Lediga jobb som Naturbruk i Sollentuna

Se lediga jobb som Naturbruk i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Hundrastare

Vi söker en person som kan arbeta måndag-torsdag mellan ca 9-11, ibland någon timme extra. Detta är ett hunddagis, så promenaderna utgår alltid från samma ställe. Tjänsten är på 10 h/vecka, förmiddagar, med uppehåll i juli månad då vi har stängt för semester. Arbetsuppgifter: Promenera med hundar i grupp. Det blir två eller tre promenader per dag, så du behöver vara hundvan och ha god fysik! Vi söker endast dig som uppfyller dessa kriterier: -Du måste ha g... Visa mer
Vi söker en person som kan arbeta måndag-torsdag mellan ca 9-11, ibland någon timme extra. Detta är ett hunddagis, så promenaderna utgår alltid från samma ställe.
Tjänsten är på 10 h/vecka, förmiddagar, med uppehåll i juli månad då vi har stängt för semester.
Arbetsuppgifter: Promenera med hundar i grupp. Det blir två eller tre promenader per dag, så du behöver vara hundvan och ha god fysik!
Vi söker endast dig som uppfyller dessa kriterier:
-Du måste ha god hundvana! Har du utbildning eller erfarenhet är det meriterande.
-Du måste vara punktlig och noggrann! Våra hundar förlitar sig på att du kommer när du ska!
-Du måste älska och vara snäll med våra hundar. Vi jobbar endast med mjuka metoder och positiv förstärkning!
Detta passar inte dig som går på gymnasiet eller dig som vill ha sommarjobb! Dock välkomnar vi gärna äldre sökanden, inklusive pensionärer.
Tänk på det geografiska avståndet innan du söker tjänsten om du bor långt bort, så du verkligen kan arbeta endast ett par timmar om dagen och tycka att det är värt resvägen.
Vi förbehåller oss rätten att endast besvara ansökningar som uppfyller kraven på grund av vår arbetsbelastning i övrigt.
Välkommen med din ansökan på mail! Visa mindre

Trädgårdsmästare till Sollentuna, norra Storstockholm

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårds- och anläggningsskötsel samt trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon oc... Visa mer
Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårds- och anläggningsskötsel samt trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon och bemöter kunder och kollegor. Huvudkontoret finns i Nacka, vi har även en filial i Sollentuna.
Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi inför hösten en trädgårdsmästare med dokumenterad erfarenhet med vana av att leda det dagliga arbetet för några av våra trädgårdsarbetare som utgår från vår filial i Sollentuna.
Nu söker vi dig som har ett stort intresse för service och dokumenterad kunskap som trädgårdsmästare och som ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Våra uppdrag ger möjlighet till långsiktiga relationer med kund där du med din kompetens tillsammans med kunds önskemål skapar rätt förutsättningar för utveckling och förvaltning av trädgårdar och grönområden. Vi utför även ett stort antal engångsuppdrag där du svarar för att kunds beställning och förväntningar säkerställs i leveransen.
Vi verkar i en familjär arbetsmiljö med högt i tak där alla ges möjlighet att ta stort eget ansvar. Kunskapen inom bolaget är både djup och bred och vi delar kunskap och erfarenheter med varandra för att på bästa sätt hjälpas åt att leverera bästa tänkbara service till våra kunder.
Därför kan vi erbjuda:
Möjlighet till utveckling i en växande verksamhet
Konkurrenskraftig lön
Trygga villkor via kollektivavtal
Årlig kick off
Friskvårdsbidrag

Din Profil:
Du är en pålitlig, kommunikativ, serviceinriktad och lösningsfokuserad person som är van att leda andra. Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer med kollegor och kunder. Du gillar högt tempo och har ett öga för detaljer. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.
Vi tror att du har:
Trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet
God kunskap inom beskärning
God växtkännedom
God kännedom om de vanligaste maskinerna som används i yrket
Erfarenhet av arbetsledning och utbildning av kollegor
Svenska eller engelska i tal och skrift

Krav:
B körkort (manuell)

Meriterande:
Gad vana av att göra offerter och jobba digitalt med officepaketet.

Vi gör bakgrundskontroller på alla slutkandidater
Anställningsform
Tillsvidare- alternativt säsongsanställning
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan via vår hemsida https://stockholmtradgardstjanst.se/kontakt/ innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker veteran till trädgårdsuppdrag i Sollentuna

Ansök    Maj 6    Viva Bemanning AB    Trädgårdsarbetare
Om företaget Viva veteran är ett bemannings- och rekryteringsföretag och leverantör av hushållsnära och företagstjänster. Vi är verksamma i Stockholm, Sundsvall, Enköping och Borås. Om oss Vårt fokus är på vår personal, vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare. Som rekryterings- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi utför även uppdrag inom hushållsnära tjänster till privatpersoner. Vi tror på att mår ... Visa mer
Om företaget
Viva veteran är ett bemannings- och rekryteringsföretag och leverantör av hushållsnära och företagstjänster. Vi är verksamma i Stockholm, Sundsvall, Enköping och Borås.
Om oss
Vårt fokus är på vår personal, vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare. Som rekryterings- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi utför även uppdrag inom hushållsnära tjänster till privatpersoner.
Vi tror på att mår vår personal bra gör vi skillnad för våra kunder. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Viva veteran bestämmer du själv hur mycket du vill jobba.
Om tjänsten
Vi söker veteraner till trädgårdsuppdrag både hos privatkunder och företag. Arbetsuppgifter är Klippa gräs, kratta löv, rensa ogräs klippa buskar mm. Egen bil krävs.
Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att hålla igång. Du tycker om att möta kunder och kollegor med ett piggt och glatt humör. Du gillar att jobba ute i natur och trädgård även när regnet hänger i luften. Du bemöter människor med respekt, är ansvarfull och kan lyssna på kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete så kommer du med lätthet komma in i rollen. Har du dessutom haft trädgårdsarbete i din profession finns det möjligheter att arbetsleda. Meriterande om du hanterar beskärning av buskar och träd.
Ansökan
Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök idag. Visa mindre

Arbetsledare/Trädgårdsarbetare

Söker efter person som kan leda jobb inom trädgårdsarbete. De måste ha kunskap om data teknik också. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker efter person som kan leda jobb inom trädgårdsarbete. De måste ha kunskap om data teknik också.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Parkarbetare/Utemiljöarbetare sökes.

Parkarbetare/Utemiljöarbetare sökes. I arbetet kan det ingå städning/rengöring av utomhusytor, tömning av papperskorgar, plockstädning runt fastigheter m.m. Har man erfarenhet av gräsklippning, trimning, plantering, luckring, häckklippning och ogräsrensning är det meriterande. Även arbete med blåsmaskin, högtryck eller liknande arbete är meriterande. Personal sökes till olika arbetsplatser i söderort och norrort. Tjänsterna är av olika omfattning och gäll... Visa mer
Parkarbetare/Utemiljöarbetare sökes.
I arbetet kan det ingå städning/rengöring av utomhusytor, tömning av papperskorgar, plockstädning runt fastigheter m.m.
Har man erfarenhet av gräsklippning, trimning, plantering, luckring, häckklippning och ogräsrensning är det meriterande.
Även arbete med blåsmaskin, högtryck eller liknande arbete är meriterande.
Personal sökes till olika arbetsplatser i söderort och norrort.
Tjänsterna är av olika omfattning och gäller både deltid och heltid.
Arbetet är säsongsstyrt, men inte tidsbegränsat. Det finns arbete året runt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobb hundrastare

Herrgårdens Hundcenter i Sollentuna växer och söker därför extrapersonal för hundpromenader, främst vardagar (måndag-torsdag). Det gäller två timmar på förmiddagen (ca 9-11) och/eller två timmar på eftermiddagen (ca 13-15). Detta passar dig som: -Är trygg med att gå ut med flera hundar samtidigt -Är hundvan sedan många år -Är helt på det klara med att hundarna är beroende av att du kommer när du ska! -Har god fysik och lite styrka -Kan arbeta (promenera) ... Visa mer
Herrgårdens Hundcenter i Sollentuna växer och söker därför extrapersonal för hundpromenader, främst vardagar (måndag-torsdag).
Det gäller två timmar på förmiddagen (ca 9-11) och/eller två timmar på eftermiddagen (ca 13-15).
Detta passar dig som:
-Är trygg med att gå ut med flera hundar samtidigt
-Är hundvan sedan många år
-Är helt på det klara med att hundarna är beroende av att du kommer när du ska!
-Har god fysik och lite styrka
-Kan arbeta (promenera) ensam eller i grupp.
-Söker ett roligt extrajobb med härliga kollegor!
Hos oss får du umgås med underbara hundar, och självklart får du stöttning från övrig personal!
Vi ser gärna att du är långsiktig i ditt åtagande. Pensionär, student eller i annan livssituation spelar ingen roll alls, men du MÅSTE älska och vara snäll med våra hundar!
Bor du i närheten av Sollentuna är det meriterande, särskilt om du kan tänka dig att även jobba extra vid behov.
Maila ditt intresse till:
[email protected]
Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Arborist till vårt kontor i Sollentuna

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårdsskötsel och trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon och bemöter kunder o... Visa mer
Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett servicedrivet bolag i stark tillväxt som fokuserar på trädgårdsskötsel och trädvård. Kunderna är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, ambassader och flertalet centrumanläggningar över hela länet. Inom Stockholm Trädgårdstjänst jobbar vi efter devisen: Vi bryr oss! Det gör vi i allt från hur vi utför våra tjänster och tar hand om våra verktyg och maskiner till hur vi framför våra fordon och bemöter kunder och kollegor. Huvudkontoret finns i Nacka, vi har även ett Kontor i Sollentuna samt en filial i Saltsjöbaden.


Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför en erfaren arborist som ska arbeta utifrån vårt kontor i Sollentuna i norra Stockholm.
Nu söker vi dig som har ett stort intresse för service och dokumenterad kunskap som arborist och som ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Våra uppdrag ger möjlighet till långsiktiga relationer med kund där du med din kompetens tillsammans med kunds önskemål skapar rätt förutsättningar för utveckling och förvaltning av trädgårdar och grönområden. Vi utför även ett stort antal engångsuppdrag där du svarar för att kunds beställning och förväntningar säkerställs i leveransen.
Vi verkar i en familjär arbetsmiljö med högt i tak där alla ges möjlighet att ta stort eget ansvar. Kunskapen inom bolaget är både djup och bred och vi delar kunskap och erfarenheter med varandra för att på bästa sätt hjälpas åt att leverera bästa tänkbara service till våra kunder.
Därför kan vi erbjuda:
Möjlighet till utveckling i en växande verksamhet
Konkurrenskraftig lön
Trygga villkor via kollektivavtal
Årlig kick off
Friskvårdsbidrag


Din Profil:
Du är en pålitlig, kommunikativ, serviceinriktad och lösningsfokuserad person. Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer med kollegor och kunder. Du sätter säkerheten först och har ett öga för detaljer. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.
Vi tror att du har:
Ett utpräglat säkerhetstänk
God vana av att arbeta med och i träd i olika miljöer
Vana av att hantera kunder
God kännedom om de vanligaste maskinerna som tillhör yrket
Svenska i tal och skrift
B körkort (manuell)

Krav:
Körkort B, manuell
Certifierad arboristutbildning nivå B
Motorsågskörkort nivå A & BMeriterande:
Certifierad arboristutbildning nivå C eller högre
Motorsågskörkort nivå C eller högre

Vi gör bakgrundskontroller på alla slutkandidater
Anställningsform
Tillsvidareanställning med en prövotid om sex (6) månader
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan via vår hemsida https://stockholmtradgardstjanst.se/kontakt/ innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald
Varmt välkommen med din ansökan!


Vi svarar endast på ansökningar som kommer in via vår hemsida. Visa mindre

Hundrastare

OBS! Vi söker endast dig med erfarenhet av arbete på hunddagis Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis! Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna. Vill du bli en av oss? Vi söker en hundrastare på deltid ca 12 timmar/vecka, du bö... Visa mer
OBS! Vi söker endast dig med erfarenhet av arbete på hunddagis
Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis!
Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna.
Vill du bli en av oss?
Vi söker en hundrastare på deltid ca 12 timmar/vecka, du bör även kunna arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Dina arbetsuppgifter är att rasta hundar i grupp.
Krav är att du arbetat på hunddagis tidigare samt att du har god kunskap för hundars språk och beteenden, stress samt hundar i flock. Du är i god fysisk form eftersom vi är ute på långa promenader i alla väder .
Välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev samt cv. Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder v... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C.
Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning, kloklippning och hundbad.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna och stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor, badda hundar och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Tradgårdsarbetare

Söker efter person som kan jobba inom trädgårdsarbete och kan jobba i små och stora grupper. Måste kunna prata engelska och svenska.Måste kunna lite om maskiner(traktor). Visa mer
Söker efter person som kan jobba inom trädgårdsarbete och kan jobba i små och stora grupper. Måste kunna prata engelska och svenska.Måste kunna lite om maskiner(traktor). Visa mindre

Hundskötare heltid

OBS! Vi söker endast dig med erfarenhet av arbete på hunddagis Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis! Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna. Vill du bli en av oss? Vi söker en hundskötare på 100% med varierande arbetstid dä... Visa mer
OBS! Vi söker endast dig med erfarenhet av arbete på hunddagis
Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis!
Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna.
Vill du bli en av oss?
Vi söker en hundskötare på 100% med varierande arbetstid där öppning och stängning av dagis ingår.
Krav är att du arbetat på hunddagis tidigare samt att du har god kunskap för hundars språk och beteenden, stress samt hundar i flock. Du är i god fysisk form eftersom vi är ute på långa promenader i alla väder .
Välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev samt cv. Visa mindre

Hundskötare heltid

Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis! Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna. Vi har många hundar som inte fungerat på tidigare dagis. Vill du bli en av oss? Vi söker en hundskötare på 100% med varierande arbetstid. Krav är ... Visa mer
Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis!
Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna. Vi har många hundar som inte fungerat på tidigare dagis.
Vill du bli en av oss?
Vi söker en hundskötare på 100% med varierande arbetstid.
Krav är att du har arbetat med hundar tidigare gärna på hunddagis samt att du har god kunskap för hundars språk och beteenden, stress samt hundar i flock. Du är i god fysisk form eftersom vi är ute på långa promenader i alla väder .
Välkommen med din ansökan och cv Visa mindre

Hundrastare

Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis! Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna. Vi har många hundar som inte fungerat på tidigare dagis. Vill du bli en av oss? Vi söker en hundrastare mån-tors, tid 9-13, vi ser gärna att du äv... Visa mer
Vi på Hundtema är ett gäng erfarna hundskötare med mycket humor och filosofin att "vi gör hundens dag". Vi är väldigt aktiva genom långa promenader men även annan form aktivering , det ska vara roligt på dagis!
Vi är ett stort dagis och arbetar aktivt med alla hundar för att de ska få de bästa förutsättningarna. Vi har många hundar som inte fungerat på tidigare dagis.
Vill du bli en av oss?
Vi söker en hundrastare mån-tors, tid 9-13, vi ser gärna att du även kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro. Ditt arbete kommer i huvudsak bestå av att rasta hundar.
Krav är att du har arbetat med hundar tidigare gärna på hunddagis samt att du har god kunskap för hundars språk och beteenden samt hundar i flock. Du är i god fysisk form eftersom vi är ute på långa promenader i alla väder .
Välkommen med din ansökan och cv Visa mindre

Parkförvaltare

Ansök    Dec 20    Sollentuna kommun    Parkförvaltare
Vi söker en parkförvaltare till vår natur- och parkgrupp på tekniska enheten inom samhällsbyggnadsavdelningen. Samhällsbyggnadsavdelningen vill stärka fokus och kompetens inom drift och utveckling av hållbara offentliga rum i Sollentuna. Genom att utveckla och bevara våra offentliga rum vill vi öka kommunens attraktivitet, skapa vackra och trygga offentliga platser för Sollentunas invånare och besökare och bidra till vårt mål att bli en klimatneutral ko... Visa mer
Vi söker en parkförvaltare till vår natur- och parkgrupp på tekniska enheten inom samhällsbyggnadsavdelningen.

Samhällsbyggnadsavdelningen vill stärka fokus och kompetens inom drift och utveckling av hållbara offentliga rum i Sollentuna. Genom att utveckla och bevara våra offentliga rum vill vi öka kommunens attraktivitet, skapa vackra och trygga offentliga platser för Sollentunas invånare och besökare och bidra till vårt mål att bli en klimatneutral kommun. Vi arbetar aktivt med de ekosystemtjänster som grönstrukturen behöver bidra med, så som biologisk mångfald, kolinlagring och klimatanpassning. Vårt långsiktiga arbete med biologisk mångfald har lett till att vi är prisade som Årets bi-vänligaste kommun två år i rad.
Välkommen att jobba tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning
Som parkförvaltare säkerställer du att de som bor och vistas i Sollentuna kommun har välskötta, tillgängliga och attraktiva park- och grönområden. Du arbetar också med skötsel och utveckling av våra strandbad, lekplatser och mindre anläggningar på parkmark.

En viktig del av uppdraget är att behålla och utveckla samarbetet med andra tjänstemän inom kommunen, våra kommunala bolag, inhyrda konsulter, våra entreprenörer, kommunens kontaktcenter samt med kommunens invånare. 

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i befattningen:

- Arbeta som kommunens beställarrepresentant och beställa varor eller tjänster inom verksamhetsområdet utifrån givet uppdrag. Som beställare ingår att uttala verksamhetens behov, säkerställa utförandet av upphandlade leverantörer, agera uppdragsgivare samt hantera och begära ekonomiska resurser.
- Utifrån rollen som beställare leda den dagliga driften i samarbete med medarbetare och upphandlade leverantörer genom främst kort- och långsiktig planering av verksamheten inom drift- och underhåll. Säkerställa rätt kvalitet genom kontrollbesiktningar, leda och följa upp entreprenadarbeten genom platsbesök, driftmöten och avtalsuppföljning.
- Ansvara för framtagande av underlag inför upphandling av avtal och entreprenader inom verksamhetsområdet. Utarbeta korrekt dokumentation, leda upphandlingen samt säkerställa korrekt tid- och ekonomisk planering. Skapa en god överblick på avtal och entreprenader gällande skrivna avtal och överenskommelser samt kontinuerligt förbättra och utveckla kommande upphandlingar.
- Ge service till invånarna genom att arbeta med felanmälan, synpunktshantering, kundkontakter samt olika former av myndighetsutövning. Självständigt svara på medborgarärenden på ett snabbt, trevligt och sakligt sätt. Ha ordning på inkommande ärenden och stödja Kontaktcenter genom kontinuerlig dialog och underlag
- Ansvara för reinvesteringsprojekt innehållande projektledning, byggledning, ekonomisk uppföljning samt slutbesiktning.
- Agera sakkunnig och vara behjälplig mot andra vid granskning av olika handlingar, remisser och detaljplaner.
- Upprätthålla och underhålla en digital karta över verksamhetens ytor och anläggningsobjekt

Som parkförvaltare rapporterar du direkt till stadsträdgårdmästaren. 

Kvalifikationer
Vi säker dig som har relevant högskoleutbildning inom park, landskap, samhällsbyggnad, bygg eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du behöver ha erfarenhet av att fungera som beställare av drift- och underhåll inom parkdrift, mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift liksom B-körkort.

Det är meriterande om du också har:

- Lång erfarenhet av liknande roll i kommunal organisation
- Erfarenhet av offentlig förvaltning och att arbeta i en politiskt styrd organisation
- Erfarenhet av naturvård
- Erfarenhet av att läsa och granska projekteringshandlingar
- Erfarenhet av projektledning eller uppdragsledning
- Erfarenhet av ekonomistyrning och uppföljning

Som parkförvaltare blir du en del av beställarorganisationen vars uppgift är att styra entreprenadarbeten genom upphandling, driftmöten och avtalsuppföljning. För att trivas behöver du kunna planera på kort- och lång sikt, skapa ett bra samarbetsklimat och ge god service. Du trivs med att driva dina egna processer liksom ansvara för ekonomistyrning och uppföljning.

Övrigt
I uppdraget ingår visst beredskapsarbete.  Bakgrundskontroll kommer att göras på slutkandidat.

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Kyrkogårdsmedarbetare till sommarsäsongen 2024

Arbetet innebär skötsel och underhåll vid våra tre begravningsplatser, Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna samt S:t Erik i den centrala delen av Sollentuna. Arbetslagen ansvarar för att våra begravningsplatser och områdena runt våra kyrkor i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen, stillhet och eftertanke.  Arbetsuppgifter Vårt fokus ligger på att alla kyrk... Visa mer
Arbetet innebär skötsel och underhåll vid våra tre begravningsplatser, Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna samt S:t Erik i den centrala delen av Sollentuna.

Arbetslagen ansvarar för att våra begravningsplatser och områdena runt våra kyrkor i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen, stillhet och eftertanke. Arbetsuppgifter

Vårt fokus ligger på att alla kyrkogårdsbesökare får den allra bästa servicen och ett bra bemötande i varje kontakt med oss. I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårds/grönyteskötsel, samt plantering och urngrävning. Du tycker om att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i teamet men trivs även i det självständiga arbetet och du har inget emot att arbeta utomhus på heltid i alla väder. 

Kvalifikationer

B-körkort, AM-kort eller förarbevis för hjullastare är meriterande och att du har kännedom om trädgårdsmaskiner. Vi ser gärna att du har grönytekompetens, både utbildning och erfarenhet. Vi söker dig som är trygg, visar gott omdöme är öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och besökare/allmänheten. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för kyrkogårdsverksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor och tillträde

Säsongsanställningen startar 15 April och sträcker sig till 11 Oktober 2024 med eventuell möjlighet till förlängning.

Vill du veta mer

kontaktar du våra arbetsledare:

 Elisabeth Stomberg:

 mailto:[email protected]  

Åsa Boudrie

 mailto:[email protected]

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast 31/1 Visa mindre

Varm, engagerad medarbetare som gillar odla, blommor och skapade.

Ansök    Okt 2    Mindme Studios AB    Blomsterodlare
Hej du glada odlare, stödpedagog, hantverksapedagog eller omsorgsinriktade person som letar efter en mindre, personligare arbetsplats. Vill du skapa de bästa förutsättningarna att leva som alla andra för personer med funktionsnedsättning? Tycker om att pyssla och skapa utifrån utifrån årstiden med blommor och det naturen har att erbjuda? Har du en kreativitet och tycker om att engagera andra? Gillar att vara utomhus, året om? Vi söker dig vill vara en del ... Visa mer
Hej du glada odlare, stödpedagog, hantverksapedagog eller omsorgsinriktade person som letar efter en mindre, personligare arbetsplats.
Vill du skapa de bästa förutsättningarna att leva som alla andra för personer med funktionsnedsättning? Tycker om att pyssla och skapa utifrån utifrån årstiden med blommor och det naturen har att erbjuda? Har du en kreativitet och tycker om att engagera andra? Gillar att vara utomhus, året om?
Vi söker dig vill vara en del av vårt arbetsteam där ditt huvudfokus är att tillsammans med deltagare i vår verksamhet skapa och driva vår verksamhet inriktad på odling, blommor och kreativt skapande. Då vi arbetar med personer med funktionsnedsättningar är vi en arbetsplats där olika personer har olika behov av stöd i sin vardag. Här ser vi dig som den som naturligt förekommer och ser omsorgsbehoven. Det kan vara hjälp med kläder, måltidssituationer, ta fram och ta bort arbetsmaterial och liknande. Det kan förekomma omsorgsbehov vid t ex epilepsi, toalettbesök och svårigheter att komma ihåg dagliga rutiner.
Vi arbetar inom trädgård/odling och som ser daglig verksamhet som en plattform för skapande och bidra till en grönare värld. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp med florist, odlare och kunskap inom digital media/foto. Du bör ha ett eget intresse i det som hör en trädgård och skapande verksamhet.
Mindme är en daglig verksamhet och korttidsvistelse för personer med autism, intellektuell funktionsnedsättning och andra närliggande diagnoser. Vår dagliga verksamhet består att praktik och arbetsträning, odling och trädgård.
Vi söker dig med ett brinnande intresse för kopplingen hälsa, människa, natur och teknik. För oss gäller att sociala välfärdsmål hänger ihop. Människa, miljö, delaktighet och jämlikhet. Vi arbetar i projektform och har en verksamhet som ständigt utvecklas.
Dina kvalifikationer:
Du är varm, engagerad och strukturerad och har en positiv inställning.
Erfarenhet av att arbeta med personer med autismspektrumdiagnos/ lindrig intellektuell funktionsnedsättning, gärna i verksamhet som bedrivs enligt LSS.
Gymnasial eller Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom relevant område (gymnasiet vård- och omsorg eller barn- och fritid, socionom, pedagog, hantverkspedagog, socialpedagog, fritidsledare)
Datorvana. Administrativa uppgifter ingår, t.ex. dokumentation, närvarorapporter, ta fram bildstöd mm.
B-körkort.Arbetet är personintensivt och du behöver kunna ha fler bollar i luften. Lugn och strukturerad är en förutsättning. Du behöver även kunna administrera utifrån din roll i relevanta datasystem.
En utmärkande känsla av service är bra i alla våra relationer till anhöriga, taxi, handläggare, i samband med utflykter och alla andra sammanhang där vi vill finnas och sprida en positiv, lösningsfokuserad stämning. Att ha nära till skratt är en viktig egenskap.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.mindmestudios.se Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder v... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C.
Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning, kloklippning och hundbad.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna och stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor, badda hundar och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Söker efter person som kan om trädgården och kan jobba i stor eller mindre grupp.De måste vara ansvarig och social. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker efter person som kan om trädgården och kan jobba i stor eller mindre grupp.De måste vara ansvarig och social.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

TRÄDGÅRDSMÄSTARE

ESR Fastighetsservice AB är ett serviceföretag inriktad inom utomhus skötsel året runt dvs trädgårdstjänster samt vinterunderhåll. Vi söker en trädgårdsmästare som kan driva verksamheten. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet av att jobba i trädgårdsbranschen, bland annat beskärningskunskap, god växtkännedom samt vana av att hantera de maskiner som yrket kräver samt B-körkort. Inom gröna skötsel kommer du att jobba främst med trädbeskärning, trimnin... Visa mer
ESR Fastighetsservice AB är ett serviceföretag inriktad inom utomhus skötsel året runt dvs trädgårdstjänster samt vinterunderhåll.
Vi söker en trädgårdsmästare som kan driva verksamheten. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet av att jobba i trädgårdsbranschen, bland annat beskärningskunskap, god växtkännedom samt vana av att hantera de maskiner som yrket kräver samt B-körkort.
Inom gröna skötsel kommer du att jobba främst med trädbeskärning, trimning, plantering av blommor samt andra trädgårdstjänster relaterad till skötseln och underhåll. På vintern jobbar vi med handskottning, plogning samt halkbekämpning.
På innergårdar har man även en hel del kundkontakt, därför är förmågan att kommunicera på svenska viktigt. Vi har också en del privata kunder som önskar få tips i sina trädgårdar, därför trevlig bemötande är vårt sätt att jobba.
Självklart uppskattar vi att vår personal brinner för trädgårdsyrket och har en blick för det där lilla extra!
Kontakta oss med CV. välkomna! Visa mindre

trädgårdsarbetare sökes

ESR Fastighetsservice AB söker personal för att sköta trädgårdar. Våra kunder finns inom Stockholms område. Ansökningar mailas till [email protected] och märks med "ansökan trädgårdsmästare". Ser fram emot din ansökan! Visa mer
ESR Fastighetsservice AB söker personal för att sköta trädgårdar.
Våra kunder finns inom Stockholms område.
Ansökningar mailas till [email protected] och märks med "ansökan trädgårdsmästare". Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder v... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C.
Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna och stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor, badda hundar och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Trädgårdsmästare med det lilla extra

Vill du vara en del av ett team som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Här lyser kompetensen stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Vi söker dig som är positiv, driven och som vill göra det där lilla extra. Stor vikt läggs vid personligt engagemang. Det... Visa mer
Vill du vara en del av ett team som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Här lyser kompetensen stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra.
Vi söker dig som är positiv, driven och som vill göra det där lilla extra. Stor vikt läggs vid personligt engagemang.
Detta är en rekrytering och du blir direktanställd hos vår kund.
Vår kund
Vår kund är en stor aktör som idag genomgår en tillväxtresa där siktet är inställt på att bli störst inom Drift & Underhåll. Kärnverksamheten är just Drift & Underhåll och hela organisationen profileras mot ett och samma håll. Här finns en bred, specialiserad kunskap och i kundstocken finns så väl kommun och landsting som stora fastighetsbolag.
Om dig som söker
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmågan att leda andra och samtidigt planera det dagliga arbetet. Du organiserar och planerar arbetet som sedan utförs av dig och dina kollegor. Du växer i rollen med eget ansvar samtidigt som du kan få fram glädjen och drivet hos de du leder. Att du gillar att vara utomhus är en självklarhet och du utför ditt jobb med engagemang och yrkesstolthet.
Krav för tjänsten
Trädgårdsmästarutbildning eller annan längre utbildning inom trädgård
Några års tidigare erfarenhet utav trädgårdsarbete
Ledarerfarenhet
Mycket god vana att planera och fördela arbeten
Van att använda trädgårdsmaskiner
Kunna tyda ritningar
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Om tjänsten
Arbetsledning
Planering och rapportering
Gräsklippning, trimning, ogräs, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning, snöskottning
Mindre anläggningsjobbUppdragen sker över hela Stockholm. Du planerar dagarna och sköter rapporteringen om projekten.
Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via länken, inkludera CV och personligt brev. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se. Visa mindre

Trädgårdsarbetare med året runt-jobb

Vill du vara en del av teamet som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Kompetensen lyser stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Arbetet är förlagt i hela stor-Stockholm. Med start efter semestern söker vi nu Trädgårdsarbetare som har tidigare erfarenhet av... Visa mer
Vill du vara en del av teamet som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Kompetensen lyser stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Arbetet är förlagt i hela stor-Stockholm.
Med start efter semestern söker vi nu Trädgårdsarbetare som har tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete samt maskinvana. Vi söker dig som är positiv och driven och stor vikt läggs vid personligt engagemang. Dina dagliga uppgifter kommer bestå av skötsel av redan planterade markytor. Du kommer bland annat ha ansvaret för gräsklippning, ogräsrensning, bevattning, plantering med mer.
Krav:
– Erfarenhet av liknande jobb under några säsonger
– Prata och förstå svenska
– B-Körkort
Meriterande: Trädgårdsutbildning
Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, inkludera CV och personligt brev. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin.
Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Trädgårdstekniker

Trädgårds tekniker behövs som kan klippa gräs & häck. I arbetet ingår städning av gröna ytor också. Snö röjning, sandning, plogning ingår i arbetet under vinter. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Trädgårds tekniker behövs som kan klippa gräs & häck. I arbetet ingår städning av gröna ytor också. Snö röjning, sandning, plogning ingår i arbetet under vinter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbete - säsong

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken. För anställning hos vår kund söker vi säsongsarbetare till gräsklippning och annat park- och trädgårdsarbete. Vår kund arbetar främst för kommuner och bostadsområden i norrort. Säsongsanställningen pågår mellan maj och september, men kan even... Visa mer
Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

För anställning hos vår kund söker vi säsongsarbetare till gräsklippning och annat park- och trädgårdsarbete. Vår kund arbetar främst för kommuner och bostadsområden i norrort. Säsongsanställningen pågår mellan maj och september, men kan eventuellt övergå till fast anställning hos kund efter säsongens slut, ifall bägge parter samtycker.

För att komma ifråga behöver du ha god fysik. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av liknande arbete, även om det är en fördel. Arbetet kräver B-körkort (endast automat räcker inte) och muntliga kunskaper i svenska.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Naturvårdare med hästkunskaper

Ansök    Maj 2    Sollentuna kommun    Parkförvaltare
I Sollentuna kommun är naturvårdens övergripande strategiska uppdrag att arbeta långsiktigt för att förvalta, utveckla och tillgängliggöra naturen i Sollentuna. Genom fysiskt arbete och strategisk planering göra naturen synlig, främja friluftslivet i naturen för boende och besökare i Sollentuna samt arbeta för att förbättra den biologiska mångfalden. Vi söker en naturvårdare med hästkunskaper till vår tekniska enhet på samhällsbyggnadsavdelningen. Vårt... Visa mer
I Sollentuna kommun är naturvårdens övergripande strategiska uppdrag att arbeta långsiktigt för att förvalta, utveckla och tillgängliggöra naturen i Sollentuna.

Genom fysiskt arbete och strategisk planering göra naturen synlig, främja friluftslivet i naturen för boende och besökare i Sollentuna samt arbeta för att förbättra den biologiska mångfalden. Vi söker en naturvårdare med hästkunskaper till vår tekniska enhet på samhällsbyggnadsavdelningen.

Vårt fokus är att göra Sollentuna lite bättre varje dag för våra invånare och för alla våra medarbetare. Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Samhällsbyggnadsavdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar med samhällsplanering, miljö- och klimatarbete, bygglov och tillsyn, byggprojekt på allmän plats samt drift och förvaltning av såväl grönska som gator och torg i kommunen. Vi tillhör kommunledningskontoret och rapporterar till kommunstyrelsen och två nämnder.

Tekniska enheten består av ett trettiotal medarbetare fördelade på fyra grupper. Denna tjänst är placerad i park-och naturgruppen där uppdraget omfattar i stort skötseln av fyra naturreservat, övrig naturmark och kulturmiljöer inom kommunen samt fornlämningar. Verksamheten omfattar också skötsel i form av betesdjur (kor) samt användningen av brukshästar. Naturvården arbetar samtidigt som egen utförarenhet för mindre drift- och underhållsuppdrag från de andra grupperna inom tekniska enheten.

Arbetsuppgifter
Som naturvårdare ansvarar du för att aktivt arbeta för att utveckla park- och naturgruppens, tekniska enhetens och avdelningens leverans enligt upprättade mål och utvecklingsuppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du bidrar till att den uppsatta skötselplanen för kommunens natur- och parkmark genomförs inom uppsatt tidsram. Dina arbetsuppgifter innebär mycket arbete utomhus med att förvalta kommunens naturreservat, fornlämningar och historiska miljöer.

Befattningen innefattar att du har egna arbetshästar med all utrustning och nödvändiga redskap som behövs och ersättning för detta regleras separat från ditt löneanspråk.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår:

- Serviceuppdrag med häst och redskap inom naturreservaten såsom att lägga ut ved, tömma sopor allmän tillsyn m.m.
- Praktiska uppgifter som snickeri och underhållsarbeten inom reservaten.
- Inköp av tjänster och tillhörande förbrukningsmaterial (virke, spik etc).
- Arbeta med skogs- och naturvårdsarbeten såsom slåtter, slyröjning, trädfällning och motsvarande.
- Handleda praktikanter och sommarjobbare.
- Genomföra slåtter och åkerarbeten med arbetshästar på ”Allmänhetens dagar”
- Hantera ärenden inkomna via kommunens kontaktcenter.

Du utför praktiskt arbete i form jord- och skogsbruk, djurskötsel och snickerier. Du handleder praktikanter och sommarjobbare och är kommunens kontaktcenter behjälplig i frågor som rör naturvård.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har naturbruksutbildning inom lantbrukets djur, relevant utbildning inom naturvård eller erfarenhet som bedöms likvärdig samt kuskutbildning i brukshästkörning. Du behöver ha egna arbetshästar och relevant utrustning för att genomföra uppdraget. Det krävs erfarenhet av arbete med arbetshästar i tätortsnära skog, park och liknande samt erfarenhet av arbete med hästar och kor i publik miljö liksom erfarenhet av arbete i kommunal organisation.

Du behöver ha:

- BE-körkort.
- Motorsågskörkort AB.
- Röjsågskörkort RA.
- Kompetensbevis för djurtransporter.

Du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift, i djurhantering och inom datorkunskap. Om du dessutom har erfarenhet av renhållning, park- och anläggningsskötsel är det meriterande.

Detta är en tjänst med stort ansvar där du samarbetar med många andra aktörer. Vi tror att du behöver god samarbetsförmåga liksom god pedagogisk insikt. Vi tror också att du har ett helhetsperspektiv på dina arbetsuppgifter, arbetar strukturerat och tar eget initiativ. 

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, distansarbetsmöjligheter, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas i en öppen och kreativ miljö med engagerade kollegor. Arbetsplatsen ligger i vårt nyrenoverade kommunhus i centrala Sollentuna.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Kyrkogårdsmedarbetare, säsong

Sollentuna församling i Stockholms stift är en av de största församlingarna i landet med hela kommunen som geografiskt område. Det bor cirka 76 000 invånare i Sollentuna, varav nästan 45 % är medlemmar i församlingen. Församlingen har 80 anställda och är indelad i pastoralområden som leds av pastoralområdeschefer. Det finns också begravningsenhet, verksamhetsstöd och samtalsmottagning. Församlingen har fem kyrkor, tre kapell och tre begravningsplatser. ... Visa mer
Sollentuna församling i Stockholms stift är en av de största församlingarna i landet med hela kommunen som geografiskt område. Det bor cirka 76 000 invånare i Sollentuna, varav nästan 45 % är medlemmar i församlingen. Församlingen har 80 anställda och är indelad i pastoralområden som leds av pastoralområdeschefer. Det finns också begravningsenhet, verksamhetsstöd och samtalsmottagning. Församlingen har fem kyrkor, tre kapell och tre begravningsplatser.Sollentuna församling i Stockholms stift är en av de största församlingarna i landet med sina 80 anställda medarbetare varav 25 arbetar i begravningsverksamheten.

Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!

Arbetet innebär skötsel och underhåll vid våra tre begravningsplatser, Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna samt S:t Erik i den centrala delen av Sollentuna. Arbetslagen ansvarar för att våra begravningsplatser och områdena runt våra kyrkor i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen, stillhet och eftertanke. Arbetsuppgifter
Vårt fokus ligger på att alla kyrkogårdsbesökare får den allra bästa servicen och ett bra bemötande i varje kontakt med oss. I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårds/grönyteskötsel, samt plantering och urngrävning. Du tycker om att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i teamet men trivs även i det självständiga arbetet och du har inget emot att arbeta utomhus på heltid i alla väder. 

Kvalifikationer
B-körkort eller AM-kort är ett krav och det är meriterande med förarbevis för hjullastare och att du har kännedom om trädgårdsmaskiner. Vi ser gärna att du har grönytekompetens, både utbildning och erfarenhet. Vi söker dig som är trygg, visar gott omdöme är öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och besökare/allmänheten. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för kyrkogårdsverksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor och tillträde
Säsongsanställning sträcker sig till 11 november 2023 med eventuell möjlighet till förlängning. Det går också att möjliggöra för kortare anställning om det passar dig bättre. 

Vill du veta mer
kontaktar du våra arbetsledare Elisabeth Stomberg: mailto:[email protected] Åsa Boudrie mailto:[email protected]

Välkommen med din ansökan 
så snart som möjligt och sedan 31 maj. Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbj... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C.
Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Anläggare mark/trädgård

Hej! Vi söker en anläggare med viss kunskap inom plattläggning, rörläggning, gräsrullning eller generell trädgårdsanläggning. Vi är ett mindre företag i Stockholm med främst privatpersoner som kunder där vi renoverar tomter, anlägger grunder för nybyggnation med mera. Säsongen förlänger vi genom snöröjning och sandupptagning. Vi har även viss trädgårdsskötsel. Tveka inte att höra av Er! Visa mer
Hej!


Vi söker en anläggare med viss kunskap inom plattläggning, rörläggning, gräsrullning eller generell trädgårdsanläggning.
Vi är ett mindre företag i Stockholm med främst privatpersoner som kunder där vi renoverar tomter, anlägger grunder för nybyggnation med mera.
Säsongen förlänger vi genom snöröjning och sandupptagning.
Vi har även viss trädgårdsskötsel.


Tveka inte att höra av Er! Visa mindre

Produktionsingenjör till RCO Security AB

Är du vår nya Produktionsingenjör? RCO är på en spännande tillväxtresa och söker därför vår nya Produktionsingenjör. Öppna dörren till din och vår framtid så kan vi tillsammans driva skiftet mot ett öppnare, tryggare och mer hållbart samhälle. Vad innebär rollen? Som Produktionsingenjör har du till uppgift att utveckla våra tillverkningsprocesser. Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar där huvudansvaret ligger i att kontinuerligt utveckla vår pr... Visa mer
Är du vår nya Produktionsingenjör?

RCO är på en spännande tillväxtresa och söker därför vår nya Produktionsingenjör. Öppna dörren till din och vår framtid så kan vi tillsammans driva skiftet mot ett öppnare, tryggare och mer hållbart samhälle.

Vad innebär rollen?
Som Produktionsingenjör har du till uppgift att utveckla våra tillverkningsprocesser. Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar där huvudansvaret ligger i att kontinuerligt utveckla vår produktionsprocess i syfte att ha en så hög kundnöjdhet som möjligt – såväl internt som externt.

Vad ingår i det dagliga arbetet?
- Praktisk problemlösning kring produktions- och produktrelaterade problem samt arbeta med kvalitetsavvikelser inom produktionsområdet.
- Design och framtagning av produktionsprocesser samt produktionsutrustningar
- Driva, leda och genomföra förändringsarbete och processbevakning för befintliga produktionsprocesser.
- Delta i företagets utvecklingsprojekt för att industrialisera nya produkter.
- Genomföra produkt-, förbättrings- och investeringsprojekt.

Vem söker vi?
Vi vill att du som söker tjänsten har en teknisk utbildning med inriktning mot produktionsteknik och/eller relevant erfarenhet. Du är praktiskt lagd, gillar hands-on arbete och problemlösning.Du är med fördel en person som trivs med en bra mix av praktisk och teoretisk tillämpning i produktionsmiljö samt har ett intresse för teknik och viljan att utvecklas och lära dig mer. Du har en bred förståelse för teknik, produktion och produktionsprocesser och kan komma till kärnan av ett problem genom ett metodiskt tillvägagångsätt. Vi söker dig som är en nyfiken och intresserad person som kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmågan att med lyhördhet kommunicera och bygga goda relationer både med externa och interna parter. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt, liksom en stark analytisk förmåga. I rollen krävs det att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens.

Vilka kompetenser är meriterande?
- Flerårig erfarenhet av förändringsarbete
- LEAN Manufacturing
- Ritningsläsning samt form- och lägestoleranser
- Förmåga att analysera data och genomföra datadrivna beslut

Varför RCO?
RCO befinner sig på en spännande tillväxts- och förändringsresa med stora ambitioner för framtiden i en mycket expansiv bransch. På RCO får du som medarbetare vara med och forma framtidens säkerhets- och passerlösningar samt driva skiftet mot ett öppnare, tryggare och mer hållbart samhälle. Vi erbjuder dig bra förutsättningarna för din utveckling – när du utvecklas, utvecklas vi. Självklart erbjuder vi också förmåner som bland annat tjänstepension, kollektivavtal, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och en hybridarbetsplats.

Hur är det att jobba på RCO?
På RCO har vi en arbetskultur som präglas av öppenhet. Här är vi öppna för våra kollegors idéer och olika perspektiv, men också för samhällets ständiga utveckling. För oss är det viktigt med en trygg och schysst stämning där vi litar på varandra för det är så vi skapar en grogrund för utveckling. Vi jobbar utifrån fyra värderingar:
- Vi omfamnar morgondagen
- Vi bygger tillit
- Vi agerar smart
- Vi växer tillsammans

Var är rollen placerad?
Placeringsort är Järfälla. Vi erbjuder en hybridarbetsplats när arbetsuppgiften tillåter.

Om RCO
Att vara en del av RCO innebär att du är en del av ett större sammanhang. I RCO Group ingår RCO Security, Dinbox, Nimly och Swedlock. Gemensamt för bolagen i gruppen är att vi utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. Men vi delar också en kultur som präglas av öppenhet inför idéer, människor, ny teknik och olika perspektiv. Vi är certifierade Great Place to Work®.

Tillsammans är vi i RCO Group cirka 210 medarbetare, vi omsätter ca 600 miljoner kronor och är aktiva i fyra länder (Sverige Norge, Danmark och Finland). RCO Group ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om oss via: www.rco.se och se våra Youtube-klipp.


• https://youtu.be/ZcgBwlVdcsE
• https://youtu.be/gR8UyFVxncI
• https://youtu.be/l01leEYLibo

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Stockholm

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Stockholm, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbete - säsong

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken. För anställning hos vår kund söker vi säsongsarbetare till gräsklippning och annat park- och trädgårdsarbete. Vår kund arbetar främst för kommuner och bostadsområden i norrort. Säsongsanställningen pågår mellan april och september, men kan ev... Visa mer
Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

För anställning hos vår kund söker vi säsongsarbetare till gräsklippning och annat park- och trädgårdsarbete. Vår kund arbetar främst för kommuner och bostadsområden i norrort. Säsongsanställningen pågår mellan april och september, men kan eventuellt övergå till fast anställning hos kund efter säsongens slut, ifall bägge parter samtycker.

För att komma ifråga behöver du ha god fysik. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av liknande arbete, även om det är en fördel. Arbetet kräver B-körkort och muntliga kunskaper i svenska.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbj... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C.
Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbj... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C.
Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Parkförvaltare

Ansök    Dec 22    Sollentuna kommun    Parkförvaltare
Sollentuna ligger mitt i möjligheterna – i en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, centrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar. Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer. Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar tillsammans för ett bättre Sollentuna. Det handlar om allt från samhällsplanering, lov och tillsyn, byggprojekt och drift o... Visa mer
Sollentuna ligger mitt i möjligheterna – i en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, centrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar.

Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer. Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar tillsammans för ett bättre Sollentuna. Det handlar om allt från samhällsplanering, lov och tillsyn, byggprojekt och drift och förvaltning av såväl parker som gator i kommunen. Välkommen att jobba tillsammans med oss!

Nu söker vi en parkförvaltare till vår tekniska enhet.

Vi vill stärka fokus och kompetens inom drift och utveckling av hållbara offentliga rum i Sollentuna. Genom att utveckla och bevara våra offentliga rum vill vi öka kommunens attraktivitet, skapa vackra och trygga offentliga platser för Sollentunas invånare och besökare och bidra till vårt mål att bli en klimatneutral kommun. Vi arbetar aktivt med de ekosystemtjänster som grönstrukturen behöver bidra med, så som biologisk mångfald, kolinlagring och klimatanpassning. Vårt långsiktiga arbete med biologisk mångfald har lett till att vi är prisade som Årets bi-vänligaste kommun två år i rad.

Arbetsuppgifter
Som parkförvaltare arbetar du med skötsel och utveckling av våra strandbad, lekplatser och anläggningar på parkmark. Uppdraget är att säkerställa att de som bor och vistas i Sollentuna kommun har välskötta, tillgängliga och attraktiva park- och grönområden.
Beställarorganisationen som du blir del av, har som uppgift att styra entreprenadarbeten genom upphandling, driftmöten och avtalsuppföljning. Din uppgift blir att agera sakkunnig och vara behjälplig vid granskning av olika handlingar och detaljplaner. Du ansvarar för ekonomistyrning och uppföljning i dina drift- och reinvesteringsprojekt samt förväntas kunna skriva enklare avtal, dokumentera och handlägga ärenden.

Konkreta exempel på arbetsuppgifter som ingår:

- Leda, planera samt verkställa alla arbeten vad avser drift och underhåll av parkmark, träd, växtlighet, planteringar, strandbad och anläggningar såsom fontäner, bryggor m.m.
- Leda den dagliga driften i samarbete med medarbetare och upphandlade leverantörer genom kort- och långsiktig planering av verksamheten inom drift- och underhåll.
- Upphandla entreprenörer för drift och underhåll.
- Ge service till medborgarna genom att arbeta med felanmälan, synpunktshantering, kundkontakter samt olika former av myndighetsutövning.
- Ansvara för mindre reinvesteringsprojekt
- Ansvara för kort- och långsiktig underhållsplanering.
- Agera sakkunnig och vara behjälplig mot andra vid granskning av olika handlingar, remisser och detaljplaner.
- Upprätthålla och underhålla en digital karta över verksamhetens ytor och anläggningsobjekt.

Viktig del i uppdraget är att aktivt arbeta för att utveckla samarbetet inom kommunkoncernen inom gruppens uppdrag och ansvarsområden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom park, samhällsbyggnad, bygg eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du behöver erfarenhet som beställare av drift- och underhåll inom parkskötsel eller motsvarande, av att läsa och granska projekteringshandlingar samt av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Utöver detta behöver du ha förståelse för det kommunala uppdraget inom samhällsbyggnads-processen, B-körkort och mycket god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du också har erfarenhet av naturvård, lång erfarenhet av liknande roll i kommunal organisation samt av projektledning eller uppdragsledning.

Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar behöver du ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Du tänker strategiskt, arbetar strukturerat och har en hög medvetenhet om ekonomiska förutsättningar.

Övrigt
Bakgrundskontroll kommer att göras på slutkandidat.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Hundskötare

Vi söker en hundskötare på 100% samt en hundrastare på 50% till vårat hunddagis i Sollentuna/ Sjöberg En hundskötare på 100% som är med i det dagliga arbetet på dagis, samt som öppnar och stänger. En hundrastare 50% vars huvudsakliga uppgift är att rasta hundar. Vi har två avdelningar, en med små hundar och en med stora. Vi tar emot alla raser och har många brukshundar. Vi är ett aktivt dagis och är ute på långa promenader varje dag, aktiverar våra hu... Visa mer
Vi söker en hundskötare på 100% samt en hundrastare på 50% till vårat hunddagis i Sollentuna/ Sjöberg
En hundskötare på 100% som är med i det dagliga arbetet på dagis, samt som öppnar och stänger. En hundrastare 50% vars huvudsakliga uppgift är att rasta hundar.


Vi har två avdelningar, en med små hundar och en med stora. Vi tar emot alla raser och har många brukshundar.
Vi är ett aktivt dagis och är ute på långa promenader varje dag, aktiverar våra hundar både inne och ute.
Vi söker dig som har god fysik, stresstålig och är positiv och ser lösningar istället för hinder och har ett glatt humör samt serviceinriktad. Självklart tycker du att hundar är det bästa som finns.
Du behöver ha goda kunskaper inom hund och hundar i flock, du måste ha erfarenhet av hundar i flock sedan tidigare.
Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du söker, välkommen med din ansökan som ska innehålla cv och personligt brev. Visa mindre

Värdar till Stallbacken kultur

Stallbacken kultur är ett konst- och kulturhus på Edsvik som drivs av Sollentuna kommun. Stallbacken kultur består av lokaler för utställningar och programverksamhet samt Skaparverkstan, en kreativ ateljé för barn från 4 år. Barn och unga är en viktig målgrupp för verksamheten. Nu söker vi förstärkning till vårt team av timanställda värdar. Vi söker dig med erfarenhet av att skapa själv tillsammans med barn och ungdomar och som gillar att prata om kons... Visa mer
Stallbacken kultur är ett konst- och kulturhus på Edsvik som drivs av Sollentuna kommun.

Stallbacken kultur består av lokaler för utställningar och programverksamhet samt Skaparverkstan, en kreativ ateljé för barn från 4 år. Barn och unga är en viktig målgrupp för verksamheten. Nu söker vi förstärkning till vårt team av timanställda värdar.

Vi söker dig med erfarenhet av att skapa själv tillsammans med barn och ungdomar och som gillar att prata om konst med besökare i alla åldrar.

Arbetsuppgifter
Som värd på Stallbacken kultur är du kommunens ansikte utåt och tar emot våra besökare. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att ge våra besökare en kvalitativ upplevelse.

Som värd har du flera olika arbetsuppgifter i den utåtriktade verksamheten:

- Du bemöter och vägleder besökarna samt övervakar säkerheten i konsthallen.
- Du arbetar i Skaparverkstan, vår kreativa verkstad, där besökande vuxna och barn förbokar besök för fritt eget skapande.
- Du cyklar med vår mobila skaparverkstad för uppsökande skapande verksamhet för barn på olika platser i Sollentuna kommun
- Du planerar och genomför lovaktiviteter för barn och unga.
- Du arbetar vid evenemang som konserter och föredrag. Då ingår praktiska förberedelser som att ställa fram stolar och scen, rigga enkelt ljud och ljus och att ta emot artister och publik.
- Enklare lokalvård kan förekomma.

Verksamheten bedrivs i första hand onsdagar, lördagar, söndagar samt skollov. Därutöver förekommer tjänstgöring i samband med programverksamhet, lokaluthyrning och pedagogisk verksamhet för förskola och skola.

Organisatoriskt tillhör du allmänkulturenheten på kultur- och fritidskontoret.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Avslutad gymnasieutbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant.
- Erfarenhet av värdskap och/eller praktiskt pedagogiskt arbete.
- God förmåga att uttrycka dig tydligt på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda barngrupper, har arbetat med programverksamhet, har teoretisk eller praktisk erfarenhet av konst samt om du behärskar ytterligare språk.

Som person är du stabil och stresstålig. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i team.  Du är serviceinriktad och har insikt om personers skilda förutsättningar att ta till sig information. Kanske studerar du till bildlärare, förskolelärare eller fritidspedagog och vill ha ett roligt och kreativt extrajobb.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Timanställning med varierande tjänstgöring. Tjänstgöring i huvudsak på helger, kvällar och skollov. Ofta jobbar du mellan två och fem timmar per tillfälle. Det är viktigt att du även kan arbeta de kortare passen.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

I den här rekryteringen behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Maskinia söker servicetekniker till Järfälla

Arbetsbeskrivning Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad!


Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verkstaden med främst tillbehörsmontering på nya maskiner men kan även innebära servicearbeten. Här har vi en härlig stämning och alla hjälps åt på verkstaden med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagen.


I Järfälla arbetar sju servicetekniker samt en reservdelsperson, en verkmästare och en platschef. Förutom verkstadspersonalen sitter också försäljningspersonal här. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du har ambitionen att i framtiden kliva in i rollen som fältmekaniker.Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad. Är du driven och lättlärd tror vi att även en person utan tidigare erfarenhet av entreprenad och tunga fordon kan klara av jobbet hos oss. Som person är du en lagspelare och uppskattar kollegieskapet. I arbetet är du mycket noggrann och säkerställer att arbetet blir rätt utfört. För att söka tjänsten måste du kunna svenska och engelska samt ha B-körkort.


Är du en av de sista pusselbitarna till vårt teknikerteam i Järfälla? Sök tjänsten nu!Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 1984 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2021 omsatte företaget 550 MSEK och har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på tel. 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinia söker servicetekniker till Järfälla

Arbetsbeskrivning Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad!


Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verkstaden med främst tillbehörsmontering på nya maskiner men kan även innebära servicearbeten. Här har vi en härlig stämning och alla hjälps åt på verkstaden med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagen.


I Järfälla arbetar sju servicetekniker samt en reservdelsperson, en verkmästare och en platschef. Förutom verkstadspersonalen sitter också försäljningspersonal här. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du har ambitionen att i framtiden kliva in i rollen som fältmekaniker.Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad. Är du driven och lättlärd tror vi att även en person utan tidigare erfarenhet av entreprenad och tunga fordon kan klara av jobbet hos oss. Som person är du en lagspelare och uppskattar kollegieskapet. I arbetet är du mycket noggrann och säkerställer att arbetet blir rätt utfört. För att söka tjänsten måste du kunna svenska och engelska samt ha B-körkort.


Är du en av de sista pusselbitarna till vårt teknikerteam i Järfälla? Sök tjänsten nu!Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 1984 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2021 omsatte företaget 550 MSEK och har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på tel. 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsmedarbetare till sommarsäsongen 2023

Sollentuna församling i Stockholms stift är en av de största församlingarna i landet med hela kommunen som geografiskt område. Det bor cirka 76 000 invånare i Sollentuna, varav nästan 45 % är medlemmar i församlingen. Församlingen har 80 anställda och är indelad i pastoralområden som leds av pastoralområdeschefer. Det finns också begravningsenhet, verksamhetsstöd och samtalsmottagning. Församlingen har fem kyrkor, tre kapell och tre begravningsplatser. ... Visa mer
Sollentuna församling i Stockholms stift är en av de största församlingarna i landet med hela kommunen som geografiskt område. Det bor cirka 76 000 invånare i Sollentuna, varav nästan 45 % är medlemmar i församlingen. Församlingen har 80 anställda och är indelad i pastoralområden som leds av pastoralområdeschefer. Det finns också begravningsenhet, verksamhetsstöd och samtalsmottagning. Församlingen har fem kyrkor, tre kapell och tre begravningsplatser.Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!

Arbetet innebär skötsel och underhåll vid våra tre begravningsplatser, Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna samt s:t Erik i den centrala delen av Sollentuna.

Arbetslagen ansvarar för att våra begravningsplatser och områdena runt våra kyrkor i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen, stillhet och eftertanke. I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårds/grönyte- skötsel, där du ansvarar för skötsel och underhåll av våra kyrkogårdar med gravplatser, grönytor och planteringar, samt urngrävning.
Här arbetar ca 20 medarbetare och till säsongen 2023 behöver vi förstärka vårt team. Därför söker vi nu medarbetare som vill arbeta säsong hos oss. Du tycker om att arbeta utomhus på heltid i alla väder. Vårt fokus ligger på att alla kyrkogårdsbesökare får den allra bästa servicen och ett bra bemötande i varje kontakt med oss. Du tycker om att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i teamet men trivs även i det självständiga arbetet.


Kvalifikationer

Erfarenhet av grönytor och maskiner är önskvärt och vi ser gärna att du har en lämplig utbildning eller erfarenhet inom området. Det är även meriterande om du har kännedom om trädgårdsmaskiner. Vi söker dig som är trygg, visar gott omdöme är öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och besökare/allmänheten. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för kyrkogårdsverksamheten. Vi förväntar oss att du bidrar med trivsel och kompetens till teamet och arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Det är fördel om du har B-körkort, högre behörighet är meriterande. Maskin vana gällande förekommande maskiner inom trädgårdsarbete och anläggning är meriterande.

Villkor & Tillträde

Annonsen avser 2-3 långsäsongstjänster om ca 5-7 månader på heltid. 
Säsongsanställning sträcker sig under perioden, april-september 2023 med eventuell möjlighet till förlängning. Det går också att möjliggöra för kortare anställning om det passar dig bättre. 

Vill du veta mer

kontaktar du våra arbetsledare Elisabeth Stomberg: mailto:[email protected] Åsa Boudrie mailto:[email protected]

Välkommen med din ansökan
Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Maskinia söker servicetekniker till Järfälla

Arbetsbeskrivning Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad!


Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verkstaden med främst tillbehörsmontering på nya maskiner men kan även innebära servicearbeten. Här har vi en härlig stämning och alla hjälps åt på verkstaden med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagen.


I Järfälla arbetar sju servicetekniker samt en reservdelsperson, en verkmästare och en platschef. Förutom verkstadspersonalen sitter också försäljningspersonal här. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du har ambitionen att i framtiden kliva in i rollen som fältmekaniker.Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad. Är du driven och lättlärd tror vi att även en person utan tidigare erfarenhet av entreprenad och tunga fordon kan klara av jobbet hos oss. Som person är du en lagspelare och uppskattar kollegieskapet. I arbetet är du mycket noggrann och säkerställer att arbetet blir rätt utfört. För att söka tjänsten måste du kunna svenska och engelska samt ha B-körkort.


Är du en av de sista pusselbitarna till vårt teknikerteam i Järfälla? Sök tjänsten nu!Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 1984 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2021 omsatte företaget 550 MSEK och har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på tel. 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinia söker servicetekniker till Järfälla

Arbetsbeskrivning Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad!


Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verkstaden med främst tillbehörsmontering på nya maskiner men kan även innebära servicearbeten. Här har vi en härlig stämning och alla hjälps åt på verkstaden med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagen.


I Järfälla arbetar sju servicetekniker samt en reservdelsperson, en verkmästare och en platschef. Förutom verkstadspersonalen sitter också försäljningspersonal här. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du har ambitionen att i framtiden kliva in i rollen som fältmekaniker.Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad. Är du driven och lättlärd tror vi att även en person utan tidigare erfarenhet av entreprenad och tunga fordon kan klara av jobbet hos oss. Som person är du en lagspelare och uppskattar kollegieskapet. I arbetet är du mycket noggrann och säkerställer att arbetet blir rätt utfört. För att söka tjänsten måste du kunna svenska och engelska samt ha B-körkort.


Är du en av de sista pusselbitarna till vårt teknikerteam i Järfälla? Sök tjänsten nu!Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 1984 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2021 omsatte företaget 550 MSEK och har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på tel. 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinia söker servicetekniker till Järfälla

Arbetsbeskrivning Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad! Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för mekanik och har ett intresse för entreprenad? Maskinia i Järfälla söker nu dig som vill jobba kombinerat som utrustnings- och servicetekniker i verkstad!


Maskinia arbetar rikstäckande som generalagent för Doosan, Case och Bergmann och har även återförsäljare runt om i landet. Som en av Sveriges ledande maskinpartners håller vi hög servicenivå mot kunder och en hög teknisk kompetens. Arbetet innebär att jobba inne på verkstaden med främst tillbehörsmontering på nya maskiner men kan även innebära servicearbeten. Här har vi en härlig stämning och alla hjälps åt på verkstaden med de olika arbetsuppgifterna som behöver utföras under dagen.


I Järfälla arbetar sju servicetekniker samt en reservdelsperson, en verkmästare och en platschef. Förutom verkstadspersonalen sitter också försäljningspersonal här. Vi är en mycket familjär arbetsplats med god företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du har ambitionen att i framtiden kliva in i rollen som fältmekaniker.Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad. Är du driven och lättlärd tror vi att även en person utan tidigare erfarenhet av entreprenad och tunga fordon kan klara av jobbet hos oss. Som person är du en lagspelare och uppskattar kollegieskapet. I arbetet är du mycket noggrann och säkerställer att arbetet blir rätt utfört. För att söka tjänsten måste du kunna svenska och engelska samt ha B-körkort.


Är du en av de sista pusselbitarna till vårt teknikerteam i Järfälla? Sök tjänsten nu!Om företaget
Maskinia är ett familjeägt företag som startade år 1984 och har idag vuxit till att bli en av de största aktörerna inom entreprenad och som maskinpartner i Sverige. Maskinia är generalagent för Doosan, Case, Bergmann och Epiroc men är utöver detta även återförsäljare för Husqvarna och Atlas Copco. 2021 omsatte företaget 550 MSEK och har en offensiv tillväxtplan med en målbild att omsätta 1 MRD år 2025.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på tel. 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hundskötare

Vi söker hundskötare med erfarenhet av hunddagis, för att bli aktuell till en intervju är det ett krav. Vi söker en hundskötare på 100% och en på 50% Dagiset ligger beläget i Sjöberg/Sollentuna. Vi har en avdelning för små och en för stora hundar, det är viktigt för oss att våra hundar aktiveras samt får långa promenader i skogen. Vi som arbetar här är ett glatt gäng med mycket humor och tillsammans har vi bred kunskap av hundar. Vill du bli en av oss? Vä... Visa mer
Vi söker hundskötare med erfarenhet av hunddagis, för att bli aktuell till en intervju är det ett krav.
Vi söker en hundskötare på 100% och en på 50%
Dagiset ligger beläget i Sjöberg/Sollentuna.
Vi har en avdelning för små och en för stora hundar, det är viktigt för oss att våra hundar aktiveras samt får långa promenader i skogen.
Vi som arbetar här är ett glatt gäng med mycket humor och tillsammans har vi bred kunskap av hundar.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev samt cv. Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbj... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två lokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna C.
Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Hundskötare

Vi är ett positivt och glatt gäng med mycket humor och stort intresse för hundar, vi strävar efter att ha så mycket kunskap som möjligt under ett och samma tak. Vi finns i Sjöberg beläget i Sollentuna med skogen runt hörnet. Här gör vi hundens dag, långa promenader och mycket aktivering, Därför söker vi en hundskötare till hösten med brinnande intresse för hundar och som har utbildning samt erfarenhet av hunddagis. Det är ett plus om du är certifierad hun... Visa mer
Vi är ett positivt och glatt gäng med mycket humor och stort intresse för hundar, vi strävar efter att ha så mycket kunskap som möjligt under ett och samma tak. Vi finns i Sjöberg beläget i Sollentuna med skogen runt hörnet.
Här gör vi hundens dag, långa promenader och mycket aktivering,
Därför söker vi en hundskötare till hösten med brinnande intresse för hundar och som har utbildning samt erfarenhet av hunddagis.
Det är ett plus om du är certifierad hund trimmare, instruktör eller har tränat och tävlat med egen hund.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

trädgårdsarbetare sökes

ESR Fastighetsservice AB söker dig som vill jobba att sköta trädgårdar. Är du utbildad Trädgårdsmästare är det bra, det viktiga är att vi hittar rätt person som både kan trädgård och som kan bemöta våra kunder på ett service inriktad sätt. Våra kunder finns inom Stockholms område. Ansökningar mailas till [email protected] och märks med "ansökan trädgårdsmästare". Ser fram emot din ansökan! Visa mer
ESR Fastighetsservice AB söker dig som vill jobba att sköta trädgårdar. Är du utbildad Trädgårdsmästare är det bra, det viktiga är att vi hittar rätt person som både kan trädgård och som kan bemöta våra kunder på ett service inriktad sätt.
Våra kunder finns inom Stockholms område.
Ansökningar mailas till [email protected] och märks med "ansökan trädgårdsmästare". Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning. Tjänst... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Kyrkogårdsmedarbetare till sommarsäsongen 2022

Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss! Arbetet innebär skötsel och underhåll vid våra tre begravningsplatser, Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna samt s:t Erik i den centrala delen av Sollentuna. Arbetslagen ansvarar för att våra begravningsplatser och områdena runt våra kyrkor i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen... Visa mer
Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!

Arbetet innebär skötsel och underhåll vid våra tre begravningsplatser, Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna samt s:t Erik i den centrala delen av Sollentuna.

Arbetslagen ansvarar för att våra begravningsplatser och områdena runt våra kyrkor i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen, stillhet och eftertanke. I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårds/grönyte- skötsel, där du ansvarar för skötsel och underhåll av våra kyrkogårdar med gravplatser, grönytor och planteringar, samt urngrävning.
Här arbetar ca 20 medarbetare och till säsongen 2022 behöver vi förstärka vårt team. Därför söker vi nu medarbetare som vill arbeta säsong hos oss. Du tycker om att arbeta utomhus på heltid i alla väder. Vårt fokus ligger på att alla kyrkogårdsbesökare får den allra bästa servicen och ett bra bemötande i varje kontakt med oss. Du tycker om att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i teamet men trivs även i det självständiga arbetet.


Kvalifikationer

Erfarenhet av grönytor och maskiner är önskvärt och vi ser gärna att du har en lämplig utbildning eller erfarenhet inom området. Det är även meriterande om du har kännedom om trädgårdsmaskiner. Vi söker dig som är trygg, visar gott omdöme och öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och besökare/allmänheten. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för kyrkogårdsverksamheten. Vi förväntar oss att du bidrar med trivsel och kompetens till teamet och arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Det är fördel om du har B-körkort, högre behörighet är meriterande. Maskin vana gällande förekommande maskiner inom trädgårdsarbete och anläggning är meriterande.

Villkor & Tillträde

Annonsen avser 2-3 långsäsongstjänster om ca 5-7 månader på heltid. 
Säsongsanställning sträcker sig under perioden, april-september 2022 med eventuell möjlighet till förlängning. Det går också att möjliggöra för kortare anställning om det passar dig bättre. 

Vill du veta mer

kontaktar du våra arbetsledare Elisabeth Stomberg: mailto:[email protected] Iréne Wiklund mailto:[email protected]

Välkommen med din ansökan
Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast den 24 april 2022. Visa mindre

Hundskötare

Vi söker en till hundskötare till vårat hunddagis, vi har en avdelning får små hundar och en för stora hundar, du kommer få arbeta på båda. Det är ett krav att du arbetat minst 1 år på hunddagis tidigare. Här oss oss får du ett roligt och utvecklande arbete, kollegor med humor samt en massa kärlek och mys av våra dagis hundar. Vi är ute på långa promenader och aktiverar hundar både inne och ute. I din roll som hundskötare ställs flera krav: Du har kunsk... Visa mer
Vi söker en till hundskötare till vårat hunddagis, vi har en avdelning får små hundar och en för stora hundar, du kommer få arbeta på båda. Det är ett krav att du arbetat minst 1 år på hunddagis tidigare.
Här oss oss får du ett roligt och utvecklande arbete, kollegor med humor samt en massa kärlek och mys av våra dagis hundar. Vi är ute på långa promenader och aktiverar hundar både inne och ute.
I din roll som hundskötare ställs flera krav:
Du har kunskap om olika hundraser, hundar i flock, stress hos hund samt kan avläsa hundar.
Som person bör du vara lugn och trygg
Stresstålig
Arbeta med mjuka metoder
God kondition då vi är ute mycketVälkommen med din ansökan Visa mindre

Trädgårsarbetare

Diverse trädgårdsarbeten- gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, lövupptagning, sopning, snöskottning m.m. Vi har både privatkunder och föreningar, med såväl stora som små trädgårdar och gräsytor och söker allsidiga trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag. Vi söker först och främst som älskar trädgård! Såväl dig som har det som hobby, är van att ta initiativ och ser vad som behöver göras. Som dig som varit yrkesverksam och har vana vi... Visa mer
Diverse trädgårdsarbeten- gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, lövupptagning, sopning, snöskottning m.m. Vi har både privatkunder och föreningar, med såväl stora som små trädgårdar och gräsytor och söker allsidiga trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag. Vi söker först och främst som älskar trädgård! Såväl dig som har det som hobby, är van att ta initiativ och ser vad som behöver göras. Som dig som varit yrkesverksam och har vana vid större maskiner och redskap. Det är en fördel om du kan arbeta både självständigt och i grupp och skapa förtroende hos såväl kunder som veteraner. Minst 2 års tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vara intresserad av trädgård och miljö. Tycka om att vara ute hela dagarna oavsett väder. Du kommer att få vara med om allt som görs i en trädgård, från ogräsrensning till att plantera rabatter och plattsättning. Klippa både stora och små gräsytor som ibland kräver större maskiner. Klippa häckar och beskära träd. Somliga kunder efterfrågar även rådgivning om växter för rabatter och större planteringar, skötsel och underhåll. Diverse trädgårdsarbeten- gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, lövupptagning, sopning, snöskottning m.m. Renhållningsarbete kan också förekomma, tömning av papperskorgar samt skräp plockning.
Du kommer att arbeta i ett härligt ungt och glatt team som ser fram emot att jobba med dig! Du kommer också jobba med leverans av material till lagar. Du är en positiv, noggrann och serviceminded person som vill utvecklas tillsammans med oss. Visa mindre

Trädgårdsmästare,Trädgårdsarbetare

Edsbergs Trädgård söker en eller två personer till vårt trädgårdsföretag i Sollentuna. Dagarna är varierande med uppgifter som häckklippning, föryngring av buskar, fruktträdsbeskärning, ogräsrensning, gräsklippning, anläggning av planteringar samt gräsmattor. Vi anlägger även sten och murar. Vi är ett litet företag som funnits sedan 2002. Utför jobb i främst Sollentuna, Danderyd, Täby och Upplands Väsby där vi har flera fina stamkunder, nya privatkund... Visa mer
Edsbergs Trädgård söker en eller två personer till vårt trädgårdsföretag i Sollentuna.


Dagarna är varierande med uppgifter som häckklippning, föryngring av buskar, fruktträdsbeskärning, ogräsrensning, gräsklippning, anläggning av planteringar samt gräsmattor. Vi anlägger även sten och murar.


Vi är ett litet företag som funnits sedan 2002. Utför jobb i främst Sollentuna, Danderyd, Täby och Upplands Väsby där vi har flera fina stamkunder, nya privatkunder och företag. Vi utgår från våra lokaler i Stora Wäsby där vi även har hand om grönytorna för RQT tennis och padelhall.


Krav:
B-körkort.
Kunna svenska i tal och skrift.


Meriterande:
Trädgårdsutbildning alternativt några års erfarenhet inom trädgårdsskötsel.
Erfarenhet av beskärning.
Motorsågskörkort AB.


Tjänsten gäller heltid säsong mars/april till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Arbetstider vardagar 07.00-16.00. Vi jobbar ej röda dagar.
Vi jobbar ute i alla väder och jobbet kräver att man inte är rädd för att hugga i.


Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Trädgårdsansvarig Edsviks köksträdgård

Edsviks köksträdgård är en kulturhistoriskt trovärdig trädgårdsmiljö vid Edsbergs slott i Sollentuna. I köksträdgården vårdas det odlade kulturarvet med odling av traditionella nytto-, prydnads-, medicinal- och kryddväxter med ekologiska metoder. Trädgården erbjuder besökare en vilsam och vacker plats i ett kulturhistoriskt sammanhang. Trädgården är ca 650 kvm. Arbetsuppgifter Som trädgårdsansvarig för Edsviks köksträdgård ansvarar du för det praktiska... Visa mer
Edsviks köksträdgård är en kulturhistoriskt trovärdig trädgårdsmiljö vid Edsbergs slott i Sollentuna.

I köksträdgården vårdas det odlade kulturarvet med odling av traditionella nytto-, prydnads-, medicinal- och kryddväxter med ekologiska metoder. Trädgården erbjuder besökare en vilsam och vacker plats i ett kulturhistoriskt sammanhang. Trädgården är ca 650 kvm.

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsansvarig för Edsviks köksträdgård ansvarar du för det praktiska arbete i trädgården, men också planering och utveckling. Till dina arbetsuppgifter hör ogräsrensning, vattning, plantering, beskärning, fröodling, förkultivering av växter och övrigt förekommande trädgårdsarbete. Skriftlig dokumentation av det egna arbetet och att ta fram inköpsunderlag för växt- och materialinköp ingår också i arbetet. Handledning av praktikanter kan förekomma.

Edsviks köksträdgård ligger i Edsbergsparken som är ett populärt rekreationsområde i Sollentuna. Som trädgårdsansvarig är du ansiktet utåt och delar gärna med dig av dina kunskaper om historisk odling till besökare.

Organisatoriskt tillhör du allmänkulturenheten på kultur- och fritidskontoret.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet och relevant utbildning inom gröna jobb.
Stor kunskap om växter och kulturhistorisk odling är ett krav.
Du är van att självständigt planera ditt arbete och är flexibel, då arbetstiden anpassas efter verksamhetens behov.
Tjänsten kräver känsla för service då mötet med besökare är en del av arbetet.
Erfarenhet av att guida och annan programverksamhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsperiod
Tjänsten är en timanställning och omfattar i genomsnitt ca 10 h/v under växtsäsong april-oktober. Arbetstiden anpassas efter verksamhetens behov.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Solna Trädgårdsanläggning AB har funnits sedan 1959. Vi arbetar främst med nyanläggning hos privata kunder. Arbetsuppgifter: Stenläggning, stenhuggning, köra hjullastare, justera grusytor och packa med vibbroplatta, trappmontering. Plantering av växter. Alla arbetsuppgifter som ingår vid uppbyggnad av en trädgård. Utbildning/Erfarenhet Du som söker skall ha utbildning eller arbetslivserfarenhet 4-5 år inom trädgårdsanläggning. Ett krav är att du kan utf... Visa mer
Solna Trädgårdsanläggning AB har funnits sedan 1959.
Vi arbetar främst med nyanläggning hos privata kunder.
Arbetsuppgifter:
Stenläggning, stenhuggning, köra hjullastare, justera grusytor och packa med vibbroplatta, trappmontering. Plantering av växter. Alla arbetsuppgifter som ingår vid uppbyggnad av en trädgård.


Utbildning/Erfarenhet
Du som söker skall ha utbildning eller arbetslivserfarenhet 4-5 år inom trädgårdsanläggning. Ett krav är att du kan utföra stenarbeten, såsom sten- och plattsättning samt montering av stentrappor.


B körkort erfordras.
Arbetstid/varaktighet
Heltid Dagtid
Provanställning tillämpas
Lön Timlön enl. ök.


Ansökan
Skriftlig ansökan med kortfattad meritförteckning skickas till
[email protected]


Arbetsgivare
Solna Trädgårdsanläggning AB
Solö Backe 7
761 93Norrtälje Visa mindre

Hundskötare timanställning

Vi är ett nystartat hunddagis beläget i Sollentuna med naturen runt hörnet. Vi söker dig som omgående kan hoppa in som vikarie under september på ca 50 %, efter September är det timanställning efter behov. Krav är att du har arbetat minst ett år på hunddagis samt har någon utbildning inom hund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi är ute många timmar varje dag med hundarna i skogen, samt aktiverar dem både inne och ute. Välkommen med din ansö... Visa mer
Vi är ett nystartat hunddagis beläget i Sollentuna med naturen runt hörnet.
Vi söker dig som omgående kan hoppa in som vikarie under september på ca 50 %, efter September är det timanställning efter behov. Krav är att du har arbetat minst ett år på hunddagis samt har någon utbildning inom hund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi är ute många timmar varje dag med hundarna i skogen, samt aktiverar dem både inne och ute.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi behöver en person som kan jobba inom trädgård.Vi jobbar inom trädgård med gräsklippning,rensning och m.m. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi behöver en person som kan jobba inom trädgård.Vi jobbar inom trädgård med gräsklippning,rensning och m.m.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning. Tjänst... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning. Tjänst... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

trädgårdsarbetare

Vi behöver en positive tänkande person som kan allt om trädgård.De måste ha kunskap om plantering, gräsklippning och m.m. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi behöver en positive tänkande person som kan allt om trädgård.De måste ha kunskap om plantering, gräsklippning och m.m.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hundskötare

Vi är ett nyöppnat hunddagis i sollentuna. Här ska våra hundar vara trygga och känna sig som hemma. Vi går på långpromenader varje dag i skogen och aktiverar hundarna både inne och ute. Du kommer att få vara med från starten och vi hoppas att du vill vara kvar och utvecklas med oss. Vi söker dig som har jobbat på hunddagis tidigare (utbildning är önskvärt men inget krav) Du är morgonpigg, positiv, orkar och tycker om att promenera mycket. Och såklart älsk... Visa mer
Vi är ett nyöppnat hunddagis i sollentuna. Här ska våra hundar vara trygga och känna sig som hemma. Vi går på långpromenader varje dag i skogen och aktiverar hundarna både inne och ute.
Du kommer att få vara med från starten och vi hoppas att du vill vara kvar och utvecklas med oss.
Vi söker dig som har jobbat på hunddagis tidigare (utbildning är önskvärt men inget krav) Du är morgonpigg, positiv, orkar och tycker om att promenera mycket. Och såklart älskar du hundar
Tillträde 2 Augusti. Arbetstiden är måndag-fredag 07.00-16.00
Skicka din ansökan med personligt brev och cv. Visa mindre

Trädgårdsmästare,Trädgårdsarbetare

Edsbergs Trädgård söker en eller två personer till vårt trädgårdsföretag i Sollentuna. Dagarna är varierande med uppgifter som häckklippning, föryngring av buskar, fruktträdsbeskärning, ogräsrensning, gräsklippning, anläggning av planteringar samt gräsmattor. Vi anlägger även sten och murar. Vi är ett litet företag som funnits sedan 2002. Utför jobb i främst Sollentuna, Danderyd, Täby och Upplands Väsby där vi har flera fina stamkunder, nya privatkund... Visa mer
Edsbergs Trädgård söker en eller två personer till vårt trädgårdsföretag i Sollentuna.


Dagarna är varierande med uppgifter som häckklippning, föryngring av buskar, fruktträdsbeskärning, ogräsrensning, gräsklippning, anläggning av planteringar samt gräsmattor. Vi anlägger även sten och murar.


Vi är ett litet företag som funnits sedan 2002. Utför jobb i främst Sollentuna, Danderyd, Täby och Upplands Väsby där vi har flera fina stamkunder, nya privatkunder och företag. Vi utgår från våra lokaler i Stora Wäsby där vi även har hand om grönytorna för RQT tennis och padelhall.


Krav:
B-körkort.
Kunna svenska i tal och skrift.


Meriterande:
Trädgårdsutbildning alternativt några års erfarenhet inom trädgårdsskötsel.
Erfarenhet av beskärning.
Motorsågskörkort AB.


Tjänsten gäller heltid säsong mars/april till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Arbetstider vardagar 07.00-16.00. Vi jobbar ej röda dagar.
Vi jobbar ute i alla väder och jobbet kräver att man inte är rädd för att hugga i.


Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Hunddagis

Vi öppnar nytt hunddagis i Sollentuna med naturen runt hörnet, just nu träffar vi våra blivande dagishundar och planerar in deras introduktioner. Vi vill att du är med från start för att sedan utvecklas med oss, företaget och hundarna. Vi söker två personer för timanställning på 80%, Du som söker måste ha hunddagis/hundutbildning eller har gått 3 årigt gymnasieprogram inriktning jordbruk och hundar. Vi vill också att du har erfarenhet av att ha arbetat p... Visa mer
Vi öppnar nytt hunddagis i Sollentuna med naturen runt hörnet, just nu träffar vi våra blivande dagishundar och planerar in deras introduktioner. Vi vill att du är med från start för att sedan utvecklas med oss, företaget och hundarna.
Vi söker två personer för timanställning på 80%,
Du som söker måste ha hunddagis/hundutbildning eller har gått 3 årigt gymnasieprogram inriktning jordbruk och hundar. Vi vill också att du har erfarenhet av att ha arbetat på hunddagis eller som hundrastare. Som person är du lugn och trygg, pålitlig, ser lösningar istället för problem och är morgonpigg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifterna innefattar allt från rastning av hundar (långpromenader), aktivering, inskolning och städning.
Rekrytering startar i juni med tillträde i Juli/Augusti
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare säsongen 2021 i Sollentuna Vi söker två trädgårdsarbetare för parkskötsel i Sollentuna för omgående anställning och som längst till den 31 oktober. Arbetet är omväxlande då man blir ansvarig över ett område där man utför alla sysslor som tillhör arbetet. Vi ser gärna att man har flera säsonger bakom sig som trädgårdsarbetare eller trädgårdsutbildning, Andra egenskaper som vi värdesätter är att man är positiv, lösningsorienterad, flexibel ... Visa mer
Trädgårdsarbetare säsongen 2021 i Sollentuna
Vi söker två trädgårdsarbetare för parkskötsel i Sollentuna för omgående anställning och som längst till den 31 oktober. Arbetet är omväxlande då man blir ansvarig över ett område där man utför alla sysslor som tillhör arbetet. Vi ser gärna att man har flera säsonger bakom sig som trädgårdsarbetare eller trädgårdsutbildning, Andra egenskaper som vi värdesätter är att man är positiv, lösningsorienterad, flexibel och tycker om ordning och reda.
Arbetet är måndag - fredag 7.00 - 16.00. Viss helgarbete kan förkomma.
Övrig krav:
Körkort B för manuell bil.
Kunna prata, läsa och skriva på Svenska flytande då all rapportering sker digitalt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Vi på Solna Trädgårdsanläggning AB, söker erfarna trädgårdsanläggare. Kvalifikationer: Utbildning inom trädgårdsanläggning Minst 3 års arbetsliverfarenhet inom trädgårdsanläggning Körkort Tala svenska/engelska/tyska Visa mer
Vi på Solna Trädgårdsanläggning AB, söker erfarna trädgårdsanläggare.
Kvalifikationer:
Utbildning inom trädgårdsanläggning
Minst 3 års arbetsliverfarenhet inom trädgårdsanläggning
Körkort
Tala svenska/engelska/tyska Visa mindre

Vi söker fler veteraner som vill arbeta med trädgård i Sollentuna (181770)

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.
Du har erfarenhet av trädgård sen tidigare i någon form.
Du vet hur man klipper häckar och rensar rabatter.
Vi kommer erbjuda dig enstaka uppdrag och även att sköta om en familjs trädgård under en hel säsong.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning. Tjänst... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker personal på heltid (100%) tillsvidare/deltid/timme samt vid behov.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hundfrisör - se hit!

Hunddagis24 är ett populärt hunddagis som ligger i Sollentuna. Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare. Vem är du? Utbildad hundfrisör - och vill jobba med det heltid eller några dagar i veckan. Dina kunskaper: Du får en kick och blir glad när du hjälper andra. Du har servicekänsla i dig naturligt. Du är duktig på att ta egna ansvar och lösa olika utmaningar. Du gilla... Visa mer
Hunddagis24 är ett populärt hunddagis som ligger i Sollentuna.
Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare.


Vem är du?
Utbildad hundfrisör - och vill jobba med det heltid eller några dagar i veckan.
Dina kunskaper:
Du får en kick och blir glad när du hjälper andra. Du har servicekänsla i dig naturligt. Du är duktig på att ta egna ansvar och lösa olika utmaningar.


Du gillar att få uppskattning, positiv feedback, då ska du söka nu. För här lönar det sig att ställa upp! Visa mindre

Trädgårdsmästare,Trädgårdsarbetare

Edsbergs Trädgård söker en eller två personer till vårt trädgårdsföretag i Sollentuna. Dagarna är varierande med uppgifter som häckklippning, föryngring av buskar, fruktträdsbeskärning, ogräsrensning, gräsklippning, anläggning av planteringar samt gräsmattor. Vi anlägger även sten och murar. Vi är ett litet företag som funnits sedan 2002. Utför jobb i främst Sollentuna, Danderyd, Täby och Upplands Väsby där vi har flera fina stamkunder, nya privatkund... Visa mer
Edsbergs Trädgård söker en eller två personer till vårt trädgårdsföretag i Sollentuna.


Dagarna är varierande med uppgifter som häckklippning, föryngring av buskar, fruktträdsbeskärning, ogräsrensning, gräsklippning, anläggning av planteringar samt gräsmattor. Vi anlägger även sten och murar.


Vi är ett litet företag som funnits sedan 2002. Utför jobb i främst Sollentuna, Danderyd, Täby och Upplands Väsby där vi har flera fina stamkunder, nya privatkunder och företag. Vi utgår från våra lokaler i Stora Wäsby där vi även har hand om grönytorna för RQT tennis och padelhall.


Krav:
B-körkort.
Kunna svenska i tal och skrift.


Meriterande:
Trädgårdsutbildning alternativt några års erfarenhet inom trädgårdsskötsel.
Erfarenhet av beskärning.
Motorsågskörkort AB.


Tjänsten gäller heltid säsong mars/april till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Arbetstider vardagar 07.00-16.00. Vi jobbar ej röda dagar.
Vi jobbar ute i alla väder och jobbet kräver att man inte är rädd för att hugga i.


Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare säsongen 2021 i Sollentuna Vi söker flera trädgårdsarbetare för parkskötsel i Sollentuna, säsongen startar 1 april och som längst till den 31 oktober. Arbetet är omväxlande då man blir ansvarig över ett område där man utför alla sysslor som tillhör arbetet. Vi ser gärna att man har flera säsonger bakom sig som trädgårdsarbetare eller trädgårdsutbildning, har man dessutom erfarenhet av att köra åkgräsklippare större modell är det meritera... Visa mer
Trädgårdsarbetare säsongen 2021 i Sollentuna
Vi söker flera trädgårdsarbetare för parkskötsel i Sollentuna, säsongen startar 1 april och som längst till den 31 oktober. Arbetet är omväxlande då man blir ansvarig över ett område där man utför alla sysslor som tillhör arbetet. Vi ser gärna att man har flera säsonger bakom sig som trädgårdsarbetare eller trädgårdsutbildning, har man dessutom erfarenhet av att köra åkgräsklippare större modell är det meriterande. Andra egenskaper som vi värdesätter är att man är positiv, lösningsorienterad och flexibel.
Arbetet är måndag - fredag 7.00 - 16.00. Viss helgarbete kan förkomma.
Övrig krav:
Körkort B för manuell bil.
Arbete på väg
Kunna prata, läsa och skriva på Svenska flytande då all rapportering sker digitalt.
Sista ansökan 12 februari 2021 Visa mindre

KYRKOGÅRDSARBETARE för säsongen 2021

Nu söker vi kyrkogårdsarbetare för säsongen 2021 - har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss! Om tjänsterna Arbetet innebär skötsel och underhåll vid en av våra två kyrkogårdar Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna. Tjänsterna är placerad i arbetslag på kyrkogård. Arbetslaget ansvarar för att våra kyrkogårdar i Sollentuna församling är välskötta och... Visa mer
Nu söker vi kyrkogårdsarbetare för säsongen 2021 - har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!


Om tjänsterna
Arbetet innebär skötsel och underhåll vid en av våra två kyrkogårdar Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna. Tjänsterna är placerad i arbetslag på kyrkogård. Arbetslaget ansvarar för att våra kyrkogårdar i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen, stillhet och eftertanke.
I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårds/grönyte- skötsel, som t ex plantering av blommor, trimning, och lövuppsamling, gravskötsel (plantering och vattning), ogräsrensning, häckklippning, gräsklippning och skötsel av grusytor (ogräsrensning, kantskärning och krattning). Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet från trädgårds- park- eller kyrkogårdsarbete. Erfarenhet av parkarbete och begravningsverksamhet är meriterande. God känsla för växtlighet och kulturmiljöer är andra egenskaper vi värdesätter högt.
Vi söker dig som är trygg, visar gott omdöme och öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och besökare/allmänheten. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för kyrkogårdsverksamheten. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta med andra. Det är en fördel om du har B-körkort, högre behörighet kan vara meriterande. Maskin vana gällande förekommande maskiner inom trädgårdsarbete och anläggning kan vara meriterande.
Tillträde
Säsongsanställning sträcker sig under perioden, april-september 2021 med eventuell möjlighet till förlängning.
Välkommen med din ansökan
Vi önskar få din ansökan så snart som möjligt och senast den 17e januari 2021. Intervjuer och tillsättningar sker löpande. Skicka din ansökan, samt CV och andra relevanta uppgifter du vill lyfta fram, via e-post till [email protected]
Vill du veta mer
Frågor besvaras av Wilhelm Landréus, kyrkogårdschef Silverdals Griftegård, [email protected], 08-505 513 72
och Rose-Marie Ederlöv, kyrkogårdschef Sollentuna kyrkogård, [email protected], 08-505 513 76 Visa mindre

Erfaren Trädgårdsmästare med gedigen arbetsledarkompetens

Vi söker Dig som är utbildad Trädgårdsmästare och har flerårig dokumenterad erfarenhet som arbetsledare Om tjänsten I din yrkesroll kommer du att fungera som Trädgårdsmästare och arbetsledare för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel. Markskötsel omfattar den mesta från att hålla rent och snyggt, till planering samt plante... Visa mer
Vi söker Dig som är utbildad Trädgårdsmästare och har flerårig dokumenterad erfarenhet som arbetsledare

Om tjänsten

I din yrkesroll kommer du att fungera som Trädgårdsmästare och arbetsledare för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel. Markskötsel omfattar den mesta från att hålla rent och snyggt, till planering samt plantering av växter. Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel.Yrkesrollen omfattar ansvar för ordinarie- samt tillfällig personal, exempelvis vid säsongsarbeten där dina tidigare erfarenheter inom arbetsledning kommer väl till pass.

Absoluta krav för tjänsten:
* Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande* Minst 5års dokumenterad erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad* Goda kunskaper i svenska; i tal samt skrift* Körkort B

Meriterande:
* Arbete på väg* Utbildning i lekplatsbesiktning* Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen.Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 11års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där Nordic Bemanning & Rekrytering ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Villkor

Start :Januari 2021 eller enligt överenskommelse


Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar/Dagtid

Placeringsort :Sollentuna Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara pr... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.
Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.
Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.
Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper. Behovet till denna tjänst är på grund av en föräldraledighet som beräknas vara under ett års tid.

Din profil

Skallkrav: Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad Goda kunskaper i svenska tal samt skrift Körkort B
Meriterande: Arbete på väg Utbildning i lekplatser Bas-P och/eller Bas-U utbildning
Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Välkommen till oss!

Villkor

Start : Preliminär start slutet av 2020. Omfattning :Heltid Arbetstider :Vardagar 7-16 Placeringsort :Sollentuna
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Hundskötare sökes till hunddagis

Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal! Dagiset Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning. Tjänst... Visa mer
Är du hundvan, driven och gillar att promenera? BFF Hunddagis söker just nu personal!

Dagiset
Vi har två mysiga hunddagislokaler i Häggvik med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Vår målsättning är att hundarna ska vara trygga, balanserade och känna sig hemma hos oss. Hundarna går på två promenader per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Utöver promenaderna erbjuder vi även hundpassning hemma hos personalen och kloklippning.

Tjänsten
Vi söker en person på heltid (100%) tillsvidare.
Uppgifter, utöver promenader, är att öppna eller stänga dagiset, mata de hundar som ska äta lunch, klippa klor och städa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är punktlig, ansvarstagande och har hundvana eller vill lära sig. Du är alltid i tid, har lätt för att följa instruktioner och kan jobba självständigt såväl som i grupp. Du ser möjligheter i stället för problem och står du inför ett problem lägger du fokus på att lösa det. Du tar självklart hand om hundarna på bästa sätt, som om de vore dina egna. Eftersom dagiset tar emot alla sorters hundar ska du kunna hantera både små och stora hundar med olika temperament. Du ska kunna gå långa promenader med hundar i grupp, utföra hundvård som bad och kloklipp, städa, ha kontakt med våra kunder med ett leende på läpparna, utfodra, vara positiv och social och kunna samarbeta och ta ansvar.

Krav
• Du ska kunna jobba heltid, dvs 40 timmar i veckan
• Du har hundvana
• Du är i god fysisk form, vi är ute och går ca 3-4 timmar varje dag

Meriterande
• Utbildning inom hund på gymnasium eller universitet
• Tidigare erfarenhet från att jobba på hunddagis Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Vi är i behov av en person med goda trädgårds och anläggnings kunskaper, du är en social och engagerad person som gillar att interagera med våra kunder. Visa mer
Vi är i behov av en person med goda trädgårds och anläggnings kunskaper, du är en social och engagerad person som gillar att interagera med våra kunder. Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara pr... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.
Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.
Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.
Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper. Behovet till denna tjänst är på grund av en föräldraledighet som beräknas vara under ett års tid.

Din profil

Skallkrav: Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad Goda kunskaper i svenska tal samt skrift Körkort B
Meriterande: Arbete på väg Utbildning i lekplatser Bas-P och/eller Bas-U utbildning
Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Välkommen till oss!

Villkor

Start : Preliminär start slutet av 2020. Omfattning :Heltid Arbetstider :Vardagar 7-16 Placeringsort :Sollentuna
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Trädgårdsarbetare med stort intresse

Vi på Grönagatan Trädgård söker kunnig personal inom mark och trädgård, du skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmågan att planera sitt dagliga arbete och ta eget ansvar, att du kommer med egna idéer är kreativ men framför allt gillar att vara ute. Självklart är du ordningsam och lyhörd för våra kunders behov. Det är bra om du även har andra egenskaper som träd och buskbeskärning, stenläggning och andra nödvändiga egenskaper inom detta o... Visa mer
Vi på Grönagatan Trädgård söker kunnig personal inom mark och trädgård, du skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmågan att planera sitt dagliga arbete och ta eget ansvar, att du kommer med egna idéer är kreativ men framför allt gillar att vara ute.
Självklart är du ordningsam och lyhörd för våra kunders behov.
Det är bra om du även har andra egenskaper som träd och buskbeskärning, stenläggning och andra nödvändiga egenskaper inom detta område.


Vill du vara en del av Grönagatans gäng – som tillsammans når resultat?


Har du det vi behöver får du gärna skicka in ditt CV till oss. Vi ser hellre till din kunskap än vad ditt cv säger. Visa mindre

Lagbas fastighetsskötsel yttre miljö - Sollentuna

Vi söker nu en erfaren lagbas till vår filial i Sollentuna. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet blir du en del av ett härligt gäng som arbetar med spännande uppdrag inom yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så ... Visa mer
Vi söker nu en erfaren lagbas till vår filial i Sollentuna. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet blir du en del av ett härligt gäng som arbetar med spännande uppdrag inom yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc. Rollen innebär också en stor del arbete ute i produktionen i form av maskinkörning, gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom yttre fastighetsskötsel.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att leda arbete inom utemiljöskötsel. Du ska även ha minst en gymnasial utbildning inom trädgård. Som person är du resultatinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du drivs av att arbeta målorienterat och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Viktigt för rollen är att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Tjänsten inkluderar även kundkontakt - så att du är en social person som tycker om att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer är viktigt.
Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning på dagtid i Sollentuna.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten kontakta Anders Bergqvist (Produktionschef Mälardalen) 070-5985200.
Lite om företaget
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 43 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. Visa mindre

Arbetsledare natur och park

Sollentuna kommun söker Arbetsledare till natur och park Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressant... Visa mer
Sollentuna kommun söker

Arbetsledare till natur och park

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas.

Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Till vår arbetsmarknadsenhet söker vi en arbetsledare med placering i vår parkverksamhet. Enheten samlar de kommunala arbetsmarknadsåtgärderna och verksamheten syftar till att erbjuda personer det stöd de behöver för att komma i arbete eller studier.

Arbetsmarknadsenheten består av 22 medarbetare och är en del av näringsliv- och arbetsmarknadsavdelningen på kommunledningskontoret. Vårt uppdrag är att erbjuda arbetslösa personer det stöd de behöver för att komma i arbete eller studier. Våra praktiska verksamheter består av renhållning, klottersanering, snickeri, kök/tvätt/städ, parkskötsel, grön rehab och textil. Vi erbjuder arbetsträning, arbetsprövning, anordnar extern praktik, hjälper personer med CV och personligt brev och ger stöd inför anställningsintervjuer.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare inom natur och park innebär jobbet att leda arbetet i vår parkverksamhet (röjning av sly, fällning av träd mm) men huvuduppgiften för alla arbetsledare är att stödja våra deltagare i sin personliga utveckling mot ett arbete. Det förekommer visst administrativt arbete både i vårt ekonomisystem och i vårt ärendehanteringssystem.

Kvalifikationer

För att lyckas som arbetsledare i vår parkverksamhet är det viktigt att du är beredd att ta ett ledaransvar. Vidare är det nödvändigt med kunskaper om och erfarenhet av park- eller naturvård, erfarenhet av att leda arbete är önskvärt. Idag arbetar du kanske i skogen, i parkskötsel eller inom en verksamhet som liknar vår i någon annan del av arbetsmarknaden. Du behöver också vara väl förtrogen med IT och kunna hantera Officepaketet. Motorsågskörkort B, röjsågskörkort RA och B-körkort är meriterande. Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar behöver du ha god samarbetsförmåga, vara en god ledare och att du är självgående.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid from 20200701 till 20201231 men möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan redan idag! Urval kan komma att göras löpande.

Sista ansökningsdatum: 20200622

Kontaktperson: Mattias Persson, gruppchef tfn: 08-579 224 77

 
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara p... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.

Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.

Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.

Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper.

Behovet till tjänsten är pga av en längre frånvaro hos ordinarie personal så detta kommer att vara en löpande bemanning med eventuell möjlighet till fast anställning hos vår kund.

Din profil

Skallkrav:

- Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning
- 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad
- Goda kunskaper i svenska tal samt skrift
- Körkort B

Meriterande:

- Arbete på väg
- Utbildning i lekplatser
- Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Sollentuna

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara p... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.

Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.

Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.

Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper.

Behovet till tjänsten är pga av en längre frånvaro hos ordinarie personal så detta kommer att vara en löpande bemanning med eventuell möjlighet till fast anställning hos vår kund.

Din profil

Skallkrav:

- Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning
- 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad
- Goda kunskaper i svenska tal samt skrift
- Körkort B

Meriterande:

- Arbete på väg
- Utbildning i lekplatser
- Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Sollentuna

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Arbetsledare med gröna fingrar

Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den. Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar. Om tjänsten Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara p... Visa mer
Vi söker arbetsledare till ett företag med kraftig tillväxt aktivt inom skog och fastigheter. En möjlighet för dig som vill växa och vara med att forma den.

Lämna gärna in din ansökan till oss eller tipsa en du känner som du tror passar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att fungera som bas för kontoret i Sollentuna. I dina arbetsuppgifter som arbetsledare kommer du att sköta fördelning av arbete, ha ett visst administrativt ansvar men även vara praktiskt ansvarig för markskötsel.

Markskötsel innefattar den mesta från rent och snyggt till plantering av växter.

Arbetet präglas av variation då det följer årets naturliga cykel. Det innebär även att du kommer att ansvara för tillfällig personal där du ska utbilda och medla dina kunskaper.

Behovet till tjänsten är pga av en längre frånvaro hos ordinarie personal så detta kommer att vara en löpande bemanning med eventuell möjlighet till fast anställning hos vår kund.

Din profil

Skallkrav:

- Trädgårds- eller landskapsingenjörsexamen eller motsvarande YH/gymnasieutbildning
- 5år eller mer än 5 års erfarenhet av arbetsledande arbete i jämförbar entreprenad
- Goda kunskaper i svenska tal samt skrift
- Körkort B

Meriterande:

- Arbete på väg
- Utbildning i lekplatser
- Bas-P och/eller Bas-U utbildning

Här söker vi dig som är en naturlig initiativtagare. Du som vill utveckla och har förmågan att få med dig människor på vägen. Din roll innefattas av mycket kontakt med människor i olika former så du bör vara extrovert. Som ledare behöver du ha ett gediget sinne för struktur och problemlösning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Sollentuna

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu och se till att du blir vår nya arbetsledare! Visa mindre

Erfarna trädgårdsarbetare Sollentuna

Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Sollentuna inför sommarsäsongen 2020. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning och plantering. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resul... Visa mer
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Sollentuna inför sommarsäsongen 2020. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning och plantering.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor. På plats finns två lagbasar som blir dina huvudsakliga arbetsledare.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare Sollentuna!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr. Visa mindre

Erfarna trädgårdsarbetare maskin Sollentuna

Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare med inriktning maskin till vår filial i Sollentuna inför sommarsäsongen 2020. Jobbet som trädgårdsarbetare maskin består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, exempelvis gräsklippning och maskinell ogräsbekämpning. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med yttre fastighetsskötsel tidigare och som trivs med att arbeta självständigt. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet... Visa mer
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare med inriktning maskin till vår filial i Sollentuna inför sommarsäsongen 2020. Jobbet som trädgårdsarbetare maskin består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, exempelvis gräsklippning och maskinell ogräsbekämpning.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med yttre fastighetsskötsel tidigare och som trivs med att arbeta självständigt. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du har maskinvana och kan ta hand om maskinen och se till att den håller sig i gott skick. Vi ställer inga krav på utbildning utan fäster större vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. På plats finns två lagbasar som blir dina huvudsakliga arbetsledare.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor och en helt ny maskinpark. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare maskin Sollentuna!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr. Visa mindre

KYRKOGÅRDSARBETARE säsong 2020

KYRKOGÅRDSARBETARE säsong 2020 Nu söker vi kyrkogårdsarbetare för säsongen 2020 - har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss! Om tjänsterna Arbetet innebär skötsel och underhåll vid en av våra två kyrkogårdar Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna. Tjänsterna är placerad i arbetslag på kyrkogård. Arbetslaget ansvarar för att våra kyrkogårdar i Soll... Visa mer
KYRKOGÅRDSARBETARE säsong 2020
Nu söker vi kyrkogårdsarbetare för säsongen 2020 - har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!


Om tjänsterna
Arbetet innebär skötsel och underhåll vid en av våra två kyrkogårdar Sollentuna kyrkogård beläget i de norra delarna av Sollentuna och Silverdals griftegård i de södra delarna. Tjänsterna är placerad i arbetslag på kyrkogård. Arbetslaget ansvarar för att våra kyrkogårdar i Sollentuna församling är välskötta och fina platser för minnen, stillhet och eftertanke.
I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårds/grönyte- skötsel, som t ex plantering av blommor, trimning, och lövuppsamling, gravskötsel (plantering och vattning), ogräsrensning, häckklippning, gräsklippning och skötsel av grusytor (ogräsrensning, kantskärning och krattning). Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.


Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet från trädgårds- park- eller kyrkogårdsarbete. Erfarenhet av parkarbete och begravningsverksamhet är meriterande. God känsla för växtlighet och kulturmiljöer är andra egenskaper vi värdesätter högt.
Vi söker dig som är trygg, visar gott omdöme och öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och besökare/allmänheten. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för kyrkogårdsverksamheten. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta med andra. Det är en fördel om du har B-körkort, högre behörighet kan vara meriterande. Maskin vana gällande förekommande maskiner inom trädgårdsarbete och anläggning kan vara meriterande.


Tillträde
Säsongsanställning sträcker sig under perioden, april-september 2020 med eventuell möjlighet till förlängning.


Välkommen med din ansökan
Vi önskar få din ansökan så snart som möjligt och senast den 17e januari 2020. Intervjuer och tillsättningar sker löpande. Skicka din ansökan, samt CV och andra relevanta uppgifter du vill lyfta fram, via e-post till [email protected]


Vill du veta mer
Frågor besvaras av Wilhelm Landréus, kyrkogårdschef Silverdals Griftegård, [email protected], 08-505 513 72
och Rose-Marie Ederlöv, kyrkogårdschef Sollentuna kyrkogård, [email protected], 08-505 513 76 Visa mindre

Du älskar hundar, brinner för det. Då har vi drömjobbet för dig!

Ansök    Okt 17    OLEHAG, ERICA    Pälsdjursskötare
Då vi inte ha hittat den vi söker, testar vi igen :) EE Hunddagis är ett populärt hunddagis som har 3 mysiga lokaler i Sollentuna. Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare. Titta gärna in på hemsidan: www.eehunddagis.com Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och ... Visa mer
Då vi inte ha hittat den vi söker, testar vi igen :)


EE Hunddagis är ett populärt hunddagis som har 3 mysiga lokaler i Sollentuna.
Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare.
Titta gärna in på hemsidan: www.eehunddagis.com Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och går i omgångar. Det blir ca 3,5 timme varje dag, oavsett väder.
Dina kunskaper:


Du får en kick och blir glad när du hjälper andra. Du har servicekänsla i dig naturligt. Du är duktig på att ta egna ansvar och lösa olika utmaningar.


Inga problem för dig att arbeta i en grupp eller ensam. Och att vara ordningsam och komma i tid är självklart för dig.


Du gillar att få uppskattning, positiv feedback, då ska du söka nu. För här lönar det sig att ställa upp!


och självklart är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket eftersom du dagligen har kontakt med våra kunder. Promenad med hundar, utfodring samt lättre hundvård.
Öppning och stängning av dagiset.
Daglig kontakt med kunder.
Städning av lokalen. Visa mindre

Djurvårdare på utökad nivå

Ansök    Dec 2    Sollentuna Djurklinik AB    Djurvårdare
Sollentuna Djurklinik är en fristående medelstor klinik med personlig atmosfär. Vi har ca 7500 besök per år. Största patientgruppen är hundar men vi lägger stor vikt vid våra kattpatienter som ökar. Vi tar även emot kaniner, marsvin och smågnagare. Vi har digital röntgen, eget lab , gasnarkos och modern tandutrustning. I dagsläget arbetar fyra veterinärer, fyra legitimerade djursjukskötare, fyra djurvårdare samt en receptionist hos oss.  Vi som arbetar här... Visa mer
Sollentuna Djurklinik är en fristående medelstor klinik med personlig atmosfär. Vi har ca 7500 besök per år. Största patientgruppen är hundar men vi lägger stor vikt vid våra kattpatienter som ökar. Vi tar även emot kaniner, marsvin och smågnagare. Vi har digital röntgen, eget lab , gasnarkos och modern tandutrustning. I dagsläget arbetar fyra veterinärer, fyra legitimerade djursjukskötare, fyra djurvårdare samt en receptionist hos oss.  Vi som arbetar här drivs av glädjen att göra ett bra jobb och en strävan att ständigt bli bättre och lära oss nya saker. För närvarande är kliniken öppen dag- och kvällstid på vardagar. Röda dagar är det stängt.


Eftersom verksamheterna växer söker vi nu ny medarbetare!
 

Djurvårdare på utökad nivå, för tillsvidareanställning. Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete på djurklinik och ska kunna vara självgående på poliklinik och kunna ta blodprover, röntga samt assistera vid operation. Det är också viktigt att du har erfarenhet från reception och remisshantering då vissa pass kommer innebära receptionstjänst. Vi söker dig som vill arbeta med djurets bästa i fokus, men som också tycker om att arbeta med människor. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp med erfarna medarbetare. Ett krav är att du är flerspråkig och kan tala svenska, engelska och arabiska flytande.

Välkommen med din ansökan till [email protected] , senast den 13 december

Frågor besvaras av Maria Ledunger Thulin på 08-350035. Vi har kollektivavtal.

Rekrytering kan ske löpande. Visa mindre

Sollentuna Kyrkogård

Vi söker en kollega till arbetslaget på Sollentuna kyrkogård. Som anställd i Sollentuna församling får du arbeta i en miljö där många kompetenser och frågor i livet möts! Vi söker en kollega till arbetslaget på Sollentuna kyrkogård. Som anställd hos Sollentuna församling och begravningsenheten får du ett arbete i grönytebranschen med syftet att skapa och vårda vackra miljöer. Vi arbetar ständigt för att utveckla våra kyrkogårdar och satsar inte minst på FN... Visa mer
Vi söker en kollega till arbetslaget på Sollentuna kyrkogård. Som anställd i Sollentuna församling får du arbeta i en miljö där många kompetenser och frågor i livet möts!
Vi söker en kollega till arbetslaget på Sollentuna kyrkogård. Som anställd hos Sollentuna församling och begravningsenheten får du ett arbete i grönytebranschen med syftet att skapa och vårda vackra miljöer.
Vi arbetar ständigt för att utveckla våra kyrkogårdar och satsar inte minst på FN:s miljömål nr 15 om biologisk mångfald.   
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer på en kyrkogård såsom återkommande underhållsarbeten och skötseluppdrag och även nyanläggning av planteringar mm. Medverkan vid gravgrävning och gravsättning ingår naturligtvis också i arbetsuppgifterna. Du förväntas medverka till att utveckla vår verksamhet. I arbetet möter du människor i sorg vilket kräver ett respektfullt bemötande. Viss arbetsledning kan komma att bli aktuell i tjänsten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning. För tjänsten krävs att du har god kunskap om trädgårds- och markanläggning och vana att hantera och sköta arbetsredskap och maskiner. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du vill utveckla dina gröna kunskaper inom yrkesområdet. Som person har du lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av att styra mot våra högt ställda mål kring service, säkerhet, kvalitet, miljö och ekonomi. Du tycker om att arbeta självständigt och är drivande.
Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Vi har schemalagd arbetstid och under vintersäsongen ingår beredskap under helger och vissa storhelger.


Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer kontaktar du kyrkogårdschef
Rose-Marie Ederlöv, 08-505 513 76
[email protected]
Välkommen med din ansökan! Vi tar emot din ansökan via
e-post: [email protected] Anställningsintervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 20 oktober. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om tjänstenDiverse trädgårdsarbeten- gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, lövupptagning, sopning, snöskottning m.m. Vi har kunder överallt i stockholms län.Vem är du?Som person är du driven och självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Du är engagerad i ditt arbete och intresserad av att lära nytt. Självklart har du även ett stort intresse för utemiljöer och trädgård.Tjänsten är tillsvi... Visa mer
Om tjänstenDiverse trädgårdsarbeten- gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, lövupptagning, sopning, snöskottning m.m. Vi har kunder överallt i stockholms län.Vem är du?Som person är du driven och självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Du är engagerad i ditt arbete och intresserad av att lära nytt. Självklart har du även ett stort intresse för utemiljöer och trädgård.Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Välkommen med din ansökan!Vi erbjuder Visa mindre

Du älskar hundar, brinner för det. Då har vi drömjobbet för dig!

Ansök    Sep 20    OLEHAG, ERICA    Pälsdjursskötare
EE Hunddagis är ett populärt hunddagis som har 3 mysiga lokaler i Sollentuna.Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare.Titta gärna in på hemsidan: www.eehunddagis.com Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och går i omgångar. Det blir ca 3,5 timme varje dag, oavsett väd... Visa mer
EE Hunddagis är ett populärt hunddagis som har 3 mysiga lokaler i Sollentuna.Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare.Titta gärna in på hemsidan: www.eehunddagis.com Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och går i omgångar. Det blir ca 3,5 timme varje dag, oavsett väder.Dina kunskaper:Du får en kick och blir glad när du hjälper andra. Du har servicekänsla i dig naturligt. Du är duktig på att ta egna ansvar och lösa olika utmaningar.Inga problem för dig att arbeta i en grupp eller ensam. Och att vara ordningsam och komma i tid är självklart för dig.Du gillar att få uppskattning, positiv feedback, då ska du söka nu. För här lönar det sig att ställa upp!och självklart är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket eftersom du dagligen har kontakt med våra kunder. Promenad med hundar, utfodring samt lättre hundvård.Öppning och stängning av dagiset.Daglig kontakt med kunder.Städning av lokalen. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Sollentuna kyrkogård

Vi söker en kollega till arbetslaget på Sollentuna kyrkogård. Som anställd hos Sollentuna församling och begravningsenheten får du ett arbete i grönytebranschen med syftet att skapa och vårda vackra miljöer. Vi arbetar ständigt för att utveckla våra kyrkogårdar och satsar inte minst på FN:s miljömål nr 15 om biologisk mångfald.    Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer på en kyrkogård såsom återkommande underhållsarbeten ... Visa mer
Vi söker en kollega till arbetslaget på Sollentuna kyrkogård. Som anställd hos Sollentuna församling och begravningsenheten får du ett arbete i grönytebranschen med syftet att skapa och vårda vackra miljöer.
Vi arbetar ständigt för att utveckla våra kyrkogårdar och satsar inte minst på FN:s miljömål nr 15 om biologisk mångfald.   
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer på en kyrkogård såsom återkommande underhållsarbeten och skötseluppdrag och även nyanläggning av planteringar mm. Medverkan vid gravgrävning och gravsättning ingår naturligtvis också i arbetsuppgifterna. Du förväntas medverka till att utveckla vår verksamhet. I arbetet möter du människor i sorg vilket kräver ett respektfullt bemötande. Viss arbetsledning kan komma att bli aktuell i tjänsten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning. För tjänsten krävs att du har god kunskap om trädgårds- och markanläggning och vana att hantera och sköta arbetsredskap och maskiner. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du vill utveckla dina gröna kunskaper inom yrkesområdet. Som person har du lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av att styra mot våra högt ställda mål kring service, säkerhet, kvalitet, miljö och ekonomi. Du tycker om att arbeta självständigt och är drivande. Visa mindre

Du älskar hundar, brinner för det. Då har vi drömjobbet för dig!

Ansök    Aug 27    OLEHAG, ERICA    Pälsdjursskötare
EE Hunddagis är ett populärt hunddagis som har 3 mysiga lokaler i Sollentuna.Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare.Titta gärna in på hemsidan: www.eehunddagis.com Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och går i omgångar. Det blir ca 3,5 timme varje dag, oavsett väd... Visa mer
EE Hunddagis är ett populärt hunddagis som har 3 mysiga lokaler i Sollentuna.Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare.Titta gärna in på hemsidan: www.eehunddagis.com Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och går i omgångar. Det blir ca 3,5 timme varje dag, oavsett väder.Dina kunskaper:Du får en kick och blir glad när du hjälper andra. Du har servicekänsla i dig naturligt. Du är duktig på att ta egna ansvar och lösa olika utmaningar.Inga problem för dig att arbeta i en grupp eller ensam. Och att vara ordningsam och komma i tid är självklart för dig.Du gillar att få uppskattning, positiv feedback, då ska du söka nu. För här lönar det sig att ställa upp!och självklart är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket eftersom du dagligen har kontakt med våra kunder. Promenad med hundar, utfodring samt lättre hundvård.Öppning och stängning av dagiset.Daglig kontakt med kunder.Städning av lokalen. Visa mindre

Du älskar hundar , brinner för det. Då har vi drömjobbet för dig!

Ansök    Maj 15    OLEHAG , ERICA    Pälsdjursskötare
Promenad med hundar, utfodring samt lättre hundvård. Öppning och stängning av dagiset. Daglig kontakt med kunder. Städning av lokalen. Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och går i omgångar. Det blir ca 3,5 timme varje dag, oavsett väder. Dina kunskaper: Du får en kick och blir glad när du hjälper andra. Du har servicekänsla i dig naturligt.... Visa mer
Promenad med hundar, utfodring samt lättre hundvård.
Öppning och stängning av dagiset.
Daglig kontakt med kunder.
Städning av lokalen.


Du är en positiv och glad person som aldrig ser problem, utan lösningar. Det är viktigt att du har god fysik och gillar naturen, eftersom vi är ute och går i omgångar. Det blir ca 3,5 timme varje dag, oavsett väder.


Dina kunskaper:

Du får en kick och blir glad när du hjälper andra. Du har servicekänsla i dig naturligt. Du är duktig på att ta egna ansvar och lösa olika utmaningar.

Inga problem för dig att arbeta i en grupp eller ensam. Och att vara ordningsam och komma i tid är självklart för dig.

Du gillar att få uppskattning, positiv feedback, då ska du söka nu. För här lönar det sig att ställa upp!

och självklart är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket eftersom du dagligen har kontakt med våra kunder.

EE Hunddagis är ett populärt hunddagis som har 3 mysiga lokaler i Sollentuna.
Vi på hunddagiset är ett härligt gäng som har tillsammans lyckats hjälpa och underlätta livet för 100-tals fina hundägare.


Titta gärna in på hemsidan: www.eehunddagis.com Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra ku... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker nu två utbildade trädgårdsarbetare till ett projekt som jobbar med plantering och garantiskötsel i Sollentuna.

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du främst arbeta med plantering av träd, buskar och perenner samt garantiskötsel av dessa men du kommer även arbeta med övriga vanligt förekommande uppgifter inom trädgårdsarbete så som tillexempel beskärningar, gräsklippning, bevattning och slyröjning. Vintertid kan du komma att delta i projekt med vinterväghållning och viss renhållning kan förekomma. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från vår trevliga etablering i Spånga eller Sollentuna.

Vem är du?

Som person är du driven och självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Du är engagerad i ditt arbete och intresserad av att lära nytt. Självklart har du även ett stort intresse för utemiljöer och trädgård.

Du har lägst en gymnasial trädgårdsutbildning. Om du är utbildad trädgårdsmästare eller har förvärvat motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdigt på annat sätt är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med planteringar tidigare.

I tjänsten ingår beredskap. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder Visa mindre

Markanläggare / Trädgårdsarbetare / Plantskolearbetare , trädgård

Vi söker tre personer som kan jobba med trädgårdsarbete, men vi ser gärna att ni kan jobba med allt i företaget efter säsongen. Du skall vara en person som har erfarenhet av att jobba praktiskt, med höga kvalitetskrav.Du har erfarenhet av ett eller flera av följande arbetsuppgifter; häcktrimning, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, renhållning, plantering och omhändertagande av känsliga växter och andra sysslor som hör trädgårdsyrket till. För at... Visa mer
Vi söker tre personer som kan jobba med trädgårdsarbete, men vi ser gärna att ni kan jobba med allt i företaget efter säsongen. Du skall vara en person som har erfarenhet av att jobba praktiskt, med höga kvalitetskrav.Du har erfarenhet av ett eller flera av följande arbetsuppgifter; häcktrimning, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, renhållning, plantering och omhändertagande av känsliga växter och andra sysslor som hör trädgårdsyrket till. För att lyckas i denna roll måste ha god fysik då tunga lyft förekommer. Svenska är inget krav. Du kan vara nyanländ till SverigeUtdrag ur straffregister kan komma att göras i samband med anställning. Vi tar in ansökningar fortlöpande och BARA via mail. Visa mindre