Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Sollentuna

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Laboratorieassistent till ALS Sollentuna

ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudi... Visa mer
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudier, valideringar, omgivningshygien samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se

Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorieassistent med stort fokus på produktion av substrat och media.
Om tjänsten
Laboratoriets tillgång till substrat och media är en viktig roll som får hela verksamheten att fungera. Arbetet innefattar produktion, kontroll och planeringen av denna produktion. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, teknisk utrustning, och kemikalier.
Utöver detta innefattar tjänsten även assisterande arbete vid disk och städ samt registrering av inkommande prover.
Egenskaper
Vi söker primärt dig som har naturvetenskaplig bakgrund. Erfarenhet av mikrobiologiskt arbete i laboratoriemiljö är meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.
För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med dina kollegor på laboratoriet.
ALS erbjuder
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla ansökningar löpande.


Intresserad?
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till oss senast den 16 maj 2024 till [email protected]
Ange referens Lab.assistent Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta
Albina Bakeeva, Laboratory manager
08-29 79 00, [email protected]
Mattias Wilhelmsson, Site manager, Sollentuna
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Naturvårdare

Ansök    Maj 17    Sollentuna kommun    Naturvårdsingenjör
Vi söker erfaren naturvårdare till vår park- och naturgrupp på samhällsbyggnadsavdelningen. Naturvårdens övergripande strategiska uppdrag är att arbeta långsiktigt för att förvalta, utveckla och tillgängliggöra naturen i Sollentuna. Genom fysiskt arbete och strategisk planering göra naturen synlig, främja friluftslivet i naturen för boende i Sollentuna samt arbeta för att förbättra den biologiska mångfalden. Uppdraget omfattar i stort skötseln av fyra n... Visa mer
Vi söker erfaren naturvårdare till vår park- och naturgrupp på samhällsbyggnadsavdelningen.

Naturvårdens övergripande strategiska uppdrag är att arbeta långsiktigt för att förvalta, utveckla och tillgängliggöra naturen i Sollentuna. Genom fysiskt arbete och strategisk planering göra naturen synlig, främja friluftslivet i naturen för boende i Sollentuna samt arbeta för att förbättra den biologiska mångfalden. Uppdraget omfattar i stort skötseln av fyra naturreservat, övrig naturmark och kulturmiljöer inom kommunen samt fornlämningar. Verksamheten omfattar också skötsel i form av betesdjur (kor) samt användningen av brukshästar. Naturvården arbetar samtidigt som egen utförarenhet för mindre drift- och underhållsuppdrag från gatu- och trafikgrupp.

Som landskapsvårdare är man en del av utförarorganisationen och arbetar både med att planlägga arbetet på kort- och lång sikt samt genomföra det praktiskt i fält. Som landskapsvårdare kommer du att vara del av en arbetsgrupp som utgår från våra lokaler på Väsby gård. Rollen kräver stor förmåga att kunna planera och dokumentera arbetet där du förväntas utföra dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du bör trivas med att arbeta med flera frågor parallellt och kan säkerställa framdrift i verksamhetsfrågor.

Arbetets inriktning är till största delen praktisk och innebär att arbeta på flera naturreservat och i naturmark inom hela kommunen med skötsel av natur som är viktig för den biologiska mångfalden, kulturmiljön och friluftslivet. Du kommer även att utföra uppgifter åt de andra verksamheterna inom Driftenheten, vilket innebär mindre drift- och underhållsarbeten på park- och gatumark samt inom trafikområdet.

Arbetsuppgifter som ingår:

- Genomföra, planera samt verkställa alla arbeten vad avser skötsel av kommunens naturreservat, tätortsnära naturområden samt fornlämningsområden.
- Genomföra arbetet med den dagliga driften inom uppdraget i samarbete med medarbetare och upphandlade leverantörer.
- Utföra trädvård. 
- Genomföra reparations- och servicearbeten av anläggningar, redskap. 
- Vegetationsskötsel. 
- Stödja, utbilda och hålla enklare kurser inom verksamhetsområdet till studenter, sommarjobbare och timanställda. 
- Ge service till medborgare, besökare, föreningar och arrendatorer genom att arbeta med felanmälan, synpunktshantering, kundkontakter samt olika former av myndighetsutövning.
- Självständigt svara på medborgarärenden på ett snabbt, trevligt och sakligt sätt. 
- Samarbeta med alla kollegor och intressenter inom samhällsbyggnadsprocessen och verkar för en god kommunikation och transparent dialog med Sollentunabor, kommunkoncernen, näringsliv och andra myndigheter.
- Kontinuerlig verksamhetsutveckling och uppföljning av verksamheten. Aktivt deltagande i enhetsmöten, APT och motsvarande.
- Viss ekonomisk planering inom arbetsområdet. 
- Information och service, skyltning av fornlämningar, rastplatser och vandringsleder. 
- Delta som en aktiv del i kommunens krisberedskap i enlighet kommunens jour- och krisplan. 
- Ta fram mindre direktupphandlingar och uppföljning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevanta områden inom natur och skogsvård eller motsvarande kompetenser och erfarenheter som bedöms som likvärdig, till exempel biologisk geovetenskaplig utbildning eller kulturlandskapsvårdare. Du behöver god fysik, B-körkort, vana att hantera och köra arbetsfordon och redskap kopplade till naturvård, erfarenhet av motormanuella arbeten samt körkort för motorsåg och röjsåg, samt av praktiskt skog- eller naturvårdsarbete och god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du också har:

- Arbetat med betesdjur eller hästar i samband med naturvård
- Erfarenhet av användningen av kulturhistorisk maskinpark och arbetsredskap inom natur och kulturmiljöer
- Erfarenhet av kulturreservat och fornlämningar
- Erfarenhet av arboristarbete, träd- eller precisionsfällning
- BE-körkort, C-Körkort eller körkort för 4-hjulsfordon för terräng
- Röjsågskort RB
- Motorsågskörkort med C behörighet
- Arboristutbildning
- Arbetat inom en kommunal organisation

Detta är en tjänst som innebär både självständigt arbete men också tillsammans med andra. Du behöver vara pedagogisk, tydlig, strukturerad och serviceinriktad. Vårt arbete är viktigt och många är intresserade av vad vi gör vilket innebär att vi behöver kunna förmedla det på ett bra sätt. 

Vi erbjuder
Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer i Sollentuna, en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, stadsdelscentrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar.

Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar med samhällsplanering, miljö- och
klimatarbete, bygglov och tillsyn, mät- och kartuppdrag, utbyggnad av allmän plats samt drift och
förvaltning av gator, parker och naturområden.

Vi har en modern syn på våra medarbetare och du får ett stort ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna ha ett hållbart arbetsliv, bland annat att kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi tillämpar flextid och erbjuder
distansarbetsmöjligheter, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun!

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Livsmedelsinspektör, vikariat

Avdelningen för miljö- och hälsoskydd söker en livsmedelsinspektör för vikariat till och med 31 december 2024. Livsmedelsgruppen står inför stora utmaningar då alla verksamheter omklassas under 2024 samtidigt som det löpande arbetet ska fortgå. Gruppen tillhör i stort kommunledningskontoret och rapporterar till Miljö- och klimatnämnden. I rollen som livsmedelsinspektör ansvarar du för kontroller enligt livsmedelslagen enligt enhetens tillsynsplan. Du h... Visa mer
Avdelningen för miljö- och hälsoskydd söker en livsmedelsinspektör för vikariat till och med 31 december 2024.

Livsmedelsgruppen står inför stora utmaningar då alla verksamheter omklassas under 2024 samtidigt som det löpande arbetet ska fortgå. Gruppen tillhör i stort kommunledningskontoret och rapporterar till Miljö- och klimatnämnden.

I rollen som livsmedelsinspektör ansvarar du för kontroller enligt livsmedelslagen enligt enhetens tillsynsplan. Du handlägger även anmälningsärenden, klagomålsärenden, RASFF och misstänkta matförgiftningsärenden.

Du kommer att arbeta i ett engagerat team med kontroll av verksamheter som restauranger, butiker, caféer, skolor, äldreomsorg med mera. Det dagliga arbetet innehåller planering, inspektioner, rapportering och uppföljning. En viktig del av arbetet är rådgivning och information eftersom det hjälper våra verksamhetsutövare att göra rätt. God kompetens, bra bemötande, god service och vägledning är viktiga grunder i verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleutbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör, livsmedelsingenjör eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Sollentuna kommun har goda kommunala medel, men verksamheterna är så utspridda så det krävs att du har B-körkort. Gedigna kunskaper om livsmedelslagstiftningen och några års arbete med livsmedelskontroll är starkt meriterande, men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka. Erfarenhet av arbete inom livsmedelsbranschen, kunskaper i förvaltningslag, kommunallag och offentlighet- och sekretesslag är också meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen som livsmedelsinspektör behöver du vara strukturerad och gilla att arbeta självständigt, men samtidigt ha lätt för att samarbeta vid behov. Du behöver ha mycket god förmåga att kommunicera och vara lyhört. Goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder
Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott miljö- och hälsoskydd för Sollentunas
invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat miljöbalken. Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelade i två enheter, enheten för hälsoskydd och livsmedel samt enheten för miljöskydd.  Vi samlar många kompetenser hos oss och vi är ungefär 30 medarbetare i olika roller. Vi har ett starkt utvecklingsfokus med ett öppet samarbetsklimat och bra teamwork. 

Miljö- och hälsoskyddsavdelningen är integrerade i kommunens utredningsarbete och vi deltar aktivt i många olika projekt med olika delar av organisationen. Vi vill att våra medarbetare ska kunna ha ett hållbart arbetsliv, bland annat att kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi tillämpar flextid och erbjuder distansarbetsmöjligheter, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling. https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobba-hos-oss/formaner/
Tjänsten är placerad i nyrenoverade lokaler i Turebergshuset som ligger centralt i Sollentuna centrum. Hit är det är lätt att ta sig med allmänna kommunikationer. 

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Laboratorieassistent till ALS Sollentuna

ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudi... Visa mer
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudier, valideringar, omgivningshygien samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se

ALS Sollentuna söker en laboratorieassistent till vårt laboratorium.


Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorieassistent med stort fokus på produktion av substrat och media.
Om tjänsten
Laboratoriets tillgång till substrat och media är en viktig roll som får hela verksamheten att fungera. Arbetet innefattar produktion, kontroll och planeringen av denna produktion. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, teknisk utrustning, och kemikalier.
Utöver detta innefattar tjänsten även assisterande arbete vid disk och städ samt registrering av inkommande prover.
Egenskaper
Vi söker primärt dig som har naturvetenskaplig bakgrund. Erfarenhet av mikrobiologiskt arbete i laboratoriemiljö är meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.
För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med dina kollegor på laboratoriet.
ALS erbjuder
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla ansökningar löpande.
Intresserad?
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till oss senast den 22 dec 2023 till [email protected]
Ange referens Lab.assistent Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta
Mattias Wilhelmsson, Site manager, Sollentuna 08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Laboratorietekniker till ALS Sollentuna

Ansök    Apr 10    Als Scandinavia AB    Molekylärbiolog
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudi... Visa mer
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudier, valideringar, omgivningshygien samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se

ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker med mikrobiologisk utbildning
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorietekniker till vårt mikrobiologiska laboratorium, tjänsten innebär både laborativt arbete samt administrativt i form av granskning och rapportering av resultat.


Om tjänsten
Tjänsten omfattar primärt laborativt arbete med mikrobiologiska analyser av läkemedel och medicinsk utrustning samt granskning och rapportering av resultat.
Egenskaper
Vi söker primärt dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av mikrobiologiskt arbete i laboratoriemiljö. Erfarenhet av totalantalbestämning, tester för specifika mikroorganismer, sterilkontroll, endotoxinanalys, osv.
Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med dina kollegor på laboratoriet.
ALS erbjuder
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla ansökningar löpande.


Intresserad?
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till oss senast den 30 april 2024 till [email protected]
Ange referens Laboratorietekniker Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta
Albina Bakeeva, Laboratory manager
08-29 79 00, [email protected]
Mattias Wilhelmsson, Site manager, Sollentuna
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Metodansvarig Biomedicinsk analytiker till spirometrisektionen

Sollentuna Fysiologklinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Vi Söker Metodansvarig Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi till spiromet... Visa mer
Sollentuna Fysiologklinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Vi Söker
Metodansvarig Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi till spirometrisektionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare metodansvar.
Krav
Att du har jobbat som Biomedicinsk analytiker i 4 år
Meriterande
Erfarenhet av tidigare metodansvar
Erfarenhet av Ekokardiografi och / eller utvärdering av långtids EKGVi erbjuder
God möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
CV
Personligt brev Visa mindre

Metodansvarig Biomedicinsk analytiker till spirometrisektionen

Sollentuna Fysiologklinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Vi Söker Metodansvarig Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi till spiromet... Visa mer
Sollentuna Fysiologklinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Vi Söker
Metodansvarig Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi till spirometrisektionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare metodansvar.
Krav
Att du har jobbat som Biomedicinsk analytiker i 4 år
Meriterande
Erfarenhet av tidigare metodansvar
Erfarenhet av Ekokardiografi och / eller utvärdering av långtids EKGVi erbjuder
God möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
CV
Personligt brev Visa mindre

Driven Kvalitetsansvarig till ALS Sollentuna

Ansök    Sep 25    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med s... Visa mer
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
Vi söker en driven kvalitetsansvarig till vår verksamhet i Sollentuna


I rollen som kvalitetsansvarig, har du ansvaret för att utveckla och driva kvalitetsarbetet och kvalitetsledningssystemet, enligt ISO17025 samt EU GMP.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
Utveckla och leda kvalitetsarbetet
Säkerställa och utveckla kvalitetssystemet och arbetssätt inom organisationen
Skriva, granska och godkänna kvalitetsstyrande dokument
Återkoppla resultat och avvikelser relaterat till kvalitetsmål
Ansvara för myndighets- och kundkontakter vid inspektioner och revisioner
Ansvara för hantering av avvikelser, ändringar samt uppföljning och rapportering av reklamationer, samt löpande förbättringsarbete
Driva grundorsaksanalyser och riskanalyser
Förbereda och genomföra ledningens genomgång
Ansvara för att kvalitetssäkra interna kvalificeringar/valideringar av utrustning
Utbilda, informera och uppdatera alla medarbetare gällande kvalitetsledningssystemet samt informera om uppdaterade dokument och rutiner.
Godkänna/underkänna utförda test för frisläppande av media, mikroorganismer, reagens osv.

Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig akademisk utbildning, och gärna erfarenhet från kontraktslaboratorium eller mikrobiologi.
Du bör ha dokumenterad erfarenhet och gedigna kunskaper inom kvalitetssäkring enligt ISO-standard och arbetat med GMP tidigare. Vana att hantera och driva förändringsarbete. Ledarskapserfarenhet är önskvärd.
För att lyckas i rollen som kvalitetsansvarig är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad. Arbetet innebär varierande frågeställningar, vilket innebär att du självständigt ska kunna planera och prioritera ditt arbete.
Du ska ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd på din omgivning. Eftersom arbetet kräver interaktion med många olika personer krävs det att du är pedagogisk, kommunikativ och har god social förmåga.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Ansökan:
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 15 oktober 2023 till [email protected]
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.

Ange referens Kvalitetsansvarig Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Marina Lundin, Quality Manager
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker med mikrobiologisk utbildning

Ansök    Sep 8    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se


ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker med mikrobiologisk utbildning


Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorietekniker till vårt mikrobiologiska laboratorium, tjänsten innebär både laborativt arbete samt administrativt i form av granskning och rapportering av resultat.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar primärt laborativt arbete med mikrobiologiska analyser av läkemedel och medical device samt granskning och rapportering av resultat.
Egenskaper:
Vi söker primärt dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av mikrobiologiskt arbete i laboratoriemiljö. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med dina kollegor på laboratoriet.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är avslutad.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 september 2023, till
[email protected]
Ange referens Laboratorietekniker Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Dayana Ode, Laboratory manager ALS Mikrolab.
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Pharma

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom Bygg och projektledning samt pharma. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågnin... Visa mer
Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom Bygg och projektledning samt pharma. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågningar inför olika typer av uppdrag. För att kunna möjliggöra vår fortsatta tillväxt och strävan efter att bli bättre, söker vi nu dig som vill vara en del av en prestigelös och familjär arbetskultur.

 

Vem är du?

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom läkemedelsindustrin med fokus på Scientific Affairs (RA, QA, PV etcetera).

Vi värdesätter högt vikten av att du har förmågan att arbeta disciplinerat genom att planera och utföra arbetet som förväntas samt kunna arbeta tvärfunktionellt. Nyfikenhet och viljan att utvecklas värderas lika högt som att vara en lagspelare, där samarbete sinsemellan är en viktig pusselbit i ett projekt. 

 

Vi söker dig som:  

Besitter minst en kandidatexamen inom relevant område.
Besitter minst 5-7 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och/eller andra områden inom Life Science
Besitter en djup kunskap inom GMP – Good Manufacturing Practice
Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
 

Det är meriterande om du:  

Innehar B-körkort
 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning 

 

Vi erbjuder dig:  

En trygg anställning där du har en engagerad konsultchef, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm. Vi satsar även mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukostar, julmiddagar och konferenser. 

 

Ansökan?  
Intervjuer och urval sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsult-/rekryteringschef, Paola Bustos, på 08 - 108 014. Sista ansökningsdag är 2023-09-22. Ansökan kan också skickas till? [email protected] Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Vi söker två miljö- och hälsoskyddsinspektörer till vår miljöskyddsenhet. Med ett det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda. Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för mi... Visa mer
Vi söker två miljö- och hälsoskyddsinspektörer till vår miljöskyddsenhet.

Med ett det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda. Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott miljö- och hälsoskydd för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat miljöbalken. Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelade i två enheter, enheten för hälsoskydd och livsmedel samt enheten för miljöskydd. Vi söker nu 2 miljö- och hälsoskyddsinspektörer till miljöskyddsenheten. Vi sitter i riktigt moderna och fräscha lokaler (nya Turebergshuset) mitt i Sollentuna centrum och det finns även frikostiga möjligheter till distansarbete. 

Arbetsuppgifter
Som miljö- och hälsoskyddsinspektör på miljöskyddsenheten har du en viktig funktion och bedriver tillsyn på miljöfarliga verksamheter av olika slag både enskilt och i samarbete med andra. Tillsammans med engagerade och kunniga kollegor blir du en viktig medspelare i vårt lag som präglas av en god stämning och framåtanda. Den bredd som finns att hantera i vår tillsyn ger dig fantastiska möjligheter till variation och utveckling. Vi vill ta tillvara på dina erfarenheter, kunskaper och förmågor på bästa möjliga sätt.

Tjänsten innebär tillsyn av olika miljöfarliga verksamheter så som t.ex. fordonsverkstäder, drivmedelsstationer, fordonstvättar med mera. Även tillsyn inom VA och små avlopp kan bli aktuellt. Parallellt med det även handläggning av inkommande ärenden så som värmepumpar och köldmedia-rapporter samt olika typer av klagomål.  Då vi inför varje år tillsynsplanerar tillsammans finns många möjligheter att arbeta med och utvecklas inom flera andra tillsynsområden på enheten där din kunskap, vilja och förmåga tas tillvara. 

Vi jobbar systematiskt med tillsynen och du kommer tillsammans med andra att delta aktivt i planering, genomförande och uppföljning av olika tillsynsinsatser. Därutöver hanteras olika inkommande ärenden löpande. Även samverkan med andra enheter på avdelningen samt med andra kommuner och myndigheter vid behov. Du verkar för en tillsyn som kännetecknas av hög service och god kvalitét samt ett gott bemötande utan att göra avkall på myndighetsrollen som ibland innebär att fatta tuffa beslut i komplicerade ärenden. Vi arbetar i ärendesystemet Castor.  

Kvalifikationer
Du ska i grunden ha naturvetenskaplig examen från högskola/universitet eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha minst ett års erfarenhet av att jobba som miljö- och hälsoskyddsinspektör med tillsyn av miljöfarliga verksamheter.

Du är en person som tar ansvar för dina uppgifter och agerar effektivt med ett inre driv och en struktur som gör att du kan hantera flera olika ärenden (planerar, påbörjar och slutför dina åtaganden inom förväntad tid) utan att det sker på bekostnad av kvalitét i resultaten.

Du behöver kunna göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa krav, vara tydlig samt beslutsför i rollen som myndighetsutövare. I din roll är det också viktigt att du kan arbeta bra både självständigt och i grupp samt att vara flexibel med förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga att kommunicera på svenska både muntligt och skriftligt samt genom att vara en god lyssnare. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Övrigt
Vi kommer att göra bakgrundskontroll på slutkandidater.

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Vi söker två miljö- och hälsoskyddsinspektörer till vår miljöskyddsenhet. Med ett det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda. Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för mi... Visa mer
Vi söker två miljö- och hälsoskyddsinspektörer till vår miljöskyddsenhet.

Med ett det övergripande målet att vara en attraktiv och effektiv organisation har Sollentuna kommun höga ambitioner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och förtroendevalda. Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott miljö- och hälsoskydd för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat miljöbalken. Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelade i två enheter, enheten för hälsoskydd och livsmedel samt enheten för miljöskydd. Vi söker nu 2 miljö- och hälsoskyddsinspektörer till miljöskyddsenheten. 

Arbetsuppgifter
Som miljö- och hälsoskyddsinspektör på miljöskyddsenheten har du en viktig funktion och bedriver tillsyn på miljöfarliga verksamheter av olika slag både enskilt och i samarbete med andra. Tillsammans med engagerade och kunniga kollegor blir du en viktig medspelare i vårt lag som präglas av en god stämning och framåtanda. Den bredd som finns att hantera i vår tillsyn ger dig fantastiska möjligheter till variation och utveckling. Vi vill ta tillvara på dina erfarenheter, kunskaper och förmågor på bästa möjliga sätt.

Tjänsten innebär tillsyn av olika miljöfarliga verksamheter så som t.ex. fordonsverkstäder, drivmedelsstationer, fordonstvättar med mera. Även tillsyn inom VA och små avlopp kan bli aktuellt. Parallellt med det även handläggning av inkommande ärenden så som värmepumpar och köldmedia-rapporter samt olika typer av klagomål.  Då vi inför varje år tillsynsplanerar tillsammans finns många möjligheter att arbeta med och utvecklas inom flera andra tillsynsområden på enheten där din kunskap, vilja och förmåga tas tillvara. 

Vi jobbar systematiskt med tillsynen och du kommer tillsammans med andra att delta aktivt i planering, genomförande och uppföljning av olika tillsynsinsatser. Därutöver hanteras olika inkommande ärenden löpande. Även samverkan med andra enheter på avdelningen samt med andra kommuner och myndigheter vid behov. Du verkar för en tillsyn som kännetecknas av hög service och god kvalitét samt ett gott bemötande utan att göra avkall på myndighetsrollen som ibland innebär att fatta tuffa beslut i komplicerade ärenden. Vi arbetar i ärendesystemet Castor.  

Kvalifikationer
Du ska i grunden ha naturvetenskaplig examen från högskola/universitet eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha minst ett års erfarenhet av att jobba som miljö- och hälsoskyddsinspektör med tillsyn av miljöfarliga verksamheter.

Du är en person som tar ansvar för dina uppgifter och agerar effektivt med ett inre driv och en struktur som gör att du kan hantera flera olika ärenden (planerar, påbörjar och slutför dina åtaganden inom förväntad tid) utan att det sker på bekostnad av kvalitét i resultaten.

Du behöver kunna göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa krav, vara tydlig samt beslutsför i rollen som myndighetsutövare. I din roll är det också viktigt att du kan arbeta bra både självständigt och i grupp samt att vara flexibel med förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga att kommunicera på svenska både muntligt och skriftligt samt genom att vara en god lyssnare. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder möjligheter till distansarbete, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling. Vi sitter i moderna och fräscha lokaler (nya Turebergshuset) mitt i Sollentuna centrum 

Övrigt
Vi kommer att göra bakgrundskontroll på slutkandidater.

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Specialist Notification & Export

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.Vi ser ökade miljö och kvalitetskrav gällande export... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.Vi ser ökade miljö och kvalitetskrav gällande export och import av avfall och söker nu en Specialist på avfallsexport för att förstärka Quality & Environment funktionen i Recyclables. Recyclables jobbar för Ragn-Sells Group med att hitta återvinningslösningar för avfall som samlas på våra olika anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Estland, samt från andra återvinningsföretag. 

Vi erbjuder dig


• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig och utvecklande arbetsplats med bra och kunniga kollegor
• Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
• Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi

Arbetsuppgifter

Som specialist på avfallsexport kommer du att arbeta med exporttillstånd och de arbetsuppgifter som tillhör notifikationshanteringen. Du kommer även att svara på frågor gällande exportbestämmelser och klassificering, ha dialog med myndigheterna i de olika länderna samt koordinera notifikationsprocesser med vår sälj- och logistikavdelning, produktionsanläggning och våra nedströmskunder. Du deltar aktivt i utvecklings- och förbättringsarbetet och är delaktig i det administrativa arbetet kring gränsöverskridande transporter, utbildning och kommunikation gällande bilaga VII och dokumenthantering.

Din Profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning på export eller klassificering alternativt annan kompetens vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av avfallsexportförordningen och notifikationer. Du är strukturerad och har en vilja att lära. Det är meriterande om du är en duktig kommunikatör och har erfarenhet från att hålla i kurser och utbildningar.  

Du har goda kunskaper i Office-paketet och är en van administratör. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, det är meriterade om du även kan tyska, norska och/eller danska. Det förutsätts att du är intresserad av hållbarhet, avfall och miljö. 

För vem passar den här tjänsten?

För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har lätt för att knyta kontakter och trivs med att arbeta i team. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig.

Tjänsten är tillsvidare och omfattar heltid.

Ragn-Sells tillämpar provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på Ansök där du registrerar ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är den 7 augusti 2023. Observera att urval sker löpande var vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. 

Vid frågor - kontakta Quality and Environmental Manager Magdalena Kwarta på [email protected].

Välkommen med din ansökan! 

 

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK. Visa mindre

BioVet AB söker Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare till vikariat

Ansök    Maj 17    Bio Vet AB    Biomedicinsk analytiker
Verksamhetsbeskrivning : BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna. Varje år inkommer över 11 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB. Vi finns i Norrvike... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning :
BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna.
Varje år inkommer över 11 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB.
Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågstation). Vi är i dagsläget 12 medarbetare bestående av BMA, Biomedicinare, läkarsekreterare, laboratoriebiträde och veterinärpatologer.
Se gärna vår hemsida; www.biovet.se
Arbetsuppgifter :
Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer huvudsakligen att få arbeta med traditionella histopatologiska tekniker såsom utskärning av formalinfixerat vävnadsmaterial, inbäddning, snittning, färgning och immunohistokemiska färgningar.
Tjänsten gäller ett vikariat i ca 1 år på 100 % dagtid månd-fred, med start 11 september 2023.
Du är välkommen att maila ([email protected]) eller ringa Isabelle Ryman, laboratoriechef (tel 08-626 68 19 kl 08:00-14:00). I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag !
Besök gärna vår hemsida www.biovet.se


Utbildning / Erfarenhet :
Vi söker dig som är färdigutbildad Biomedicinsk analytiker eller Biomedicinare. Det är meriterande om du har erfarenhet från sedvanligt histopatologiskt rutinarbete men inget krav. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad, självständig och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker

Ansök    Mar 21    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se


ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker med mikrobiologisk utbildning
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorietekniker till vårt mikrobiologiska laboratorium, tjänsten innebär både laborativt arbete samt administrativt i form av granskning och rapportering av resultat.


Om tjänsten
Tjänsten omfattar primärt laborativt arbete med mikrobiologiska analyser av läkemedel och medical device samt granskning och rapportering av resultat.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av mikrobiologiskt arbete i laboratoriemiljö. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med dina kollegor på laboratoriet.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 april 2023, till [email protected]
Ange referens Laboratorietekniker Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Fredrik Johansson, General manager EU Pharma ALS.
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till nystartad fysiologklinik i Sollentuna

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller analys av långtids-EKG Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cir... Visa mer
Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet.
Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller analys av långtids-EKG
Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Visa mindre

ALS Sollentuna söker projektansvarig mikrobiolog till vårt laboratorium

Ansök    Jan 23    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se


ALS Sollentuna söker projektansvarig mikrobiolog till vårt laboratorium i Sollentuna.


Vi behöver nu förstärka vårt team med en projektansvarig för mikrobiologiska valideringar till vårt laboratorium, tjänsten har stort fokus på lämplighetstester av läkemedelsprodukter samt framtagning av protokoll och rapport till kund.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar både administrativt arbete samt laborativt arbete med fokus på lämplighetstester och valideringar av kunders läkemedel och medical device innan rutinprovsättning. Teknikerna som används är baserade på farmakopéer och är bland annat totalantalsbestämning, endotoxintester och sterilkontroll.
Tjänsten innefattar även kundkontakter före och efter utfört arbete.
Det laborativa arbetet sker både i allmän labbmiljö och i LAF-bänkar. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, teknisk utrustning, och till viss del kemikalier.
Egenskaper:
Vi söker primärt dig som är mikrobiolog och har erfarenhet av mikrobiologiskt arbete enligt GMP. Det är meriterande om du är bekant med provsättningsteknikerna och har arbetat med dessa praktiskt tidigare.
Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete i ackrediterad verksamhet är önskvärt.
Arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt har förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med dina kollegor på laboratoriet samt kunderna.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan innehållande CV och personligt brev vill vi ha senast den 28 feb 2023, till
[email protected]
Ange referens Mikrobiolog Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Fredrik Johansson, General manager EU Pharma ALS.
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Postdoctoral fellow Computational Science

Ansök    Mar 16    Pfizer AB    Immunolog
Computational Scientist at Pfizer Worldwide Research, Development and Medical The Emerging Science & Innovation unit at Pfizer Worldwide Research, Development and Medical (ES&I, WRDM) is seeking a passionate scientist with strong computational skills for a 2-year project aimed at integrative omics for target discovery in autoimmune disease. In this role you will join an energetic team based in Stockholm at the Hagastaden and Karolinska Institutet campus wi... Visa mer
Computational Scientist at Pfizer Worldwide Research, Development and Medical
The Emerging Science & Innovation unit at Pfizer Worldwide Research, Development and Medical (ES&I, WRDM) is seeking a passionate scientist with strong computational skills for a 2-year project aimed at integrative omics for target discovery in autoimmune disease.
In this role you will join an energetic team based in Stockholm at the Hagastaden and Karolinska Institutet campus with the overarching goal of supporting the development of next-generation treatments in autoimmune disorders.


In more detail, you will be responsible for planning and conducting biostatistical and bioinformatic analyses across deeply phenotyped internal and external human patient datasets. You will work alongside a team of geneticists and biologists locally and a wider team of global colleagues.
The successful candidate is one who is passionate about science, innovation, effectively trouble shoots challenges, assumes personal accountability, and thrives in a team environment. To be successful in this role we think you need a background in Computational Science, Biostatistics, Genetics, Epidemiology or similar academic discipline.


Key Responsibilities
Plan, execute and communicate analysis based on integrative omics studies in large biobank studies and internal clinical trials
Support the team with computational drug discovery strategies
Support identification of new collaborative opportunities in the area of autoimmune disorders
To work closely with computational scientists in Target Sciences and the Systems Immunology team
To liaise with other key stakeholders in genetics, biology, chemistry, DMPK, safety, clinical) and outside Pfizer (e.g., public/private consortia, CROs, biotech partners, academic investigators).
Be a highly effective communicator at daily work in writing documents and in presentations
Follow standard operating procedures to assure compliance and integrityBasic Qualifications
Completed PhD in Computational Science, Biostatistics, Genetics, Epidemiology or similar discipline
A track record of peer reviewed published papers
Documented skills in R, Python, SAS, STATA or other statistics/programming package
Highly effective in both written and verbal communications
Strong analytical and problem-solving skills
A high level of integrity and desire to develop transformational medicines that bring benefit to patients
Strong self-motivationOur offer to you
At Pfizer, we invest in creating an environment which unleashes the power of our people. Some of our key drivers:
Diversity, Equity and Inclusion - Everyone has something to offer. We believe that a diverse and inclusive organization is crucial to building a successful organization. Pfizer is?committed to celebrating?this in all its?forms ensuring we are as diverse as the patients and communities we serve.
When you grow, We Grow! - All colleagues are empowered to unleash their full potential, delivering on our company purpose through non-linear career paths, made of a diverse set of experiences.
Health & Wellbeing– We empower our colleagues to better care for themselves and make new investments to help them manage their mental and physical well-being. Ensuring an environment where colleagues can unleash their power and bring joy at work is one of our focus areas.

Let’s start the conversation - join us in our ambition to create breakthroughs that change patients’ lives.


We are looking forward to your application, submitted with CV and cover letter in English, as soon as possible. Visa mindre

Metodansvarig Biomedicinsk analytiker till spirometrisektionen

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Vi Sök... Visa mer
Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Vi Söker
Metodansvarig Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi till spirometrisektionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare metodansvar.
Krav
Att du har jobbat som Biomedicinsk analytiker i 4 år
Meriterande
Erfarenhet av tidigare metodansvar
Erfarenhet av Ekokardiografi och / eller utvärdering av långtids EKGVi erbjuder
God möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
CV
Personligt brev Visa mindre

Metodansvarig Biomedicinsk analytiker till spirometrisektionen

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Vi Sök... Visa mer
Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Vi Söker
Metodansvarig Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi till spirometrisektionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare metodansvar.
Krav
Att du har jobbat som Biomedicinsk analytiker i 4 år
Meriterande
Erfarenhet av tidigare metodansvar
Erfarenhet av Ekokardiografi och / eller utvärdering av långtids EKGVi erbjuder
God möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
CV
Personligt brev Visa mindre

Ekolog

Ansök    Sep 29    Sollentuna kommun    Ekolog
I Sollentuna finns olika typer av bostäder, varierad service och ett stort utbud av aktiviteter. Här växer staden sida vid sida med våra fyra naturreservat. Vi har bra kommunikationer och snart får vi även tvärbana och Förbifart Stockholm. Men självklart har vi utmaningar. Många av dem är kopplade till stadsutveckling och fysisk planering som påverkar vår möjlighet att växa på ett hållbart sätt ur ett socialt, ekonomiskt och inte minst klimatsmart persp... Visa mer
I Sollentuna finns olika typer av bostäder, varierad service och ett stort utbud av aktiviteter.

Här växer staden sida vid sida med våra fyra naturreservat. Vi har bra kommunikationer och snart får vi även tvärbana och Förbifart Stockholm. Men självklart har vi utmaningar. Många av dem är kopplade till stadsutveckling och fysisk planering som påverkar vår möjlighet att växa på ett hållbart sätt ur ett socialt, ekonomiskt och inte minst klimatsmart perspektiv.

Till vår strategiska grupp, på samhällsbyggnadsavdelningen, söker vi nu en ekolog.

Den strategiska gruppen arbetar främst med miljö och klimatfrågor, översiktsplan, bostadsförsörjning liksom trygghetsfrågor. Vi är för närvarande 8 medarbetare och räknar med att öka med en tjänst under hösten. Här jobbar två projektledare inom miljö och klimat, en miljöcontroller, en vattensamordnare, en översiktsplanerare och en trygghetssamordnare. Vi arbetar proaktivt för att främja fullmäktiges övergripande uppdrag om inga utsatta områden, fler arbetstillfällen och ett klimatneutralt Sollentuna till 2030.

I kommunen pågår idag en mängd stora projekt inom stadsbyggnad. Det innebär att vi måste tänka på hur vi kan stärka spridningssamband samt värna och utveckla de biologiska värdena i samspel med stadsutvecklingen och förvaltningen av befintliga miljöer. Vi har behov av att stärka vår förmåga att förverkliga ambitionerna i vår plan för den urbana grönstrukturen i Sollentuna  https://www.sollentuna.se/bygga-bo--miljo/oversiktsplan-detaljplaner/Urban-gronstruktur/ 

Arbetsuppgifter
Som ekolog blir ditt fokus att följa upp, genomföra och utveckla kommunens plan för urban grönstruktur. Det innefattar bland annat att arbeta med ekologiska landskapssamband och ekosystemtjänster i alla skeden av samhällsbyggnadsprocessen.

I tjänsten ingår också att delta i nätverk, handlägga tillståndsfrågor inom naturreservaten, vara ett stöd i strandskyddsärenden, bidra i vattenfrågor och vara ett kompetensstöd till miljö- och vattenplanerare, samt naturvårds- och parkfunktioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom biogeovetenskap/biologi/ekologi eller annan akademisk examen som vi bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av att utveckla den gröna strukturen och göra naturvärdesbedömningar. Det innebär att du har erfarenhet av hur grönstruktur och biologisk mångfald kan stärkas och förvaltas i ett urbant sammanhang. Du har god svenska i tal och skrift samt erfarenhet av att arbeta med GIS. Du bör även ha arbetat med att förvalta information i GIS.

Som kommunekolog kommer du att ingå i många olika samarbeten där du ska bidra med din expertkunskap. Du behöver god samarbetsförmåga samt ha lätt för att påverka och övertyga andra. I övrigt behöver du ett gott omdöme och vara självgående och driva dina processer vidare. 

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Personalförmåner https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

BioVet AB söker Biomedicinsk analytiker / Biomedicinare

Ansök    Jun 15    Bio Vet AB    Biomedicinsk analytiker
Verksamhetsbeskrivning : BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna. Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB. Vi finns i Norrvike... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning :
BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna.
Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB.
Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågstation). Vi är i dagsläget 12 medarbetare bestående av BMA, läkarsekreterare, laboratoriebiträde och veterinärpatologer.
Se gärna vår hemsida; www.biovet.se
Arbetsuppgifter :
Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer huvudsakligen att få arbeta med traditionella histopatologiska tekniker såsom utskärning av formalinfixerat vävnadsmaterial, inbäddning, snittning, färgning och immunohistokemiska färgningar.
Tjänsten är en fast tillsvidareanställning på heltid, med tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse, förlagd dagtid månd-fred.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Du är välkommen att maila ([email protected]) eller ringa Isabelle Ryman, laboratoriechef. (tel 08-626 68 19, kl 07:00-14:00). Besök gärna vår hemsida www.biovet.se
Utbildning / Erfarenhet :
Vi söker dig som är färdigutbildad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från sedvanligt histopatologiskt rutinarbete men inget krav. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad, självständig och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till nystartad fysiologklinik i Sollentuna

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller duplex. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredn... Visa mer
Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet.
Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller duplex.
Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Visa mindre

ALS söker en Laboratorietekniker till Renrum

Ansök    Maj 4    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker till Renrum
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorietekniker till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med mikrobiologiska rutinanalyser såsom sterilkontroll och totalantalanalys av läkemedel och medical devices. Tjänsten kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum. Har du även erfarenhet av mikrobiologiskt arbete är detta meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 10 juni 2022 till
[email protected]
Ange referens Laboratorietekniker Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Mikrolab
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till nystartad fysiologklinik i Sollentuna

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller duplex. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredn... Visa mer
Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet.
Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller duplex.
Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Visa mindre

Driven Kvalitetsansvarig till ALS Sollentuna

Ansök    Apr 8    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med s... Visa mer
ALS Sollentuna (Mikrolab Stockholm AB) är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, labbet ingår i ALS Scandinavia AB, (ALS Group). Vi utför mikrobiologiska analyser för kunder inom kategorierna läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten. Labbet innehar GMP-certifiering och ackreditering för mikrobiologiska analyser. Våra analyser baseras på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper även kunder med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
Vi söker en driven kvalitetsansvarig till vår verksamhet i Sollentuna


I rollen som kvalitetsansvarig, har du ansvaret för att utveckla och driva kvalitetsarbetet och kvalitetsledningssystemet, enligt ISO17025 samt EU GMP.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
Utveckla och leda kvalitetsarbetet
Säkerställa och utveckla kvalitetssystemet och arbetssätt inom organisationen
Skriva, granska och godkänna kvalitetsstyrande dokument
Återkoppla resultat och avvikelser relaterat till kvalitetsmål
Ansvara för myndighets- och kundkontakter vid inspektioner och revisioner
Ansvara för hantering av avvikelser, ändringar samt uppföljning och rapportering av reklamationer, samt löpande förbättringsarbete
Driva grundorsaksanalyser och riskanalyser
Förbereda och genomföra ledningens genomgång
Ansvara för att kvalitetssäkra interna kvalificeringar/valideringar

Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig akademisk utbildning, och gärna erfarenhet från kontraktslaboratorium eller mikrobiologi.
Du bör ha dokumenterad erfarenhet och gedigna kunskaper inom kvalitetssäkring enligt ISO-standard och arbetat med GMP tidigare. Vana att hantera och driva förändringsarbete. Ledarskapserfarenhet är önskvärd.
För att lyckas i rollen som kvalitetsansvarig är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad. Arbetet innebär varierande frågeställningar, vilket innebär att du självständigt ska kunna planera och prioritera ditt arbete.
Du ska ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd på din omgivning. Eftersom arbetet kräver interaktion med många olika personer krävs det att du är pedagogisk, kommunikativ och har god social förmåga.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 30 april 2022 till [email protected]
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.

Ange referens Kvalitetsansvarig Sollentuna i din ansökan.


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Marina Lundin, Quality Manager
08-297900, [email protected] Visa mindre

Livsmedelsinspektör

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat livsmedelslagstiftningen och miljöbalken. Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för hälsoskydd och livsmedel samt miljöskyddsenheten som leds av v... Visa mer
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat livsmedelslagstiftningen och miljöbalken. Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för hälsoskydd och livsmedel samt miljöskyddsenheten som leds av varsin enhetschef. 

Vi söker nu en driven livsmedelsinspektör för visstidsanställning.

Inom avdelningen arbetar vi Leanbaserat, såtillvida att vi alla ska bidra till ständiga förbättringar. En stor del av den återkommande tillsynen genomförs i projektform och vi har kommit långt i vårt digitala arbete med bland annat surfplattor som arbetsverktyg när vi gör inspektioner. Vi använder oss av ärendehanteringssystemet Castor.  

Arbetsuppgifter
Som livsmedelsinspektör hos oss tar du ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter så att invånare och företagare upplever att de får god service och att tillsynen håller god kvalitet och är rättssäker. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat inspektioner på livsmedelsobjekt med syfte att arbeta upp den kontrollskuld som har uppstått i samband med pandemin. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

- Kontroll av livsmedelsverksamheter som exempelvis restauranger, butiker, skolor, förskolor, webbhandel.
- Utredning av RASFF, klagomål och misstänkta matförgiftningar
- Information och rådgivning till medborgare och verksamheter.
- Planera tillsyn samt ta fram rutiner och material.
- Följa upp och rapportera resultaten av tillsynen.
- Medverka i nätverk som syftar till samverkan, erfarenhetsutbyte och utveckling.
- Även andra uppgifter inom avdelningens ansvarsområde kan förekomma

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen som miljö- och hälsoskyddsinspektör, agronom, eller likvärdig utbildning. Önskvärt är att du har erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning inom miljö- och hälsoskyddsområdet. Vidare behöver du ha god svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har studerat förvaltningsrätt och har god kunskap i engelska.

I rollen som livsmedelsinspektör möter du många människor i olika typer av miljöer och verksamheter. Vi tror att du behöver ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och tydlig i din kommunikation. Det är också viktigt att arbeta strukturerat, ta initiativ och vara mål- och resultatorienterad.  

Övrigt
Tjänsten är en visstidsanställning t o m 31/12 2022.

Urval kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och det är tillträde snarast. Vi kommer att göra bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare, Semestervikariat till BioVet AB

Ansök    Mar 3    Bio Vet AB    Biomedicinsk analytiker
Verksamhetsbeskrivning : BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna. Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB. Vi finns i Norrvike... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning :
BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna.
Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB.
Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågstation). Vi är i dagsläget 12 medarbetare bestående av BMA, Biomedicinare, läkarsekreterare, laboratoriebiträde och veterinärpatologer.
Se gärna vår hemsida; www.biovet.se
Arbetsuppgifter :
Arbetsuppgifterna är omväxlande, och du kommer huvudsakligen att få arbeta med traditionella histopatologiska tekniker såsom utskärning av formalinfixerat vävnadsmaterial, inbäddning, snittning och färgning.
Tjänsten gäller ett vikariat på 75-100 %, minst 8 veckor under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Du är välkommen att maila, [email protected], eller ringa Isabelle Ryman, laboratoriechef, tel 08-626 68 19, kl 07:00-14:00.


Utbildning / Erfarenhet :
Vi söker dig som är färdigutbildad Biomedicinsk analytiker eller Biomedicinare eller under pågående utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet från sedvanligt histopatologiskt rutinarbete men inget krav. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad, självständig och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Hälsoskyddsinspektör

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för hälsoskydd och livsmedel samt miljöskyddsenheten som leds av va... Visa mer
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för hälsoskydd och livsmedel samt miljöskyddsenheten som leds av varsin enhetschef. 

Vi söker nu en erfaren och driven hälsoskyddsinspektör.

Inom avdelningen arbetar vi Leanbaserat, såtillvida att vi alla ska bidra till ständiga förbättringar. En stor del av den återkommande tillsynen genomförs i projektform och vi har kommit långt i vårt digitala arbete med bland annat surfplattor som arbetsverktyg när vi gör inspektioner. Vi använder oss av ärendehanteringssystemet Castor.  

Arbetsuppgifter
Som hälsoskyddsinspektör hos oss tar du ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter så att invånare och företagare upplever att de får god service och att tillsynen håller god kvalitet och är rättssäker. Arbetsuppgifterna innefattar hela arbetsområdet inom hälsoskyddstillsyn inklusive tillsyn av rökfria miljöer, strålskydd, smittskydd mm. Arbetsuppgifterna planeras i samband med verksamhetsplanering årligen och innefattar exempelvis:

- Tillsyn enligt miljöbalken med inriktning mot hälsoskydd.
- Information och rådgivning till medborgare och verksamheter.
- Utredning av klagomål.
- Planera tillsyn samt ta fram rutiner och material.
- Följa upp och rapportera resultaten av tillsynen.
- Medverka i nätverk som syftar till samverkan, erfarenhetsutbyte och utveckling.
- Även andra uppgifter inom avdelningens ansvarsområde kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant miljö- och hälsoskyddsområde, eller likvärdig utbildning. För tjänsten behöver du ha några års erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning inom miljö- och hälsoskydd. Vidare behöver du ha B-körkort och god svenska i tal och skrift. Önskvärt är att du har studerat förvaltningsrätt och har god kunskap i engelska.

I rollen som hälsoskyddsinspektör möter du många människor i olika typer av miljöer och verksamheter. Vi tror att du behöver ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och tydlig i din kommunikation. Det är också viktigt att arbeta strukturerat, ta initiativ och vara mål- och resultatorienterad. 

Övrigt
Urval kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och det är tillträde snarast. Vi kommer att göra bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

ALS söker en Laboratorietekniker till Renrum

Ansök    Mar 18    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker till Renrum
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorietekniker till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med mikrobiologiska rutinanalyser såsom sterilkontroll och totalantalanalys av läkemedel och medical devices. Tjänsten kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum. Har du även erfarenhet av mikrobiologiskt arbete är detta meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 22 april 2022 till
[email protected]
Ange referens Laboratorietekniker Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Mikrolab
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

Laboratorietekniker för analyser av läkemedel och kosmetiska produkter

Ansök    Feb 8    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker för mikrobiologiska analyser av läkemedel, medical devices samt kosmetiska produkter.
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorietekniker till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med mikrobiologiska rutinanalyser såsom totalantalanalys, endotoxinanalys och sterilanalys av läkemedel och medical devices. Tjänsten kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, teknisk utrustning, och till viss del kemikalier.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av mikrobiologiskt arbete i laboratoriemiljö. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 11 mars 2022, till
[email protected] samt [email protected]
Ange referens Laboratorietekniker mikrobiologi Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Sollentuna.
08-29 79 00, [email protected] Visa mindre

regulatory affairs manager till läkemedelsföretag i stockholm

Ansök    Feb 25    Randstad AB    Biomedicinare
Arbetsbeskrivning Vi på Randstad Life Sciences vänder oss nu till dig som vill bli en del av vårt konsultteam och jobba med Regulatory Affairs arbete inom läkemedel eller biotech-branschen i Stockholm. Har du flerårig erfarenhet inom Regulatory Affairs från läkemedelsbranschen och vill fortsätta utvecklas, då har du hittat rätt!  Vi har ett mycket spännande första uppdrag som väntar – ett 1 årigt konsultuppdrag som Regulatory Affairs Manager till ett fram... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Life Sciences vänder oss nu till dig som vill bli en del av vårt konsultteam och jobba med Regulatory Affairs arbete inom läkemedel eller biotech-branschen i Stockholm. Har du flerårig erfarenhet inom Regulatory Affairs från läkemedelsbranschen och vill fortsätta utvecklas, då har du hittat rätt! 

Vi har ett mycket spännande första uppdrag som väntar – ett 1 årigt konsultuppdrag som Regulatory Affairs Manager till ett framgångsrikt globalt läkemedelsföretag i Stockholm med start 1:a maj.

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.  Du kommer ingå i ett större konsultteam och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser. 

På Randstad Life Sciences har vi lanserat ett kompetenserbjudande som innebär att du som konsult har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet.

Ansvarsområden
Som Regulatory Affairs Manager kommer du arbeta tätt med Head of Regulatory Affairs Nordic and Baltic, Head of Regulatory Affairs i Sverige samt andra Regulatory Affairs Managers som ingår i gruppen. Du kommer även samarbeta med andra kollegor på andra avdelningar såsom marknad, logistik, kvalitet etc. Du kommer ha ett övergripande regulatoriskt ansvar för en viss produktportfölj under hela produktlivscykeln och en del av arbetet kommer ske i projektform både på lokalt och internationellt plan.

Huvudansvar:
Involverad i utarbetandet av strategier för och utvärdering/sammanställning av underlag som behövs för godkännande av nya produkter, förnyelseansökningar samt ändringsärenden i enlighet med MRP/DCP och NP.
Säkerställa regulatoriska krav och dokumentation kring utveckling, registrering, märkning och försäljning.
Kontakt gentemot lokala myndigheter och bistå med tolkning av frågor/kommentarer från Läkemedelsverket.
Ansvarig för översättningar och kvalitetsgranskning av översättningar av berörda delar för att komplettera regulatorisk dokumentation med avseende på Svensk produktresumé (SmPC), Patientinformationsbroschyr (PIL) och märkning.
Kan komma att ansvara för att slutföra och lämna in ansökningar om kliniska prövningar enligt myndighetskrav och interna arbetsrutiner.


Kvalifikationer
Naturvetenskaplig högskole-/universitetsexamen inom biovetenskap eller kemi eller annan inriktning som arbetsgivare anser likvärdig.
Tidigare erfarenhet (minimum 2 år) av att jobba med regulatoriska frågeställningar gentemot humana läkemedel i en GDP-reglerad verksamhet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Som person är du självgående, har stort driv, är lösningsorienterad och har mycket god kommunikationsförmåga. 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansökan
Skicka in din ansökan senast 2022-03-20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! Visa mindre

Regulatory Affairs Manager till läkemedelsföretag i Stockholm

Ansök    Feb 21    Randstad AB    Molekylärbiolog
Arbetsbeskrivning Vi på Randstad Life Sciences vänder oss nu till dig som vill bli en del av vårt konsultteam och jobba med Regulatory Affairs arbete inom läkemedel eller biotech-branschen i Stockholm. Har du flerårig erfarenhet inom Regulatory Affairs från läkemedelsbranschen och vill fortsätta utvecklas, då har du hittat rätt!  Vi har ett mycket spännande första uppdrag som väntar – ett 1 årigt konsultuppdrag som Regulatory Affairs Manager till ett fra... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Life Sciences vänder oss nu till dig som vill bli en del av vårt konsultteam och jobba med Regulatory Affairs arbete inom läkemedel eller biotech-branschen i Stockholm. Har du flerårig erfarenhet inom Regulatory Affairs från läkemedelsbranschen och vill fortsätta utvecklas, då har du hittat rätt! 


Vi har ett mycket spännande första uppdrag som väntar – ett 1 årigt konsultuppdrag som Regulatory Affairs Manager till ett framgångsrikt globalt läkemedelsföretag i Stockholm med start 1:a maj.


Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.  Du kommer ingå i ett större konsultteam och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser. 


På Randstad Life Sciences har vi lanserat ett kompetenserbjudande som innebär att du som konsult har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet.

Ansvarsområden
Som Regulatory Affairs Manager kommer du arbeta tätt med Head of Regulatory Affairs Nordic and Baltic, Head of Regulatory Affairs i Sverige samt andra Regulatory Affairs Managers som ingår i gruppen. Du kommer även samarbeta med andra kollegor på andra avdelningar såsom marknad, logistik, kvalitet etc. Du kommer ha ett övergripande regulatoriskt ansvar för en viss produktportfölj under hela produktlivscykeln och en del av arbetet kommer ske i projektform både på lokalt och internationellt plan.


Huvudansvar:
Involverad i utarbetandet av strategier för och utvärdering/sammanställning av underlag som behövs för godkännande av nya produkter, förnyelseansökningar samt ändringsärenden i enlighet med MRP/DCP och NP.
Säkerställa regulatoriska krav och dokumentation kring utveckling, registrering, märkning och försäljning.
Kontakt gentemot lokala myndigheter och bistå med tolkning av frågor/kommentarer från Läkemedelsverket.
Ansvarig för översättningar och kvalitetsgranskning av översättningar av berörda delar för att komplettera regulatorisk dokumentation med avseende på Svensk produktresumé (SmPC), Patientinformationsbroschyr (PIL) och märkning.
Kan komma att ansvara för att slutföra och lämna in ansökningar om kliniska prövningar enligt myndighetskrav och interna arbetsrutiner.


Arbetstider
Vi erbjuder en tillsvidareanställning som initieras med en 6-månaders provperiod. Det initiala uppdragets omfattning är 1 år med start 1 maj. Pga av gällande covid-restriktioner så jobbar man för närvarande helt på distans. Men framgent kan det bli aktuellt att jobba några dagar i veckan på kontoret. 

Kvalifikationer
Naturvetenskaplig högskole-/universitetsexamen inom biovetenskap eller kemi eller annan inriktning som arbetsgivare anser likvärdig.
Tidigare erfarenhet (minimum 2 år) av att jobba med regulatoriska frågeställningar gentemot humana läkemedel i en GDP-reglerad verksamhet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

 
Som person är du självgående, har stort driv, är lösningsorienterad och har mycket god kommunikationsförmåga. 
 
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Ansökan
2022-02-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Konsultchef Marwa Malki, [email protected]

Om företaget
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! Visa mindre

Regulatory Affairs Manager till läkemedelsföretag i Stockholm

Ansök    Jan 21    Randstad AB    Molekylärbiolog
Arbetsbeskrivning Vi på Randstad Life Sciences vänder oss nu till dig som vill bli en del av vårt konsultteam och jobba med Regulatory Affairs arbete inom läkemedel eller biotech-branschen i Stockholm. Har du flerårig erfarenhet inom Regulatory Affairs från läkemedelsbranschen och vill fortsätta utvecklas, då har du hittat rätt!  Vi har ett mycket spännande första uppdrag som väntar – ett 1 årigt konsultuppdrag som Regulatory Affairs Manager till ett fra... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad Life Sciences vänder oss nu till dig som vill bli en del av vårt konsultteam och jobba med Regulatory Affairs arbete inom läkemedel eller biotech-branschen i Stockholm. Har du flerårig erfarenhet inom Regulatory Affairs från läkemedelsbranschen och vill fortsätta utvecklas, då har du hittat rätt! 


Vi har ett mycket spännande första uppdrag som väntar – ett 1 årigt konsultuppdrag som Regulatory Affairs Manager till ett framgångsrikt globalt läkemedelsföretag i Stockholm med start 1:a maj.


Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.  Du kommer ingå i ett större konsultteam och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser. 


På Randstad Life Sciences har vi lanserat ett kompetenserbjudande som innebär att du som konsult har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet.

Ansvarsområden
Som Regulatory Affairs Manager kommer du arbeta tätt med Head of Regulatory Affairs Nordic and Baltic, Head of Regulatory Affairs i Sverige samt andra Regulatory Affairs Managers som ingår i gruppen. Du kommer även samarbeta med andra kollegor på andra avdelningar såsom marknad, logistik, kvalitet etc. Du kommer ha ett övergripande regulatoriskt ansvar för en viss produktportfölj under hela produktlivscykeln och en del av arbetet kommer ske i projektform både på lokalt och internationellt plan.


Huvudansvar:
Involverad i utarbetandet av strategier för och utvärdering/sammanställning av underlag som behövs för godkännande av nya produkter, förnyelseansökningar samt ändringsärenden i enlighet med MRP/DCP och NP.
Säkerställa regulatoriska krav och dokumentation kring utveckling, registrering, märkning och försäljning.
Kontakt gentemot lokala myndigheter och bistå med tolkning av frågor/kommentarer från Läkemedelsverket.
Ansvarig för översättningar och kvalitetsgranskning av översättningar av berörda delar för att komplettera regulatorisk dokumentation med avseende på Svensk produktresumé (SmPC), Patientinformationsbroschyr (PIL) och märkning.
Kan komma att ansvara för att slutföra och lämna in ansökningar om kliniska prövningar enligt myndighetskrav och interna arbetsrutiner.


Arbetstider
Vi erbjuder en tillsvidareanställning som initieras med en 6-månaders provperiod. Det initiala uppdragets omfattning är 1 år med start 1 maj. Pga av gällande covid-restriktioner så jobbar man för närvarande helt på distans. Men framgent kan det bli aktuellt att jobba några dagar i veckan på kontoret. 

Kvalifikationer
Naturvetenskaplig högskole-/universitetsexamen inom biovetenskap eller kemi eller annan inriktning som arbetsgivare anser likvärdig.
Tidigare erfarenhet (minimum 2 år) av att jobba med regulatoriska frågeställningar gentemot humana läkemedel i en GDP-reglerad verksamhet.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

 
Som person är du självgående, har stort driv, är lösningsorienterad och har mycket god kommunikationsförmåga. 
 
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansökan
2022-02-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Konsultchef Marwa Malki, [email protected]

Om företaget
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till nystartad fysiologklinik i Sollentuna

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kommer i gång i början av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i den nybyggda delen av Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet. Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller duplex. Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, p... Visa mer
Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kommer i gång i början av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i den nybyggda delen av Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet.
Vi Söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning fysiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ekokardiografi och / eller duplex.
Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden samt rotation av arbetsuppgifter. Visa mindre

Laborant för analys av läkemedel, medical devices samt kosmetiska produkter

Ansök    Dec 21    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Sollentuna söker en laborant för mikrobiologiskanalys av läkemedel, medical devices samt kosmetiska produkter
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med mikrobiologiska rutinanalyser såsom totalantalanalys av läkemedel och medical devices. Tjänsten kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i laboratorium. Har du även erfarenhet av mikrobiologiskt arbete är detta meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 1 februari 2022 till
[email protected] samt [email protected]
Ange referens Laborant mikrobiologi i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

Licensläkemedelshandläggare

Ansök    Nov 5    AtrimusRX AB    Biomedicinsk analytiker
AtrimusRx växer och söker medarbetare till licensavdelningen. Tjänsten är på heltid och passar dig med sjukvård/naturvetenskaplig utbildning. Om tjänsten Befattningen är ett inköp och anskaffningsroll där du äger hela processen från förfrågan till leverans av beställda licensläkemedel till apotek. Rollen Licenshandläggare har till uppgift att importera licensläkemedel på förfrågan från apotek och landsting, du kommer ha daglig kontakt med farmaceuter, för... Visa mer
AtrimusRx växer och söker medarbetare till licensavdelningen. Tjänsten är på heltid och passar dig med sjukvård/naturvetenskaplig utbildning.
Om tjänsten
Befattningen är ett inköp och anskaffningsroll där du äger hela processen från förfrågan till leverans av beställda licensläkemedel till apotek.
Rollen Licenshandläggare har till uppgift att importera licensläkemedel på förfrågan från apotek och landsting, du kommer ha daglig kontakt med farmaceuter, förskrivare samt en rad utländska leverantörer och tillverkare runt om i världen.
Ansvar och arbetsuppgifter:
· Anskaffning och import av licensläkemedel
· Svara på kvalitetsfrågor och samtal kring beställningar och ledtider
· Upprätthålla gott samarbete med kunder och leverantörer
· Inköp av lagerlagda licensläkemedel samt upphandlade produkter

Övriga administrativa arbetsuppgifter förekommer.
Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter och ständigt nya utmaningar på ett företag i stark utveckling. Tjänsten är placerad i Sollentuna, Stockholm.
Start efter överenskommelse.
Heltidsanställning. 40 timmar/vecka.
Resor i arbetet kan förekomma.
Kvalifikationer
Du har högskoleexamen och minst ett års erfarenhet av liknande befattning eller liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du noggrann, självständig, drivande och har förmåga att se helheten. Du är lösningsorienterad samt kommunikativ och vill vara med och utveckla AtrimusRxs tjänster och service mot svenska apotek och förskrivare.

Ansökningsförfarande
Vi välkomnar dig till en verksamhet som befinner sig i en spännande och intensiv förändringsfas. Då vår ambition är att tillsätta tjänsten snarast möjligt så arbetar vi med löpande urval, skicka därmed din ansökan med ditt CV till [email protected] senast sista ansökningsdagen den 5 december 2021.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskonsulter och liknande. Visa mindre

LIMS-ansvarig med mikrobiologisk bakgrund

Ansök    Nov 4    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 som sedan 2017 ingår i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Vi hjälper våra kunder med många olika frågeställningar inom mikrobiologi när det kommer till analyser av läkemedel, livsmedel och vatten. Våra analyser baseras ofta på d... Visa mer
ALS Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 som sedan 2017 ingår i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Vi hjälper våra kunder med många olika frågeställningar inom mikrobiologi när det kommer till analyser av läkemedel, livsmedel och vatten. Våra analyser baseras ofta på den europeiska och amerikanska farmakopén, ISO-standarder (17025 och 13485) och andra erkända standarder. Förutom rutinanalyser hjälper vi kunderna med t ex specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar och rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.com
LIMS-ansvarig med mikrobiologisk bakgrund
ALS Sollentuna söker en medarbetare för att förstärka vårt team, som i första hand ska arbeta med att besvara prover i vårt LIMS-system.
Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann och har en naturvetenskaplig utbildning. Akademisk utbildning med inriktning mot mikrobiologi och/eller yrkeserfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i LIMS-system.
Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Besvara prover i vårt LIMS-system, LabMaster
Leda implementering av nytt LIMS-system, ALimS
Planera och vid behov utföra valideringar av LIMS, vid nyinstallation eller uppdatering
Utbilda/introducera medarbetare i gällande LIMS-system


Arbetstiderna är måndag – fredag, 08:00 – 17:00.
Egenskaper:
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt, strukturerat och effektivt. Du bör även ha en hög servicekänsla och lätt för att kommunicera både med interna och externa kunder.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med omväxlande arbetsuppgifter i en grupp med mycket gott samarbete. Vi erbjuder även möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.
Din ansökan vill vi ha senast den 30 november 2021 till [email protected]. Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är avslutad.
Ange referens LIMS-ansvarig Sollentuna i din ansökan.
För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site Manager
08-29 79 00 [email protected] Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning hälsoskydd

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för livsmedel och hälsoskydd samt miljöskyddsenheten som leds av va... Visa mer
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bland annat miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Vi är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för livsmedel och hälsoskydd samt miljöskyddsenheten som leds av varsin enhetschef. 

Tillsynen av hälsoskyddsverksamheter är viktig. I och med att kommunen växer och utvecklas ökar också antalet verksamheter, såsom skolor, förskolor, flerbostadshus, hygieniska verksamheter, bassängbad och vårdboenden som hör till hälsoskyddsområdet.

Avdelningen består av 25 medarbetare. Arbetssättet vi använder är Leanbaserat såtillvida att vi alla ska bidra till ständiga förbättringar. En stor del av den återkommande tillsynen genomförs i projektform och vi har kommit långt i vårt digitala arbete med bland annat surfplattor som arbetsverktyg när vi gör inspektioner. Vi använder ärendehanteringssystemet Castor.  

Vi söker nu en miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning hälsoskydd som drivs av samarbete och struktur.

Arbetsbeskrivning
Som miljö- och hälsoskyddsinspektör hos oss arbetar du med tillsyn av hälsoskyddsverksamheter, bland annat kopplat till inomhusmiljö. Du hanterar klagomål inom området och ansvarar tillsammans med kollegorna för att driva tillsynsprojekt och övriga ärenden framåt.

Konkreta arbetsuppgifter som ingår:

- Tillsyn enligt miljöbalken med inriktning mot hälsoskydd.
- Information och rådgivning till medborgare och verksamheter.
- Planera tillsyn samt ta fram rutiner och material.
- Följa upp och rapportera resultaten av tillsynen.
- Medverka i nätverk som syftar till samverkan, erfarenhetsutbyte och utveckling.
- Även andra uppgifter inom avdelningens ansvarsområde kan förekomma.
- Utredning av klagomål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för tjänsten såsom exempelvis miljö- och hälsoskyddsinspektör eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. För tjänsten behöver du ha B-körkort och god svenska i tal och skrift. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet utav myndighetsutövning och av arbete inom tillsynsområdet (hälsoskydd).

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som miljö- och hälsoskyddsinspektör kommer du att möta många människor i olika typer av miljöer och verksamheter. För att trivas tror vi att du behöver ha god samarbetsförmåga, kunna kommunicera på ett tydligt sätt samt vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till  ändrade omständigheter. Det är också viktigt att arbeta självgående och strukturerat.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och det är tillträde snarast. Vi kommer att göra bakgrundskontroll på slutkandidat.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Laboratorietekniker till renrum

Ansök    Nov 4    Als Scandinavia AB    Mikrobiolog
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Sollentuna söker en laboratorietekniker till Renrum
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laboratorietekniker till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med mikrobiologiska rutinanalyser såsom sterilkontroll och totalantalanalys av läkemedel och medical devices. Tjänsten kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum. Har du även erfarenhet av mikrobiologiskt arbete är detta meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 30 november 2021 till [email protected]
Ange referens Laboratorietekniker Sollentuna i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum

Ansök    Okt 14    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med mikrobiologiska rutinanalyser såsom steriltester och totalantalsanalyser av läkemedel och medical devices men kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum. Har du även erfarenhet av mikrobiologiskt arbete är detta meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 30 november 2021 till
[email protected] samt [email protected]
Ange referens Laborant renrum i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare vikariat 1 år ev förlängning

Ansök    Sep 17    Bio Vet AB    Biomedicinsk analytiker
Verksamhetsbeskrivning : BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna. Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB. Vi finns i Norrvike... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning :
BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna.
Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB.
Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågstation). Vi är i dagsläget 12 medarbetare bestående av BMA, Biomedicinare, läkarsekreterare, laboratoriebiträde och veterinärpatologer.
Se gärna vår hemsida; www.biovet.se
Arbetsuppgifter :
Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer huvudsakligen att få arbeta med traditionella histopatologiska tekniker såsom utskärning av formalinfixerat vävnadsmaterial, inbäddning, snittning, färgning.
Tjänsten gäller ett vikariat på 100 % dagtid månd-fred, med start omgående eller enligt överenskommelse.
Du är välkommen att maila ([email protected]) Besök gärna vår hemsida www.biovet.se


Utbildning / Erfarenhet :
Vi söker dig som är färdigutbildad Biomedicinsk analytiker eller Biomedicinare. Det är meriterande om du har erfarenhet från sedvanligt histopatologiskt rutinarbete men inget krav. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad, självständig och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

ALS Mikrolab söker en laborant för analys av livsmedel och vatten

Ansök    Sep 3    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant för mikrobiologisk analys av livsmedel och vatten
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser av livsmedel och vatten men kan även komma att innefatta andra laborativa arbetsuppgifter, såsom t.ex. läkemedelsanalyser. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund med erfarenhet av mikrobiologiskt arbete. Har du dessutom erfarenhet av mikrobiologiska livsmedels- och vattenanalyser är detta kraftigt meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 1 oktober 2021 till
[email protected] samt [email protected]
Ange referens Laborant livsmedel i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum

Ansök    Sep 3    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med mikrobiologiska rutinanalyser såsom steriltester och totalantalsanalyser av läkemedel och medical devices men kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum. Har du även erfarenhet av mikrobiologiskt arbete är detta meriterande. Arbetet kräver flytande svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet är önskvärt.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 1 oktober 2021 till
[email protected] samt [email protected]
Ange referens Laborant renrum i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Site manager ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant

Ansök    Jul 17    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant för mikrobiologisk analys av livsmedel och vatten
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser av livsmedel och vatten men kan även komma att innefatta andra laborativa arbetsuppgifter, såsom t.ex. läkemedelsanalyser. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och gärna erfarenhet av arbete med livsmedels- och vattenanalyser. Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt och kunna arbeta självständigt. Meriterande är om du har någon form av laborativ erfarenhet av att jobba enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.
Stort fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 augusti 2021 till
[email protected] samt [email protected]
Ange referens Laborant livsmedel i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Teamleader ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

Postdoktor inom Kombinatorik

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi. Arbetsuppgifter Denna postdoktorstjänst är inriktat mot fors... Visa mer
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.
Arbetsuppgifter
Denna postdoktorstjänst är inriktat mot forskning kring geometrisk och algebraisk kombinatorik.

Målet är att undersöka problem av positivitet, unimodularitet och reella rötter i Ehrhart teori.

Tjänsten är en tidsbegränsad ettårig heltidstjänst, med möjlighet till förlängning. I tjänsten ingår undervisning. Startdatum är 1 januari 2022 eller ett överenskommet datum. Tjänsten är finansierad av Vetenskapsrådet.

Vi erbjuder
- En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
- Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö

https://www.kth.se/om/work-at-kth/kth-your-future-workplace-1.49050

Kvalifikationer
Krav

- Avlagd doktorsexamen eller utländsk examen som bedöms motsvara en doktorsexamen, och som har avlagts högst tre år före ansökningstidens utgång (med vissa undantag för särskilda skäl såsom perioder av sjuk- eller föräldraledighet, vänlige ange om sådant skäl föreligger i ditt CV).


- En stark bakgrund inom geometrisk och algebraisk kombinatorik.

Meriterande

- Stor vikt kommer att läggas vid vetenskaplig skicklighet, personliga egenskaper och personlig lämplighet samt medvetenhet om mångfalds- och likabehandlingsfrågor med särskilt focus på jämställdhet.. Meriterande är även samarbetsförmåga, självständighet, och pedagogisk förmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter
Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på https://www.kth.se/om/work-at-kth/fackrepresentanter-1.500898.

Ansökan
Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in.

Ansökan ska innehålla:

- CV inklusive relevant yrkeserfarenhet och kunskap.
- Kopia av examensbevis och betyg från dina tidigare universitetsstudier. Översättningar till engelska eller svenska om de ursprungliga dokumenten inte utfärdas på något av dessa språk.
- Kortfattad redogörelse för varför du vill bedriva forskning, dina akademiska intressen och hur de relaterar till dina tidigare studier och framtida mål. max 2 sidor lång.
- Forskningsdeklaration (max 2 sidor lång).
- Ett rekommendationsbrev skickas till mailto:[email protected] med ämne ``Postdoc Letter of Recommendation: Combinatorics.’’
Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (Central European Time/Central European Summer Time).

Om anställningen
Anställningen gäller tillsvidare dock längst två år.

En anställning som postdoktor är en tidsbegränsad meriteringsanställning med huvudinriktning mot forskning avsedd som ett första karriärsteg efter disputation.

Övrigt
Strävan efter jämställdhet, mångfald och lika villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum

Ansök    Jul 17    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser såsom steriltester och totalantalsanalyser av läkemedel och medical devices men kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum.
Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt och kunna arbeta självständigt.
Meriterande är om du har någon form av laborativ erfarenhet och tidigare arbetat enligt GMP (Good Manufacturing Practice).
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.
Stort fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 augusti 2021 till
[email protected] samt [email protected]
Ange referens Laborant renrum i din ansökan.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Mattias Wilhelmsson, Teamleader ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum

Ansök    Apr 16    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.


Läs mer på www.alsglobal.se


ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum.
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser såsom steriltester och totalantalsanalyser av läkemedel och medical devices men kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum.
Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt och kunna arbeta självständigt.
Meriterande är om du har någon form av laborativ erfarenhet och tidigare arbetat enligt GMP (Good Manufacturing Practice).
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.
Stort fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.


ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 juni 2021 till [email protected]


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Linda Storbjörk, Laboratoriechef ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant

Ansök    Apr 16    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.
Läs mer på www.alsglobal.se
ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant för mikrobiologisk analys av livsmedel och vatten
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser av livsmedel och vatten men kan även komma att innefatta andra laborativa arbetsuppgifter, såsom t.ex. läkemedelsanalyser. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och gärna erfarenhet av arbete med livsmedels- och vattenanalyser. Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt och kunna arbeta självständigt. Meriterande är om du har någon form av laborativ erfarenhet av att jobba enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och/eller ackrediterad verksamhet.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.
Stort fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.
ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 juni 2021 till [email protected]

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Linda Storbjörk, Laboratoriechef ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum

Ansök    Nov 19    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.


Läs mer på www.alsglobal.se


ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum.
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser såsom steriltester och totalantalsanalyser av läkemedel och medical devices men kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum.
Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt och kunna arbeta självständigt.
Meriterande är om du har någon form av laborativ erfarenhet och tidigare arbetat enligt GMP (Good Manufacturing Practice).
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.
Stort fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.


ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 31 december 2020 till [email protected]


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Linda Storbjörk, Laboratoriechef ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum

Ansök    Feb 10    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.


Läs mer på www.alsglobal.se


ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant till renrum.
Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser såsom steriltester och totalantalsanalyser av läkemedel och medical devices men kan även komma att innefatta haltbestämningar och konfirmerande analyser. Arbete sker både i LAF-bänk och i renrum. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.
Egenskaper:
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet av arbete i renrum.
Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt och kunna arbeta självständigt.
Meriterande är om du har någon form av laborativ erfarenhet och tidigare arbetat enligt GMP (Good Manufacturing Practice).
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.
Stort fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.


ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 mars 2021 till [email protected]


För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:
Linda Storbjörk, Laboratoriechef ALS Mikrolab.
08-297900, [email protected] Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till laboratoriet Tureberg i Sollentuna

Om verksamheten Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet laboratorier för närvård och preanalys (LNP) söker nu en ny medarbetare för fast anställning. LNP finns på ca 50 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentraler på Danderyd och Karolinska sjukhuset i Huddinge och Solna. Vi erbjuder Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arb... Visa mer
Om verksamheten
Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet laboratorier för närvård och preanalys (LNP) söker nu en ny medarbetare för fast anställning.
LNP finns på ca 50 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentraler på Danderyd och Karolinska sjukhuset i Huddinge och Solna.

Vi erbjuder
Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och  personlig utveckling. LNP driver även ett hälsoprojekt för att våra medarbetare ska kunna ta hand om sig själva och varandra.
Om tjänsten
På LNP möter vi patienten i flera arbetsmoment så som vid provtagningar och funktionsundersökningar. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover. 
LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdomar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom sektionen. 
Arbetsuppgifterna består av:
Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn,
Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.
Arbete med flödesförbättringar.
Denna tjänst gäller Laboratoriet Tureberg i Sollentuna.
Vi söker
Vi söker dig som har ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin. Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov och kan ge en bra service.
Kvalifiktationer
Krav:
- Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan laboratorieinriktad utbildning på högskolenivå.
- Baskunskaper i Word och Excel.

Meriterande:Kunskap inom flödesförbättringsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Yrkeslegitimation 
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.

Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.
OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

BioVet AB söker Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare till vikariat 1 år

Ansök    Nov 17    Bio Vet AB    Biomedicinsk analytiker
Verksamhetsbeskrivning : BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna. Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB. Vi finns i Norrvike... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning :
BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi har runt 80-90% av hund- och hästpraktiken i Sverige i vår kundkrets, och dessutom kunder i de övriga nordiska länderna.
Varje år inkommer över 12 000 remisser för histopatologi och cytologi till BioVet AB.
Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågstation). Vi är i dagsläget 12 medarbetare bestående av BMA, Biomedicinare, läkarsekreterare, laboratoriebiträde och veterinärpatologer.
Se gärna vår hemsida; www.biovet.se
Arbetsuppgifter :
Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer att få arbeta med huvudsakligen traditionella histopatologiska tekniker såsom utskärning av formalinfixerat vävnadsmaterial, inbäddning, snittning, färgning.
Tjänsten gäller ett vikariat på 100 % dagtid månd-fred, med start 22 februari 2021 eller enligt överenskommelse.
Du är välkommen att maila ([email protected]) eller ringa Isabelle Ryman, laboratoriechef (tel 08-626 68 19, kl 07:00-14:00). Besök gärna vår hemsida www.biovet.se


Utbildning / Erfarenhet :
Vi söker dig som är färdigutbildad Biomedicinsk analytiker eller Biomedicinare. Det är meriterande om du har erfarenhet från sedvanligt histopatologiskt rutinarbete men inget krav. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad, självständig och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Livsmedelsinspektör

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bla miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Avdelningen är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, Enheten för livsmedel och hälsoskydd och Miljöskyddsenheten som leds av va... Visa mer
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bla miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Avdelningen är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, Enheten för livsmedel och hälsoskydd och Miljöskyddsenheten som leds av varsin enhetschef.

En av våra livsmedelsinspektörer går på föräldraledighet och vi söker därför efter en inspektör för ett vikariat till och med den 30 juni 2021.

Enheterna arbetar på ett Leanbaserat arbetssätt som innebär att alla medarbetare bidrar till ständiga förbättringar. Vi har kommit långt i vårt digitala arbetssätt, använder ärendehanteringssystemet Castor och vi har surfplattor som hjälp när vi gör inspektioner.

Arbetsuppgifter
Som miljö- och hälsoskyddsinspektör hos oss arbetar du i huvudsak med inspektioner ute på de livsmedelsverksamheter som finns i kommunen. Du arbetar också med planering och uppföljning av inspektionerna. Nedan finns en konkretisering av arbetsuppgifterna men även andra uppgifter inom avdelningens ansvarsområde kan förekomma.

Exempel på konkreta arbetsuppgifter som ingår:

- Tillsyn av livsmedelslagstiftningen.
- Information och rådgivning till medborgare och verksamheter.
- Följa upp och rapportera resultaten av tillsynen.
- Utreda klagomål
- Planera inför tillsynen samt ta fram rutiner och material
- Medverka i nätverk som syftar till samverkan, erfarenhetsutbyte och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Du behöver kunskaper inom livsmedelslagstiftningen, B-körkort och god svenska i tal och skrift. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet utav myndighetsutövning och då särskilt inom livsmedelskontroll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar, både internt och externt, behöver du ha god samarbetsförmåga. Likaså att vara flexibel och arbeta strukturerat. Eftersom du ansvarar för att självständigt fatta beslut på delegation, blir det också viktigt att du har förmåga att driva dina projekt själv och kommunicera på ett tydligt sätt.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och det är tillträde snarast.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Inspektör för trängseltillsyn

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bla miljöbalken, livsmedelslagen och nu även inom lagen för tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen. Avdelningen är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, Enhet... Visa mer
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bla miljöbalken, livsmedelslagen och nu även inom lagen för tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen. Avdelningen är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, Enheten för livsmedel och hälsoskydd och Miljöskyddsenheten som leds av varsin enhetschef.

Med anledning av coronapandemin har vi fått tillsynsansvar över lagen om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen. Det innebär att vi genom tillsyn aktivt arbetar med att förhindra smittspridning på serveringsställen som exempelvis restauranger och caféer. För denna tillsyn söker vi nu en visstidsanställd inspektör till och med 30 juni 2021.

Enheterna arbetar på ett Leanbaserat arbetssätt som innebär att alla medarbetare bidrar till ständiga förbättringar. Vi har kommit långt i vårt digitala arbetssätt, använder ärendehanteringssystemet Castor och vi har surfplattor som hjälp när vi gör inspektioner.

Arbetsuppgifter
Som miljö- och hälsoskyddsinspektör arbetar du i huvudsak med inspektioner ute på de serveringsställen som finns i kommunen. Du arbetar också med planering och uppföljning av verksamheten liksom rapporterar om arbetet till politikerna i vår nämnd. Nedan finns en konkretisering av arbetsuppgifterna men även andra uppgifter inom avdelningens ansvarsområde kan förekomma.

Exempel på konkreta arbetsuppgifter som ingår:

- Tillsyn av lag (2020:526) om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen samt tillhörande föreskrifter
- Arbeta med information och rådgivning till medborgare och verksamheter.
- Följa upp och rapportera resultaten av tillsynen.
- Utreda klagomål.
- Planera inför tillsynen samt ta fram rutiner och material.
- Medverka i nätverk som syftar till samverkan, erfarenhetsutbyte och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Du behöver B-körkort och god svenska i tal och skrift. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet utav myndighetsutövning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar, både internt och externt, behöver du ha god samarbetsförmåga. Likaså att vara flexibel och arbeta strukturerat. Eftersom du ansvarar för att självständigt fatta beslut på delegation, blir det också viktigt att du har förmåga att driva dina projekt själv och kommunicera på ett tydligt sätt.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och det är tillträde snarast. I tjänsten ingår inspektioner på kvällar/nätter och helger.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör med inritning buller

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bla miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Avdelningen är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för livsmedel och hälsoskydd och Miljöskyddsenheten som leds av va... Visa mer
Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom bla miljöbalken och livsmedelslagstiftningen Avdelningen är en del av kommunledningskontoret och är indelat i två enheter, enheten för livsmedel och hälsoskydd och Miljöskyddsenheten som leds av varsin enhetschef.

Enheterna arbetar på ett Leanbaserat arbetssätt som innebär att alla medarbetare bidrar till ständiga förbättringar. Vi har kommit långt i vårt digitala arbetssätt, använder ärendehanteringssystemet Castor och vi har surfplattor som hjälp när vi gör inspektioner.

Sollentuna är en bullerutsatt kommun där E4:an och järnvägen, som båda är stora trafikleder, orsakar bullerstörningar för omgivningen. Åtgärder som leder till minskade bullerstörningar är därför en viktig fråga för kommunen. Vi har tagit fram ett åtgärdsprogram för buller som innehåller långsiktiga mål och i detta program fyller tillsynen en viktig funktion. Nu söker vi en miljö- och hälsoskyddsinspektör med särskild inriktning på buller för att kunna lägga ytterligare kraft på detta och genom tillsyn verka för att störningar från buller minskar.

Arbetsuppgifter
Som miljö- och hälsoskyddsinspektör hos oss arbetar du med tillsyn av verksamheter, i huvudsak de som ger upphov till bullerstörningar, samt hanterar klagomål som rör det området. Vidare ansvarar du för att planera, prioritera och driva tillsynsarbetet framåt, med stöd och riktning av åtgärdsprogrammet för buller. Nedan finns en konkretisering av arbetsuppgifterna men även andra uppgifter inom avdelningens ansvarsområde kan förekomma.

Exempel på konkreta arbetsuppgifter som ingår:

- Tillsyn enligt miljöbalken med inriktning mot frågor som rör buller.
- Information och rådgivning till medborgare och verksamheter.
- Bevaka bullerfrågor i den fysiska planeringen.
- Planera tillsyn samt ta fram rutiner och material.
- Följa upp och rapportera resultaten av tillsynen.
- Medverka i nätverk som syftar till samverkan, erfarenhetsutbyte och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en, för tjänsten, relevant högskoleutbildning, exempelvis miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du behöver flerårig erfarenhet av arbete inom området, B-körkort samt god svenska i tal och skrift. Önskvärt är tidigare erfarenhet utav myndighetsutövning eller arbete som konsult i bullerfrågor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar, både internt och externt, behöver du ha god samarbetsförmåga. Likaså att vara flexibel och arbeta strukturerat. Eftersom du ansvarar för att självständigt fatta beslut på delegation, blir det också viktigt att du har förmåga att driva dina projekt själv och kommunicera på ett tydligt sätt.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och det är tillträde snarast.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant

Ansök    Aug 14    Als Scandinavia AB    Laborant, biologi
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, v... Visa mer
ALS Mikrolab Sollentuna är ett mikrobiologiskt konsultlaboratorium, grundat 1974 och ingår sedan 2017 i ALS Scandinavia. Vi utför högkvalitativa mikrobiologiska analyser för kunder inom läkemedel, medicinteknik, livsmedel och vatten, och är därför både GMP-certifierade och ackrediterade av Swedac. Våra analyser baseras ofta på europeiska och amerikanska farmakopéer, ISO-standarder och andra erkända standarder. Vi hjälper kunderna även med specialstudier, valideringar, omgivningshygien, utbildningar samt rådgivning inom mikrobiologi.

Läs mer på www.alsglobal.se

ALS Mikrolab Sollentuna söker en laborant

Vi behöver nu förstärka vårt team med en laborant till vårt mikrobiologiska laboratorium.

Om tjänsten

Tjänsten omfattar arbete med rutinanalyser såsom steriltester, totalantalsanalyser och endotoxintester på läkemedel och medical devices. Arbete sker både i LAF-bänk och renrum. Arbetet kan även komma att innefatta rutinanalyser av livsmedel och vatten, haltbestämningar och konfirmerande analyser. Uppgifterna innebär bl.a. arbete med bakterier, kemikalier och teknisk utrustning.

Egenskaper:

Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund, biomedicinsk analytiker eller likvärdig examen. Du ska ha goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt och kunna arbeta självständigt.

Meriterande är om du har någon form av laborativ erfarenhet, tidigare arbete i renrum av någon klass och tillämpat GMP (Good Manufacturing Practice).

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska ha lätt för att lära. Arbetet ställer också krav på att du kommunicerar och samarbetar med andra.

Stort fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.ALS Erbjuder:

Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kommer att behandla inkomna ansökningar löpande.

Din ansökan vill vi ha senast den 15 september 2020 till [email protected]För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta:

Linda Storbjörk, Labchef för Mikrolab Stockholm AB.

08-297900, [email protected] Visa mindre

Sommartraineeprogram på Ragn-Sells 2020

Ansök    Feb 17    Ragn-Sells AB    Miljöingenjör
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Studerar du på högskola eller universitet och vill... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Studerar du på högskola eller universitet och vill vara med och bidra till ett hållbart samhälle? Vet du inte vad du ska göra i sommar? En idé kan vara att skippa flyget till Grekland och spendera sommaren på Ragn-Sells vackra huvudkontor vid Norrvikens strand! På Ragn-Sells erbjuder vi ett Sommartraineeprogram där du får möjlighet att utvecklas, utmanas och skaffa dig erfarenhet i en framtidsbransch.

Varmt välkommen att söka till Ragn-Sells sommartraineeprogram!

Klicka här för att läsa mer om våra projekt och se vad som matchar din studieprofil!

Programmet pågår under 8 veckor på sommaren och innebär bland annat att du får praktisera i någon av våra verksamheter, knyta kontakter med ledande personer i företaget och driva ett eget projekt. Vi tycker det är viktigt att få chansen att kombinera skolbänken med verkligheten, så programmet kombinerar det bästa av båda världar. I slutet av projektet får du presentera ditt arbete för vår ledning. Efter sommaren kan det finnas möjlighet till examens-/uppsatsarbete eller extrajobb hos oss.

Vem är du?

Vi söker dig som är mitt uppe i dina studier (minst 1 termin kvar av studietiden) har goda studieresultat med dig och är intresserad av miljö och cirkulär ekonomi.

Har du några frågor är du välkommen att maila till [email protected]. För att söka till programmet klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Ange även vilket/vilka projekt du är intresserad av. 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2020!

 

#LI-MZ1


Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2018 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK. Visa mindre

Clinical Laboratory Technician

PerkinElmer is currently looking for Clinical Laboratory Technician Sollentuna, Sweden As our Laboratory Technician, you will be part of a team to positively impact patient lives in our new Clinical Service Laboratory in Sollentuna. This is an exciting opportunity to be part of setting up a new laboratory, with focus on reproductive health, to provide our customers with unique testing service. Role description: Executing experiments in an efficient man... Visa mer
PerkinElmer is currently looking for
Clinical Laboratory Technician
Sollentuna, Sweden


As our Laboratory Technician, you will be part of a team to positively impact patient lives in our new Clinical Service Laboratory in Sollentuna. This is an exciting opportunity to be part of setting up a new laboratory, with focus on reproductive health, to provide our customers with unique testing service.


Role description:
Executing experiments in an efficient manner, following all required procedures in clinical service
Documentation of all experimentation and assisting in preparation of scientific documents, incl. Standard Operating Procedures
Performing routine preventative maintenance on instruments and equipmentRole requirements:
Bachelor’s Degree in chemistry, biology, molecular biology or medical technology.
Minimum of 3 years clinical molecular/cytogenetics/biochemical genetics laboratory experience.
ASCP certification or equivalent preferred
Systematic and organized way of workWhat we offer:
Fascinating field of expertise
Development opportunities
Positive and inspiring workplace with great co-workers
Truly international working environmentCould this be your next step? If you feel you have the necessary skills and can see yourself as a part of our dedicated team of professionals, please apply via the link above as soon as possible. Visa mindre

Kvalitetsassistent / Produktionssupport

Ansök    Sep 10    Sensidose AB    Biomedicinare
Ansvarsområden.Sensidose tillverkar och marknadsför produkter inom två olika områden, läkemedel och medicinsk-teknisk apparatur. Som kvalitetskoordinator jobbar du produktionsnära och har en bred roll där du är med och säkerställer produktkvalitet, utvecklingsarbetets kvalitet samt en generell roll där Du utvecklar och förbättrar vårt kvalitets- och miljöledningssystem. Arbetet utgörs i huvudsak av uppföljning och kontroll av rutiner samt att dokumentation... Visa mer
Ansvarsområden.Sensidose tillverkar och marknadsför produkter inom två olika områden, läkemedel och medicinsk-teknisk apparatur. Som kvalitetskoordinator jobbar du produktionsnära och har en bred roll där du är med och säkerställer produktkvalitet, utvecklingsarbetets kvalitet samt en generell roll där Du utvecklar och förbättrar vårt kvalitets- och miljöledningssystem. Arbetet utgörs i huvudsak av uppföljning och kontroll av rutiner samt att dokumentation uppdateras och kommuniceras. Träning av personal i nya rutiner ingår också. Vår kvalitetsavdelning består idag av 1 person och arbetet utförs i nära samarbete med kollegor. Du rapporterar i denna roll till vår kvalitetschef som har mångårig erfarenhet. Ditt arbete kommer att täcka både medicintekniska produkter och läkemedel.Som produktionsassistent skall du samordna all produktion och även tech-transfer av produktion till andra anläggningar. Arbetet innebär att sammanställa och sköta flödet av dokumentation och tillse att all dokumentation som sedermera behövs för regulatoriska ändamål är tillgänglig och tillfyllest. I denna uppgift rapporterar du till bolagets VD. Huvudsakliga arbetsuppgifterLöpande kontrollarbete – stämmer av, uppdatera och kommunicera rutiner, samla in dokumentation avseende kontrollpunkter för att säkerställa produkternas säkerhet och att vi uppfyller interna och externa regelverk. Genomföra kvalitetskontroller och hantera "complaints". Bistå kvalitetschefen i samtliga på avdelningen förekommande arbetsuppgifter. Medverka till ständiga förbättringar och utveckling av avdelningens arbete och rutiner för att nå ställda mål och krav. Utföra internrevisioner löpande enligt verksamhetsplan. Genomföra avvikelseutredningar och reklamationsutredningar. Bistå med sammanställningar och specialutredningar vid behov. Följa upp produktion och göra sammanställningar, även bistå med ekonomiska sammanställningar. Erfarenhet och kvalifikationerVi söker dig som har ett genuint intresse för kvalitetsarbete och har 3-4 års erfarenhet av liknande arbete på en kvalitets-eller regulatory avdelning på ett läkemedelsbolag inom läkemedelsindustrin alternativt på ett medicintekniskt bolag. Du har en universitetsutbildning inom life-science eller annan likvärdig bakgrund. Akademisk utbildning är ett krav. Har du erfarenhet av entreprenörsdrivna företag är det en fördel. Som person är du självgående, noggrann, analytisk och strukturerad. Du uttrycker dig med enkelhet både muntligt och skriftligt på engelska som är vårt huvudsakliga språk vad gäller dokumentation. Du har mycket god datavana och hanterar Office programmen säkert och är van att arbeta i olika IT-miljöer/system. Arbetet utförs i nära samarbete med både externa och interna kollegor, vilket gör att du behöver ha en bra kommunikationsförmåga och är både engagerad och stresstålig. Noggrannhet är ett absolut krav. För mer information och ansökan:Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående eller efter överenskommelse. Provanställning 6 mån tillämpas.Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Jack Spira, tel 0722-506272. Ansökan med CV och personligt brev skickar du till [email protected]. Märk din ansökan med ”Kvalitetskoordinator”. Vi gör löpande urval, sist ansökningsdatum är 1 oktober 2019.För mer information om Sensidose AB, besök www.sensidose.seVälkommen med din ansökan! Visa mindre

Miljökonsult till Göteborg

Ansök    Jul 5    SYSTRA AB    Miljöingenjör
Om jobbet: När man jobbar på SYSTRA, jobbar man med världen! Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Våra lösningar för tunnelbanor, spårvägar, höghastighetsbanor och konventionella järnvägar, syftar till att tjäna allmänintresset och möta dagens och framtidens utmaningar inom transporteringsmöjligheter både i städer och på landsbyggden. Så är du redo för nästa steg i karriären, då vill vi... Visa mer
Om jobbet: När man jobbar på SYSTRA, jobbar man med världen! Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Våra lösningar för tunnelbanor, spårvägar, höghastighetsbanor och konventionella järnvägar, syftar till att tjäna allmänintresset och möta dagens och framtidens utmaningar inom transporteringsmöjligheter både i städer och på landsbyggden. Så är du redo för nästa steg i karriären, då vill vi att du vänder blickarna mot oss. Vi söker personer som kan komplettera vår kompetens och stärka oss resursmässigt vid kontoret i Göteborg. Du kommer både få möjlighet att driva egna uppdrag och ingå i större projektgrupper där du, tillsammans med andra, kommer fram till de bästa lösningarna. Arbetsuppgifterna är av både teknisk och naturvetenskaplig karaktär. Vi arbetar med miljöfrågor knutna till infrastrukturprojekt och den kommunala planprocessens olika skeden respektive Trafikverkets planeringsprocess. Dessutom bidrar vi med miljökompetens vid projektering och upphandling av entreprenader samt miljökontroller och byggplatsuppföljning i byggskedet. Arbetet kräver kunskap om bland annat PBL och Miljöbalken och omfattar exempelvis förstudier, miljöutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, tillståndsansökningar, kontrollprogram samt framtagande och miljösäkring av förfrågningsunderlag. Är du rätt person kommer du snabbt att utvecklas och få ta större ansvar! Vem är du? Du som söker till oss är trygg i din arbetsroll och har tidigare erfarenhet av projektering och/eller byggande av infrastrukturprojekt. Du är högskole- eller civilingenjör, biolog eller har eller så har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har en god analytisk förmåga och tycker om att arbeta i team men du trivs också med självständigt arbete. Som person har du ett genuint intresse för hållbar samhällsplanering. Vi ställer höga krav på dina kunskaper, din sociala kompetens och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som erfaren konsult är du affärsmässig och tycker att det är viktigt att lyssna på kunden för att förstå deras behov. Du är ansvarsfull och har erfarenhet av att arbetat med att säkerställa tidplaner, budget och kvalitet. Om ovanstående beskrivning passar in på dig ser vi gärna att du kommer med en ansökan så fort som möjligt. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska spårket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav. Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen och passa på att önska sig en fantastisk sommar! Vårt erbjudande: SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på. Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner. Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Om SYSTRA: SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter. SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare. SYSTRA – Confidence moves the world Visa mindre

Gruppchef , Geoteknik till Göteborg

Ansök    Jul 5    SYSTRA AB    Miljöingenjör
Om jobbet: När man jobbar på SYSTRA, jobbar man med världen! Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Våra lösningar för infrastruktur och samhällsbyggnad inom väg- & spårburen trafik, syftar till att tjäna allmänintresset och möta dagens och framtidens utmaningar inom transporteringsmöjligheter både i städer och på landsbygden. Så är du redo för nästa steg i karriären, då vill vi att du vä... Visa mer
Om jobbet: När man jobbar på SYSTRA, jobbar man med världen! Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Våra lösningar för infrastruktur och samhällsbyggnad inom väg- & spårburen trafik, syftar till att tjäna allmänintresset och möta dagens och framtidens utmaningar inom transporteringsmöjligheter både i städer och på landsbygden. Så är du redo för nästa steg i karriären, då vill vi att du vänder blickarna mot oss. I samband med att vi växer söker vi dig som vill axla rollen som Gruppchef för Geoteknik inom vårt affärsområde Miljö & Geoteknik. Rollen som gruppchef innehåller flera olika uppgifter och du kommer tillsammans med region- och affärsområdeschef att ansvara för att utveckla och driva gruppen mot verksamhetens mål. Detta innebär bland annat ansvar för rekrytering av personal, resursplanering, leda och utveckla personal samt mycket kundkontakt och att driva våra affärer. Förutom rollen som ledare ser vi att du gillar att arbeta operativt och vara en pusselbit i de uppdrag som du ansvarar för. Jobbet innebär stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. Din placeringsort kommer vara Göteborg. Resor i tjänst kommer förekomma som en naturligdel av jobbet då samarbete över kontoren ses som en självklarhet. Vem är du? Du som söker till oss är högskole- eller civilingenjör, trygg i din arbetsroll och arbetar förmodligen som uppdragsledare inom geoteknik eller motsvarande idag. Vidare trivs du när du får coacha och se andra människor växa i sin yrkesroll. Vi på SYSTRA värdesätter egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Vidare behöver du i rollen som gruppchef vara utåtriktad, affärsmässig och tycka om att se resultat. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker! På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav. Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA. Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen och passa på att önska sig en fantastisk sommar! Vårt erbjudande: SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på. Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner. Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Om SYSTRA: SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter. SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare. SYSTRA – Confidence moves the world Kontaktuppgifter: Namn: Johan Alm, Business Area Manager Tel: +46727-439939 Mail: [email protected] Namn: Sandra Enhol Blomqvist, Nordic HR-Manager Tel: +4679 068 01 60 Mail: [email protected] Skicka din ansökan till: [email protected] Märk ansökan Gruppchef, Geoteknik Göteborg Visa mindre

Tre miljö - & hälsoskyddsinspektörer

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och e... Visa mer
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor.
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom miljöbalken och livsmedelskontrollen mm. Avdelningen är en del av kommunledningskontoret. Vi är indelade i två team som leds av varsin teamledare.

-          Livshälsagruppen som arbetar med hälsoskydd och livsmedel

-          Miljöskyddsgruppen som arbeta med miljötillsyn och miljöövervakning

Vi behöver bli fler. Därför söker vi nu tre miljö- och hälsoskyddsinspektörer med följande inriktningar:
- en inspektör med inriktning förorenad mark och kemikalietillsyn
- en inspektör med inriktning tillsyn på miljöfarliga verksamheter
- en inspektör med inriktning hälsoskydd

Hos oss får du ett omväxlande och roligt arbete där du får utvecklas och där din drivkraft och din kompetens tas till vara. Vi arbetar med LEAN baserat arbetssätt som innebära att alla medarbetare bidrar till ständiga förbättringar. Vi har kommit långt i våra digitala arbetssätt. Vi använder ärendehanteringssystemet Castor och vi har surfplattor som hjälp när vi gör inspektioner.

Kvalifikationer

Du ska ha en för tjänsterna relevant högskoleutbildning tex. miljö- och hälsoskyddsinspektör
Du ska ha goda kunskaper inom miljöbalken och myndighetsutövning
Du bör ha några års erfarenhet som miljö-och hälsoskyddsinspektör  
För tjänsten med inriktning förorenad mark är det meriterande med flera års erfarenhet inom förorenad mark området.
Du ska ha körkort
För att trivas med arbetet behöver du tycka om att möta många olika människor. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer att ansvara för att självständigt utforma och fatta egna beslut på delegation. Du behöver känna dig bekväm i att använda digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Som anställd i Sollentuna kommun har vi en mängd förmåner tex. friskvårdsbidrag, omvandla semesterdagstillägg till lediga dagar och växla lön till förstärkt tjänstepension mm. Läs mer om förmånerna på vår hemsida.

Det är lätt att ta sig till kommunhuset som ligger intill Sollentuna centrum och nära kommunikationer. Kommunhuset kommer under de närmaste åren att moderniseras. Därför kommer vi under en tid att ha våra lokaler i Häggvik, nära Häggviks pendeltågstation. I det nya kommunhuset kommer vi att arbeta aktivitetsbaserat.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Energi - och klimatrådgivare

Ansök    Maj 17    Sollentuna Kommun    Miljöingenjör
Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utveckl... Visa mer
Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Sollentuna kommun har höga ambitioner inom miljö- och klimatområdet och vi arbetar med frågorna både inom organisationen och i samhället. Den strategiska enheten på samhällsbyggnadsavdelningen söker nu en energi- och klimatrådgivare.

Tjänsten är placerad i Sollentuna kommun men vi samarbetar med tre andra kommuner i dessa frågor så din tid och dina arbetsuppgifter kommer att fördelas på Sollentuna, Upplands Väsby och Vallentuna.

Arbetsuppgifter Som energi- och klimatrådgivare arbetar du med lokalt och regionalt anpassad rådgivning om energieffektivisering, energianvändning och klimatpåverkan. Målgruppen för ditt arbete är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Arbetet består av olika delar såsom rådgivning, kunskapsförmedling, utåtriktade aktiviteter, omvärldsbevakning och samverkan. Du planerar arbetet tillsammans med de tre kommunerna, men arbetar sedan självständigt.

Du ingår också i ett regionalt energi- och klimatrådgivningssamarbete med gemensamma teman och du deltar i energimyndighetens nationella satsningar. Du kommer även att kontakta och besöka företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner och ge råd om hur de kan minska sin energianvändning. För att få mer inblick i vad jobbet innehåller läs mer på följande länk: http://energiradgivningen.se/ .

Kvalifikationer Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot teknik-, energi- eller byggnation på högskolenivå, eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du behöver kunskap inom energiområdet och energieffektivisering i fastigheter liksom god svenska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med dessa frågor är det meriterande. Vi ser också gärna att du har arbetat i projektform.

I rollen som energi- och klimatrådgivare läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar inom kommunerna behöver du ha god samarbetsförmåga, vara strukturerad och kunna arbeta självständigt. För att säkerställa att vi når ut med budskapet behöver du vara bra på att kommunicera och anpassa den till situationen.

Vi erbjuder För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Övrigt Tjänsten är en visstidsanställning fram till 31 december 2020. Intervjuerna kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gruppchef , Miljö till Göteborg

Ansök    Jul 5    SYSTRA AB    Miljöingenjör
Om jobbet: När man jobbar på SYSTRA, jobbar man med världen! Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Våra lösningar för infrastruktur och samhällsbyggnad inom väg- & spårburen trafik, syftar till att tjäna allmänintresset och möta dagens och framtidens utmaningar inom transporteringsmöjligheter både i städer och på landsbygden. Så är du redo för nästa steg i karriären, då vill vi att du vä... Visa mer
Om jobbet: När man jobbar på SYSTRA, jobbar man med världen! Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Våra lösningar för infrastruktur och samhällsbyggnad inom väg- & spårburen trafik, syftar till att tjäna allmänintresset och möta dagens och framtidens utmaningar inom transporteringsmöjligheter både i städer och på landsbygden. Så är du redo för nästa steg i karriären, då vill vi att du vänder blickarna mot oss. I samband med att vi växer söker vi dig som vill axla rollen som Gruppchef för Miljö inom vårt affärsområde Miljö & Geoteknik. Du kan ha en bakgrund inom områdena strategiska miljötjänster eller förorenad mark. Rollen som gruppchef innehåller flera olika uppgifter och du kommer tillsammans med region- och affärsområdeschef att ansvara för att utveckla och driva gruppen mot verksamhetens mål. Detta innebär bland annat ansvar för rekrytering av personal, resursplanering, leda och utveckla personal samt mycket kundkontakt och att driva våra affärer. Förutom rollen som ledare ser vi att du gillar att arbeta operativt och vara en pusselbit i de uppdrag som du ansvarar för. Jobbet innebär stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. Din placeringsort kommer vara Göteborg. Resor i tjänst kommer förekomma som en naturligdel av jobbet då samarbete över kontoren ses som en självklarhet. Vem är du? Du som söker till oss är högskole- eller civilingenjör, trygg i din arbetsroll och arbetar förmodligen som uppdragsledare inom miljö eller motsvarande idag. Vidare trivs du när du får coacha och se andra människor växa i sin yrkesroll. Vi på SYSTRA värdesätter egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Vidare behöver du i rollen som gruppchef vara utåtriktad, affärsmässig och tycka om att se resultat. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker! På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav. Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA. Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen och passa på att önska sig en fantastisk sommar! Vårt erbjudande: SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på. Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner. Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Om SYSTRA: SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter. SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare. SYSTRA – Confidence moves the world Kontaktuppgifter: Namn: Johan Alm Tel: 072-743 99 39 Mail: [email protected] Namn: Sandra Enhol Blomqvist, HR-Chef Tel: 079-068 01 60 Mail: [email protected] Skicka din ansökan till: [email protected] Sista ansökningsdag: 2019-08-27 Märk ansökan: Gruppchef, Miljö Göteborg Visa mindre

Junior Key account - Licensläkemedel

Ansök    Apr 26    Atrimusrx AB    Biomedicinsk analytiker
Vi söker dig som brinner för utmaningar och som vill arbeta professionellt med apotek och sjukvårdspersonal inom läkemedelsbranschen. Du är affärsinriktad och brinner för att utveckla affären, samtidigt som du har en analytisk förmåga vilken gör att du kan omsätta affärsmöjligheter till order. Som person har du en förmåga att planera och ta ansvar för dina egna aktiviteter. Samarbetsförmåga, servicemedvetenhet samt relationsbyggande är viktiga egenskaper f... Visa mer
Vi söker dig som brinner för utmaningar och som vill arbeta professionellt med apotek och sjukvårdspersonal inom läkemedelsbranschen. Du är affärsinriktad och brinner för att utveckla affären, samtidigt som du har en analytisk förmåga vilken gör att du kan omsätta affärsmöjligheter till order. Som person har du en förmåga att planera och ta ansvar för dina egna aktiviteter. Samarbetsförmåga, servicemedvetenhet samt relationsbyggande är viktiga egenskaper för att lyckas i den här tjänsten.Att kunna prata och skriva på svenska och engelska är ett krav. Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inte ett krav. Dina arbetsuppgifterBefattningen är en inköps och anskaffningsroll, där du äger hela processen från kundförfrågan till leverans. Rollen Key account har till uppgift att importera licensläkemedel på förfrågan från apotek och landsting. Du kommer att ha daglig kontakt med olika typer av kunder och beslutsfattare och en rad utländska leverantörer och tillverkare runt om i världen. Ansvar och arbetsuppgifter:*Anskaffning och försäljning av licensläkemedel*Inköp av lager och beställningsvaror*Säkerställning av optimal lagernivåer*Svara kundmail och samtal kring produkter och beställningar*Förhandling av priser och rabatter*Utveckling av sortiment*Utveckling av samarbetet med kunder och leverantörer*Uppföljning och redovisning av försäljning och lönsamhetÖvriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Heltidsanställning. 40 timmar/vecka. Tjänstepension. Resor i arbetet kan förekomma. Visa mindre

Junior Key account - Licensläkemedel

Ansök    Apr 26    Atrimusrx AB    Biomedicinare
Vi söker dig som brinner för utmaningar och som vill arbeta professionellt med apotek och sjukvårdspersonal inom läkemedelsbranschen. Du är affärsinriktad och brinner för att utveckla affären, samtidigt som du har en analytisk förmåga vilken gör att du kan omsätta affärsmöjligheter till order. Som person har du en förmåga att planera och ta ansvar för dina egna aktiviteter. Samarbetsförmåga, servicemedvetenhet samt relationsbyggande är viktiga egenskaper f... Visa mer
Vi söker dig som brinner för utmaningar och som vill arbeta professionellt med apotek och sjukvårdspersonal inom läkemedelsbranschen. Du är affärsinriktad och brinner för att utveckla affären, samtidigt som du har en analytisk förmåga vilken gör att du kan omsätta affärsmöjligheter till order. Som person har du en förmåga att planera och ta ansvar för dina egna aktiviteter. Samarbetsförmåga, servicemedvetenhet samt relationsbyggande är viktiga egenskaper för att lyckas i den här tjänsten.Att kunna prata och skriva på svenska och engelska är ett krav. Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inte ett krav. Dina arbetsuppgifterBefattningen är en inköps och anskaffningsroll, där du äger hela processen från kundförfrågan till leverans. Rollen Key account har till uppgift att importera licensläkemedel på förfrågan från apotek och landsting. Du kommer att ha daglig kontakt med olika typer av kunder och beslutsfattare och en rad utländska leverantörer och tillverkare runt om i världen. Ansvar och arbetsuppgifter:*Anskaffning och försäljning av licensläkemedel*Inköp av lager och beställningsvaror*Säkerställning av optimal lagernivåer*Svara kundmail och samtal kring produkter och beställningar*Förhandling av priser och rabatter*Utveckling av sortiment*Utveckling av samarbetet med kunder och leverantörer*Uppföljning och redovisning av försäljning och lönsamhetÖvriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Heltidsanställning. 40 timmar/vecka. Tjänstepension. Resor i arbetet kan förekomma. Visa mindre

BioVet AB söker Biomedicinsk analytiker

Ansök    Apr 11    BioVet AB    Biomedicinsk analytiker
Verksamhetsbeskrivning :BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Labbet har funnits i snart 35 år. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågstation). Vi är i dagsläget 14 medarbetare bestående av BMA, läkarsekreterare, laboratoriebiträde och veterinärpatologer. Se gärna ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning :BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom sällskapsdjurs-patologi. Labbet har funnits i snart 35 år. Vi arbetar med diagnostik av vävnadsprover och tumörer som skickats in från djurkliniker och djursjukhus. Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågstation). Vi är i dagsläget 14 medarbetare bestående av BMA, läkarsekreterare, laboratoriebiträde och veterinärpatologer. Se gärna vår hemsida;  www.biovet.se Arbetsuppgifter :Arbetsuppgifterna är omväxlande och innefattar huvudsakligen traditionella histopatologiska tekniker såsom utskärning av formalinfixerat vävnadsmaterial, inbäddning, snittning, färgning och immunohistokemiska färgningar. Tjänsten är på 75-100 % enligt överenskommelse, förlagd dagtid månd-fred med start 2019-08-12. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen  med din ansökan redan idag! Du är välkommen att maila ([email protected]) eller ringa Isabelle Ryman, laboratoriechef (tel 08-626 68 19, kl 07:00-14:00). Besök gärna vår hemsida www.biovet.seUtbildning / Erfarenhet :Vi söker dig som är färdigutbildad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från sedvanligt histopatologiskt rutinarbete men inget krav. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad, självständig och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Miljöadministratör

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utveckl... Visa mer
Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Från januari i år ansvarar en ny samhällsbyggnadsavdelning inom kommunledningskontoret för att förvalta och utveckla attraktiva livsmiljöer i Sollentuna. Från skötsel av dagens parker och gator till långsiktig hållbar utveckling av kommunens grönområden och stadsdelar. Avdelningen ansvarar också för kommunens miljö- och klimatarbete. Inom avdelningen arbetar över hundra ansvarstagande och välkomnande kollegor. 

Tjänsten miljöadministratör tillhör den strategiska enheten som ansvarar för kommunens miljöarbete. Strategiska enheten består av en grupp sakkunniga inom samhällsplanering. Miljöansvar är en avgörande komponent i enhetens arbete och här finns också kommunens miljö- och klimatstrateg.

Arbetsuppgifter Som miljöadministratör kommer du bland annat arbeta med:

- Samordna, räkna på och rapportera miljönyckeltal.

- Bygga upp och sköta databaser och info på webb.

- Sköta drift och rapportering av kommunens två vattensamverkansgrupper (samarbete med andra kommuner om gemensamma vattenfrågor).

- Planera och genomföra interna och externa miljöevenemang.

- Delta i strategiskt miljö- och klimatarbete.

- Delta i visst strategiskt arbete för social hållbarhet.

Arbetet innefattar administration, samordning av projekt och möten, uträkningar av nyckeltal, rapportering i både siffer- och textform, genomförande av olika typer av arrangemang, utredningar med mera. Du förväntas också bidra med kunskaper inom hållbarhet i kommunens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer Du har högskoleutbildning med inriktning på miljö och hållbar utveckling. Det är meriterande med utbildning inom redovisning eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Du behöver ha en god förståelse för hållbarhetsfrågor med fokus på miljö- och klimatfrågor. Även kunskap om hur miljönyckeltal räknas fram, t ex CO2-beräkningar är viktigt för denna tjänst.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet av vattenvårdsarbete eller föreningsarbete, exempelvis en administrerande eller samordnande roll i en studentförening eller liknande är detta meriterande.

Du är en person som drivs av hållbarhetsfrågor. Du har även en god administrativ förmåga, är noggrann och gillar att strukturera ditt arbete. Som person är du utåtriktad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder Som miljöadministratör har du en viktig roll i Sollentuna kommun. Arbetet ger dig stora möjligheter att utvecklas inom yrkesområdet och stort eget ansvar. Du kommer att ha intressanta arbetsuppgifter i ett område med hög prioritet i kommunen.

Vi värnar om ett gott arbetsklimat som möjliggör ett hållbart arbetsliv bland annat genom att vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling. Läs mer om våra förmåner på vår hemsida: https://www.sollentuna.se/sv/naringsliv--jobb/jobba-hos-oss/personalformaner/

Din arbetsplats ligger centralt i Sollentuna centrum med goda allmänna kommunikationer med pendeltåg och bussar. Närheten till Sollentuna centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger och service i en nyskapad stadsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Biomedicinsk analytiker med sektionsansvar till Funktionsområde Klinis ...

Funktionsområde (FO) Klinisk fysiologi har verksamhet i Solna och Huddinge. Vi erbjuder en bred diagnostik som omfattar ekokardiografi, kärldiagnostiskt ultraljud, gammakameraundersökningar, hjärtkateterisering, spirometri, arbetsfysiologi, långtids-EKG och MR hjärta. Vi har även startat verksamhet inom hjärtkärl-datortomografi (DT) i samarbete med Thoraxradiologi. Inom enheterna pågår ett dynamiskt utvecklingsarbete med nya arbetssätt inom hjärt-, kärl- o... Visa mer
Funktionsområde (FO) Klinisk fysiologi har verksamhet i Solna och Huddinge. Vi erbjuder en bred diagnostik som omfattar ekokardiografi, kärldiagnostiskt ultraljud, gammakameraundersökningar, hjärtkateterisering, spirometri, arbetsfysiologi, långtids-EKG och MR hjärta. Vi har även startat verksamhet inom hjärtkärl-datortomografi (DT) i samarbete med Thoraxradiologi. Inom enheterna pågår ett dynamiskt utvecklingsarbete med nya arbetssätt inom hjärt-, kärl- och lungdiagnostik för att optimera patientflöden. Detta innebär arbete med kompetensstege och svarsskrivning för kvalificerade biomedicinska analytiker. Vi är ackrediterade av SWEDAC. 
 
Om tjänsten 
Som ansvarig biomedicinsk analytiker för Ekosektionen kommer du att ansvara för och planlägga arbetet som rör sektionen. Du kommer att kompetensbedöma och bistå omvårdnadschef i kompetensplaneringen för sektionen och vara sektionens kontaktperson inom och utom kliniken. I samråd med sektionsansvarig läkare kommer du att ansvara för kvalitetsarbetet, utbildning av personal, utfärdandet av behörighetsbevis för sektionens metoder, åtgärdande av sektionens incidentrapporter inklusive bedömning av åtgärdens effektivitet, förebyggande av kvalitetssäkrande åtgärder på sektionen samt befrämjande av forskning och utveckling inom sektionen. 
 
Du kommer att informera och introducera nyanställd personal och studenter inom sektionen, sundervisa och handleda personal och studenter samt medverka att upprätta vitsord. 
 
Du kommer att samråda med sektionsansvarig läkare, övriga läkare, omvårdnadschef och övrig personal i frågor rörande det praktiska arbetet på avdelningen, befrämja ett gott samarbete inom avdelningen samt med avdelningens avnämare och deltaga i klinikens seminarieverksamhet och fortbildningsprogram. 
 
Vi är i processen att upprätta flertalet interna patientflöden i samarbete med Hjärt- och Kärlmottagningarna, där Ekosektionen är högst involverad. Detta innebär att vi behöver vara nytänkande och initiativtagande för att fånga upp möjligheter där man aktivt kan bidra i utformning och tillämpande av anpassade och ibland helt nya arbetssätt.  
 
Vid sidan av ditt sektionsansvar och utveckling av spetskompetens inom din egen sektion finns ytterligare möjligheter till utveckling inom andra sektioner där man kan specialisera sig inom specifika metoder, förvärva svarsskrivningsrättighet och möjlighet att komma in på nyare metoder inom klinisk fysiologi som MR och DT. 
Vi har aktiv forskning med ett flertal projekt och omfattande studier inom MR, CT och ultraljud med ett antal doktorander engagerade. Forskningsintresse hos personal som arbetar med kliniska undersökningar är viktigt för att möjliggöra metodutveckling och studier. Forskningserfarenhet är därför en merit. Det finns möjlighet för särskilt forskningsintresserad att medverka i forskningsprojekt.  
 
Vi söker 
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarskännande, noggrann och som kan organisera och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad, tar initiativ och vill öka din kompetens och bidrar på så sätt till att ständigt utveckla verksamheten. Du är flexibel, lösningsorienterad och har god kommunikations- och samarbetsförmåga då kapacitet att arbeta både självständigt och i grupp krävs. Du är intresserad av forskning och undervisning.  
 
Stor vikt kommer att läggas på dessa egenskaper. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, eller motsvarande. Mycket god erfarenhet av ultraljudsdiagnostik inom hjärta är ett krav. EACVI ekocertifiering, erfarenhet av metod/sektionsansvar och kvalitetsarbete är starkt meriterande. Även forskningserfarenhet anses meriterande.  
 
Vi tillämpar provanställning. 
 
Välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
-------------------------------------------------------------------

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! Visa mindre

Två livsmedelsinspektörer

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utveckl... Visa mer
Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Avdelningen för miljö-och hälsoskydd ska verka för ett gott hälsoskydd och en bra miljö för Sollentunas invånare och ansvarar för kommunens myndighetsutövning inom miljöbalken och livsmedelskontrollen mm. Avdelningen är en del av kommunledningskontoret. Vi är indelade i två team som leds av varsin teamledare.

- Livshälsa gruppen som arbetar med hälsoskydd och livsmedel

- Miljöskyddsgruppen som arbeta med miljötillsyn och miljöövervakning

En av våra livsmedelsinspektörer kommer att pensionera sig under hösten och en ska bli föräldraledig. Därför söker vi nu en tillsvidareanställd livsmedelsinspektör och ett föräldravikariat under minst 8 månader.

Hos oss får du ett omväxlande och roligt arbete där du får utvecklas och där din drivkraft och din kompetens tas till vara. Vi arbetar med LEAN baserat arbetssätt som innebära att alla medarbetare bidrar till ständiga förbättringar. Vi har kommit långt i våra digitala arbetssätt. Vi använder ärendehanteringssystemet Castor och vi har surfplattor som hjälp när vi gör inspektioner.

Kvalifikationer - Du ska ha en för tjänsterna relevant högskoleutbildning tex. miljö- och hälsoskyddsinspektör

- Du ska ha goda kunskaper inom livsmedelslagstiftningen och myndighetsutövning

- För tillsvidaretjänsten önskar vi att du ha några års erfarenhet som livsmedelsinspektör

- För vikariatet är det meriterande om du har erfarenhet inom yrkesområdet.

- Du ska ha körkort

Att arbeta som livsmedelsinspektör innebär många kontakter med människor. För att trivas med arbetet behöver du därför tycka om att möta många olika människor. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer att ansvara för att självständigt utforma och fatta egna beslut på delegation. Du behöver känna dig bekväm i att använda digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Som anställd i Sollentuna kommun har vi en mängd förmåner tex. friskvårdsbidrag, omvandla semesterdagstillägg till lediga dagar och växla lön till förstärkt tjänstepension mm. Läs mer om förmånerna på vår hemsida.

Det är lätt att ta sig till kommunhuset som ligger intill Sollentuna centrum och nära kommunikationer. Kommunhuset kommer under de närmaste åren att moderniseras. Därför kommer vi under en tid att ha våra lokaler i Häggvik, nära Häggviks pendeltågstation. I det nya kommunhuset kommer vi att arbeta aktivitetsbaserat.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pirjo Körsén, miljö- och hälsoskyddschef  08-579 22487 eller Camilla Österberg, teamledare för livshälsagruppen 08-579 23760. Facklig företrädare är Katarina Tittelbach, 08-579 214 75.

Tillträde efter sommaren eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre