Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Sollentuna

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk sekreterare till BUP Sollentuna

Ansök    Mar 15    REGION STOCKHOLM    Medicinsk sekreterare
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna söker nu en medicinsk sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team! Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025. BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköte... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna söker nu en medicinsk sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team! Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till årsskiftet 2024/2025.

BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare och administratörer.  

På BUP Sollentuna arbetar vi tillsammans för patienternas bästa och för att gemensamt skapa en trivsam och positiv arbetsplats. Vi arbetar aktivt för att förbättra våra arbetssätt och har nu ett pågående arbete med fokus kring förbättringar i arbetsmiljön och att tydliggöra våra administrativa processer. Genom dina administrativa kunskaper har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och du kommer, tillsammans med övriga medarbetare, bidra stort till våra mål! 

Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling och mottagningen är HBTQ-certifierad. Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Medicinsk dokumentation i Take Care
Vårdadministrativt arbete 
Remisshantering, bokningar till behandlande personal
Telefonhantering i TeleQ
Övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov, som t.ex. fakturahantering, beställningar m.m. 

Du kommer även bidra med den medicinska sekreterarens kompetens i förbättringsarbeten på enheten. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma. Kvalifikationer

Du som söker ska ha examen frånmedicinsk sekreterarutbildning. Vänligen bifoga examensbevis. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket samt medicinsk och psykiatrisk terminologi, samt god förmåga att hantera engelska i tal och skrift.
Där utöver behöver du också erfarenhet av arbete i journalsystemet Take Care.Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är noggrann, bra på samarbete och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av din roll i vårdkedjan, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi har förmåner som flextid, möjlighet till att arbeta på distans, friskvårdsbidrag 5 000 kr/år, friskvårdstimme m.m. Övrig information 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Region Stockholm. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen Edsbergs vårdcentral ligger i Sollentuna och har drygt 13000 listade patienter. Vi har funnits sedan 1985 och har följt många patienter med deras familjer i generationer. Vi har allt från BVC för de yngsta till hemsjukvård för de äldsta och sköraste. Vi siktar på att arbetet ska vara ett ställe där man kan trivas med sina kollegor och dit man känner sig välkommen. Arbetet tar en stor del av vår vakna tid så varför inte göra ... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Edsbergs vårdcentral ligger i Sollentuna och har drygt 13000 listade patienter.

Vi har funnits sedan 1985 och har följt många patienter med deras familjer i generationer. Vi har allt från BVC för de yngsta till hemsjukvård för de äldsta och sköraste. Vi siktar på att arbetet ska vara ett ställe där man kan trivas med sina kollegor och dit man känner sig välkommen. Arbetet tar en stor del av vår vakna tid så varför inte göra det så bra som möjligt! 

Vi är drygt 40 personer som jobbar här med olika kompetenser. Det är förutom medicinska sekreterare även läkare, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor, medicinsk fotvårdare, BVC-sköterskor, vaktmästare, administrativ personal, receptionister och rehabkoordinator. 

Vi har ingen hyrpersonal!

Vi jobbar på uppdrag av Region Stockholm

Arbetsuppgifter
I ditt arbetes som medicinsk sekreterare ingår att skriva journal, ta emot inkommande remisser, hantera olika IT-system och sköta administrativa rutiner såsom vårdkontaktregistrering. Du kommer få uppgifter som kan innebära att ringa, mejla och fråga dig fram.
Du kommer även att stå en del i receptionen och ta emot patienterna samt hantera betalningar och annat kassa-arbete. 

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare
Du har en inneboende drivkraft och kan utföra rutinuppgifter men också själv ta reda på lösningar.
Du tycker om omväxling och är inte rädd för snabba förändringar.
Du kan prata med alla sorters människor och tar inte åt dig personligen om någon har en dålig dag.
Du är en problemlösare!

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill vara med att skapa en trivsam arbetsplats. Att trivas på arbetsplatsen är en förutsättning för att kunna utvecklas i sitt arbete.  Övrig information
Tjänsten är 100%. Våra öppettider är 8-17 måndag till fredag. Möjlighet att jobba hemma vissa dagar med journalskrivning finns om det fungerar med övrig verksamhet. 
Tillträde enligt överenskommelse men tidigast 1 juni för att få bästa introduktion. 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Läkarsekreterare till vårdcentralen 5 Husläkare i Sollentuna

Information om arbetsplatsen Här har du möjlighet att sälja in din verksamhet. Vad är unikt med just er mottagning? Försök få med information om hur många ni är. Hur lokalerna ser ut. Hur ni arbetare; i team eller självständigt? Hur arbetsfördelningen ser ut.   Arbetsuppgifter Beskriv vilka som är de huvudsakliga arbetsuppgifterna och vilka som kan förekomma mer sällan. Beskriv vad som ingår i tjänsten och vilka arbetstiderna är. Hur ser en vanlig da... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Här har du möjlighet att sälja in din verksamhet.

Vad är unikt med just er mottagning? Försök få med information om hur många ni är. Hur lokalerna ser ut. Hur ni arbetare; i team eller självständigt? Hur arbetsfördelningen ser ut.

 

Arbetsuppgifter
Beskriv vilka som är de huvudsakliga arbetsuppgifterna och vilka som kan förekomma mer sällan. Beskriv vad som ingår i tjänsten och vilka arbetstiderna är. Hur ser en vanlig dag ut? Vilket ansvar ingår i tjänsten?

 

Kvalifikationer
Beskriv vilken utbildning och/eller vilken legitimation som krävs samt vilken erfarenhet som önskas. Är språkkunskaper eller andra kunskaper meriterande?
Tänk på att skilja på vad som är krav och vad som är önskvärt/meriterande.
Lägg gärna till att man lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper
Beskriv vilka egenskaper som krävs för tjänsten på just er arbetsplats och varför. Välj ut 3-5 st, så upplevs inte annonsen så spretig.
Tänk ut vilka egenskaper era befintliga medarbetare besitter. Behöver nästa medarbetare ha liknande egenskaper, eller bör hen ha något kompletterande?Övrig information
Här kan man t ex ange om arbetstiden kan diskuteras.
Lägg gärna till att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Två medicinska sekreterare till BUP Sollentuna

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna har fått ett utökat uppdrag och mottagningen växer och vi söker nu efter två medicinska sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team! BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköter... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna har fått ett utökat uppdrag och mottagningen växer och vi söker nu efter två medicinska sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team!

BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas.

På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare och administratörer. Utifrån ett ökat upptagningsområde är mottagningen i en expansiv fas och vi kommer därför att öka antalet medarbetare under året som kommer.

På BUP Sollentuna arbetar vi tillsammans för patienternas bästa och för att gemensamt skapa en trivsam och positiv arbetsplats. Vi arbetar aktivt för att förbättra våra arbetssätt så att behandling och utredning står i fokus och vi utvecklar ständigt våra arbetssätt efter patienternas behov. Genom dina administrativa kunskaper har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och du kommer, tillsammans med övriga medarbetare, bidra stort till våra mål!

Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling och mottagningen är HBTQ-certifierad.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
-Medicinsk dokumentation i Take Care
-Vårdadministrativt arbete
-Remisshantering, bokningar till behandlande personal
-Telefonhantering
-Övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov, som t.ex. fakturahantering, beställningar m.m.


Du kommer även bidra med den medicinska sekreterarens kompetens i förbättringsarbeten på enheten. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer
- Medicinsk sekreterarutbildning.
- Goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk och psykiatrisk terminologi.
- God förmåga att hantera engelska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, bra på samarbete och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av din roll i vårdkedjan, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi erbjuder
BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Anställningsform 
Tjänsten är på heltid. Tillträde mars 2023 eller efter överenskommelse. Provanställning kan förekomma.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Om oss
BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Region Stockholm. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare med ekonomierfarenhet

BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom patologanatomisk diagnostik avseende biopsier från sällskapsdjur. Företaget har funnits i 40 år. Vi analyserar vävnadsprover (biopsier) som skickas in från djursjukhus och djurkliniker. Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågsstation). Personal på plats är fem biomedicinska analytiker/biomedicinare, ett laboratoriebiträde, en medicinsk sekreterare, en ekono... Visa mer
BioVet AB är landets ledande privata veterinärmedicinska laboratorium inom patologanatomisk diagnostik avseende biopsier från sällskapsdjur. Företaget har funnits i 40 år. Vi analyserar vävnadsprover (biopsier) som skickas in från djursjukhus och djurkliniker.
Vi finns i Norrviken, Sollentuna (300 m från Norrvikens pendeltågsstation). Personal på plats är fem biomedicinska analytiker/biomedicinare, ett laboratoriebiträde, en medicinsk sekreterare, en ekonomiansvarig och vanligtvis två veterinärpatologer.
Vi söker dig som är färdigutbildad medicinsk sekreterare med ekonomisk erfarenhet. I vårt lilla företag kommer du att tillsammans med våra två administratörer fungera som spindlar i nätet mellan företagets kunder, veterinärpatologer och laboratoriepersonal.
Du är analytisk med god samarbetsförmåga, logiskt tänkande, ansvarstagande med känsla för service, hög flexibilitet samt noggrann.
Krav på arbetslivserfarenhet; god skrivhastighet och låg felfrekvens samt erfarenhet och kunskap av bokföring med kund- och leverantörsreskontra.
Meriterande är; erfarenhet som medicinsk sekreterare från en patologavdelning, ekonomiutbildning, förberedande bokslut i ett litet företag samt erfarenhet av att föra mötesprotokoll.
Krav är att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Arbetsuppgifterna består av att dokumentera provsvar i vårt egna datorprogram efter digitala ljudfiler från Philips SpeechExec programmet, hantering av veterinärmedicinska journaler, daglig mail- och telefonservice till våra kunder, kollegor och leverantörer, fakturering till kunder månadsvis samt löpande bokföring.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
100% tjänst med preliminär start under augusti 2023 eller enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan till: [email protected] (senast 2023-04-30). Visa mindre

Medicinsk sekreterare på 5 Husläkare Sollentuna

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om 5 Husläkare Sollentuna VC
Välkommen att arbeta med oss på 5 Husläkare. Vårdcentralen ligger i Sollentuna centrums lokaler nära pendeltåg och bussar. Vi är en väletablerad vårdcentral med 27 anställda och drygt 11000 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, psykolog och fotterapeut. Vi har även diabetessköterska och astma- KOL-mottagning samt hemsjukvård. Vi är en positiv arbetsplats med trevliga medarbetare och korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter
Vi behöver nu utöka vårt sekreterarteam och söker därför en sekreterare för sedvanliga arbetsuppgifter, bl a journalskrivning, vårdadministration, receptionsarbete, mm.

Övrig information
Vi uppskattar flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens. Tjänstgöringsgrad 50-100% kan diskuteras.

Kvalifikationer
Utbildad medicinsk sekreterare.

Personliga egenskaper
Utbildad medicinsk sekreterare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Norrvikens vårdcentral

Om du är en person som tycker om att vara på en arbetsplats där det händer saker och gärna är med och utvecklar verksamheten så kommer du att trivas extra bra hos oss! Vi är ett glatt, sammansvetsat och livligt gäng med mycket värme som har roligt tillsammans. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du få en viktig del i vår gemenskap där dina kunskaper och engagemang är värdefulla. Vårdcentralen finns mitt i Norrviken, en kort promenad från pendeltå... Visa mer
Om du är en person som tycker om att vara på en arbetsplats där det händer saker och gärna är med och utvecklar verksamheten så kommer du att trivas extra bra hos oss!

Vi är ett glatt, sammansvetsat och livligt gäng med mycket värme som har roligt tillsammans.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du få en viktig del i vår gemenskap där dina kunskaper och engagemang är värdefulla.

Vårdcentralen finns mitt i Norrviken, en kort promenad från pendeltåget. Vi 25 medarbetare och vårdcentralen ca 8100 listade patienter. Här finns läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, medicinsk fotvård, rehab koordinator och psykosociala team.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete som sker i nära samarbete med övriga administratörer och chefer. I arbetsuppgifterna ingår remiss- och postbevakning, skanning, fakturering, registrering av kvå-koder etc.  Receptionsarbete med registreringar samt vägledning av patienter ingår också.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Tidigare erfarenhet av Take Care och receptions- och kassaarbete är det meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att ta eget ansvar. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Dessutom är du positiv, har god samarbetsförmåga, är noggrann, kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt har en känsla för god service. Som person är du prestigelös och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid. Deltid kan diskuteras vid önskemål. Tillträde enligt överenskommelse.

Övriga upplysningar:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.   

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare på 5 Husläkare Sollentuna

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om 5 Husläkare Sollentuna VC
Välkommen att arbeta med oss på 5 Husläkare. Vårdcentralen ligger i Sollentuna centrums lokaler nära pendeltåg och bussar. Vi är en väletablerad vårdcentral med 27 anställda och drygt 11000 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, psykolog och fotterapeut. Vi har även diabetessköterska och astma- KOL-mottagning samt hemsjukvård. Vi är en positiv arbetsplats med trevliga medarbetare och korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter
Vi behöver nu utöka vårt sekreterarteam och söker därför en sekreterare på halvtid för sedvanliga arbetsuppgifter, bl a journalskrivning, vårdadministration, receptionsarbete, mm.

Övrig information
Vi uppskattar flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens. Tjänstgöringsgrad 50-100% kan diskuteras.

Kvalifikationer
Utbildad medicinsk sekreterare.

Personliga egenskaper
Utbildad medicinsk sekreterare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare BUP Sollentuna

Om jobbet Vårdkompetens är ett etablerat bemanningsföretag med uppdrag över hela landet. Vi bemannar med läkare, sjuksköterskor samt undersköterskor. Våra konsultchefer är sjuksköterskor med tidigare erfarenhet av att själva arbeta inom vårdbemanning. Tillsammans med er hittar vi ert nästa bemanningsuppdrag. Minimumkrav Erfarenhet av psykiatrisk öppenvård Uppdraget: Arbetsuppgifterna består framförallt av svara telefon och skriva diktat Tidsomfattning: 1 f... Visa mer
Om jobbet
Vårdkompetens är ett etablerat bemanningsföretag med uppdrag över hela landet. Vi bemannar med läkare, sjuksköterskor samt undersköterskor. Våra konsultchefer är sjuksköterskor med tidigare erfarenhet av att själva arbeta inom vårdbemanning. Tillsammans med er hittar vi ert nästa bemanningsuppdrag.
Minimumkrav
Erfarenhet av psykiatrisk öppenvård
Uppdraget:
Arbetsuppgifterna består framförallt av svara telefon och skriva diktat
Tidsomfattning:
1 feb. 2023 (v. 5) – 30 apr. 2023 (v.17)
Vad kan Vårdkompetens erbjuda dig?
Vi som arbetar med att hitta ert nästa bemanningsuppdrag har tidigare erfarenhet av att arbeta som bemanningssjuksköterskor vilket vi anser vara viktigt och värdefullt. Utöver det kan vi erbjuda:
Välbetalda bemanningsuppdrag där du får betalt för din kompetens.
Önskeschema på flertalet bemanningsuppdrag
Avsättning till tjänstepension Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Sollentuna

Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna kommer att få ett utökat uppdrag vid årsskiftet och mottagningen växer. Därför söker vi nu en medicinsk sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team!  BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, lä... Visa mer
Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sollentuna kommer att få ett utökat uppdrag vid årsskiftet och mottagningen växer.

Därför söker vi nu en medicinsk sekreterare till vårt välfungerande och trevliga administrativa team! 

BUP Sollentuna är en specialistenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykiatrisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare och administratörer. Utifrån ett ökat upptagningsområde är mottagningen i en expansiv fas och vi kommer därför att öka antalet medarbetare under året som kommer. 

På BUP Sollentuna arbetar vi tillsammans för patienternas bästa och för att gemensamt skapa en trivsam och positiv arbetsplats. Vi arbetar aktivt för att förbättra våra arbetssätt så att behandling och utredning står i fokus och vi utvecklar ständigt våra arbetssätt efter patienternas behov. Genom dina administrativa kunskaper har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och du kommer, tillsammans med övriga medarbetare, bidra stort till våra mål! 

Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling och mottagningen är HBTQ-certifierad. Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

•         Medicinsk dokumentation i Take Care

•         Vårdadministrativt arbete 

•         Remisshantering, bokningar till behandlande personal. 

•         Telefonhantering. 

•         Övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov, som t.ex.
           fakturahantering, beställningar m.m. 

Du kommer även bidra med den medicinska sekreterarens kompetens i förbättringsarbeten på enheten. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma. Kvalifikationer
Du som söker ska ha examen från medicinsk sekreterarutbildning och goda kunskaper i medicinsk och psykiatrisk terminologi. Du behöver också god förmåga att hantera engelska i tal och skrift, samt goda kunskaper i journalsystemet Take Care. Har du även kunskaper i våra andra system, såsom Heroma och Raindance, är det meriterande.Personliga egenskaper
 
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, bra på samarbete och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av din roll i vårdkedjan, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år). Möjlighet att arbeta på distans finns.Anställningsform 

Tjänsten är på heltid. Tillträde i november 2022 eller efter överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Övrig information 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.Vi ser fram emot din ansökan!Om oss

BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Region Stockholm. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Norrvikens vårdcentral

Om du är en person som tycker om att vara på en arbetsplats där det händer saker och gärna är med och utvecklar verksamheten så kommer du att trivas extra bra hos oss! Vi är ett glatt, sammansvetsat och livligt gäng med mycket värme som har roligt tillsammans. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du få en viktig del i vår gemenskap där dina kunskaper och engagemang är värdefulla. Vårdcentralen finns mitt i Norrviken, en kort promenad från pendeltå... Visa mer
Om du är en person som tycker om att vara på en arbetsplats där det händer saker och gärna är med och utvecklar verksamheten så kommer du att trivas extra bra hos oss!

Vi är ett glatt, sammansvetsat och livligt gäng med mycket värme som har roligt tillsammans.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du få en viktig del i vår gemenskap där dina kunskaper och engagemang är värdefulla.

Vårdcentralen finns mitt i Norrviken, en kort promenad från pendeltåget. Vi 25 medarbetare och vårdcentralen ca 8100 listade patienter. Här finns läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, medicinsk fotvård, rehab koordinator och psykosociala team.

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete som sker i nära samarbete med övriga administratörer och chefer. I arbetsuppgifterna ingår remiss- och postbevakning, skanning, fakturering, registrering av kvå-koder etc.  Receptionsarbete med registreringar samt vägledning av patienter ingår också.

 Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Tidigare erfarenhet av Take Care och receptions- och kassaarbete är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att ta eget ansvar. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Dessutom är du positiv, har god samarbetsförmåga, är noggrann, kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt har en känsla för god service. Som person är du prestigelös och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.

Tillsvidareanställning, heltid. Deltid kan diskuteras vid önskemål. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare Sollentuna

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om 5 Husläkare Sollentuna VC
Välkommen att arbeta med oss på 5 Husläkare. Vårdcentralen ligger i Sollentuna centrums lokaler nära pendeltåg och bussar. Vi är en väletablerad vårdcentral med 24 anställda och crygt11000 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, psykolog och fotterapeut. Vi har även diabetessköterska och astma- KOL-mottagning samt hemsjukvård. Vi är en positiv arbetsplats med trevliga medarbetare och korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter
Vi behöver nu utöka vårt sekreterarteam och söker därför en sekreterare på halvtid för sedvanliga arbetsuppgifter, bl a journalskrivning, vårdadministration, receptionsarbete, mm.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Arbetstid måndag- fredag halvtid.

Kvalifikationer
Utbildad medicinsk sekreterare.

Personliga egenskaper
Vi uppskattar flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om 5 Husläkare Sollentuna VC
Vår mottagning ligger i Sollentuna centrum med restauranger och butiker och har nära till kommunala färdmedel.
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med eget ansvar samt gott och nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning i Take Care, posthantering, skanning och arbete i reception med kassafunktion.
Övriga arbetsuppgifter är fakturering, lokalt IT-ansvar både som administratör i Take Care men även hjälpa till vid olika dator- och skrivarproblem, administrera i EK, uppdatera vår hemsida, vårdfaktura, hantera reservkort, introducera nya medarbetare mm. Tjänstgöringsgrad på 50-100 % kan diskuteras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du bör ha fördjupad kunskap inom och ett stort intresse för IT-relaterade frågor. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad både till våra patienter men även när det gäller supporten till personalen.

Personliga egenskaper
Arbetsbelastningen kan variera liksom arbetsuppgifterna vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Sollentuna Geriatrik

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Vi har två våningsplan igång och öppnar ett tredje plan första oktober 2022 – kom och gör skillnad hos oss! Capio öppnar sammanlagt 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus som har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Ge... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Vi har två våningsplan igång och öppnar ett tredje plan första oktober 2022 – kom och gör skillnad hos oss!

Capio öppnar sammanlagt 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus som har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum.

Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Geriatrik Sollentuna startade första november 2020 med inledningsvis 30 vårdplatser för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team och gillar att skriva!

 Dina arbetsuppgifter 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning. Detta är en skrivande tjänst med stora volymer diktat. Du är delaktig vid verksamhetens möten och systematiska förbättringsarbeten för att få en förståelse och därmed kunna bidra till verksamhetens utveckling.

 Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

 Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
- Individuell lönesättning.
- Friskvårdsbidrag.
- Personlig kompetensutveckling.
- Fri tillgång till vårt moderna gym.
- Ersättning för kostnader som ryms inom högkostnadsskyddet, vid besök inom sjukvården.

 Anställning

Deltid 75% till att börja med. Provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt Välkommen med din ansökan!

Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), ASiH, akut- och jourläkarbilar, läkare i SÄBO, närsjukhus (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, SPSV samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,4 miljarder kronor och har 1800 medarbetare. Visa mindre

Sekreterare

AtrimusRx växer och söker medarbetare till licens och logistikavdelningen. Tjänsten är på heltid och passar dig som har administrativt erfarenhet. Licensavdelningen sköter import och anskaffning av motsvarande preparat till restnoterade läkemedel i Sverige. Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta självständigt i en administrativ roll som stöd till våra handläggare i licensavdelningen. Arbetsuppgifter Orderhantering Kundtjänst Beställning av läkemedel L... Visa mer
AtrimusRx växer och söker medarbetare till licens och logistikavdelningen. Tjänsten är på heltid och passar dig som har administrativt erfarenhet.
Licensavdelningen sköter import och anskaffning av motsvarande preparat till restnoterade läkemedel i Sverige.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta självständigt i en administrativ roll som stöd till våra handläggare i licensavdelningen.
Arbetsuppgifter
Orderhantering
Kundtjänst
Beställning av läkemedel
Leverantörsuppföljning
Transportbokning samt uppföljning
Offertförfrågan
Övriga administrativa arbetsuppgifter

Obs! Lättare lagerarbete (pack och plock av läkemedel) kan förekomma vid sjukdom och semester.
Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter och ständigt nya utmaningar på ett företag i stark utveckling. Tjänsten är placerad i Sollentuna, Stockholm.
Start efter överenskommelse.
Heltidsanställning. 40 timmar/vecka.
Distansarbete är ej aktuell.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Kvalifikationer
Du har erfarenhet av liknande befattning eller liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du noggrann, självständig, drivande och har förmåga att se helheten. Du är lösningsorienterad samt kommunikativ och vill vara med och utveckla AtrimusRxs tjänster och service mot svenska apotek och förskrivare.
Ansökningsförfarande
Vi välkomnar dig till en verksamhet som befinner sig i en spännande och intensiv förändringsfas. Då vår ambition är att tillsätta tjänsten snarast möjligt så arbetar vi med löpande urval, skicka därmed din ansökan (referens: Acalka) med ditt CV till [email protected] senast sista ansökningsdagen den 28 Februari 2021.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskonsulter och liknande. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Sollentuna

BUP Sollentuna söker en medicinsk sekreterare som genom kvalitativ och effektiv service till övriga medarbetare vill bidra i uppdraget att tillhandahålla specialiserad psykiatrisk vård till barn och unga. BUP Sollentuna är en psykiatrisk specialistvårdsenhet för barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Mottagningen ligger i nyrenoverade lokaler precis vid Sollentuna pendeltågstation. Det är endast 15 minuters resa från Stockholms centralstation. Vi har områd... Visa mer
BUP Sollentuna söker en medicinsk sekreterare som genom kvalitativ och effektiv service till övriga medarbetare vill bidra i uppdraget att tillhandahålla specialiserad psykiatrisk vård till barn och unga.

BUP Sollentuna är en psykiatrisk specialistvårdsenhet för barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Mottagningen ligger i nyrenoverade lokaler precis vid Sollentuna pendeltågstation. Det är endast 15 minuters resa från Stockholms centralstation. Vi har områdesansvar för Sollentuna, Upplands Väsby och Sigtunas kommuner.

Hos oss har du möjlighet att samarbeta med olika professioner. Här arbetar vi i tvärprofessionella team och vi är ett 40-tal medarbetare som består av enhetschef, biträdande enhetschefer, administratörer, medicinsk sekreterare, läkare, psykologer, psykologassistenter arbetsterapeuter, sjuksköterskor och kuratorer samt en köks- och lokalansvarig. I arbetsgruppen finns en god åldersspridning och en bred och gedigen kompetens inom flera olika bedömnings- och behandlingsmetoder.

Vi värderar arbetsmiljöfrågor högt och arbetar systematiskt med att implementera tydliga strukturer för att kunna erbjuda en kvalitativ och jämlik vård samtidigt som medarbetarens arbetssituation värnas. Vi ser positivt på utbildning och kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av administrativ service åt behandlare, t ex journalskrivning, vård-, personal- och ekonomiadministration samt receptionsarbete och telefonservice.

Kvalifikationer
Du ska ha examen från utbildning till medicinsk sekreterare och kunskaper i svenska motsvararande nivå C1. Du ska också ha digital kompetens och intresse, samt vara väl förtrogen med Heroma.

Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrisk verksamhet är meriterande. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Take Care (journalföring), Pastill (vårdadministration) och Raindance (ekonomiadministration).

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för arbete med barn och ungdomar. Som person är du flexibel, har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta strukturerat, samt är trygg i dig själv.

 

Vi erbjuder
BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

 

Övrig information
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

 

Om oss
BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare.

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Edsbergs Vårdcentral
Edsbergs vårdcentral är en väl fungerande vårdcentral i Sollentuna som har funnits i drygt 30 år. Vi har 13500 listade patienter och en stor hemsjukvård. I vårt uppdrag ingår också BVC

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig uppgift är journalhantering även receptionsarbete ingår i tjänsten.
Vi har Take Care som journalsystem.

Övrig information
Vi kan erbjuda en trevlig arbetsmiljö med erfaren och kompetent personal.
Intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga. Flexibel. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om 5 Husläkare Sollentuna VC
Vår mottagning ligger i Sollentuna centrum med restauranger och butiker och har nära till kommunala färdmedel.
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med eget ansvar samt gott och nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning i Take Care, posthantering, skanning och arbete i reception med kassafunktion.
Övriga arbetsuppgifter är fakturering, lokalt IT-ansvar både som administratör i Take Care men även hjälpa till vid olika dator- och skrivarproblem, administrera i EK, uppdatera vår hemsida, vårdfaktura, hantera reservkort, introducera nya medarbetare mm. Tjänstgöringsgrad på 50-100 % kan diskuteras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du bör ha fördjupad kunskap inom och ett stort intresse för IT-relaterade frågor. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad både till våra patienter men även när det gäller supporten till personalen.

Personliga egenskaper
Arbetsbelastningen kan variera liksom arbetsuppgifterna vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Sollentuna

BUP Sollentuna söker en medicinsk sekreterare som genom kvalitativ och effektiv service till övriga medarbetare vill bidra i uppdraget att tillhandahålla specialiserad psykiatrisk vård till barn och unga. BUP Sollentuna är en psykiatrisk specialistvårdsenhet för barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Mottagningen ligger i nyrenoverade lokaler precis vid Sollentuna pendeltågstation. Det är endast 15 minuters resa från Stockholms centralstation. Vi har områd... Visa mer
BUP Sollentuna söker en medicinsk sekreterare som genom kvalitativ och effektiv service till övriga medarbetare vill bidra i uppdraget att tillhandahålla specialiserad psykiatrisk vård till barn och unga.

BUP Sollentuna är en psykiatrisk specialistvårdsenhet för barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Mottagningen ligger i nyrenoverade lokaler precis vid Sollentuna pendeltågstation. Det är endast 15 minuters resa från Stockholms centralstation. Vi har områdesansvar för Sollentuna, Upplands Väsby och Sigtunas kommuner.

Hos oss har du möjlighet att samarbeta med olika professioner. Här arbetar vi i tvärprofessionella team och vi är ett 40-tal medarbetare som består av enhetschef, biträdande enhetschefer, administratörer, medicinsk sekreterare, läkare, psykologer, psykologassistenter arbetsterapeuter, sjuksköterskor och kuratorer samt en köks- och lokalansvarig. I arbetsgruppen finns en god åldersspridning och en bred och gedigen kompetens inom flera olika bedömnings- och behandlingsmetoder.

Vi värderar arbetsmiljöfrågor högt och arbetar systematiskt med att implementera tydliga strukturer för att kunna erbjuda en kvalitativ och jämlik vård samtidigt som medarbetarens arbetssituation värnas. Vi ser positivt på utbildning och kompetensutveckling.

 

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av administrativ service åt behandlare, t ex journalskrivning, vård-, personal- och ekonomiadministration samt receptionsarbete och telefonservice.

 

Kvalifikationer
Du ska ha examen från utbildning till medicinsk sekreterare och kunskaper i svenska motsvararande nivå C1. Du ska också ha digital kompetens och intresse, samt vara väl förtrogen med Heroma. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrisk verksamhet är meriterande. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Take Care (journalföring), Pastill (vårdadministration) och Raindance (ekonomiadministration).

 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för arbete med barn och ungdomar. Som person är du flexibel, har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta strukturerat, samt är trygg i dig själv.

 

Vi erbjuder
BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

 

Övrig information
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

 

Om oss
BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

 

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare.

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Edsbergs Vårdcentral
Edsbergs vårdcentral är en väl fungerande vårdcentral i Sollentuna som har funnits i drygt 30 år. Vi har 13500 listade patienter och en stor hemsjukvård. I vårt uppdrag ingår också BVC

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig uppgift är journalhantering men även kassaregistrering och andra administrativa uppgifter.
Vi har Take Care som journalsystem.

Övrig information
Vi kan erbjuda en trevlig arbetsmiljö med erfaren och kompetent personal.
Intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga. Flexibel. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om 5 Husläkare Sollentuna VC
Vår mottagning ligger i Sollentuna centrum med restauranger och butiker och har nära till kommunala färdmedel.
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med eget ansvar samt gott och nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning i Take Care, posthantering, skanning och arbete i reception med kassafunktion.
Övriga arbetsuppgifter är fakturering, lokalt IT-ansvar både som administratör i Take Care men även hjälpa till vid olika dator- och skrivarproblem, administrera i EK, uppdatera vår hemsida, vårdfaktura, hantera reservkort, introducera nya medarbetare mm. Tjänstgöringsgrad på 50-100 % kan diskuteras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du bör ha fördjupad kunskap inom och ett stort intresse för IT-relaterade frågor. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad både till våra patienter men även när det gäller supporten till personalen.

Personliga egenskaper
Arbetsbelastningen kan variera liksom arbetsuppgifterna vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Visa mindre

Medicinsk sekreterare.

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Edsbergs Vårdcentral
Edsbergs vårdcentral är en väl fungerande vårdcentral i Sollentuna som har funnits i drygt 30 år. Vi har 13500 listade patienter och en stor hemsjukvård. I vårt uppdrag ingår också BVC

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig uppgift är journalhantering men även kassaregistrering och andra administrativa uppgifter.
Vi har Take Care som journalsystem.

Övrig information
Vi kan erbjuda en trevlig arbetsmiljö med erfaren och kompetent personal.
Intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga. Flexibel. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om 5 Husläkare Sollentuna VC
Vår mottagning ligger i Sollentuna centrum med restauranger och butiker och har nära till kommunala färdmedel.
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med eget ansvar samt gott och nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning i Take Care, posthantering, skanning och arbete i reception med kassafunktion.
Övriga arbetsuppgifter är fakturering, lokalt IT-ansvar både som administratör i Take Care men även hjälpa till vid olika dator- och skrivarproblem, administrera i EK, uppdatera vår hemsida, vårdfaktura, hantera reservkort, introducera nya medarbetare mm. Tjänstgöringsgrad på 50-100 % kan diskuteras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som har mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du bör ha fördjupad kunskap inom och ett stort intresse för IT-relaterade frågor. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad både till våra patienter men även när det gäller supporten till personalen.

Personliga egenskaper
Arbetsbelastningen kan variera liksom arbetsuppgifterna vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till BUP Sollentuna

BUP Sollentuna söker en medicinsk sekreterare som genom kvalitativ och effektiv service till övriga medarbetare vill bidra i uppdraget att tillhandahålla specialiserad psykiatrisk vård till barn och unga. BUP Sollentuna är en psykiatrisk specialistvårdsenhet för barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Mottagningen ligger i nyrenoverade lokaler precis vid Sollentuna pendeltågstation. Det är endast 15 minuters resa från Stockholms centralstation. Vi har områd... Visa mer
BUP Sollentuna söker en medicinsk sekreterare som genom kvalitativ och effektiv service till övriga medarbetare vill bidra i uppdraget att tillhandahålla specialiserad psykiatrisk vård till barn och unga.

BUP Sollentuna är en psykiatrisk specialistvårdsenhet för barn och ungdomar i åldern 0-17 år. Mottagningen ligger i nyrenoverade lokaler precis vid Sollentuna pendeltågstation. Det är endast 15 minuters resa från Stockholms centralstation. Vi har områdesansvar för Sollentuna, Upplands Väsby och Sigtunas kommuner.

Hos oss har du möjlighet att samarbeta med olika professioner. Här arbetar vi i tvärprofessionella team och vi är ett 40-tal medarbetare som består av enhetschef, biträdande enhetschefer, administratörer, medicinsk sekreterare, läkare, psykologer, psykologassistenter arbetsterapeuter, sjuksköterskor och kuratorer samt en köks- och lokalansvarig. I arbetsgruppen finns en god åldersspridning och en bred och gedigen kompetens inom flera olika bedömnings- och behandlingsmetoder.

Vi värderar arbetsmiljöfrågor högt och arbetar systematiskt med att implementera tydliga strukturer för att kunna erbjuda en kvalitativ och jämlik vård samtidigt som medarbetarens arbetssituation värnas. Vi ser positivt på utbildning och kompetensutveckling.

 

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av administrativ service åt behandlare, t ex journalskrivning, vård-, personal- och ekonomiadministration samt receptionsarbete och telefonservice.

 

Kvalifikationer
Du ska ha examen från utbildning till medicinsk sekreterare och kunskaper i svenska motsvararande nivå C1. Du ska också ha digital kompetens och intresse, samt vara väl förtrogen med Heroma. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrisk verksamhet är meriterande. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Take Care (journalföring), Pastill (vårdadministration) och Raindance (ekonomiadministration).

 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för arbete med barn och ungdomar. Som person är du flexibel, har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta strukturerat, samt är trygg i dig själv.

 

Vi erbjuder
BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

 

Övrig information
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

 

Om oss
BUP Sollentuna är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

 

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Edsbergs Vårdcentral
Edsbergs vårdcentral är en väl fungerande vårdcentral i Sollentuna som har funnits i drygt 30 år. Vi har 13500 listade patienter och en stor hemsjukvård. I vårt uppdrag ingår också BVC.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig uppgift är journalhantering men även kassaregistrering och andra administrativa uppgifter.
Vi har Take Care som journalsystem.

Övrig information
Vi kan erbjuda en trevlig arbetsmiljö med erfaren och kompetent personal.
Intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga. Flexibel. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Tureberg vc

På Tureberg vårdcentral är vi ett sammansvetsat team på 25 personer varav 4 läkarsekreterare. Vi har 11 600 listade patienter. Vår ambition är att ge vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vårdcentralen ligger centralt i Sollentuna med endast 15min till Stockholm C med pendeltåg Anställningsform: Både visstidsanställning med möjlighet till tillsvidaretjänst  eller tim anställning enligt överenskommelse.  Kvalifikationer:   D... Visa mer
På Tureberg vårdcentral är vi ett sammansvetsat team på 25 personer varav 4 läkarsekreterare. Vi har 11 600 listade patienter.
Vår ambition är att ge vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vårdcentralen ligger centralt i Sollentuna med endast 15min till Stockholm C med pendeltåg

Anställningsform:
Både visstidsanställning med möjlighet till tillsvidaretjänst  eller tim anställning enligt överenskommelse. 
Kvalifikationer:  
Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi  
Personliga egenskaper:  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet 

Varmt Välkommen till Tureberg vårdcentral. Visa mindre

Vårdadministratör

Vill du vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början? Beskrivning Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidga... Visa mer
Vill du vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början?

Beskrivning
Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020.

I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna är planerad att starta med inledningsvis 34 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Vi söker nu en vårdadministratör som vill vara med från start.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning med tillhörande DRG-registrering, utskrift av brev/intyg och remisser, post- och remisshantering, veckovis uppföljning och kvalitetssäkring. Du är delaktig vid verksamhetens möten och systematiska förbättringsarbeten för att få en förståelse och därmed kunna bidra till verksamhetens utveckling. Du delar det gemensamma ansvaret för att upprätthålla patientsäkerheten med att skriva journaler och säkerställa intäkterna i form av DRG-registrering. Du är även verksamhetens lokala IT-ombud. Att vara IT-ombud innebär bland annat att du gör IT-relaterade beställningar och en del administration i system och i kontakt med Capio support.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har en diagnoskodningsutbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Förmågor och färdigheter

Vi vill att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att fatta egna beslut. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.

Anställning
Tillsvidare med provanställning på 6 månader.

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 juni 2020.

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Medicinsk sekreterare eller erfaren undersköterska

Vi söker så snart som möjligt en medicinsk sekreterare eller erfaren undersköterska för arbete i reception, med telefonbokningar och föreliggande arbetsuppgifter på vår ögonmottagning som bedriver öppenvård. Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver hjälp så fort som möjligt p g a en för tidig pensionsavgång.Arbetstid 80%-100% dagtid Visa mer
Vi söker så snart som möjligt en medicinsk sekreterare eller erfaren undersköterska för arbete i reception, med telefonbokningar och föreliggande arbetsuppgifter på vår ögonmottagning som bedriver öppenvård. Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver hjälp så fort som möjligt p g a en för tidig pensionsavgång.Arbetstid 80%-100% dagtid Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Funktionsområde Vårdadministration , slutenv ...

Vi erbjuder   Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt patientområde bäckencancer - urologi vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna.    Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att ha ett viktigt uppdrag på vår arbetsplats och nära samarbete med övri... Visa mer
Vi erbjuder  
Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt patientområde bäckencancer - urologi vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna. 
 
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att ha ett viktigt uppdrag på vår arbetsplats och nära samarbete med övriga professioner inom patientområdet. Vi tillämpar flextid, erbjuder subventionerad friskvård samt tillgång till vårt fina kostnadsfria gym.  
 
Om tjänsten 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet TakeCare (intagningar, epikriser och operationsberättelser), DRG-registrering, remiss- och posthantering samt ULP-fakturering. Utöver detta anpassas uppdraget utefter verksamhetens behov. Vi har även ett övergripande gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Enheten är inriktad på maligna och benigna urologiska sjukdomar.  
 
Vi söker  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att ta eget ansvar. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Dessutom är du positiv, har god samarbetsförmåga, är noggrann, kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt har en känsla för god service. Som person är du prestigelös och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.  
 
Kvalifikationer  
Medicinsk sekreterarutbildning är ett krav, erfarenhet av yrket är meriterande. Utbildning eller erfarenhet av DRG, Orbit och vana vid journalsystemet TakeCare är meriterande. Goda kunskaper i svenska både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  
 
Intervjuer sker löpande.
 
Vi ser fram emot din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
-------------------------------------------------------------------------------------------

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! Visa mindre

Chefsassistent till Funktionsområde Vårdadministration , Urologi , Solna

Vi erbjuder   Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en chefsassistent till vårt patientområde bäckencancer - urologi vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna.    Vi erbjuder dig ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att ha ett viktigt uppdrag på vår arbetsplats och nära samarbete ... Visa mer
Vi erbjuder  
Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en chefsassistent till vårt patientområde bäckencancer - urologi vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna. 
 
Vi erbjuder dig ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att ha ett viktigt uppdrag på vår arbetsplats och nära samarbete med övriga professioner inom patientområdet. Vi tillämpar flextid, erbjuder subventionerad friskvård samt tillgång till vårt fina kostnadsfria gym.  
 
Om tjänsten 
I dina arbetsuppgifter som chefsassistent/medicinsk sekreterare ingår bland annat: 
- stöd för vår patientflödeschef  
- läkarrapportering i Heroma (personalrapporteringssystem) 
- hantera fakturor i Raindance och beställningar i Clockwork  
- skriva kallelser och protokoll vid möten  
- Konferens- och resebokningar 
- EK-administration 
- IT-kontakt 
- skrivning av öppenvårdsjournaler 50% 
 
Vi söker  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att ta eget ansvar. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Dessutom är du positiv, har god samarbetsförmåga, är noggrann, kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt har en känsla för god service. Som person är du prestigelös och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.  
 
Kvalifikationer  
Krav: medicinsk sekreterarutbildning och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Meriterande: Tidigare erfarenhet av yrket som medicinsk sekreterare och/eller chefsassistent 
 
Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. Intervjuer sker löpande.  
 
Vi ser fram emot din ansökan! 
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
---------------------------------------------------------------------------------

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! Visa mindre

Medicinsk sekreterare inom Tema Inflammation och Infektion

Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården. I den nya organisationen är Tema Inflammation och Infektion ett av sju teman.    Vårdadministrationen är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, ... Visa mer
Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården. I den nya organisationen är Tema Inflammation och Infektion ett av sju teman. 
 
Vårdadministrationen är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom Tema Inflammation och Infektion. Vårdadministrationen leds av en vårdadministrativ chef och fyra enhetschefer som arbetar nära alla patientområden i temat. 
 
Vill du bli vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministration på Tema Inflammation och Infektion, patientområde endokrinologi/njurmedicin med placering i receptionen på dialysavdelning M87/89 Huddinge. 
 
Om tjänsten 
Tjänsten innefattar receptionsbemanning, journalskrivning i Take Care, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering, utomläns- och utlandsfakturering, telefon med mera. 
 
Att arbeta på dialysen innebär också att det är varierande administrativa arbetsuppgifter och patientkontakt. Man arbetar tillsammans med kollegor och i samarbete med sköterskor och läkare. Att vilja utvecklas i din yrkesroll och arbeta med förbättringar ser du som en naturlig del i ditt arbete. 
 
Vi förespråkar friskvård och erbjuder friskvårdsbidrag alternativt träning i något av våra gym. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. 
 
Personliga egenskaper 
Vi värdesätter att du som söker tjänsten har ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater och dina arbetsuppgifter, samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Självklart har du också en positiv grundinställning och delar våra värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn så att vi kan verka för verksamhetens bästa.  
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
-------------------------------------------------------------------

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! Visa mindre