Lediga jobb ICA Maxi Special AB i Sollentuna

Se alla lediga jobb från ICA Maxi Special AB i Sollentuna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sollentuna som finns inom det yrket.

Butikssäljare Special ICA Maxi Häggvik

Vad är Special? Att arbeta på special innebär att du får vara en del av ett framgångsrikt team som sköter driften av butikens specialsortiment. ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi... Visa mer
Vad är Special?
Att arbeta på special innebär att du får vara en del av ett framgångsrikt team som sköter driften av butikens specialsortiment.
ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.
Arbetsuppgifter
Du kommer att få arbeta med samtliga produktkategorier inom special. Du kommer agera säljare och hjälpa våra kunder att göra det enkelt att handla.
Som säljare på Maxi Special är du en viktig lagspelare som deltar i arbetet i hela butiken, du kommer att ta emot varor, fylla på i butik och kontrollera korrekt prismärkning och skyltning. Arbetet innefattar till största del försäljning genom personlig service. Genom detta vill vi att du bidrar till en positiv kundupplevelse och god försäljningsutveckling i butiken. Arbetet innebär varierande arbetstider. förutom att hjälpa våra kunder, plocka varor, bygga inspirerande exponeringar, fronta varor m.m.
På sikt kommer du att få ett eget produktområde att sköta. Då ingår uppgifter som att beställa varor, bygga om på avdelningen, följa upp försäljning och resultat.
Din profil
Du som söker skall ha ett starkt driv. Du ska trivas i snabbrörliga miljöer med mycket kundkontakter. Kunden är i centrum, så service skall sitta i ryggraden.
Tempot är högt varpå du skall klara av att hantera fler arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i butik. Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande. Då vår butik har ett extra stort fokus på konfektion samt trädgård/grill är det en bonus om du har kunskaper och erfarenhet inom dessa områden.
Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
Tillträde
Snarast
Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten:
Niklas Sylvén butikschef Special
niklas.sylvé[email protected]
Obs! Vi hanterar inga ansökninigar via mail.
Sista dag för ansökan
2022-01-31
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ICA Maxi Häggvik söker driven Säljare till specialavdelningen

Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete! Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre. Till Special söker vi en medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består utav försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamati... Visa mer
Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete!
Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre.
Till Special söker vi en medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består utav försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamationshantering samt medverka i butikens förbättringsarbete.
Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med varuavsnitt inom specialsortimentet.
Som person skall du ha ett stort engagemang, älska kundmötet och en vilja att hela tiden bli bättre. Andra egenskaper som vi värdesätter är lojalitet, nyfikenhet och att du är en lagspelare.
Arbetet är stundtals fysiskt och krävande, så god fysik är viktigt.
Arbetstiden är förlagt varierande. Du ska kunna jobba kvällar samt helger obehindrat.
Anställningsform
Vikariat 30h/vecka. 8 månader
Tillträde
Snarast möjligt
Kontaktperson
Niklas Sylvén
[email protected]
Inga ansökningar hanteras via mail.
Sista dag för ansökan
2021-11-30
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ICA Maxi Häggvik söker fler ambitiösa säljare

Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete! Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre. Vi söker medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning. Det här är ditt blivande jobb Arbetsuppgifterna består utav försäljning av vårt specialsortiment inom kategorier som husgeråd, leksaker, kläder, media och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamation... Visa mer
Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete!
Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre. Vi söker medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning.
Det här är ditt blivande jobb
Arbetsuppgifterna består utav försäljning av vårt specialsortiment inom kategorier som husgeråd, leksaker, kläder, media och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamationshantering samt medverka i butikens förbättringsarbete.
ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat och förser ICAs ca 1300 butiker i Sverige med Special-varor. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med varuavsnitt inom specialsortimentet. Som person skall du ha ett stort engagemang, älska kundmötet och en vilja att hela tiden bli bättre. Andra egenskaper som vi värdesätter är lojalitet, nyfikenhet och att du är en lagspelare. Arbetet är stundtals fysiskt och krävande, så god fysik är viktigt. Arbetstiden är förlagt varierande. Du ska kunna jobba kvällar samt helger obehindrat.
I denna rekrytering söker vi 2 st vikariat om vardera 30h/vecka. Samt två tillsvidareanställningar om vardera 8h/vecka, provanställning tillämpas. Tjänsterna på 8h/vecka är arbetstiden förlagt endast på helger.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.
Anställningsform
Vikariat 30h/vecka. 8 månader med möjlighet till förlängning.
Tillsvidare 8h/vecka, provanställning 6 månader.
Tillträde
Snarast möjligt.
Kontaktperson
Niklas Sylvén
[email protected]
Inga ansökningar hanteras via mail.
Sista dag för ansökan
2021-12-31
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ICA Maxi Häggvik söker driven helgpersonal

Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete! Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre. Till Specialavdelningen söker vi en medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandi... Visa mer
Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete!

Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre.
Till Specialavdelningen söker vi en medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamationshantering samt medverka i butikens förbättringsarbete.Din profil

Tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete är ett krav. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med varuavsnitt inom specialsortimentet.

Som person skall du ha ett stort engagemang, vara ansvarstagande, älska kundmötet och en vilja att hela tiden bli bättre. Andra egenskaper som vi värdesätter är lojalitet, nyfikenhet och att du är en lagspelare.

Arbetet är förlagt varannan helg med jouransvar kvällstid.Anställningsform

Tillsvidareanställning deltid 8 timmar/vecka med en provanställning på 6 månader.Tillträde

Enligt överenskommelse.Kontaktperson

Niklas Sylvén

[email protected]
Observera att ansökningar som skickas in till denna mail inte kommer att behandlas. Vänligen ansök via länk.Sista dag för ansökan

2019-12-31ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

ICA Maxi Häggvik söker butikssäljare till specialavdelningen

Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består utav försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamationshantering samt medverka i butikens förbättringsarbete. Din profil Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med varuavsnitt inom specialsortimentet. S... Visa mer
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består utav försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamationshantering samt medverka i butikens förbättringsarbete.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med varuavsnitt inom specialsortimentet.

Som person skall du ha ett stort engagemang, älska kundmötet och en vilja att hela tiden bli bättre. Andra egenskaper som vi värdesätter är lojalitet, nyfikenhet och att du är en lagspelare.

Arbetet är stundtals fysiskt och krävande, så god fysik är viktigt.Anställningsform

Tillsvidareanställning 32h/v med en provanställning på 6 månader.Tillträde

2019-05-01Kontaktperson

Niklas Sylvén

Sista dag för ansökan

2019-04-20

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

ICA Maxi Häggvik söker driven butikssäljare till Special

Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete! Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre. Till Special söker vi en medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består utav försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamat... Visa mer
Välkommen att söka till ett spännande och omväxlande arbete! Vi söker dig som har en positiv inställning och en vilja att alltid göra saker lite bättre. Till Special söker vi en medarbetare som brinner för kundmötet och som älskar försäljning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består utav försäljning utav vårt specialsortiment inom kategorier som Hem & fritid, leksaker, kläder och säsong. I arbetet ingår även varuplock, frontning, merchandising, reklamationshantering samt medverka i butikens förbättringsarbete.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med varuavsnitt inom specialsortimentet.

Som person skall du ha ett stort engagemang, älska kundmötet och en vilja att hela tiden bli bättre. Andra egenskaper som vi värdesätter är lojalitet, nyfikenhet och att du är en lagspelare.

Arbetet är stundtals fysiskt, så god fysik är viktigt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning deltid med en provanställning på 6 månader.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Niklas Sylvén

[email protected]

Sista dag för ansökan

2019-09-30

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre