Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Sollentuna

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Gruppchef

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen. Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag so... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen.
Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag som värdesätter teamwork, kreativitet och innovation. Som Gruppchef kommer du att spela en nyckelroll i att leda och motivera ditt team mot framgång. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Beskrivning av tjänsten
Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbetet tillsammans med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personal och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med 2-3 andra gruppchefer med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef. Tjänstgöring dag och kväll samt helg.
Tillsvidaretjänst 100 % med omvårdnadsansvar (70%) administrativt arbete på 30%
Arbetstider under dag/kväll/helg
Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter:
Ansvara för att planera, organisera och leda arbetet inom din grupp.
Tilldela uppgifter och ansvara för att de slutförs på ett effektivt och kvalitativt sätt.
Coacha och stötta dina medarbetare i deras professionella utveckling.
Ge konstruktiv feedback och utvärdera dina medarbetares prestationer.
Bidra till en positiv och motiverande arbetsmiljö.
Samarbeta med andra team (sjuksköterskor och rehab) och avdelningar för att nå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
Relevant universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Minst 2 års erfarenhet av ledarskapspositioner.
Erfarenhet av att leda och motivera team.
Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmåga.
Goda analytiska och problemlösningsförmåga.
Starka ledaregenskaper och förmåga att fatta beslut.
Engelska och svenska i tal och skrift.

Det här kan vi erbjuda dig
Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
Utbildningar
Utvecklingsmöjligheter
Karriärvägar
Personalförmåner
Trygga anställningsvillkor
Digitala arbetsverktyg
Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens .
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Rotebro vårdcentral söker undersköterska!

Rotebro vårdcentral söker undersköterska till receptionen! Välkommen till en välfungerande mottagning som nu söker en undersköterska för att arbeta i receptionen och vara med vårt team! Om oss:  Rotebrovårdcentral ligger norra Sollentuna mitti mot pendeltågstationen i Rotebro. Här på vårdcentralen är vi ett team på 34 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika prof... Visa mer
Rotebro vårdcentral söker undersköterska till receptionen!

Välkommen till en välfungerande mottagning som nu söker en undersköterska för att arbeta i receptionen och vara med vårt team!

Om oss: 

Rotebrovårdcentral ligger norra Sollentuna mitti mot pendeltågstationen i Rotebro.

Här på vårdcentralen är vi ett team på 34 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner: distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykolog och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt team. Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

Vi betjänar cirka 10 000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Vi har även en välbemannad psykologmottagning. Du kan läsa mer om oss på Rotebro vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder: 

Rotebro vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Du har möjlighet att själv utforma bidra i/driva utvecklingsarbete utifrån ditt intresse gemensamt med andra dedikerade kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetet består bland annat av:

Reception och kassa
Beställning av medicinskprodukter
Hantering av faktorer
Beställning av klädsel
Posthantering
Arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral kan vid behov förekomma. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är undersköterska med bevis för skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen och behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Goda kunskaper i svenska i svenska motsvarande minst C1-nivå. Att kunna andra språk är meriterande. Goda kunskaper i Take Care. Kunskaper och administrativ i primärvården 

Anställningsform:

Vikariatsanställning i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi förväntar oss att du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel samt ha god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du har ett fint och värmt bemötande i receptionen.  Att arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för att du ska trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef:  Jero Mirman 

Telefon: 070-16437 91

Fackliga företrädare: Kommunal : Nurgül Dinler

Telefon: 010-442 90 09

Övrig information:

Vill du vara med i vår fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. Vi månar om patienter och kollegors bästa.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Gruppchef

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen. Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag so... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo Johannesbergsvägen är ett äldreboende i Sollentuna, Silverdal som öppnade 2021 med plats för 54 kunder. Vi är ett trevligt team där vi nu söker en erfaren, driven och positiv undersköterska.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom demensvård och påverka verksamhetsvecklingen tillsammans med ledningen.
Vi söker en erfaren och engagerad Gruppchef till vårt växande team. Vi är ett dynamiskt företag som värdesätter teamwork, kreativitet och innovation. Som Gruppchef kommer du att spela en nyckelroll i att leda och motivera ditt team mot framgång. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Beskrivning av tjänsten
Som gruppchef är din primära uppgift att coacha och arbeta i omvårdnadsarbetet tillsammans med ditt team. I rollen som gruppchef har du ett närvarande ledarskap och stöttar ditt team. Du har personal och planeringsansvar och kommer arbeta tillsammans med 2-3 andra gruppchefer med stöd av verksamhetschef. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschef. Tjänstgöring dag och kväll samt helg.
Tillsvidaretjänst 100 % med omvårdnadsansvar (70%) administrativt arbete på 30%
Arbetstider under dag/kväll/helg
Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter:
Ansvara för att planera, organisera och leda arbetet inom din grupp.
Tilldela uppgifter och ansvara för att de slutförs på ett effektivt och kvalitativt sätt.
Coacha och stötta dina medarbetare i deras professionella utveckling.
Ge konstruktiv feedback och utvärdera dina medarbetares prestationer.
Bidra till en positiv och motiverande arbetsmiljö.
Samarbeta med andra team (sjuksköterskor och rehab) och avdelningar för att nå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
Relevant universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Minst 2 års erfarenhet av ledarskapspositioner.
Erfarenhet av att leda och motivera team.
Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmåga.
Goda analytiska och problemlösningsförmåga.
Starka ledaregenskaper och förmåga att fatta beslut.
Engelska och svenska i tal och skrift.

Det här kan vi erbjuda dig
Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller
Utbildningar
Utvecklingsmöjligheter
Karriärvägar
Personalförmåner
Trygga anställningsvillkor
Digitala arbetsverktyg
Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens .
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Vikarierande Samordnande Undersköterska (100%, Sollentuna)

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt. Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Sk... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

Vi letar efter en dedikerad och erfaren samordnande undersköterska att ansluta sig till vårt administrativa team på Aleris basal hemsjukvård i Sollentuna. Som samordnande undersköterska kommer du att ha flera ansvarsområden. Din roll kommer att vara central i planeringen och samordningen av patientbesök på enheten, och du kommer att se till att arbetet utförs på ett effektivt och professionellt sätt. Tillsammans med samordnande sjuksköterskan kommer du att säkerställa att enhetens patientbesök följer planen.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad enhet med ett gott arbetsklimat. Våra värdeord är Ansvarsfullt, Enkelt och Innovativt och dessa är ord som genomsyrar hela Aleris verksamhet.

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på jobbet. Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

Vad erbjuder vi?

• En anpassad introduktion med uppföljning
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av b.la. friskvårdsbidrag
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar, fokus på att rätt förutsättningar finns och ett närvarande ledarskap

Vi söker dig som

• Är utbildad undersköterska
• Har erfarenheter av att arbeta med administrativa uppgifter
• Har vana av självständigt arbete och tar eget ansvar
• Är stresstålig och har ett strukturerat arbetssätt
• Goda kunskaper i svenska

Meriterande om du har:

• God datorvana och erfarenhet av journalsystemen Epsilon och TakeCare
• B-körkort

Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv, engagerad och kommunikativ person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och utveckling.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: Vikariat 100% september ut med möjlighet till förlängning.
• Tillträde: Omgående.
• Lön: Individuell lönesättning.
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterskor sökes extra till vikariepool

Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Vi befinner oss i centrala Sollentuna och i Södertälje. Vi söker till båda mottagningarna. Arbetsuppgifter: I rollen som undersköterska är du den första kontaktpunkten för våra patienter. Du kommer att ansvara för att sköta bokningar, avbokningar och ombokningar, samt att registrera patienter inför läkarbesök. Som en del av dina ans... Visa mer
Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
Vi befinner oss i centrala Sollentuna och i Södertälje. Vi söker till båda mottagningarna.


Arbetsuppgifter:
I rollen som undersköterska är du den första kontaktpunkten för våra patienter. Du kommer att ansvara för att sköta bokningar, avbokningar och ombokningar, samt att registrera patienter inför läkarbesök. Som en del av dina ansvarsområden kommer du också att ansvara för beställningar . Dessutom kommer du att boka tolk åt patienter vid behov, hantera ärenden via 1177 och säkerställa att mottagningen alltid är i toppskick.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett professionellt bemötande och alltid sätter patienten i centrum. Du är van att hantera flera uppgifter samtidigt, kan planera effektivt och arbeta strukturerat. Du tar ansvar för ditt arbete och kan arbeta både självständigt och som en del av ett team. Du bidrar till ett välfungerande team och en positiv arbetsmiljö.
Studerar du eller trivs du att arbeta på olika arbetsplatser så passar detta dig.
Kvalifikationer: Erfarenhet som undersköterska är krav och
Kvalifikationer:
I rollen som undersköterska ska du
• vara kvalitetsmedveten och ansvarsfull
• ha förmåga att planera och prioritera ditt arbete effektivt samtidigt som du lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter
• vara riskmedveten och arbeta strukturerat med dina arbetsuppgifter
• vara kommunikativ, lyhörd och bra på att arbeta tillsammans med andra.
• Tidigare erfarenhet inom gynekologi, samt vana med journalsystemet Take Care är meriterande.
• Undersköterska utbildning är ett krav
Anställningsform: Timanställning.
Ansökan:
Skicka din ansökan till
[email protected]
Ange i ansökan vilken mottagning du är intresserad av.
Du kan även mejla vid frågor om tjänsten. Visa mindre

Undersköterska sommarvikariat

Om oss Capio Geriatrik Sollentuna ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och har fått i uppdrag att bedriva ett helt nytt vårdkoncept som omfattar geriatriska slutenvårdsplatser så väl som ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Hela sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Våra första slutenvårdsavdelningar öppnades i november 2020 och sedan dess har vi kontinuerligt expanderat för att i dagsläge... Visa mer
Om oss

Capio Geriatrik Sollentuna ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och har fått i uppdrag att bedriva ett helt nytt vårdkoncept som omfattar geriatriska slutenvårdsplatser så väl som ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Hela sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum.

Våra första slutenvårdsavdelningar öppnades i november 2020 och sedan dess har vi kontinuerligt expanderat för att i dagsläget ha 4 våningsplan med 8 vårdavdelningar med sammanlagt 105 vårdplatser. Till kliniken hör också vår kognitiva mottagning, osteoporosmottagning samt mottagning för geriatrisk öppenvård.

Varför arbeta med oss på Sollentuna Geriatrik?

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och med ny utrustning, där vi tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats med öppet klimat, högt i tak, där vi hjälper varandra och skrattar tillsammans.Din roll

Just nu söker vi undersköterskor för timanställning till geriatriken. Till sommaren behöver vi timanställda semestervikarier som kan arbeta hel- eller deltid från mitten av juni till slutet av augusti med chans till förlängning.

Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Vi vill att du är ansvarstagande och strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan snabbt ändra förhållningssätt utifrån situation. Du har god samarbetsförmåga och sätter patienten i centrum.

Hos oss finns små vårdavdelningar, ett vårdnära ledarskap och vi kan erbjuda en introduktion anpassad efter dina behov. Vi använder journalsystemet TakeCare.

Vi erbjuder dig

- Sommarvikariat/timanställning, tillträde enligt överenskommelse.

- Kollektivavtal

- Närvarande chef

- Kompetensutveckling

- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi tar även emot ansökningar från dig som är klar med termin 3 på sjuksköterskeprogrammet alternativt termin 5 på läkarprogrammet eller har utländsk vårdutbildning.

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

- Minst ett års erfarenhet av arbete inom sjukhusvård/slutenvård är önskvärt.

Vi lägger stort vikt på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!Publicerat: 24-01-29

Sista ansökningsdag: 24-03-31

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Skönhetsklinik sköter undersköterska

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta tillsammans med oss på Adonis Sweden. Vi är en skönhetsklinik som jobbar med hårtransplantation samt kirurgi och vi befinner oss i Kista, Akalla. I arbeta som undersköterska kommer du främst befinna dig inne på hårtransplantationerna. Du kommer utbildas inom arbetet den första månaden och gå med våra anställda. Därefter kommer du jobba tillsammans med ett av våra två team då vi har två ing... Visa mer
Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta tillsammans med oss på Adonis Sweden. Vi är en skönhetsklinik som jobbar med hårtransplantation samt kirurgi och vi befinner oss i Kista, Akalla.
I arbeta som undersköterska kommer du främst befinna dig inne på hårtransplantationerna. Du kommer utbildas inom arbetet den första månaden och gå med våra anställda. Därefter kommer du jobba tillsammans med ett av våra två team då vi har två ingrepp inbokade dagligen. Vi jobbar från 08:00-17:00. OBS! att det ibland kan kan vara så att ingreppen dröjer och att personalen på plats behöver stanna övertid.
Vi söker dig som som är flexibel med tider, nyfiken, snabb-lärd, självgående gillar att ta dig an nya utmaningar. Det är även viktigt att du är bekväm med att jobba omkring blod.
Känns detta som ett arbete för dig?
Skicka gärna ditt CV samt personligtbrev till: [email protected]
Rekrytering av tjänsten sker fortlöpande. Visa mindre

Timanställd undersköterska söks till skönhetsklinik

Vi söker en engagerad och kvalificerad timanställd undersköterska för vår framstående skönhetsklinik som specialiserar sig på hårtransplantation och kirurgiska ingrepp. Som en viktig medlem av vårt vårdteam kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa högkvalitativ vård och service till våra patienter. Arbetsbeskrivning: -Assistera våra kirurger och medicinska specialister under hårtransplantationer och kirurgiska procedurer. -Förbereda och as... Visa mer
Vi söker en engagerad och kvalificerad timanställd undersköterska för vår framstående skönhetsklinik som specialiserar sig på hårtransplantation och kirurgiska ingrepp. Som en viktig medlem av vårt vårdteam kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa högkvalitativ vård och service till våra patienter.


Arbetsbeskrivning:
-Assistera våra kirurger och medicinska specialister under hårtransplantationer och kirurgiska procedurer.
-Förbereda och assistera patienter före, under och efter ingrepp.
-Övervaka och kontrollera patienternas tillstånd och välbefinnande.
-Hantera medicinska instrument och utrustning med noggrannhet och omsorg.
-Ge stöd och information till patienter om vårdinstruktioner och eftervård.


Kvalifikationer:
-Undersköterskeutbildning och legitimation.
-Erfarenhet av att arbeta inom vårdområdet, företrädesvis inom kirurgi eller liknande.
-God förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med vårdteam och patienter.
-Noggrannhet, professionalism och empati i patientkontakter.
-Förmåga att hantera utmanande situationer med lugn och värdighet.
Vi erbjuder:
-En stimulerande arbetsmiljö inom skönhetsbranschen.
-Möjlighet att arbeta sida vid sida med erfarna specialister.
-Flexibla arbetstider som timanställd.
Vi ser fram emot din ansökan som ska inkludera ditt CV och personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är intresserad av att arbeta med oss. Skicka din ansökan till [email protected].
Vänligen notera att endast utvalda kandidater kommer att kontaktas för intervju. Vi tackar dig för ditt intresse för att bli en del av vårt dedikerade team på Adonis Sweden Visa mindre

Undersköterska

Om oss På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter. Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientutr... Visa mer
Om oss

På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter.

Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientutrymmen, måltidsvärdar som tar hand om förberedelse och servering av patientmåltider samt farmaceut på plats veckovis för att underlätta arbetet kring läkemedelshantering. Dessutom ansvarar vår koordinator för samordning med kommun och öppenvård inför patientens hemgång. Allt för att vår vårdpersonal skall kunna fokusera på just vården.

Då mer än 65% av våra patienter kommer till oss direkt från hemmet har vi ett nära samarbete med ambulans och akutmottagning och välkomnar patient dygnets alla timmar. Vi har därför också läkarbemanning på sjukhuset dygnet runt.

Hos oss erbjuds du kontinuerlig individuell kompetensutveckling samt ges möjlighet att närvara på interna och även externa utbildningar och föreläsningar. Vår digitala utbildningsportal Capio Academy tillhandahåller dessutom flera utbildningar för ditt lärande och utveckling.Din roll

Som undersköterska inom akutgeriatrisk vård är dina arbetsuppgifter bland annat venprovtagning, katetersättning, sårvård, att ta NEWS, EKG, bladderscan samt övrig basal omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete och arbetar i team med sjuksköterskor, läkare, dietist, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Tillsammans vårdar vi patienter med bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

Våra scheman planeras enligt individuell schemaplanering med grundförutsättning att arbeta ungefär varannan helg och två kvällar i veckan. Vi strävar alltid efter att lyssna in individuella önskemål och arbetar för att kontinuerligt utvärdera nya former av pass, tjänster och uppdrag efter medarbetarens och verksamhetens behov.Vi erbjuder dig

Att vara en del i en nystartad och framåttänkande verksamhet. Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och med ny utrustning, där vi tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats med öppet klimat, högt i tak, där vi hjälper varandra och skrattar tillsammans.

Du anställs enligt kollektivavtal, med tjänstepension, bra försäkringar och fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 3000 kr om året, gratis tillgång till gym innan och efter ditt dagpass, och självklart bjuds det på fredagsfrukost!


Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som undersköterska, du ska ha fått eller ha ansökt om din skyddade yrkestitel. Du ska ha erfarenhet från att ha jobbat på sjukhus, gärna från akutsjukvård alternativt annan geriatrisk verksamhet. Vi söker dig som har ett stort intresse för att utvecklas inom ditt yrke och kan ta ett stort eget ansvar. Du är trygg i ditt arbete, ansvarstagande, kommunikativ och arbetar bra i team. Du uppvisar en nyfikenhet gentemot nya arbetssätt och metoder. Vid eventuellt anställning kan test av yrkeskompetens komma att utföras.Anställning
Heltid/Deltid. Provanställning på 6 månader tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.Välkommen med din ansökan!

Kontakta rekryteringsansvarig för frågor,

Yohanna Moosavian Lööf
Enhetschef, 0734 - 670 269, [email protected]

Mattias Vetterli
Enhetschef, 0734 - 670 279, [email protected]Publicerat: 2023-11-10

Sista ansökningsdag: 2023-11-30Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentral

Undersköterska till liten och trevlig Vårdcentral i Sollentuna, vid Helenelunds centrum. Du kan jobba i reception. Kan ta prover på Lab. Ta hand om HSV patienter. Kan Take Care. Visa mer
Undersköterska till liten och trevlig Vårdcentral i Sollentuna, vid Helenelunds centrum.
Du kan jobba i reception. Kan ta prover på Lab. Ta hand om HSV patienter. Kan Take Care. Visa mindre

Vårdsamordnare / bemanningsassistent

Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!  Just nu söker en undersköterska till en kombinerad heltidstjänst som vårdsamordnare och bemanningsassistent till vårt team. Capio Rehab Sollentuna?erbjuder 34 vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjukskö... Visa mer
Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna! 

Just nu söker en undersköterska till en kombinerad heltidstjänst som vårdsamordnare och bemanningsassistent till vårt team.

Capio Rehab Sollentuna?erbjuder 34 vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehabilitering och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi, ortopedi och medicinska komplikationer. 

Välkommen med din ansökan! 
 
 
Arbetsbeskrivning 


Du ansvarar för hemplaneringar och ser till att det blir trygga hemgångar för patienterna. Detta genom att ha kontakt med hemtjänst, hemsjukvård, vårdcentral, ASIH etc. Som vårdamordnare är du en sammanhållande länk i olika slags planeringar för patienter som behöver fortsatt hjälp efter sjukvård inom socialtjänst och hemsjukvård. Du håller i behovsbedömningar och planering. I ditt arbete har du kontakt med patienter, anhöriga/närstående, teamet på avdelningen samt aktörer utanför sjukhuset. 

Som bemanningsassistent ansvarar du för bemanningen på avdelningen tillsammans med koordinator. Detta innefattar, schemaläggningar, semesterplaneringar, bemanning av korttidsfrånvaro och lansering av introduktion för nya medarbetare. Vi använder oss av schemaläggningssystemet Tessa. 

 

Kvalifikationer 

Utbildad undersköterska 
Tidigare erfarenhet av vårdsamordning/bemanning är meriterande 

 

Förmågor och färdigheter

 
Du är en strukturerad och prestigelös person och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

 

Anställningsform 


- Heltid måndag till fredag, tillsvidare. Provanställning på 6 månader tillämpas. 
- Tillträde: Augusti eller enligt överenskommelse 

 

Vi erbjuder 


- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar 
- Friskvårdsbidrag 
-?Individuell lönesättning 
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning. 

Rekrytering sker löpande. Tveka inte att höra av dig vid frågor! 

 

Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Vårdcentral Sollentuna söker undersköterska

Vi är en läkardriven vårdcentral i Sollentuna med 7600 listade patienter. Vi är en stabil personalgrupp som nu letar efter en ny undersköterskekollega. Vi har högt i tak och nära samarbeten. Vi växer och önskar nu anställa en ny undersköterska. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök, reception samt laboratrium. Vi ser att du är prestigelös och en person som "ser" behoven på mottagningen då rollen till stor d... Visa mer
Vi är en läkardriven vårdcentral i Sollentuna med 7600 listade patienter. Vi är en stabil personalgrupp som nu letar efter en ny undersköterskekollega. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en ny undersköterska. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök, reception samt laboratrium. Vi ser att du är prestigelös och en person som "ser" behoven på mottagningen då rollen till stor del handlar om att vara en spindel i nätet för flera delar i den dagliga verksamheten.


För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete.
Du talar svenska flytande och får gärna behärska även engelska. Du behöver ha körkort, vi har en automatisk bil. Har du erfarenhet av arbete i labb och i reception är det också en stor fördel.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se Visa mindre

Undersköterska akutgeriatrik

Om oss På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter. Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientut... Visa mer
Om oss
På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter.

Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientutrymmen och måltidsvärdar som tar hand om förberedelse och servering av patientmåltider. Dessutom ansvarar vår koordinator för samordning med kommun och öppenvård inför patientens hemgång. Allt för att vår vårdpersonal skall kunna fokusera på just vården.

Då mer än 65% av våra patienter kommer till oss direkt från hemmet har vi ett nära samarbete med ambulans och akutmottagning och välkomnar patienter dygnets alla timmar. Vi har därför också läkarbemanning på sjukhuset dygnet runt.   

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska inom akutgeriatrisk vård är dina arbetsuppgifter bland annat venprovtagning, katetersättning, sårvård, att ta NEWS, EKG, bladderscan samt övrig basal omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete och arbetar i team med sjuksköterskor, läkare, dietist, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Tillsammans vårdar vi patienter med bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.   

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som undersköterska, gärna från akutsjukvård alternativt annan geriatrisk verksamhet. Du är trygg i ditt arbete, van att ta egna initiativ, ansvarstagande, kommunikativ och arbetar bra i team. Du ska behärska svenska språket både muntligt och skriftligt.

Vi ser gärna att du har förmågor och färdigheter som:

Självständighet
Initiativtagande
Flexibel
Stabil
Samarbetsförmåga
God muntlig kommunikation
Lojal
Serviceinriktad
Strukturerad

Vi erbjuder dig

En fantastiskt trevlig arbetsplats där vi gemensamt skapar den bästa miljön för våra äldre, sköra patienter.

Anställning 

Deltid. Arbetstidsmått för dag/kväll 37 h/vecka vid heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan!

Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till startuppställning för plan 4 sökes!

I september 2023 öppnar vi upp våningsplan 4 för akutgeriatriskt slutenvård och nu söker vi dig som vill vara med från början! Har du tidigare erfarenhet av akutsjukvård/geriatrik eller slutenvård är det toppen – om inte kommer man även långt på intresse och engagemang!   Om rollen På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utforma... Visa mer
I september 2023 öppnar vi upp våningsplan 4 för akutgeriatriskt slutenvård och nu söker vi dig som vill vara med från början! Har du tidigare erfarenhet av akutsjukvård/geriatrik eller slutenvård är det toppen – om inte kommer man även långt på intresse och engagemang!  

Om rollen
På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter.

Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientutrymmen, måltidsvärdar som tar hand om förberedelse och servering av patientmåltider samt farmaceut på plats veckovis för att underlätta arbetet kring läkemedelshantering. Dessutom ansvarar vår koordinator för samordning med kommun och öppenvård inför patientens hemgång. Allt för att vår vårdpersonal skall kunna fokusera på just vården.  

Då mer än 65% av våra patienter kommer till oss direkt från hemmet har vi ett nära samarbete med ambulans och akutmottagning och välkomnar patient dygnets alla timmar. Vi har därför också läkarbemanning på sjukhuset dygnet runt.   

Hos oss erbjuds du kontinuerlig individuell kompetensutveckling samt ges möjlighet att närvara på interna och även externa utbildningar och föreläsningar. Vår digitala utbildningsportal Capio Academy tillhandahåller dessutom flera utbildningar för ditt lärande och utveckling.  

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska inom akutgeriatrisk vård är dina arbetsuppgifter bland annat venprovtagning, katetersättning, sårvård, att ta NEWS, EKG, bladderscan samt övrig basal omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete och arbetar i team med sjuksköterskor, läkare, dietist, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Tillsammans vårdar vi patienter med bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

Våra scheman planeras enligt individuell schemaplanering med grundförutsättning att arbeta ungefär varannan helg och två kvällar i veckan. Vi strävar alltid efter att lyssna in individuella önskemål och arbetar för att kontinuerligt utvärdera nya former av pass, tjänster och uppdrag efter medarbetarens och verksamhetens behov. 

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som undersköterska, gärna från akutsjukvård alternativt annan geriatrisk verksamhet, eller som har ett stort intresse för att utvecklas inom ditt yrke. Du är trygg i ditt arbete, ansvarstagande, kommunikativ och arbetar bra i team. Tidigare erfarenhet av att handleda studenter eller andra kollegor är meriterande.

Vi erbjuder dig
Att vara med i uppstart av ny vårdavdelning, i nyrenoverade lokaler och med ny utrustning, där vi tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats med öppet klimat, högt i tak, där vi hjälper varandra och skrattar tillsammans. Vid anställning påbörjar vi din framtida kompetensplan - för att kunna tillgodose dina önskemål om kunskap och utveckling i ditt yrke. 

Du anställs enligt kollektivavtal, med tjänstepension, bra försäkringar och fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 3000 kr om året, gratis tillgång till gym, innan och efter ditt dagpass, och självklart bjuds det på fredagsfrukost!

Anställning 
Heltid/Deltid. Arbetstidsmått för nattjänst 36,20 h/vecka samt för dag/kväll 37 h/vecka. Provanställning på 6 månader tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan!

Kontakta rekryteringsansvarig för frågor, 

Yohanna Moosavian Lööf 
Enhetschef, 0734 - 670 269, [email protected] 


Capio geriatrik Sollentuna
Vi ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och har fått i uppdrag att bedriva ett helt nytt vårdkoncept som omfattar geriatriska slutenvårdsplatser så väl som ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård där vi genom en sömlös vårdkedja stöttar och följer upp patienten även efter utskrivning från slutenvården.  Våra första slutenvårdsavdelningar öppnades i november 2020 och sedan dess har vi kontinuerligt expanderat för att i dagsläget ha tre våningsplan med sex vårdavdelningar med sammanlagt 90 vårdplatser.

Hela sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum med kognitiv mottagning, osteoporosmottagning samt mottagning för geriatrisk öppenvård. Då kliniken är nyöppnad finns stora möjligheter att som medarbetare vara med och forma morgondagens geriatriska verksamhet. 

Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentral

Undersköterska till liten och trevlig Vårdcentral i Sollentuna, vid Helenelunds centrum. Du kan jobba i reception. Kan ta prover på Lab. Kan Take Care. Visa mer
Undersköterska till liten och trevlig Vårdcentral i Sollentuna, vid Helenelunds centrum.
Du kan jobba i reception. Kan ta prover på Lab. Kan Take Care. Visa mindre

Sommarvikarie, se hit!

Ta chansen att spendera sommarens arbetsdagar på framtidens geriatrik vid natursköna Edsviken. Nu söker vi undersköterska för sommarvikariat till våra vårdavdelningar. Om oss På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter.  Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller... Visa mer
Ta chansen att spendera sommarens arbetsdagar på framtidens geriatrik vid natursköna Edsviken.

Nu söker vi undersköterska för sommarvikariat till våra vårdavdelningar.

Om oss
På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter. 

Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientutrymmen, måltidsvärdar som tar hand om förberedelse och servering av patientmåltider samt farmaceut på plats veckovis för underlätta arbetet kring läkemedelshantering. Dessutom ansvarar vår koordinator för samordning med kommun och öppenvård inför patientens hemgång. Allt för att vår vårdpersonal skall kunna fokusera på just vården.

Då mer än 65% av våra patienter kommer till oss direkt från hemmet har vi ett nära samarbete med ambulans och akutmottagning och välkomnar patienter dygnets alla timmar. Vi har därför också läkarbemanning på sjukhuset dygnet runt.   

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska inom akutgeriatrisk vård är dina arbetsuppgifter bland annat venprovtagning, katetersättning, sårvård, att ta NEWS, EKG, bladderscan samt övrig basal omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete och arbetar i team med sjuksköterskor, läkare, dietist, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Tillsammans vårdar vi patienter med bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.   

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som undersköterska, gärna från akutsjukvård alternativt annan geriatrisk verksamhet, eller som har ett stort intresse för att utvecklas inom ditt yrke. Du är trygg i ditt arbete, ansvarstagande, kommunikativ och arbetar bra i team. 

Vi erbjuder dig

Sommarvikariat på schema, mellan perioden vecka 24 tom vecka 33. Sedan finns eventuellt möjlighet till fortsatt anställning då vi öppnar två nya vårdavdelningar i september 2023.

Anställning 

Heltid/Deltid. Arbetstidsmått för nattjänst 36,20 h/vecka samt för dag/kväll 37 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan!

Kontakta rekryteringsansvarig Yohanna Moosavian Lööf, 0734-670 269 för frågor om tjänsten. 

 

Capio geriatrik Sollentuna

Vi ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och har fått i uppdrag att bedriva ett helt nytt vårdkoncept som omfattar geriatriska slutenvårdsplatser så väl som ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård där vi genom en sömlös vårdkedja stöttar och följer upp patienten även efter utskrivning från slutenvården.  Våra första slutenvårdsavdelningar öppnades i november 2020 och sedan dess har vi kontinuerligt expanderat för att i dagsläget ha tre våningsplan med sex vårdavdelningar med sammanlagt 90 vårdplatser.

Hela sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum med kognitiv mottagning, osteoporosmottagning samt mottagning för geriatrisk öppenvård. Då kliniken är nyöppnad finns stora möjligheter att som medarbetare vara med och forma morgondagens geriatriska verksamhet. Capio geriatrik Sollentuna tillhör affärsområdet Äldre och mobil vård.

Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Skönhetsklinik söker undersköterska

Adonis Sweden är en skönhetsklinik i Akalla som främst arbetar med hårtransplantation och kosmetisk kirurgi. Vi behöver utöka vårt team med en undersköterska som är aktiv, punktlig, självgående, ambitiös, socialt kompeten samt nyfiken. Vissa dagar är mycket hektiska så det gäller att hålla igång, ibland är det många bollar i luften samtidigt. Som undersköterska kommer du vara en del av både teamen därmed behjälplig sjuksköterskorna samt läkarna i både hårt... Visa mer
Adonis Sweden är en skönhetsklinik i Akalla som främst arbetar med hårtransplantation och kosmetisk kirurgi. Vi behöver utöka vårt team med en undersköterska som är aktiv, punktlig, självgående, ambitiös, socialt kompeten samt nyfiken. Vissa dagar är mycket hektiska så det gäller att hålla igång, ibland är det många bollar i luften samtidigt. Som undersköterska kommer du vara en del av både teamen därmed behjälplig sjuksköterskorna samt läkarna i både hårtransplantation, RPR samt kirurgi. Jobbet är på heltid från 08:00-17:00.
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och upplever att tjänsten skulle passa dig bra?
Skicka då in ditt CV samt personligtbrev till: [email protected].
Rekrytering sker löpande vi kontaktar er via telefon för att boka in intervju.
Vi ses! Visa mindre

Undersköterska Capio ASIH Sollentuna/Upplands Väsby

Om oss Välkommen till en flexibel och lättsam arbetsgrupp!  Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården. Vi har våra lokaler på Sollentuna sjukhus, ett stenkast från Sollentuna centrum. Dina arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss in... Visa mer
Om oss

Välkommen till en flexibel och lättsam arbetsgrupp! 

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet.

Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Vi har våra lokaler på Sollentuna sjukhus, ett stenkast från Sollentuna centrum.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss ingår du i ett team som bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Verksamheten bedrivs dygnet runt.

Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och uppmuntrar dig att gå kurser och utbildningar.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom yrket, känner dig trygg i din roll och kan arbeta självständigt. Erfarenhet inom akutsjukvård eller ASIH-verksamhet är en fördel. Körkort är ett krav för tjänsten. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering. Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. 

 

Vi erbjuder dig

Kollektivavtal
Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
Som anställd har du fri tillgång till vårt stora moderna gym, även med gruppträningspass
En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra


Anställningsform: Tillsvidareanställning. Dag- och helgtjänstgöring. Heltidsmått 37 h/vecka.  Lön enl. överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

 

Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till nyöppnad vårdmottagning i Kista

Vill du jobba på ett företag med ett viktigt syfte? Hos oss gör du skillnad på riktigt! Medicheck driver idag digitala specialistmottagningar och digitala kliniker för sjukdomsområden inom exempelvis sköldkörtelsjukdom, gastroenterologi och psykiatri. För att kunna erbjuda bästa möjliga vård vill vi koppla ihop den digitala och fysiska vården. Vi kommer därför starta en husläkarmottagning inom ramen för Vårdval i Region Stockholm. Vi söker nu dig som är ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag med ett viktigt syfte? Hos oss gör du skillnad på riktigt!

Medicheck driver idag digitala specialistmottagningar och digitala kliniker för sjukdomsområden inom exempelvis sköldkörtelsjukdom, gastroenterologi och psykiatri. För att kunna erbjuda bästa möjliga vård vill vi koppla ihop den digitala och fysiska vården. Vi kommer därför starta en husläkarmottagning inom ramen för Vårdval i Region Stockholm.

Vi söker nu dig som är undersköterska och vill vara en del av teamet på vår nyöppnade husläkarmottagning.

Om rollen

I rollen som undersköterska kommer du bland annat arbeta med sedvanliga uppgifter som undersköterska på vårdcentral. Du kommer även att ansvara för mottagningens reception samt visst arbete i mottagningens laboratorium.

Som undersköterska hos oss får du den spännande möjligheten att vara med i uppbyggnaden av en mottagning från grunden, driva en hållbar nära vård och skapa en brygga mellan den fysiska och digitala vården, där vi på Medicheck har vår kärnverksamhet.

Dina arbetsuppgifter

- Registrera patienter
- Sedvanligt mottagningsarbete som undersköterska/ receptionist
- Laboratoriearbete
- Administrativa uppgifter såsom mottagning av förbrukningsmaterial, post mm.


Vi letar efter dig som..

Är engagerad och driven och som kan se till att Medicheck ligger i framkant vad gäller vårt digifysiska vårderbjudande. Som person är du öppen, positiv och har en förmåga att se möjligheter och ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ, resultatorienterad och drivs av att arbeta i en entreprenöriell miljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

- Utbildad undersköterska
- Är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ
- Har erfarenhet av och lätt att lära dig nya digitala system
- Är driven, utåtriktad och flexibel
- Vill arbeta för bästa möjliga kundservice och bidra till en positiv arbetsatmosfär


Det är dessutom meriterande om du…

- Har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral
- Har tidigare erfarenhet av arbete som receptionist
- Har tidigare varit med om uppstart av ny vårdcentral
- Har erfarenhet att arbeta i journalsystemet WebDoc


Vi erbjuder dig...
- En möjlighet att bidra till verksamhetsutveckling och att vara med och skapa framtidens "digifysiska" nära vård
- En arbetsplats som håller kvalitét och patientsäkerhet högst
- Vara del av ett ungt bolag i stark tillväxt med möjlighet att påverka
- En positiv arbetsplats med engagerade och trevliga medarbetare
- En trygg anställning, vi är anslutna till Almega Vårdföretagarna


Om oss

Vi vill att det ska vara enkelt att få träffa precis rätt läkare direkt utan omvägar. På Medicheck finns kvalificerade specialister och vårdpersonal som har lång erfarenhet av både tillfälliga problem och kroniska sjukdomar. Våra tjänster ska vara ett bra komplement till ordinarie vård så att fler människor får den hjälp de behöver - samtidigt som vi använder samhällets resurser på bästa sätt.

Medicheck består av ett nätverk med drygt 300 anslutna specialistläkare och 50 sjuksköterskor. Våra fantastiska medarbetare hjälper patienter via videosamtal och på vård- och vaccinationsmottagningar runt om i landet. På huvudkontoret är vi ett team på cirka 20 personer som har hand om kommunikation, kundvård, teknik, ekonomi, HR, medicinskt ansvar och support för Medicheck.

På vår mottagning i Kista kommer du tillsammans med oss bidra med en bred vård inom våra olika specialistområden. Genom den här etableringen kan vi hjälpa fler att få rätt hjälp direkt, från fysiska möten till digital vård. På detta sätt skapar vi en kontinuitet och effektivitet för våra patienter och minskar vidare remittering.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetets omfattning: Heltid - vardagar 8-17

Arbetsvillkor: Tillsvidare anställning med inledande provanställning om 6 månader

Plats: Kistagången 26

Rekryteringsprocess: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta gärna Medichecks Chefsläkare Kenneth Ilvall, mail adress: [email protected]

Rekryteringsansvarig: Gunilla Turner, CHRO Interim, [email protected] Observera att inga ansökningar mottages via mail Visa mindre

Undersköterska söks till skönhetsklinik

Adonis Sweden är en skönhetsklinik i Akalla som främst arbetar med hårtransplantation och kosmetisk kirurgi. Vi behöver utöka vårt team med en undersköterska som är aktiv, punktlig, självgående, ambitiös, socialt kompeten samt nyfiken. Vissa dagar är mycket hektiska så det gäller att hålla igång, ibland är det många bollar i luften samtidigt. Som undersköterska kommer du vara en del av både teamen därmed behjälplig sjuksköterskorna samt läkarna i både hårt... Visa mer
Adonis Sweden är en skönhetsklinik i Akalla som främst arbetar med hårtransplantation och kosmetisk kirurgi. Vi behöver utöka vårt team med en undersköterska som är aktiv, punktlig, självgående, ambitiös, socialt kompeten samt nyfiken. Vissa dagar är mycket hektiska så det gäller att hålla igång, ibland är det många bollar i luften samtidigt. Som undersköterska kommer du vara en del av både teamen därmed behjälplig sjuksköterskorna samt läkarna i både hårtransplantation, plasma terapi samt kirurgi. Jobbet är på heltid från 8-17:00.
Känner du igen dig i beskrivningen ovan och upplever att tjänsten skulle kunna vara något för dig.
Skicka in ditt CV samt personligtbrev till: [email protected].
Rekryteringen sker löpande vi kontaktar er via telefon för att boka in intervju. Visa mindre

Medicinsk fotvårdare till vårdcentral

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Edsbergs Vårdcentral
Edsbergs vårdcentral i Sollentuna kommun har ca 13 000 listade patienter. Vi är en medelstor vårdcentral med full verksamhet inklusive psykologer och rehabkoordinator. Vi har ingen hyrpersonal och låg sjukfrånvaro.

Vi har en medicinsk fotvårdare som arbetar självständigt med patienter inom riskgrupper där fötterna påverkas av grudsjukdomen, framför allt diabetes. Arbetet ingår i uppdraget att ta hand om hela patienten och förebygga komplikationer av sjukdomar men också åtgärda tillstånd som inträffat.
Utöver läkarmottagning och hemsjukvård har vi BVC, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och provtagningscentral. Vi är en del av Praktikertjänst och jobbar på uppdrag av Region Stockholm

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär sedvanligt fotvårdsterapeutiskt arbete i första hand med våra diabetespatienter som är listade på mottagningen. För dem erbjuder vi medicinsk fotvård som en del i den övriga vården och som förbyggande åtgärd. Alla behandlingar utförs efter remiss

Övrig information
Tjänsten är en timanställning som vikariat när vår egna medicinska fotvårdare har semester eller är ledig av andra orsaker. Den medicinska fotvården måste fungera året runt.
Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök redan nu, vi intervjuar fortlöpande.

Kvalifikationer
Vi söker dig med undersköterskeutbildning och 1,5 års eftergymnasial utbildning som medicinsk fotvårdsterapeut. Har du erfarenhet i yrket eller jobbat i primärvård med sårvård så är det meriterande. DU ska ha en god förmåga att arbeta självständigt, ha en bra kommunikativ förmåga och datavana. Vi jobbar i journalsystemet Take care.

Personliga egenskaper
Du ska ha intresse av att bygga relationer. Primärvårdens arbetet handlar om mer än bara det rent medicinska Visa mindre

Undersköterska/receptionist till Capio Geriatrik Sollentuna

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Capio öppnar sammanlagt 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus som har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Geriatrik Sollentuna startade första november 2020 med inledningsvis 30 vårdplatser för att sedan successivt s... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik?

Capio öppnar sammanlagt 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus som har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum.

Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Geriatrik Sollentuna startade första november 2020 med inledningsvis 30 vårdplatser för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker nu dig som vill vara med i ett av våra befintliga team!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en undersköterska som kan bli en del av vårt team. Tjänsten innebär 80% i receptionen samt 20 % i patientnära omvårdnad. Tjänsten innefattar var tredje helg och kvällstjänstgöring.

Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra patienter. Du kommer ta emot samtal i telefon, boka transporter, ta emot patienter, kontakt med närstående, telefonuppföljning, göra administrativa uppgifter samt vara behjälplig på avdelningen vid morgonarbetet. Du planerar tillsammans med koordinator för hemgångar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning med erfarenhet inom slutenvård/akutsjukvård. Du är serviceinriktad och sätter patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och trivs i den patientnära vården så som med administrativa arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande, kan planera och jobba strukturerat. Erfarenhet av tidigare arbete inom mottagning/reception är meriterande. Du har mycket god datorvana samt vana att arbeta i vårt journalsystem "Take Care". Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Kompetens inom MTA och PICSARA är meriterande.

 Vi erbjuder

-En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.

-Individuell lönesättning.

-Friskvårdsbidrag.  

-Personlig kompetensutveckling.

-Fri tillgång till vårt moderna gym.

-Ersättning för kostnader som ryms inom högkostnadsskyddet, vid besök inom sjukvården.

Anställning

Heltid/Deltid. Provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt Välkommen med din ansökan!

 

Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), ASiH, akut- och jourläkarbilar, läkare i SÄBO, närsjukhus (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, SPSV samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,4 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till palliativa slutenvården Sollentuna.

Beskrivning Varmt välkommen att söka en underskötersketjänst på 83 % hos oss på den palliativa avdelningen 82 på SPSV Sollentuna sjukhus. Tjänsten innefattar både dag, kväll samt 2 av 5 helger.  Vi är en flexibel, kompetent och lättsam arbetsgrupp. Vi eftersträvar användandet av komplementära metoder i vårt dagliga arbete. Hos oss på SPSV Sollentuna vårdar vi personer i behov av palliativ vård som är 18 år eller äldre som har en komplex sjukdomsbild s... Visa mer
Beskrivning
Varmt välkommen att söka en underskötersketjänst på 83 % hos oss på den palliativa avdelningen 82 på SPSV Sollentuna sjukhus.

Tjänsten innefattar både dag, kväll samt 2 av 5 helger. 

Vi är en flexibel, kompetent och lättsam arbetsgrupp. Vi eftersträvar användandet av komplementära metoder i vårt dagliga arbete.

Hos oss på SPSV Sollentuna vårdar vi personer i behov av palliativ vård som är 18 år eller äldre som har en komplex sjukdomsbild som inte svarar på behandling och som har en begränsad återstående livstid. Patienterna som vårdas hos oss har vanligen KOL, hjärtsvikt, olika neurologiska sjukdomar samt cancerdiagnoser. Till vår hjälp i vardagen har vi regelbundna besök av volontärer, musikterapeut, vårdhund och diakon. Stora delar av personalgruppen är utbildade i taktil beröring. 

Vi erbjuder 17 platser med två dubbelrum. Vården bedrivs i centralt belägna, vackra och nyrenoverade lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna vårdas i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Målet med vården hos oss är att patienten och dess närstående känner sig delaktiga. Genom ett personcentrerat förhållningssätt arbetar det multiprofessionella teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- samt arbetsterapeut för att göra vårdtiden så fylld av livskvalitet som möjligt. Vi samarbetar med våra ASiH-enheter som finns utspridda över Stockholmsområdet.  Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter som undersköterska på specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning.Kvalifikationer
Du får en individuell introduktion med fokus på dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering då vi i vår verksamhet möter personer i utsatta situationer. Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. Vad kan vi erbjuda?
Vi eftersträvar ständig kompetensutveckling för dig som undersköterska. För att nämna några exempel har vi kontinuerliga utbildningstillfällen en gång per vecka året runt i ämnen som berör specialiserad palliativ vård och vi använder oss utav PKC utbud av utbildning i palliativ vård. 

Hos oss erbjuder vi ett närvarande ledarskap där ansvarig chef har många års erfarenhet inom den specialiserade palliativa vården. Vi strävar varje dag efter en arbetsplats utan hierarki där du som medarbetare är välkommen med förbättringsförslag och där dina åsikter spelar en stor roll i det framtida arbetet. Vi på SPSV Sollentuna vill att du som medarbetare är med och utvecklar verksamheten framåt.

Du får en trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar och anställningen innefattas av friskvårdsbidrag. 

 

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 
 

Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), ASiH, akut- och jourläkarbilar, läkare i SÄBO, närsjukhus (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, SPSV samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,4 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kvinna Stockholm Sollentuna och Södertälje söker en receptionist

Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Vi befinner oss i centrala Sollentuna och i Södertälje. Arbetsuppgifter: Sedvanliga receptions-arbetsuppgifter. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, avbokning, ombokning och registrering av patienter inför läkarbesöket. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom att boka tolk åt patienter, hantera ärenden inkomna via 117... Visa mer
Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
Vi befinner oss i centrala Sollentuna och i Södertälje.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga receptions-arbetsuppgifter. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, avbokning, ombokning och registrering av patienter inför läkarbesöket. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom att boka tolk åt patienter, hantera ärenden inkomna via 1177 och att alltid hålla mottagningen i gott skick.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är serviceinriktad, har gott bemötande och sätter patienten i centrum. Vi söker dig som kan ha många bollar i luften, kan planera och jobba strukturerat. Du tar ansvar och jobbar både självständigt och i grupp. Du bidrar till ett välfungerande team samt bra arbetsmiljö.
Kvalifikationer:
Undersköterska utbildning är ett krav. Tidigare erfarenhet inom gynekologi, samt vana med journalsystemet Take Care är meriterande.
Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både skrift och tal. Kunskaper i andra språk(arabiska) är meriterande.
Anställningsform:
Tjänsten avser visstidsanställning.
Ansökan:
Skicka din ansökan till [email protected]. Du kan även mejla vid frågor om tjänsten. Visa mindre

Kvinna Stockholm söker en undersköterska/receptionist.

Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm. På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, a... Visa mer
Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, avbokning, ombokning och registrering av patienter inför läkarbesöket. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom att boka tolk åt patienter, hantera ärenden inkomna via 1177 och att alltid hålla mottagningen i gott skick.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är serviceinriktad, har gott bemötande och sätter patienten i centrum. Vi söker dig som kan ha många bollar i luften, kan planera och jobba strukturerat. Du tar ansvar och jobbar både självständigt och i grupp. Du bidrar till ett välfungerande team samt bra arbetsmiljö.
Kvalifikationer:
Undersköterska utbildning är meriterande men inget krav. Tidigare erfarenhet inom gynekologi, samt vana med journalsystemet Take Care är meriterande.
Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både skrift och tal. Kunskaper i andra språk är meriterande.
Anställningsform:
Tjänsten avser visstidsanställning.
Ansökan:
Skicka din ansökan till [email protected]. Du kan även mejla vid frågor om tjänsten. Visa mindre

Barnspecialiserad undersköterska

Sollentuna BUMM Martina är en barnmedicinsk specialistmottagning i öppenvård. Nu söker vi efter ytterligare en barnspecialiserad undersköterska med erfarenhet från barnsjukvård. Önskemål: Vi söker en positiv och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta, med erfarenhet av barnsjukvård och provtagning på barn. I det dagliga arbetet ingår du i en grupp barnspecialiserade undersköterskor och barnsjuksköterskor som arbetar tillsammans med både mottagnin... Visa mer
Sollentuna BUMM Martina är en barnmedicinsk specialistmottagning i öppenvård.
Nu söker vi efter ytterligare en barnspecialiserad undersköterska med erfarenhet från barnsjukvård.
Önskemål: Vi söker en positiv och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta, med erfarenhet av barnsjukvård och provtagning på barn. I det dagliga arbetet ingår du i en grupp barnspecialiserade undersköterskor och barnsjuksköterskor som arbetar tillsammans med både mottagningsarbete med varierande klinisk verksamhet med patientkontakt och provtagning men även administrativa uppgifter bl a arbete i receptionen och ansvar för vissa delar av mottagningens pågående kvalitets och miljöarbete.
Är du intresserad?
Kontakta gärna vår HR-chef Ida De Benedictis 076-8946502 [email protected] eller verksamhetschef Katarina Stenberg, [email protected]
Allmänt om Sollentuna BUMM Martina
Sollentuna BUMM Martina är en privat barn- och ungdomsmedicinsk specialistmottagning inom vårdval för barnmedicinsk öppenvård som tidigare tillhörde Astrid Lindgrens Barnsjukhus och sedan hösten 2019 är en del av Barnsjukhuset Martina. Barnsjukhuset Martina har sammanlagt ca 180 medarbetare och finns på flera olika geografiska platser i Stockholm.
På vår mottagning Sollentuna BUMM Martina tar vi emot barn i åldrar från 0 till och med 17 år med medicinska frågeställningar. Vårt mål är att alla patienter skall känna sig väl omhändertagna samt få bra vård. Personalen är en stabil grupp som har arbetat tillsammans i många år och tycker att det är roligt att arbeta här. Vi utvecklas hela tiden och har nu 7 barnläkarspecialister, 2 randande allmänläkare, 6 barnsjuksköterskor, 2 barnundersköterskor, 3 sekreterare och en psykolog. Barnen remitteras hit på planerad mottagning efter remiss från vårdcentraler, BVC, skolhälsovård, akutmottagningar för utredningar och bedömningar, och vi har uppföljande återbesök för barn med kroniska sjukdomar. Vi har endast akutbesök för barn upp till 6 månader.
Arbetstider: dagtid. Mån-fre. Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

Receptionist/undersköterska Edsberg vårdcentral

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Edsbergs Vårdcentral
Edsbergs vårdcentral ligger central i Edsberg, Sollentuna kommun. Vi har 13000 listade patienter och är 40 anställda inom olika yrkeskategorier. Vi har också egen BVC.

Arbetsuppgifter
Som receptionist har du som uppgift att ta emot patienter som kommer på besök. Du kommer också få svara på många frågor som patienterna kommer med. Du hanterar bland annat kassaregistreringar och posthantering.

Övrig information
Tillträde snarast.

Kvalifikationer
Vi söker en utbildad undersköterska eftersom det ger en djupare förståelse för arbete inom vården. Du ska ha kunskap om journalsystemet Take care eller liknande system. Du ska tala flytande svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.

Personliga egenskaper
Eftersom du är den första person patienten möter är det viktigt att du är glad, positiv flexibel och stresstålig. Du ska kunna hantera personer som kan vara stressade eller upprörda. Visa mindre

Undersköterska semestervikarie

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till geriatriken på Sollentuna sjukhus Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Kom då och arbeta med oss – ett multiprofessionellt team där vi lär av varandra. Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus, första avdelningen öppnade i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och ny... Visa mer
Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till geriatriken på Sollentuna sjukhus
Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Kom då och arbeta med oss – ett multiprofessionellt team där vi lär av varandra.

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus, första avdelningen öppnade i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum! Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. År 2023 ska samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker dig som är undersköterska och som vill utveckla vården tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk vård har du arbetsuppgifter som bland annat innebär venprovtagning, EKG, bladderscan, katetersättning, NEWS, sårvård och omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av sjukhusvård, gärna från geriatrisk slutenvårdsavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Anställning
Sommarvikariat 4-8 veckor med möjlighet till förlängning då vi till hösten öppnar upp ytterligare ett våningsplan.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentral

Undersköterska till mindre Vårdcentral i Sollentuna under sommaren. Du kan jobba i reception. Kan ta prover på Lab. Visa mer
Undersköterska till mindre Vårdcentral i Sollentuna under sommaren.
Du kan jobba i reception. Kan ta prover på Lab. Visa mindre

Kvinna Stockholm söker en undersköterska/receptionist.

Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm. På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, a... Visa mer
Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, avbokning, ombokning och registrering av patienter inför läkarbesöket. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom att boka tolk åt patienter, hantera ärenden inkomna via 1177 och att alltid hålla mottagningen i gott skick.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är serviceinriktad, har gott bemötande och sätter patienten i centrum. Vi söker dig som kan ha många bollar i luften, kan planera och jobba strukturerat. Du tar ansvar och jobbar både självständigt och i grupp. Du bidrar till ett välfungerande team samt bra arbetsmiljö.
Kvalifikationer:
Undersköterska utbildning är meriterande men inget krav. Tidigare erfarenhet inom gynekologi, arbete på privatmottagning, vana med journalsystemet Take Care är meriterande.
Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både skrift och tal. Kunskaper i andra språk är meriterande.
Anställningsform:
Tjänsten avser visstidsanställning.
Ansökan:
Skicka din ansökan till [email protected]. Du kan även mejla vid frågor om tjänsten. Visa mindre

Undersköterska till Norrgården med möjlighet till fast anställning

Nu söker vi på Norrgården i Sollentuna flera undersköterskor till vintern/våren 2022. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 28 februari. Det här får du hos oss: • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi. • Förmånsportal med rabatter och förmåner. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris. • En coachande och stöttande chef som ... Visa mer
Nu söker vi på Norrgården i Sollentuna flera undersköterskor till vintern/våren 2022. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 28 februari.

Det här får du hos oss: • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi. • Förmånsportal med rabatter och förmåner. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris. • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen. • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb. • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud. • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Norrgården

Norrgården är ett äldreboende med en hemlik miljö som ligger i Sollentuna kommun utanför Stockholm. Boendet ligger naturskönt vid Sollentuna kyrka i Norrviken.

Norrgården har 46 lägenheter som är indelade i tre gruppboende för demenssjuka och två gruppboende med inriktning på omvårdnad.

Sedan en tid tillbaka arrangerar Norrgården ett spännande trädgårdsprojekt. Personalen och de boende är ute tillsammans och arbetar med trädgården utifrån de boendes önskemål och intresse. Oavsett årstid så hittar vi på olika aktiviteter och projekt i trädgården - såväl inomhus som utomhus.

På boendet bor höns och undulater.

Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av terapihundar.

Som undersköterska är du oerhört viktig! Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt.” Jirapinya Muangsiri Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: ”Vi gör världen litet bättre, en människa i taget”. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund. Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt.” Raquel Castaneda Din erfarenhet och kunskap Vi tror att du: - lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer. - är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar. - trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. ”Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren.” Mårten Hedberg

Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: februari 2022 Sista ansökningsdag: 28 februari. Har du frågor? Kontakta gärna Gruppchefer: Susanne Tärnström tel: 070 08 08 647 eller Ann-Broo-Zyka tel: 0734 367 921. Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/). Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: februari 2022
Sista ansökningsdag: 28 februari 2022
Har du frågor? Kontakta gärna: [Fyll i] Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Undersköterska på Stockholms bästa och mest personliga konsultföretag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Stockholms bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag inom såväl den privata som offentliga sjukvården, äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önsk... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Stockholms bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag inom såväl den privata som offentliga sjukvården, äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär.
Oavsett om du vill arbeta vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare och vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss. Tycker du också att det är viktigt med en bra arbetsgivare som lyssar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det där lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi direkt med vad vi har att erbjuda dig för konsultuppdrag som vi tror att du skulle passa för baserat på dina tidigare erfarenheter och kompetenser.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samaberte tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterska provtagning

Svea Medical söker dig som är undersköterska och vill arbeta med provtagning av covid- 19 Du blir anställd av Svea Work som konsult och kommer arbeta i Kista, Stockholm.  Startdatum: 21 februari, 2022 Omfattning: Mån-fre kl 13.00-19.00 Arbetsuppgifter: I denna roll kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara provtagning av patienter. Prover innefattar PCR och antigentester. Rollen kommer innebära såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor. Du ... Visa mer
Svea Medical söker dig som är undersköterska och vill arbeta med provtagning av covid- 19

Du blir anställd av Svea Work som konsult och kommer arbeta i Kista, Stockholm. 

Startdatum: 21 februari, 2022
Omfattning: Mån-fre kl 13.00-19.00

Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara provtagning av patienter. Prover innefattar PCR och antigentester. Rollen kommer innebära såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor. Du får en utbildning inför provtagningen, hur systemet fungerar och våra rutiner kring arbetet.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska
Erfarenhet av provtagningar
God svenska i tal och skrift
Kunna arbeta självgående
Goda referenser

Personliga egenskaper
Vi söker därför dig som är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Ett gediget intresse av att utveckla sin egna kompetens inom vården. 

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Söker du efter en ny arbetsgivare med kompetensmöjligheter kan detta vara något för dig. Varmt välkommen in med din ansökan!

Företags information: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och är ett rekryterings-och bemanningsföretag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Undersköterska/receptionist till barnläkarmottagning

Vi är en privat barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som träffar barn mellan 0-17 år och som arbetar på uppdrag av Landstinget. Vi har kollektivavtal. Hos oss jobbar barnläkare, barnsjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och administrativ personal. Vi söker en undersköterska som är plikttrogen, pålitlig och som tar stort ansvar för mottagningen. Du skall vara snabblärd, strukturerad, trevlig och serviceinriktad samt kan hålla många bollar i luften. D... Visa mer
Vi är en privat barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som träffar barn mellan 0-17 år och som arbetar på uppdrag av Landstinget. Vi har kollektivavtal. Hos oss jobbar barnläkare, barnsjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och administrativ personal.
Vi söker en undersköterska som är plikttrogen, pålitlig och som tar stort ansvar för mottagningen. Du skall vara snabblärd, strukturerad, trevlig och serviceinriktad samt kan hålla många bollar i luften. Du gillar att arbeta i team. Meriterande om du har arbetat i reception tidigare. Du är lättlärd på administrativa arbetsuppgifter.
Du är tillgänglig för heltidsjobb med omgående start!
Dina arbetsuppgifter: Du skall ta lättare provtagningar (CRP, strep- a, blodtryck, urinsticka, etc. ) vikt och längd på barnen och även arbeta administrativt i receptionen. Du ankomstregistrerar patienter, bokar/ombokar/avbokar besök, telefonbokningar, hanterar remisser, skannar remisser, assisterar läkare, beställer material och har löpande koll på övriga behov på mottagningen.
OBS! Du skall ha erfarenhet av Take Care, journalsystemet. Engelska kunskaper är ett krav.
Anställningsvillkor: Heltid. Månadslön. Det är en tidsbegränsad anställning på två år (vikariat) med möjlighet till fast anställning.
Vi rekryterar löpande! Visa mindre

Kvinna Stockholm söker en undersköterska/receptionist.

Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm. På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, a... Visa mer
Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm.
På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, avbokning, ombokning och registrering av patienter inför läkarbesöket. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom att boka tolk åt patienter, hantera ärenden inkomna via 1177 och att alltid hålla mottagningen i gott skick.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är serviceinriktad, har gott bemötande och sätter patienten i centrum. Vi söker dig som kan ha många bollar i luften, kan planera och jobba strukturerat. Du tar ansvar och jobbar både självständigt och i grupp. Du bidrar till ett välfungerande team samt bra arbetsmiljö.
Kvalifikationer:
Undersköterska utbildning är meriterande men inget krav. Tidigare erfarenhet inom gynekologi, arbete på privatmottagning, vana med journalsystemet Take Care är meriterande.
Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både skrift och tal. Kunskaper i andra språk är meriterande.
Anställningsform:
Tjänsten avser visstidsanställning.
Ansökan:
Skicka din ansökan till [email protected]. Du kan även mejla vid frågor om tjänsten. Visa mindre

Det perfekta extra eller fasta jobbet! Undersköterska till Aleris Basal Hem

Om Aleris Sjukvård Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjä... Visa mer
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska som vill ta del av vårt arbete. Arbetstiden är under jourtid kvällar kl.15.45-22.00, helger dag kl.07.00-14.00. Vi har kontor i Sollentuna, Väsby Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet. Låter detta spännande? Sök till oss!

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad enhet med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska kommer du ha ett varierande arbete och där du utför ett antal patientbesök varje pass. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ge medicin från apo dos, dosett, insulin, inhalationer, ögondroppar samt lättare sårvård. Du arbetar självständigt och blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till med hjälp av företagets miljöklassade bilar.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas och anta nya utmaningar. Du har en individuell utvecklingsplan som du tillsammans med din chef bestämmer hur den ska se ut.

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

Vad erbjuder vi?

• En anpassad introduktion med uppföljning
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av bla friskvårdsbidrag, flextid och fredagsfrukost
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar, fokus på att rätt förutsättningar finns och ett närvarande ledarskap

Vi söker dig som

• är utbildad undersköterska och innehar examensbevis/diplom, med minst 3 års yrkeserfarenhet. Mycket meriterande om du arbetat inom primärvård, hemsjukvård eller akutsjukvård.
• arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
• har vana av självständigt arbete och tar eget ansvar
• är stresstålig och har ett strukturerat arbetssätt
• är flexibel och öppen för nya utmaningar
• har god datorvana och gärna erfarenhet av journalsystem Mobil Klinik samt Take care
• har B-körkort, manuell (krav)
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv, engagerad och kommunikativ person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och utveckling.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: allmän visstid
• Omfattning: deltid- heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Övrigt: Krav att du är fullvaccinerad och kan uppvisa intyg.

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-01-15 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected], [email protected] .

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentral

Vi expanderar och letar efter en ny medarbetare till vår liten och trevlig vårdcentral i Sollentuna. Erfarenhet inom öppenvårds mottagning är meriterande. Kunna ta prover på Lab. Visa mer
Vi expanderar och letar efter en ny medarbetare till vår liten och trevlig vårdcentral i Sollentuna.
Erfarenhet inom öppenvårds mottagning är meriterande.
Kunna ta prover på Lab. Visa mindre

Nyöppnad vårdcentral söker undersköterskor

Sollentuna Vårdcentral öppnar den 1/9-21, på Aniaraplatsen i Sollentuna. Vi söker undersköterskor som vill vara med att starta upp samt utveckla verksamheten. Vi kommer att lägga stort fokus på dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta både i team och självständigt, är pålitlig och lösningsfokuserad. Vi ser också att du tar egna initiativ, är social, hjälpsam och prestigelös. Välkommen med din ansökan!... Visa mer
Sollentuna Vårdcentral öppnar den 1/9-21, på Aniaraplatsen i Sollentuna.
Vi söker undersköterskor som vill vara med att starta upp samt utveckla verksamheten. Vi kommer att lägga stort fokus på dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta både i team och självständigt, är pålitlig och lösningsfokuserad. Vi ser också att du tar egna initiativ, är social, hjälpsam och prestigelös.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till LSS verksamhet

Nu söker Svea Work en stödassistent/undersköterska till ett uppdrag i södra Stockholm  På uppdrag för kunds räkning blir du anställd som konsult av Svea Work och arbetar sedan ute hos våran kund som timvikare.  Omfattning: 75% Tillträde: Omgående  Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i en LSS verksamhet inom autismspektrum. I rollen som stödassistent ger du stöd och omsorg i alla vardagliga situationer utifrån en pedagogisk förhållningssätt. Tillsamman... Visa mer
Nu söker Svea Work en stödassistent/undersköterska till ett uppdrag i södra Stockholm 

På uppdrag för kunds räkning blir du anställd som konsult av Svea Work och arbetar sedan ute hos våran kund som timvikare. 

Omfattning: 75%
Tillträde: Omgående 

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i en LSS verksamhet inom autismspektrum. I rollen som stödassistent ger du stöd och omsorg i alla vardagliga situationer utifrån en pedagogisk förhållningssätt. Tillsammans med boendes personalgrupp arbetar du utifrån lågaffektivt bemötande och tydliggörande förhållningssätt. Ditt arbete bidrar till att brukare får ett så självständigt liv som möjligt.

Svea Work erbjuder dig
God ersättning och samt gedigna arbetsvillkor
Kollektivavtal
Tjänstepension 
Semesterersättning
Engagerad och lyhörd konsultchef

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska.
Läst specialpedagogik 1 och 2.
Har utbildning i lågaffektivt bemötande. 
Erfarenhet av att arbeta med personer med autism och problamskapande beteende.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och kan arbeta självständigt. 
Positiv inställning och flexibel problemlösare.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Söker du efter en ny arbetsgivare med kompetensmöjligheter kan detta vara något för dig. Varmt välkommen in med din ansökan!

Företags information: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och är ett rekryterings-och bemanningsföretag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentral

Vi expanderar och letar efter en ny medarbetare till vår liten och trevlig vårdcentral i Sollentuna. Erfarenhet inom öppenvårds mottagning är meriterande. Visa mer
Vi expanderar och letar efter en ny medarbetare till vår liten och trevlig vårdcentral i Sollentuna.
Erfarenhet inom öppenvårds mottagning är meriterande. Visa mindre

Undersköterskekonsult - Provtagning i centrala Stockholm

Varmt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi undersköterskor som kan arbeta som konsulter i centrala Stockholm i sommar med provtagning/PCR-tester inför reseintyg. Du som blir anställd kommer att erbjudas jobb med start omgående. Du väljer själv hur många och vilka veckor du vill jobba i sommar även om vi givetvis gärna ser att du kan arbeta så mycket som möjligt då vi kommer att erbjuda heltidsscheman till... Visa mer
Varmt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi undersköterskor som kan arbeta som konsulter i centrala Stockholm i sommar med provtagning/PCR-tester inför reseintyg. Du som blir anställd kommer att erbjudas jobb med start omgående.
Du väljer själv hur många och vilka veckor du vill jobba i sommar även om vi givetvis gärna ser att du kan arbeta så mycket som möjligt då vi kommer att erbjuda heltidsscheman till dig som söker in och uppfyller kraven.
Vi kommer att göra allt för att du ska trivas hos oss och hoppas att du är intresserad av att söka in i så vi får chansen att komma i kontakt med dig!
---------------------------------------------------------------------
På PersonalExpressen samlar vi professionella, ambitiösa och jordnära sjuksköterskor samt undersköterskor som ges möjlighet att fullt ut arbeta efter sina egna önskemål och behov till marknadsledande löner och villkor. Just nu söker vi personal till sommaren som är redo för uppdrag på sjukhus runt om i landet. Vi har uppdrag att erbjuda på såväl heltid som deltid beroende på hur du som sjuksköterska själv önskar arbeta och vi erbjuder alltid dig som jobbar genom oss ett fint eget boende i nära anslutning till det sjukhus där uppdraget gäller om det skulle behövas. Vi har vidare uppdrag att erbjuda till såväl grundutbildade som specialistutbildade sjuksköterskor inom alla områden och i hela landet.
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag och vi är därmed noga med att de sjuksköterskor vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare. Tillbaka får du som söker dig in till oss alltid ett varmt, pålitligt och personligt bemötande där vi som arbetar på PersonalExpressen gör allt för att du som vår medarbetare ska trivas och känna att just dina personliga önskemål och behov står i centrum. Som sjuksköterska hos oss kommer du att få en egen personlig kontaktperson som lär känna dig väl och som alltid kommer att finnas tillhands för dig och dina önskemål kopplat till vilka jobb du vill ha framöver. Vi har kort och gott förstått att nyckeln till all företagsmässig framgång ligger i att du som vår medarbetare är en central del av korta och snabba beslutsprocesser där du själv i stor utsträckning ges möjlighet att påverka och bestämma över din egen arbetssituation.
På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsgivare och gladeligen rekommenderar oss till andra - många av våra anställda sjuksköterskor idag har kommit in den vägen och vi hoppas att vi ska kunna få dig att trivas lika bra som våra andra medarbetare. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - när vi pratar om kvalitet inom vår organisation och på vårt bemötande vill vi att det ska vara mer än ett ord - vi vill att det ska vara en upplevelse!
På PersonalExpressen har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva företag inom vårdsektorn med sjuksköterskor och undersköterskor som fokus och hela vård-Sverige ligger oss därmed mycket varmt om hjärtat.
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan eller ta kontakt med oss redan idag. Har du några frågor eller funderingar gällande vad vi kan erbjuda just dig går det alltid bra att ringa till oss på 08- 128 555 00.
Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer trivas utmärkt tillsammans med oss och att du känner dig nyfiken på vilka vi är och hur vi skulle kunna hjälpa dig framåt i din yrkeskarriär - vi ser verkligen fram emot att få påbörja ett nytt kapitel tillsammans med dig! Visa mindre

Kvinna Stockholm söker en undersköterska/receptionist.

Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Stockholm Läns Landsting. På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande b... Visa mer
Kvinna Stockholm är en verksamhet inom gynekologisk specialistvård och mödravård. Vi jobbar på uppdrag av Stockholm Läns Landsting.
På kliniken jobbar 3 gynekologer, 2 barnmorskor, 1 uroterapeut samt 2 undersköterskor. Kliniken ligger på Tingsvägen 19 i Sollentuna med goda kommunikationer.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på gynekolog- och barnmorskemottagning där du utgör en väsentlig del i teamet. Du ansvarar för patientkontakten gällande bokning, avbokning, ombokning och registrering av patienter inför läkarbesöket. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom att boka tolk åt patienter, hantera ärenden inkomna via 1177 och att alltid hålla mottagningen i gott skick.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är serviceinriktad, har gott bemötande och sätter patienten i centrum. Vi söker dig som kan ha många bollar i luften, kan planera och jobba strukturerat. Du tar ansvar och jobbar både självständigt och i grupp. Du bidrar till ett välfungerande team samt bra arbetsmiljö.
Kvalifikationer:
Undersköterska utbildning är meriterande men inget krav. Tidigare erfarenhet inom gynekologi, arbete på privatmottagning, vana med journalsystemet Take Care är meriterande.
Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både skrift och tal. Kunskaper i andra språk är meriterande.
Anställningsform:
Tjänsten avser visstidsanställning.
Ansökan:
Skicka din ansökan till [email protected]. Du kan även mejla vid frågor om tjänsten. Visa mindre

Undersköterska söks till ögonmottagning

Undersköterska söks till ögonmottagning i Fruängen. Du ska vara aktiv, tycker om arbete, snäll och har stor tålamod. Krav är följande: . Att kunna takecare journal program.Merit om du hade arbetat i ögonklinik tidigare. .Du ska ha mer än 20 år erfarenhet inom vård. .Du hade jobbat i vårdcentral eller klinik. Visa mer
Undersköterska söks till ögonmottagning i Fruängen. Du ska vara aktiv, tycker om arbete, snäll och har stor tålamod.
Krav är följande:
. Att kunna takecare journal program.Merit om du hade arbetat i ögonklinik tidigare.
.Du ska ha mer än 20 år erfarenhet inom vård.
.Du hade jobbat i vårdcentral eller klinik. Visa mindre

Undersköterska sommarvikariat

Beskrivning Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus och startade första våningsplanet första november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. ... Visa mer
Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus och startade första våningsplanet första november 2020.

I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Den geriatriska öppenvården är en liten enhet som består av ett sammansvetsat team som du kommer att vara en del av. I teamet ingår undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare, kurator, logoped och dietist. Öppenvården har ett nära samarbete med den geriatriska slutenvården där många av patienterna kommer ifrån.

Vi söker nu en undersköterska för sommarvikariat som vill arbeta på den geriatriska öppenvården.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk öppenvård är din huvudsakliga arbetsuppgift att göra dagliga hembesök till patienter för att hjälpa dem att ta sin medicin från dosett eller Apodos.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av hembesök hos patienter.
- Körkort är ett krav.
- Som person är du självständig, noggrann och lyhörd.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Anställning
- Sommarvikariat under v.27-31.
- Arbetstiderna är vardag, kväll och helg. Helgarbete förekommer varannan helg.
- Arbetstidsmåttet är 37 timmar/vecka.
- Tillträde enligt överenskommelse.

 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska timvikarie

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus, första avdelningen öppnade i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum! Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdra... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik?

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus, första avdelningen öppnade i november 2020.

I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum! Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. År 2023 ska samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker nu undersköterskor som vill arbeta extra vid behov hos oss med möjlighet till fast tjänst framöver i och med öppnandet av nya avdelningar.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk vård har du arbetsuppgifter som bland annat innebär venprovtagning, EKG, bladderscan, katetersättning, NEWS, sårvård och omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av sjukhusvård, gärna från geriatrisk slutenvårdsavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Anställning
Intermittent anställning/Vid behov

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Aleris Basal Hemsjukvård, ort

Om Aleris Sjukvård Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjä... Visa mer
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska som vill ta del av vårt arbete. Arbetstiden är under jourtid kvällar kl.15.45-22.00, helger dag kl.07.00-14.00. Vi har kontor i Sollentuna, Väsby Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet. Låter detta spännande? Sök till oss!

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad enhet med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska kommer du ha ett varierande arbete och där du utför ett antal patientbesök varje pass. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ge medicin från apo dos, dosett, insulin, inhalationer, ögondroppar samt lättare sårvård. Du arbetar självständigt och blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till med hjälp av företagets miljöklassade bilar.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas och anta nya utmaningar. Du har en individuell utvecklingsplan som du tillsammans med din chef bestämmer hur den ska se ut.

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

Vad erbjuder vi?

• En anpassad introduktion med uppföljning
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av bla friskvårdsbidrag, flextid och fredagsfrukost
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar, fokus på att rätt förutsättningar finns och ett närvarande ledarskap

Vi söker dig som

• är utbildad undersköterska och innehar examensbevis/diplom, med minst 3 års yrkeserfarenhet. Mycket meriterande om du arbetat inom primärvård, hemsjukvård eller akutsjukvård.
• arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
• har vana av självständigt arbete och tar eget ansvar
• är stresstålig och har ett strukturerat arbetssätt
• är flexibel och öppen för nya utmaningar
• har god datorvana och gärna erfarenhet av journalsystem Mobil Klinik samt Take care
• har B-körkort, manuell (krav)
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv, engagerad och kommunikativ person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och utveckling.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: allmän visstid
• Omfattning: deltid- heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Övrigt:

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-05-10 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected], [email protected], [email protected] . Visa mindre

Sommarvikariat Undersköterska Palliativ enhet

Beskrivning Vill du utvecklas i din roll som undersköterska? Då ska du söka till oss! Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna vårdas på rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurat... Visa mer
Beskrivning
Vill du utvecklas i din roll som undersköterska? Då ska du söka till oss!
Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg.

Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna vårdas på rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator och arbetsterapeut. Diakon finns på plats två gånger i veckan. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm.


Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett palliativt helhetsperspektiv.

 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom specialiserad palliativ slutenvård.Kvalifikationer
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande men inget krav. Är du ny i yrket eller på området men brinner för palliativ vård erbjuder vi dig en trygg och individanpassad introduktion och erfarna kollegor som stöttar dig i ditt arbete.Villkor
Sommarvikariat maj till september.

Tillträde: April/Maj 2021 eller enl. överenskommelse. Du arbetar enl. schema med tjänstgöring dag, kväll och helg.

Det finns goda chanser till förlängning vid vikariatets slut.

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor med erfarenhet av sjukhus sökes i Stockholm.

Nu söker vi på Vårdkuriren undersköterskor med erfarenhet av sjukhus. Uppdraget startar i maj och sträcker sig fram till september. Arbetsuppgifter: Då vi har uppdrag på olika avdelningar på sjukhus så kan arbetsuppgifterna variera. Kvalifikationer: Som undersköterska på Vårdkuriren ser vi att du: Är färdig utbildad undersköterska. Har jobbat som undersköterska minst 1 år på sjukhus. Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en g... Visa mer
Nu söker vi på Vårdkuriren undersköterskor med erfarenhet av sjukhus.
Uppdraget startar i maj och sträcker sig fram till september.
Arbetsuppgifter:
Då vi har uppdrag på olika avdelningar på sjukhus så kan arbetsuppgifterna variera.


Kvalifikationer:
Som undersköterska på Vårdkuriren ser vi att du:
Är färdig utbildad undersköterska.
Har jobbat som undersköterska minst 1 år på sjukhus.
Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Kunna arbeta självgående i journalsystemet TakeCare

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som undersköterska.
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som undersköterska

Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
Dedikerad och tillgänglig konsultchef.Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information!


Företags information:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska

Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik? Beskrivning Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus och startade första våningsplanet första november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatse... Visa mer
Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik?

Beskrivning
Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus och startade första våningsplanet första november 2020.

I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna startade med inledningsvis 34 vårdplatser i november för att sedan successivt skala upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Teamet kommer att bestå av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator. 

Vi söker nu undersköterskor som vill vara med och starta upp andra våningsplanet som planeras öppna 1 maj 2021. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk vård har du arbetsuppgifter som bland annat innebär venprovtagning, EKG, bladderscan, katetersättning, NEWS, sårvård och omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av sjukhusvård, gärna från geriatrisk slutenvårdsavdelning.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Individuell lönesättning

Anställning
Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 15 januari 2021.

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor till LSS boende i Stockholm!

Nu söker vi på Vårdkuriren undersköterskor till vår bemanningspool. Man blir anställa av Vårdkuriren som konsult och sedan arbetar man hos våra kunder runt om i Stockholm. Start omgående. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på LSS boende. Kvalifikationer: Som undersköterska på Vårdkuriren ser vi att du: Är färdig utbildad undersköterska. Har jobbat som undersköterska minst 1 år Utan svårigheter kunna tala och skriva ... Visa mer
Nu söker vi på Vårdkuriren undersköterskor till vår bemanningspool.
Man blir anställa av Vårdkuriren som konsult och sedan arbetar man hos våra kunder runt om i Stockholm.


Start omgående.


Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på LSS boende.


Kvalifikationer:
Som undersköterska på Vårdkuriren ser vi att du:
Är färdig utbildad undersköterska.
Har jobbat som undersköterska minst 1 år
Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som undersköterska.
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som undersköterska

Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
Möjlighet till flexibel schemaläggning
Andra fina förmånerSista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information!


Företags information:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Erfaren undersköterska sökes till BHSV Nordväst

Om Aleris Sjukvård Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjä... Visa mer
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Närsjukvård Basal hemsjukvård

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska som vill ta del av vårt arbete. Vi har kontor i Väsby samt Sollentuna. Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet.

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig en arbetsplats med välplanerad enhet med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska kommer du ha ett varierande arbete, som undersköterska hos oss kommer du få göra ett antal patientbesök. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ge medicin från apo dos, dosett, insulin, inhalationer, ögondroppar samt lättare sårvård. Du arbetar självständigt och blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till med hjälp av företagets miljöklassade bilar.

Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad undersköterska och har erfarenhet minst 3 år. Du har god datorvana med erfarenhet gärna av journalsystem Mobil klinik, Take Care. Det är mycket meriterande om du arbetat i primärvården.

Krav på att du ska ha B-körkort, manuellt körkort

Personliga egenskaper:

Du är undersköterska med stort intresse för patienten i centrum samt vana av självständigt arbete. Meriterande är erfarenhet från primärvård, hemsjukvård eller akutsjukvård. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Om dig vi söker
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och hålla en hög kvalitet i patientarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur i det administrativa arbetet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga, goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Övrigt

• Anställningsform: Allmän visstid
• Tillträde: enligt överenskommelse.
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Vi söker även vikarier som kan arbeta vid behov

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2020-12-26 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Omar Wasoge på tel. 070-7135261

Vi vill att du som nyanställd ska känna dig välkommen och lägger därför stor vikt vid att ge alla en god och strukturerad introduktion till arbetsplatsen.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska

Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik? Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum! Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för g... Visa mer
Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik?

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020.

I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum! Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna är planerad att starta med inledningsvis 30 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker nu undersköterskor som vill arbeta extra vid behov hos oss med möjlighet till fast tjänst framöver i och med öppnandet av nya avdelningar.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk vård har du arbetsuppgifter som bland annat innebär venprovtagning, EKG, bladderscan, katetersättning, NEWS, sårvård och omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av sjukhusvård, gärna från geriatrisk slutenvårdsavdelning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Individuell lönesättning

Anställning
Intermittent anställning/Vid behov

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 19 november 2020.

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder. Bra vård börjar med dig! Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta En personlig service där vi tillsammans matc... Visa mer
Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.


Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta


En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som undersköterska inom slutenvård under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Omsorg & Behandling AB söker undersköterska för konsultuppdrag med bostadsort Sollentuna. Viss pendling kan förekomma.


Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.


E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se Visa mindre

Undersköterska Timanställning

Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna! I januari öppnade Capio Rehab Sollentuna och under hösten öppnade vi en till avdelning vilket gör att vi erbjuder totalt 34 vårdplatser. Just nu söker vi timanställda undersköterskor till vårt team. Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det... Visa mer
Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!

I januari öppnade Capio Rehab Sollentuna och under hösten öppnade vi en till avdelning vilket gör att vi erbjuder totalt 34 vårdplatser.

Just nu söker vi timanställda undersköterskor till vårt team. Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken.

Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax, allmänkirurgi, ortopedi och medicinsk rehabilitering. Som undersköterska hos oss träffar du patienter från 18 år och uppåt, med en stor variation av diagnoser och problematik.

Varmt välkommen med din ansökan!Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team med patienten i fokus.Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som tidigare arbetat på sjukhus. Meriterande är om du har något eller några års erfarenhet av att arbeta på en kirurgi- eller rehabiliteringsavdelning. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.Förmågor & färdigheter

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Anställningsform 
- Timanställning vid behov

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Hoppas du vill bli en av oss!

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska

Beskrivning Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss! Inom kort öppnar Capio upp fler vårdplatser på den palliativa vårdkliniken i Sollentuna. Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernat... Visa mer
Beskrivning
Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss!
Inom kort öppnar Capio upp fler vårdplatser på den palliativa vårdkliniken i Sollentuna.

Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats
för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm.


Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett palliativt helhetsperspektiv.Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom specialiserad palliativ slutenvård.Kvalifikationer
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande. Är du ny i yrket eller på området men brinner för palliativ vård erbjuder vi dig en trygg och individanpassad introduktion och en mentor som stöttar dig i ditt arbete.Villkor
Tillsvidarenanställning. Vi söker även intermittent/behovsanställda.

Tillträde: September eller enl. överenskommelse. Du arbetar enl. schema med tjänstgöring dag, kväll och helg och/eller natt.Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios palliativa utbildningsprogram.

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Attraktiv arbetsplats

Vi är en vårdcentral som växer i antalet patienter och popularitet. Nu söker en undersköterska som förstärkning i vårt hemsjukvårdsteam. Teamet består av distriktssköterskor och undersköterskor Du ska i första hand besöka patienter i deras hem för att ge medicin, lägga om sår eller ta blodprover. Arbete på mottagningen kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. VI PRIORITERAR SÖKANDE MED ERFARENHET AV ARBETE INOM HEMSJUKVÅRD ELLER PÅ VÅRDCENTRAL. Obs! ... Visa mer
Vi är en vårdcentral som växer i antalet patienter och popularitet.
Nu söker en undersköterska som förstärkning i vårt hemsjukvårdsteam. Teamet består av distriktssköterskor och undersköterskor
Du ska i första hand besöka patienter i deras hem för att ge medicin, lägga om sår eller ta blodprover.
Arbete på mottagningen kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.
VI PRIORITERAR SÖKANDE MED ERFARENHET AV ARBETE INOM HEMSJUKVÅRD ELLER PÅ VÅRDCENTRAL.
Obs! Det är viktigt att du har körkort för bil med manuell växellåda.
Anställning sker fortlöpande. Visa mindre

Undersköterska

Barncentrum Sollentuna BUMM är en barn- och ungdomsmedicinsk som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vår verksamhet innefattar även BUMM i Solna. Sammanlagt är vi cirka 30 anställda. Hos oss jobbar barnläkare, barnsjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och administrativ personal. Vi söker en undersköterska som är pålitlig, strukturerad och som tar stort ansvar för mottagningen. Du skall ha ett leende på läpparna och passa in i vår dynamiska grup... Visa mer
Barncentrum Sollentuna BUMM är en barn- och ungdomsmedicinsk som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vår verksamhet innefattar även BUMM i Solna. Sammanlagt är vi cirka 30 anställda.
Hos oss jobbar barnläkare, barnsjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och administrativ personal.


Vi söker en undersköterska som är pålitlig, strukturerad och som tar stort ansvar för mottagningen. Du skall ha ett leende på läpparna och passa in i vår dynamiska grupp. Din personlighet spelar stor roll i rekryteringsprocessen. Du skall kunna hålla många bollar i luften. Du har erfarenhet av journalsystemet Take Care och mycket meriterande om du har jobbat i reception tidigare. Du har mycket god svenska. Basala kunskaper i engelska är ett krav.


Vi söker nu en snabblärd undersköterska till vår barn-och ungdomsmedicinska mottagning i Sollentuna.
Största delen av rollen är administrativ. . Dina arbetsuppgifter omfattar:
sitta i reception, boka/omboka patienter, kalla på väntelistor, skicka remissvar, hantera och skanna remisser, telefonbokningar, beställa material till mottagningen men även hjälpa till med att ta längd och vikt på patienter, lättare provtagningar (CRP, strep- a, blodtryck, urinsticka, etc.)OBS! Mycket meriterande om du har erfarenhet av receptionsarbete på mottagning och har jobbat i Take Care, journalsystemet.
Anställningsvillkor: heltid.
Arbetstider ca: 8:00-16:30.
Månadslön. Visa mindre

Undersköterska Natt

Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik? Beskrivning Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat u... Visa mer
Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik?

Beskrivning
Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020.

I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna är planerad att starta med inledningsvis 34 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker nu undersköterskor till natten som vill vara med från första början och starta upp de två första avdelningarna.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk vård har du arbetsuppgifter som bland annat innebär venprovtagning, EKG, bladderscan, katetersättning, NEWS, sårvård och omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av sjukhusvård, gärna från geriatrisk slutenvårdsavdelning. 

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Individuell lönesättning

Anställning
Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 24 juni 2020.

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska

Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik? Beskrivning Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat u... Visa mer
Vill du vara med och starta upp framtidens geriatrik?

Beskrivning
Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020.

I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna är planerad att starta med inledningsvis 34 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker nu undersköterskor som vill vara med från första början och starta upp de två första avdelningarna.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk vård har du arbetsuppgifter som bland annat innebär venprovtagning, EKG, bladderscan, katetersättning, NEWS, sårvård och omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av sjukhusvård, gärna från geriatrisk slutenvårdsavdelning. 

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Individuell lönesättning

Anställning
Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 24 juni 2020.

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor för timanställning/sommarvik sökes till palliativ klinik

Beskrivning Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss! Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, di... Visa mer
Beskrivning
Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss!

Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg.

Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm.

Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett palliativt helhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom specialiserad palliativ slutenvård. Dagtid finnas medicinskt ansvarig läkare på plats, kväll- och nattetid kontaktas jourläkare.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är undersköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande. Är du ny i yrket eller på området men brinner för palliativ vård erbjuder vi dig en trygg och individanpassad introduktion och en mentor som stöttar dig i ditt arbete.

Anställningsform
Vi söker intermittent/behovsanställda.

Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Capio Äldre och mobil vård omsätter 850 msek och har ca 900 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: geriatrik, specialiserad slutenvårdsrehabilitering, avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), läkarbilar och läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO). Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet. Visa mindre

Undersköterska till vårdcentral

Vi behöver en undersköterska som sommarvikarie! Dina arbetsuppgifter kommer mest bestå av hemsjukvård. Receptionsarbete och mottagningsarbete kan också komma att ingå. Det är viktigt att du är stresstålig, flexibel och har erfarenhet av arbete med hemsjukvård och på vårdcentral. Vi är en privatägd vårdcentral med drygt 8200 listade patienter. Vi är 20 anställda, läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Vi har en trevlig arbetsplats ... Visa mer
Vi behöver en undersköterska som sommarvikarie!
Dina arbetsuppgifter kommer mest bestå av hemsjukvård. Receptionsarbete och mottagningsarbete kan också komma att ingå. Det är viktigt att du är stresstålig, flexibel och har erfarenhet av arbete med hemsjukvård och på vårdcentral.
Vi är en privatägd vårdcentral med drygt 8200 listade patienter. Vi är 20 anställda, läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Vi har en trevlig arbetsplats med korta beslutsvägar och högt i tak. Visa mindre

Medicinsk fotsjukvårdsspecialist till Norrvikens vårdcentral

Hjärtligt välkommen till en stabil vårdcentral med hög kompetens och medarbetare som har nära till skratt!  Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk fotsjukvårdare på vårdcentral. Arbetet är mycket självständigt men utförs i nära samarbete med läkare, distriktssköterskor  och sjuksköterskor. Vi dokumenterar i TakeCare. Kvalifikationer: Undersköterska och adekvat medicinsk fotsjukvårdsutbildning eller podiatrisk utbildning, inkl L... Visa mer
Hjärtligt välkommen till en stabil vårdcentral med hög kompetens och medarbetare som har nära till skratt! 
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk fotsjukvårdare på vårdcentral. Arbetet är mycket självständigt men utförs i nära samarbete med läkare, distriktssköterskor  och sjuksköterskor.
Vi dokumenterar i TakeCare.
Kvalifikationer:
Undersköterska och adekvat medicinsk fotsjukvårdsutbildning eller podiatrisk utbildning, inkl LUCD diabeteskompetens.
Personaliga egenskaper:
Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Visa mindre

Nystartad slutenvårdsrehab i Sollentuna söker undersköterskor

Vill du vara med från början? I januari öppnar Capio slutenvårdsrehab Sollentuna. Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårds rehab och ... Visa mer
Vill du vara med från början?
I januari öppnar Capio slutenvårdsrehab Sollentuna.

Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårds rehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi, ortopedi och rehabilitering för multisjuka patienter.

Som undersköterska hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans med kollegorna i ditt team. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team med patienten i fokus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska som tidigare arbetat på sjukhus. Meriterande är om du har något eller några års erfarenhet av att arbeta på en kirurgi- eller rehabiliteringsavdelning. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningsform
- Heltid/Deltid, Provanställning på 6 månader tillämpas.
- Tillträde: november eller enligt överenskommelse
- Du arbetar enligt schema med tjänstgöring dag, kväll och helg eller natt.

Vi erbjuder
- Individanpassad introduktion
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.Välkommen med din ansökan!


Capio Äldre och mobil vård omsätter 850 msek och har ca 900 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: geriatrik, specialiserad slutenvårdsrehabilitering, avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), läkarbilar och läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO). Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor sökes till ny palliativ klinik i Sollentuna

Beskrivning Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss! Inom kort öppnar Capio en ny palliativ vårdklinik i Sollentuna. Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessione... Visa mer
Beskrivning
Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss!

Inom kort öppnar Capio en ny palliativ vårdklinik i Sollentuna.

Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm.

Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett palliativt helhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom specialiserad palliativ slutenvård.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande. Är du ny i yrket eller på området men brinner för palliativ vård erbjuder vi dig en trygg och individanpassad introduktion och en mentor som stöttar dig i ditt arbete.

Anställningsform
Tillsvidarenanställning. Vi söker även intermittent/behovsanställda.

Tillträde: September eller enl. överenskommelse. Du arbetar enl. schema med tjänstgöring dag, kväll och helg och/eller natt.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios palliativa utbildningsprogram

Capio Äldre och mobil vård omsätter 850 msek och har ca 800 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av sjukvård och består av: geriatrik, avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), specialiserad palliativ slutenvårdvård (SPSV), läkarbilar och läkare i särskilda boenden (SÄBo). Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet. Visa mindre

Undersköterskor sökes till ny palliativ klinik i Sollentuna

Beskrivning Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss! Inom kort öppnar Capio en ny palliativ vårdklinik i Sollentuna. Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessione... Visa mer
Beskrivning
Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss!

Inom kort öppnar Capio en ny palliativ vårdklinik i Sollentuna.

Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm.

Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett palliativt helhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom specialiserad palliativ slutenvård.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande. Är du ny i yrket eller på området men brinner för palliativ vård erbjuder vi dig en trygg och individanpassad introduktion och en mentor som stöttar dig i ditt arbete.

Anställningsform
Tillsvidarenanställning. Vi söker även intermittent/behovsanställda.

Tillträde: September eller enl. överenskommelse. Du arbetar enl. schema med tjänstgöring dag, kväll och helg och/eller natt.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios palliativa utbildningsprogram

Capio Äldre och mobil vård omsätter 850 msek och har ca 800 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av sjukvård och består av: geriatrik, avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), specialiserad palliativ slutenvårdvård (SPSV), läkarbilar och läkare i särskilda boenden (SÄBo). Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet. Visa mindre

VILL DU VARA VÅRT ANSIKTE UTÅT PÅ UNILABS RÖNTGEN SOLLENTUNA?

VAD Vi söker därför nu dig som undersköterskor som vill arbeta i vår reception och därmed vara en del av vår utveckling och uppbyggnad. Utmärkande drag i vår verksamhet är en tydlig ambition att alltid ha kunden i fokus och genomföra arbetet med en flexibel, målinriktad och prestigelös inställning. Som undersköterska i vår reception kommer du vara med och forma våra team och vara en del av denna ambition. I rollen hos oss kommer du bland annat att ta em... Visa mer
VAD

Vi söker därför nu dig som undersköterskor som vill arbeta i vår reception och därmed vara en del av vår utveckling och uppbyggnad.

Utmärkande drag i vår verksamhet är en tydlig ambition att alltid ha kunden i fokus och genomföra arbetet med en flexibel, målinriktad och prestigelös inställning. Som undersköterska i vår reception kommer du vara med och forma våra team och vara en del av denna ambition.

I rollen hos oss kommer du bland annat att ta emot och förbereda patienter för undersökning, ta emot och registrera remisser, beställa varor till avdelningen, svara i telefon och hjälpa till där det behövs. Vi satsar på individuell kompetensutveckling och att våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kan klara flera olika arbetsuppgifter. Därför kan arbetsuppgifterna förändras och utvecklas tillsammans med din kompetens.

Vår verksamhet i Sollentuna ingår i ett större sammanhang med fem andra röntgenenheter runt om i centrala och norra Stockholm. Vi strävar efter ett nära samarbete mellan avdelningarna och du kommer bli en del av en större gemenskap och ibland arbeta på de andra mottagningarna.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person trivs att arbeta med service och har ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov. 

Vi vill att du:

Är utbildad undersköterskaHar god datorvana då du kommer arbeta i flera olika systemMotiverar tydligt i din ansökan varför just du skulle passa bra hos oss, detta är något vi kommer bedöma i urvalsprocessen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi ser gärna att du börjar redan till sommaren och får upplärning i vår verksamhet på Löwenströmska sjukhuset så att du känner dig säker i rollen när Sollentuna öppnar i september.

VAR

På Unilabs Sollentuna Röntgen kommer ni arbeta i ett team av ca tolv röntgensjuksköterskor, sex undersköterskor, radiologer och sonografer. Du kommer komma in i en uppstartsmiljö där inte vanorna och rutinerna har hunnit sätta sig i väggarna och du bör tycka om en framåtsträvande miljö för att trivas.

Unilabs är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Susanna Frehr Rahm [email protected] alternativt rekryteringsansvarig Klara Skoglösa [email protected]

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande. Visa mindre