning tillämpas Tillträde:?Enligt överenskommelse Arbetstider:?Du k... Visa mer
Vi är alla olika. Och det är härligt! Vi anställer inte människor efter en viss mall utan efter vem du är. För oss är driv och personlighet viktigare än erfarenhet och bakgrund. Det går bra för oss, och vi växer så det knakar. Nu söker vi fler glada medarbetare med rätt inställning och vilja att utvecklas!
Om jobbet
Tjänsten avser:?Tillsvidareanställning på 32 timmar i veckan, provanställning tillämpas
Tillträde:?Enligt överenskommelse
Arbetstider:?Du kommer att variera mellan att arbeta tidig morgon, dagtid, kvällar och helger
Krav: Gymnasial utbildning, goda kunskaper i svenska (tal och skrift). Vi välkomnar sökande i alla åldrar, men med anledning av Arbetsmiljölagen ska du ha fyllt 18 år
Vi söker dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Sollentuna Häggvik! Tjänsten innebär kort och gott att du, tillsammans med dina kollegor, bidrar till att erbjuda våra kunder bra och hållbar mat till riktigt bra priser. Du är en viktig del av butiksteamet som ser till att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen. Här kommer lite mer om tjänsten:
Tillsammans med dina kollegor sköter du den omväxlande dagliga driften på färskvaruavdelningen. Du kan räkna med att få många steg på stegräknaren!
Du ser till att våra kylar och hyllor är välfyllda och ser fina ut.
Du ser till att det är rent och snyggt i butiken.
Du tar aktivt del i beställningar och säljplanering och bidrar till att butiken når sina försäljnings- och lönsamhetsmål.
Du hjälper våra kunder till rätta och möter dem med kunskap, fingertoppskänsla och ett stort leende.
Du hjälper våra kunder i kassan eller något av våra andra utcheckningsalternativ.

Om oss
Det är inte alla som passar att jobba hos oss. Men många tycker att det är kul! För oss är rätt inställning och vilja att utvecklas viktigare än erfarenhet och utbildning. Hos oss får du jobba ihop med ett helt team av sköna personligheter med olika bakgrunder, kunskaper och perspektiv.
Lite mer om oss kommer här:
Vi är ansluta till Handelsanställdas kollektivavtal där schyssta villkor som pension, försäkringar och bra OB-ersättning ingår.
Du får friskvårdsbidrag, personalrabatt och personalerbjudanden efter en tids anställning.
Hållbarhet är viktigt för oss och vi arbetar till exempel alltid med att minska matsvinn i och utanför våra butiker.
Vi ger dig bra möjligheter att växa genom olika ansvarsområden och utbildningar. Många som börjat sin resa som butiksmedarbetare på Willys är idag teamchefer, butikschefer eller har en specialistroll på vårt kontor.
Du får erfarenheter – om t ex försäljning, service och om att driva butik – som du kommer att ha nytta av oavsett vad du väljer att göra längre fram.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss här.

Om dig
Du gillar mat, människor och försäljning lika mycket som vi! För oss spelar det ingen roll om du är vegan eller köttfantast, äter tacos en fredag eller en tisdag. Det fina med dig är att du är du. Och det är just det vi letar efter.
Du vill lära dig nya saker och utvecklas.
Du har positiv inställning och vill ha roligt på jobbet.
Du ser när något behöver göras, kavlar upp ärmarna och får det gjort.
Du har lätt för att samarbeta med andra – hos oss jobbar vi tillsammans som ett lag!
Du har god IT- och datorvana, är noggrann och har inga problem att navigera i olika system.
Det är en fördel om du har jobbat i butik eller med service, men det är inte ett krav.
Du pratar, skriver och förstår svenska. Många av våra kunder talar fler språk än det, så om du gör detsamma är det toppen!

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Fredrik Åhs, [email protected]. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2024-05-13. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.
Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood
Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på [email protected]. Visa mindre

Demopersonal till dagligvaruhandeln i Stockholm (norra sidan) sökes!

Om tjänsten Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av butiksdemo inklusive lättare matlagning. Du ska ute i livsmedelsbutiken bjuda kunder på utvalda produkter. Du kommer själv tillreda den/de produkter som bjuds på. Du ser även till att din tilldelade plats i butiken ser fin, inbjudande och säljande ut med aktuella varor. Innan ditt första uppdrag får du den information/utbildning som behövs, profilkläder och det material du behöver för att kunna... Visa mer
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av butiksdemo inklusive lättare matlagning.
Du ska ute i livsmedelsbutiken bjuda kunder på utvalda produkter. Du kommer själv tillreda den/de produkter som bjuds på. Du ser även till att din tilldelade plats i butiken ser fin, inbjudande och säljande ut med aktuella varor.
Innan ditt första uppdrag får du den information/utbildning som behövs, profilkläder och det material du behöver för att kunna utföra din demo på bästa sätt.
Om dig
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv, social och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Du ska tycka det är roligt och ha intresse av att laga mat då några av våra uppdrag kräver vissa matlagningskunskaper (efter recept).
Tidigare erfarenhet av livsmedelsbutik, demo, service, matlagning och/eller försäljning är mycket meriterande.
Att tala flytande svenska är ett krav.
Körkort och tillgång till bil är ett stort plus.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett roligt och socialt extraarbete där kunden är i fokus. Antal uppdrag varierar vecka till vecka, månad till månad.
Om Retail House Sverige
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketingbyrå ??med över 15 års erfarenhet av handel och varumärke. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfällen samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA, Johnson & Johnson, Swedish Match, Sodastream, Midsona, Elgiganten, Philips. Visa mindre

Budbilsförare under sommar

Ansök    Apr 28    SERCO Bemanning AB    Budbilsförare
Tjänstebeskrivning: Vi söker en skicklig förare för att agera som vikarie under sommarsäsongen mellan juni och augusti (möjlighet till tillsvidareanställning efter denna period). Som vikarierande förare kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa kontinuitet och kvalitet i våra leveranser under en period av personalomsättning. Placering: Vi söker förare för två specifika områden: antingen den norra eller södra sidan av Stockholm. Detta ger dig ... Visa mer
Tjänstebeskrivning:
Vi söker en skicklig förare för att agera som vikarie under sommarsäsongen mellan juni och augusti (möjlighet till tillsvidareanställning efter denna period). Som vikarierande förare kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa kontinuitet och kvalitet i våra leveranser under en period av personalomsättning.
Placering:
Vi söker förare för två specifika områden: antingen den norra eller södra sidan av Stockholm. Detta ger dig möjlighet att välja den plats som passar dig bäst och som är mest praktisk för din pendling.
Arbetsuppgifter:
Leverera paket enligt schemalagda rutter.
Upprätthålla hög standard av säkerhet och effektivitet under körning.
Hantera leveransdokumentation och rapportera eventuella avvikelser eller problem.
Samarbeta med kollegor och följa instruktioner från arbetsledning.

Arbetschema:
Arbetsveckan sträcker sig från måndag till fredag, med en arbetsdag omfattande 8 timmar.
Krav:
Körkort B.
Förmåga att arbeta självständigt och i en lagmiljö.
Flexibilitet och anpassningsbarhet till föränderliga arbetsförhållanden.

Fördelar:
Konkurrenskraftig ersättning enligt branschstandard.
Möjlighet att utöka dina erfarenheter och färdigheter inom transportsektorn.
En dynamisk och stödjande arbetsmiljö där din prestation uppskattas.

Ansökan:
Om du är en engagerad och pålitlig förare som söker en spännande möjlighet att arbeta under sommarsäsongen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela vårt gemensamma fokus på kvalitet och service.
Ansök nu och ta chansen att vara en del av vårt team! Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Apr 28    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

#jobbjustnu 2st Frisörer till Sollentuna centrum

Ansök    Apr 28    Beauty & Style 1 AB    Frisör
#jobbjustnu I Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund. Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer. Vi behöver nu rekrytera 2st frisörer erfaren frisör med minst 2 års erfarenhet från frisöryrket. På grund av många kundkontakter är det ett krav... Visa mer
#jobbjustnu I Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund.


Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer.


Vi behöver nu rekrytera 2st frisörer erfaren frisör med minst 2 års erfarenhet från frisöryrket. På grund av många kundkontakter är det ett krav att du som söker tjänsten kan tala god svenska. Gesällbrev är inget krav men meriternade för anställning.


Anställningen är på heltid beroende på önskemål.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till flicka i Sollentuna!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: OM TJÄNSTEN Jag är en glad, busig och aktiv tjej på 10 år med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag bor i Sollentuna tillsammans med min familj och söker nu efter fler assistenter som kan börja arbeta omgående. Jag kommunicerar med gester,... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
OM TJÄNSTEN
Jag är en glad, busig och aktiv tjej på 10 år med balans- och koordinationssvårigheter samt autism. Jag bor i Sollentuna tillsammans med min familj och söker nu efter fler assistenter som kan börja arbeta omgående. Jag kommunicerar med gester, ljud och använder bilder samt tecken som stöd (TAKK). Jag behöver hjälp med bland annat personlig hygien, påklädning och vid måltider. Även stöd i att utveckla min kommunikation för att skapa en aktiv vardag med sådant som jag tycker är roligt och meningsfullt.

ARBETSTIDER
Tjänsten är på ca 50 % och det finns möjlighet att önska vilka dagar du kan arbeta på ett rullande grundschema. Arbetstiderna är förlagda enligt följande:

- Kl. 16:00-20:00 på vardagar
- Kl. 08:00-14:00 och 14:00-20:00 på helger

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Som personlig assistent för mig har du ett stort intresse av att arbeta med människor. Du är även lyhörd, ansvarsfull, tålmodig och positiv. Du har barnasinnet kvar, har förmåga att stimulera till lek och lärande samt är delaktig i mina fritidsintressen så som bad och idrott. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen samt den enskildes integritet. Kunden önskar kvinnliga assistenter som har erfarenhet av att arbeta med barn med autism.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER 
- Goda kunskaper i det svenska språket
- Du är rökfri
- Har ett utdrag från belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning

MERITERANDE 
- Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent till barnkund
- Erfarenhet av arbete med autistiska personer
- Är pedagogisk som person
- TAKK (tecken som alternativ kommunikation)


ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTER
Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "arbete med barn med funktionsnedsättning". Beställ här.

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Deltidstjänst 75-90% som min personliga assistent & vän!

Ansök    Apr 27    Britting, William    Personlig assistent
Det är ungefär lika svårt för mig att kort sammanfatta den här tjänsten som det är för dig att göra en fullständig presentation av dig själv i ett brev. Detta eftersom tjänsten som någons personliga assistent utgår just från personens liv och som du säkerligen förstår är mitt liv lika mångsidigt som ditt. Ändå ska jag försöka mig på att förklara vem jag är och vem mina kompisar letar efter nu när vi vill rekrytera ytterligare en fin, bra och pålitlig kompi... Visa mer
Det är ungefär lika svårt för mig att kort sammanfatta den här tjänsten som det är för dig att göra en fullständig presentation av dig själv i ett brev. Detta eftersom tjänsten som någons personliga assistent utgår just från personens liv och som du säkerligen förstår är mitt liv lika mångsidigt som ditt. Ändå ska jag försöka mig på att förklara vem jag är och vem mina kompisar letar efter nu när vi vill rekrytera ytterligare en fin, bra och pålitlig kompis och kollega!


Till att börja med är det strålande om du kunde stämma av det här:
1. Du är vaccinerad mot covid?
2. Du är helt tobaksfri (detta inkluderar nikotinfritt)?
3. Du behärskar svenska fullständigt i tal och skrift?
4. Du är inte allergisk mot pälsdjur?
5. Du är simkunnig och inte vattenrädd!
För mig har tidigare erfarenhet av yrket aldrig varit avgörande (men meriterande), det är mycket viktigare att du förstår vad en tjänst som personlig assistent innebär- vilket engagemang och driv som förväntas av dig. Att utveckla en relation tillsammans går inte över en natt så jag letar efter dig med tålamod, du som verkligen vill göra det bästa för mig genom att lära känna mig och förstår att vår relation är nyckeln till framgång.


En tjänst som personlig assistent är varierande men hos mig kan du tänka att din roll består av tre delar;
1. Du hjälper mig med alla mina grundläggande behov med hög känsla för integritet och respekt.
2. Du är mitt fysiska stöd vilket innebär att det är en fördel för dig om du själv är mån om din hälsa och tycker om att hålla dig aktiv även på fritiden.
3. Du är min motor i vardagen och har tillsammans med din kollega ansvar för att planera aktiviteter och rutiner.Du har också ett stort ansvar för mitt välbefinnande och ser till att jag får allt jag behöver för att må så bra det bara går, trots min svåra epilepsi! Det är alltså ett krav att du är driven och ansvarstagande men även kommer med egna initiativ oberoende av min dagsform. Det kan vara väldigt olika hur mycket jag orkar med på grund av min svåra epilepsi och du bör därför kunna komma med olika idéer. Jag själv uppskattar allt från matlagning och bakning till långpromenader i min Marathon rullstol, som jag kallar min "racerbil" för att ge dig några ledtrådar. Under sommaren spenderas dock mycket tid i min pool med hög musik!


Dessa tre delar av din yrkesroll ska genomsyras av att du är min vän eftersom det är så samarbetet i min grupp fungerar bäst och det är så jag vill och ska bli behandlad. Jag själv är 23 år och mitt gäng av kompisar är därför ganska ungt (19-30 år). Mitt liv svänger snabbt men alla mina kompisar är noga med att alltid bjuda på sig själva oavsett vilka förutsättningar eller hinder jag stöter på. Mina kompisar/assistenter och jag är sociala och vill att även vår nästa kompis också är det. De är mina vänner och ser mig för den jag är bakom mina svårigheter och jag vill komplettera med dig som tänker likadant!


Hos mig värdesätter vi och kräver hög arbetsmoral vilket för dig som söker bland annat innebär att du är pålitlig och behandlar mig, dina kollegor samt ditt yrke på samma sätt du själv vill bli bemött. Du är även snäll och lugn och förstår att din insats är livsavgörande för mig, din förståelse för flexibilitet och variation i min tillvaro skapar bäst förutsättningar för oss.


Jag är i behov av mina assistenter dygnet runt, det kan vara kortare pass förlagda förmiddag eller eftermiddag/kväll 5-7h, längre heldagspass på 12h 08:00-20:00 eller nätter 20:00-08:00. Observera att ALLA pass förekommer oavsett tjänstgöringsgrad! Som min nattassistent är du alltid vaken, det är helt livsavgörande för mig! Detta innebär att du förväntas förstå vikten av att vända på dygnet och kunna sova dagtid. Det är alltså ett krav att komma pigg, utvilad och alert oavsett vilket tid på dygnet du arbetar. Eftersom denna tjänst innebär att du täcker upp för ordinarie personal under sommaren förekommer alla typer av arbetspass i varierad grad under sommarmånaderna.
Du som söker bör känna till följande gällande tjänstgöringsgrad och schema;
Under sommaren, juni t o m aug, är schemat varierat beroende på när den mina nuvarande ordinarie kompisar/assistenter har semester. Troligtvis kommer din tjänstgöringsgrad vara ca 75-80 % totalt under sommarmånaderna. Du kommer jobba mer några veckor, mindre några veckor samt några veckor kommer vi även kunna erbjuda dig ledigt! Vissa veckor vill vi att du kan hoppa in extra om akuta vakanser skulle uppstå vid tex sjukdom - naturligtvis inte under de veckor vi kommit överens om att du ledig!
Efter sommaren kommer denna tjänst fortsätta och då kommer du erbjudas ca.80-90 % på ett schema.
Vänligen observera således att detta är en tillsvidare tjänst, men att tjänstgöringsgraden kommer vara högre från slutet av augusti!
Vi önskar tillsätta denna tjänst under maj tillträde sker enligt överenskommelse. Berätta redan i din ansökan vad du gör idag och när du önskar börja.Till vis del kan vi vara flexibla om du som söker har önskemål. Det viktigaste för oss är att det blir rätt pusselbit för mig och mina kompisar!
Känner du att du stämmer in på det som förväntas? Då tror jag att du har god chans att bli en kompis i mitt team. Av mig får du alltid ett kollektivavtal via Fremia så länge du är över 18 år- det är ett krav för att kunna arbeta som personlig assistent. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat varför du inte ska vänta med att skicka in din kompletta ansökan (CV, PB samt foto). Vi förväntar oss också att du kan lämna goda referenser.
OBSERVERA att vi INTE svarar på eller beaktar ofullständiga ansökningar!
Observera att du förväntas lämna ett fullständigt registerutdrag vid eventuell anställning. Välkommen till mig och mina vänner!


Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Titta gärna runt på vår hemsida www.teamhejaheja.se! Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Kriminalvårdare till häkte Sollentuna,

Ansök    Apr 26    Kriminalvården    Kriminalvårdare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare. Det är du om öppnar och låser celldörrarna, genomför isoleringsbrytande åtgärder med klienter, delar ut mat och medicin. Vidare ingår visitationer av lokaler och klienter i det dagliga arbetet. I arbetet ingår även vissa administrativa uppgifter.

Vill du ha ett jobb där du bidrar till ett tryggare samhälle och kan göra skillnad för andra människor? Vill du jobba tillsammans med härliga kollegor där sammanhållningen är stor och man stöttar varandra?

Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras.

Du inleder din anställning på arbetsplatsen där du får en introduktion under tre veckor. Efter en period av tjänstgöring erbjuds du en plats på kriminalvårdens grundutbildning som är obligatorisk och omfattar 8 veckor. Du får lön under hela utbildningstiden. Under provanställningen genomförs löpande bedömningar för din möjlighet till tillsvidareanställning.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs. Du kommer att utbildas i hantering och användning av batong och pepparspray och förväntas bära detta i tjänst.

Vi söker dig som har
• Fullständig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande.
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort
• God datorvana


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. För att arbeta hos oss behöver du genomgå en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande en säkerhetsprövningsintervju med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Vid säkerhetsprövningen utreds du som person, din bakgrund och dina relationer ur ett säkerhetsperspektiv. I samband med din anställningsintervju får du mer information om säkerhetsprövning och eventuella blanketter att skriva under.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

I anställningen ingår en obligatorisk kriminalvårdsutbildning. Den kan komma att genomföras på annan ort. Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt. Det innebär att du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

Läs mer om förutsättningar kring anställningsform här: https://www.kriminalvarden.se//jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/anstallningsform-kriminalvardsutbildning/
Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval vilket innebär att intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Jobba Som Account Manager

Ansök    Apr 26    Getdet AB    Account manager
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager! Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Ansök    Apr 26    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsför... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jästbolaget söker processoperatörer inför sommaren 2024

Jästbolaget har sedan 1893 varit Nordens ledande producent och leverantör av jäst, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är marknadsledande på den svenska och norska marknaden och har även en betydande export. Med lång erfarenhet och skickliga anställda producerar vi olika sorters jäst av hög kvalitet för bl.a. bakning, vintillverkning och djurfoder. Genom en avancerad biokemisk process, utförd i vår automatiserad anläggning norr om Stockholm, fram... Visa mer
Jästbolaget har sedan 1893 varit Nordens ledande producent och leverantör av jäst, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är marknadsledande på den svenska och norska marknaden och har även en betydande export. Med lång erfarenhet och skickliga anställda producerar vi olika sorters jäst av hög kvalitet för bl.a. bakning, vintillverkning och djurfoder. Genom en avancerad biokemisk process, utförd i vår automatiserad anläggning norr om Stockholm, framställer vi våra produkter. Vi bedriver även ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer samt att förbättra befintliga. Jästbolaget ingår i Orkla-koncernen och utgör en central del av Orkla Food Ingredients och KåKå-gruppen.
Som processoperatör på Jästbolaget har du ansvaret för att paketera jästen vid våra olika produktionslinjer. Detta innebär främst att du hanterar paketeringsmaskiner men även en del manuellt arbete förkommer. Vid paketering av jäst ingår rengöring av utrustning, både manuell och automatisk samt visst underhåll av utrustning.
I arbetet ingår också att övervaka kvalitén och rapportera avvikelser samt att ge statistik- och uppföljningsunderlag. Att bereda vissa processhjälpmedel tex saltlösning och stärkelselösning förekommer också. En viktig del av arbetet är också att tillsammans med kollegor vara engagerad i arbetsmiljön, särskilt genom att lyfta fram eventuella risker och ge konstruktiva förbättringsförslag. Du kommer att ingå i ett team med ett tiotal kollegor men samtidigt är vissa delar arbetet självständigt.
Då vår produktion går dygnet runt innebär det att arbetet sker i tvåskift, normalt måndag till fredag förlagda förmiddagar 7-15 och eftermiddagar 15-23. Generellt varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag. Under högsäsong förekommer också vissa helger och nätter.
Vi söker dig som vill få kunskap och förståelse hur en livsmedelsproduktion fungerar, gillar att arbeta både självständigt och i skift. Då du kommer arbeta med livsmedel och vi är BRC certifierade är det meriterande om du är välbekant med matsäkerhet samt har arbetat under hygienkrav och med ett systematiskt arbetssätt. Vidare har du praktisk fallenhet och intresse för teknik och underhåll samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Truckkort är önskvärt men inte ett krav. Du är över 18 år och har en avslutad gymnasieutbildning.
Som person är du ansvarstagande, noggrann och effektiv. Du är engagerad och tycker om att arbeta med kroppen. För att lyckas med arbetsuppgifterna behöver du vara bra på att samarbeta men samtidigt ha en god förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du är ordningsam och har förmåga att behålla lugnet även när det inte går som man tänkt sig. Att du delar våra värderingar modig, pålitlig och inspirerande ser vi som en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi söker nu processoperatörer till vår Produktion med placering är på Jästbolaget i Rotebro. Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande. Tillträde snarast möjligt i maj och viktigt att du kan arbeta under hela juli och början av augusti. Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Apr 26    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Allmänspecialist till Norrvikens vårdcentral!

Ansök    Apr 26    REGION STOCKHOLM    Specialistläkare
Vår härliga och mycket familjära vårdcentral ligger i norra Sollentuna, precis i anslutning till Norrvikens pendeltågsstation och ett härligt bostadsområde. På vårdcentralen är vi ett team på ca 22 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner: fasta distriktsläkare samt ST & AT-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer ... Visa mer
Vår härliga och mycket familjära vårdcentral ligger i norra Sollentuna, precis i anslutning till Norrvikens pendeltågsstation och ett härligt bostadsområde.

På vårdcentralen är vi ett team på ca 22 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner:
fasta distriktsläkare samt ST & AT-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt fantastiska team! Vi är ett sammansvetsat team med högt i tak! Här blandas allvar med lättsamheter. 

Vi känner våra patienter väl och det är en mycket mysigt och familjär stämning hos oss, och vi söker en till familjemedlem! 

Vi erbjuder invånarna och våra patienter god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vi ansvarar för cirka 8000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Vi har även en välbemannad psykologmottagning. Du kan läsa mer om oss på Norrvikens vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med bra arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö i trevliga lokaler och kontinuerlig kompetensutveckling för dig i din yrkesprofession. Självklart har du möjligheten till distansarbete hos oss! Vi arbetar mycket med digitala kanaler och digitala möten!

SLSO erbjuder flera förmåner, bl.a har vi friskvårdsbidrag, fri sjukvård och erbjuder möjlighet till löneväxling. Här har vi ett generöst friskvårdsbidrag på 5000kr årligen samt ett väldigt förmånligt pensionsavsättningsavtal som utmärker sig väldigt gentemot andra arbetsgivare. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Modern sjukvård kräver att vi samarbetar som välfungerande team för att säkerställa en god
patientsäkerhet. Vi lägger en stor vikt på teamarbete eftersom vi vet att kvaliteten i vården ökar genom ett teambaserat omhändertagande där olika yrkeskategorier samarbetar. Teamet runt patienten ska tillsammans skapa hög tillgänglighet, tidig upptäckt av psykisk ohälsa samt erbjuda patienterna stöd till egenvård, bedömning, behandling och uppföljning. 

Arbetsbeskrivning:

Som allmänspecialist träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysiskt. Du handleder AT, ST & BT- kollegor och stöttar övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar. Du drivs av kvalité i ditt arbete och är en god samarbetspartner bland kollegerna. Här finns möjlighet till olika ansvarsområden där du har dina specialintressen!

Välkommen till ett meningsfullt jobb!

Kvalifikationer:

Specialist i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. 100% enligt överenskommelse. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är lyhördhet, flexibilitet och nytänkande.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Behöriga lärare i Ma/En till Introduktionsprogrammet - Häggviks gymnasium

Häggviks Gymnasium är en fristående anpassad gymnasieskola samt gymnasieskola för elever inom AST belägen i Sollentuna. Inom den anpassade gymnasieskolan erbjuder vi nationella och individuella program. Gymnasieskolan vänder sig till elever som är diagnosticerade inom autismspektrum där vi erbjuder introduktionsprogrammet individuellt alternativ. I anslutning till skoldagen erbjuds även korttidstillsyn (fritids). Med kompetenta och engagerade medarbetare ... Visa mer
Häggviks Gymnasium är en fristående anpassad gymnasieskola samt gymnasieskola för elever inom AST belägen i Sollentuna. Inom den anpassade gymnasieskolan erbjuder vi nationella och individuella program. Gymnasieskolan vänder sig till elever som är diagnosticerade inom autismspektrum där vi erbjuder introduktionsprogrammet individuellt alternativ. I anslutning till skoldagen erbjuds även korttidstillsyn (fritids). Med kompetenta och engagerade medarbetare baserar vi utbildningen på varje elevs förmågor och förutsättningar. Häggviks Gymnasium drivs av Utvecklingspedagogik Sverige AB. Utvecklingspedagogik bedriver utbildnings- och omsorgsverksamhet som ger ökad kunskap, livskvalitet och delaktighet i samhället för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Samtliga verksamheter präglas av hög kvalitet, ständig utveckling och individfokus.
Vi söker nu 2 lärare med behörighet i första hand för undervisning i grundskolans årskurser 4-9. Två lärare med erfarenhet av undervisning i svenska, matematik och engelska. Ni kommer att undervisa elever på gymnasiets introduktionsprogram - Individuellt alternativ - elever med diagnoser inom AST/NPF. De elever som har betyg från grundskolan erbjuds undervisning i gymnasiekurser.

Då alla våra elever har omfattande stödbehov är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och van vid att använda olika metoder och verktyg för att eleverna når behörighet för gymnasieskolans yrkesprogram.

Våra elever har behov av mentorer på plats - därför söker vi dig som vill arbeta heltid.

Totalt är idag 30 elever inskrivna på programmet. Undervisningsgrupperna är förhållandevis små - 5-10 elever i varje grupp. Våra lärare arbetar nära varandra och om utrymme finns, i två-lärarsystem. Det är därför viktigt att du kan samverka i t ex gemensamma och ämnesövergripande projekt.

Våra lärare har ett särskilt intresse för elever i behov av särskilt stöd och det är därför meriterande om ni tidigare arbetat riktat med målgruppen. Vi förväntar oss också att ni aktivt är med och bidrar i elevhälsoarbetet.

Arbetet ställer höga krav på god kommunikation och och att ni uttrycker er väl på svenska i såväl tal som skrift.

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är en semester- eller ferietjänst - valet är ert.

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi kommer att ha intervjuer löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan annonstidens utgång.


 
Vi erbjuder dig
• En attraktiv arbetsgivare som ser medarbetarens kompetens som viktig för fortsatt utveckling
• Ett arbete där de vi är till för, elever och brukare, alltid är i fokus
• Ett företag med hög kvalitet som kännetecknas av ständig utveckling
• En arbetsplats med trygg och välkomnande atmosfär med aktiva och kompetenta kollegor
• En arbetsmiljö som är tillåtande, utmanade och kreativ
• Friskvårdsbidrag och andra erbjudanden via vår förmånsportal.
• Vi tillämpar individuell lönesättning
• Vi har kollektivavtal

Ett arbete som utförs tillsammans med positiva och engagerade kollegor där stort fokus och engagemang ligger på våra elever. En arbetsplats som präglas av en välkomnande atmosfär där idéer och tankar tas tillvara.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Välkommen med din ansökan!

Vi väljer att hantera denna rekrytering internt och avböjer alla eventuella erbjudanden om hjälp med rekrytering från externa företag. Visa mindre

3rd Line Specialist

Nu söker vi en 3rd Line Specialist till vår kund i Sollentuna. Sök tjänsten idag! Om företaget Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. De är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa deras kunder att hushålla med deras gemensamma resurser. De erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet. Genom åren har de har hjä... Visa mer
Nu söker vi en 3rd Line Specialist till vår kund i Sollentuna. Sök tjänsten idag!

Om företaget

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. De är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa deras kunder att hushålla med deras gemensamma resurser. De erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.

Genom åren har de har hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. De mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I deras mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.

Sedan starten 1995 har de samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar de upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.

Infometric’s huvudkontor är placerat i Sollentuna och de är omkring 55 anställda. 

Om tjänsten

Som specialist på tredje linjen kommer du att fungera som en länk mellan andralinjen och utvecklingsteamet.

Den ena delen av tjänsten består av att hjälpa kunder och användare med din expertis inom mätteknik på ett effektivt och smidigt sätt. Du kommer att bistå med avancerad teknisk support genom att felsöka och lösa komplexa IT-incidenter samt tillhandahålla korrekt underlag till utveckling för vidare hantering.

Den andra delen är att säkerställa att Infometrics egenutvecklade AMR-system har en smidig och effektiv drift. 

I rollen kommer du att tillhöra en funktion inom företagets utvecklingsavdelning.

Vi söker dig som

Avslutad gymnasieutbildning inom exempelvis IT, teknik eller el.
Tidigare erfarenhet av mätteknik och/eller fastighetsautomation.
Flytande svenska i både tal och skrift.
Engelska på gymnasienivå.
Vi ser gärna att du bor på norra sidan av Stockholm.


För att vara framgångsrik i rollen bör du vara en strukturerad och noggrann person som är skicklig på att prioritera dina arbetsuppgifter rätt. Då rollen innefattar kundkontakt ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service. Vidare bör du vara pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med kunder.

Övrigt

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos vår kund. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]

Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Customer Care Specialist to BMW Northern Europe

We are now looking for a Customer Care Specialist to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for Customer Service! What awaits you? As a Customer Care Specialist... Visa mer
We are now looking for a Customer Care Specialist to one of the world´s most leading manufacturers of cars and motorcycles – the BMW Group. Everyone who works within the BMW Group is proud to be able to deliver cars, financial services and customer experiences with the highest quality. Customers all over the world are proud to drive a BMW. Do you also want to be proud? Share your passion for Customer Service!

What awaits you?
As a Customer Care Specialist you will work with a team of experienced specialists to manage areas of operations that are vital to a successful Customer Support. For the right person with the right mindset there is a great opportunity to be a major part in setting the processes, ensuring communication to stakeholders and steering the Service Partners and Providers to deliver a true premium customer experience. It is a role with big responsibilities, as well as big impact.

In this function your main responsibilities and tasks will be:
• In the role of Customer Care Specialist, you work closely with the team in order to ensure that partners and stakeholders deliver a premium service to the end customer.
• Guiding BMW Customer Service agents and Authorized workshops how to manage more challenging customer matters, including in Consumer Law topics.
• Steering the Service Partners and Assistance Providers to ensure that customers receive repair and roadside assistance services that they are entitled to and with the customer experience in focus.
• Support the market teams and dealers continued implementation of a Proactive service process.
• Developing and implementing policies and procedures for the management of these topics in the region.

What should you bring along?
You have good experience of customer care, and a mindset of how premium customer care can be delivered. Preferably you have experience from the automotive industry, either on the importer side or from the dealership side. It is beneficial if you have a good understanding of the service and repair business. If you have experience from the insurance industry and have dealt with cases involving customers and vehicles, this is also of interest.

• At least 2 years´ experience working for vehicle OEM in aftersales, vehicle insurance provider or similar experience
• Excellent communicator (written and verbal)
• Analytical mind-set and systematic approach
• Self-driven and proactive approach, this role requires own initiative.
• You need to be fluent in written and verbal in both English and one of the Scandinavian languages (Swedish, Danish or Norwegian).

We will place great emphasis on your personal characteristics.

What does it mean to work for BMW?
At BMW Group, everything starts with passion. It turns a profession into a vocation. It drives us to keep reinventing mobility and bring innovative ideas onto the roads. Enthusiasm for joint projects turns a team into a strong unit where every opinion is valued. It is only when expertise, highly professional processes and enjoyment of work unite that we can shape the future together. Whatever your heart´s desire – in the BMW Group, you will find a wide range of departments and disciplines across the world where you can share your professional passion with us.

Further information
The position is located at BMW´s Nordic head office in Sollentuna / Silverdal. The premises are modern and include a lunch restaurant as well as access to a gym. This is a full-time consultant position starting immediately or by other agreement. Are you looking for an exciting challenge? Read more about BMW and your future career; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc  We look forward receiving your application at www.jurek.se  in either Swedish or English. For any questions please reach out to the responsible Consultant Manager Victoria Tjernström, [email protected] Visa mindre

Lagermedarbetare på deltid sökes

Ansök    Apr 26    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit söker nu efter en lagermedarbetare till vår kund i norra Stockholm.Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut. Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjlighete... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en lagermedarbetare till vår kund i norra Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.
Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om kunden:Kunden är en leverantör av högkvalitativa lösningar inom svensk industri. Med årtiondens erfarenhet och en passion för innovation strävar de efter att erbjuda kunder effektiva lösningar som möter deras specifika behov och krav.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mångsidiga och varierar mycket från dag till dag för att säkerställa en smidig drift och hantering av verksamheten. En typisk dag kan inkludera allt från att ta emot och hantera leveranser av varor till att plocka och förbereda ordrar för leverans. Dessutom kan du förvänta dig att ta hand om administrativa uppgifter som att hantera dokumentation. Den mångsidiga karaktären av denna roll ger dig möjlighet att vara involverad i olika aspekter av verksamheten och utveckla en bred uppsättning färdigheter inom logistik och administration.Vem vi söker:Vi söker en ung och engagerad person som är en driven lagspelare och brinner för att leverera utmärkt service. Som en del av teamet kommer du att ha möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. Din förmåga att kommunicera effektivt och skapa positiva relationer är avgörande när du interagerar med både kollegor och kunder. Dessutom krävs det att du har goda kunskaper i engelska och är bekväm med att använda datorer för att hantera olika arbetsuppgifter.
Plats: Sollentuna
Start: Omgående
Lön: Lön enligt ök.
Arbetstid: Deltid - Förmiddag med möjlighet till heltid
Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska till vårdcentral i Kista

Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt.    På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en sjuksköterska till en vårdcentral i Kista.    Tidsperiod: v.30-35 Omfattning: 100% Arbetstider: Dagtid   Arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdcentra... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en sjuksköterska till en vårdcentral i Kista. 
 
Tidsperiod: v.30-35
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdcentral.
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Payroll Consultant - Agda PS

Välkommen till Azets, ett outsourcingbolag där du får arbeta med välkända kunder i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Gillar du ett kundnära arbete och säkerställa kvalité i lönearbete? Då välkomnar vi dig till vårt familjära team i Rotebro.  Arbetet som Payroll Consultant består till stor del av kvalitetssäkring av leverans av svenska löner mot kund, men även automatisering av delar i löneprocessen samt ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien... Visa mer
Välkommen till Azets, ett outsourcingbolag där du får arbeta med välkända kunder i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Gillar du ett kundnära arbete och säkerställa kvalité i lönearbete? Då välkomnar vi dig till vårt familjära team i Rotebro. 

Arbetet som Payroll Consultant består till stor del av kvalitetssäkring av leverans av svenska löner mot kund, men även automatisering av delar i löneprocessen samt ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien. Daglig kundkontakt som lönespecialist med rådgivning/support i löne- och HR frågor till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda. Tillsammans med kollegor och kund utvecklar du löpande dina kunder och har fokus på affärsutveckling.  Välkommen till Azets, ett outsourcingbolag där du får arbeta med välkända kunder i en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Gillar du ett kundnära arbete och säkerställa kvalité i lönearbete? Då välkomnar vi dig till vårt familjära team i Rotebro. 

Arbetet som Payroll Consultant består till stor del av kvalitetssäkring av leverans av svenska löner mot kund, men även automatisering av delar i löneprocessen samt ett nära samarbete med våra kollegor i Rumänien. Daglig kundkontakt som lönespecialist med rådgivning/support i löne- och HR frågor till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda. Tillsammans med kollegor och kund utvecklar du löpande dina kunder och har fokus på affärsutveckling.  

Arbetet innebär också 
* Ansvara för dina kunder gällande löneleverans, service, relation och lönsamhet 
* Att driva och utveckla kunden enligt uppsatta mål för att leverera enligt strategi 
* Hantera tolkning av kollektivavtal, reseräkningar och friskvårdsbidrag 

Vi söker dig som har 
* Minst två års erfarenhet från självständigt lönearbete 
* Erfarenhet av Agda 
* Goda kunskaper i Engelska & svenska 
* Teamfokus och gärna stöttar upp dina kollegor 

Excel vana är meriterande. Tidigare erfarenhet av att jobba som konsult ses som mycket meriterande.  

Azets erbjuder dig 

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom lön, ekonomi och HR. Vi är drygt 350 st i Sverige, vårt mål är att leverera en personlig upplevelse till våra kunder och medarbetare, både digitalt och genom personliga möten. Är du personen som dagligen ser förbättring, effektivisering och utveckling kommer du trivas bra på Azets, för oss är innovation och affärsnytta två viktiga fokusområden. Som ett modernt, väletablerat företag värnar vi om våra medarbetares välmående och utveckling. Därför erbjuder vi alla våra konsulter bla: 
* En fantastisk utvecklingsresa inom branschen med möjlighet att fördjupa sig i någon av våra specialistområden (System, kund, HR mm) 
* Utvecklingsaktiviteter och utbildningar utöver utvecklande arbetsuppgifter 
* Förmånen att kostnadsfritt auktorisera dig som lönekonsult hos SRF. 
* Smarter working – ett arbetssätt som ger dig flexibilitet att arbeta både hemifrån och på kontoret för en bra balans mellan arbete och privatliv 
* Wellbeing paket med schysst friskvårdsbidrag, kostnadsfri massage på kontoret och hälsofrämjande aktiviteter 

Bli en del av Amazing Azets 

Placering är i Rotebro, Sollentuna och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Startdag enlig överenskommelse. Varmt välkommen att bli en del av Amanzing Azets! 

Vid frågor, kontakta: 

Jessica Ahlström, Consultant Manager, [email protected]  

Mikaela Karlström, Talent Acquisition & Employer Branding, [email protected] 

#LI-Hybrid #LI-MK1 Visa mindre

Lärare till mellanstadiet sökes

Stockholm International Academy i Häggvik, Sollentuna, öppnades 2016 i ett lugnt område nära till pendeltåg och buss. Skolan är har ändamålsenliga och fräscha lokaler bl.a. egen idrottshall och har ca 350 elever från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vi är en friskola som följer den svenska läroplanen. Undervisningen sker på svenska. Våra speciallokaler för t.ex. slöjd, hemkunskap, NO är alla välutrustade och stimulerar till kunskap och kreativitet... Visa mer
Stockholm International Academy i Häggvik, Sollentuna, öppnades 2016 i ett lugnt område nära till pendeltåg och buss. Skolan är har ändamålsenliga och fräscha lokaler bl.a. egen idrottshall och har ca 350 elever från förskoleklass upp till och med årskurs 9.
Vi är en friskola som följer den svenska läroplanen. Undervisningen sker på svenska.
Våra speciallokaler för t.ex. slöjd, hemkunskap, NO är alla välutrustade och stimulerar till kunskap och kreativitet.
Skolan har 2 skolgårdar som inbjuder till lek och rörelse. En liten skog är en av våra närmsta grannar.
Skolan har ett fritidshem för de yngre och fritidsklubb för de lite äldre eleverna.
Elevhälsan är drivande i olika elevärenden och kan stötta medarbetare vid behov. Skolan har en tydlig värdegrund där kunskap och demokrati står i fokus. Varje elev ska kunna utvecklas så långt som möjligt. Vi ligger över rikssnittet i behöriga medarbetare på skolan. Vi har en systerskola i södra Stockholm som vi samarbetar mycket väl med.
På skolan har vi 3 arbetslag, låg, mellan och högstadiets arbetslag. Vi arbetar mycket med kompetensutveckling för alla medarbetare.
Du ska:
vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska, matematik och NO i grundskolans åk 4-6
ha erfarenhet av att undervisa i grundskolans åk 4-6
obehindrat kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.Du bör vara:
tydlig i ditt ledarskap
van att arbeta digitalt
flexibel och samarbetsvillig
väl förtrogen med grundskolans läroplan, även de allmänna råden
ansvarstagande
duktig på att möta elever och föräldrar
initiativtagande
självgående
behörig att undervisa i svenska som andraspråk och van vid ett språkutvecklande arbetssätt.Vi erbjuder:
stimulerande och utmanande arbetsuppgifter
hjälpsamma kollegor och skolledning
friskvårdsbidrag
regelbunden kompetensutveckling för medarbetare
frihet under ansvar
en organisation med korta beslutsvägar
en välkomnande atmosfär i lärarkollegiet
avgiftsfri lunch om man äter pedagogisktTillträde i augusti 2024
Tjänsten har provanställning i högst 6 månader. Skolan har kollektivavtal med Almega. Tjänsten är en ferietjänst.
Vi har löpande intervjuer så tveka inte att snabbt skicka in din ansökan till denna fina tjänst! Visa mindre

Nattpersonal sökes till barn & ungdomsboende enligt LSS, Sollentuna

Ansök    Apr 26    AB Solom    Stödassistent
Har du ett brinnande intresse för att arbeta med barn och unga i behov av stöd, omsorg och pedagogiskt stöd? Då tror vi att du kommer att trivas bra hos oss! Landsnoravillan är ett barn- och ungdomsboende enligt LSS, beläget i mysiga villakvarter i Edsviken, Sollentuna. Din roll som Stödassistent Vi bygger på vårt team på Landsnoravillan och söker nu en vaken nattpersonal. Arbetet innebär att ge barnen stöd i deras hem vad gäller omvårdnad, ADL, so... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för att arbeta med barn och unga i behov av stöd, omsorg och pedagogiskt stöd? Då tror vi att du kommer att trivas bra hos oss! Landsnoravillan är ett barn- och ungdomsboende enligt LSS, beläget i mysiga villakvarter i Edsviken, Sollentuna.Din roll som Stödassistent
Vi bygger på vårt team på Landsnoravillan och söker nu en vaken nattpersonal.

Arbetet innebär att ge barnen stöd i deras hem vad gäller omvårdnad, ADL, social träning samt en stor mängd fritidsaktiviteter. Du arbetar utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt samt tydliggörande pedagogik.

I arbetet ingår även kontakt med anhöriga, dokumentation, matlagning och övrigt praktiskt hushållsarbete. Du ger adekvat pedagogiskt stöd till de boende och följer de pedagogiska handlingsplaner som finns upprättade. Du säkerställer även delaktighet och inflytande hos den boende. Självklart har du ett riskmedvetet förhållningssätt.

Arbetstiderna är förlagda på ett rullande schema och från klockan 21:00-08:10.

Din profil
För att kunna arbeta hos oss, krävs att du:

- Är undersköterska, socialpedagog eller barnskötare.
- Har erfarenhet av barn/ungdomar med utvecklingsstörning.
- Har lätt för att tala och skriva svenska.

Du känner glädje i att hjälpa och stötta människor i vardagen. Du har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt och kan självständigt hantera olika situationer utifrån varje individs förutsättningar och behov. Som person är du stabil, trygg och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
SOLOM erbjuder en arbetsplats med glädje, engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag och Edenred Rikskortet (subventionerad lunch) och självklart har vi kollektivavtal.

 

Om SOLOM

SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom äldreomsorg och LSS. Vi bildades 2013 och är något så unikt som ett kommunägt vård- och omsorgsföretag. SOLOM är en av Sollentunas största arbetsgivare och finns idag på ett 30-tal platser i kommunen. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv. Läs mer om oss på www.solom.se

Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande.

Om SOLOM


SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom äldreomsorg och LSS. Vi bildades 2013 och är något så unikt som ett kommunägt vård- och omsorgsföretag. SOLOM är en av Sollentunas största arbetsgivare och finns idag på ett 30-tal platser i kommunen. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv. Läs mer om oss på www.solom.se


Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande. Visa mindre

Senior Electrical Engineer

We have an exciting opportunity for an Senior Electrical Engineer to join Suir Engineering. This position will be based on a Data Centre project in Vasteras, Sweden. Here in Suir Engineering we are a leading international provider of innovative Mechanical, Electrical and Instrumentation Engineering Solutions. Our core sectors are Energy, Power and Renewables, Pharma, Food & Beverage, and Data Centres. We provide best in class contracting solutions with i... Visa mer
We have an exciting opportunity for an Senior Electrical Engineer to join Suir Engineering. This position will be based on a Data Centre project in Vasteras, Sweden.

Here in Suir Engineering we are a leading international provider of innovative Mechanical, Electrical and Instrumentation Engineering Solutions. Our core sectors are Energy, Power and Renewables, Pharma, Food & Beverage, and Data Centres. We provide best in class contracting solutions with in-house, flexible resources capable of delivering a personable and consistent service to our customers. Over the past 40 years we have delivered projects for Irish and multinational clients across the globe. We are currently expanding significantly, and are delivering large scale projects across Ireland, the U.K, Germany, Denmark and Sweden.

We recognise that continued business success depends on our commitment to and development of our people. We are determined to create a diverse and equal workforce and to ensure our company appeals to the best and brightest people. We wish for all employees to realise their full potential and have the opportunity to grow and develop during their career with Suir. We are also working continuously to promote a culture of positive wellbeing through our wellbeing programmes and supports to employees and their families through our Employee Assistance Programme and the Lighthouse Club.

What you will be doing?
Development and review of schematic drawings and single line diagrams
Complying with specific project safety requirements
Specification, selection and procurement of the range of equipment
Preparation and interpretation of technical specifications and enquiry documentation
Assist with the preparation of technical and contract documentation for issue.
Monitor progress against the program and issue progress reports.
Prepare method statements and risk assessments.
Carry out document control, recording and transmitting information.
Liaising and co-ordinating with clients, other members of the design team and contractors on technical issues.
Managing all technical queries on site and assist project team in all site electrical engineering issues to include: the management, the planning, the testing and commissioning and the handover of all project systems.
Prepare programs using MS project.
Plan, schedule, conduct, and coordinate program of assigned engineering work and projects.
Assemble bid, approval, and construction issue drawing packages.
Evaluate the effectiveness of the design and change if necessary.
Estimate cost, reliability, and safety factors.
Use computers extensively to produce and analyse designs.
Supervise technicians and other engineers during development phase.
Any other reasonable and relevant duties as requested by your manager, necessary to meet the ongoing needs of the company.


Is this the job for me?
Suitable Candidates must have a third level degree in Electrical Engineering with 5+ years’ experience working as an Electrical Engineer.
Excellent oral and written communication skills.
Experience working in the power and renewables sector
Ability to prioritise workload according to deadlines together with a high attention to detail.
Ability to influence colleagues at all levels.
Enjoy working as part of a high performing team.


In return from Suir Engineering:
25 days annual leave
Competitive salary commensurate with experience
Rotation either 10 days on 4 off or 3 weeks on and 1 off,
Accommodation provided
Flights home
Hired Car
Country induction and tax services
Employee Wellbeing and Employee Assistance Programme
Educational Assistance and upskilling opportunities
Opportunities for international assignments to work on one of our other European projectsOur way of working?is called the Suir Way, designed to help us on a journey of continuous improvement.
Our people are empowered to make changes to ensure a quality install through effective ways of working.
Our people have a voice and feel empowered.
We have an in-built culture of innovation, learning and continuous improvement.
Value is delivered every step of the journey.?Our efficient processes deliver value.
We have a standard, consistent and fully integrated health, safety, environment, and quality system within the business.


Suir Engineering are an equal opportunities employer, we value our greatest asset …. our People. Visa mindre

Jobba Som Account Manager

Ansök    Apr 25    Getdet AB    Account manager
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager! Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på NetJobs Group i Stockholm för att jobba som account manager!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som account manager? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som account manager. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Apr 25    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Fältsäljare

Ansök    Apr 25    Getdet AB    Fältsäljare/Utesäljare
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsför... Visa mer
Sök jobbet som fältsäljare på Submit för att jobba som fältsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fältsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba som fältsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Kullens trafikskola Uppsala

Ansök    Apr 25    Kullens trafikskola AB    Trafiklärare
Jobbar du på trafikskola och vill byta miljö? En trafikskola med goda resultat, lång erfarenhet och kompetenta lärare. Kullens Trafikskola har gjort sig känd som Årets nyföretagare 2019 Sollentuna, en trafikskola man kan lita på, med service i toppklass och lärare med lång erfarenhet som resulterar i goda resultat för eleverna. Kullens kommer att öppna i Uppsala nya fräscha lokaler och med bra kommunikationsmedel. Vi söker nu en Trafiklärare med fr... Visa mer
Jobbar du på trafikskola och vill byta miljö?


En trafikskola med goda resultat, lång erfarenhet och kompetenta lärare.
Kullens Trafikskola har gjort sig känd som Årets nyföretagare 2019 Sollentuna, en trafikskola man kan lita på, med service i toppklass och lärare med lång erfarenhet som resulterar i goda resultat för eleverna.


Kullens kommer att öppna i Uppsala nya fräscha lokaler och med bra
kommunikationsmedel.


Vi söker nu en Trafiklärare med frihet ansvar under frihet.
Du som söker behöver vara en bra pedagog och en bra kollega. Viktigt att du är
lyhörd, serviceinriktad och tar stort ansvar. Vi vill att du har en positiv livssyn,
visar omtanke och hänsyn om kollegor och elever. Samtidigt är det viktigt att du är
flexibel och är en bra teamplayer.
Dina arbetsuppgifter blir att utbilda elever för att ta B-körkort. Är du intresserad av
att hålla kurser så finns det även möjlighet att få utökat ansvarsområde såsom att
hålla handledarkurser och Riskettan. Du behärskar Svenska i tal och i skrift, har du
dessutom kunskaper i andra språk är detta naturligtvis ett plus.
Beskrivning av kvalifikationer:
Godkänd av Transportstyrelsen Trafiklärare behörighet B. Har du övriga
behörigheter är det meriterande.


Om oss:
Vi är måna om våra kollegor och strävar efter att hålla oss uppdaterade genom att
kontinuerligt delta på kurser och fortbildningar. Vi erbjuder förhandlingsbar lön
med bra villkor.


Vill du jobba i en stressfri och flexibel miljö där vi har eleven i fokus?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Visa mindre

Semestervikarier sökes till hemtjänst i Sollentuna

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du redo för nya utmaningar och vill ha ett betydelsefullt samt omväxlande arbete i sommar? Vi söker nu flera kollegor som kan jobba dag, kväll och helger under sommarperioden. I hemtjänsten jobbar du i kundens egna hem med att ge vård och omsorg enl... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo för nya utmaningar och vill ha ett betydelsefullt samt omväxlande arbete i sommar?

Vi söker nu flera kollegor som kan jobba dag, kväll och helger under sommarperioden.

I hemtjänsten jobbar du i kundens egna hem med att ge vård och omsorg enligt biståndsbeslut och utifrån den individuell genomförandeplanen. Vi hjälper våra kunder med personlig hygien, måltider, inköp, städ och tvätt mm.

Vi söker dig som har en genuin servicekänsla, hög empatisk förmåga och ett stort intresse av att hjälpa äldre till en trygg och meningsfull tillvaro. Du sprider arbetsglädje och humor och löser de utmaningar som uppstår på vägen. Du har alltid en hand över för att hjälpa till och göra det där lilla extra som ger guldkant på tillvaron för våra kunder.

Du har ett stödjande förhållningssätt till dina arbetskamrater. Din lojalitet är absolut och ditt bemötande till kunder och kollegor är av bästa märke.

Om du känner att du passar in på ovanstående så är du varmt välkommen med din ansökan. Förutom genuin servicekänsla har du körkort samt goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska.

Varmt välkommen med CV och personligt brev Visa mindre

Elektriker

Ansök    Apr 25    Randstad AB    Robotoperatör
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och forma framtidens marina transporter? Vår kund är ledande inom innovation för en grönare framtid på våra sjöar och hav. Vår kund bryter ny mark inom marina transporter genom att skapa elektriska båtar och fartyg som sätter nya standarder för hastighet och räckvidd. Tack vare banbrytande teknologi som avancerade sensorer, datorsystem och hydrofoils, "flyger" deras farkoster över vattnet. Vi är för närvarande på jakt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och forma framtidens marina transporter?


Vår kund är ledande inom innovation för en grönare framtid på våra sjöar och hav. Vår kund bryter ny mark inom marina transporter genom att skapa elektriska båtar och fartyg som sätter nya standarder för hastighet och räckvidd. Tack vare banbrytande teknologi som avancerade sensorer, datorsystem och hydrofoils, "flyger" deras farkoster över vattnet.


Vi är för närvarande på jakt efter elektriker. Vi välkomnar sökande med praktisk erfarenhet oavsett vilken bransch den kommer ifrån.


Som en del av vår kunds team får du möjligheten att vara en del av en spännande och innovativ arbetsmiljö där du bidrar till att forma framtidens marina transporter. Vi och kunden erbjuder en dynamisk arbetsplats där du kommer att arbeta med banbrytande teknologi och vara en del av ett team som delar din passion för hållbarhet och innovation.

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att:


Arbeta i den elektriska verkstaden med förmontering av elektriska komponenter som är designade internt.
Arbeta i båtarna med installation av elektriska komponenter och kablar.
Bli en mästare på det kompletta elektriska systemet som tillhör de mest avancerade serieproducerade fritidsbåtarna idag, som innehåller internt designad elektronik, högspänningsdrivsystem och olika flygkontrollsensorer.
Driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter inom kvalitet, cykeltider, kostnadsminskning och processförbättring.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behöver du:


Ha erfarenhet och kunskap om att arbeta med ett brett utbud av elektriska system.
Vara van att använda och förstå elektriska scheman.
Ha erfarenhet av eller åtminstone ett starkt intresse för EV-system.
Erfarenhet av att arbeta med 400+ voltsystem.
Kunna kommunicera på Engelska
Ha erfarenhet att jobba utifrån EL - schema


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Tar du studenten och vill kickstarta din karriär redan i sommar?

Ska du ta studenten i vår och tänker satsa på karriär alternativt ta ett sabbatsår innan du studerar vidare? Då har vi rätt tjänst för dig! I rollen som säljare hos oss får du möjlighet att utmana dig själv, träffa nya människor och utvecklas som person. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet utan söker dig som är driven, social och som är beredd på att kämpa för att nå dina mål! Du kommer att bli en del av vårt vinnande team, och det är dem tillsamma... Visa mer
Ska du ta studenten i vår och tänker satsa på karriär alternativt ta ett sabbatsår innan du studerar vidare? Då har vi rätt tjänst för dig!


I rollen som säljare hos oss får du möjlighet att utmana dig själv, träffa nya människor och utvecklas som person. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet utan söker dig som är driven, social och som är beredd på att kämpa för att nå dina mål!


Du kommer att bli en del av vårt vinnande team, och det är dem tillsammans med vår team leader som kommer att utbilda och lära dig allt du behöver för att nå framgång inom försäljning.


Utöver det erbjuder vi dig även:
- En attraktiv lönemodell
- Motiverande säljtävlingar
- Kontinuerlig utbildning
- Roliga event


Så pratar du flytande svenska, kan jobba på heltid efter studenten och är beredd att satsa på din karriär? Tveka inte på att skicka in din ansökan, så berättar vi mer om hur du kan lyckas hos oss!


Om Expo Avenue:
Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Stockholm med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Stockholm.


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Farmaceut till Kronans Apotek i Häggvik

Ansök    Apr 25    Kronans Apotek AB    Receptarie
Välkommen till vår värld! ???? Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra! ???????????? Din roll som farmaceut för Kronans Apotek i Häggvik Vi söker... Visa mer
Välkommen till vår värld! ???? Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra! ????????????

Din roll som farmaceut för Kronans Apotek i Häggvik

Vi söker en driven och engagerad farmaceut till vårt apotek i Häggvik. Apoteket är beläget i den nya handelsplatsen i Häggvik Sollentuna, bredvid Willys och Citygross och i näheten finns massor med andra butiker, vårdenheter, gym och resturanger. Apoteket har bra förbindelser till Sollentuna centrum, Kista, centrala Stockholm och andra närliggande kommuner. Vi erbjuder också gratis parkering. Den typiska kunden hos oss är barnfamiljer, äldre, egenvårdskunder och receptkunder. Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av 2 farmaceuter samt 2 apotekstekniker som gemensamt tar stort ansvar för apoteket och skapar kundupplevelser i världsklass.

Det dagliga arbetet är omväxlande och innefattar allt ifrån rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lagerhållning, kampanjarbete, kvalité och utveckling. Möjligheten till att bli läkemedelsansvarig finns för rätt person. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och erbjuda bästa möjliga patientrådgivning samt skapa kundupplevelse i världsklass.
- Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik genom bra samarbete med dina kollegor.

Apoteket är öppet 10-19 på vardagar, 10-17 på lördagar och 11-16 på söndagar.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid/deltid och du välkomnas till apotekschef Nora Molazehi team. Önskad start enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas i rollen tror vi att du brinner för att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Vi tror också att du trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydligt uppsatta mål. På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet och tillsammans skapar vi en trevlig, välmående och trygg arbetsmiljö där vi växer, har roligt och delar med oss av våra framgångar. Till vår hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju.

I slutet av rekryteringsprocessen tillämpar vi en bakgrundskontroll på samtliga personer vi vill anställa, oavsett roll eller funktion. Då vi enbart tillämpar detta på slutkandidat informerar vi mer om det längre fram.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Apotekschef Nora Molazehi på tel. 0701981666

Varmt välkommen med din ansökan! ????

Kärnan inom Kronans Apotek handlar om att vi ska må bra tillsammans. När vi har meningsfulla uppgifter, omfamnar varandras olikheter och delar många skrattar kan vi göra stor skillnad tillsammans. Strävan om att må bra är något vi delar med våra fackliga parter och tillsammans arbetar vi för en värld som mår bra. För att komma i kontakt med facklig representant Stephanie Nielsen från Unionen, maila [email protected] och facklig representant Aisha Karimi från Sveriges Farmaceuter, maila [email protected].

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan! Visa mindre

Socialsekreterare till familjehemsvården

Ansök    Apr 25    Sollentuna kommun    Socionom
Vi söker en ny kollega som barnhandläggare till familjehemsvården! Placeringsenhetens familjehemsvård ligger under avdelningen Barn och Unga. På enheten arbetar idag 15 medarbetare, inklusive enhetschef och gruppledare. Enheten ansvarar för familjehemsvård, uppföljning av barnets vård, samt utredning och stöd till familjehem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner.  Enheten handlägger och ansvarar även för kommunens ensamkommande barn.  Arbetsuppgifter I... Visa mer
Vi söker en ny kollega som barnhandläggare till familjehemsvården!

Placeringsenhetens familjehemsvård ligger under avdelningen Barn och Unga.

På enheten arbetar idag 15 medarbetare, inklusive enhetschef och gruppledare. Enheten ansvarar för familjehemsvård, uppföljning av barnets vård, samt utredning och stöd till familjehem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner.  Enheten handlägger och ansvarar även för kommunens ensamkommande barn. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som barnhandläggare ansvar du för att följa upp barnets vård. Det är en utmanande, spännande och rolig tjänst. Du har ansvar för all myndighetsutövning gällande barnet och huvudansvaret för kontakten med barnets biologiska familj och nätverk. Vi lägger ett stort fokus på de placerade barnens och ungdomarnas skolgång och hälsa. Sollentuna har SkolFam. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och få kontinuerlig och nära arbetsledning från gruppledare. 

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har socionomexamen, gärna med flerårig erfarenhet av socialt arbete och goda kunskaper om lagstiftningen inom socialtjänstens område. Önskvärt är erfarenhet av arbete med familjehemsvård. Tidigare erfarenhet av myndighetsutövning är ett krav.

Arbetsuppgifterna kräver att du kan vara flexibel och att du har en god samarbetsförmåga. Du kommer ha många kontakter i arbetet vilket innebär att du behöver vara relationsskapande. Du behöver även ha ett strukturerat arbetssätt. I tjänsten ingår en del resor och körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
En arbetsplats med stort fokus på kvalitet och utvecklingsarbete. Vi är en erfaren arbetsgrupp som trivs bra tillsammans och som tycker att vi har roliga arbetsuppgifter som är viktiga. Hos oss har du möjlighet att vara med och utforma och utveckla arbetet. Vi har stimulerande och varierande arbetsuppgifter och vi gör skillnad för de människor vi möter.

Självklart har vi extern handledning. Sollentuna kommun har BBIC-licens och arbetar med MI och med Signs of Safety som förhållningssätt.

Vi erbjuder en tillsvidare anställning, heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning.

För tjänsterna krävs utdrag från misstanke-och belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Diakon till Sollentuna församling

Ansök    Apr 25    Sollentuna församling    Diakon
När vår kollega nu går i pension söker vi dig som vill vara med i utvecklingen av församlingens diakonala arbete. Vi söker dig som är vigd diakon i Svenska kyrkan har relevant akademisk utbildning, gärna socionom, då detta kompletterar och förstärker vår diakongrupp har god förmåga att möta människor i samtal, både enskilt och i grupp tycker om att arbeta utåtriktat och kan möta människor i olika situationer har lätt för att knyta kontakt med både ensk... Visa mer
När vår kollega nu går i pension söker vi dig som vill vara med i utvecklingen av församlingens diakonala arbete.

Vi söker dig som

är vigd diakon i Svenska kyrkan
har relevant akademisk utbildning, gärna socionom, då detta kompletterar och förstärker vår diakongrupp
har god förmåga att möta människor i samtal, både enskilt och i grupp
tycker om att arbeta utåtriktat och kan möta människor i olika situationer
har lätt för att knyta kontakt med både enskilda personer, organisationer och myndigheter och du har hjärta för att möta människor i utsatthet och i varierade livssituationer
har kunskaper om ekonomiskt stöd och rådgivning samt erfarenhet av kontakter med sociala myndigheter

Vårt diakonala arbete utgår från fokusområdena: att skapa mötesplatser som bygger på gemenskap, att möta behov av stöd samt främja existentiell hälsa i alla åldrar.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö, trevliga kollegor, möjligheter att vara med och påverka dina arbetsuppgifter, kompetensutveckling, handledning samt friskvårdsbidrag friskvård på arbetstid och friskvårdsbidrag.

Vill du veta mer Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta pastoralområdeschef Maja Holmberg Kujala 08-505 514 20, mailto:[email protected] eller HR Anna Wahlund 08 505 513 13, mailto:[email protected]

Ansökningar hanteras löpande och senast den 19 maj vill vi ha din ansökan. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Familjehemskonsulent

Ansök    Apr 25    Independent Youth AB    Socionom
Beskrivning Independent Youth AB är en väletablerad verksamhet som erbjuder konsulentstödd jour- och familjehem till socialtjänsten. Vårt huvudkontor är beläget i Sollentuna, och även om vårt primära fokus är Stockholmsområdet, har vi flertalet jour- och familjehem runt om i landet. Vi är nu inne i en expansionsfas och letar efter en ny kollega som vill vara med och driva företaget framåt. Du kommer att ingå i ett team av konsulenter som arbetar tillsamm... Visa mer
Beskrivning
Independent Youth AB är en väletablerad verksamhet som erbjuder konsulentstödd jour- och familjehem till socialtjänsten. Vårt huvudkontor är beläget i Sollentuna, och även om vårt primära fokus är Stockholmsområdet, har vi flertalet jour- och familjehem runt om i landet. Vi är nu inne i en expansionsfas och letar efter en ny kollega som vill vara med och driva företaget framåt.

Du kommer att ingå i ett team av konsulenter som arbetar tillsammans för att fortsätta utveckla företaget. Vi erbjuder en trygg anställning med flexibla arbetstider där du har stor inflytande över ditt arbetsschema men behöver vara förbered på att det även är ett behovsanpassat arbete.
Arbetsuppgifter
Som familjehemskonsulent hos Independent Youth AB kommer din främsta uppgift vara att stödja och handleda familjehem. Dina ansvarsområden inkluderar rekrytering, utredning och handledning av familjehem. Du tar emot förfrågningar och gör matchningar. Du kommer även ansvara för att följa upp vården, planera och genomföra kompetensutvecklande åtgärder för våra uppdragstagare, samt att ha ett nära samarbete med socialtjänsten och andra aktörer såsom vården och skolan. I ditt uppdrag ingår att förlöpande dokumentera samt att skriva månadsrapporten.

Arbetsplats och Arbetstid:
Som familjehemskonsulent har man möjlighet att ha flexibel arbetsplats. Man har möjlighet att jobbabåde hemifrån och på kontoret. Arbetstiden är också flexibel och utgår och planeras utifrån de placerade och familjehemmens behov. Jour kan förekomma.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning. Personlig lämplighet är av stor vikt för oss, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom socialt arbete. Du är sammarbetsvilligperson med förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt.
Erfarenhet inom LSS är särskilt meriterande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Modersmålslärare i finska

Vi söker en modersmålslärare i finska Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning.  Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och... Visa mer
Vi söker en modersmålslärare i finska
Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun.

Vi finns i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset i Sollentuna Centrum. Undervisningen bedrivs ute på de olika grundskolorna i kommunen samt via fjärrundervisning. 

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

 
Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan, både fysiskt på skolorna i Sollentuna kommun och via fjärrundervisning. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.

Det finns även möjlighet att inkludera undervisning i finska som språkval på en av kommunens grundskolor som en del av tjänsten. 

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av
modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.

Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och finska, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Kulturell medvetenhet
Pedagogisk insikt

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Personlig assistent Sollentuna/Rotebro

Ansök    Apr 24    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.    Jag är en kvinna ... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. 

 

Jag är en kvinna på 68 år som är rullstolsburen pga. sjukdom.

Jag söker nu en personlig assistant till en tjänst på 37,5 % och även timvikarier som kan hoppa in vid sjukdom och semester.

Då mina armar inte fungerar så behöver jag hjälp med det mesta i vardagen.

Du som söker ska vara kvinna pga arbetets natur.
Inga ryggproblem för det är manuella förflyttningar.
Prata flytande svenska för jag pratar väldigt otydligt och jag behöver hjälp med tolkning.
Ålder spelar inte så stor roll, ung till pigg pensionär.

Arbetstiden är förlagd som dygnspass kl 10-10 med sovande jour mellan kl 02-06

Timlön enligt gällande avtal mellan Fremia/Kommunal.
STIL blir din arbetsgivare och jag blir din arbetsledare.

Välkommen in med din ansökan med CV och referenser. Visa mindre

Säljare – ingen erfarenhet krävs

Tycker du också att försäljning verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är resultatinriktad? Då har du hittat det perfekta jobbet för dig att växa på! Vi letar just nu efter fler drivna säljare till våra projekt i centrala Stockholm. Vi erbjuder: Arbetstider förlagda kl. 09.00-18:00 mån-fre för telemarketing alternativt 12.00-21.00 för fieldmarketing. Provisionsbaserad lön, med garantilön. En familjär företagskul... Visa mer
Tycker du också att försäljning verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är resultatinriktad? Då har du hittat det perfekta jobbet för dig att växa på! Vi letar just nu efter fler drivna säljare till våra projekt i centrala Stockholm.
Vi erbjuder:
Arbetstider förlagda kl. 09.00-18:00 mån-fre för telemarketing alternativt 12.00-21.00 för fieldmarketing.
Provisionsbaserad lön, med garantilön.
En familjär företagskultur med stark teamkänsla
Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan
En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö
Omfattande utbildningsprogram med personlig coaching

Vi söker dig som är:
Duktig på att bygga relationer
Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt
Lösningsorienterad och samarbetsvillig
Självständig och resultatinriktad
Tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete i butik är meriterande.

Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss. Med känsla och förnuft, det är vi. Devi! Visa mindre

Simskolesamordnare i Turebergs simklubbs simskola

Turebergs simklubb finns i Sollentuna, strax utanför Stockholm. Vi har ca. 1600 aktiva medlemmar, varav ca. 1000 i vår simskoleverksamhet och 600 i övrig verksamhet, från nybörjar- till elitnivå. Klubben grundades år 1972 och vi har bedrivit simskoleverksamhet sedan år 2000. Verksamheten finns i Sollentuna sim & sporthall. Arbetsplatsen Sollentuna sim- & sporthall, med en 25 m bassäng samt en undervisningsbassäng. Som simskolesamordnare planerar du och led... Visa mer
Turebergs simklubb finns i Sollentuna, strax utanför Stockholm. Vi har ca. 1600 aktiva medlemmar, varav ca. 1000 i vår simskoleverksamhet och 600 i övrig verksamhet, från nybörjar- till elitnivå. Klubben grundades år 1972 och vi har bedrivit simskoleverksamhet sedan år 2000. Verksamheten finns i Sollentuna sim & sporthall.
Arbetsplatsen Sollentuna sim- & sporthall, med en 25 m bassäng samt en undervisningsbassäng.
Som simskolesamordnare planerar du och leder undervisningen i flera av våra simskolegrupper för barn från 5 år och uppåt. Du jobbar aktivt i vattnet och i nära samarbete med dina kollegor. Du ordnar diplom, skriver nivårekommendationer och kommunicerar med föräldrar på kanten. Du deltar i klubbens ledarmöten och ger din input på hur vi ständigt kan utvecklas tillsammans. Du är ett dagligt stöd och en god förebild för dina simlärarkollegor. Du stöttar även vår simskoleansvariga i det administrativa arbetet som sker på kansliet och fungerar som en kommunikationsbrygga mellan det praktiska arbetet i vattnet och det administrativa arbetet på kansliet. Det innebär att du förutom ditt arbete i vattnet med simskolegrupperna även befinner dig inne på kansliet ett antal timmar varje vecka.
Jobbet passar dig som...
i första hand är utbildad simlärare med erfarenhet av arbetet, men även dig med bakgrund som simmare/simtränare eller med erfarenhet av annat arbete med barn.
har god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera väl i både tal och skrift.
har mycket god vattenvana och goda simkunskaper.
är positiv, självständig och ansvarskännande.
tycker om att arbeta i team med andra och med barn i vatten.Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning, lön enligt överenskommelse.
Omfattning: Deltid ca. 25 timmar/vecka, inklusive lektions- och planeringstid. Möjlighet till mer tid finns beroende på dina önskemål och kvalifikationer.
Arbetstider: Söndag till torsdag eftermiddag/kväll, från kl.14:00 på vardagar och kl.15:45 på helgen.
Lön: Enligt överenskommelse.
Start: Augusti 2024 eller enligt överenskommelse.
Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha per mail [email protected] snarast, dock senast den 26 maj. Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande. Vid eventuell anställning ska aktuellt utdrag från belastningsregistret uppvisas.
Ytterligare upplysningar lämnas av klubbchef Josefin Sjövall på ovanstående mailadress eller per tel; 0707 253 996.
Se också vår hemsida
www.turebergsim.se Visa mindre

Allakando läxhjälp Sollentuna, privatlärare 2 lektioner/vecka, Matematik Gy

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Parkourtränare till våra barngupper sökes!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som brinner för parkour och vill lära ut dina kunskaper till barn. Du bör vara positiv och glad och såklart vara kunnig av att utföra parkour. Det är även en fördel om du erfarenhet av att leda stora barngrupper. Det är två grupper på tisdag... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som brinner för parkour och vill lära ut dina kunskaper till barn. Du bör vara positiv och glad och såklart vara kunnig av att utföra parkour. Det är även en fördel om du erfarenhet av att leda stora barngrupper. Det är två grupper på tisdagar nybörjare från 7 år och nyb/forts från 9 år, kl 17.00-19.30 i Tegelhagsskolan i Sollentuna. Kursstart vecka 35 och det är 10 ggr per termin med uppehåll vecka 44. Timlön utgår.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lite om Aktiv Ungdom Sollentuna: 
Vi är en ideell förening som strävar efter att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid. Vi har ett stort utbud av kurser inom bl a musik, balett, keramik, gymnastik, cirkusskola, parkour m fl. Visa mindre

Jobba som Kundtjänstmedarbetare med Berner Medical!

Vill du vara en del av Berner Medicals härliga kundtjänstteam? Vi söker en engagerad och pålitlig individ som kan hjälpa oss att ge bästa möjliga service! Berner Medical är en framstående leverantör inom medicinteknik och medicinska förnödenheter. Med en stark dedikation till innovation och service strävar Berner Medical efter att förbättra livskvaliteten för patienter och vårdgivare runt om i världen. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och skrädd... Visa mer
Vill du vara en del av Berner Medicals härliga kundtjänstteam? Vi söker en engagerad och pålitlig individ som kan hjälpa oss att ge bästa möjliga service!

Berner Medical är en framstående leverantör inom medicinteknik och medicinska förnödenheter. Med en stark dedikation till innovation och service strävar Berner Medical efter att förbättra livskvaliteten för patienter och vårdgivare runt om i världen. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar inom hälso- och sjukvårdssektorn har Berner Medical etablerat sig som en pålitlig partner för medicinska institutioner och vårdfaciliteter. Med en passion för att främja hälsa och välbefinnande är Berner Medical en drivande kraft i branschen, kontinuerligt strävande efter att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar som möter de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.

Tillsammans med Berner Medical söker vi nu dig som vill arbeta i en bred och dynamisk kundtjänstroll, där du kommer arbeta prestigelöst med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
• Ta emot och hantera ordrar via mail och telefon.
• Fakturering och krediteringar.
• Hantera inköp och leveranser.
• Arbeta mycket i vårt affärssystem för att upprätthålla ordning och reda.
• Hantera kommunikationen med leverantörer, inklusive uppföljning av leveranstider och att hålla koll på trender och kampanjer.
• Vid behov stötta upp med lagerhantering och leveranser.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Berner Medical, med kontor i Sollentuna. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas, och förväntas starta upp omgående. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Din profil
• Är noggrann, organiserad och prestigelös.
• Har en god kommunikationsförmåga och är bekväm med att hantera både mail och telefonsamtal.
• Har tidigare erfarenhet av liknande arbete och är van vid att arbeta i affärssystem.
• Är inte rädd för att ta initiativ och kontakta leverantörer vid behov.
• Har kunskap om att analysera försäljningstrender och kan planera inköp därefter.

Om du tror att du är rätt person för jobbet, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Upp till 52% provision

Att jobba som taxiförare är jätte kul då man träffar många trevliga kunder och hör många olika historier. Så man bör vara social och tycka om att träffa nya människor. Kunder finns det gott om då UBER och BOLT har expanderat explosivt den senaste året. Vi har alltid fler kunder än tillgängliga bilar. Så det betyder att om du har som ett mål att få ut en lön mellan 20,000 kr och 40,000 kr så är det helt möjligt och du är villig att jobba hårt. Dag eller n... Visa mer
Att jobba som taxiförare är jätte kul då man träffar många trevliga kunder och hör många olika historier. Så man bör vara social och tycka om att träffa nya människor.


Kunder finns det gott om då UBER och BOLT har expanderat explosivt den senaste året. Vi har alltid fler kunder än tillgängliga bilar. Så det betyder att om du har som ett mål att få ut en lön mellan 20,000 kr och 40,000 kr så är det helt möjligt och du är villig att jobba hårt. Dag eller nätt pass .


Du som söker ska ha taxilegitimation (TFL).


Har du Energi och viljan att jobba hårt och tjäna mycket pengar, så vill vi träffa dig idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Besiktningstekniker till Dekra - Akalla

Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt? Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos vår kund DEKRA! Vi söker nu en besiktningstekniker till Dekra i Akalla! Om tjänsten Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgas... Visa mer
Har du känsla för service och tycker om att träffa kunder i kombination med att jobba praktiskt?
Har du dessutom ett genuint intresse för fordon? Då kommer du att passa som besiktningstekniker hos vår kund DEKRA!
Vi söker nu en besiktningstekniker till Dekra i Akalla!


Om tjänsten
Som besiktningstekniker kommer du att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan samt se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav.
Din roll är viktig i säkrandet av kundnöjdheten då du dagligen möter, ger service till och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men också ser oss som deras framtida leverantör av besiktningstjänster.
Om dig
Vi söker dig som är nyfiken, serviceorienterad och förtroendeingivande. Du har lätt för att kommunicera och drivs av att göra ett bra jobb med hög kvalitet. Arbetet sker ofta självständigt och ställer därför krav på initiativförmåga och ansvarstagande, samtidigt som du ingår i en grupp med kunniga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Du trivs i mötet med kunden och brinner för att alltid göra det lilla extra och ge bemötande i världsklass!
Ett krav är att du är certifierad tekniker, K1. Vidare så har du slutförd gymnasieutbildning samt B-körkort för manuell.
Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.
Dekra erbjuder dig
En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling inom våra olika produkter
Fortlöpande intern utbildning
En teamkänsla, stöd av kollegor där vi hjälper varandra i vardagen
Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
Engagerat ledarskap
Balans mellan arbete och fritid
Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify

Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag


För mer info om tjänsten kontakta: [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Om Dekra
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt. Visa mindre

Exploateringsingenjör

Vi söker en exploateringsingenjörer till samhällsplaneringsenhetens mark- och exploateringsgrupp. Mark- och exploateringsgruppen består av ca 12 vassa kollegor som arbetar med att vara Sollentuna kommuns juridiska markägare och att utveckla marken genom våra samhällsbyggnadsprojekt . Som exploateringsingenjör är du med och utvecklar Sollentunas framtida stadsmiljö. Det innebär att du projektleder kommunens samhällsbyggnadsprojekt från tidigt skede til... Visa mer
Vi söker en exploateringsingenjörer till samhällsplaneringsenhetens mark- och exploateringsgrupp.

Mark- och exploateringsgruppen består av ca 12 vassa kollegor som arbetar med att vara Sollentuna kommuns juridiska markägare och att utveckla marken genom våra samhällsbyggnadsprojekt .

Som exploateringsingenjör är du med och utvecklar Sollentunas framtida stadsmiljö.
Det innebär att du projektleder kommunens samhällsbyggnadsprojekt från tidigt skede till genomförande. Du arbetar också brett med mark- och exploateringsfrågor ur tekniska, ekonomiska och juridiska perspektiv. Som exploateringsingenjör kommer du att ha mycket kontakt med fastighetsägare, kommuninvånare, byggföretag, andra myndigheter, representanter för andra förvaltningar inom Sollentuna kommun.

Exempel på konkreta arbetsuppgifter som ingår:

- Projektleda och delta i exploateringsprojekt
- Upprätta och omförhandla fastighetsjuridiska avtal såsom exempelvis markanvisningsavtal, exploateringsavtal, köpeavtal och olika markupplåtelseavtal
- Upprätta exploateringskalkyler
- Upprätta och genomföra markanvisningstävlingar
- Delta i detaljplanearbete
- Hantera lantmäterifrågor
- Ansvara för inköp och försäljning av hela eller delar av fastigheter
- Göra utredningar och rapporter

I kommunen pågår idag en mängd stora projekt. Omvandlingen av det gamla mässområdet i Tureberg till bostäder, omställning av Södra Häggvik där förbifart Stockholm kommer upp, till en ny modern stadsdel med ny pendeltågsuppgång. Väsjön, där en ny stadsdel växer fram och Helenelund dit tvärbanan ska dras samt mycket mer.

Samhällsplaneringsenheten arbetar proaktivt för att främja fullmäktiges övergripande uppdrag om inga utsatta områden, fler arbetstillfällen och ett klimatneutralt Sollentuna till 2030.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom samhällsbyggnad eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vidare behöver du flerårig erfarenhet av arbete med exploatering i kommunal eller privat regi, arbete med fastighetsrätt och fastighetsrättsliga avtal liksom av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation. Du har goda kunskaper i relevant lagstiftning såsom fastighetsjuridik, PBL och avtalsjuridik, god förhandlingsvana samt god svenska i tal och skrift.

Som exploateringsingenjör kommer du att möta och kommunicera med många olika aktörer i samhällsbyggnadsprocessen, leda utvecklingsprojekt och förhandlingar samt skriva avtal och rapporter. Vi tror att du behöver ha god samarbetsförmåga, förstå och tillämpa affärsmässiga principer, själv driva dina arbetsuppgifter, analysera och lösa komplexa problemställningar samt planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du behöver också behärska svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder
Sollentuna ligger mitt i möjligheterna – i en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, centrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar.

Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer. Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar tillsammans för ett bättre Sollentuna. Det handlar om allt från samhällsplanering, lov och tillsyn, byggprojekt och drift och förvaltning av såväl parker som gator i kommunen.

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling. https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Bergendal söker fastighetstekniker!

Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort... Visa mer
Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka – och rekommendera oss till kollegor och vänner. Bergendal är certifierade av Svanen, Safe Hotels samt ingår i Svenska Möten


Vi tror att du tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar, är bra på att samarbeta med många olika typer av personer. Du är en problemlösare utan dess like samt gillar ordning och reda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av styrsystem inom vvs och ventilation. Det är ett plus med erfarenheter av fastighetsskötsel och av systematiskt brandskyddsarbete.

Tjänsten

I rollen som fastighetstekniker sköter du sedvanliga arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. Dessutom ingår skötsel av vår trädgård såsom gräsklippning, lövblåsning, ogräsrensning, trädklippning och snöröjning. I tjänsten kan det förekomma viss jourverksamhet men den huvudsakliga arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Naturligtvis bidrar du till Bergendals gästbemötande samt att vara en drivande kraft som med stort engagemang stärker vårt team. För att kunna vara sitt bästa jag så är din arbetsplats bland de roligaste och tryggaste i branschen. Vi söker dig som förstår att själv bidra till att din arbetsdag fylls med glädje och skratt.

Som fastighetsskötare består din dag av underhåll, reparationer och den allmänna skötseln av våra fastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:


Utföra reparationer och underhåll av byggnader, inklusive målning.

Se till att fastigheterna är i gott skick, både invändigt och utvändigt.

Sköta trädgårdsarbete, snöröjning och andra utomhusrelaterade uppgifter.Vem är du?

Tidigare dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande uppdrag. Vi tror att du är van att arbeta såväl i grupp som självständigt under högt tempo, med också under betydligt lugnare förhållanden. Vi tror att du är noggrann ”doer” med breda kunskaper inom skötsel och underhåll gärna med vana av varierande ålder. Du tycker om hållbarhet och förstår att du kan påverka mycket genom ditt sätt att agera. Det är meriterande:


Erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande roll.

Grundläggande kunskap om rörläggning, elarbeten och andra reparationer.

Erfarenhet av att arbeta med fastighetssystem eller ärendehanteringssystem.

Certifieringar eller utbildning inom fastighetsunderhåll eller liknande områden.

Körkort B.Om Tjänsten

Anställningen är tillsvidare på 100% och vi tillämpar oss av provanställning på 6månader. Arbetstiden är förlagd till vardagar med viss jourverksamhet. Bergendal använder sig av årsarbetstid. Vi tycker om ett aktivt fritidsliv och vi förstår att vi som arbetsgivare måste tillmötesgå önskemål för att kunna ta tillvara detta. Anställningen kan påbörjas snart, beroende på förutsättningar, dock senast i Juni.

Skicka din ansökan till Håkan Holmgren på [email protected]

Om du har fler frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Håkan på 0703-111 577

Sista ansökningsdag är den 31:e maj, men intervjuer sker fortlöpande.


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Hundrastare

Vi söker en person som kan arbeta måndag-torsdag mellan ca 9-11, ibland någon timme extra. Detta är ett hunddagis, så promenaderna utgår alltid från samma ställe. Tjänsten är på 10 h/vecka, förmiddagar, med uppehåll i juli månad då vi har stängt för semester. Arbetsuppgifter: Promenera med hundar i grupp. Det blir två eller tre promenader per dag, så du behöver vara hundvan och ha god fysik! Vi söker endast dig som uppfyller dessa kriterier: -Du måste ha g... Visa mer
Vi söker en person som kan arbeta måndag-torsdag mellan ca 9-11, ibland någon timme extra. Detta är ett hunddagis, så promenaderna utgår alltid från samma ställe.
Tjänsten är på 10 h/vecka, förmiddagar, med uppehåll i juli månad då vi har stängt för semester.
Arbetsuppgifter: Promenera med hundar i grupp. Det blir två eller tre promenader per dag, så du behöver vara hundvan och ha god fysik!
Vi söker endast dig som uppfyller dessa kriterier:
-Du måste ha god hundvana! Har du utbildning eller erfarenhet är det meriterande.
-Du måste vara punktlig och noggrann! Våra hundar förlitar sig på att du kommer när du ska!
-Du måste älska och vara snäll med våra hundar. Vi jobbar endast med mjuka metoder och positiv förstärkning!
Detta passar inte dig som går på gymnasiet eller dig som vill ha sommarjobb! Dock välkomnar vi gärna äldre sökanden, inklusive pensionärer.
Tänk på det geografiska avståndet innan du söker tjänsten om du bor långt bort, så du verkligen kan arbeta endast ett par timmar om dagen och tycka att det är värt resvägen.
Vi förbehåller oss rätten att endast besvara ansökningar som uppfyller kraven på grund av vår arbetsbelastning i övrigt.
Välkommen med din ansökan på mail! Visa mindre

Vi söker en Montessorilärare/Förskolelärare till vår förskola

Vi söker en Montessorilärare/Förskolelärare/Montessoriassistent till Montessoriförskolan Tallbacken då en av våra medarbetare går i pension. Montessoriförskolan Tallbacken är Sollentunas största och äldsta Montessoriförskola. Vi har funnits sedan 1971. Förskolan är en ideell förening som drivs som ett föräldrakooperativ. På Tallbacken finns 57 barn och 11 personal som är fördelade på tre avdelningar. En småbarnsavdelning 1-3 år och två avdelningar för ba... Visa mer
Vi söker en Montessorilärare/Förskolelärare/Montessoriassistent till Montessoriförskolan Tallbacken då en av våra medarbetare går i pension.

Montessoriförskolan Tallbacken är Sollentunas största och äldsta Montessoriförskola. Vi har funnits sedan 1971.
Förskolan är en ideell förening som drivs som ett föräldrakooperativ. På Tallbacken finns 57 barn och 11 personal som är fördelade på tre avdelningar. En småbarnsavdelning 1-3 år och två avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Vi finns nära skog och naturomgivningar i vackra Edsviken.
Nära till kommunikationer med buss och tåg.
Husets arkitektur är specialanpassat till Montessori-pedagogiken. Tallbacken är en väl fungerande förskola med trygga barn, stabil ekonomi, engagerade föräldrar och erfarna lärare.
Montessoriförskolan Tallbacken är en välkänd förskola i Montessorikretsar både i Sverige och internationellt och Montessorilärarutbildningens AMI lärarkandidater gör sin praktik hos oss.


Din spelplan:
Som lärare/Montessoriassistent kommer du att arbeta i en fantastisk Montessorimiljö på vår stora avdelning där barnen är mellan 3-6 år. Här finns drygt 40 barn delade på 2 grupper. Du kommer att arbeta med erfarna pedagoger i en mycket kreativ och underbar Montessori miljö.

Din roll:
Arbetet på avdelningen med barnen, presentationer inom alla områden i Montessoripedagogiken. Leda samlingar, dokumentera i bild och skrift. Du är positiv, flexibel och brinner för Montessoriarbetet och lärande med barnen.

-Du har förmåga att kunna se och följa barnet.
-Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn och vuxna.
-Du tänker brett har förmåga att se vad som behöver utvecklas.
-Tycker om att möta föräldrar
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt engelska.
-It kunskaper i att arbeta i en plattform, vi använder Infomentor

Vi förutsätter:
Du är utbildad Montessorilärare i åldrarna 3-6 år
Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet
eller Förskolelärare med erfarenhet av Montessorimetoden
eller Montessoriassistent med lång erfarenhet

Varaktighet:
Tillsvidareanställning/Heltid


Tillträde:
1 Augusti 2024


Lön:
enl. överenskommelse
Gå gärna inpå vår hemsida: www.tallbackensollentuna.se


Så här går du vidare
maila in din ansökan till:
[email protected]Välkommen med din ansökan!!! Visa mindre