Lediga jobb som Trädgårdsmästare, anläggning i Sollentuna

Se lediga jobb som Trädgårdsmästare, anläggning i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

TRÄDGÅRDSMÄSTARE

ESR Fastighetsservice AB är ett serviceföretag inriktad inom utomhus skötsel året runt dvs trädgårdstjänster samt vinterunderhåll. Vi söker en trädgårdsmästare som kan driva verksamheten. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet av att jobba i trädgårdsbranschen, bland annat beskärningskunskap, god växtkännedom samt vana av att hantera de maskiner som yrket kräver samt B-körkort. Inom gröna skötsel kommer du att jobba främst med trädbeskärning, trimnin... Visa mer
ESR Fastighetsservice AB är ett serviceföretag inriktad inom utomhus skötsel året runt dvs trädgårdstjänster samt vinterunderhåll.
Vi söker en trädgårdsmästare som kan driva verksamheten. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet av att jobba i trädgårdsbranschen, bland annat beskärningskunskap, god växtkännedom samt vana av att hantera de maskiner som yrket kräver samt B-körkort.
Inom gröna skötsel kommer du att jobba främst med trädbeskärning, trimning, plantering av blommor samt andra trädgårdstjänster relaterad till skötseln och underhåll. På vintern jobbar vi med handskottning, plogning samt halkbekämpning.
På innergårdar har man även en hel del kundkontakt, därför är förmågan att kommunicera på svenska viktigt. Vi har också en del privata kunder som önskar få tips i sina trädgårdar, därför trevlig bemötande är vårt sätt att jobba.
Självklart uppskattar vi att vår personal brinner för trädgårdsyrket och har en blick för det där lilla extra!
Kontakta oss med CV. välkomna! Visa mindre

Trädgårdsmästare till Sollentuna, norra Storstockholm

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårds- och anläggningsskötsel samt trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon oc... Visa mer
Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårds- och anläggningsskötsel samt trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon och bemöter kunder och kollegor. Huvudkontoret finns i Nacka, vi har även en filial i Sollentuna.
Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi inför hösten en trädgårdsmästare med dokumenterad erfarenhet med vana av att leda det dagliga arbetet för några av våra trädgårdsarbetare som utgår från vår filial i Sollentuna.
Nu söker vi dig som har ett stort intresse för service och dokumenterad kunskap som trädgårdsmästare och som ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Våra uppdrag ger möjlighet till långsiktiga relationer med kund där du med din kompetens tillsammans med kunds önskemål skapar rätt förutsättningar för utveckling och förvaltning av trädgårdar och grönområden. Vi utför även ett stort antal engångsuppdrag där du svarar för att kunds beställning och förväntningar säkerställs i leveransen.
Vi verkar i en familjär arbetsmiljö med högt i tak där alla ges möjlighet att ta stort eget ansvar. Kunskapen inom bolaget är både djup och bred och vi delar kunskap och erfarenheter med varandra för att på bästa sätt hjälpas åt att leverera bästa tänkbara service till våra kunder.
Därför kan vi erbjuda:
Möjlighet till utveckling i en växande verksamhet
Konkurrenskraftig lön
Trygga villkor via kollektivavtal
Årlig kick off
Friskvårdsbidrag

Din Profil:
Du är en pålitlig, kommunikativ, serviceinriktad och lösningsfokuserad person som är van att leda andra. Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer med kollegor och kunder. Du gillar högt tempo och har ett öga för detaljer. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.
Vi tror att du har:
Trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet
God kunskap inom beskärning
God växtkännedom
God kännedom om de vanligaste maskinerna som används i yrket
Erfarenhet av arbetsledning och utbildning av kollegor
Svenska eller engelska i tal och skrift

Krav:
B körkort (manuell)

Meriterande:
Gad vana av att göra offerter och jobba digitalt med officepaketet.

Vi gör bakgrundskontroller på alla slutkandidater
Anställningsform
Tillsvidare- alternativt säsongsanställning
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan via vår hemsida https://stockholmtradgardstjanst.se/kontakt/ innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Söker efter person som kan om trädgården och kan jobba i stor eller mindre grupp.De måste vara ansvarig och social. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker efter person som kan om trädgården och kan jobba i stor eller mindre grupp.De måste vara ansvarig och social.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara pr... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.
Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.
Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.
Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper. Behovet till denna tjänst är på grund av en föräldraledighet som beräknas vara under ett års tid.

Din profil

Skallkrav: Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad Goda kunskaper i svenska tal samt skrift Körkort B
Meriterande: Arbete på väg Utbildning i lekplatser Bas-P och/eller Bas-U utbildning
Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Välkommen till oss!

Villkor

Start : Preliminär start slutet av 2020. Omfattning :Heltid Arbetstider :Vardagar 7-16 Placeringsort :Sollentuna
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Erfaren Trädgårdsmästare med gedigen arbetsledarkompetens

Vi söker Dig som är utbildad Trädgårdsmästare och har flerårig dokumenterad erfarenhet som arbetsledare Om tjänsten I din yrkesroll kommer du att fungera som Trädgårdsmästare och arbetsledare för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel. Markskötsel omfattar den mesta från att hålla rent och snyggt, till planering samt plante... Visa mer
Vi söker Dig som är utbildad Trädgårdsmästare och har flerårig dokumenterad erfarenhet som arbetsledare

Om tjänsten

I din yrkesroll kommer du att fungera som Trädgårdsmästare och arbetsledare för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel. Markskötsel omfattar den mesta från att hålla rent och snyggt, till planering samt plantering av växter. Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel.Yrkesrollen omfattar ansvar för ordinarie- samt tillfällig personal, exempelvis vid säsongsarbeten där dina tidigare erfarenheter inom arbetsledning kommer väl till pass.

Absoluta krav för tjänsten:
* Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande* Minst 5års dokumenterad erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad* Goda kunskaper i svenska; i tal samt skrift* Körkort B

Meriterande:
* Arbete på väg* Utbildning i lekplatsbesiktning* Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen.Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 11års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic Bemanning & Rekrytering ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Villkor

Start :Januari 2021 eller enligt överenskommelse


Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar/Dagtid

Placeringsort :Sollentuna Visa mindre

Trädgårdsmästare med det lilla extra

Vill du vara en del av ett team som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Här lyser kompetensen stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Vi söker dig som är positiv, driven och som vill göra det där lilla extra. Stor vikt läggs vid personligt engagemang. Det... Visa mer
Vill du vara en del av ett team som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Här lyser kompetensen stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra.
Vi söker dig som är positiv, driven och som vill göra det där lilla extra. Stor vikt läggs vid personligt engagemang.
Detta är en rekrytering och du blir direktanställd hos vår kund.
Vår kund
Vår kund är en stor aktör som idag genomgår en tillväxtresa där siktet är inställt på att bli störst inom Drift & Underhåll. Kärnverksamheten är just Drift & Underhåll och hela organisationen profileras mot ett och samma håll. Här finns en bred, specialiserad kunskap och i kundstocken finns så väl kommun och landsting som stora fastighetsbolag.
Om dig som söker
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmågan att leda andra och samtidigt planera det dagliga arbetet. Du organiserar och planerar arbetet som sedan utförs av dig och dina kollegor. Du växer i rollen med eget ansvar samtidigt som du kan få fram glädjen och drivet hos de du leder. Att du gillar att vara utomhus är en självklarhet och du utför ditt jobb med engagemang och yrkesstolthet.
Krav för tjänsten
Trädgårdsmästarutbildning eller annan längre utbildning inom trädgård
Några års tidigare erfarenhet utav trädgårdsarbete
Ledarerfarenhet
Mycket god vana att planera och fördela arbeten
Van att använda trädgårdsmaskiner
Kunna tyda ritningar
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Om tjänsten
Arbetsledning
Planering och rapportering
Gräsklippning, trimning, ogräs, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning, snöskottning
Mindre anläggningsjobbUppdragen sker över hela Stockholm. Du planerar dagarna och sköter rapporteringen om projekten.
Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via länken, inkludera CV och personligt brev. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se. Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara pr... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.
Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.
Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.
Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper. Behovet till denna tjänst är på grund av en föräldraledighet som beräknas vara under ett års tid.

Din profil

Skallkrav: Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad Goda kunskaper i svenska tal samt skrift Körkort B
Meriterande: Arbete på väg Utbildning i lekplatser Bas-P och/eller Bas-U utbildning
Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Välkommen till oss!

Villkor

Start : Preliminär start slutet av 2020. Omfattning :Heltid Arbetstider :Vardagar 7-16 Placeringsort :Sollentuna
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara p... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.

Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.

Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.

Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper.

Behovet till tjänsten är pga av en längre frånvaro hos ordinarie personal så detta kommer att vara en löpande bemanning med eventuell möjlighet till fast anställning hos vår kund.

Din profil

Skallkrav:

- Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning
- 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad
- Goda kunskaper i svenska tal samt skrift
- Körkort B

Meriterande:

- Arbete på väg
- Utbildning i lekplatser
- Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Sollentuna

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara p... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.

Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.

Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.

Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper.

Behovet till tjänsten är pga av en längre frånvaro hos ordinarie personal så detta kommer att vara en löpande bemanning med eventuell möjlighet till fast anställning hos vår kund.

Din profil

Skallkrav:

- Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning
- 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad
- Goda kunskaper i svenska tal samt skrift
- Körkort B

Meriterande:

- Arbete på väg
- Utbildning i lekplatser
- Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Sollentuna

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara p... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.

Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.

Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.

Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper.

Behovet till tjänsten är pga av en längre frånvaro hos ordinarie personal så detta kommer att vara en löpande bemanning med eventuell möjlighet till fast anställning hos vår kund.

Din profil

Skallkrav:

- Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning
- 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad
- Goda kunskaper i svenska tal samt skrift
- Körkort B

Meriterande:

- Arbete på väg
- Utbildning i lekplatser
- Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Sollentuna

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra ku... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker nu två utbildade trädgårdsarbetare till ett projekt som jobbar med plantering och garantiskötsel i Sollentuna.

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du främst arbeta med plantering av träd, buskar och perenner samt garantiskötsel av dessa men du kommer även arbeta med övriga vanligt förekommande uppgifter inom trädgårdsarbete så som tillexempel beskärningar, gräsklippning, bevattning och slyröjning. Vintertid kan du komma att delta i projekt med vinterväghållning och viss renhållning kan förekomma. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från vår trevliga etablering i Spånga eller Sollentuna.

Vem är du?

Som person är du driven och självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Du är engagerad i ditt arbete och intresserad av att lära nytt. Självklart har du även ett stort intresse för utemiljöer och trädgård.

Du har lägst en gymnasial trädgårdsutbildning. Om du är utbildad trädgårdsmästare eller har förvärvat motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdigt på annat sätt är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med planteringar tidigare.

I tjänsten ingår beredskap. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder Visa mindre