Lediga jobb Fören Klaverhuset i Sollentuna

Se alla lediga jobb från Fören Klaverhuset i Sollentuna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sollentuna som finns inom det yrket.

Pianolärare, timanställning

Vi söker pianolärare till nybörjar och fortsättningsundervisning i Sollentuna. Måndagar och tisdagar på skola i Silverdal, omfattning 3 timmar per dag kl 14-17. Det kan vara en fördel om du är bosatt i närheten eftersom arbetstiden är kort. Torsdagar i Häggvik kl 15-20, annan dag kan också diskuteras. Viktiga egenskaper för jobbet är att tycka om att arbeta med barn i alla åldrar från 6 år och uppåt. Musikutbildning är ett krav och erfarenhet från professi... Visa mer
Vi söker pianolärare till nybörjar och fortsättningsundervisning i Sollentuna. Måndagar och tisdagar på skola i Silverdal, omfattning 3 timmar per dag kl 14-17. Det kan vara en fördel om du är bosatt i närheten eftersom arbetstiden är kort.
Torsdagar i Häggvik kl 15-20, annan dag kan också diskuteras.
Viktiga egenskaper för jobbet är att tycka om att arbeta med barn i alla åldrar från 6 år och uppåt. Musikutbildning är ett krav och erfarenhet från professionellt musicerande är meriterande.
Bra kontakt med föräldrar och kollegor samt uppföljning av elevens lärande är något vi strävar efter.
Vi är en ideell kulturförening i Sollentuna. Vi har som målsättning att erbjuda god musikutbildning med välutbildade lärare samt främja det lokala musiklivet. Varje termin ordnas uppskattade elevkonserter. Att upptäcka glädjen med att spela på akustiska instrument är något vi gärna förmedlar till våra medlemmar.
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Maila ansökan med cv. Visa mindre