Lediga jobb Sollentuna

PTP-psykolog till BUP Sollentuna (småbarnsteamet)

Ansök    Mar 25    REGION STOCKHOLM    PTP-psykolog
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna söker nu en PTP-psykolog till vårt småbarnsteam (0-6 år) som vill bidra till vår verksamhet och utvecklas hos oss. BUP Sollentuna är en specialistvårdsenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På enheten arbetar cirka 35 medarbetare med ett brett spektrum av erfarenhet och kompetenser. Vi arbetar tvä... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar?

BUP Sollentuna söker nu en PTP-psykolog till vårt småbarnsteam (0-6 år) som vill bidra till vår verksamhet och utvecklas hos oss.

BUP Sollentuna är en specialistvårdsenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På enheten arbetar cirka 35 medarbetare med ett brett spektrum av erfarenhet och kompetenser. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån BUP:s processkartor för att ge den bästa vård och behandling till våra patienter och deras familjer. Vi jobbar tillsammans för patienternas bästa och för att gemensamt skapa en trivsam och positiv arbetsplats och söker nu dig som vill vara en del av vår trevliga arbetsgrupp. Mottagningen är HBTQ-certifierad.

BUP Sollentuna ligger endast ca 15 minuters pendeltågsresa från Stockholm city. Upptagningsområdet omfattar Sollentuna, Solna, Sigtuna och Upplands Väsby kommun.

Arbetsbeskrivning

Som PTP-psykolog hos oss kommer du huvudsakligen arbeta med psykiatriska bedömningar och psykologisk behandling av barn och ungdomar med olika psykiatriska tillstånd samt genomföra neuropsykiatriska utredningar med fokus inom småbarnsteamet.

En del av din tjänstgöring kommer även att vigas åt övrigt psykologarbete enligt Socialstyrelsens föreskrifter.
Utöver PTP-handledning erbjuder vi kontinuerliga professionsträffar och utrednings- och metodhandledning. Som PTP-psykolog inom Region Stockholm deltar du i ett PTP-program som fokuserar på yrkesrollen och övergripande psykologfrågor.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en färdig psykologexamen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och/eller erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård samt ha ett specifikt intresse för målgruppen småbarn 0-6 år.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för barn- och ungdomspsykiatri och har ett engagemang och vilja att utveckla och bidra till vår verksamhet.

Du tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål och du har en positiv inställning, har förmåga att arbeta självständigt samt är relationsskapande. För att lyckas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga, är strukturerad och vara trygg i dig själv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5 000 kr per år).

Anställningsform 

Tidsbegränsad anställning. PTP-tjänstgöring 12 månader fr o m tillträdesdatum. Tillträde i augusti 2024.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss

BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Budbilsförare under sommar

Ansök    Mar 25    SERCO Bemanning AB    Budbilsförare
Tjänstebeskrivning: Vi söker en skicklig förare för att agera som vikarie under sommarsäsongen mellan juni och augusti (möjlighet till tillsvidareanställning efter denna period). Som vikarierande förare kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa kontinuitet och kvalitet i våra leveranser under en period av personalomsättning. Placering: Vi söker förare för två specifika områden: antingen den norra eller södra sidan av Stockholm. Detta ger dig ... Visa mer
Tjänstebeskrivning:
Vi söker en skicklig förare för att agera som vikarie under sommarsäsongen mellan juni och augusti (möjlighet till tillsvidareanställning efter denna period). Som vikarierande förare kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa kontinuitet och kvalitet i våra leveranser under en period av personalomsättning.
Placering:
Vi söker förare för två specifika områden: antingen den norra eller södra sidan av Stockholm. Detta ger dig möjlighet att välja den plats som passar dig bäst och som är mest praktisk för din pendling.
Arbetsuppgifter:
Leverera paket enligt schemalagda rutter.
Upprätthålla hög standard av säkerhet och effektivitet under körning.
Hantera leveransdokumentation och rapportera eventuella avvikelser eller problem.
Samarbeta med kollegor och följa instruktioner från arbetsledning.

Arbetschema:
Arbetsveckan sträcker sig från måndag till fredag, med en arbetsdag omfattande 8 timmar.
Krav:
Körkort B.
Förmåga att arbeta självständigt och i en lagmiljö.
Flexibilitet och anpassningsbarhet till föränderliga arbetsförhållanden.

Fördelar:
Konkurrenskraftig ersättning enligt branschstandard.
Möjlighet att utöka dina erfarenheter och färdigheter inom transportsektorn.
En dynamisk och stödjande arbetsmiljö där din prestation uppskattas.

Ansökan:
Om du är en engagerad och pålitlig förare som söker en spännande möjlighet att arbeta under sommarsäsongen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela vårt gemensamma fokus på kvalitet och service.
Ansök nu och ta chansen att vara en del av vårt team! Visa mindre

Uppräkningspersonal Stockholm

Vårt erbjudande till dig Vi har som målbild att vara branschens mest attraktiva företag att arbeta för och därför lägger vi mycket tid och energi på att se till att våra medarbetare har det bra och trivs hos oss. För att övertyga just dig om att bli vår nya kollega har vi nedan sammanfattat tre stora fördelar med att arbeta hos just oss. Interna utvecklingsmöjligheter Vi erbjuder många olika utvecklingsmöjligheter och med tiden kan du växa både i din rol... Visa mer
Vårt erbjudande till dig Vi har som målbild att vara branschens mest attraktiva företag att arbeta för och därför lägger vi mycket tid och energi på att se till att våra medarbetare har det bra och trivs hos oss. För att övertyga just dig om att bli vår nya kollega har vi nedan sammanfattat tre stora fördelar med att arbeta hos just oss.

Interna utvecklingsmöjligheter
Vi erbjuder många olika utvecklingsmöjligheter och med tiden kan du växa både i din roll, med fler arbetsuppgifter och större ansvar, eller vidare till en helt ny roll inom företaget. Ditt arbete ska vara utvecklande och roligt - varje dag. För dig som har driv och engagemang finns förutsättningarna att komma väldigt långt i vår organisation.

Stark teamkänsla
Du kommer in i en härlig arbetsgrupp där det inte spelar någon roll vilken befattning du har eller hur länge du jobbat hos oss - alla är lika viktiga för vårt bolag. Våra medarbetare värderar varandra väldigt högt och är alltid måna om att hjälpa och stötta varandra. Arbetsgrupperna har en väldigt stark sammanhållning, något som många anser vara det allra bästa med jobbet.

Mångfald
Vi tror på mångfald. Vi tror att det behövs personer med olika kunskaper och bakgrund för att bygga upp en så stark företagskultur som möjligt och därför värdesätter vi just dig och dina egenskaper för att hela tiden kunna bli bättre.

Som uppräkningspersonal bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att med hjälp av maskiner sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel.

Våra grundläggande krav är inte många men väldigt viktiga för att vår relation ska bli så bra som möjligt. För att bli uppräkningspersonal ska du vara 18 år eller äldre och ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande.
Du behärskar svenska både i tal och skrift. Tjänsten kräver att du är ostraffad, drogfri och inte har några betalningsanmärkningar. Vi gör säkerhets – och bakgrundskontroller på alla våra medarbetare.

För att trivas hos oss tror vi att du precis som vi är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann. Tjänsten är Tillsvidareanställning

Låter det intressant?

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs alltid innan beslut om anställning fattas.

Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer ett personlighetstest att skickas till din e-post och det är viktigt att testet görs inom några dagar.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Loomis Sverige AB är marknadsledande i Sverige när det gäller kontanthantering. Kärnan i vår verksamhet är att transportera kontanter till och från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater och räkna dem i våra uppräkningscentraler för insättning på kundernas konto. Vi erbjuder också privatpersoner hemleverans av över 30 resevalutor.

På Loomis tror vi på mångfald och inkludering. Genom vår slogan ”All Welcome” tar vi ställning som en inkluderande arbetsgivare och aktör i samhället. Här är alla medarbetare välkomna. Vi vill att alla ska kunna betala på det sätt som passar dem - oavsett om det är kontanter, kort eller digitalt. Visa mindre

Support Services Engineer (SSE)

Ansök    Mar 25    ONNEC Sweden AB    Drifttekniker, data
ONNEC Group are a leading independent technology partner and global integrator, with over 30 years’ experience, and a 800+ team of global experts, specialising in providing end-to-end connectivity solutions that propel organisations everywhere. From structured cabling to managed services, our end-to-end services give infrastructure that can be completely replied on. Design. Build. Deploy. Optimise. We offer a complete solution for business connectivity. We... Visa mer
ONNEC Group are a leading independent technology partner and global integrator, with over 30 years’ experience, and a 800+ team of global experts, specialising in providing end-to-end connectivity solutions that propel organisations everywhere.
From structured cabling to managed services, our end-to-end services give infrastructure that can be completely replied on. Design. Build. Deploy. Optimise. We offer a complete solution for business connectivity.
We are a rapidly growing organisation and finding and retaining the highest calibre of people is fundamental to us for the success of our business, we work hard to create a challenging, supportive and satisfying working environment for all our employees.
ONNEC has successfully achieved the Investors in Diversity Foundational Award for our commitment to equality, diversity and inclusion in the workplace.
The Support Services Engineer (SSE) for Data Centre and Workplace Technology Services is a highly visible role that requires commitment to providing a high-quality service to meet our customers project demands. The role is required to deliver Installations, Moves, Adds, Disposal (IMACD) and Incident Resolution Services within Data Centres, Workplace Technology Areas, and Offices. The duties range from small alterations such as patching and fault finding to performing large-scale equipment and device refreshes including new installs, decommissions, moves, and maintain functions.
Support Services Engineers (SSE) work on shifts that contribute towards providing support services 24x7x365 and are therefore required to work up to 12hr shifts (Day, Mid-Shift & Night.)
Engineers will be required to travel between sites in and around Norway as and when required,
What you will be doling as our Support Services Engineer (SSE) :
Installation of equipment racks within technology rooms.
Racking of Servers and other Network hardware equipment.
Installation of power distribution units within equipment racks.
Restack of equipment within existing technology rooms.
Movement of equipment within site locations including stores.
Perform Technology component swaps.
Decommission of equipment within technology rooms.
Un-racking of Servers and other Network hardware equipment.
Decommission of power distribution units within equipment racks.
Removal of redundant infrastructure (empty cabinets, powered off devices, redundant cabling etc.) from the technology rooms and workspaces.
Audit and document desktop configuration, including patching and power, for existing and proposed user locations.
Power down and disconnect desktop equipment including any peripherals ensuring all identified and labelled correctly ready for reconnection.
Relocate desktop equipment including any peripherals.
Install desktop equipment including any peripherals.
Configure, Install and test analogue, digital and VOIP telephone handsets and provide headset support as required.
Connection of network patching to servers and other equipment within racks.
Labelling of hardware (network equipment and servers etc)
Carry out DBAN Disk Wipes by use of Software.
Interface with Corporate Real Estate on mechanical and electrical provisioning.
Escort and supervision of activities within technology rooms i.e. 3rd party and other bank group activities.
Technology room inspections.
BMS alarm investigation assistance.
Work order review and assignment.
Housekeeping duties.
Systems Data Quality checks.
Materials, Tools and Test Equipment Management.
Carry out surveys and update drawings and schedules.
Update records for all changes using Asset Management Software when required.
Third party supervision (escort and supervision).
First line support (e.g., reboots on instruction, ID of lights & connections etc.)
Site representation on incident bridges.
Perform Technology component swaps.
RMA administration for faulty swapped out equipment.
Power circuit support (proprietary sub distribution in racks etc.)

What we are looking for in our Support Services Engineer (SSE):
Essential
Minimum of 1 year working in IT environment.
Minimum of 1 Year in an ICT Hardware Break Fix, Moves Adds and Changes environment (IT Hardware deployment) Workplace/Office and Data Centres Facilities.
Minimum 2 years’ experience in structured cabling installation, fault finding and testing with fluke test equipment.
Good knowledge of structured cabling standards and cable types (FTP,UTP & Optical Fibre)
Good MS Office Suite experience (Outlook, Excel, Word etc)
Self-starter, organized, detailed-oriented and ability to work independently as well as part of a team.
Prioritization skills and multitasking ability.
Ability to work under pressure.
Good knowledge of Asset Management Systems.
Good knowledge of Ticketing Systems.
Good understanding of complex change management and service delivery processes.
Ability to assist with training new starters on all systems, processes and procedures.
Satisfactory completion of all Internal and Client Training Courses.
Satisfactory Skills Matrix score.
Preferred but not Essential
Previous training / qualifications within Information Technology field.
Practical experience of Intelligent Infrastructure Management
BICSI Technician Training.
COMPTIA A+
Cisco Certified Network Associate (CCNA DCICN DCICT)

If you feel you have the required skills and experience, click apply now to be considered as our Support Services Engineer (SSE) – we’d love to hear from you! Visa mindre

Rotebro IS Fotboll söker nu en Kanslist (50-100%)

Ansök    Mar 25    ROTEBRO IS FOTBOLLSFÖREN    Kanslist
Om Rotebro IS FF Rotebro IS FF grundandes 1918 och är idag en idrottsförening med ca 18 lag i fotboll och även knatteverksamhet. Våra representationslag för både dam samt herr ligger bpda i Div 5. Föreningen växer och har idag ca 600 medlemmar varav ca 300 är aktiva i våra lag. På vårt kansli som är beläget på Skinnaråsens IP i Rotebro och dit söker vi nu en kanslist. Vi är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens... Visa mer
Om Rotebro IS FF
Rotebro IS FF grundandes 1918 och är idag en idrottsförening med ca 18 lag i fotboll och även knatteverksamhet. Våra representationslag för både dam samt herr ligger bpda i Div 5. Föreningen växer och har idag ca 600 medlemmar varav ca 300 är aktiva i våra lag. På vårt kansli som är beläget på Skinnaråsens IP i Rotebro och dit söker vi nu en kanslist.
Vi är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning. Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Du erbjuds:
- Kontinuerligt och nära samarbete med styrelsen
- En förening som ger dig en stor möjlighet att göra skillnad och utvecklas

Arbetsuppgifter:
Som kanslist jobbar du med många och varierande uppgifter. Det finns goda möjligheter att anpassa rollen utifrån det just du brinner för!
De huvudsakliga områden som kansliet ansvarar för är att:
- Administrera senior- respektive ungdomsverksamheten i fotboll i bla. Sportsadmin samt Fogis
-Ha kontakt med ledare och tränare i såväl senior- som ungdomsverksamhet.
-Vara ett sportsligt stöd till våra ledare framförallt på ungdomssidan.
-Stötta vid uppstart vid nya lag inom fotbollen.
-Sköta medlemsregistret, anmälningsavgifter, etc.
-Medverka till att utveckla våra ledare.
-Delta i styrelsemöten för att ge information kring verksamheten.
-Administrera och delta i genomförandet av cuper (Sollentuna 5:an vår/höst) och arrangemang (Knatteskolan sommar/vinter) samt avslutningar (Fotbollens Dag, Ledaravslutningen).
-Ha kontakt med andra föreningar, förbund, kommunen m fl.
-Skriva och hantera information på hemsidan.
-Extern och intern kontaktperson
-Administration bl.a. i samband med matcher, utbildningar och förbundets FOGIS system
-Skapa, utveckla och följa upp verksamhetsplaner, utbildningsplaner och riktlinjer

Vår målsättning är att ca 1/5 av tiden läggs på att stötta i lagen med praktiska pass och resten omfattar kontorsarbete.

I rollen ingår kansligöra på dagtid samt att vara ute i verksamheten på fotbollsplanerna under minst en kväll i veckan och även två-tre helger per termin i samband med evenemang.

Vi söker dig med följande bakgrund:
Då vår kanslist nu kommer att avsluta sin anställning söker vi ersättare på vårt kansli med en engagerad, kompetent och driven person. Har du tidigare erfarenhet från liknande jobb är det en merit. Det viktigaste är dock att du brinner för föreningsverksamhet, spännande sportaktiviteter och vill jobba i det nav som kansliet ska vara i en idrottsförening som Rotebro FF. Det gäller att kunna hantera många bollar i luften, att kunna organisera och administrera är kunskaper som är ett måste i detta arbete.

I jobbet som kanslist förväntar vi oss att du trivs med och kan arbeta inom framför allt fyra områden:
-Att utveckla fotbollen inom Rotebro IS FF.
-Att bygga relationer som leder till utvecklande och positiva samarbeten.
-Att ha ordning och reda när det är många bollar i luften.
-Att få saker gjorda - vi strävar hela tiden framåt.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas och fungera i rollen som kanslist tror vi att du har minst gymnasiekompetens, gärna med fokus på idrott samt att du har utövat fotboll som ungdom och senior. Körkort är ett måste.

Det är en fördel om du har:
· God kännedom om ideella föreningar och Idrottssverige.
· Grundläggande ekonomikunskaper.
· God datorvana generellt och Office-programmet i synnerhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du som kanslist är ansiktet
utåt för föreningen. Du bör vara stresstålig och kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt.
Självgående och kunna ta egna initiativ över vad som behöver göras är ett krav då du arbetar som ensam föreningskonsulent/Kanslist.

Placeringsort: Rotebro, Sollentuna

Start: Omgående eller vid överenskommelse.

Omfattning: 100-50% tjänst (kan diskuteras)

Arbetstid: Dagtid, 1-2 kvällar och ett fåtal antal helger

Ansökan: Skicka din ansökan till [email protected] med ditt CV, information om vem du är samt löneanspråk.
Intervjuer och tillsättning sker löpande. Visa mindre

bud förare

Ansök    Mar 24    FB transport AB    Traversförare
sök transport förare för bud transport lasta och avlasta sedan leverera till olika platser arbetstid är minst 8 timmar Visa mer
sök transport förare för bud transport lasta och avlasta sedan leverera till olika platser arbetstid är minst 8 timmar Visa mindre

OLeary's söker nya medarbetare

Tidigare yrkesvana inom servicesektorn är starkt meriterande. Men personlig lämplighet är avgörande. Nu förstärker vi våran familj på Oleary's i Sollentuna med fler duktiga, passionerade, serviceälskande kollegor som brinner för yrket och vill arbeta på en fartfylld och händelserik arbetsplats. Tycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och gillar att ge personlig service? Då är vi arbetsplatsen för dig! Som person ser vi att du besitte... Visa mer
Tidigare yrkesvana inom servicesektorn är starkt meriterande. Men personlig lämplighet är avgörande.
Nu förstärker vi våran familj på Oleary's i Sollentuna med fler duktiga, passionerade, serviceälskande kollegor som brinner för yrket och vill arbeta på en fartfylld och händelserik arbetsplats.
Tycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och gillar att ge personlig service? Då är vi arbetsplatsen för dig!
Som person ser vi att du besitter ett stort engagemang och en vilja att lära dig allt vad yrket har att erbjuda. Du är social, öppen och serviceinriktad. Arbetet innehar ett högt tempo så du bör vara noggrann, flexibel och kunna hantera stress.
Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av dryck och vin. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service kommer till användning varje dag.
Vi söker alltså dig som ger det lilla extra och gör ditt bästa för att uppmärksamma varenda gäst som besöker oss.
Restaurangen är öppen varje dag från eftermiddag till kväll. Restaurangen består av matsal, bar och lounge med totalt 150 platser. Utöver det har vi en stor uteplats under bar himmel med 100 sittplatser.
Vi erbjuder
Tillsvidareanställning, visstidsanställning, enstaka dagar, extra som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete kvällstid samt helger.


Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Taxiförare

Taxiförare sökes. Heltid Deltid .Bra provision 46% till 52%. skicka cv till [email protected] ! Svenska är inget krav men du måste kunna engelska flytande Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair Taxi driver wanted. Full time, part time. Good commission from 46% to 52%.send cv to [email protected] Swedish is not a requirement, but you must be fluent in English car is 2023 Toyota CHR x edition ... Visa mer
Taxiförare sökes. Heltid Deltid .Bra provision 46% till 52%. skicka cv till [email protected] ! Svenska är inget krav men du måste kunna engelska flytande
Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair
Taxi driver wanted. Full time, part time. Good commission from 46% to 52%.send cv to [email protected]
Swedish is not a requirement, but you must be fluent in English
car is 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Cars are connected to bolt Uber fair Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Mar 23    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Stålmontör

Norrland VA är ett familjeägt anläggningsbolag. Vi utvecklar och utför såväl riktigt stora som mindre byggprojekt inom Vatten & avlopp, Anläggning och mark. Vi arbetar nära våra kunder med en organisation präglad av entreprenörskap, gediget kunnande och lokal närvaro i hela Storstockholm. Norrland VA bedriver verksamhet inom Vatten & Avlopp, Anläggning, mark, väg och projektutveckling. Norrland VA kombinerar det bästa av två världar; det lokala bolagets nä... Visa mer
Norrland VA är ett familjeägt anläggningsbolag. Vi utvecklar och utför såväl riktigt stora som mindre byggprojekt inom Vatten & avlopp, Anläggning och mark. Vi arbetar nära våra kunder med en organisation präglad av entreprenörskap, gediget kunnande och lokal närvaro i hela Storstockholm. Norrland VA bedriver verksamhet inom Vatten & Avlopp, Anläggning, mark, väg och projektutveckling. Norrland VA kombinerar det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet till kunden med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet.


Vi söker dig med inriktning bygg, anläggning och stålmöntör alternativt längre yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Yrkesbevis ser vi helst att du har, förarbevis och krav kurser är meriterande. Organisationsförmåga, ansvarstagande och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper i arbetet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Verksamhetschef

Ansök    Mar 22    Svenska Familjehem AB    Socionom
Svenska Familjehem söker verksamhetschef (föreståndare). Vår nuvarande verksamhetschef går vidare till andra arbetsuppgifter inom företaget. Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna. Som verksamhetschef leder du arbetet med de pågående uppdragen som våra konsulenter har. Detta innebär att du ansvarar för organisation, planering, support och handledning till dem. Vi arbetar enligt tre huvudprocesser: Rekrytering/utredning (Nya Familjer) Matchning/Placeringsgrup... Visa mer
Svenska Familjehem söker verksamhetschef (föreståndare). Vår nuvarande verksamhetschef går vidare till andra arbetsuppgifter inom företaget. Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna. Som verksamhetschef leder du arbetet med de pågående uppdragen som våra konsulenter har. Detta innebär att du ansvarar för organisation, planering, support och handledning till dem.
Vi arbetar enligt tre huvudprocesser:
Rekrytering/utredning (Nya Familjer)
Matchning/Placeringsgruppen
Pågående uppdrag.För varje process finns en ansvarig och som verksamhetschef ansvarar du för Pågående uppdrag och står som föreståndare på vårt IVO-tillstånd. Du ingår i företagets ledningsgrupp där även ansvariga för övrigt såsom personal/HR, ekonomi, avtal och IT/marknadsföring ingår.
Vi har en väletablerad portfölj av familjehem (ca 250 familjer) och uppdrag varför vi söker en strukturerad, driven, erfaren och positiv ledare med hög arbetskapacitet. Hög grad av flexibilitet vad gäller arbetstiden med en del kvällsmöten är viktig. Arbetet innebär ett lagarbete med befintliga konsulenter på våra övriga kontor. Vi är ett positivt och trevligt gäng på totalt 20 medarbetare som jobbar utifrån våra 5 kontor i Sollentuna, Avesta, Lund, Herrljunga och Örebro.
Vi har tillstånd från IVO. Vi är medlemmar i, och certifierande av, RFF - Riksförbundet för Förstärkt Familjehemsvård. Av de ca 360 företag som har tillstånd från IVO är endast 20 certifierade enligt RFF.
Vi har ramavtal med drygt 230 kommuner bl a med Stockholm Stad, SKR Adda, Göteborg.
Vi söker dig som är, eller har varit, familjehemskonsulent och/eller verksamhetschef i den privata sektorn och vill söka dig vidare. Du måste ha Socionomexamen, erfarenhet av utredning av familjehem och gärna Ersta/Sköndal 15hp Handledning till familjehem. Tidigare erfarenhet som Socialsekreterare med mer än 5 års arbetslivserfarenhet från Individ och Familj eller motsvarande är också ett krav. Ett krav är att du har en stark motor och kan jobba effektivt, strukturerat och självständigt. Du hög kompetens vad gäller att bygga och upprätthålla allianser och långsiktiga relationer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, klarar att möta deadlines samt är kommunikativ och kollegial.
Goda referenser kommer att krävas.
Vi jobbar enligt principen ansvar under frihet med flexibla arbetstider och med ett målinriktat och kollegialt synsätt. Möjligheter att delvis utgå direkt från hemmet erbjuds.
Du innehar B-körkort och/eller har tillgång till parkering vid hemmet då konsulentjobbet innebär mycket resor med bil.
Vi erbjuder ett utbildningspaket, moderna arbetsredskap, möjlighet till företag-/förmånsbil, friskvårdsprogram och ett fritt arbetssätt vilket innebär att du en del dagar kan utgå direkt från hemmet eller jobba hemifrån.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak att organisera, planera, leda och handleda våra konsulenter i deras pågående placeringar. Övriga uppgifter omfattar hantering av avvikelser, kvalitetsledning, delta i utvecklingsprojekt samt kontakter med kommunerna runt uppdragen.
Du kommer att jobba nära dina kollegor, vi har ett tätt kunskaps- och informationsutbyte där vi hjälper och sporrar varandra. Anställningen är tillsvidare (provanställning 6 mån) med fast och rörlig marknadsmässig lön.
Vi ser fram emot din ansökan med komplett CV senast fredag 19 april till [email protected]. Vid frågor skriv mejl eller ring Jon på 070-862 12 98. Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Besöksbokare

Ansök    Mar 22    Gogo Food AB    Telefonförsäljare
Vi söker nu mötesbokare som vill utvecklas tillsammans med oss i vårt nya kontor. Är du lyhörd, villig att lära dig och gillar att prata med människor, då är detta jobbet för dig! Du kommer tillsammans med våra säljare att hjälpa våra kunder att minska deras lånekostnader och hitta bästa lösningen för kunden. Du arbetar med telefon och dator som redskap och fyller en ansökningsblankett (tillsamans med kunden) i bolagets interna system. Du får självklar... Visa mer
Vi söker nu mötesbokare som vill utvecklas tillsammans med oss i vårt nya kontor.


Är du lyhörd, villig att lära dig och gillar att prata med människor, då är detta jobbet för dig! Du kommer tillsammans med våra säljare att hjälpa våra kunder att minska deras lånekostnader och hitta bästa lösningen för kunden.


Du arbetar med telefon och dator som redskap och fyller en ansökningsblankett (tillsamans med kunden) i bolagets interna system. Du får självklart intern utbildning i produkten och vanliga frågor som kan ställas i den första kontakten.


Ersättning:
Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön med möjlighet att påverka denna efter prestation.
Har du ekonomiskt stöd från arbetsförmedlingen så får du fast lön.
Arbetstiderna är Måndag-Fredag 09.00-17.00.


Ansöka på: [email protected]
Vid frågor: 073-953 25 86 Visa mindre

Lärare i slöjd och kombination av annat ämne, Töjnaskolan

Ansök    Mar 22    Sollentuna kommun    Ämneslärare, 7-9
Töjnaskolan är en skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har varit i en utvecklingsfas och nu, läsår 23/24 är skolan fullt utbyggd och ha tre parallella klasser i varje årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer och läsåret, 20/21, stod Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet... Visa mer
Töjnaskolan är en skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Vi har varit i en utvecklingsfas och nu, läsår 23/24 är skolan fullt utbyggd och ha tre parallella klasser i varje årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer och läsåret, 20/21, stod Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.  ArbetsbeskrivningVårt fokus är att skapa goda förutsättningar för våra elever att utvecklas och nå goda resultat och vi söker nu en lärare som kommer att undervisa i slöjd för våra elever i årskurs 3 till 9.

Tjänsten kommer bestå av slöjd och ett eller flera ämnen och arbetsstart är HT24. 

Arbetet sker i engagerade och kompetenta arbetslag som ger möjlighet till samarbete och utveckling samt en delningskultur som bidrar till ett kollegialt lärande - allt för elevernas bästa och med fokus på elevernas forsatta utveckling.Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation.

Du är närvarande, engagerad och van att ta ansvar för elevernas lärande. Det är även viktigt att du är självgående och kan leda, motivera och skapa engagemang hos eleverna som bidrar till deras utveckling. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra tillsammans med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. 

Vana att arbeta med IKT, Infomentor och Google Classroom är meriterande.

 
Vi erbjuder
Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever och pedagoger.

Alla elever har egen dator och du kommer att arbeta i en nybyggd skola med moderna, fina och välutrustade lokaler.

Sollentuna kommun har många förmåner att erbjuda.

 

Intervjuer kommer ske löpande. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Lärare i hem- och konsumentkunskap, gärna i kombination av annat ämne

Ansök    Mar 22    Sollentuna kommun    Ämneslärare, 7-9
Töjnaskolan är en skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har varit i en utvecklingsfas och nu, läsår 23/24 är skolan fullt utbyggd och ha tre parallella klasser i varje årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer och läsåret, 20/21, stod Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet... Visa mer
Töjnaskolan är en skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Vi har varit i en utvecklingsfas och nu, läsår 23/24 är skolan fullt utbyggd och ha tre parallella klasser i varje årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer och läsåret, 20/21, stod Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.  ArbetsbeskrivningVårt fokus är att skapa goda förutsättningar för våra elever att utvecklas och nå goda resultat och vi söker nu en lärare som kommer att undervisa i hem- och konsumentkunskap för våra elever i årskurs 6 till 9.

Arbetet sker i engagerade och kompetenta arbetslag som ger möjlighet till samarbete och utveckling samt en delningskultur som bidrar till ett kollegialt lärande - allt för elevernas bästa och med fokus på elevernas forsatta utveckling.Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation. 

Du är närvarande, engagerad och van att ta ansvar för elevernas lärande. Det är även viktigt att du är självgående och kan leda, motivera och skapa engagemang hos eleverna som bidrar till deras utveckling. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra tillsammans med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vana att arbeta med IKT, Infomentor och Google Classroom är meriterande.

 
Vi erbjuder
Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever och pedagoger.

Alla elever har egen dator och du kommer att arbeta i en nybyggd skola med moderna, fina och välutrustade lokaler.

Sollentuna kommun har många förmåner att erbjuda.

 

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Rotebro vårdcentral söker distriktsläkare!

Ansök    Mar 22    REGION STOCKHOLM    Specialistläkare
Du som är specialist i allmänmedicin och vill vara på en stabilt välfungerande arbetsplats? Då är du välkommen till Rotebro vårdcentral! Stockholms läns sjukvårdsområde, Rotebro vårdcentral Vi vill förstärka primärvården och vara med i utvecklingen i vården. Därför letar vi efter dig, specialist i allmänmedicin som vill arbeta i en välfungerad vårdcentral och ha en rimlig arbetsbelastning, hög medicinsk kvalitet, utvecklande och stödjande teamarbete o... Visa mer
Du som är specialist i allmänmedicin och vill vara på en stabilt välfungerande arbetsplats? Då är du välkommen till Rotebro vårdcentral!

Stockholms läns sjukvårdsområde, Rotebro vårdcentral

Vi vill förstärka primärvården och vara med i utvecklingen i vården.

Därför letar vi efter dig, specialist i allmänmedicin som vill arbeta i en välfungerad vårdcentral och ha en rimlig arbetsbelastning, hög medicinsk kvalitet, utvecklande och stödjande teamarbete och ett personligt omhändertagande av våra listade patienter. Välkommen att söka arbete hos ett väl fungerande team i primärvård på Rotebro vårdcentral!

Om oss:

Rotebro vårdcentral ligger i norra Sollentuna i nära anslutning till pendeltågstationen i Rotebro. Här på vårdcentralen är vi ett team på 32 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner: distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykolog, kuratorer och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt team. Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vi ansvarar för cirka 10 000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/ distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Dessutom har vi en välfungerade psykosocialt team som tar han om psykisk ohälsa hos barn och vuxna. Du kan läsa mer om oss på Rotebro vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Rotebro vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Du har möjlighet att själv utforma och bidrar till utvecklingsarbete utifrån ditt intresse gemensamt med andra kompetenta kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består av kliniskt arbete på vårdcentralen. Du blir ansvar för en egen lista med patienter samt handleda ST läkare, AT läkare och studenter. Primärvården är i en stor förändring och du är välkommen att vara en del av arbetet kring hur verksamheten kan förbättras rent medicinskt men även i andra frågor som ex. arbetsmiljö och organisation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist och av att ha arbetat i svensk sjukvård och primärvård är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Deltid och sysselsättningsgraden kan eventuellt diskuteras. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständig, som har god förmåga till att samarbeta med andra yrkesgrupper och arbeta i team. Du har ett stort engagemang och ett gott bemötande mot patienter, kollegor och vårdgrannar. Du har en vilja att prova ny teknik och nya arbetssätt för att på bästa sätt möta våra patienter och tillsammans med teamet skapa en ännu bättre arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef:  Jero Mirman 

Telefon: 070-16437 91

Fackliga företrädare: SLSO:s Läkarförening: Maria Sjödahl

Telefon: 072–2468464

Övrig information:

Vill du vara med i vår fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. Vi månar om patienter och kollegors bästa.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Telefonsäljare Sollentuna

Ansök    Mar 22    Gogo Food AB    Telefonförsäljare
Om tjänsten: Vill du arbeta på ett företag som präglas av framåtanda, vinnarkultur och nytänkande? Du kommer att arbeta i en rolig atmosfär tillsammans med drivna kollegor i en miljö som andas framgång. Tjänsten är på heltid och du arbetar 9 -17 måndag till fredag. I arbetstiden ingår grundutbildning där du lär dig allt om produkten och försäljningen, du kommer också erhålla kontinuerlig utbildning för att hela tiden utvecklas. Din främsta uppgift är att h... Visa mer
Om tjänsten:
Vill du arbeta på ett företag som präglas av framåtanda, vinnarkultur och nytänkande?
Du kommer att arbeta i en rolig atmosfär tillsammans med drivna kollegor i en miljö som andas framgång. Tjänsten är på heltid och du arbetar 9 -17 måndag till fredag. I arbetstiden ingår grundutbildning där du lär dig allt om produkten och försäljningen, du kommer också erhålla kontinuerlig utbildning för att hela tiden utvecklas. Din främsta uppgift är att hjälpa våra kunder med att sänka lånekostnaden på deras privatlån och krediter och med telefonen som ditt främsta verktyg. Du kontaktar kunder och hjälper dem med en kostnadsfri lånejämförelse med syftet att sänka deras månadskostnad. Du kommer också att sälja personförsäkringar som är Livförsäkringar och Olycksfallsförsäkringar till dina kunder.

Jobbet som säljare:
För att lyckas som säljare behöver du vara utåtriktad och gilla att prata med människor. Då arbetet är prestationsbaserat är det också en fördel om du är tävlingsinriktad och gillar utmaningar. Du kommer att få en gedigen utbildning och coachning. Hos oss kommer du att arbeta med utgående samtal mot nya kunder, något som kräver att du är en orädd och nyfiken person. Du är en mästare på att skapa meningsfulla och långvariga relationer. Du har en resultatorienterad inställning och mål är din drivkraft för att lyckas. Du som söker ska vara noggrann, tydlig och vara en god lyssnare.

Kvalifikationer:
Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att lyckats med tjänsten. Du blir utbildad från start med allt du behöver kunna för att få en bra start. Vi ser att du är en person som gillar att ta kontakt med nya människor och som är driven och gillar att bidra med en positiv energi.
Dom språk du ska tala är:
Arabiska, Kurdiska, Spanska, Persiska (Farsi), Turkiska, Polska, Ryska.

Har du ekonomiskt stöd från arbetsförmedlingen så får du fast lön. Ange detta i ansökan.


Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön


Var ligger arbetsplatsen?
Sollentunavägen 63
19140 Sollentuna
Arbetsgivaren
Gogo Food AB


Gå gärna in på vår hemsida www.bestfinder.se och läs mer om företaget och våra produkter.
Ansöka på: [email protected]
Vid frågor: 073-953 25 86 Visa mindre

Lärare i spanska och kombination av annat ämne, åk 6-9 Töjnaskolan

Ansök    Mar 22    Sollentuna kommun    Ämneslärare, 7-9
Töjnaskolan är en skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har varit i en utvecklingsfas och nu, läsår 23/24 är skolan fullt utbyggd och ha tre parallella klasser i varje årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer och läsåret, 20/21, stod Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet... Visa mer
Töjnaskolan är en skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Vi har varit i en utvecklingsfas och nu, läsår 23/24 är skolan fullt utbyggd och ha tre parallella klasser i varje årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer och läsåret, 20/21, stod Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.  ArbetsbeskrivningVårt fokus är att skapa goda förutsättningar för våra elever att utvecklas och nå goda resultat och vi söker nu en lärare som kommer att undervisa i spanska för våra elever i årskurs 6 till 9 samt vara mentor på högstadiet under läsåret 23/24.

Tjänsten kommer bestå av spanska och ett eller flera ämnen och arbetsstart är HT24. 

Arbetet sker i engagerade och kompetenta arbetslag som ger möjlighet till samarbete och utveckling samt en delningskultur som bidrar till ett kollegialt lärande - allt för elevernas bästa och med fokus på elevernas forsatta utveckling.Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation.

Du är närvarande, engagerad och van att ta ansvar för elevernas lärande. Det är även viktigt att du är självgående och kan leda, motivera och skapa engagemang hos eleverna som bidrar till deras utveckling. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra tillsammans med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vana att arbeta med IKT, Infomentor och Google Classroom är meriterande.

 
Vi erbjuder
Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever och pedagoger.

Alla elever har egen dator och du kommer att arbeta i en nybyggd skola med moderna, fina och välutrustade lokaler.

Sollentuna kommun har många förmåner att erbjuda.

 

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

SO-lärare Individuellt alternativ specialpedagogisk verksamhet

Ansök    Mar 22    Sollentuna kommun    Ämneslärare, 7-9
Rudbeck a?r Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, tva? mil norr om Stockholm. Pa? Rudbeck studerar na?stan 2400 elever och vi har o?ver 250 ansta?llda. Detta bidrar till en fantastisk ma?ngfald som vi a?r stolta o?ver. Skolan a?r viktig fo?r va?ra elever och det avspeglas i studieresultaten som a?r mycket goda. Hos oss fa?r du mo?jlighet att ha fokus pa? undervisning och blir utmanad av studiemoti... Visa mer
Rudbeck a?r Sollentuna kommuns gymnasium.

Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, tva? mil norr om Stockholm. Pa? Rudbeck studerar na?stan 2400 elever och vi har o?ver 250 ansta?llda. Detta bidrar till en fantastisk ma?ngfald som vi a?r stolta o?ver. Skolan a?r viktig fo?r va?ra elever och det avspeglas i studieresultaten som a?r mycket goda. Hos oss fa?r du mo?jlighet att ha fokus pa? undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill na? la?ngt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck pra?glas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Arbetsuppgifter
Info?r na?sta la?sa?r so?ker vi nu en SO-lärare, som vill vara med att utveckla va?r verksamhet för undervisningsgrupperna Individuellt alternativ med specialpedagogisk verksamhet som startar hösten 2024. 

I tjänsten ingår ett utökat mentorsuppdrag. Du kommer att arbeta nära och med andra resurser både i och utanför klassrummet. 

Kvalifikationer
Vi söker en SO-lärare som är behörig att undervisa i alla fyra SO-ämnena men gärna också behörig att undervisa i något annat ämne, gärna svenska. Meriterande är om du har någon form av speciallärarutbildning och arbetat med elever med olika funktionsnedsättningar såsom autism, ADHD, OCD, dyslexi mm. Att du a?r en person som a?r nyfiken och ha?ller dig uppdaterad kring metoder fo?r att sto?tta elever med olika funktionsnedsa?ttningar. 

Du bo?r vara bra pa? att sto?tta eleverna i sin utveckling mot att bli sja?lvsta?ndiga men ocksa? att kunna hja?lpa dem na?r de sto?ter pa? problem med sina studier t ex genom att skapa stödstrukturer i fysisk och digital lärmiljö.

Det är av stor vikt att du är van vid målgruppen och bra på att skapa relationer.  Att du har god struktur, a?r tydlig och samtidigt flexibel och lo?sningsfokuserad.  Du beho?ver ocksa? vara trygg i din bedo?mning av kunskap och att det finns ma?nga olika sa?tt att visa kunskap på.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas.

https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/ och vilka https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/ du som anställd har. 

Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.

Tjänsten kan komma att tillsättas av övertaliga.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Västerås

Till kunds räkning söker vi nu en trygg personlig assistent till en man i Västerås. Arbetsuppgifterna är bland annat: -Stötta kund med vardagliga hushållssysslor och kommunikation med myndigheter samt vårdinstanser. -Stötta och assistera vid på- och avklädning, hygien osv. -Lyft förekommer. Arbetsiderna varierar men är förlagda vardagar samt en helgdag. Tjänsten är deltid. Du som söker: Tycker om att jobba med människor Har tålamod och förståelse för kund... Visa mer
Till kunds räkning söker vi nu en trygg personlig assistent till en man i Västerås.
Arbetsuppgifterna är bland annat:
-Stötta kund med vardagliga hushållssysslor och kommunikation med myndigheter samt vårdinstanser.
-Stötta och assistera vid på- och avklädning, hygien osv.
-Lyft förekommer.
Arbetsiderna varierar men är förlagda vardagar samt en helgdag. Tjänsten är deltid.
Du som söker:
Tycker om att jobba med människor
Har tålamod och förståelse för kundens behov
Engagerad och ser vad som behövs göras runtomkring kunden
Krav är att du talar kurdiska och behärskar svenska.
Körkort är ett krav.Vi ber om respekt för de krav vi har inför sökningen av denna tjänst!
* Kan du inte uppfylla de krav vi har inför denna tjänst så ber vi dig att INTE söka!


Tjänsten är förlagd i Västerås! Visa mindre

Boendestödjare till socialpsykiatri i kommunal regi, utökning.

Nu finns det äntligen en tillsvidaretjänst ledig i Sollentuna kommuns boendestöd i egen regi. Vi är en verksamhet som ständigt växer och utökar nu grundbemanningen för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete, samt för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda insatsen Bostad först samt den förebyggande friskvården till våra brukare. Socialpsykiatriska enheten i Sollentuna är en kommunal utförare som ständigt arbetar för en verksamhet god kvalit... Visa mer
Nu finns det äntligen en tillsvidaretjänst ledig i Sollentuna kommuns boendestöd i egen regi.

Vi är en verksamhet som ständigt växer och utökar nu grundbemanningen för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete, samt för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda insatsen Bostad först samt den förebyggande friskvården till våra brukare.

Socialpsykiatriska enheten i Sollentuna är en kommunal utförare som ständigt arbetar för en verksamhet god kvalitet. Vi har ett mycket välfungerande brukarinflytande i samtliga verksamheter. Samtidigt har medarbetarnas engagemang och delaktighet en stor inverkan på verksamheternas utveckling där vi ger invånarna både ett förebyggande och ett behovsprövat stöd som vi är stolta över. 

Socialkontoret i Sollentuna är en socialtjänst som ligger i framkant avseende utveckling och nytänkande. Vi är en kunskapsbaserad socialtjänst, där uppföljningsinstrument och kvalitetsfrågor är i fokus. Omvärldsbevakning, samverkan, brukarmedverkan och utveckling är prioriterade områden.

Vid socialkontoret arbetar ca 220 personer. Verksamheten är uppdelad i fyra avdelningar; avdelningen för vuxna, avdelningen för barn och unga, avdelningen stöd och utveckling samt FOU nordväst.

Socialpsykiatriska enheten är en av sex enheter inom avdelningen för vuxna. Enheten ansvarar för verksamhet som drivs i egen regi för personer med psykiska funktionsvariationer så som träfflokal, sysselsättning, boendestöd och bostad först. 

Enheten omfattar ca 25 medarbetare och vi har vår arbetsplats centralt i Sollentuna. Vi kommer nu att förstärka enheten för att kunna säkerställa kvalitet i de insatser vi erbjuder inom vårt boendestöd.

Under hösten 2024 kommer enhetens medarbetare ta del av Yrkesresan, SKRs nationell kompetenssatsning för utförare inom funktionsnedsättning. Som anställd på enheten kommer du ges möjlighet att delta i utbildningssatsningen.

Arbetsbeskrivning
Vi på socialpsykiatriska enheten arbetar med vuxna (18 till 65 år) med olika stödbehov utifrån en psykiatrisk funktionsnedsättning eller samsjuklighet. 
I rollen som boendestödjare arbetar du i klientens hem eller på annan plats i Sollentuna kommun. Du utgår från klientens individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån metoderna ESL och MI. Du stödjer mot en ökad självständighet genom att skapa förutsättningar för att lättare kunna hantera vardagen tillsammans med klienten. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik för de klienter du träffar.
Du har ansvar för att löpande dokumentera enligt rådande föreskrifter samt att tillsammans med klient skapa och följa upp genomförandeplan. Vi följer även systematiskt upp insatsen på individnivå med hjälp av ORS/SRS.

I arbetsuppgifterna ingår även att delta i våra löpande kompetenshöjande metodträffar och andra interna utbildningar.

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker dig till oss:
- har lång erfarenhet av att arbeta med målgruppen och boendestöd
- du är van att eget ansvar och arbeta självständigt men samtidigt bra på att arbeta i team
- har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
- är ansvarskännande och har en personlig mognad
- bidrar med din kompetens och goda energi i arbetsgruppen
- har möjlighet att arbeta dag och kväll

Du som söker jobbet:
- ska ha en socionomutbildning eller likvärdig akademisk utbildning, alternativt
- har en mentalskötare- eller behandlingsassistentutbildning, eller har annan som arbetsgivaren bedömer som likvärdig utbildning i kombination med lång erfarenhet av arbete med boendestöd i för målgruppen i eget boende
- har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav, erfarenhet av Life Care är önskvärt. Det är även meriterande om du har en CM-utbildning.

Vi vill dessutom att du:
- har erfarenhet att ESL och MI
- känner till eller har arbetat med ORS/SRS
- har kunskaper om bemötande av personer med psykiska funktionsvariationer, psykossjukdom, NPF och samsjuklighet

Förmågor och färdigheter
Förmågor och färdigheter som värdesätts i rollen som boendestödjare är att du är självgående och flexibel. Det är dessutom av vikt att du har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande. För rollen krävs dessutom att du har ett gott omdöme, samt att du är strukturerad då arbetet är självständigt.

Vi erbjuder
Socialpsykiatriska enheten är en utförarverksamhet som erbjuder en välkomnande arbetsplats med en arbetsgrupp som arbetat tillsammans länge och har möjlighet att ge en bra introduktion till det arbete som ska utföras. Vi arbetar med brukarinflytande och har ett nära samarbete med brukarorganisationer. 

Som anställd i Sollentuna erbjuds du ett roligt, stimulerande och utmanade uppdrag. Du är med i arbetet med att göra Sollentuna lite bättre varje dag för kommuninvånarna. Vi värnar om ett gott arbetsklimat som möjliggör ett hållbart arbetsliv bland annat genom att vi tillämpar flextid och erbjuder extern handledning, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Klicka på länken för att läsa mer om våra förmåner  Länk till https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/personalformaner/

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Sollentuna

Ansök    Mar 22    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,?fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvu... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!

Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,?fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor.

Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

- Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.??

- Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.??

- Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental. Hör Dajana, COO, berätta mer om hur det är att jobba på Aqua Dental:Som tandsköterska på Aqua Dental Sollentuna kommer du bli en del av ett duktigt team på och jobba på en modern klinik. På kliniken kommer du att jobba nära dina kollegor där du kommer få stöttning i det dagliga arbetet samt i din professionella utveckling. Du har i denna roll möjlighet att vara med och påverka din arbetsdag samtidigt som du levererar tandvård av hög kvalitet till våra patienter och är med och bidrar till att utveckla svensk tandvård tillsammans med dina kollegor på Aqua Dental. För att trivas i rollen tror vi att du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet gentemot patienter och dina kollegor.

Denna tjänst är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:

- Är examinerad tandsköterska

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Är flexibel, tillmötesgående och kommunikativ.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 14 april 2024.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta klinikchef Christina Efstratiadou, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.

Vill du se mer av vad Aqua Dental gör och lära känna oss bättre? Besök vår hemsida, www.aquadental.se (https://www.aquadental.se/) eller följ oss på Instagram @aquadental (https://www.instagram.com/aquadental/). Visa mindre

Deltidstjänst som personlig assistent hos vår 55-åriga kvinna i Sollentuna

Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2006 erbjudit personlig assistans med ett helhetsgrepp. Vårt uppdrag är att skapa en kvalitativ assistans med mycket hjärta och personlighet. Med hög kvalité, engagemang och värme jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna leva sitt liv efter sina villkor. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara... Visa mer
Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats!

Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2006 erbjudit personlig assistans med ett helhetsgrepp. Vårt uppdrag är att skapa en kvalitativ assistans med mycket hjärta och personlighet. Med hög kvalité, engagemang och värme jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna leva sitt liv efter sina villkor. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. Vårt arbete handlar i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest.

Deltidstjänst hos 55-årig kvinna i Sollentuna

Om mig

Jag är en 55-årig kvinna som bor själv och har många intressen. Bland annat tycker jag om träning och gym, friluftsliv, promenader, filmer. Jag sitter i rullstol sedan en tidigare stroke. Därför behöver jag stöd genom hela dagen med allt från träning till hygien, men är gärna deltagande i så många moment som möjligt. Jag söker nu dig som vill ha ett extrajobb och som vill hjälpa mig i min vardag och vara ett tryggt stöd.

Vem söker jag?

• Du är social, trygg och självgående.
• Du får gärna gilla rutiner och ordning och reda, som jag.
• Jag söker både män och kvinnor, och gärna inte över 50-års åldern.
• Du behöver kunna prata och skriva på svenska då kommunikation är extra viktigt för mig.

Saknar du erfarenhet av yrket, inga problem, Plusfamiljen stöttar och utbildar dig!

För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år men gärna äldre, kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret samt uppge två närliggande referenser.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Söker främst för kvällspass förlagda mellan 14:00 - 22:00, och det finns även möjlighet för helgpass.

När börjar du jobba hos mig?

Omgående.

Det här erbjuds du:

Många av våra anställda har funnits med oss sedan starten 2006 vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi vill att du som anställd ska må bra och känna att ditt jobb är meningsfullt. Som personlig assistent är du otroligt viktig för en annan människa och ibland för en hel familj.

Som en av oss får du:

• En kontaktperson-din chef, finns där för att svara på både praktiska frågor och för att ge stöd.

• Kollektivavtal- det är superviktigt för din trygghet idag men också för din framtid.
• Du är försäkrad och får friskvårdsbidrag.
• Vi stöttar och utbildar dig när du behöver det.
• Du får en fast grundlön per timme.
• Semesterersättning och ob-tillägg utifrån kollektivavtalet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida www.plusfamiljen.se om varför du ska välja just oss. Sista ansökningsdatum är 22/4 men tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess. Vi frågor kontakta kundansvarig [email protected] Visa mindre

Sjuksköterska till Attundahälsans Läkarmottagning ca halvtid

Vi är en läkardriven Vårdcentral i Sollentuna där vi bedriver sedvanlig primärvårdsverksamhet med hjärta och personlig kontakt som ledord! Attundahälsans blev i år Sollentunas bästa vårdcentral i den nationella patientenkäten, vi har låg personalomsättning och ett fint team. Vi växer och vill därför utöka vårt team och bredda kompetensen. Vi har högt i tak och nära samarbeten. För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har et... Visa mer
Vi är en läkardriven Vårdcentral i Sollentuna där vi bedriver sedvanlig primärvårdsverksamhet med hjärta och personlig kontakt som ledord!
Attundahälsans blev i år Sollentunas bästa vårdcentral i den nationella patientenkäten, vi har låg personalomsättning och ett fint team.
Vi växer och vill därför utöka vårt team och bredda kompetensen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god känsla för teamarbete. I utbyte får du en trivsam arbetsplats, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Då vi även har en företagshälsovård vägg i vägg finns det möjlighet att arbeta med detta om intresse föreligger!
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad deltid ca 50%. Det är enkelt att ta sig till oss då vi ligger precis vid E4:an och gratis parkering finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Attundahälsan www.Attundahalsan.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Distriktsläkare till Edsbergs Vårdcentral!

Ansök    Mar 22    Praktikertjänst AB    Specialistläkare
Är du specialistläkare inom allmänmedicin och vill prova något nytt? Drivs du dessutom av att skapa en bättre vård för alla och vara med i Sveriges största vårdkooperativ? Edsbergs Vårdcentral i Sollentuna, Stockholm söker nu en allmänspecialist. Varmt välkommen med din ansökan! Start: Så snart som möjligt Ort: Sollentuna, Stockholm Omfattning: 100%, deltidsarbete efter överenskommelse Arbetstiden är mellan 8-17. Inga helger eller kvällar På sikt kan ... Visa mer
Är du specialistläkare inom allmänmedicin och vill prova något nytt? Drivs du dessutom av att skapa en bättre vård för alla och vara med i Sveriges största vårdkooperativ? Edsbergs Vårdcentral i Sollentuna, Stockholm söker nu en allmänspecialist.

Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Så snart som möjligt
Ort: Sollentuna, Stockholm
Omfattning: 100%, deltidsarbete efter överenskommelse
Arbetstiden är mellan 8-17. Inga helger eller kvällar

På sikt kan det även finnas möjlighet till delägarskap hos Edsbergs Vårdcentral.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i sedvanligt distriktsläkararbete. Mottagningsarbetet är blandat med mottagningsarbete som årskontroller, videobesök och akutbesök, du har egen patientlista inklusive hemsjukvårdspatienter. Vidare kommer du att delta i handledning av läkarstudenter, AT-läkare och i förekommande fall ST-läkare. Det finns även goda möjligheter till tjänstgöring på BVC.

För att stärka personlig utveckling och kvalité strävar vi efter att varje läkare har ett eget ansvarområde för verksamhetsutveckling och konsultation från kollegor. Ex diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, astma/KOL, smittskydd, studentansvar mm.  

Kvalifikationer

Du är allmänspecialist och kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på engelska eller andra språk.

Som person trivs du i självständigt arbete samt teamarbete. Du tar egna initiativ och tar aktiv del i din egen utbildning och utveckling av verksamheten. Vidare är du en människovän, positiv och bidrar gärna till en god arbetsmiljö och trivsel för dig själv och dina kollegor.

Om Edsbergs Vårdcentral

Edsbergs vårdcentral ligger i Sollentuna kommun och har ca 13 000 listade patienter. Vi är en medelstor vårdcentral med full verksamhet inklusive psykologer, medicinsk fotvård och BVC. Vi deltar i Karolinska institutets läkarutbildning och har AT- och ST-läkare och studenter i andra vårdyrken.
Vi har välfungerande rutiner och jobbar tillsammans för att effektivt kunna utnyttja resurserna väl och att förbättra våra patienters hälsa.

Hos oss arbetar cirka 40 medarbetare i olika yrkeskategorier, många har varit här länge. Vi är 12 läkare som består av specialister, ST-läkare och kontinuerligt 1-2 AT-läkare. Verksamhetschefen är läkare.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Winback Sales Agent

Fortum energi växer så att det knakar och söker nu fler medarbetare som är intresserade av att kliva ombord på en verklig framgångsresa. Hos Fortum får du chansen att utmana elhandelsbranschen, ha daglig kontakt med marknaden och arbeta mot att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Fortum söker idag en Winback Sales Agent. Dina arbetsuppgifter blir att kontakta tidigare Fortum kunder som har tecknat annat elavtal. Efter det att deras avtal med nya leverantör... Visa mer
Fortum energi växer så att det knakar och söker nu fler medarbetare som är intresserade av att kliva ombord på en verklig framgångsresa. Hos Fortum får du chansen att utmana elhandelsbranschen, ha daglig kontakt med marknaden och arbeta mot att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Fortum söker idag en Winback Sales Agent. Dina arbetsuppgifter blir att kontakta tidigare Fortum kunder som har tecknat annat elavtal. Efter det att deras avtal med nya leverantören gått ut så ställer sig fortum i kö för att bli deras nästa leverantör.

VI SÖKER DIG SOM:
Är kundorienterad, flexibel och strukturerad
Är en tävlingsinriktad lagspelare
Brinner för kundservice och försäljning
Har god social förmåga
Har erfarenhet från sälj och/eller service
Trivs med att tala i telefon och ta egna initiativ

ARBETSUPPGIFTER:

·     Din dagliga verksamhet består av att kontakta tidigare kunder och vinna tillbaka dom.

·     Ha struktur och administrera eget arbete

·     Arbeta mot individuell budget och gruppbudget

·     Hjälpa kunder och vägleda till rätt lösning som möter deras unika behov

VAD FORTUM ERBJUDER:

·     En arbetsplats i centrala Stockholm tillsammans med många glada kollegor, högt i tak och mycket skratt

·     En arbetsplats som erbjuder daglig coachning och utbildning med ett meriterande varumärke i ryggen

·     Ett utmanande jobb med möjlighet till personlig utveckling och interna karriärmöjligheter

Fortum samarbetar tillsammans med Kraftsam R&B som också är din arbetsgivare. Urval och intervjuer sker löpande, tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på [email protected] Visa mindre

Taxiförare/Taxichaufför Uber/ Bolt

Söker en trevlig taxichaufför för Uber och Bolt Körning. Krav är att man har B körkort och taxi legitimation. Lön Upp till 52%. Ring/ skicka sms till 0723879630 vid intresse. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en trevlig taxichaufför för Uber och Bolt Körning.
Krav är att man har B körkort och taxi legitimation.
Lön Upp till 52%.
Ring/ skicka sms till 0723879630 vid intresse.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

söker anläggare

Vi söker anläggare idag med bred erfarenhet inom anläggning,gjutning och allmän erfarenhet av husgrunder. Viktigt att ni är fysisk stark och har tempo i ditt arbete. Behöver kunna tala och skriva svenska eller engelska för att kunna kommunicera med din omgivning och fylla dagrapporter m.m körkort är ett plus. Uppdraget är Stockholm. Tar endast ansökningar på mail. We are looking for builders today with broad experience in construction, casting and general ... Visa mer
Vi söker anläggare idag med bred erfarenhet inom anläggning,gjutning och allmän erfarenhet av husgrunder. Viktigt att ni är fysisk stark och har tempo i ditt arbete. Behöver kunna tala och skriva svenska eller engelska för att kunna kommunicera med din omgivning och fylla dagrapporter m.m körkort är ett plus. Uppdraget är Stockholm. Tar endast ansökningar på mail.
We are looking for builders today with broad experience in construction, casting and general experience of house foundations. It is important that you are physically strong and have a pace in your work. Need to be able to speak and write Swedish or English to be able to communicate with your surroundings and fill in daily reports etc. driving license is a plus. The assignment is Stockholm. Only accepts applications by email
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Taxichaufför

Taxiförare sökes. Heltid. Bra provision 46% till 52%. skicka cv till [email protected] ! Svenska är inget krav men du måste kunna engelska flytande Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair Taxi driver wanted. Full time, part time. Good commission 46% to 52%. send cv to [email protected] Swedish is not a requirement, but you must be fluent in English car is 2023 Toyota CHR x edition tecknikpack... Visa mer
Taxiförare sökes. Heltid. Bra provision 46% till 52%. skicka cv till [email protected] ! Svenska är inget krav men du måste kunna engelska flytande
Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair
Taxi driver wanted. Full time, part time. Good commission 46% to 52%. send cv to [email protected]
Swedish is not a requirement, but you must be fluent in English
car is 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Cars are connected to bolt Uber , fair Visa mindre

Söker professionell kökshjälp(diskare)

Vi söker professionell och erfaren Köksassistans (diskare). En person som har god kunskap och erfarenhet av Assistans i köket som diskare. TrendPersonal services AB erbjuder bemanningsföretag (Resturant, kök). Som företag är vårt mål att göra våra kunders vardag enkel. Välkommen att söka om du är duktig på att städa hem. Skicka ditt telefonnummer och namn när du ansöker till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga... Visa mer
Vi söker professionell och erfaren Köksassistans (diskare). En person som har god kunskap och erfarenhet av Assistans i köket som diskare.
TrendPersonal services AB erbjuder bemanningsföretag (Resturant, kök).
Som företag är vårt mål att göra våra kunders vardag enkel. Välkommen att söka om du är duktig på att städa hem.
Skicka ditt telefonnummer och namn när du ansöker till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Mar 21    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Taxiförare

Taxiförare sökes. Heltid Deltid .Bra provision 46% till 52%. skicka cv till [email protected] ! Svenska är inget krav men du måste kunna engelska flytande Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair Taxi driver wanted. Full time, part time. Good commission from 46% to 52%.send cv to [email protected] Swedish is not a requirement, but you must be fluent in English car is 2023 Toyota CHR x edition ... Visa mer
Taxiförare sökes. Heltid Deltid .Bra provision 46% till 52%. skicka cv till [email protected] ! Svenska är inget krav men du måste kunna engelska flytande
Bilen är 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Bilar är anslut till Bolt, Uber, fair
Taxi driver wanted. Full time, part time. Good commission from 46% to 52%.send cv to [email protected]
Swedish is not a requirement, but you must be fluent in English
car is 2023 Toyota CHR x edition tecknikpacket
Cars are connected to bolt Uber fair Visa mindre

Cybersecurity Solution Advisor till Mnemonic, Kista

Vill du jobba med att hitta de bästa säkerhetslösningarna i attraktiva kunduppdrag? Tror du, precis som oss, att cybersäkerhet inte är något man ska gissa sig till? Titta hit– för det är just det vi hjälper våra kunder med, varje dag!   Om tjänsten I rollen som Cybersecurity Solution Advisor är din främsta uppgift att hjälpa våra kunder skydda sina tillgångar mot alltmer avancerade säkerhetshot. Vi på Mnemonic är en global leverantör av cybersäkerhetstjä... Visa mer
Vill du jobba med att hitta de bästa säkerhetslösningarna i attraktiva kunduppdrag? Tror du, precis som oss, att cybersäkerhet inte är något man ska gissa sig till? Titta hit– för det är just det vi hjälper våra kunder med, varje dag!  

Om tjänsten

I rollen som Cybersecurity Solution Advisor är din främsta uppgift att hjälpa våra kunder skydda sina tillgångar mot alltmer avancerade säkerhetshot. Vi på Mnemonic är en global leverantör av cybersäkerhetstjänster och är erkända för vår Managed Detection and Response Service (MDR) samt vår flaggskeppstjänst Argus Managed Defence (MDS). Ditt huvudsakliga arbetsområde är att analysera och förstå våra kunders arkitektoniska infrastruktur och sammanställa åtgärder som behöver vidtas för att skydda våra kunder mot säkerhetshot.

Denna roll kräver inte bara en omfattande förståelse för olika säkerhetsproblem och lösningar utan också förmågan att utforma effektiva säkerhetsstrategier. Detta innebär att förstå både de säkerhetstjänster som vi erbjuder och kundens specifika affärsprocesser. Efter att lösningen har utformats och presenterats för kunden, överlämnas arbetet till ett projektteam som tar över och ansvarar för att genomföra arbetet på ett operationellt plan.

I dina viktigaste arbetsuppgifter ingår bland annat:
  Förstå kundens mål och utmaningar, agera som en betrodd rådgivare och säkerställa att våra kunder når sina säkerhets mål
Utforma kundlösningar baserade på våra tjänster
Arbeta nära våra försäljnings- och marknadsavdelningar
Delta i prissättning och förhandlingar
 
Du kommer att utgå från vårt kontor i Kista. Vi har ett arbetsarrangemang som erbjuder dig möjligheten att delvis arbeta hemifrån. Rollen innebär även kundbesök till våra kunder, främst runt Stockholm med omnejd. Dessutom kommer du resa till vårt huvudkontor i Norge men även besöka våra kontor i Europa ett par gånger per år.

Är det här du?

För att lyckas i den här rollen bör du ha tidigare erfarenhet inom cybersäkerhet. Vi anar att du i grunden är en lösningsarkitekt med erfarenhet av MDR-tjänster eller cybersäkerhet generellt. Du har god förståelse för logghantering, nätverk och riskhantering. En akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande är önskvärt, eller om du kan uppvisa arbetslivserfarenhet vi bedömer som likvärdig. Du har troligtvis minst 5 års erfarenhet inom området. Bekantskap med affärsutveckling och konsultvana är fördelaktigt. Ytterligare kompetenser vi värdesätter inkluderar kunskaper inom säkerhetsstandarder och regleringar.

Slutligen har du svenskt medborgarskap och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du bör också ha förståelse för alla nordiska språk och meriterande är om du dessutom talar ytterligare ett europeiskt språk.

Vi värdesätter medarbetare av entreprenöriell karaktär. Du är kreativ och har förmågan att tänka utanför boxen för att identifiera nya möjligheter och lösningar på problem. Dessutom tar du ofta initiativ och är självstartande i de projekt du tar dig för. Vidare är förmågan att trivas i kundinteraktioner och att kommunicera på ett tydligt och förståeligt sätt, av stor betydelse. Vi på Mnemonic samarbetar som ett team – du är troligtvis precis som oss, en lagspelare och som lägger stor prestige i sitt arbete.

Vad vi erbjuder dig

På Mnemonic har en informell och härlig arbetsmiljö som ger möjlighet till tillväxt, inflytande och kompetensutveckling. Vi erbjuder dig, förutom konkurrenskraftig lön och bonusprogram, dig möjligheten att påverka din anställning. Vi främjar en långsiktig anställning där vi är måna om våra medarbetares välbefinnande, där balans mellan arbete och fritid samt möjligheten att anpassa sig efter livspusslet är en självklarhet.

Vi har, genom Great Place to Work, fler gånger blivit utsedd till den fjärde bästa arbetsplatsen i Europa – något vi är mycket stolta över! Dessutom erbjuder vi möjlighet att delta vid internationella evenemang och konferenser. Som medarbetare på Mnemonic kan du även ta del av ett förmånligt aktieprogram.

Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa framåt!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Mnemonic med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Christian Smith, 08-120 50 410 eller Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller [email protected]. Vänligen notera att inga ansökningar tas emot via e-post.

Ansök gärna med CV där du tydligt beskriver vilka delar av rollen du har tidigare erfarenhet av.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Orderadministratör sökes för heltidsarbete!

Är du kommunikativ, självgående och har en fallenhet för administration? Söker du ett heltidsarbete och är tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker! Vår kund är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor och söker just nu en orderadministratör för heltidsarbete. Som orderadministratör kommer du att arbeta i deras affärssystem och hantera inkommande ordrar ifrån beställningar. Du kommer att arbeta med telefon och mail som främsta arbet... Visa mer
Är du kommunikativ, självgående och har en fallenhet för administration? Söker du ett heltidsarbete och är tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor och söker just nu en orderadministratör för heltidsarbete. Som orderadministratör kommer du att arbeta i deras affärssystem och hantera inkommande ordrar ifrån beställningar. Du kommer att arbeta med telefon och mail som främsta arbetsredskap.

Tjänsten startar omgående och pågår fram till årsskiftet med eventuell chans till förlängning och övertag. Arbetet är förlagt vardagar 8-17. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund, som har sitt kontor i Sollentuna.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration. Vidare ser vi att du har grundläggande datorkunskaper, främst i Officepaketet. För att passa i tjänsten ser vi att du är strukturerad, flexibel och har en god social förmåga. Du trivs i en administrativ roll där du får ta mycket eget ansvar.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Sadel makeri och bil tekniker

Vi på STM Service AB utför vår taxameter montering i Stockholm under noga kontrollerade former som garanterar att arbetet stämmer överens med de lagar och riktlinjer som finns i taxibranschen. Vi är ackrediterade för taxi montering och taxameter installation, samt besiktning och årlig kontroll av taxameter med många års erfarenhet inom branschen. Vi arbetar även med dekaler och bildekor / foliering / solfilm av bilar. Tjänsten kommer så småningom också inn... Visa mer
Vi på STM Service AB utför vår taxameter montering i Stockholm under noga kontrollerade former som garanterar att arbetet stämmer överens med de lagar och riktlinjer som finns i taxibranschen.
Vi är ackrediterade för taxi montering och taxameter installation, samt besiktning och årlig kontroll av taxameter med många års erfarenhet inom branschen.
Vi arbetar även med dekaler och bildekor / foliering / solfilm av bilar.
Tjänsten kommer så småningom också innefatta övriga installationer som vi utför såsom belysning , alkolås mm.
Då det inte finns några utbildningar riktade till vår bransch så är det av stor vikt att du har stort intresse för fordon.


Vi är specialiserade inom cabbar, vinyltak och båtkapeller.
Utöver vårt ordinarie utbud kan vi även fixa möbler såsom stolar och soffor till restauranger samt privatpersoner..
Inget jobb är för litet eller för stort för oss, så tveka inte på att höra av dig för en kostnadsfri konsultation!
Vi söker dig som :
Fixar och reparerar inredning till din bil och komplett inredning eller en mindre reparation.
Monterar/reparerar/skräddarsyr cabbar och vinyltak till alla bilar.
Reparerar båt och tillverkar kapeller och dynor skräddarsytt efter era önskemål.
Motorcykel reparerar och klär om sadlar och dynor.
Klär om bilstolar & motorcyklar
Tillverkar komplett inredning
Reparerar skador
Byter, reparerar och specialtillverkad cabriolet på alla bilar
Skräddarsyr överdrag
Skräddarsyr & reparerar båtkapell
Omklädsel av befintliga dynor
Skräddarsyr båtdynor Visa mindre

?Nu söker våra medlemmar i norra Stockholm efter nya personliga assistenter

Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i norra delarna av Stockholm. Just nu är behovet extra stort i bland annat Vallentuna, Sollentuna, Täby, Åkersberga och Kungsängen men även andra områden i Norrort. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll. Vi tror att du som person är trygg, stabil, pedagogisk och initiativrik. Det är merite... Visa mer
Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i norra delarna av Stockholm. Just nu är behovet extra stort i bland annat Vallentuna, Sollentuna, Täby, Åkersberga och Kungsängen men även andra områden i Norrort. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll.

Vi tror att du som person är trygg, stabil, pedagogisk och initiativrik. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller liknande yrken men ofta är personkemin avgörande. Det viktigaste är att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål.

Skicka din ansökan redan idag! Vår rekryteringsavdelning arbetar dagligen med att matcha inkomna ansökningar med lediga tjänster.

Annonsens ID-nummer: 209063

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

SÄLJARE TILL JYSK HÄGGVIK, SEMESTERVIKARIAT DELTID

Ansök    Mar 21    Jysk AB    Butikssäljare, fackhandel
Är du peppad på försäljning? Och vill du erbjuda JYSK Sveriges bästa kundservice tillsammans med ditt team? Gillar du variation och en fartfylld miljö? ???? Då kan du vara den säljare vi söker! ???? VAD VI ERBJUDER DIG Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-amb... Visa mer
Är du peppad på försäljning? Och vill du erbjuda JYSK Sveriges bästa kundservice tillsammans med ditt team? Gillar du variation och en fartfylld miljö? ????
Då kan du vara den säljare vi söker! ????
VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:
En tidsbegränsad anställning på deltid, 50%
Möjligheter till egen utveckling och ansvar – vår ambition är att rekrytera våra tillsvidareanställda från de bästa semestervikarierna
Semester enligt gällande kollektivavtal
Avtalspension
?20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group ?
Interna tävlingar mellan butiker med attraktiva priser
Sociala aktiviteter och en rolig arbetsplats ?
Ett flexibelt arbetsschema

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA
Du ansvarar för försäljning i butiken: du erbjuder våra kunder toppservice med ett leende!
Säkerställa en butik som är 100% välfylld med våra produkter
Du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till med att ta emot, packa upp och leverera in varorna, både på lagret och i butiken
Ha den spännande möjligheten att få ditt eget ansvarsområde i butiken

Möt en av våra säljare och lär dig mer om hur JYSK är som arbetsgivare här.
VAD DU SKA BIDRA MED
Du är utåtriktad, tar initiativ och ger våra kunder den bästa kundupplevelsen de kan tänka sig
Du har en smittande entusiasm och tycker om att prata med kunder
Du är en bra kollega för ditt team – tillsammans gör ni det lilla extra för att uppnå fantastiska resultat
Du älskar variationen och är flexibel: både vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider
Du jobbar gärna någon helg i månaden så att du får vara på plats när vi har störst kundtillströmning. Då är du i stället ledig en dag mitt i veckan.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ?
Rekryteringsprocessen innehåller alltid intervjuer. I nästa steg kommer du få ett mail från oss och vår samarbetspartner HireVue där vi ber dig att genomföra en videointervju genom att svara på fyra frågor. Efter det kommer du att få genomföra två tester som du gör genom att spela två olika spel.
Vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet!
Ytterligare information
OM OSS
Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 300 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ?Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.
På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.
För mer information, besök vår karriärsida. Visa mindre

?Nu söker våra medlemmar i norra Stockholm efter nya personliga assistenter

Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i norra delarna av Stockholm. Just nu är behovet extra stort i bland annat Vallentuna, Sollentuna, Täby, Åkersberga och Kungsängen men även andra områden i Norrort. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll. Vi tror att du som person är trygg, stabil, pedagogisk och initiativrik. Det är merite... Visa mer
Vi på Brukarkooperativet JAG söker nu personliga assistenter till våra medlemmar i norra delarna av Stockholm. Just nu är behovet extra stort i bland annat Vallentuna, Sollentuna, Täby, Åkersberga och Kungsängen men även andra områden i Norrort. Som personlig assistent hos oss får du en lång och grundlig introduktionsutbildning så att du kan känna dig trygg i din roll.

Vi tror att du som person är trygg, stabil, pedagogisk och initiativrik. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller liknande yrken men ofta är personkemin avgörande. Det viktigaste är att du har en förståelse för vad personlig assistans är och att den utgår ifrån varje enskild persons behov och önskemål.

Skicka din ansökan redan idag! Vår rekryteringsavdelning arbetar dagligen med att matcha inkomna ansökningar med lediga tjänster.

Annonsens ID-nummer: 209063

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Timvikarie, mottagningssjuksköterska till Norrvikens Vårdcentral!

Vår härliga och mycket familjära vårdcentral ligger i norra Sollentuna, precis i anslutning till Norrvikens pendeltågsstation och ett härligt bostadsområde. Vi söker nu en timvikarie som kan stötta upp vid behov eller ha fasta dagar, det är lite upp till vad som passar dig bäst. Chansen till ett vikariat på heltid kan finnas om rätt person dyker upp.  På vårdcentralen är vi ett team på ca 22 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärv... Visa mer
Vår härliga och mycket familjära vårdcentral ligger i norra Sollentuna, precis i anslutning till Norrvikens pendeltågsstation och ett härligt bostadsområde.

Vi söker nu en timvikarie som kan stötta upp vid behov eller ha fasta dagar, det är lite upp till vad som passar dig bäst. Chansen till ett vikariat på heltid kan finnas om rätt person dyker upp. 

På vårdcentralen är vi ett team på ca 22 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner:
läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt fantastiska team! Vi är ett sammansvetsat team med låg personalomsättning och högt i tak! Här blandas allvar med lättsamheter. 

Vi känner våra patienter väl och det är en mycket mysigt och familjär stämning hos oss, och vi söker en till familjemedlem! 

Vi erbjuder invånarna och våra patienter god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vi ansvarar för cirka 8000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Vi har även en välbemannad psykologmottagning. Du kan läsa mer om oss på Norrvikens vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Inom SLSO finns goda möjligheter för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. På vårt intranät finns information för dig som nyanställd som stöd i din introduktion när du börjar hos oss. Vi har ett antal obligatoriska utbildningar och utöver detta finns ytterligare möjligheter till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter för mottagningssjuksköterska på vårdcentral. Som  mottagningssjuksköterska i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer både planerade och akuta besök samt telefonrådgivning mm.

Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet.

Arbetstiden är genrellt 8-16:30 på heltid. Vi deltid eller timanställning kan detta diskuteras. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller Distriktssköterska med förskrivningsrätt och behörighet att verka inom svensk sjukvård.  Erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, primärvård är meriterande. God datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Du får gärna ha en specialistutbildning utöver din grundutbildning.

Personliga egenskaper:

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut.

Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Anställningsform

Timanställning, intermittent. Arbetstid måndag till fredag, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Skolläkare sökes till Svea gymnasium i Sollentuna

Ansök    Mar 21    Svea Work AB    Specialistläkare
Skolläkare sökes till Svea gymnasium i Sollentuna  Om jobbet  Svea Work AB söker skolläkare till nyöppnad gymnasieskola i Sollentuna.   Tidsperiod: Vårtermin Omfattning: Extra Arbetstider: Dagtid Arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som skolläkare.  Kvalifikationer  Vi söker dig som är legitimerad skolläkare med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskat... Visa mer
Skolläkare sökes till Svea gymnasium i Sollentuna 

Om jobbet 

Svea Work AB söker skolläkare till nyöppnad gymnasieskola i Sollentuna.  

Tidsperiod: Vårtermin
Omfattning: Extra
Arbetstider: Dagtid

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som skolläkare. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad skolläkare med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   

Om Svea Gymnasium 
Svea Gymnasium är en ny skola med nya idéer. Vi slår samman traditionella skolvärderingar med aktuella. Disciplin möter företagsamhet, respekt möter prestige, arbetsro möter ambition och punktlighet möter flexibilitet. Vi tror på en utbildning som är starkt kopplad till näringslivet – både internationellt och globalt. Fokus läggs på att uppmuntra varje elev till att bli nästa stora framgångssaga, och den resan börjar i lärare som genuint tror på sina elever.  
 
Din ansökan 
Känner du dig redo att och vill vara med på resan mot en bättre utbildningsframtid? Tveka inte på att söka rollen! Mejla ditt CV till [email protected]. Då tjänsten tillsätts omgående så skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet. 
Vi ser fram emot din ansökan. Varmt välkommen till oss! Visa mindre

Shopper Activation Manager till Livsmedelsbranschen

Ansök    Mar 21    Adecco Sweden AB    Marknadskoordinator
Har du ett kommersiellt tänk och en förmåga att skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla ett av Sveriges äldsta och mest välkända varumärken, och samtidigt bidra till ökad kategoritillväxt? Har du förståelse för shopperns beteende och vanan att optimera planer för bästa butiksaktivering? Då har vi jobbet för dig! Om tjänsten Som Shopper Activation Manager arbetar du proaktivt för att skapa inspirerande och lönsamma butikshyllor och de allra bästa... Visa mer
Har du ett kommersiellt tänk och en förmåga att skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla ett av Sveriges äldsta och mest välkända varumärken, och samtidigt bidra till ökad kategoritillväxt? Har du förståelse för shopperns beteende och vanan att optimera planer för bästa butiksaktivering? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Som Shopper Activation Manager arbetar du proaktivt för att skapa inspirerande och lönsamma butikshyllor och de allra bästa förutsättningar för våra produkter att lyckas hos våra kunder och därmed generera kategoritillväxt i butik. Du ansvarar för att utveckla och driva instore promotion, dvs ta fram kampanjer och material till butik (online och offline). I rollen ingår även att driva digitala kampanjer och säljlösningar. Ett nära samarbete med såväl försäljning som produktion är din vardag och möjligheterna med den lilla organisationen medför ett variationsrikt arbete även utanför ansvarsområdet. Du driver individuellt dina arbetsuppgifter men jobbar även i nära samarbete med affärsutvecklingschef samt kollegor inom produktion, utveckling och övriga avdelningar inom koncernen. Externa parter både i Sverige och internationellt såsom kunder, leverantörer och byråer är också dina kontaktytor.

I din roll som Shopper Activation Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Framtagande av årsplan, kampanj- och införsäljningsmaterial till säljkår och KAM samt säkerställa genomförandet.
- Medverka vid säljkonferenser och försäljningsmöten samt samresor med säljare
- Trend- och omvärldsbevakning samt analys
- Uppföljning av KPI:er för hemsida och sociala media och baserat på dessa vidareutveckla och implementera strategi för webb och sociala medier samt digitala närvaro
- Skriva och publicera innehåll för webb och sociala media
- Skapa och uppdatera produktfaktablad och VCD för produktportföljen
- Ansvara för bildbanken
- Driva och koordinera projekt samt hantera problemlösning av produkt-, sälj- och marknadsrelaterade frågor

Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 11 månader med tillträde omgående

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning eller ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av Shopper Marketing/Trade Marketing från FMCG. Det är även ett plus om du har arbetat som Produktchef, Junior Brand Manager eller i likvärdig roll och har arbetat nära produktion. Du har goda datakunskaper och är duktig på Powerpoint och Excel, AC Nielsen är ett plus. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skift.

Vidare ser vi att du är strukturerad, analytisk och pragmatisk. Att du är nyfiken och har en passion för hållbara affärer tar vi för givet. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och göra jobbet, är en initiativtagande "doer" som planerar, prioriterar och strukturerar ditt arbete för att nå resultat och har inget problem att hjälpa till där det behövs. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta och skapa kontakter, både internt och externt. Vi är en värdegrundsstyrd organisation där vi förutsätter att du delar våra värdeord modig, pålitlig och inspirerande.

Viktigt för tjänsten är:
- Eftergymnasial utbildning
- Tidigare erfarenhet i en liknande roll (1-2 år)
- Goda datorkunskaper i Powerpoint och Excel
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Antonia Tiritidou via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Shopper Activation Manager, Shopper Marketing, Trade Marketing, Produktchef, brand manager, FMCG, livsmedel, Sollentuna, Stockholm AC Nielsen, Powerpoint, Excel, Adecco, Visa mindre

Fransstylist / Frans och brynstylist till Sollentuna centrum

I Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund. Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer. Vi behöver nu rekrytera fransstylist erfaren 2 års erfarenhet från fransstylist. På grund av många kundkontakter är det ett krav att du som söker tjänsten... Visa mer
I Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund.


Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer.


Vi behöver nu rekrytera fransstylist erfaren 2 års erfarenhet från fransstylist. På grund av många kundkontakter är det ett krav att du som söker tjänsten kan tala god svenska eller engelska.


Anställningen är på heltid / deltid beroende på önskemål.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Klasslärare för åk F-3 / Class Teacher Grades F-3

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati. Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människ... Visa mer
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.Welcome to a true International Environment!

Vi är en tvaspräkig F-9 skola belägen i Sollentuna, ett stenkast fran den fantastiska Norrviken sjö och Stockholms pendeltäg. Med var kombination av den svenska läroplanen (Lgr22) och International Baccalaureate-programmet (www.ibo.org) omges vara elever a ven välformad och stödjande miljo.

Our Vision is to create a school that encourages students to fulfil their potential and develop their abilities. 
Our Focus is to create respectful, adaptable and compassionate people.

Genom att leverera en global utbildning med ett lokalt perspektiv strävar vi efter att skapa en inkluderande miljö som står för universal mänsklighet och delat ansvar, och därmed bidra till att inspirera till ett internationellt sinne.

Dibber International är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever - mer info www.dibber.se/en/skola/dibber-international-school-sollentuna/

Arbetsuppgifter
Klasslärare för åk F-3

Du ska utföra de arbetsuppgifter som ingår i ett lärarnas uppdrag, vara väl förtrogen i skolans styrdokument. Du ska planera, genomföra och bedöma elevers kunskaper.
-----------------
- Se till att skolan drivs i enlighet med läroplanen och kvalitetsstandard, skolans mål och arbetsformer 
- Ha en god förmåga när det gäller att skapa goda relationer till elever och låter eleverna delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje? 
- Ha en positiv attityd gentemot både elever och medarbetare 
- Du ansvarar för att dina elever klarar kunskapskraven och utvecklas maximalt utifrån sin potential 
- Du ansvarar för att utforma eventuell pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram med stöd av elevhälsan 
- Du håller dig à jour genom att delta och ta till dig de kurser och utbildningar som erbjuds 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftliga som muntliga 
-----------------

You are a qualified teacher and have experience as a subject teacher, alternatively you have an education in textile with experience in teaching. 
Good knowledge of Swedish and English, both written and oral. 

Personliga egenskaper
Du ska vara lyhörd för elevens specifika behov, du ska vara lugn och trygg i ditt ledarskap och besitta en stor portion tolerens och aven humor. Du ska vara lösningsfokuserad och vara beredd på att den ena dagen inte är den andra lik.

-----------------

As a trained teacher, you understand that you are one of the single most important factors for students to succeed. At the same time, you work actively to make students involved and responsible in their learning. We believe that you see challenges as opportunities rather than problems and assume that you have a great commitment to the students.

You also believe in all students' opportunities to develop fully based on their abilities. You take your own initiatives where you see that there is a need and have the ability to look after the best interests of the entire business. Good ability to create relationships with students, staff and parents and to collaborate for the students' best interests is a given.

You have ambitions and passion for what you do. You can also create commitment and participate in the student's development.

You are solution-oriented, flexible and cooperative. To be successful in the role, you must be able to communicate with people with different backgrounds and in different life situations. You must be able to work independently and take responsibility.
As a experienced teacher, you understand that you as a teacher, are one of the single most important factors in student success. At the same time, you actively work to make students involved and responsible in their learning. We believe you see challenges as opportunities rather than problems and expect you to have a strong commitment to students.  

You also believe in the potential of all pupils to develop fully according to their abilities.?You will take initiative where you see a need and have an ability to look to the best interests of the whole organisation. A good ability to build relationships with pupils, staff and parents and to collaborate for the good of the pupils is a given. 

You have ambition and passion for what you do. You are also able to create engagement and participate in pupil development. 

You are solution-oriented, flexible and collaborative. To be successful in this role, you must be able to communicate with people from different backgrounds and in different life situations. You must be able to work independently and take responsibility.

Vi erbjuder
Du kommer att få förmånen att ingå i ett arbetslag med engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö!.

På Dibber International sätter vi relationen främst och investerar av oss själva, både i relation med elever och deras vårdnadshavare, och relationen med kollegor och chef. Vi erbjuder en miljö där du kan växa som person men framför allt som pedagog.

Kontaktinformation
Jeremy Brooks, Rektor

Arbetsplats
Lindvägen 16

192 70 Sollentuna Visa mindre

#jobbjustnu 2st Frisörer till Sollentuna centrum

Ansök    Mar 21    Beauty & Style 1 AB    Frisör
#jobbjustnu I Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund. Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer. Vi behöver nu rekrytera 2st frisörer erfaren frisör med minst 2 års erfarenhet från frisöryrket. På grund av många kundkontakter är det ett krav... Visa mer
#jobbjustnu I Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund.


Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer.


Vi behöver nu rekrytera 2st frisörer erfaren frisör med minst 2 års erfarenhet från frisöryrket. På grund av många kundkontakter är det ett krav att du som söker tjänsten kan tala god svenska. Gesällbrev är inget krav men meriternade för anställning.


Anställningen är på heltid beroende på önskemål.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grävmaskinist

Ansök    Mar 21    Lefa-Mark AB    Grävmaskinförare
Lefa Mark AB grundades 1991 och är ett etablerat företag inom mark- och anläggningsbranschen. Företagets säte är i Sollentuna, men projekten omger hela Stor-Stockholm. Vi är ca femton personer som arbetar på företaget inom olika yrkesroller. Läs gärna mer på vår hemsida www.lefamark.se ------- Vi söker en grävmaskinförare med stark drivkraft, samarbetsförmåga och planeringsförmåga. Erfarenhet värdesätts, men viktigaste är engagemang och utvecklingsförmåga.... Visa mer
Lefa Mark AB grundades 1991 och är ett etablerat företag inom mark- och anläggningsbranschen.
Företagets säte är i Sollentuna, men projekten omger hela Stor-Stockholm.
Vi är ca femton personer som arbetar på företaget inom olika yrkesroller.
Läs gärna mer på vår hemsida www.lefamark.se
-------
Vi söker en grävmaskinförare med stark drivkraft, samarbetsförmåga och planeringsförmåga. Erfarenhet värdesätts, men viktigaste är engagemang och utvecklingsförmåga.
Du samarbetar i arbetslag tillsammans med projektledare/arbetsledare och övriga yrkesarbetare såsom anläggare/markarbetare, lastbilar m.m. Arbetet består av köra företagets grävmaskiner inom projekten. Vi har en maskinpark med moderna grävmaskiner i olika storlekar, men i huvudsak är det en 14 ton Volvo EWR 130E (2022) med tillbehör som tjänsten avser.
Vi har stort kunnande inom bolaget och tillsammans har vi många ben att stå på.
Se gärna får hemsida för ytterligare information, eller kontakta oss på e-mail för detaljfrågor om tjänsten.
Lefa Mark erbjuder en arbetsplats där man själv får vara med och påverka sitt sätt att planera, vi är ett företag med platt organisation och korta beslutsvägar. Det ställer krav på sunt förnuft och eget ansvar. Vårt mål är att varje kollega skall vara självgående.
Vi tillämpar kollektivavtal genom Byggavtalet. Vilket ger förmåner som bl.a företagshälsovård, pensionsavsättning, reseersättning, samt att vi även erbjuder friskvårdsbidrag årligen.
Vill du arbeta på en bra arbetsplats där du ges utrymme och har möjlighet att påverka?
Ansök redan idag!
OBS. All ansökan går genom e-mail. Telefonsamtal kommer ej hanteras. Visa mindre

myNanny barnvakt Sollentuna, nanny / barnpassning dagtid

Ansök    Mar 21    YCLA AB    Barnvakt
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support. Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/... Visa mer
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb


På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen


Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 2
Ålder: 3 och 5 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:


Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:


Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:


Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:


Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg Visa mindre

Mark- Anläggningsarbetare

Lefa Mark AB grundades 1991 och är ett etablerat företag inom mark- och anläggningsbranschen. Företagets säte är i Sollentuna, men projekten omger hela Stor-Stockholm. Vi är ca femton personer som arbetar på företaget inom olika yrkesroller. Läs gärna mer på vår hemsida www.lefamark.se ------- Vi söker en yrkesarbetare inom mark- och anläggningsarbetare med stark drivkraft, samarbetsförmåga och planeringsförmåga. Erfarenhet värdesätts, men viktigaste är en... Visa mer
Lefa Mark AB grundades 1991 och är ett etablerat företag inom mark- och anläggningsbranschen.
Företagets säte är i Sollentuna, men projekten omger hela Stor-Stockholm.
Vi är ca femton personer som arbetar på företaget inom olika yrkesroller.
Läs gärna mer på vår hemsida www.lefamark.se
-------
Vi söker en yrkesarbetare inom mark- och anläggningsarbetare med stark drivkraft, samarbetsförmåga och planeringsförmåga. Erfarenhet värdesätts, men viktigaste är engagemang och utvecklingsförmåga.
Du samarbetar i arbetslag tillsammans med projektledare/arbetsledare och kollegor, där olika typer av yrkesroller kommer finnas närvarande i projekten, t.ex entreprenadmaskiner, lastbilar m.m. Arbeten består av allt som grävs ner och förläggs under mark, till finplanering och montage ovan mark. Vi har stort kunnande inom bolaget och tillsammans har vi många ben att stå på.
Se gärna får hemsida för ytterligare information, eller kontakta oss på e-mail för detaljfrågor om tjänsten.
Lefa Mark erbjuder en arbetsplats där man själv får vara med och påverka sitt sätt att planera, vi är ett företag med platt organisation och korta beslutsvägar. Det ställer krav på sunt förnuft och eget ansvar. Vårt mål är att varje kollega skall vara självgående.
Vi tillämpar kollektivavtal genom Byggavtalet. Vilket ger förmåner som bl.a företagshälsovård, pensionsavsättning, reseersättning, samt att vi även erbjuder friskvårdsbidrag årligen.
Vill du arbeta på en bra arbetsplats där du ges utrymme och har möjlighet att påverka?
Ansök redan idag!
OBS. All ansökan går genom e-mail. Telefonsamtal kommer ej hanteras. Visa mindre

Allakando läxhjälp Sollentuna, privatlärare 1 lektion/vecka, Matte åk 7-9

Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid! Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid Mycket utvecklande och en merit som imponerar Gör skillnad och bli en förebild för dina elever Ansök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Så fungera... Visa mer
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!

Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/ Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Mar 20    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Söker du ett givande sommarjobb inom vård och omsorg?

Ansök    Mar 20    AB Solom    Stödassistent
SOLOM söker nu sommarpersonal till våra dagliga verksamheter inom LSS, som samtliga är lokaliserade i Sollentuna. Vi har flera verksamheter med olika inriktningar; skapande inom musik och konst, café & event, serviceuppdrag samt butik. Vi har även specialiserade autismverksamheter samt en verksamhet för personer med förvärvad hjärnskada (personkrets 2). På http://www.solom.se/dagligverksamhethittar du mer info.   Din roll som stödassistent/stödbiträde ... Visa mer
SOLOM söker nu sommarpersonal till våra dagliga verksamheter inom LSS, som samtliga är lokaliserade i Sollentuna.

Vi har flera verksamheter med olika inriktningar; skapande inom musik och konst, café & event, serviceuppdrag samt butik. Vi har även specialiserade autismverksamheter samt en verksamhet för personer med förvärvad hjärnskada (personkrets 2). På http://www.solom.se/dagligverksamhethittar du mer info.  

Din roll som stödassistent/stödbiträde
Som stödassistent eller stödbiträde på daglig verksamhet planerar och genomför du tillsammans med deltagare insatser i vardagen enligt uppsatta mål. Du leder och deltar i planerade aktiviteter som syftar till att stimulera deltagarnas utveckling, dokumenterar insatser i social journal och är stödperson åt en eller flera deltagare. Du etablerar goda relationer med deltagarna och deras nätverk samt övriga externa kontakter.

Vad vi söker
Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning, till exempel omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsvariationer. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om LSS, samt erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och/eller lågaffektivt bemötande.

Du känner glädje i att hjälpa och stötta människor i vardagen. Du har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt och kan självständigt hantera olika situationer utifrån varje individs förutsättningar och behov. Som person är du stabil, trygg och har god samarbetsförmåga.

Eftersom kommunikation och dokumentation är viktiga arbetsredskap i våra verksamheter är det viktigt att du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift.

I vissa av våra verksamheter använder vi bil för uppdrag eller utflykter, det är därför ett stort plus om du har körkort. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
SOLOM erbjuder en arbetsplats med glädje, engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare. Att vara anställd på ett sommarvikariat innebär att du själv kan vara med och anpassa vilka perioder du arbetar. Arbetstiden är förlagd till dagtid, vardagar. Självklart har vi kollektivavtal (AB).

För dig som har möjlighet ser vi gärna att du redan innan sommaren börjar arbeta extra, för att introduceras i verksamheten på ett bra sätt. 

 

  

Om SOLOM


SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom äldreomsorg och LSS. Vi bildades 2013 och är något så unikt som ett kommunägt vård- och omsorgsföretag. SOLOM är en av Sollentunas största arbetsgivare och finns idag på ett 30-tal platser i kommunen. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv. Läs mer om oss på www.solom.se


Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till AB Reservdelar i Sollentuna

Ansök    Mar 20    Starfinder AB    Kundtjänstmedarbetare
AB Reservdelar (ABR) har i över 80 år erbjudit kvalitetsreservdelar, tekniskt kunnande, leveranssäkerhet samt ett brett och djupt sortiment som passar mer än 90 % av den svenska bilparken. Med verksamhet och lager i såväl Stockholm som Malmö kan våra 80 anställda säkerställa snabba och tillförlitliga leveranser i hela Sverige. Om tjänsten Hos AB Reservdelar utvecklar vi vår egen reservdelskatalog och strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjl... Visa mer
AB Reservdelar (ABR) har i över 80 år erbjudit kvalitetsreservdelar, tekniskt kunnande, leveranssäkerhet samt ett brett och djupt sortiment som passar mer än 90 % av den svenska bilparken. Med verksamhet och lager i såväl Stockholm som Malmö kan våra 80 anställda säkerställa snabba och tillförlitliga leveranser i hela Sverige.

Om tjänsten

Hos AB Reservdelar utvecklar vi vår egen reservdelskatalog och strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi är stolta över våra högkvalitativa produkter och över att kunna erbjuda en servicenivå som motsvarar den. Som en del av vårt kundsupportteam kommer du att spela en viktig roll i detta arbete och hjälper våra kunder med allt från katalogapplikationer till teknisk support och reklamationsfrågor.

Vår kundserviceavdelning består idag av ett dedikerat team på sju personer. Tillsammans hanterar ni alla inkommande kundorder, returer, offertförfrågningar och andra förekommande arbetsuppgifter på vår kundserviceavdelning. Kundservice är våra kunders första kontakt med vårt företag och ni arbetar mycket över telefon samt mejl, och för ett nära samarbete med våra lager-, produkt- och inköpsavdelningar för att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet och - support.

Rollen är baserad på vårt huvudkontor i Sollentuna och du rapporterar till vår kundservicechef.

Din profil:

För att matcha rollen tror vi att du:

- Har god teknisk förståelse, och det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsbranschen.

- Har goda dator- och systemkunskaper.

- Är van vid att arbeta med telefon eller inom service.

- Pratar och skriver svenska flytande och behärskar engelska. Andra språkkunskaper är meriterande.

Dina yrkesmässiga färdigheter är viktiga för oss men din personlighet är minst lika värdefull, och vi ser en serviceinriktad, kommunikativ och ansvarstagande person framför oss. Det är också viktigt att du är prestigelös, flexibel och noggrann. Vidare är du en självklar lagspelare och trivs med att ha ett nära samarbete med såväl kunder som kollegor. Delar du dessutom vårt intresse för bilar och fordonsbranschen så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder:

Hos oss får du inte bara möjlighet att utveckla din karriär i en stimulerande och växande organisation, utan också chansen att vara en del av ett team där din insats verkligen uppskattas och gör skillnad. Vi är måna om våra medarbetares utveckling och du kommer att få alla verktyg du behöver för att utvecklas, växa och lyckas i din roll. Så, om du är redo för en spännande utmaning och vill bli en del av vårt framgångsrika team, skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin på 070 074 59 18 eller av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Söker du ett givande sommarjobb? Välkommen till våra LSS-bostäder

Ansök    Mar 20    AB Solom    Stödassistent
SOLOM söker nu engagerade medarbetare för sommarvikariat till våra grupp- och servicebostäder inom LSS, som samtliga är lokaliserade i Sollentuna. Vi driver sammanlagt fem gruppbostäder och sex servicebostäder, alla belägna med närhet till allmänna kommunikationer. Välkommen till vårt team! Din roll som stödassistent/stödbiträde Som stödassistent eller stödbiträde ger du stöd och omsorg i det dagliga livet till personer med funktionsvariation. Arbetet ... Visa mer
SOLOM söker nu engagerade medarbetare för sommarvikariat till våra grupp- och servicebostäder inom LSS, som samtliga är lokaliserade i Sollentuna.

Vi driver sammanlagt fem gruppbostäder och sex servicebostäder, alla belägna med närhet till allmänna kommunikationer. Välkommen till vårt team!

Din roll som stödassistent/stödbiträde
Som stödassistent eller stödbiträde ger du stöd och omsorg i det dagliga livet till personer med funktionsvariation. Arbetet innefattar att erbjuda boende stöd i deras hem vad gäller omvårdnad, ADL, social träning, samt och en stor mängd fritidsaktiviteter. Du arbetar utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt samt tydliggörande pedagogik.

I arbetet ingår även kontakt med anhöriga, dokumentation, matlagning och övrigt praktiskt hushållsarbete. Du ger adekvat pedagogiskt stöd till de boende och följer de pedagogiska handlingsplaner som finns upprättade. Du säkerställer även delaktighet och inflytande hos de boende.

Vad vi söker
Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning, till exempel omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsvariation. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om LSS, samt erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och/eller lågaffektivt bemötande.

Du känner glädje i att hjälpa och stötta människor i vardagen. Du har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt och kan självständigt hantera olika situationer utifrån varje individs förutsättningar och behov. Som person är du stabil, trygg och har god samarbetsförmåga.

Eftersom kommunikation och dokumentation är viktiga arbetsredskap i våra verksamheter är det viktigt att du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift.

I vissa av våra verksamheter använder vi bil för uppdrag eller utflykter, det är därför ett stort plus om du har körkort. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
SOLOM erbjuder en arbetsplats med glädje, engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare. Att vara anställd på ett sommarvikariat innebär att du själv kan vara med och anpassa vilka perioder du arbetar. Arbetstiden är förlagd till dagtid, vardagar. Självklart har vi kollektivavtal (AB).

För dig som har möjlighet ser vi gärna att du redan innan sommaren börjar arbeta extra, för att introduceras i verksamheten på ett bra sätt. 

 

  

Om SOLOM


SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom äldreomsorg och LSS. Vi bildades 2013 och är något så unikt som ett kommunägt vård- och omsorgsföretag. SOLOM är en av Sollentunas största arbetsgivare och finns idag på ett 30-tal platser i kommunen. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv. Läs mer om oss på www.solom.se


Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande. Visa mindre

Interim verksamhetschef till kvinnojour

För kunds räkning söker vi nu en interim verksamhetschef med erfarenhet från chefsuppdrag inom socialtjänstområdet. Organisationen är en kvinnojour som bedriver skyddad boende och öppen stödverksamhet och har sitt kansli i norra Stockholmsregionen, där även uppdraget kommer att utgå från. Om uppdraget Som verksamhetschef kommer du leda kansliets fyra medarbetare (två kuratorer, en boendestödjare och en volontärsamordnare) och säkerställa en effektiv o... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en interim verksamhetschef med erfarenhet från chefsuppdrag inom socialtjänstområdet. Organisationen är en kvinnojour som bedriver skyddad boende och öppen stödverksamhet och har sitt kansli i norra Stockholmsregionen, där även uppdraget kommer att utgå från.

Om uppdraget
Som verksamhetschef kommer du leda kansliets fyra medarbetare (två kuratorer, en boendestödjare och en volontärsamordnare) och säkerställa en effektiv och kvalitativ verksamhet. En annan central del i uppdraget är att via din volontärsamordnare koordinera ett 20-tal volontärer och rikta deras insatser på bästa sätt utifrån verksamhetens behov. Vidare ansvarar du för att skapa och genomföra en handlingsplan för våren 2024 samt projektleda beredningen av tillståndsansökan. Du har budgetansvar för verksamheten och rapporterar löpande till styrelsen.

Uppdraget önskas påbörjas omgående och pågår till och med augusti 2024 med chans till förlängning. Omfattningen uppskattas vara mellan 80-100%.

Övrig information
För ovanstående roll ges möjlighet att arbeta som underkonsult, alternativt genom konsultuppdrag med anställning hos Signera Rekrytering. Välkommen att visa intresse snarast genom att registrera ditt CV via nedanstående länk. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Anna Hultkrantz, interimsansvarig, på 073-834 33 20. Visa mindre

Lärare i matematik

Ansök    Mar 20    Veterankraft AB    Ämneslärare, 7-9
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Tjänsten är på en skola i norrort i Stockholm med Internationellt perspektiv och följer både svenska läroplanen samt också internationella läroplaner IPC sant IMYC.Skolan är en f-9 skola.Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för betygsättning på skolan under lovskolan 2-5 april samt 17-21 juni.Vem är du?
Utbildad behörig lärare i matematik 1-9
Erfarenhet av betygsättning , termins och slutbetyg enligt mål i läraplanen.
Meriterande är att har arbetat i skolor med Internationell inriktning.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

myNanny barnvakt Sollentuna, nanny / barnpassning dagtid

Ansök    Mar 20    YCLA AB    Barnvakt
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support. Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/... Visa mer
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb


På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen


Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 2
Ålder: 1 och 5 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:


Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:


Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:


Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:


Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg Visa mindre

Arbetsterapeut 100% Sollentuna Rehab Praktikertjänst

Ansök    Mar 20    Praktikertjänst AB    Arbetsterapeut
Arbetsterapeut till Poliklinik/hemrehabilitering. Omfattning: Heltid  Anställningsform: Tillsvidare anställning  Information om arbetsplatsen  Sollentuna Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering inom vårdval Region Stockholm och är en enhet inom Praktikertjänst AB. Mottagningen ligger centralt i Sollentuna med perfekt läge för pendling både med buss och pendeltåg.  På Sollentuna Rehab är vi totalt 20 medarbetare: fysioterapeut/sjukgymnast, arbetster... Visa mer
Arbetsterapeut till Poliklinik/hemrehabilitering.

Omfattning: Heltid 

Anställningsform: Tillsvidare anställning 

Information om arbetsplatsen 

Sollentuna Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering inom vårdval Region Stockholm och är en enhet inom Praktikertjänst AB. Mottagningen ligger centralt i Sollentuna med perfekt läge för pendling både med buss och pendeltåg. 

På Sollentuna Rehab är vi totalt 20 medarbetare: fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kiropraktor samt administrativ personal.  

Vi som arbetar här är ett glatt gäng med fin kollegial stämning som gärna delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi är mån om personlig utveckling för att alla ska trivas och hjälpas åt att driva samt utveckla mottagningen framåt. Vi tillämpar mentorskap och erbjuder introduktion den första tiden vid nyanställning.  

Mottagningen bedriver både poliklinisk verksamhet samt hemrehabilitering. Vi har ett stort gym, grupprum samt flertalet behandlingsrum att tillgå. I våra arbetsuppgifter ingår att leda grupper/skolor samt handleda studenter. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare och alla medarbetare har tillgång till egen laptop eller dator.  

Arbetsuppgifter 

Arbetet kommer främst bestå av bedömning och behandling i hemmiljö individuellt eller i team med fysioterapeut. Vanliga arbetsuppgifter är förskrivning/utprovning av hjälpmedel och bostadsanpassning. Målet är att göra patienten självständig och trygg i den egna boendemiljön där är du som arbetsterapeut en viktig del i arbetet.

Vi har även en poliklinisk verksamhet för handrehabilitering, arbetsförmågebedömning, demensutredning och gruppbehandling.

Vidareutbildning och erfarenhet är meriterande, men vi tar hänsyn till personlig lämplighet. Tjänsten kan passa dig med erfarenhet och som ny inom yrket. 

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och uppskattar samarbete både individuellt och i team.  

Vi erbjuder

-Flextid samt flexibla arbetstider 

-Generöst friskvårdsbidrag  

-Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och individuell lönesättning 

Övrig information 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Arbetsgivaren 

Praktikertjänst AB 

Besök gärna vår hemsida: https://www.ptj.se/sollentuna-rehab/

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Skiftledare

Ansök    Mar 20    Nrg Pizza AB    Restaurangbiträde
Skiftledare med servicekänsla Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza? Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden precis som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coach... Visa mer
Skiftledare med servicekänsla


Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza?


Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och
glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden precis som våra
pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till.


Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coachning.
Din positiva attityd skapar en god atmosfär både hos gäster och medarbetare.

Du är noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål som går att mäta.

Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet,

lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad.

Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär att du:
Ansvarar för restaurangen under dina arbetspass
Ansvarar för inköp
Ansvar för personal- och varukostnader
Leder, motiverar och coachar dina medarbetare
Har fokus på detaljer och arbetar aktivt mot restaurangens uppsatta försäljningsmål.


Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning, dock meriterande. Vi erbjuder en
trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda
utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till
våra medarbetare. Visa mindre

Personlig assistent sökes till en glad och busig 17 årig kille i Sollentuna

Ansök    Mar 20    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Nu söker vi på Humana en assistent som kan tänka sig att arbeta hos vår 17-åriga kund i So... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Nu söker vi på Humana en assistent som kan tänka sig att arbeta hos vår 17-åriga kund i Sollentuna. Kunden har autism, intellektuell funktionsnedsättning, språkstörning och epilepsi. I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du kunden utifrån hans behov. Arbetet innefattar moment som sondmatning, aktiviteter, matlagning, personlig omvårdnad m.m.

Vår kund går i skolan på dagtid och vi söker därför dig som kan arbeta eftermiddag/kväll. Passen börjar kl.14.00 på vardagar och kan börja tidigare på skollov. Vi ser gärna att du som söker kan jobba 2 pass i veckan eller mer vid behov.

Vi söker dig som är lugn, stabil och engagerad i ditt arbete. Vi ser även gärna att du är lyhörd och orädd. Kunden gillar att vara ute men också att busa och skoja med sin assistent. Vi söker därför dig med glimten i ögat. Du måste också vara rökfri. Då kund inte kan kommunicera själv är det viktigt att man talar och skriver svenska flytande.

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och/eller har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent. Men det viktigaste är att personkemin mellan dig och kunden överensstämmer, samt vikten av att vilja lära sig.

Den här kunden har väldigt omfattande hjälpbehov och cykliska kräkningar kan förekomma. Därför är det viktigt att du som assistent är noggrann och utför alla arbetsuppgifter utifrån hans rutiner.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställa gärna hem ett utdrag redan idag då det kan ta några dagar att få hem utdraget. Du kan beställa ett utdrag på länken nedan: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Data Enginner

Ansök    Mar 19    DataBees AB    IT-tekniker/Datatekniker
About the role We were now looking for Data Engineer to strengthen our Engineering capabilities in Sweden who is interested in working with state-of-the-art data technologies and frameworks, enabling informed decision-making and having a big impact on your everyday work. As our customers are growing internationally the amount of data will also grow even more and you will be an integral part of a company set out to make our customers more data-driven. What ... Visa mer
About the role
We were now looking for Data Engineer to strengthen our Engineering capabilities in Sweden who is interested in working with state-of-the-art data technologies and frameworks, enabling informed decision-making and having a big impact on your everyday work. As our customers are growing internationally the amount of data will also grow even more and you will be an integral part of a company set out to make our customers more data-driven.
What you'll be doing
Developing and optimizing our data pipelines, data collection, ETL processes and data warehouse.
Work closely with product managers, analysts, other software engineers, DevOps, and stakeholders across the business, to build solutions and data sets to enable new insights and help them discover new opportunities.
Scaling new systems and platforms as we grow to enable data as a product.
Take ownership and responsibility for the quality of our data with consideration of efficiency and performance.
Being an integral part of enabling insights to our customers and users.
Use state-of-the-art data processing frameworks, technologies and platforms to help the team achieve success.
Play around with data services using major cloud providers.
Work with different market-leading customers.You should have
More than 5 years of experience in the software industry and at least 3 years of experience in data engineering services (big data), data management, programming and advanced analytics environments, including building data platforms on On-prem and Cloud.
Proficiency in at least Python, bash and , and experience in a range of data management technologies, such as No and distributed systems. Knowledge of Java or Scala is a plus.
Experience with designing and architecting cloud-based data solutions (Azure, AWS or GCP)
Solid software architecture skills, keen to leverage patterns to write code that is resilient, scalable, and maintainableWhat we offer
We offer you a great opportunity for your professional growth in a challenging role. With us, you will have a good opportunity to directly influence your career development. We believe that trust fosters freedom and creativity. Our culture is built on transparency and active sharing.
We provide you the opportunity to work with different projects and technologies to grow your career. We provide space and expenses to learn and get certified in desired technologies that give value to your role. You will get a good salary, pension, insurance plans, gym membership and the possibility to invest your part of the pension in the funds with the help of our partner company.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bli en del av vårt team som Assistanskoordinator! (Norra Stockholm)

Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans! Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Norra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark pr... Visa mer
Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans!

Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Norra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark problemlösningsförmåga. För att trivas i rollen bör du vara en social person som drivs av att skapa och bibehålla goda relationer.

Just nu har vi fyra koordinatorgrupper runt om i landet som arbetar tätt tillsammans och kommer att vara dina närmaste kollegor. I rollen ingår att du ibland är du på plats och arbetar i assistanserna, håller personalmöten och möter uppdragsgivare. Resor är en naturlig del av rollen, och vi ser det som en fördel om du gillar den flexibilitet och variation som det medför. Dessutom ingår det att ha ansvar för vår jourtelefon ungefär 3-5 gånger i månaden, vilket innebär att du behöver kunna vara tillgänglig på telefon utanför vår kontorstid.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Arbetsledning och handledning av personliga assistenter
- Rekrytering och bemanning av kvalificerad personal
- Regelbundna möten, utvecklingssamtal och lönesamtal.
- Kvalitetskontroll och introduktion av nya assistenter
- Schemaläggning och bemanningsansvar
- Till viss del arbete som personlig assistent

Vi söker dig som:

- Har tidigare erfarenhet av arbetsledning och/eller rekrytering inom personlig assistans
- Är självständig, flexibel och lösningsorienterad
- Kommunicerar flytande på svenska och gärna har kunskaper i fler språk
- Är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga
- Planerar långsiktigt och tar ansvar för ditt arbete

Vi erbjuder:

- Ett meningsfullt och utvecklande arbete i en värderingsstyrd organisation som drivs utan vinstintresse.
- Pendlingsvänlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm.
- En inkluderande och stödjande arbetskultur med härliga kollegor
- Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till distansarbete upp till 50%

Ansök redan idag och bli en del av vårt inspirerande team på JAG Personlig Assistans!

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.S** **

Annonsens ID-nummer: 228316


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Vi söker en sjuksköterska till Sollentuna beroendemottagning!

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning. Vi på Beroendecentrum har ett viktigt samhällsuppdrag. Många av våra patienter hör till en av de mest utsatta i samhället. Ber... Visa mer
Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.Vi på Beroendecentrum har ett viktigt samhällsuppdrag. Många av våra patienter hör till en av de mest utsatta i samhället. Beroendesjukdomen är något som är omgärdat av stigma, då är det extra viktigt att vi bemöter de patienter som kommer till oss med respekt och värme.På Sollentuna beroendemottagning arbetar ett tvärprofessionellt och sammansvetsat team bestående av sjuksköterskor, läkare, medicinsk sekreterare, enhetschef och psykolog.

Mottagningen tar emot personer med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel.

Vi söker nu en ny kollega till vår verksamhet. Du erbjuds ett spännande och meningsfullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi vill hjälpa dig att utveckla din profession och arbetar därför strukturerat utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder olika förmåner som handledning och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som sjuksköterska ansvarar du för egna patienter och i samråd med läkare utför du bedömning och behandling utifrån evidensbaserade metoder. Vi använder vårdplaner för att öka patientens delaktighet och för att kunna följa upp behandlingens mål. Dokumentation sker journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss har du ett stort engagemang för målgruppen. Du har en naturlig fallenhet att samarbeta med andra och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du trivs att arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak och där humor är en ingrediens för ökad arbetsglädje. Du är inte rädd för förändringar och ställer dig positiv till att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med dina nya kollegor. Du vill göra skillnad, arbetar gärna resultatinriktat och känner dig trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri.  Du har arbetat som sjuksköterska i några år och känner dig trygg i din roll som sjuksköterska. Meriterande är arbete inom beroende och/eller psykiatrisk verksamhet.
Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om tjänsten!


Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

myNanny barnvakt Sollentuna, nanny / barnpassning 1-2 gånger/vecka

Ansök    Mar 19    YCLA AB    Barnvakt
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support. Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/ ... Visa mer
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb
På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen
Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 1
Ålder: 5 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:
Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg Visa mindre

Finsktalande kundsupport till LG Electronics

Rekryteringsgruppen söker finsktalande kundtjänstmedarbetare. Vill du ha ett flexibelt och varierande arbete som ger stora möjligheter till din personliga utveckling? Är du vår nya stjärna inom kundservice? Just nu söker vi för kundsräkning medarbetare till den Finska kundtjänsten hos ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företagets nordiska kontor är beläget i Kista, norr om Stockholm. Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga ... Visa mer
Rekryteringsgruppen söker finsktalande kundtjänstmedarbetare.

Vill du ha ett flexibelt och varierande arbete som ger stora möjligheter till din personliga utveckling? Är du vår nya stjärna inom kundservice?
Just nu söker vi för kundsräkning medarbetare till den Finska kundtjänsten hos ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företagets nordiska kontor är beläget i Kista, norr om Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera frågor som rör företagets produktutbud från kunder via telefon, chatt och mail. Du kommer även att hantera enklare administrativa uppgifter.

De två första veckorna hos vår kund kommer du att genomgå en introduktionsutbildning. Där får du utbildning i företagets produktsortiment, de system du kommer att arbeta i samt samtalsteknik. Detta för att du ska få de absolut bästa förutsättningarna att kunna leverera service på högsta möjliga nivå.

Egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, ambitiös och driven. Du är en social person som alltid har som ambition att göra det lilla extra för att ge kunden ett trevligt bemötande och en utmärkt service. Vi ser gärna att du är noggrann och lösningsorienterad.

Att arbeta på kundtjänst kan i perioder vara hektiskt och arbetsbelastningen hög. Därför är det viktigt att du har förmåga att hantera hög arbetsbelastning, stressiga situationer och bemötande från frustrerade kunder som ibland kan vara otrevligt, utan att själv tappa modet.

Kompetens och kvalifikationer

För att passa i denna roll behöver du:

- Kunna formulera dig både muntligt och skriftligt på Finska.

- Tala och skriva engelska på en hög nivå, närmast obehindrat.

- Ha god datorvana.

- Ha grundläggande förståelse för hemelektronik såsom TV och mobiltelefoner.

- Vara flexibel och lösningsorienterad.

Om du har ett intresse för teknik så är det fördelaktigt, men det allra viktigaste är att du tycker om att leverera högklassig service och hjälpa människor att hitta lösningar på sina bekymmer.

Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Tillträde: Omgående

Anställning: Heltid och extra. Provanställning 6 månader

Arbetstid: Arbetstider 08-17, måndag - fredag, med möjlighet till att arbeta hemma.

Lön: Grundlön med möjlighet till bonus.

Ansökan sker enbart via vår karriärsida.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta [email protected] (https://rekryteringsgruppen.teamtailor.com/jobs/[email protected])

Sökord: kundtjänst, callcenter, callcentermedarbetare, kundtjänstagent, administratör, finsk, telefonist, telefonförsäljare, tekniksupport, lisätyötä, asiakaspalvelu, soumi, operaattori, tekninen tuki,

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri, kontor och bygg. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com (http://www.rekryteringsgruppen.com/) Visa mindre

Taxameter montör / BILTEKNIKER

Vi på STM Service AB utför vår taxameter montering i Stockholm under noga kontrollerade former som garanterar att arbetet stämmer överens med de lagar och riktlinjer som finns i taxibranschen. Vi är ackrediterade för taxi montering och taxameter installation, samt besiktning och årlig kontroll av taxameter med många års erfarenhet inom branschen. Vi arbetar även med dekaler och bildekor / foliering / solfilm av bilar. Tjänsten kommer så småningom också inn... Visa mer
Vi på STM Service AB utför vår taxameter montering i Stockholm under noga kontrollerade former som garanterar att arbetet stämmer överens med de lagar och riktlinjer som finns i taxibranschen.
Vi är ackrediterade för taxi montering och taxameter installation, samt besiktning och årlig kontroll av taxameter med många års erfarenhet inom branschen.
Vi arbetar även med dekaler och bildekor / foliering / solfilm av bilar.
Tjänsten kommer så småningom också innefatta övriga installationer som vi utför såsom belysning , alkolås mm.
Då det inte finns några utbildningar riktade till vår bransch så är det av stor vikt att du har stort intresse för fordon.
Du som söker denna tjänst bör kunna hantera vanligt förekommande handverktyg, vara utåtriktad med ett trevligt bemötande då kundkontakter förekommer. Du skall vara stresstålig, självgående och hålla en hög servicenivå.
Vi ser också gärna att du har god datorvana då det mesta vi installerar skall programmeras på ett eller annat sätt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Taxiförare/Taxichaufför till UBER, BOLT och Taxijakt

Ansök    Mar 19    Mir, Rizwan    Taxiförare/Taxichaufför
Mitt företag söker Taxichaufförer heltid eller deltid som ska köra genom hela stor Stockholm. Företaget samarbetar med UBER och BOLT och Taxijakt. Vi letar efter en serviceinriktad person med stark ansvarskänsla. Taxilegitimation är ett krav och 1 -2 år erfarenhet är meriterande men ingen krav. Företaget erbjuder en bra provisionslön och Fora försäkringar med tjänstepension. OBS: Bilen finns i Helenelund Sollentuna och vilka som bor i närheten av området k... Visa mer
Mitt företag söker Taxichaufförer heltid eller deltid som ska köra genom hela stor Stockholm. Företaget samarbetar med UBER och BOLT och Taxijakt.
Vi letar efter en serviceinriktad person med stark ansvarskänsla.
Taxilegitimation är ett krav och 1 -2 år erfarenhet är meriterande men ingen krav.
Företaget erbjuder en bra provisionslön och Fora försäkringar med tjänstepension.
OBS: Bilen finns i Helenelund Sollentuna och vilka som bor i närheten av området kommer att prioriteras.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Socialsekreterare ek.bist sökes för konsultuppdrag i Stockholms län

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi... Visa mer
Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom socialtjänstens utredningsenhet för ekonomiskt bistånd. I tjänsten ingår myndighetsutövning med handläggning och dokumentation för vuxna och familjer enligt SoL. Det ingår även ansvar för planering och uppföljning av insatser med interna och externa uppdragstagare. Du arbetar nära våra uppdragsgivares anställda och du har dagligt stöd av en arbetsledare och en förste socialsekreterare.

Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vi kan bland annat erbjuda dig:
Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal med Akademikerförbunden
En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy
Tjänstepension genom Collectum som anses ha ett av marknadens bästa pensionslösningar
Försäkringar som grupplivsförsäkring och sjukförsäkring via Fora
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Friskvårdspeng och fortbildningspeng
Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
Snabb och smidig personlig service
En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande inom socionombemanning

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via [email protected] eller 040-300 352.
Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med mer än var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på uthyrning av socionomer. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Nordens största affärstidning Dagens Industri har nyligen utsett oss till Skåne Läns Gasellvinnare 2022 samt hela rikets tredje snabbast växande bolag. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Nanny and Cook Wanted in Sollentuna!

Ansök    Mar 18    Vivbon AB    Barnvakt
Are you an experienced nanny and also have a flair for cooking nutritious meals? A family in Sollentuna is in search of a caring nanny for their 22-month-old son, on Mondays and Tuesdays from 12:30 PM to 4:30 PM, making sure the child is safe, happy, and engaged in activities. He will be home from preschool on these days. Once or twicce a week they also need help with cooking and preparing large quantities of healthy and simple meals, ensuring that these c... Visa mer
Are you an experienced nanny and also have a flair for cooking nutritious meals?
A family in Sollentuna is in search of a caring nanny for their 22-month-old son, on Mondays and Tuesdays from 12:30 PM to 4:30 PM, making sure the child is safe, happy, and engaged in activities. He will be home from preschool on these days.
Once or twicce a week they also need help with cooking and preparing large quantities of healthy and simple meals, ensuring that these can be easily stored for future use.
Note: Cooking duties must be performed separately from childcare hours to ensure full attention to the child’s needs.
We are looking for someone who:
Has experience in childcare, particularly with toddlers, and understands their needs
Is skilled in cooking and meal preparation
Is reliable, loving, and has a genuine interest in contributing positively to the child’s growth and family’s health.

This is a unique opportunity for someone who loves to blend childcare with culinary skills, making a significant impact on a family’s well-being. Apply today! Visa mindre

Personlig assistent & vän! Deltidstjänst, ca 50% över sommaren

Ansök    Mar 18    Britting, William    Personlig assistent
Kan du börja som min personliga assistent i slutet av maj eller i början av juni och jobba ca 50% under sommaren? Kan du dessutom även fortsätta till hösten på en deltidstjänst på ca 70 - 85%? Då kan du läsa vidare, kanske du är min nästa assistent! Det är ungefär lika svårt för mig att kort sammanfatta den här tjänsten som det är för dig att göra en fullständig presentation av dig själv i ett brev. Detta eftersom tjänsten som någons personliga assistent u... Visa mer
Kan du börja som min personliga assistent i slutet av maj eller i början av juni och jobba ca 50% under sommaren? Kan du dessutom även fortsätta till hösten på en deltidstjänst på ca 70 - 85%? Då kan du läsa vidare, kanske du är min nästa assistent!
Det är ungefär lika svårt för mig att kort sammanfatta den här tjänsten som det är för dig att göra en fullständig presentation av dig själv i ett brev. Detta eftersom tjänsten som någons personliga assistent utgår just från personens liv och som du säkerligen förstår är mitt liv lika mångsidigt som ditt. Ändå ska jag försöka mig på att förklara vem jag och mina kompisar letar efter nu när vi vill rekrytera någon som min sommarkompis!


Till att börja med är det strålande om du kunde stämma av det här:
1. Vaccinerad mot covid?
2. Helt tobaksfri (detta inkluderar nikotinfritt)?
3. Behärskar svenska fullständigt i tal och skrift?
4. Inte allergisk mot pälsdjur?
5. Simkunnig och inte vattenrädd?
För mig har tidigare erfarenhet av yrket aldrig varit avgörande (men meriterande), det är mycket viktigare att du förstår vad en tjänst som personlig assistent innebär- vilket engagemang och driv som förväntas av dig. Att utveckla en relation tillsammans går inte över en natt så jag letar efter dig med tålamod, du som verkligen vill göra det bästa för mig genom att lära känna mig och förstår att vår relation är nyckeln till framgång.


En tjänst som personlig assistent är varierande men hos mig kan du tänka att din roll består av tre delar;
1. Du hjälper mig med alla mina grundläggande behov med hög känsla för integritet och respekt.
2. Du är mitt fysiska stöd vilket innebär att det är en fördel för dig om du själv är mån om din hälsa och tycker om att hålla dig aktiv även på fritiden.
3. Du är min motor i vardagen och har tillsammans med din kollega ansvar för att planera aktiviteter och rutiner.Du har också ett stort ansvar för mitt välbefinnande och ser till att jag får allt jag behöver för att må så bra det bara går, trots min svåra epilepsi! Det är alltså ett krav att du är driven och ansvarstagande men även kommer med egna initiativ oberoende av min dagsform. Det kan vara väldigt olika hur mycket jag orkar med på grund av min svåra epilepsi och du bör därför kunna komma med olika idéer. Jag själv uppskattar allt från matlagning och bakning till långpromenader i min "racerbil" för att ge dig några ledtrådar. Under sommaren spenderas dock mycket tid i min pool!


Dessa tre delar av din yrkesroll ska genomsyras av att du är min vän eftersom det är så samarbetet i min grupp fungerar bäst och så jag vill bli behandlad. Jag själv är 23 år och mitt gäng av kompisar är därför ganska ungt (19-32 år). Mitt liv svänger snabbt men alla mina kompisar är noga med att alltid bjuda på sig själva oavsett vilka förutsättningar eller hinder jag stöter på. De är mina vänner och ser mig för den jag är bakom mina svårigheter och jag vill komplettera med dig som tänker likadant!


Hos mig värdesätter vi och kräver hög arbetsmoral vilket för dig som söker innebär att du är pålitlig och behandlar mig, dina kollegor samt ditt yrke på samma sätt du själv vill bli bemött. Du är även snäll och lugn och förstår att din insats är livsavgörande för mig, din förståelse för flexibilitet och variation i min tillvaro skapar bäst förutsättningar för oss båda.


Jag är i behov av mina assistenter dygnet runt, det kan vara kortare pass förlagda förmiddag eller eftermiddag 5-7h, längre heldagspass på 12h 08:00-20:00 eller nätter 20:00-08:00. Som min nattvakt är du ALLTID vaken vilket innebär att du förväntas förstå vikten av att vända på dygnet och kunna sova dagtid. Det är alltså ett krav att komma pigg, utvilad och alert oavsett vilket tid på dygnet du arbetar.
Du som söker kommer få ett schema. Du bör känna till följande gällande tjänstgöringsgrad och schemat;
Under sommaren förväntas du kunna jobba ett antal veckor, några av dessa jobbar du fler pass, några färre. Under dessa veckor täcker du bland annat upp upp för ordinarie personal som har semester. Naturligtvis kommer vi även kunna erbjuda dig ledigt några veckor! Allt enligt önskemål, vårt behov och överenskommelse. När sommaren är slut och vi hunnit lära känna varandra är tanken med denna tjänst att den fortsätter. Vi kan vara lite flexibla med tjänstgöringsgrad, vi kommer ha möjlighet att erbjuda 70-85 %. Det kan vara ett extra jobb i kombination med studier eller en deltidstjänst.
Vi tror att denna tjänst passar perfekt för dig som kanske just nu är upptagen tex av studier, men som kan börja lära känna mig lite under våren? Vänligen berätta redan i din ansökan vad du gör nu, hur tillgänglig du är under senare delen av våren samt dina framtidsplaner inför hösten, tack!
Känner du att du stämmer in på det som förväntas? Då tror jag att du har god chans att bli en kompis i mitt team. Av mig får du alltid ett kollektivavtal via Fremia så länge du är över 18 år- det är ett krav för att kunna arbeta som personlig assistent. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat varför du inte ska vänta med att söka. Observera att vi endast beaktar och svarar på kompletta ansökningar! (CV,PV samt foto). Du förväntas även lämna ett fullständigt registerutdrag vid eventuell anställning.
Tillträde enligt överenskommelse och vad som fungerar för oss båda.
Välkommen till mig och mina vänner!


Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Titta gärna runt på vår hemsida www.teamhejaheja.se! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till AB Reservdelar i Sollentuna

Ansök    Mar 19    Starfinder AB    Kundtjänstmedarbetare
AB Reservdelar (ABR) har i över 80 år erbjudit kvalitetsreservdelar, tekniskt kunnande, leveranssäkerhet samt ett brett och djupt sortiment som passar mer än 90 % av den svenska bilparken. Med verksamhet och lager i såväl Stockholm som Malmö kan våra 80 anställda säkerställa snabba och tillförlitliga leveranser i hela Sverige. Om tjänsten Hos AB Reservdelar utvecklar vi vår egen reservdelskatalog och strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjl... Visa mer
AB Reservdelar (ABR) har i över 80 år erbjudit kvalitetsreservdelar, tekniskt kunnande, leveranssäkerhet samt ett brett och djupt sortiment som passar mer än 90 % av den svenska bilparken. Med verksamhet och lager i såväl Stockholm som Malmö kan våra 80 anställda säkerställa snabba och tillförlitliga leveranser i hela Sverige.

Om tjänsten

Hos AB Reservdelar utvecklar vi vår egen reservdelskatalog och strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi är stolta över våra högkvalitativa produkter och över att kunna erbjuda en servicenivå som motsvarar den. Som en del av vårt kundsupportteam kommer du att spela en viktig roll i detta arbete och hjälper våra kunder med allt från katalogapplikationer till teknisk support och reklamationsfrågor.

Vår kundserviceavdelning består idag av ett dedikerat team på sju personer. Tillsammans hanterar ni alla inkommande kundorder, returer, offertförfrågningar och andra förekommande arbetsuppgifter på vår kundserviceavdelning. Kundservice är våra kunders första kontakt med vårt företag och ni arbetar mycket över telefon samt mejl, och för ett nära samarbete med våra lager-, produkt- och inköpsavdelningar för att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet och - support.

Rollen är baserad på vårt huvudkontor i Sollentuna och du rapporterar till vår kundservicechef.

Din profil:

För att matcha rollen tror vi att du:

- Har god teknisk förståelse, och det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsbranschen.

- Har goda dator- och systemkunskaper.

- Är van vid att arbeta med telefon eller inom service.

- Pratar och skriver svenska flytande och behärskar engelska. Andra språkkunskaper är meriterande.

Dina yrkesmässiga färdigheter är viktiga för oss men din personlighet är minst lika värdefull, och vi ser en serviceinriktad, kommunikativ och ansvarstagande person framför oss. Det är också viktigt att du är prestigelös, flexibel och noggrann. Vidare är du en självklar lagspelare och trivs med att ha ett nära samarbete med såväl kunder som kollegor. Delar du dessutom vårt intresse för bilar och fordonsbranschen så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder:

Hos oss får du inte bara möjlighet att utveckla din karriär i en stimulerande och växande organisation, utan också chansen att vara en del av ett team där din insats verkligen uppskattas och gör skillnad. Vi är måna om våra medarbetares utveckling och du kommer att få alla verktyg du behöver för att utvecklas, växa och lyckas i din roll. Så, om du är redo för en spännande utmaning och vill bli en del av vårt framgångsrika team, skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin på 070 074 59 18 eller av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Bli en del av vårt team som Assistanskoordinator! (Norra Stockholm)

Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans! Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Norra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark pr... Visa mer
Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans!

Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Norra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark problemlösningsförmåga. För att trivas i rollen bör du vara en social person som drivs av att skapa och bibehålla goda relationer.

Just nu har vi fyra koordinatorgrupper runt om i landet som arbetar tätt tillsammans och kommer att vara dina närmaste kollegor. I rollen ingår att du ibland är du på plats och arbetar i assistanserna, håller personalmöten och möter uppdragsgivare. Resor är en naturlig del av rollen, och vi ser det som en fördel om du gillar den flexibilitet och variation som det medför. Dessutom ingår det att ha ansvar för vår jourtelefon ungefär 3-5 gånger i månaden, vilket innebär att du behöver kunna vara tillgänglig på telefon utanför vår kontorstid.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Arbetsledning och handledning av personliga assistenter
- Rekrytering och bemanning av kvalificerad personal
- Regelbundna möten, utvecklingssamtal och lönesamtal.
- Kvalitetskontroll och introduktion av nya assistenter
- Schemaläggning och bemanningsansvar
- Till viss del arbete som personlig assistent

Vi söker dig som:

- Har tidigare erfarenhet av arbetsledning och/eller rekrytering inom personlig assistans
- Är självständig, flexibel och lösningsorienterad
- Kommunicerar flytande på svenska och gärna har kunskaper i fler språk
- Är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga
- Planerar långsiktigt och tar ansvar för ditt arbete

Vi erbjuder:

- Ett meningsfullt och utvecklande arbete i en värderingsstyrd organisation som drivs utan vinstintresse.
- Pendlingsvänlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm.
- En inkluderande och stödjande arbetskultur med härliga kollegor
- Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till distansarbete upp till 50%

Ansök redan idag och bli en del av vårt inspirerande team på JAG Personlig Assistans!

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.S** **

Annonsens ID-nummer: 228316


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Två seniora enhetschefer till Aleris Basal Hemsjukvård

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt. Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Sk... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

Aleris Basal hemsjukvård är inne i en spännande expansionsfas och vi söker dig som vill vara med och driva en av våra enheter. Har du högskoleutbildning och gedigen erfarenhet som chef, intresse för att utveckla verksamheter och är en driven person som är redo för nästa steg i karriären? Då är det dig vi söker!

Om arbetet

I rollen som enhetschef är du ansvarig för ca 50 medarbetare där flertalet är timanställda. Arbetet som enhetschef är självständigt och du har goda möjligheter att planera ditt arbete.

I rollen som enhetschef kommer du röra dig på våra olika arbetsplatser i verksamhetsområdet, men utgår ifrån en av våra enheter exv Solna. Du har en omväxlande och central roll i ansvaret att leda, motivera samt utveckla enheten. I ditt ansvar ingår även bemanning, rekrytering, personalkostnadsbudget och arbetsmiljöansvar för gruppen.

För att lyckas i ditt uppdrag har du bland annat hjälp av: samordnare, rekryterare, bemanningsassistent, samordnade för sjuksköterska och distriktssjuksköterska som utbildar och delegerar medarbetarna.

Inom basal hemsjukvård tar vi hand om patienter i sitt eget hem som behöver lättare medicinska vårdinsatser, under jourtid, kvällar, nätter och helger. Vi är förlängda armen på vårdcentralerna i vårt område.

Vi arbetar i journalsystemet Take Care, Stelpa och Life Care. Även andra administrativa system som t.ex. Epsilon, Medvind.

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Hos oss har du möjlighet att göra skillnad och vi ger dig förutsättningarna att utvecklas i ditt ledarskap, ta ansvar och anta nya utmaningar.

Vi erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar som ger dig möjlighet att påverka ditt arbete där vi ständigt strävar efter en hög patientsäkerhet och att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Du förväntas tillsammans med verksamhetschef, chefskollegor och dina medarbetare driva och utveckla vår verksamhet framåt.

Ett kontinuerligt arbete med kompetensutvecklande utbildningar, kvalitetsarbete kring bland annat patientsäkerhet och patientens delaktighet gör att vi ständigt jobbar på att höja kvaliteten, vidareutveckla vården, utveckla våra medarbetare
och våra arbetssätt.

Vad erbjuder vi?

• En anpassad och väl utarbetad introduktion
• Chefs- och ledarskapsprogram
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av bla. förmånsportal, friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvård upp till högkostnadsskyddet och fredagsfrukost
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar med fokus på att rätt förutsättningar finns och goda möjligheter att påverka

Vi söker dig som

• är en erfaren och trygg ledare
• har minst 3 års högskoleutbildning eller utbildning inom hälso- och sjukvård, samt flera års erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete inom hälso-och sjukvården. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap
• har erfarenhet av basal hemsjukvård (meriterande)
• är duktig på att samverka och trivs i en mångfacetterad verksamhet
• är lyhörd, empatisk och närvarande ledare med integritet
• har ett positivt förhållningssätt, trivs i ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete
• är flexibel och öppen för nya utmaningar, driver utveckling och finner lösningar på problem
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• har B körkort, är ett krav

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med såväl dina arbetskollegor som våra patienter , anhöriga, remittenter och våra samverkanspartners.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
• Omfattning: heltid, måndag-fredag 08.30-17.00
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
• Bakgrundskontroll görs

Har du frågor om tjänsten?

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-04-15 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Isabelle Ankarfjärd Jäger, [email protected] Visa mindre

Mötesbokare | Vasastan

MÖTESBOKNING Som Mötesbokare är du ansvarig för att boka möten mellan Företagets försäljningsrepresentanter och potentiella kunder. Du representerar några av Sveriges största aktörer på marknaden och kommer spela en viktig roll i att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla vårt kundnätverk. DIN ROLL INNEBÄR: Försäljning över telefon. Driva din försäljning mot budget. Jobba tätt ihop med drivna & engagerade kollegor. VI SÖKER DIG SOM: Ansvarsful... Visa mer
MÖTESBOKNING

Som Mötesbokare är du ansvarig för att boka möten mellan Företagets försäljningsrepresentanter och potentiella kunder. Du representerar några av Sveriges största aktörer på marknaden och kommer spela en viktig roll i att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla vårt kundnätverk.DIN ROLL INNEBÄR:

Försäljning över telefon.

Driva din försäljning mot budget.

Jobba tätt ihop med drivna & engagerade kollegor.VI SÖKER DIG SOM:

Ansvarsfull och karriärsdriven.

Är utåtriktad, social och nyfiken.

Flytande Svenska både i tal och skrift.

Erfarenhet inom försäljning är meriterande, men inget krav.VI ERBJUDER DIG:

Fastlön + Provision.

Heltidstjänst: Mån - Fre kl. 08-17

Personlig och professionell utveckling genom olika utbildningar.

Möjlighet till karriärsutveckling inom företaget.

IMPRESSIVE RELATIONS

Vi är ett etablerat Sälj- och Bemanningsföretag, grundat år 2012. Vi jobbar idag med flera stora aktörer över hela Norden, inom branscherna Bank & Finans, IT, Solenergi m.m.

Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder kontinuerliga säljutbildningar. Vi ger våra medarbetare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Här får du som medarbetare själv bestämma hur långt du vill nå. Vi jobbar alltid i starka team och skapar roliga arbetsdagar tillsammans.Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi tror på att en stadig tillväxt och pålitliga relationer är nyckeln till framgång. De affärsområden vi jobbar inom: Event, Bemanning och Försäljning ger möjligheten till alla våra medarbetare att ha en trygg grund med olika valmöjligheter inom företaget.

Välkommen med din ansökan! Vi genomför löpande urval och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Omgående- Sollentuna - Vikarie

Söker dig som vill vara timvikarie Arbetsplatsen är lugn och trivsam och när tilliten för varandra finns är det högt i tak och mycket skratt. Tjänsten passar dig som söker ett extra arbete. Teamet är ett otroligt behagligt gäng och alla som arbetar trivs med varandra. Vem är jag Jag tycker om att gå på konserter, fika, heminredning och att resa. Spontana utflykter gillar jag också och jag är särskilt förtjust i road- trips. Film är ett annat intresse och ... Visa mer
Söker dig som vill vara timvikarie
Arbetsplatsen är lugn och trivsam och när tilliten för varandra finns är det högt i tak och mycket skratt.
Tjänsten passar dig som söker ett extra arbete.
Teamet är ett otroligt behagligt gäng och alla som arbetar trivs med varandra.
Vem är jag
Jag tycker om att gå på konserter, fika, heminredning och att resa. Spontana utflykter gillar jag också och jag är särskilt förtjust i road- trips. Film är ett annat intresse och mitt liv består av olika aktiviteter under olika perioder.
Jag har en Cp- skada och därtill även GAD. (Generaliserat ångestsyndrom)
Vem är du
Du bör vara mellan 30-50 år
Du ska prata flytande svenska för att min GAD inte ska triggas då kommunikation för mig är viktigt.
Du ska vara inkännande och lugn
Du får gärna ha KörkortVad behöver jag stöd med
Viss av och påklädning
Personlig Hygien
Matlagning
Hushållssysslor
Inhandling
Övrig handräckning

_____________________________________________
Om Together Assistans
Together assistans är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjlighet att göra skillnad. Vi satsar på kvalitetssäkring genom olika processer och har obligatoriska utbildningar för våra anställda.
Vi är övertygade om att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Vi arbetar från en värdegrund med nyckelorden respekt, öppenhet, trygghet och tillit.
Vi värnar om din arbetsmiljö där du alltid har möjlighet att komma med förbättringsförslag, erbjuder kontinuerliga kompetensutvecklingar efter dina behov. Visa mindre

Butikssäljare

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team på LY COUTURE. Vi söker dig som älskar trender och är intresserad av mode och fashion. Vi söker dig som är driven och drivs av siffror samt lyhörd och snabblärd. Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift flyttande. Arbetsuppgifterna består av butiksbiträde, kassa hantering, lagar hantering samt ta väl hand om kunderna och butiken. Dig som vi söker ska vara service inriktad. Visa mer
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team på LY COUTURE.
Vi söker dig som älskar trender och är intresserad av mode och fashion. Vi söker dig som är driven och drivs av siffror samt lyhörd och snabblärd.
Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift flyttande.
Arbetsuppgifterna består av butiksbiträde, kassa hantering, lagar hantering samt ta väl hand om kunderna och butiken. Dig som vi söker ska vara service inriktad. Visa mindre

Säljare – ingen erfarenhet krävs

Tycker du också att försäljning verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är resultatinriktad? Då har du hittat det perfekta jobbet för dig att växa på! Vi letar just nu efter fler drivna säljare till våra projekt i centrala Stockholm. Vi erbjuder:? - Arbetstider förlagda kl. 10.00-19:00 mån-fre för telemarketing alternativt 12.00-21.00 för fieldmarketing. - Provisionsbaserad lön, med garantilön. - En familjär föret... Visa mer
Tycker du också att försäljning verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är resultatinriktad? Då har du hittat det perfekta jobbet för dig att växa på! Vi letar just nu efter fler drivna säljare till våra projekt i centrala Stockholm.

Vi erbjuder:?

- Arbetstider förlagda kl. 10.00-19:00 mån-fre för telemarketing alternativt 12.00-21.00 för fieldmarketing.

- Provisionsbaserad lön, med garantilön.

- En familjär företagskultur med stark teamkänsla

- Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan

- En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö

- Omfattande utbildningsprogram med personlig coaching

Vi söker dig som är:?

- Duktig på att bygga relationer

- Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt

- Lösningsorienterad och samarbetsvillig

- Självständig och resultatinriktad

- Tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete i butik är meriterande.

Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss. Med känsla och förnuft, det är vi. Devi! Visa mindre

Biltestare till Strängnäs (Utbildning ingår)

Vill du vara en del av ett expanderande bolag? Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som noggrann, kommunikativ och strukturerad? Trivs du med att arbeta i team mot gemensamt uppsatta mål? Då har vi nästa tjänst för dig! Vi rekryterar just nu biltestare till Riddermark Bil i Strängnäs! Om tjänsten Rollen som biltestare innebär att du testar och kontrollerar skicket på företagets nyinkomna bilar. Arbetet kräver teknisk kunskap om bilar... Visa mer
Vill du vara en del av ett expanderande bolag? Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som noggrann, kommunikativ och strukturerad? Trivs du med att arbeta i team mot gemensamt uppsatta mål? Då har vi nästa tjänst för dig! Vi rekryterar just nu biltestare till Riddermark Bil i Strängnäs!
Om tjänsten
Rollen som biltestare innebär att du testar och kontrollerar skicket på företagets nyinkomna bilar. Arbetet kräver teknisk kunskap om bilar samt noggrannhet och struktur för att det ska utföras på ett tidsmässigt och logistiskt effektivt sätt som möjligt. Du kommer under första veckan att gå utbildning hos Riddermark Bil.
Din profil
Vi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Du har ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att utvecklas värderas högt.
Krav:
B körkort med manuell behörighet
Behärskar svenska i tal och skrift
Fordonsteknisk erfarenhet

Välkommen med din ansökan!
Om Riddermark Bil
Vi är idag ca 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under. Visa mindre

Sjuksköterska och Specialistsjuksköterska

För bästa ekonomiska villkor och support! Bli Bemanningssköterska hos Omsorg & Behandling Vi erbjuder: Bästa möjliga ekonomiska villkor (Högre inkomst) Regionuppdrag nationella avtalet med uppdrag i hela Sverige (Valfrihet) Kommunuppdrag avtal med över 100 kommuner i hela Sverige (Valfrihet) Personligt engagerat team med hög vårdkunskap (Trygghet) Arbeta via eget företag eller som anställd (Flexibilitet) Hög rekryteringsbonus som ska gynna samtliga parter ... Visa mer
För bästa ekonomiska villkor och support!
Bli Bemanningssköterska hos Omsorg & Behandling
Vi erbjuder:
Bästa möjliga ekonomiska villkor (Högre inkomst)
Regionuppdrag nationella avtalet med uppdrag i hela Sverige (Valfrihet)
Kommunuppdrag avtal med över 100 kommuner i hela Sverige (Valfrihet)
Personligt engagerat team med hög vårdkunskap (Trygghet)
Arbeta via eget företag eller som anställd (Flexibilitet)
Hög rekryteringsbonus som ska gynna samtliga parter
Kollektivavtal (Justa villkor)

Balans i Livet: Vi värdesätter din hälsa och balans mellan arbete och privatliv och erbjuder flexibla arbetstider.
Vi finns där för dig och tillsammans säkerställer vi att Sverige har en vård i världsklass
Om oss:
Omsorg & Behandling vårdbemanning är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom vård och omsorg.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal (justa villkor).
Vår vision och målsättning är att alltid skapa en god arbetsmiljö och de bästa förutsättningar för vår personal.
Tredjepartscertifierade:
Kvalitécertifiering ISO 9001:2015
Miljöcertifiering ISO 14001:2015
Arbetsmiljöcertifiering ISO 45001:2018

Bra vård börjar med dig!
Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se Visa mindre

Tungmekaniker till Länna

Erfaren tungmekaniker redo för nya utmaningar? Hör av dig Till vår kund i Länna söker vi nu en erfaren tungmekaniker som med sin positiva och härliga energi vill ansluta sig till en av Sveriges största verkstadskedja för tunga fordon. Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund. Kort om tjänsten Som tungmekaniker hos vår kund kommer du att få arbeta med flera olika märken där du hanterar allt ifrån service och reparationer till påbyggna... Visa mer
Erfaren tungmekaniker redo för nya utmaningar? Hör av dig


Till vår kund i Länna söker vi nu en erfaren tungmekaniker som med sin positiva och härliga energi vill ansluta sig till en av Sveriges största verkstadskedja för tunga fordon.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt hos kund.


Kort om tjänsten
Som tungmekaniker hos vår kund kommer du att få arbeta med flera olika märken där du hanterar allt ifrån service och reparationer till påbyggnader för flak, tank och mycket mer!


En vanlig dag kan du till exempel jobba med
Service och reparationer
Felsökningar
Hydraulikarbeten
Arbete med fordons-el
Smidesarbeten
Reparation av påbyggnader av flak, tank, kran m.m


Hur är stämningen på jobbet?
Du kommer ingå i ett mycket kompetent och positivt gäng som brinner för att hjälpa varandra och har kunden i fokus. Du kommer genom anpassade utbildningar ha stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.
Fler fördelar hos vår kund
Kollektivavtal
Julfester varje år
Ett närvarande ledarskap med högt engagemang


Vem är då den vi letar efter?
För att passa för denna tjänst behöver du vara en erfaren mekaniker. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Du har en vilja att lära dig nytt, får saker gjorda och förstår vikten av nöjda kunder. Vi söker dig som har ambition att ständigt fortsätta utvecklas.
B-körkort är ett krav.
Arbetstider och lön
Heltid 40 h/veckan: Dagtid 07:00-16:00, Skift vart tredje vecka måndag-torsdag 14:30-22:00 (fredag ledig)
Grundlön + bonus
Ansökan

Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare/däckmontör till Norra Stockholm (Utbildning ingår)

Vi söker nu däckskiftare till vårens däcksäsong till våra kunder i norra delarna av Stockholmsområdet. Tjänsten är på heltid med start under mars månad. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommaren, visst lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däcksäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. ... Visa mer
Vi söker nu däckskiftare till vårens däcksäsong till våra kunder i norra delarna av Stockholmsområdet.
Tjänsten är på heltid med start under mars månad.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommaren, visst lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däcksäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självgående och i team, är lösningsorienterad och noggrann och som ser ett bra bemötande som en självklarhet då även kundkontakt förekommer.
Du har även B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Visa mindre

Servicerådgivare till auktoriserad märkes verkstad

Vi söker en engagerad Servicerådgivare med erfarenhet från motorbranschen för att förstärka vårt team inför flytten till en nybyggd anläggning. Som Servicerådgivare spelar du en nyckelroll i att skapa en unik kundupplevelse och leverera högkvalitativt servicearbete. Ansvarsområden: - Självständigt driva kundärenden och arbetsorders genom hela serviceprocessen. - Administrera, boka och planera arbetsorders till verkstaden. - Upprätta betalplaner och hantera... Visa mer
Vi söker en engagerad Servicerådgivare med erfarenhet från motorbranschen för att förstärka vårt team inför flytten till en nybyggd anläggning. Som Servicerådgivare spelar du en nyckelroll i att skapa en unik kundupplevelse och leverera högkvalitativt servicearbete.
Ansvarsområden:
- Självständigt driva kundärenden och arbetsorders genom hela serviceprocessen.
- Administrera, boka och planera arbetsorders till verkstaden.
- Upprätta betalplaner och hantera försäkrings-/garantiärenden.
- Ansvara för prissättning, fakturering och andra vanligt förekommande uppgifter.
Kvalifikationer:
Erfarenhet från motorbranschen och förståelse för kundmottagningens arbetsflöde. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Relevant gymnasial utbildning, god datavana samt B-körkort. Meriterande: Erfarenhet av Kobra och/eller Cabas, kundvård, garantiärenden, reservdelar.
Personliga egenskaper:
Strukturerad med förmåga att trivas i varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Ansvarsfull med problemlösande och flexibelt arbetssätt. Teamorienterad med förmåga att stötta och hjälpa kollegor.
Vad vi erbjuder:
En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en stark och expansiv koncern. Engagerade kollegor och kontinuerlig utveckling. Personalförmåner inklusive friskvårdsbidrag, förskottssemester och rabatter. Utbildningar i enlighet med våra varumärken.
Gör dig redo att bli en del av vårt härliga team och bidra till vår framgång! Ansök nu och ta chansen att växa med oss. Vi är stolta över att vara certifierade som en Great Place to Work®. Visa mindre

Däckskiftare/däckmontör till Norra Stockholm (Utbildning ingår)

Vi söker nu däckskiftare till vårens däcksäsong till våra kunder i norra delarna av Stockholmsområdet. Tjänsten är på heltid med start under mars månad. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommaren, visst lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däcksäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. ... Visa mer
Vi söker nu däckskiftare till vårens däcksäsong till våra kunder i norra delarna av Stockholmsområdet.
Tjänsten är på heltid med start under mars månad.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommaren, visst lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däcksäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självgående och i team, är lösningsorienterad och noggrann och som ser ett bra bemötande som en självklarhet då även kundkontakt förekommer.
Du har även B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Visa mindre

Diagnostekniker till auktoriserad verkstad i norra Stockholm

Är du en duktig diagnostekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker! Vad erbjuder vi? Vår kund på Lidingö erbjuder god arbetsmiljö i en väletablerad anläggning och fantastiskt roliga medarbetare. Vidare erbjuds: • Heltidstjänst, provanställning tillämpas. • Fast lön. • Liv- och olycksfallsförsäkring, Friskvårdsbidrag., Tjänste... Visa mer
Är du en duktig diagnostekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker!
Vad erbjuder vi?
Vår kund på Lidingö erbjuder god arbetsmiljö i en väletablerad anläggning och fantastiskt roliga medarbetare. Vidare erbjuds:
• Heltidstjänst, provanställning tillämpas.
• Fast lön.
• Liv- och olycksfallsförsäkring, Friskvårdsbidrag., Tjänstepension, Förskottssemester samt Företagshälsovård.


Vem söker vi?
Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Det är meriterande om du arbetat med våra märken, bl.a. Volkswagen, Tesla, Skoda, SEAT, Porsche mfl.
Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara en sann problemlösare som aktivt söker efter information och lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.
Vi förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen som omfattas inom Volkswagen Group. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.
Du som söker ska ha ett stort intresse för bilar och en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete men även van vid att hantera arbete i ett högre tempo och kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.
Vad innebär rollen?
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar av märkena Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.


Om Fordonsakademin
Vi är specialister på att kompetensförsörja fordonsbranschen. Företaget startades av specialister inom fordonsbranschen med mångårig erfarenhet från verkstadsarbete. Vi brinner för att arbetsgivare ska få rätt person med rätt kompetens, i rätt tid. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla tjänster inom rekrytering, bemanning och utbildning. Genom våra tjänster är vi med och verkar för en kompetenshöjning i branschen.


Vi är en del av Arenakoncernen som med sin närvaro på över 160 orter i Sverige finns tillgängliga i hela landet. Vi tror på varje människas förmåga. Starka individer lyfter varandra. Steg för steg hjälper vi medarbetare och företag att utvecklas och bli starkare – så starka att de i sin tur lyfter andra.


Värderingar
Vi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och vårt arbete sker helhjärtat i alla delar för att hela processen ska lyckas. Vi är alltid personliga, engagerade och professionella i alla våra uppdrag och möten. Visa mindre

Jobba Med Försäkringar

Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar! Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön, provision, bonus & pension ? Fräscht kontor & hög lön ? Sälj- & försäkringsutbildning Krav: ? Flytande svenska... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att jobba med försäkringar!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med försäkringar? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba med försäkringar. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön, provision, bonus & pension
? Fräscht kontor & hög lön
? Sälj- & försäkringsutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Inga belastnings-/betalningsanmärkningar Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent med möjlighet till fortsättning i höst!

Ansök    Mar 15    Britting, William    Personlig assistent
Vill du sommarjobba som min personliga assistent och få nya vänner i sommar? Det är ungefär lika svårt för mig att kort sammanfatta den här tjänsten som det är för dig att göra en fullständig presentation av dig själv i ett brev. Detta eftersom tjänsten som någons personliga assistent utgår just från personens liv och som du säkerligen förstår är mitt liv lika mångsidigt som ditt. Ändå ska jag försöka mig på att förklara vem jag och mina kompisar letar eft... Visa mer
Vill du sommarjobba som min personliga assistent och få nya vänner i sommar?
Det är ungefär lika svårt för mig att kort sammanfatta den här tjänsten som det är för dig att göra en fullständig presentation av dig själv i ett brev. Detta eftersom tjänsten som någons personliga assistent utgår just från personens liv och som du säkerligen förstår är mitt liv lika mångsidigt som ditt. Ändå ska jag försöka mig på att förklara vem jag och mina kompisar letar efter nu när vi vill rekrytera någon som min sommarkompis!


Till att börja med är det strålande om du kunde stämma av det här:
1. Vaccinerad mot covid?
2. Helt tobaksfri (detta inkluderar nikotinfritt)?
3. Behärskar svenska fullständigt i tal och skrift?
4. Inte allergisk mot pälsdjur?
5. Simkunnig och inte vattenrädd?
För mig har tidigare erfarenhet av yrket aldrig varit avgörande (men meriterande), det är mycket viktigare att du förstår vad en tjänst som personlig assistent innebär- vilket engagemang och driv som förväntas av dig. Att utveckla en relation tillsammans går inte över en natt så jag letar efter dig med tålamod, du som verkligen vill göra det bästa för mig genom att lära känna mig och förstår att vår relation är nyckeln till framgång.


En tjänst som personlig assistent är varierande men hos mig kan du tänka att din roll består av tre delar;
1. Du hjälper mig med alla mina grundläggande behov med hög känsla för integritet och respekt.
2. Du är mitt fysiska stöd vilket innebär att det är en fördel för dig om du själv är mån om din hälsa och tycker om att hålla dig aktiv även på fritiden.
3. Du är min motor i vardagen och har tillsammans med din kollega ansvar för att planera aktiviteter och rutiner.Du har också ett stort ansvar för mitt välbefinnande och ser till att jag får allt jag behöver för att må så bra det bara går, trots min svåra epilepsi! Det är alltså ett krav att du är driven och ansvarstagande men även kommer med egna initiativ oberoende av min dagsform. Det kan vara väldigt olika hur mycket jag orkar med på grund av min svåra epilepsi och du bör därför kunna komma med olika idéer. Jag själv uppskattar allt från matlagning och bakning till långpromenader i min "racerbil" för att ge dig några ledtrådar. Under sommaren spenderas dock mycket tid i min pool!


Dessa tre delar av din yrkesroll ska genomsyras av att du är min vän eftersom det är så samarbetet i min grupp fungerar bäst och så jag vill bli behandlad. Jag själv är 23 år och mitt gäng av kompisar är därför ganska ungt (19-32 år). Mitt liv svänger snabbt men alla mina kompisar är noga med att alltid bjuda på sig själva oavsett vilka förutsättningar eller hinder jag stöter på. De är mina vänner och ser mig för den jag är bakom mina svårigheter och jag vill komplettera med dig som tänker likadant!


Hos mig värdesätter vi och kräver hög arbetsmoral vilket för dig som söker innebär att du är pålitlig och behandlar mig, dina kollegor samt ditt yrke på samma sätt du själv vill bli bemött. Du är även snäll och lugn och förstår att din insats är livsavgörande för mig, din förståelse för flexibilitet och variation i min tillvaro skapar bäst förutsättningar för oss båda.


Jag är i behov av mina assistenter dygnet runt, det kan vara kortare pass förlagda förmiddag eller eftermiddag 5-7h, längre heldagspass på 12h 08:00-20:00 eller nätter 20:00-08:00. Som min nattvakt är du ALLTID vaken vilket innebär att du förväntas förstå vikten av att vända på dygnet och kunna sova dagtid. Det är alltså ett krav att komma pigg, utvilad och alert oavsett vilket tid på dygnet du arbetar. Eftersom denna tjänst innebär att du täcker upp för ordinarie personal under sommaren förekommer alla typer av arbetspass i varierad grad.
Du som söker bör känna till följande gällande tjänstgöringsgrad och schema;
Under sommaren förväntas du kunna jobba ett antal veckor, några av dessa kommer innebära heltid, några blir deltid. Under dessa veckor täcker du upp för ordinarie personal som har semester. Naturligtvis kommer vi även kunna erbjuda dig ledigt! Allt enligt önskemål, vårt behov och överenskommelse. När sommaren är slut och vi hunnit lära känna varandra önskar vi och hoppas att du har möjlighet stanna hos mig. Det kan vara ett extra jobb i kombination med studier eller en deltidstjänst.
Vi tror att denna tjänst passar perfekt för dig som just nu är upptagen av studier, men som kan börja lära känna mig lite under våren? Vänligen berätta redan i din ansökan hur eventuellt pågående studier är upplagda, hur tillgänglig du är under senare delen av våren samt dina framtidsplaner inför hösten, tack!
Känner du att du stämmer in på det som förväntas? Då tror jag att du har god chans att bli en kompis i mitt team. Av mig får du alltid ett kollektivavtal via Fremia så länge du är över 18 år- det är ett krav för att kunna arbeta som personlig assistent. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat varför du inte ska vänta med att skicka in din kompletta ansökan (CV, PB samt foto).
Vi önskar att du kan tillträda tjänsten under maj, då du börjar med några pass, allt enligt överenskommelse och vad som fungerar för oss båda. Detta för att vi ska börja lära känna varandra inför sommaren då du får ett schema och ska jobba mer. Observera att du förväntas lämna ett fullständigt registerutdrag vid eventuell anställning. Välkommen till mig och mina vänner!


Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Titta gärna runt på vår hemsida www.teamhejaheja.se! Visa mindre

Tjäna 40 000 SEK/M

Ansök    Mar 15    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljn... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Finsktalande kundsupport till LG Electronics

Rekryteringsgruppen söker finsktalande kundtjänstmedarbetare. Vill du ha ett flexibelt och varierande arbete som ger stora möjligheter till din personliga utveckling? Är du vår nya stjärna inom kundservice? Just nu söker vi för kundsräkning medarbetare till den Finska kundtjänsten hos ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företagets nordiska kontor är beläget i Kista, norr om Stockholm. Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga ... Visa mer
Rekryteringsgruppen söker finsktalande kundtjänstmedarbetare.

Vill du ha ett flexibelt och varierande arbete som ger stora möjligheter till din personliga utveckling? Är du vår nya stjärna inom kundservice?
Just nu söker vi för kundsräkning medarbetare till den Finska kundtjänsten hos ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företagets nordiska kontor är beläget i Kista, norr om Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera frågor som rör företagets produktutbud från kunder via telefon, chatt och mail. Du kommer även att hantera enklare administrativa uppgifter.

De två första veckorna hos vår kund kommer du att genomgå en introduktionsutbildning. Där får du utbildning i företagets produktsortiment, de system du kommer att arbeta i samt samtalsteknik. Detta för att du ska få de absolut bästa förutsättningarna att kunna leverera service på högsta möjliga nivå.

Egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, ambitiös och driven. Du är en social person som alltid har som ambition att göra det lilla extra för att ge kunden ett trevligt bemötande och en utmärkt service. Vi ser gärna att du är noggrann och lösningsorienterad.

Att arbeta på kundtjänst kan i perioder vara hektiskt och arbetsbelastningen hög. Därför är det viktigt att du har förmåga att hantera hög arbetsbelastning, stressiga situationer och bemötande från frustrerade kunder som ibland kan vara otrevligt, utan att själv tappa modet.

Kompetens och kvalifikationer

För att passa i denna roll behöver du:

- Kunna formulera dig både muntligt och skriftligt på Finska.

- Tala och skriva engelska på en hög nivå, närmast obehindrat.

- Ha god datorvana.

- Ha grundläggande förståelse för hemelektronik såsom TV och mobiltelefoner.

- Vara flexibel och lösningsorienterad.

Om du har ett intresse för teknik så är det fördelaktigt, men det allra viktigaste är att du tycker om att leverera högklassig service och hjälpa människor att hitta lösningar på sina bekymmer.

Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Tillträde: Omgående

Anställning: Heltid och extra. Provanställning 6 månader

Arbetstid: Arbetstider 08-17, måndag - fredag, med möjlighet till att arbeta hemma.

Lön: Grundlön med möjlighet till bonus.

Ansökan sker enbart via vår karriärsida.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta [email protected] (https://rekryteringsgruppen.teamtailor.com/jobs/[email protected])

Sökord: kundtjänst, callcenter, callcentermedarbetare, kundtjänstagent, administratör, finsk, telefonist, telefonförsäljare, tekniksupport, lisätyötä, asiakaspalvelu, soumi, operaattori, tekninen tuki,

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri, kontor och bygg. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com (http://www.rekryteringsgruppen.com/) Visa mindre

Jästbolaget söker en underhållstekniker med inriktning automation

Är du en erfaren eller junior tekniker som har arbetat med produktionsunderhåll? Har du tröttnat på att resa mycket i din tjänst och tycker att din arbetsdag är på tok för enformig? Skulle du vilja arbeta på Nordens ledande jästproducent där gemenskap, kvalitet & ständiga förbättringar genomsyrar allt vi gör? Här kan vi erbjuda ett varierande arbete där du som person blir en viktig del av vår fina fabrik. Som underhållstekniker på Jästbolaget kommer du a... Visa mer
Är du en erfaren eller junior tekniker som har arbetat med produktionsunderhåll? Har du tröttnat på att resa mycket i din tjänst och tycker att din arbetsdag är på tok för enformig? Skulle du vilja arbeta på Nordens ledande jästproducent där gemenskap, kvalitet & ständiga förbättringar genomsyrar allt vi gör? Här kan vi erbjuda ett varierande arbete där du som person blir en viktig del av vår fina fabrik.


Som underhållstekniker på Jästbolaget kommer du att arbeta med att upprätthålla en hög tillgänglighet på Jästbolagets utrustning. Detta gör du genom att utföra underhållsarbete, kalibrering, reparation och programmering av process- och mediautrustning samt förpackningsmaskiner.


I arbetsuppgifterna ingår att underhålla men även att optimera och utveckla våra processtyrsystem och vår mediautrustning. Du ser till att det finns backup och att service av styrsystem utförs enligt plan. Vidare planerar och utför du programmerings- och underhållsarbeten i samråd med produktionsavdelningen. Därutöver säkerställer du att tekniska hjälpmedel såsom skrivare och skärmar i produktionen fungerar. Du gör felsökningar och underhåll inom el samt deltar i projekt. Med din kompetens är du med och påverkar valet av ny utrustning och bidrar till att kompetensutveckla dina kollegor.


Du ingår i ett team på åtta personer. Arbetet är mestadels självständigt med nära samarbete med närliggande avdelningar. I arbetet ingår beredskapstjänst.


Vi söker dig?som har teknisk utbildning och gärna med inriktning automation. Du har erfarenhet av underhållsarbete inom el- och styrteknik och det är en fördel om du har erfarenhet av process- och /eller förpackningsindustrin. Vidare är det meriterande men inget krav med branschkunskap inom livsmedelsbranschen. Det är även meriterande om du har truckkort, BB1 och/eller har gått utbildning i heta arbeten. Du har goda datakunskaper och har gärna arbetat med styrsystem, såsom 800xA-systemet eller motsvarande. Vidare talar och skriver du flytande svenska och kan grundläggande engelska.


Som person är du driven, engagerad och tycker om att lösa uppkomna problem. Du är serviceinriktad, har förmågan att arbeta självständigt och trivs med att samarbeta med andra. Vidare är du nyfiken, har lätt för att lära dig, är prestigelös och arbetar målmedvetet mot uppsatta mål. Utöver detta tror vi att du tar ansvar, är noggrann och kan hantera pressade situationer.


Vi är en värdegrundsstyrd organisation och att du delar våra värdeord modig, pålitlig och inspirerande ser vi som en förutsättning. Stor vikt sätts på personliga egenskaper.


Tjänsten är placerad på Jästbolaget i Rotebro/Sollentuna norr om Stockholm. Visa mindre

Personlig Assistent (vid behov) sökes till Darisk-talande kvinna i Solle...

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 60-årsåldern som drabbats av stroke för cirka 3-4 år sedan vilket resulterat i en förlamning av höger sida av kroppen. Hon har även visa språkliga svårigheter och diabetes. Kvinnan bor just nu i Sollentuna ... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 60-årsåldern som drabbats av stroke för cirka 3-4 år sedan vilket resulterat i en förlamning av höger sida av kroppen. Hon har även visa språkliga svårigheter och diabetes. Kvinnan bor just nu i Sollentuna i norra delen av Stockholm. Kvinnan talar endast Dari och kan endast svara ja/nej på frågar till följd av detta resttillstånd, du bör därmed kunna kommunicera med henne på Dari.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna

- Hjälpa till vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Lyft kan komma att krävas vid förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda till dag, kväll, natt och helg enligt följande arbetstider:

- Kl. 11:00-15:00

- Kl. 18:00-23:30

- Samt nattpass där 8 timmar väntetid förekommer

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.

KRAV:

- Kunden ser att du som söker är från Afghanistan och talar Dari (kunden talar enbart Dari)

- Kunden önskar att du som söker definierar dig själv som kvinna och gärna är 50+ år

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av arbete med stroke eller afasi

Du bör också behärska svenska eller engelska i tal och skrift, för att kunna kommunicera med ansvarig chef vid eventuell anställning.För att komma till eventuell anställning behöver du ha ett BankID. Därtill önskar vi att du helst beställer ett belastningsregister till din digitala brevlåda om du har möjlighet då detta effektiviserar processen, detta beställer du via följande länk: Arbete med barn med funktionsnedsättningar (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)Omfattning: Vikarie vid behov.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För dig med Anställningsstöd

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Bli vår stjärna som Bokslutsguru! Gör redovisningen till en spännande resa!

Ansök    Mar 15    M&N Recruit AB    Redovisningsekonom
Har du vad som krävs för att vara vår nästa stjärna inom redovisning? Vi letar efter en passionerad och självgående Redovisningsekonom med en djup förståelse för bokslutsarbete för att bli en nyckelspelare i vår kunds växande team! Om oss: Vår kund är en dynamisk och modern redovisningspartner mitt i hjärtat av Stockholm! De är inte bara en byrå, de har en familjär gemenskap där varje partner spelar en avgörande roll för deras fortsatta framgång. De är på ... Visa mer
Har du vad som krävs för att vara vår nästa stjärna inom redovisning? Vi letar efter en passionerad och självgående Redovisningsekonom med en djup förståelse för bokslutsarbete för att bli en nyckelspelare i vår kunds växande team!
Om oss:
Vår kund är en dynamisk och modern redovisningspartner mitt i hjärtat av Stockholm! De är inte bara en byrå, de har en familjär gemenskap där varje partner spelar en avgörande roll för deras fortsatta framgång. De är på en spännande resa för att bli Sveriges mest uppskattade redovisningsbyrå, och nu är det din chans att vara med och forma deras framtid!
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Att vara den kreativa kraften bakom bokslut och årsredovisningar
Hantering av leverantörsfakturor och bokföring
Att agera som en rådgivare och partner till våra kunder
Övriga administrativa uppgifter med en twist av kreativitet och innovation

Vi söker dig som:
Har minst två års erfarenhet inom redovisningsbranschen och är en expert på bokslutsarbete
Behärskar svenska språket flytande, både i tal och skrift
Är snabbtänkt, driven och har en proaktiv inställning till arbete
Är en mästare på att bygga och underhålla långsiktiga relationer
Kan sköta allting ax till limpa

Vi erbjuder dig:
En stabil arbetsplats under tillväxt med massor av utvecklingsmöjligheter
En engagerad och stöttande arbetsmiljö där vi tror på att ha kul på jobbet
Möjligheten att vara med på en spännande resa mot att bli branschens bästa
Flexibilitet och möjlighet att arbeta hemifrån samt en mängd roliga aktiviteter för att stärka teamandan
Ett kontor med bästa läge mitt i centrala Stockholm!

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag till [email protected] och låt oss tillsammans skapa en framtid full av möjligheter och utmaningar!
Vi ser fram emot att få höra från dig och välkomna dig till vår kunds fantastiska team. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Sollentuna

Ansök    Mar 15    REGION STOCKHOLM    Medicinsk sekreterare
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna söker nu en medicinsk sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team! Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025. BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköte... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna söker nu en medicinsk sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team! Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025.

BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare och administratörer.  

På BUP Sollentuna arbetar vi tillsammans för patienternas bästa och för att gemensamt skapa en trivsam och positiv arbetsplats. Vi arbetar aktivt för att förbättra våra arbetssätt och har nu ett pågående arbete med fokus kring förbättringar i arbetsmiljön och att tydliggöra våra administrativa processer. Genom dina administrativa kunskaper har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och du kommer, tillsammans med övriga medarbetare, bidra stort till våra mål! 

Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling och mottagningen är HBTQ-certifierad. Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Medicinsk dokumentation i Take Care
Vårdadministrativt arbete 
Remisshantering, bokningar till behandlande personal
Telefonhantering i TeleQ
Övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov, som t.ex. fakturahantering, beställningar m.m. 

Du kommer även bidra med den medicinska sekreterarens kompetens i förbättringsarbeten på enheten. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma. Kvalifikationer

Du som söker ska ha examen frånmedicinsk sekreterarutbildning. Vänligen bifoga examensbevis. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket samt medicinsk och psykiatrisk terminologi, samt god förmåga att hantera engelska i tal och skrift.
Där utöver behöver du också erfarenhet av arbete i journalsystemet Take Care.Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är noggrann, bra på samarbete och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av din roll i vårdkedjan, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi har förmåner som flextid, möjlighet till att arbeta på distans, friskvårdsbidrag 5 000 kr/år, friskvårdstimme m.m. Övrig information 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Region Stockholm. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Come join Candela's production!

Ansök    Mar 15    Candela Technology AB    Båtbyggare
Are you ready to become a part of something revolutionary? Candela is currently seeking talented and passionate individuals who wants to be part of our journey. We firmly believe that the best talents are often found outside the conventional boundaries, which is why we now welcome spontaneous applications from individuals with diverse backgrounds and experiences. We always look out for new talents who can bring fresh perspectives and ideas. Whether you are... Visa mer
Are you ready to become a part of something revolutionary? Candela is currently seeking talented and passionate individuals who wants to be part of our journey. We firmly believe that the best talents are often found outside the conventional boundaries, which is why we now welcome spontaneous applications from individuals with diverse backgrounds and experiences.
We always look out for new talents who can bring fresh perspectives and ideas. Whether you are an experienced expert in your field or an ambitious beginner with passion and drive, we want to hear from you. Perhaps you are unsure about which role best suits you? Submit your resume, and we will reach out if we believe we might have a suitable position just for you.
About Candela
Candela’s ultimate purpose is to speed up the transition to fossil fuel-free lakes and oceans. We strive to re-think efficiency in marine transportation to radically push the performance boundaries of electric boats and ships. By combining sensors, computers and advanced submerged hydrofoils, our electric craft fly above the water, reaching speeds and range previously attained only by fossil fuel powerboats
With an increasing demand for our C-8 leisure boat and the fact that we are also venturing into public transport with the revolutionary foiling P-12 ferry, we are now scaling up production pace in Rotebro.
What we are looking for
We are seeking ambitious individuals to join our production site in Rotebro. In Rotebro, we manufacture boats from scratch - from building the initial carbon fiber components to having a finished boat. Our production in Rotebro comprises several distinct stages and teams. For instance, we have a composite team, a trimming team, a painting team, and a assembly-team.
We are looking for various experiences for different teams, but some general requirements are:
Previous experience in hands-on physical work
Ability to work in an environment exposed to dust particles and chemicals
Proficiency in English, as it is necessary for daily work

If you have experience in any of the following areas: electrical work, mechanics, industrial painting, sanding, or assembly, it would be considered advantageous.
Not convinced yet?
Benefits at Candela
International environment
Wellness grant
A strong community with multiple events - we like to have fun together!
Work with a world leading revolutionary product
A fast paced scale-up environment with short decisions paths

Application
This is a general advertisement for all our positions in the production. We review applications continuously and select those that may be relevant for a position with us. If we find that you have a matching profile, we will contact you to schedule a video interview where we will discuss your previous experiences and what you are interested in. Please submit your application with a CV describing your past experiences as soon as possible! Visa mindre

Sommarvikariat, boendestöd socialpsykiatri i egen kommunal regi

Socialpsykiatriska enheten i Sollentuna är en kommunal utförare som ständigt arbetar för en verksamhet god kvalitet. Vi har ett mycket välfungerande brukarinflytande i samtliga verksamheter. Samtidigt har medarbetarnas engagemang och delaktighet en stor inverkan på verksamheternas utveckling där vi ger invånarna både ett förebyggande och ett behovsprövat stöd som vi är stolta över.  Vi söker nu en sommarvikarie som kan stärka upp vårt boendestödsteam ... Visa mer
Socialpsykiatriska enheten i Sollentuna är en kommunal utförare som ständigt arbetar för en verksamhet god kvalitet.

Vi har ett mycket välfungerande brukarinflytande i samtliga verksamheter. Samtidigt har medarbetarnas engagemang och delaktighet en stor inverkan på verksamheternas utveckling där vi ger invånarna både ett förebyggande och ett behovsprövat stöd som vi är stolta över. 

Vi söker nu en sommarvikarie som kan stärka upp vårt boendestödsteam under våren och sommaren.

Socialkontoret i Sollentuna är en socialtjänst som ligger i framkant avseende utveckling och nytänkande. Vi är en kunskapsbaserad socialtjänst, där uppföljningsinstrument och kvalitetsfrågor är i fokus. Omvärldsbevakning, samverkan, brukarmedverkan och utveckling är prioriterade områden.

Vid socialkontoret arbetar ca 220 personer. Verksamheten är uppdelad i fyra avdelningar; avdelningen för vuxna, avdelningen för barn och unga, avdelningen stöd och utveckling samt FOU nordväst.

Socialpsykiatriska enheten är en av sex enheter inom avdelningen för vuxna. Enheten ansvarar för verksamhet som drivs i egen regi för personer med psykiska funktionsvariationer så som träfflokal, sysselsättning, boendestöd och bostad först. 

Enheten omfattar ca 25 medarbetare och vi har vår arbetsplats centralt i Sollentuna. Vi kommer nu att förstärka enheten för att kunna säkerställa kvalitet i de insatser vi erbjuder inom vårt boendestöd.

Under hösten 2024 kommer enhetens medarbetare ta del av Yrkesresan, SKRs nationell kompetenssatsning för utförare inom funktionsnedsättning. Som anställd på enheten kommer du ges möjlighet att delta i utbildningssatsningen.

Arbetsbeskrivning
Vi på socialpsykiatriska enheten arbetar med vuxna (18 till 65 år) med olika stödbehov utifrån en psykiatrisk funktionsnedsättning eller samsjuklighet. 
I rollen som boendestödjare arbetar du i klientens hem eller på annan plats i Sollentuna kommun. Du utgår från klientens individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån metoderna ESL och MI. Du stödjer mot en ökad självständighet genom att skapa förutsättningar för att lättare kunna hantera vardagen tillsammans med klienten. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik för de klienter du träffar.
Du har ansvar för att löpande dokumentera enligt rådande föreskrifter samt att tillsammans med klient skapa och följa upp genomförandeplan.

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker dig till oss:
- har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och boendestöd
- du är van att eget ansvar och arbeta självständigt men samtidigt bra på att arbeta i team
- har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
- är ansvarskännande och har en personlig mognad
- bidrar med din kompetens och goda energi i arbetsgruppen
- har möjlighet att arbeta dag och kväll

Du som söker jobbet:
- får gärna vara socionomstudent eller liknande
- får gärna ha en mentalskötare- eller behandlingsassistentutbildning, eller har annan som arbetsgivaren bedömer som likvärdig utbildning
- har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav, erfarenhet av Life Care är önskvärt. 

Det är meriterande om du:
- har erfarenhet att ESL och MI
- känner till eller har arbetat med ORS/SRS
- har kunskaper om bemötande av personer med psykiska funktionsvariationer, psykossjukdom, NPF och samsjuklighet

Förmågor och färdigheter
Förmågor och färdigheter som värdesätts i rollen som boendestödjare är att du är självgående och flexibel. Det är dessutom av vikt att du har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande. För rollen krävs dessutom att du har ett gott omdöme, samt att du är strukturerad då arbetet är självständigt.

Vi erbjuder
Socialpsykiatriska enheten är en utförarverksamhet som erbjuder en välkomnande arbetsplats med en arbetsgrupp som arbetat tillsammans länge och har möjlighet att ge en bra introduktion till det arbete som ska utföras. Vi arbetar med brukarinflytande och har ett nära samarbete med brukarorganisationer. 

Som anställd i Sollentuna erbjuds du ett roligt, stimulerande och utmanade uppdrag. Du är med i arbetet med att göra Sollentuna lite bättre varje dag för kommuninvånarna.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!
 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Mar 15    HB Stinsvillan    Pizzabagare
Om jobbet Vi söker dig som har jobbat med olika maträtter i ett kök . Vi har inte bara pizzor på menyn så det kräver lite mer av dig som pizzabagare. Erfarenhet är meriterande i detta fall. Välkommen med din ansökan. Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som har jobbat med olika
maträtter i ett kök .
Vi har inte bara pizzor på menyn så det kräver lite mer av dig som pizzabagare.
Erfarenhet är meriterande i detta fall. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Eventsäljare | Grundlön + Provision

Impressive Relations Vi är företaget som värdesätter din utveckling. Med hjälp av vårt etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att växa. Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder olika tjänster inom affärsområdena försäljning, detaljhandel och bemanning. Efter över 12 år i branschen ägnar vi oss nu åt försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss ... Visa mer
Impressive Relations
Vi är företaget som värdesätter din utveckling. Med hjälp av vårt etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att växa. Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder olika tjänster inom affärsområdena försäljning, detaljhandel och bemanning. Efter över 12 år i branschen ägnar vi oss nu åt försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning, och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar.

Tjänstebeskrivning
Försäljning är kärnverksamheten hos Impressive och just nu erbjuder vi chansen att arbeta med oss i vårt äldsta och mest framgångsrika projekt. Du kommer att arbeta med face-to-face försäljning i köpcentrum, matbutiker och varuhus.

Arbetsuppgifterna innebär främst att maximera försäljningen gentemot privatpersoner. Du blir en del av vårt befintliga säljteam där du kommer att vara ansiktet utåt för vår samarbetspartner, Postkodlotteriet.

Våra säljare har alltid ett starkt engagemang och en positiv inställning. Arbetet kräver hög social kompetens och förmågan att hantera motgångar med flit.

Om du vill arbeta med oss och vara med på vår resa framåt behöver du ha ambitioner att växa och bli lite bättre varje dag! Självklart erbjuder vi dig en skräddarsydd utbildning så att du får de verktyg du behöver för att leverera bra resultat och utvecklas tillsammans med Impressive.

Kompetens- & erfarenhetskrav:
- Positiv

- Samarbetsvillig

- Ansvarstagande

- Målmedveten & driven

- Talar svenska obehindrat


Starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom försäljning

Vi erbjuder dig:

- Heltidsanställning

- Grundlön + Provision

- Kontinuerliga AW’s, teamaktiviteter och priser

- Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner

- Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation


På Impressive Relations får du som anställd en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en grundlön samt en attraktiv provision som du själv kommer kunna påverka. Säljutbildning sker löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Nadja Felin, Rekryterare
076 722 59 70
[email protected] Visa mindre

ChopChop Häggvik söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Mar 14    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Häggvik söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Häggvik. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktn... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Häggvik söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Häggvik.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 41 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi dig som vill jobba extra. Arbetet är förlagd på kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Häggvik - Extra
När börjar tjänsterna? snarast enligt överenskommelse .
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
3st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Ekonomiassistent till Fillauer

Har du erfarenhet inom ekonomi och vill vidare i din karriär? Nu söker Fillauer sin nya kollega! Missa inte din chans utan sök idag! Om arbetsrollen I rollen som ekonomiassistent kommer du tillsammans med din kollega jobba tätt tillsammans för att hantera leverans och kundfakturor. Du kommer även samarbeta med din kollega inför månadsavslut/bokslut. Rollen kommer vara varierande och man kommer ha mycket kontakt med både intern personal och externa kunde... Visa mer
Har du erfarenhet inom ekonomi och vill vidare i din karriär?
Nu söker Fillauer sin nya kollega!
Missa inte din chans utan sök idag!Om arbetsrollen
I rollen som ekonomiassistent kommer du tillsammans med din kollega jobba tätt tillsammans för att hantera leverans och kundfakturor. Du kommer även samarbeta med din kollega inför månadsavslut/bokslut. Rollen kommer vara varierande och man kommer ha mycket kontakt med både intern personal och externa kunder via framför allt mejl och telefon. Rollen passar perfekt för sig som vill ta nästa steg i din karriär och komma till en arbetsplats där goda utvecklingsmöjligheter finns. Du kommer även få en välplanerad introduktion på plats.
Tjänsten är 100% och kontoret är placerat precis intill Rotebro tågstation.

Arbetsuppgifterna är bland annat med inte uteslutandes
•Hantering av leverantörsfakturor och kundbetalningar
•Hjälpa till i förarbetet inför lönehantering
•Hantering och registrering av friskvård, utlägg, Frånvaro mm för intern personal
•Medverka på interna och extra möten
•Kommunicera/påminna både intern personal och kunder kring kvittohantering/betalningspåminnelse både på telefon och mejl
•Agera som stöttning inom prognosarbete och bokavslutsarbete

Skallkrav för tjänsten
•Yrkesutbildning inom ekonomi med 2-3år arbetslivserfarenhet alternativt högskoleutbildning inom ekonomi med minst 1 års arbetslivserfarenhet
•Flytande svenska och engelska i skrift och tal
•Grundläggande kunskap inom Office Paketet

Meriterande för tjänsten
•Kunna grunderna och regler inom löneutbetalning
•Jobbat inom affärssystem sedan tidigare


Om Fillauer
Fillauers uppdrag är att leda utvecklingen, designen och teknologin av ortotiska och protetiska produkter och tjänster som ger läkare och patienter möjlighet att uppnå sina bästa funktionella resultat. Fillauer går nu in i vårt andra århundrade som en global ledare inom ortos- och protesindustrin! Idag är vi fortfarande dedikerade till att tillhandahålla bekväma lösningar som förbättrar livet för våra patienter och partners.

Läs gärna mer om företaget på deras hemsida: https://fillauer.com/about/?lang=sv

Om oss på Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt till företaget.

Rekryteringsprocess
telefonintervju, intervju med Framtiden AB, referenstagning, fysisk träff på Fillauer, andra träff med kollegor på Fillauer

Villkor
Start: 20e Maj
Lön: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider 8-17 med möjlighet till 2 dagar distansarbete/ vecka
Ort: Stockholm, Rotebro

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Få Säljjobb Direkt

Ansök    Mar 14    Getdet AB    Telefonförsäljare
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt! Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön & hög provision ? Fräscht kontor & hög lön ? Säljutbildning- & coachning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med fö... Visa mer
Sök jobbet som säljare på GX Consulting för att få säljjobb direkt!
Pratar du flytande svenska & vill få säljjobb direkt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar GX Consulting dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få säljjobb direkt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön & hög provision
? Fräscht kontor & hög lön
? Säljutbildning- & coachning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre