Lediga jobb som Tandsköterska i Sollentuna

Se lediga jobb som Tandsköterska i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Aqua Dental Sollentuna

Ansök    Mar 22    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,?fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvu... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!

Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,?fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor.

Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

Det vi alla har gemensamt är att vi:

- Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.??

- Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.??

- Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental. Hör Dajana, COO, berätta mer om hur det är att jobba på Aqua Dental:Som tandsköterska på Aqua Dental Sollentuna kommer du bli en del av ett duktigt team på och jobba på en modern klinik. På kliniken kommer du att jobba nära dina kollegor där du kommer få stöttning i det dagliga arbetet samt i din professionella utveckling. Du har i denna roll möjlighet att vara med och påverka din arbetsdag samtidigt som du levererar tandvård av hög kvalitet till våra patienter och är med och bidrar till att utveckla svensk tandvård tillsammans med dina kollegor på Aqua Dental. För att trivas i rollen tror vi att du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet gentemot patienter och dina kollegor.

Denna tjänst är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:

- Är examinerad tandsköterska

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Är flexibel, tillmötesgående och kommunikativ.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdagen är den 14 april 2024.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta klinikchef Christina Efstratiadou, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.

Vill du se mer av vad Aqua Dental gör och lära känna oss bättre? Besök vår hemsida, www.aquadental.se (https://www.aquadental.se/) eller följ oss på Instagram @aquadental (https://www.instagram.com/aquadental/). Visa mindre

Tandsköterska Sollentuna

Bli del i vårt team på Sollentuna Tandläkarna - Din väg till en modern tandvårdskarriär! Är du en passionerad tandsköterska som brinner för att leverera god vård och vill vara en del av ett team som strävar efter högkvalitativ tandvård? Då är detta din chans att få jobba med oss på Sollentuna Tandläkarna, en ny och modern klinik belägen mitt i hjärtat av Sollentuna. Våren 2023 flyttade vi in i nya och renoverade lokaler på Turebergsvägen 7 i Sollentuna. V... Visa mer
Bli del i vårt team på Sollentuna Tandläkarna - Din väg till en modern tandvårdskarriär!
Är du en passionerad tandsköterska som brinner för att leverera god vård och vill vara en del av ett team som strävar efter högkvalitativ tandvård? Då är detta din chans att få jobba med oss på Sollentuna Tandläkarna, en ny och modern klinik belägen mitt i hjärtat av Sollentuna.
Våren 2023 flyttade vi in i nya och renoverade lokaler på Turebergsvägen 7 i Sollentuna.
Vi på Sollentuna Tandläkarna strävar efter att erbjuda våra patienter en unik och personlig upplevelse i en avslappnad och bekväm miljö.
Som tandsköterska hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt dedikerade team, där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt.
Våra krav och förväntningar:
Svensk tandsköterskeutbildning med goda kunskaper och erfarenhet inom området.
Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
Stark kommunikationsförmåga och en vilja att skapa positiva relationer med både patienter och kollegor.
Flexibilitet och en positiv attityd gentemot förbättring och utveckling.

Vi erbjuder:
En stimulerande arbetsmiljö med modern utrustning och teknik.
Möjligheten att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.
Kontinuerlig utbildning och möjligheter till personlig utveckling.
Attraktiva anställningsvillkor och förmåner.Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team och bidra till att förändra människors uppfattning om tandvård! Skicka in din ansökan redan idag genom att mejla till oss på [email protected] eller kontakta oss för mer information på 08-962190.
Välkommen till Sollentuna Tandläkarna! Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvården Sollentuna

Ansök    Maj 16    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte. Vi söker en glad och serviceinriktad tandsköterska till Folktandvården i Sollentuna. Vi erbjuder dig att bli en del av ett företag som kännetecknas av värme och omsorg, där du får vara... Visa mer
Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på
regionens munhälsa.

Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi söker en glad och serviceinriktad tandsköterska till Folktandvården i Sollentuna. Vi erbjuder dig att bli en del av ett företag som kännetecknas av värme och omsorg, där du får vara med och påverka Region Stockholms folkhälsa till det bättre.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov med stort fokus på kundservice. Du arbetar i team med tandläkare. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete med stort fokus på kundservice. Aktivt delaktig ser du över flöden på enskilda rummet samt även på kliniken, för att på så sätt bidra till att utveckla och effektivisera det dagliga arbetet med syftet att uppnå klinikens gemensamma uppsatta mål. Vidare i ditt uppdrag delar du med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. För dig som är nyexaminerad tandsköterska finns erfarna kollegor på kliniken som stöd och upplärning. 

Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade kompetensutvecklingsplanen med en riktning framåt. Kliniken är välutrustad med digital oralskanner, mikroskop för endodonti, lustgasutrustning och ett antal kirurgimotorer. På kliniken arbetar allmäntandläkare och nischtandläkare i parodontologi, protetik och pedodonti tillsammans med meriteringstandläkare i protetik och orofacial medicin. Kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Vi erbjuder dig att bli en del av detta professionella team som trivs och har roligt tillsammans, en klinik där engagemanget och kompetensen är hög. Tillsammans är vi sexton tandläkarteam och sex tandhygienister med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och du får gärna ha god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.

Meriterande för rollen är erfarenhet av journalsystemet T4, Office 365, Libretto och tidigare utbildning inom IT. 

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Flexibilitet och lösningsfokus är egenskaper som är av stor vikt för ett gott samarbete med kollegor och patienter. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
Tjänstepension
Löneväxling till pension
Extra semesterdagar till dig över 40 år
Tillägg vid föräldraledighet
Möjlighet till resultatutdelning
Frisktandvård
Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 10 juni-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Caroline Frid Klinikchef, tel. 08-12316298 eller Hadar Nouri, Arbetsledare, tel. 08-12315360.

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra! Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.
Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vi söker tandsköterska och receptionist Folktandvården Sollentuna

Ansök    Aug 18    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska med kirurgi eller protetikintresse samt receptionist med ett härligt engagemang till Folktandvården Sollentuna. Du kommer att arb... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska med kirurgi eller protetikintresse samt receptionist med ett härligt engagemang till Folktandvården Sollentuna.

Du kommer att arbeta i en trivsam arbetsmiljö med god sammanhållning tillsammans med erfarna, kompetenta och stöttande arbetskamrater. Vi har ett omväxlande arbete med både vuxen- och barntandvård. Kliniken är utrustad med digital oralskanner, mikroskop för endodonti, lustgasutrustning och ett antal kirurgimotorer. På kliniken arbetar både allmäntandläkare, nischtandläkare i parodontologi, orofacialmedicin, protetik, pedodonti samt meriteringstandläkare i protetik. Kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Vi erbjuder dig att bli en del av ett professionellt team som trivs ihop, en klinik där engagemanget och kompetensen är hög. 

Ditt uppdrag
Som tandsköterska och receptionist hos oss kommer du att arbeta i en hållbar miljö med goda möjligheter till utveckling och kunskapsutbyte.  Du som receptionist kommer att ha en central roll hos oss eftersom receptionen är hjärtat i vår klinik. I dina arbetsuppgifter ingår att vara involverad i receptionens dagliga arbete som bland annat inkluderar patientbokningar, koordinering av besök, hantering av e-post, telefonkontakter med tele-Q, kundsupport, utföra administration och olika inköp, taxi- och sjukresor. Vidare inom dina arbetssysslor ingår bland annat, assistans och sterilarbete. 

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, äldre, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Besitter du ett intresse och nyfikenhet av att utvecklas vidare inom kirurgi och protetik är ett plus.

Tillsammans är vi sexton tandläkarteam och sex tandhygienister med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet. Specialister inom ortodonti och pedodonti delar vi lokalen med, vilket generar ett bra kunskapsutbyte på plats. Det är viktigt för oss att våra patienter känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade kompetensutvecklingsplanen med riktning framåt. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, nyutexaminerad eller med erfarenhet. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Datavana är ett krav och erfarenhet av T4 och libretto är meriterande. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till uppdrag som genererar extra lönetillägg

- Karriärutveckling inom uppdrag såsom nischtandsköterska.
- Möjlighet att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode. 
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det. 

Folktandvården Stockholm erbjuder dig olika förmåner 

- Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
- Tjänstepension
- Löneväxling till pension
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Ett tillägg vid föräldraledighet
- Möjlighet till resultatutdelning
- Frisktandvård
- Subventionerad läkarvård   

Välkommen med din ansökan senast den 3 september 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på del/heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer
Välkommen att kontakta
Caroline Frid, Klinikchef 08-123 162 98.
Hadar Nouri, Arbetsledare 08-123 152 80

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till tandregleringen Folktandvården Sollentuna

Ansök    Aug 21    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till tandregleringen i Sollentuna. Bli en av oss du också! Uppdraget I arbetet ingår alla sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assi... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till tandregleringen i Sollentuna. Bli en av oss du också!

Uppdraget
I arbetet ingår alla sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assistans, sterilarbete, reception. För dig med intresse för administrationsarbete, kommer det att finnas möjligheter till att sköta delar av klinikens övergripande administration. Hos oss är teamarbete centralt och vi arbetar i stor utsträckning delegerat. Med tiden finns det möjlighet till eget patientarbete efter delegering av en ortodontist samt möjlighet att vidareutbilda dig till ortodontiassistent.

Tandregleringskliniken i Sollentuna är samlokaliserad med pedodonti avdelningen och allmäntandvården. På tandregleringskliniken jobbar 15 medarbetare (6 ortodontister, 5 ortodontiassistenter och två tandläkare) på åtta behandlingsstolar. Vi är en trevlig och positiv grupp i olika åldrar med blandad yrkeserfarenhet. Vi behandlar både barn och vuxna med ett varierat tandregleringsbehov, från svåra bettavvikelser till estetiska behandlingar. Med hög kompetens och med den senaste teknologin erbjuder vi våra kunder en trygg och kvalitativ vård. Utöver medarbetarna på kliniken kommer du att ha ett fint nätverk inom hela ortodonti verksamheten för att utbyta kunskap och erfarenheter.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning, och gärna med några års erfarenhet. Ett plus är också om du tidigare har arbetat med tandreglering. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Som person är du förtroendeskapande och har ett naturligt intresse för kundservice.

Det är viktigt att du tar initiativ och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en trygg och stabil person som har lätt för att arbeta i grupp. I ditt arbete är du en strukturerad person som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är van att arbeta i journalsystem och har god datorvana. Erfarenhet av journalsystem T4 och även arbete i reception är det meriterande.

Vidare är du trygg i din profession och vill utvecklas inom tandsköterskans kompetensområden. Du har ett gott kundbemötande och värdesätter samarbetet mellan kollegor. Du har goda kunskaper i det svenska språket, och kan utrycka dig väl i både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter att vidareutbilda dig till ortodontiassistent och att få arbeta delegerat. Dessutom erbjuder vi dig årligen ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr och en god struktur. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 18 september 2023. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdagen.

Vill du veta mer? 
Välkommen att kontakta: Klinikchef Shirin Karlsson 08-12316219. [email protected] eller arbetsledare Amela Redzic Yildirim 08-12316333. [email protected].

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Nyfiken, driven och serviceinriktad receptionist, Folktandvården Sollentuna

Ansök    Nov 10    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi receptionist till Folktandvården Sollentuna. Bli en av oss! Vårt anställningserbjudande- Ditt uppdrag Som receptionist på Folktandvården Sollentun... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi receptionist till Folktandvården Sollentuna. Bli en av oss!

Vårt anställningserbjudande- Ditt uppdrag
Som receptionist på Folktandvården Sollentuna blir du en del av ett erfaret team kollegor som aktivt arbetar med att utveckla kliniken och höja kundupplevelsen till en ny nivå. 

Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med rutinerade kollegor samt goda chanser till att vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att motivera och inspirera dina kollegor till att bidra till att kliniken når sina uppsatta mål.

Du bemannar receptionen, som är hjärtat och navet på kliniken, genom att bistå med högklassig service gentemot kollegor och kunder. Förutom kunder som söker sig till kliniken för sedvanlig  allmäntandvård tar vi också emot remisser för behandling för vidare behandling hos någon av klinikens sex nischtandläkare.

Lokalerna delar vi med specialister inom pedodonti och ortodonti. Vi erbjuder dig att bli en del av detta professionella team som trivs ihop, en klinik där engagemanget och kompetensen är hög. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad inom tandvårdsyrket samt har erfarenhet av receptionsarbete. Du är en van användare av journalsystemet T4 och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. 

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för service och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och patienter.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, en god struktur samt en trevlig arbetsmiljö. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk, vilket gör att utvecklingsmöjligheter finns.

Möjlighet finns för schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Ansökan
Låter det som en tjänst för dig är du välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdagen är 2023-12-07. Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så ansök gärna redan idag.

Vi är intresserade av både heltid och deltidsarbetande kollegor. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse.  

Vill du veta mer?
Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till klinikchef: Caroline Frid tel. 08-123 162 98 eller arbetsledare: Hadar Nouri, tel. på 08-123 153 60.

Vi ser fram emot att ha just dig som framtida kollega!

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska sökes Folktandvården Rotebro

Ansök    Mar 31    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Folktandvården Rotebro. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Folktandvården Rotebro. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken har åtta behandlingsrum och är belägen i direkt närhet till pendeltåg och bussar. Från Centralstationen så hoppar du på Märstapendeln och tillryggalägger en resa på ca 20 min sen är du här. När du arbetar hos oss så har du goda vidareutvecklingsmöjligheter och det finns en rad karriärvägar att ta.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 20 april 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Cecilia Tegnesjö klinikchef, 08-123 152 39 eller Sara Larsson arbetsledare 08-123 166 71.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska med ett brinnande engagemang sökes till Sollentuna.

Ansök    Maj 4    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Saknar du utveckling? – Sollentuna söker tandsköterska med stor nyfikenhet och ett brinnande engagemang. Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, äldre, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete... Visa mer
Saknar du utveckling? – Sollentuna söker tandsköterska med stor nyfikenhet och ett brinnande engagemang.

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, äldre, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

På kliniken arbetar sjutton tandläkarteam och fem tandhygienister med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet samt en pågående utveckling av nisch i flertalet av discipliner. I dagsläget finns nischbefattningar i protetik, orofacialmedicin, endodonti, pedodonti samt paradontologi, kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Specialister inom ortodonti och pedodonti delar vi lokalen med, vilket generar ett bra kunskapsutbyte på plats.

Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade kompetensutvecklingsplanen med riktning framåt. På kliniken finns en välutrustad maskinpark med bland annat kirurgimotorer, oral scanner och mikroskop, tillgängligt för alla på kliniken.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, nyutexaminerad eller med erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. 

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till uppdrag som genererar extra lönetillägg

- Karriärutveckling inom uppdrag såsom nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Anställning
Välkommen med din ansökan senast den 26 maj-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss gärna
Caroline Frid, klinikchef, mail: [email protected] och tel. 08-123 162 98, eller Hadar Nouri, arbetsledare, mail: [email protected] och tel. 08-123153 60

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Folktandvården Sollentuna söker Tandsköterska

Ansök    Okt 18    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Sollentuna. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Sollentuna. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade tillväxten med riktning framåt. På kliniken finns en välutrustad maskinpark med bland annat kirurgimotorer, oral scanner och mikroskop, tillgängligt för alla på kliniken. På kliniken arbetar 15 tandläkarteam med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet. I dagsläget finns nischbefattningar i protetik, endodonti, pedodonti samt paradontologi, kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Specialister inom ortodonti och pedodonti delar vi lokalen med vilket generar ett bra kunskapsutbyte på plats.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och har du arbetslivserfarenhet är detta ett plus. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och extra nyfikenhet av att lära dig nytt.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom uppdrag som nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 8 november 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss gärna:
Caroline Frid, klinikchef, [email protected], tel 08-123 162 98, eller Hadar Nouri, arbetsledare, [email protected], tel 08-123 153 60.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvården i Rotebro

Ansök    Okt 5    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en TANDSKÖTERSKA till Rotebro. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med va... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en TANDSKÖTERSKA till Rotebro. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och administrationsarbete. Vi ser gärna att du vill arbeta delegerat och med egna profylaxpatienter. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Rotebro har åtta behandlingsrum och vi är 18 personer som arbetar här och som utvecklas och trivs tillsammans. Utvecklingsmöjligheter finns inom odontologins alla delar. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Att få arbeta med avancerad tandvård.
- Att få arbeta med utvecklingsarbete både personligen och i olika uppdrag.
- Att få ha egna profylaxpatienter.
- Att få arbeta delegerat.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Cecilia Tegnesjö, klinikchef, 08-123 152 39
Sara Larsson, arbetsledare, 08-123 166 71

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Sollentuna Familjetandvård söker tandsköterska

Vi ser fram emot att få välkomna en tandsköterska till oss på Sollentuna Familjetandvård! Vi är en liten trevlig tandvårdsklinik i Helenelunds centrum. Vi söker nu en tandsköterska som är duktig på sitt arbete, talar flytande svenska och är nyfiken på att utvecklas. Är det något för dig? I dina arbetsuppgifter ingår bla a röntgen, anestesi och assistans vid mindre operation. Du ska kunna sterilarbete samt vara administrativt delaktig och ha god telefonvan... Visa mer
Vi ser fram emot att få välkomna en tandsköterska till oss på Sollentuna Familjetandvård!
Vi är en liten trevlig tandvårdsklinik i Helenelunds centrum. Vi söker nu en tandsköterska som är duktig på sitt arbete, talar flytande svenska och är nyfiken på att utvecklas. Är det något för dig?
I dina arbetsuppgifter ingår bla a röntgen, anestesi och assistans vid mindre operation. Du ska kunna sterilarbete samt vara administrativt delaktig och ha god telefonvana. Vi erbjuder omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor.
Vi erbjuder anställningsvillkor enligt kollektivavtal samt andra förmåner. Personalens trivsel är viktigt för oss.
Vi jobbar med journalsystemet Muntra.
Vi har höga krav på kvalité och vårt arbete, vårt rykte är vår stolthet!
Anställningen: Tjänsten är tillsvidare och omfattar 75 % av heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Bifoga CV och personligt brev. Visa mindre

Ortodontiassistent/tandsköterska till Folktandvården ortodonti

Ansök    Okt 14    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholm utvecklas ständigt och nu behöver vi utöka vår verksamhet i ortodonti i Sollentuna! Ditt uppdrag På kliniken behandlas både barn och vuxna med ett varierat tandregleringsbehov, från svåra bettavvikelser till estetiska behandlingar. Med hög kompetens och med den senaste teknologin erbjuder vi våra patienter en trygg och kvalitativ vård. Vi är en hållbar arbetsgivare som arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet, skapar go... Visa mer
Folktandvården Stockholm utvecklas ständigt och nu behöver vi utöka vår verksamhet i ortodonti i Sollentuna!

Ditt uppdrag
På kliniken behandlas både barn och vuxna med ett varierat tandregleringsbehov, från svåra bettavvikelser till estetiska behandlingar.

Med hög kompetens och med den senaste teknologin erbjuder vi våra patienter en trygg och kvalitativ vård. Vi är en hållbar arbetsgivare som arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet, skapar goda relationer och bygger högt förtroende. Hos oss kommer du att arbete i ett team.  Inom tjänsten ingår också assistans, steril- och receptionsarbete.

Kliniken i Sollentuna är samlokaliserad med pedodontiavdelningen och allmäntandvården. Du kommer att få arbeta tillsammans med positiva och engagerade kollegor i en god arbetsmiljö. På kliniken samverkar patientarbete, utbildning och forskning. Kliniken har åtta behandlingsstolar där fyra ortodontister, fem ortodontiassistenter, en ST-tandläkare och en tandsköterska arbetar. Vi bedriver kontinuerligt ST-utbildning samt ortodontiassistent utbildning. Våra kliniker inom ortodonti finns även på Eastmaninstitutet, Handen och i Södertälje.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad ortodontiassistent eller tandsköterska med intresse för ortodonti. Om du är tandsköterska behöver du ha minst två års erfarenhet från allmäntandvården. Du är van att arbeta i journalsystem och har god datorvana. Du som söker bör vara positiv, utåtriktad, flexibel och ha en mycket god känsla för kvalitet och service. För oss är det viktigt att du kan bidra med engagemang, hög kvalitet och ett mycket gott kundbemötande. I ditt arbete är du en strukturerad person som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har goda kunskaper i det svenska språket, och kan utrycka dig väl i både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2022. Tjänsten är tillsvidare och på deltid/heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta, biträdande klinikchef Shirin Karlsson, 08-123 162 19 eller arbetsledare Amela Redzic Yildirim, 08-123 163 33.

 

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvården Sollentuna

Ansök    Aug 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling i din vardag, Folktandvården Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, s... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling i din vardag, Folktandvården Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov.

Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade tillväxten med riktning framåt. På kliniken finns en välutrustad maskinpark med bland annat kirurgimotorer, oral scanner och mikroskop, tillgängligt för alla på kliniken. På kliniken arbetar 14 tandläkarteam med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet. I dagsläget finns nischbefattningar i protetik, endodonti, pedodonti samt paradontologi, kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Specialister inom ortodonti och pedodonti delar vi lokalen med vilket generar ett bra kunskapsutbyte på plats.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och extra nyfikenhet gällande kirurgi.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom uppdrag såsom nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 8 september 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss gärna:
Caroline Frid, klinikchef, [email protected], tel 08-123 162 98, eller Hadar Nouri, arbetsledare, [email protected], tel 08-123 153 60.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sollentuna

Ansök    Jun 13    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling i din vardag, Folktandvården Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska. Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, st... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling i din vardag, Folktandvården Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade tillväxten med riktning framåt. På kliniken finns en välutrustad maskinpark med bland annat kirurgimotorer, oral scanner och mikroskop, tillgängligt för alla på kliniken. På kliniken arbetar 14 tandläkarteam med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet. I dagsläget finns nischbefattningar i protetik, endodonti, pedodonti samt paradontologi, kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Specialister inom ortodonti och pedodonti delar vi lokalen med vilket generar ett bra kunskapsutbyte på plats.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och extra nyfikenhet gällande kirurgi.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom uppdrag såsom nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 1 juli 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss gärna:
Caroline Frid, klinikchef, [email protected], tel 08-123 162 98, eller Hadar Nouri, arbetsledare, [email protected], tel 08-123 153 60.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvården Sollentunas reception

Ansök    Maj 12    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Vill du ha möjlighet till variation i din vardag, Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska till vår reception.  Ditt uppdrag Nu har du möjlighet, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att våra kunder som går in igenom vår entré k... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Vill du ha möjlighet till variation i din vardag, Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska till vår reception. 

Ditt uppdrag
Nu har du möjlighet, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att våra kunder som går in igenom vår entré känner sig välkomna och trygga. I din roll säkerställer du att kundens väg från första kontakt till avslutad behandling håller den högsta möjliga servicenivån. Vidare i dina arbetsuppgifter ingår att vara involverad i receptionens dagliga arbete som bland annat inkluderar, mötesbokning, koordinering av besök, hantering av mail, telefonkontakter, ge kundsupport och utföra administration. Dessutom kommer du vara involverad i olika inköp, taxi-, sjukresor och så vidare.  

På kliniken arbetar 14 tandläkarteam och fyra hygienister med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet samt en pågående utveckling av nisch i flertalet av discipliner. Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade utvecklingen med riktning framåt.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och du får gärna ha erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift och du har även goda kunskaper i engelska språket, framförallt i tal.

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till våra kunder.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom uppdrag såsom nischtandsköterska och arbetsledare.
- Handledning av LIA tandsköterskor mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som erbjuder dig som medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 1 juni 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av examensbevis tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Caroline Frid klinikchef, tel 08-123 162 98 eller Hadar Nouri arbetsledare tel 08-123 162 98.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sollentuna Pedodonti

Ansök    Feb 21    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Är Du tandsköterska och brinner för barntandvård och vill utvecklas vidare? Då kanske Du är den vi söker till Folktandvården Stockholms specialistklinik för pedodonti i Sollentuna. Ditt uppdrag Nu har du möjligheten att tillsammans med positiva, glada och erfarna medarbetare ta ansvar för de barn och ungdomar som remitteras till oss för att få specialisttandvård inom pedodonti. Som tandsköterska hos oss arbetar du med barn och ungdomar med ett varierat... Visa mer
Är Du tandsköterska och brinner för barntandvård och vill utvecklas vidare? Då kanske Du är den vi söker till Folktandvården Stockholms specialistklinik för pedodonti i Sollentuna.

Ditt uppdrag
Nu har du möjligheten att tillsammans med positiva, glada och erfarna medarbetare ta ansvar för de barn och ungdomar som remitteras till oss för att få specialisttandvård inom pedodonti.

Som tandsköterska hos oss arbetar du med barn och ungdomar med ett varierat vårdbehov. Våra olika typer av behandlingar består av att ta hand om remitterade patienter med grav karies, tandvårdsrädsla, tandutvecklingsstörningar, olycksfall, kirurgiska behov samt barn med kroniska sjukdomar och olika funktionshinder. I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med tandläkaren utföra olika behandlingar under narkos på Danderyds sjukhus och på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Det breda behandlingspanoramat gör att vi kan erbjuda dig ett omväxlande och mycket stimulerande arbete med goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, sterilarbete, patientbokning och remissadministration.

Pedodonti inom Folktandvården Stockholm finns på 3 kliniker, och totalt är vi cirka 35 medarbetare som arbetar tillsammans under samma klinikledning. Den utannonserade tjänsten innebär huvudsakligen tjänstgöring på kliniken i Sollentuna där vi är samlokaliserade med allmäntandvård och ortodonti. I Sollentuna är vi 8 medarbetare som arbetar på 3 behandlingsrum.

Din bakgrund
Du är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel, lugn och har ett gott bemötande. Du trivs med ditt yrkesval och har erfarenhet och ett genuint intresse för barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet av eget patientarbete såsom profylax och invänjning värderas högt.

Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Erfarenhet av T4 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningen
Tjänsten är tillsvidare på hel- eller deltid. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Välkommen med din ansökan senast den 7 mars 2022.

Är du intresserad?
Kontakta gärna arbetsledare Carina Rönnqvist, tel. 08-123 165 85 eller klinikchef Annika Julihn, tel. 08-123 165 58 

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sollentuna

Ansök    Feb 24    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation i din vardag, Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. Vi... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation i din vardag, Sollentuna söker nu en engagerad och nyfiken tandsköterska

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov.

Du kommer att få ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

På kliniken arbetar fjorton tandläkarteam med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet samt en pågående utveckling av nisch i flertalet av discipliner. I dagsläget finns nischbefattningar i protetik, endodonti samt paradontologi, kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Specialister inom ortodonti och pedodonti delar vi lokalen med vilket generar ett bra kunskapsutbyte på plats.

Folktandvården Sollentuna erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade tillväxten med riktning framåt. På kliniken finns en välutrustad maskinpark med bland annat kirurgimotorer, oral scanner och mikroskop, tillgängligt för alla på kliniken.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom uppdrag såsom nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss gärna
Caroline Frid klinikchef [email protected], tel 08-123 162 98, eller Lisbet Sellfors arbetsledare [email protected], tel 08-123 162 98.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Sollentuna Familjetandvård söker tandsköterska

Vi ser fram emot att få välkomna en tandsköterska till oss på Sollentuna Familjetandvård! Vi är en liten trevlig tandvårdsklinik i Helenelunds centrum. Vi söker nu en tandsköterska som är duktig på sitt arbete, talar flytande svenska och är nyfiken på att utvecklas. Är det något för dig? I dina arbetsuppgifter ingår bla a röntgen, anestesi och assistans vid mindre operation. Du ska kunna sterilarbete samt vara administrativt delaktig och ha god telefonvan... Visa mer
Vi ser fram emot att få välkomna en tandsköterska till oss på Sollentuna Familjetandvård!
Vi är en liten trevlig tandvårdsklinik i Helenelunds centrum. Vi söker nu en tandsköterska som är duktig på sitt arbete, talar flytande svenska och är nyfiken på att utvecklas. Är det något för dig?
I dina arbetsuppgifter ingår bla a röntgen, anestesi och assistans vid mindre operation. Du ska kunna sterilarbete samt vara administrativt delaktig och ha god telefonvana. Vi erbjuder omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor.
Vi erbjuder anställningsvillkor enligt kollektivavtal samt andra förmåner. Personalens trivsel är viktigt för oss.
Vi jobbar med journalsystemet Muntra.
Vi har höga krav på kvalité och vårt arbete, vårt rykte är vår stolthet!
Anställningen: Tjänsten är tillsvidare och omfattar 75 % av heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Bifoga CV och personligt brev. Visa mindre

Tandgården Sollentuna söker Tandsköterska

Ansök    Mar 9    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandgården
Vi är en medelstor tandläkarpraktik som ligger vid Sollentuna Kyrka, nära Norrviken C och Rotebro C med anslutning till allmänna kommunikationer.
Praktiken ligger i ett äldre sädesmagasin från 1730-talet, den historiska exteriören kontrasterar mot den moderna interiören.
Vi arbetar i fem behandlingsrum och kombinerar yrkeskunskap och kompetens med modern teknologi samt uppdaterade behandlings metoder.
Vårt nuvarande team består av en tandläkare, två tandhygienister, två tandsköterskor samt en receptionist tandsköterska. En av våra sköterskor kommer att sluta sin anställning till sommaren och vi söker nu en passande ny teammedlem.
Vi är ett glatt gäng och för oss är det viktigt att vara professionella i vår yrkesutövning men samtidigt ha det roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är på 30-40 timmar i veckan och innebär sedvanlig tandsköterskeuppgifter som patientomhändertagande, assistans, sterilarbete, administrativt arbete självständigt samt i samarbete med oss övriga.
Vi vill gärna att du har vana att ta undersöknings röntgen, panorama röntgen (OPG) samt lägga lokal anestesi.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansöknings tidens utgång.
Du som söker tjänsten sänder sedvanligt CV till oss.
Namn, befattning, telefonnummer på referens som du önskar att vi tar kontakt med.
Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha en svensk tandsköterskeexamen och gärna några års erfarenhet av att ha arbetat som tandsköterska.
Du ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal som skrift.
Du ska ha god datorvana.
Vi arbetar i journalsystemet Frenda

Personliga egenskaper
Du är ödmjuk, lugn, omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i focus.
Du har god klinisk förståelse, bra samarbetsförmåga och trivs med omväxlande arbetsuppgifter.
Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Maj 25    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Tandläkare Monica Högstadius
Tandsköterska sökes på deltid till en flertandläkarmottagning i Sollentuna.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt med patient-kontakter, kallelser och tidboksplanering

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha om-växlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Arbetsledare till Folktandvården Sollentuna

Ansök    Jan 18    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ta nästa steg i din karriär? Och utvecklas i en ledarroll på en professionell och trygg arbetsplats? Sök då till oss i Sollentuna! Hos oss får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor i fina lokaler. Bli en del av oss du också! Kliniken i Sollentuna erbjuder dig Som arbetsledare hos oss kommer vi ge dig en utvecklande och trevlig arbetsplats som är centralt belägen i Sollentuna med närhet till både bussar och pendeltåg. Vi är stor arbetsplats... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär? Och utvecklas i en ledarroll på en professionell och trygg arbetsplats? Sök då till oss i Sollentuna! Hos oss får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor i fina lokaler.

Bli en del av oss du också!

Kliniken i Sollentuna erbjuder dig
Som arbetsledare hos oss kommer vi ge dig en utvecklande och trevlig arbetsplats som är centralt belägen i Sollentuna med närhet till både bussar och pendeltåg. Vi är stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och proffsiga medarbetare som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi delar även arbetsplats med specialistkliniker inom ortodonti och pedodonti vilket är en stor tillgång i vår vardag.

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete, som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Ditt uppdrags tyngdpunkt är dock främst på det operativa arbetet, eftersom du leder den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Vilket bland annat handlar om att utforma medarbetarnas scheman och att ta ansvar för PA-systemet. Du kommer att få ta ett stort ansvar för att kliniken drivs på ett effektivt sätt och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare.

Tillsammans med klinikchefen är du den sammanhållande länken på kliniken i Sollentuna och mellan Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad och har du erfarenhet av att tidigare ha arbetat som arbetsledare är det meriterande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift, samt god kunskap i Officepaketet. Ditt arbetssätt präglas av ett tydligt lösningsfokuserat och strukturerat arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system, samt från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och hos oss får du också tillgång till en god struktur. Dessutom kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största tandvårdsnätverk.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 10 februari -2022. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna klinikchef; Carolin Frid, [email protected], tel. 070-737 39 33

Du får även gärna kontakta någon av våra rekryterare;
Hanna Nörgaard, [email protected] tel. 08-123 166 51 eller 
Amanda Gustafsson, [email protected] tel.08-123 166 59

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska/receptionist till Folktandvården i Sollentuna

Ansök    Jan 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Ta chansen att arbeta i receptionen på vår klinik i Sollentuna! Ditt uppdrag Nu har du möjligheten, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för våra kunder som behöver få tandvård på kliniken. I din receptionsroll är du våra kunders första kontakt med kliniken och därför motiveras du av att hålla högsta servicenivå gentemot våra patienter. Utöver det dagliga arbetet i receptionen kommer du även att ha tid avsatt för klinikadministrativa ansvarsområde... Visa mer
Ta chansen att arbeta i receptionen på vår klinik i Sollentuna!

Ditt uppdrag
Nu har du möjligheten, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för våra kunder som behöver få tandvård på kliniken. I din receptionsroll är du våra kunders första kontakt med kliniken och därför motiveras du av att hålla högsta servicenivå gentemot våra patienter. Utöver det dagliga arbetet i receptionen kommer du även att ha tid avsatt för klinikadministrativa ansvarsområden, vid behov avlastar du även med assistens åt våra tandläkare. Du hanterar kundkontakter och betalningar i vår reception och telefon samt andra administrativa arbetsuppgifter hanterar du back office, för att vi på så sätt vill nå den bästa möjliga kundupplevelsen. 
Vad behöver du för att lyckas 
Vi söker dig som är tandsköterskeutbildad och som har en starkt utvecklad servicekänsla, är lösningsorienterad och tycker om att arbeta med varierande uppgifter. Erfarenhet från receptionsarbete är meriterande. Du har dessutom en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
När du blir en av oss
Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och god struktur. Du kommer att kunna ta dig enkelt till vår stora och fina klinik, eftersom den ligger i Sollentuna Centrum i direkt anslutning till bussar och pendeltågsstation. I våra renoverade lokaler finns15 behandlingsrum för allmäntandvård. Dessutom delar vi lokaler med Sollentuna ortodonti och pedodonti. Du kommer att få arbeta tillsammans med 40 härliga och kompetenta medarbetare.  

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och brev i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 31 januari-2021 .Tjänsten är tillsvidare och provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan då tillsättas före sista ansökningsdag.  

Är du intresserad?  
Kontakta gärna arbetsledare Lisbeth Sellfors, tel. 08-123 159 26 eller klinikchefSilvio Kosovic, tel. 08- 123 162 50.
Facklig kontaktperson för Vision är Soheila Mellat, tel. 08-123 166 96. Visa mindre

Arbetsledare till Folktandvården Rotebro

Ansök    Jan 29    Folktandvården    Tandsköterska
Är du vår blivande Arbetsledare? Kliniken i Rotebro erbjuder En trevlig arbetsplats och ett brett spektra av arbetsuppgifter. Du ingår i klinikledningen och i samarbete med klinikchefen planerar och leder du det dagliga arbetet på kliniken. Tyngdpunkten av arbetsledarens uppgifter är operativa i den dagliga verksamheten såsom att administrera vår personal och verksamhet. Du utgör tillsammans med klinikchefen den sammanhållande länken på kliniken i Rotebro... Visa mer
Är du vår blivande Arbetsledare?

Kliniken i Rotebro erbjuder
En trevlig arbetsplats och ett brett spektra av arbetsuppgifter. Du ingår i klinikledningen och i samarbete med klinikchefen planerar och leder du det dagliga arbetet på kliniken. Tyngdpunkten av arbetsledarens uppgifter är operativa i den dagliga verksamheten såsom att administrera vår personal och verksamhet. Du utgör tillsammans med klinikchefen den sammanhållande länken på kliniken i Rotebro och mellan Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm. I Rotebro har vi 8 behandlingsrum och här arbetar 2 tandhygienister,10 tandsköterskor och 6 tandläkare. Kliniken ligger i nära anslutning till buss- och pendeltågsstationen i Rotebro. 
Vi söker  
dig som är tandvårdsutbildad. Du är drivande och lösningsorienterad och har en förmåga att se helheten. Du arbetar utifrån våra riktlinjer för en effektiv och lönsam verksamhet med nöjda kunder och motiverade medarbetare. Du bör ha erfarenhet av ledande arbetsroll, dock är det inget krav. Det är meriterande att du har erfarenhet av journalsystemet T4. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i Folktandvårdens kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.  
Tjänsten är  
ett uppdrag på heltid med en tillsvidareanställning i grundprofessionen. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.  
Är du intresserad?  
då är du välkommen att kontakta klinikchef Cecilia Tegnesjö tel. 070-090 84 38. Fackliga kontaktpersoner: TT: Ulrika Rebhan tel. 08-123 152 32, Vision: Soheila Mellat 08-123 152 36, SRAT: Helen Ahlgren tel. 08-123 169 80.
Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020. Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården i Sollentuna

Ansök    Okt 2    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterskor till Sollentuna. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varie... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterskor till Sollentuna. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vår klinik ligger i Sollentuna Centrum, i direkt anslutning till bussar och pendeltågsstation. Vi är en nischklinik som har målsättning att ha nischteam inom alla områden. Hos oss finns det 15 behandlingsrum för allmän- och nischtandvård.
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och du kan både ha en god erfarenhet och vara nyexaminerad. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.
Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Om du är nyexaminerad, har du tillgång till professionella och kompetenta handledare.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur.
Välkommen med din ansökan senast 21 oktober-2020. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Silvio Kosovic, klinikchef, tel. 08- 123 162 50 eller Lisbeth Sellfors, arbetsledare,tel. 08-123 159 26.
Facklig kontaktperson, Soheila Mellat,Vision, tel. 08-123 166 96. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sollentuna

Ansök    Okt 29    Folktandvården    Tandsköterska
I Sollentuna Centrum i direkt anslutning till bussar och pendeltågsstation ligger vår fina klinik. I renoverade lokaler finns vi med 15 behandlingsrum för allmän- och nischtandvård. Vi delar även lokaler med Sollentuna ortodonti och pedodonti. På allmäntandvården arbetar idag 45 mycket trevliga och kompetenta medarbetare.   Vi erbjuder  om du vill bli en av oss, en trygg arbetsplats med mycket hög kompetens. Vi är en nischklinik som har målsättning att... Visa mer
I Sollentuna Centrum i direkt anslutning till bussar och pendeltågsstation ligger vår fina klinik. I renoverade lokaler finns vi med 15 behandlingsrum för allmän- och nischtandvård. Vi delar även lokaler med Sollentuna ortodonti och pedodonti. På allmäntandvården arbetar idag 45 mycket trevliga och kompetenta medarbetare.  

Vi erbjuder 
om du vill bli en av oss, en trygg arbetsplats med mycket hög kompetens. Vi är en nischklinik som har målsättning att ha nischteam inom alla områden. Hos oss är kunden i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose våra kunders tandvårdsbehov inom kliniken. Hos oss får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens tillsammans med glada och trevliga medarbetare.  

Vi söker   
dig som är utbildad tandsköterska och som sätter kunden i fokus, tycker om att ge service och ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling. Våra kärnvärden Kompetens, Kvalitet och Trygghet stämmer väl överens med dig. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Tjänsten är   
en tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Är du intresserad?  
Kontakta gärna klinikchef Silvio Kosovic, tel. 08- 123 162 50 eller arbetsledare Lisbeth Sellfors, tel. 08-123 159 26. Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat tel. 08-123 166 96.  

Välkommen med din ansökan senast den 24 november 2019. Visa mindre

Receptionist sökes till Tandgården - Sollentuna

Ansök    Jun 13    Tandgården    Tandsköterska
Välkommen hem till rätt sida om Stockholm.Tandgården är en hemtrevlig klinik i fint hus inom PTJ. Tjänstens arbetstid är 80-100 ?t här är vad vi söker i nästa medarbetare:En medarbetare som trivs allra bäst i receptionenEn varm person som har lysande kommunikativ förmåga och gillar telefonen.Tandvårdskunskaper ser vi som en klar meritVänta inte med att anmäla ditt intresse - intervjuerna kommer att ske löpande. Kontakta Åsa Lindgren Dental Business Group (... Visa mer
Välkommen hem till rätt sida om Stockholm.Tandgården är en hemtrevlig klinik i fint hus inom PTJ. Tjänstens arbetstid är 80-100 ?t här är vad vi söker i nästa medarbetare:En medarbetare som trivs allra bäst i receptionenEn varm person som har lysande kommunikativ förmåga och gillar telefonen.Tandvårdskunskaper ser vi som en klar meritVänta inte med att anmäla ditt intresse - intervjuerna kommer att ske löpande. Kontakta Åsa Lindgren Dental Business Group (som tar hand om denna rekrytering för vår räkning) för minsta undran.Välkommen till oss på Tandgården Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Rotebro

Ansök    Sep 24    Folktandvården    Tandsköterska
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. Här i Rotebro arbetar idag 7 tandläkare, 2 tandhygienister samt 8 tandsköterskor. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som tandsköterska tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam.   Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklings... Visa mer
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. Här i Rotebro arbetar idag 7 tandläkare, 2 tandhygienister samt 8 tandsköterskor. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som tandsköterska tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam.   Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Hos oss är kunden i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose våra kunders tandvårdsbehov.     Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi är både intresserad av dig som är i början av karriären eller dig som har mångårig erfarenhet. Det viktiga är att du sätter kunden i fokus, ger god service, ansvarstagande och har ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling där våra kärnvärden är: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid med tillträde enligt överenskommelse.  Provanställning kan förekomma.    Är du intresserad? Kontakta gärna arbetsledare Iris Sörberg, 08-123 160 87, [email protected]. Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat, tel 08-123 166 96.

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-18. Visa mindre