Lediga jobb som Kock, storhushåll i Sollentuna

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker kockar i Sollentuna

Vill du jobba som kock i skolor, förskolor och vårdboenden där du själv bestämmer vilka dagar du ska jobba. Då är jobbet hos oss på BILDA perfekt för dig. BILDA personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och förmedling av personal. Genom ett stort yrkeskunnande med hög kvalitet erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. BILDA är en upphandlad leverantör i de flesta kommuner i Stockholmsregionen... Visa mer
Vill du jobba som kock i skolor, förskolor och vårdboenden där du själv bestämmer vilka dagar du ska jobba. Då är jobbet hos oss på BILDA perfekt för dig.
BILDA personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och förmedling av personal. Genom ett stort yrkeskunnande med hög kvalitet erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. BILDA är en upphandlad leverantör i de flesta kommuner i Stockholmsregionen och vi har dagligen väldig många kockuppdrag.
Att arbeta som vikarie på BILDA innebär att du får ett utvecklande, kul och flexibelt arbete. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill jobba. Genom BILDAs app kan du se och ansöka om alla uppdrag som matchar din profil.
Vi har just nu ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdboende. Vi erbjuder arbete vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa kvällar samt helger kan förekomma.
Som kockvikarie på BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller vårdboende. I skola, äldreomsorg och vårdboende är det oftast ett större kök och flera personer tillsammans i köket. I förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost och mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra kök är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent, att regler gällande egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.
BILDA har kollektivavtal, erbjuder en introduktionsutbildning samt löpande coachande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson hos BILDA.
För att arbeta som vikarierande kock behöver du:
· Kockutbildning (intyg måste uppvisas)
· Intresse för mat och matlagning
· Flexibel och lyhörd
· Tala och skriva svenska
· Ska kunna tänka sig resa ca. 1 timme till sitt uppdrag
För att passa in i rollen som vikarie tror vi även att du har hög social kompetens och bra på att ta egna initiativ. Du bör även trivas i en energisk miljö samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete.
Tycker du att detta passar in på dig? Sök då tjänsten via vår hemsida eller klicka på “sök jobbet” här i annonsen. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post eller telefon. Urval och intervjuer sker löpande.
För att arbeta inom skola behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn inom skola & förskola” https://bildapersonal.se/konsult/blanketter/
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen.
Vi ser fram emot din ansökan.
Hälsningar
Rekryteringsteamet på BILDA personal Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 29    Sandborgen AB    Kock, storhushåll
Sandborgen lagar mat till förskolor och skolor runt om i Stockholm. Vi har två kök; ett i Enskede och ett i Rotebro. Vi är 25 medarbetare som dagligen, måndag till fredag lagar ca 5000 portioner lunch som levereras till våra kunder runt om i Stockholm. En av våra kockar går vidare i sin karriär och vi söker nu en erfaren efterträdare till vårt kök i Rotebro. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med vår specialmatskock laga ca 1500 portioner mat. Meny... Visa mer
Sandborgen lagar mat till förskolor och skolor runt om i Stockholm. Vi har två kök; ett i Enskede och ett i Rotebro. Vi är 25 medarbetare som dagligen, måndag till fredag lagar ca 5000 portioner lunch som levereras till våra kunder runt om i Stockholm.
En av våra kockar går vidare i sin karriär och vi söker nu en erfaren efterträdare till vårt kök i Rotebro.
I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med vår specialmatskock laga ca 1500 portioner mat. Menyer planeras centralt men du kommer att få ansvar för beställningar.
Att du pratar och skriver svenska är ett krav. Vi ställer också krav på att du har körkort B. Att du kan använda datorer är också ett krav. Kockutbildning är meriterande men inget krav om du har förvärvat dig kunskapen på annat sätt.
Sandborgen erbjuder sjyssta villkor där bland annat pension via Fora ingår samt bidrag till friskvård. Visa mindre

Kock

Kock till Eldqvarn kök Arbetsgivare Utvecklingspedagogik Sverige AB Häggviksvägen 4 191 24 SOLLENTUNA Tel - Arbetsort Häggvik Platsbeskrivning Utvecklingspedagogik Sverige AB erbjuder utbildnings- och omsorgsverksamhet som ger ökad kunskap, livskvalitet och delaktighet i samhället för barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariationer. Företaget driver ett antal skol- och omsorgsverksamheter till vilka företagets skolrestaurang, Eldqvarn Kök, producerar och... Visa mer
Kock till Eldqvarn kök
Arbetsgivare Utvecklingspedagogik Sverige AB
Häggviksvägen 4
191 24 SOLLENTUNA
Tel -
Arbetsort Häggvik
Platsbeskrivning Utvecklingspedagogik Sverige AB erbjuder utbildnings- och omsorgsverksamhet
som ger ökad kunskap, livskvalitet och delaktighet i samhället för barn, ungdomar
och vuxna med funktionsvariationer. Företaget driver ett antal skol- och
omsorgsverksamheter till vilka företagets skolrestaurang, Eldqvarn Kök,
producerar och levererar måltider.
Vi har en hög ambition att tillsammans lyfta skolmaten till nya nivåer, samt leverera och servera skolmåltider till såväl egna
verksamheter som externa gäster/kunder.

Vi söker en kock till vårat kök i Häggvik.
Tjänsten/uppdraget omfattar matlagning upp till 800 portioner. Vi är 8 personer
inklusive disk och chaufför.
Fördelning av lunchen är att vi levererar lunchmåltider till två av våra andra
skolverksamheter. Utskicket är fördelat på 500 och 330 matgäster som äter i
Eldqvarns matsal. Vi har även café, konferenser, externa cateringuppdrag samt
festvåning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av restaurangkök och skolkök och att du är
serviceinriktad. Du har en positiv attityd, ser möjligheter och är en lagspelare samt
har förmågan att se vad som behöver göras genom ett flexibelt tänkande.
I denna rekrytering sätter vi värde på samarbetsförmåga samt att du bidrar aktivt för att skapa en
arbetsplats med god stämning.
Körkort är meriterande.
Du bör kunna utrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.


Varaktighet Vikariat 4 månader (kan bli en längre period)
Arbetstid/Varaktighet Heltid, dagtid (måndag-fredag).
Tillträde: 2024-04-02 eller enligt överenskommelse

Lön timlön eller månadslön enligt överenskommelse
Sista publiceringsdag 2024-03-28
Övrigt om ansökan Ansökan tas emot via e-post.
Vid frågor om tjänsten ring Giovanni Venner mellan klockan 13.00-14.00 på
telefon 076-103 27 27
Ansökan via e-post [email protected]
Kompetens Dagtid
Svenska (Krav)


Med vänliga hälsningar

Giovanni Venner
Restaurangchef

Box 418, 191 24 Sollentuna
Tfn: 08-517 07 122, Mob: 076-103 27 27
Vxl: 08-517 07 100
[email protected] www.eldqvarn.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Percys Kött i Norrviken söker erfaren Butikskock

Ansök    Okt 23    Personalica AB    Kock, storhushåll
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi en kock på heltid till kärnan i verksamheten, köket. I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger,... Visa mer
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi en kock på heltid till kärnan i verksamheten, köket.

I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, catering, sallader och middagsmenyer. Vi tillverkar mat varje vardag under våra öppettider. Målet är att utveckla sortimentet och fortsätta erbjuda husmanskost av hög kvalité, något vi gjort i över 60 år! Vill du vara med på resan?

Om tjänsten
Vi söker en kock på heltid som vill delta i utvecklingen av butikens kök. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt färskvaruteam med säljare, styckare, kallskänkor och övrig kockpersonal. För att passa in i rollen som kock ser vi att du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare är du positiv och driven i arbetet.

Krav för tjänsten

- Kock-utbildning

Meriterande för tjänsten

- Erfarenhet av arbete i delikatessdisk / kallskänk

Om anställningen
Tjänstens omfattning är ca 38,25 timmar / vecka. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgarbete kan förekomma. Tillträde 17 november, så skicka in din ansökan idag.

Lön enligt överenskommelse.


Om oss

Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Percys Kött. Du kan läsa mer om verksamheten på www.percys.se eller på våra sociala medier, facebook (https://www.facebook.com/percysmycketmerankott) och instagram. (https://www.instagram.com/percys_kott/?hl=sv)Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Percys Kött i Norrviken söker köksbiträden

Ansök    Okt 31    Personalica AB    Kock, storhushåll
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi en kock på heltid till kärnan i verksamheten, köket. I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger,... Visa mer
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi en kock på heltid till kärnan i verksamheten, köket.

I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, catering, sallader och middagsmenyer. Vi tillverkar mat varje vardag under våra öppettider. Målet är att utveckla sortimentet och fortsätta erbjuda husmanskost av hög kvalité, något vi gjort i över 60 år! Vill du vara med på resan?

Om tjänsten
Vi söker kockbiträde på deltid som vill delta i utvecklingen av butikens kök. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt färskvaruteam med säljare, styckare, kallskänkor och övrig kockpersonal. För att passa in i rollen som kock ser vi att du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare är du positiv och driven i arbetet.

Krav för tjänsten

- Tidigare erfarenhet av arbete i kök

Meriterande för tjänsten

- Erfarenhet av arbete i delikatessdisk / kallskänk

Om anställningen
Tjänstens omfattning är ca 15 timmar per vecka, under december är det dock närmare heltid. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående, så skicka in din ansökan idag.

Lön enligt kollektivavtal.


Om oss

Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Percys Kött. Du kan läsa mer om verksamheten på www.percys.se eller på våra sociala medier, facebook (https://www.facebook.com/percysmycketmerankott) och instagram. (https://www.instagram.com/percys_kott/?hl=sv)Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 10    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Arbetsuppgifter Som kock på Bygatan förskola arbetar du ensam och självständigt i förskolans tillagningskök. Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Förskolan består av ca 110  barn och ca 20 pedagoger. Det serveras frukost, lunch och mellanmål. I arbetet ingår även beställning av varor, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, salladsberedning, HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll. Du ska ha en god kunskap om måltiders näringsinnehål... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som kock på Bygatan förskola arbetar du ensam och självständigt i förskolans tillagningskök.

Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Förskolan består av ca 110  barn och ca 20 pedagoger. Det serveras frukost, lunch och mellanmål.

I arbetet ingår även beställning av varor, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, salladsberedning, HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll. Du ska ha en god kunskap om måltiders näringsinnehåll och vara uppdaterad på livsmedelsverkets nationella riktlinjer för måltider i förskolan.
Det kan även bli aktuellt med andra ansvarsområden inom förskolan, om det visar sig att du har möjlighet och kvalifikationer för det.

Du kommer dessutom att ingå i ett nätverk tillsammans med andra kockar i vårt förskoleområde samt inom kommunen. Där kommer ni bl a att bedriva kollegialt lärande.

Kvalifikationer
Du skall ha kockutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig.

Erfarenhet från storkök är meriterande.
Datavana krävsVi erbjuder
Friskvård bidragArbetskläder 

 

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 5    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Arbetsuppgifter Som kock på Bygatan förskola arbetar du ensam och självständigt i förskolans tillagningskök. Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Förskolan består av ca 110  barn och ca 20 pedagoger. Det serveras frukost, lunch och mellanmål. I arbetet ingår även beställning av varor, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, salladsberedning, HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll. Du ska ha en god kunskap om måltiders näringsinnehål... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som kock på Bygatan förskola arbetar du ensam och självständigt i förskolans tillagningskök.

Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Förskolan består av ca 110  barn och ca 20 pedagoger. Det serveras frukost, lunch och mellanmål.

I arbetet ingår även beställning av varor, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, salladsberedning, HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll. Du ska ha en god kunskap om måltiders näringsinnehåll och vara uppdaterad på livsmedelsverkets nationella riktlinjer för måltider i förskolan.
Det kan även bli aktuellt med andra ansvarsområden inom förskolan, om det visar sig att du har möjlighet och kvalifikationer för det.

Du kommer dessutom att ingå i ett nätverk tillsammans med andra kockar i vårt förskoleområde samt inom kommunen. Där kommer ni bl a att bedriva kollegialt lärande.

Kvalifikationer
Du skall ha kockutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig.

Erfarenhet från storkök är meriterande.
Datavana krävsVi erbjuder
Friskvård bidragArbetskläder 

 

 
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Kock för sommarvikariat sökes till Edsbergs äldreboende

Ansök    Maj 2    AB Solom    Kock, storhushåll
Edsbergs äldreboende ligger i naturnära Edsberg och är ett omvårdnadsboende för personer från 65 år, med 100 lägenheter fördelat på 60 omvårdnadsplatser och 40 platser för personer med demenssjukdom. Verksamheten är välfungerande med kompetenta medarbetare, stort utbud av aktiviteter samt egen restaurang. Din roll som kock Vi söker en kock som kan jobba när våra ordinarie kockar har semester i sommar. Du är en av tre kockar som dagligen lagar lunch... Visa mer
Edsbergs äldreboende ligger i naturnära Edsberg och är ett omvårdnadsboende för personer från 65 år, med 100 lägenheter fördelat på 60 omvårdnadsplatser och 40 platser för personer med demenssjukdom. Verksamheten är välfungerande med kompetenta medarbetare, stort utbud av aktiviteter samt egen restaurang.Din roll som kock
Vi söker en kock som kan jobba när våra ordinarie kockar har semester i sommar.

Du är en av tre kockar som dagligen lagar lunch och middag åt 100 boende på Edsbergs äldreboende. Hos oss tillagar vi den mesta av maten från grunden. Vi lagar även specialkost samt konsistensanpassad kost. Du utför även egenkontroller för köket, disk och städning. 

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök, gärna med att laga mat för äldre. Du kan ta ansvar, är självgående med samarbete som nyckelfaktor. Du är flexibel och har en välutvecklad servicekänsla. Kunskap och erfarenhet av att tillaga special- och allergikost är meriterande. Det är viktigt ur säkerhetsynpunkt att du kan skriva, läsa och tala god svenska. Vi ser även att du har erfarenhet från tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter och kunskap i att använda modern samt teknisk utrustning inom storkök.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Timanställning 
Omfattning: Deltid, ca 80%
Arbetstider: Dagtid och varannan helg
Tillträde: Mitten av juni

Om SOLOM


SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom äldreomsorg och LSS. Vi bildades 2013 och är något så unikt som ett kommunägt vård- och omsorgsföretag. SOLOM är en av Sollentunas största arbetsgivare och finns idag på ett 30-tal platser i kommunen. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv. Läs mer om oss på www.solom.se


Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande. Visa mindre

Lunchkock HUSMANSKOST

Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök. Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis. Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning. Du skall vara stresstålig och noggrann. Du skall trivas att arbeta i team, ... Visa mer
Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök.
Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer.
Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor.
Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis.
Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning.
Du skall vara stresstålig och noggrann.
Du skall trivas att arbeta i team, gilla svensk husmanskost och ha ett glatt humör. Visa mindre

Kock med allergikostkompetens

Ansök    Mar 20    Sandborgen AB    Kock, storhushåll
Sandborgen lagar mat till förskolor och skolor runt om i Stockholm. Vi har två kök, ett i Enskede och ett i Rotebro. Vi lagar ca 6500 portioner mat per dag. Vi är 34 anställda. Till vårt kök i Rotebro söker vi en kock med erfarenhet av specialkost. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet och att du har adekvat utbildning. Vi vill också att du har god kunskap om olika allergener samt talar och läser svenska väl. Körkort är meriterande. Tjänsten är en... Visa mer
Sandborgen lagar mat till förskolor och skolor runt om i Stockholm. Vi har två kök, ett i Enskede och ett i Rotebro. Vi lagar ca 6500 portioner mat per dag. Vi är 34 anställda.
Till vårt kök i Rotebro söker vi en kock med erfarenhet av specialkost. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet och att du har adekvat utbildning. Vi vill också att du har god kunskap om olika allergener samt talar och läser svenska väl. Körkort är meriterande.
Tjänsten är en uppehållstjänst vilket innebär att du är ledig alla lov; sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. Visa mindre

Lunchkock HUSMANSKOST

Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök. Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis. Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning. Du skall vara stresstålig och noggrann. Du skall trivas att arbeta i t... Visa mer
Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer.
Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor.
Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök.
Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis.
Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning.
Du skall vara stresstålig och noggrann.
Du skall trivas att arbeta i team, gilla svensk husmanskost och ha ett glatt humör. Visa mindre

Förste kock

Ansök    Mar 17    Dibber Inspira AB    Kock, storhushåll
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi är ett tillagningskök som lagar mat med kvalitet från grunden. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Dibber. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. 

Som kock är du en viktig del i vardagen i verksamhetens kök.

Tillsammans med övriga kollegor medverkar du till att en välkomnande och trevlig måltid för varje barn,elev samt personal tillagas. Du tillagar näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Dibbers målsättning. I ditt uppdrag ingår att arbeta enligt enhetens egenkontrollprogram samt att följa Dibbers målsättning och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys. 

Är du vår nästa kollega? Välkommen till Silverbäckens Skola som är långt ifrån lagom! Låter det spännande? Skicka in din ansökan! 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som kock ingår:

.att tillaga specialkost och anpassade måltider,
.genomföra beställningar av livsmedel och övriga produkter
.utföra andra förekommande arbetsuppgifter i ett storkök beroende på kökets storlek så som salladsberedning,
.ställa i ordning och servera måltider,
.ta emot och packa upp varor,
.diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning. 

Kvalifikationer
.Kockutbildad eller validerad till kock.
.God digital kunskap
.Behärska svenska språket i tal och skrift. 
.Dokumenterad utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll. 
.Erfarenhet av specialkost och anpassade måltider som t ex vegetarisk matlagning.
.Du vill kompetensutveckla dig genom att vara påläst inom ditt yrkesområde och deltar i olika utbildningsinsatser som arbetsgivaren erbjuder.
Meriterande:

.Erfarenhet av arbete i storkök 
.Stort intresse för matlagning och förmågan att sätta matgästen i fokus med en hög känsla för service.

Personliga egenskaper
.Du är strukturerad och slutför dina uppgifter med god kvalitet.
.Du är kreativ och tänker i nya banor på konstruktivt sätt.
.Det är en självklarhet för dig att samarbeta med dina kollegor för att nå det gemensamma målet.
.Du kan snabbt se lösningar på uppkomna problem.

Vi erbjuder
.Arbetskläder
.Personalstöd via Falck Health Care
.Friskvårdsbidrag
.Fria pedagogiska måltider
.Trevliga kollegor

Kontaktinformation
Jaana Lundström, Kökschef

Arbetsplats
Silverbäcksvägen 1

191 38 Sollentuna Visa mindre

Kock - Linnés förskola

Ansök    Feb 6    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Arbetsbeskrivning Som kock på Linnés förskola arbetar du ensam och självständigt i förskolans tillagningskök. Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Förskolan består av ca 100 barn och ca 20 pedagoger. Det serveras frukost, lunch och mellanmål. I arbetet ingår även beställning av varor, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, salladsberedning, HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll. Du ska ha en god kunskap om måltiders näringsinnehå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som kock på Linnés förskola arbetar du ensam och självständigt i förskolans tillagningskök.

Maten lagas i möjligaste mån från grunden. Förskolan består av ca 100 barn och ca 20 pedagoger. Det serveras frukost, lunch och mellanmål.

I arbetet ingår även beställning av varor, kontakt med leverantörer, hantering av specialkost, salladsberedning, HACCP (produktsäkerhet) och egenkontroll. Du ska ha en god kunskap om måltiders näringsinnehåll och vara uppdaterad på livsmedelsverkets nationella riktlinjer för måltider i förskolan.
Det kan även bli aktuellt med andra ansvarsområden inom förskolan, om det visar sig att du har möjlighet och kvalifikationer för det.

Du kommer dessutom att ingå i ett nätverk tillsammans med andra kockar i vårt förskoleområde samt inom kommunen. Där kommer ni bl a att bedriva kollegialt lärande.

Kvalifikationer
Du skall ha kockutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig.

Erfarenhet från storkök är meriterande.
Datorvana krävsFörmågor och färdigheter
Du kommer att förfoga över en matbudget och det är därför viktigt att du är ekonomiskt medveten och har förmågan att tillaga näringsrik kost efter budgetförutsättningarna.
Din förmåga till ett organiserat och ansvarsfullt arbetssätt är viktigt. För att bidra till verksamhetens utveckling har du intresse och är öppen för utvecklings- och förbättringsarbete i köket. Andra värdefulla egenskaper är servicekänsla, noggrannhet och stresstålighet.
Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning, då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger. För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för vår målgrupp. Våra barn och vår personal ser dig som en naturlig del av förskolans verksamhet.

Vi värdesätter:
Självständighet
Samarbetsförmåga
Kvalitetsmedveten
Helhetssyn

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Pysslingen Förskolor Törnskogen söker en Kock på heltid

Pysslingen Förskolor Törnskogen söker en Kock på 100% Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. Om rollen Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vi... Visa mer
Pysslingen Förskolor Törnskogen söker en Kock på 100%
Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora.

Om rollen
Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. Inom Academedia och Pysslingen arbetar alla våra kök med utgångspunkt i vår centrala måltidspolicy, som är ett verktyg för att ha jämlik kvalitet både gällande maten vi serverar och vilka råvaror vi köper in. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor, samtidigt som du utmanar barnens perspektiv på mat. Uppdraget innefattar att vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. Du kommer att arbeta i köket med planering och tillagning av frukost, mellanmål och lunchservering. Som kock förväntas du leda kökspersonalen genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt i den mån det finns personal. Rollen innebär ett ansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom att följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning, men även inköp av livsmedel enlig ramavtal. Som kock har du också ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, skicka och läsa mail.

Vi söker dig som:

• har restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
• har kunskap om egenkontroll
• har kunskap om hantering/servering av specialkost
• är ansvarstagande och kvalitetsmedveten
• har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet
• har ett genuint intresse för matlagning och som vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser.
• är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
• har goda kunskaper i svenska språket.
• kan arbeta med digitala verktyg

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100%
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Sollentuna

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-03-06

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Belastningsregister
Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Madelene Lovereus på telefon 070-437 83 28 eller e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förste kock

Ansök    Feb 13    Dibber Inspira AB    Kock, storhushåll
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi är ett tillagningskök som lagar mat med kvalitet från grunden. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Dibber. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. 

Som kock är du en viktig del i vardagen i verksamhetens kök.

Tillsammans med övriga kollegor medverkar du till att en välkomnande och trevlig måltid för varje barn,elev samt personal tillagas. Du tillagar näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Dibbers målsättning. I ditt uppdrag ingår att arbeta enligt enhetens egenkontrollprogram samt att följa Dibbers målsättning och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys. 

Är du vår nästa kollega? Välkommen till Silverbäckens Skola som är långt ifrån lagom! Låter det spännande? Skicka in din ansökan! 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som kock ingår:

.att tillaga specialkost och anpassade måltider,
.genomföra beställningar av livsmedel och övriga produkter
.utföra andra förekommande arbetsuppgifter i ett storkök beroende på kökets storlek så som salladsberedning,
.ställa i ordning och servera måltider,
.ta emot och packa upp varor,
.diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning. 

Kvalifikationer
.Kockutbildad eller validerad till kock.
.God digital kunskap
.Behärska svenska språket i tal och skrift. 
.Dokumenterad utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll. 
.Erfarenhet av specialkost och anpassade måltider som t ex vegetarisk matlagning.
.Du vill kompetensutveckla dig genom att vara påläst inom ditt yrkesområde och deltar i olika utbildningsinsatser som arbetsgivaren erbjuder.
Meriterande:

.Erfarenhet av arbete i storkök 
.Stort intresse för matlagning och förmågan att sätta matgästen i fokus med en hög känsla för service.

Personliga egenskaper
.Du är strukturerad och slutför dina uppgifter med god kvalitet.
.Du är kreativ och tänker i nya banor på konstruktivt sätt.
.Det är en självklarhet för dig att samarbeta med dina kollegor för att nå det gemensamma målet.
.Du kan snabbt se lösningar på uppkomna problem.

Vi erbjuder
.Arbetskläder
.Personalstöd via Falck Health Care
.Friskvårdsbidrag
.Fria pedagogiska måltider
.Trevliga kollegor

Kontaktinformation
Jaana Lundström, Kökschef

Arbetsplats
Silverbäcksvägen 1

191 38 Sollentuna Visa mindre

Kökschef till Rösjöskolan

Ansök    Dec 23    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Arbetsuppgifter Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang. Rösjöskolan är en kommunal grund- och grundsärskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiva klassrum skapar vi rörelse genom hela skoldagen och finner lärande såväl inne som ute.... Visa mer
Arbetsuppgifter
Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang.

Rösjöskolan är en kommunal grund- och grundsärskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiva klassrum skapar vi rörelse genom hela skoldagen och finner lärande såväl inne som ute. Rörelse är en viktig del av skolans hälsofrämjande arbete och det syns bland annat genom att vi varje morgon startar med pulshöjande aktiviteter på skolgården, vilka leds av skolans lärare i idrott och hälsa.

Nu söker vi en kökschef som vill vara med och utveckla vårt  viktiga kompensatoriska uppdrag i att ge eleverna möjlighet till en smakupplevelse och få dela den med andra elever och medarbetare.  Grunden i vår matlagning är den svenska husmanskosten, men med inspirationer från hela världen. Det gör vi bland annat genom att använda världens alla kryddor. Vi har ett öppet sinne när det gäller mat och allt handlar i grunden om kärleken till råvaran och hur den behandlas.

Som kökschef på Rösjöskolan leder du arbetsuppgifter i köket, vilket inkluderar ansvar över bemanning och schemaläggning samt drift i kök och disk. I ditt uppdrag är du ansvarig för inköp av matråvaror samt förbrukningsartiklar kopplade till produktion. 

I  arbetsuppgifterna ingår det visst personalansvar genom att vara delaktig i rekrytering av kökspersonal, köpa in matlagningsutrustning och ta fram och upprätthålla kökets rutiner samt ta ansvar för arbetsmiljöfrågor. I övrigt ansvarar du för den dagliga drift av verksamheten, arbetsledning av kökspersonalen, planering av menyer, kvalitetsarbete och egenkontroll. Ett huvudansvar för köksekonomin, inklusive planering och uppföljning.

Du kommer att leda ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. I Rösjöskolans kök krävs ett engagemang och delaktighet i alla arbetsmoment. Rösjöskolan producerar egna måltider med bra råvaror. Du kommer att vara delaktig i tillagning av lunch och mellanmål samt tillagning av specialkost. Vi söker nu en kökschef som tillsammans med vårt kompetenta lag vill fortsätta att utveckla vår skolbespisning till att vara en skolrestaurang i framkant.

Kvalifikationer
Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet som bedrivs, kunna leda och vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kockutbildning.

Du bör ha utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom området då du är med och skapar kvalitetssäkrade matupplevelser.

Kunskaper inom HACCP, egenkontroll, arbetsmiljö och EU-förordningar är ett krav. 

Du bör ha erfarenhet av att arbeta enskilt samt tillsammans med kollegor. Vi ser att du är expert på att leda kök, kreativ matlagning och menyplanering, ekonomi och ledarskap.

Som person är du initiativtagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att det är viktigt att du har ett gott ledarskap och att du är serviceinriktad.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Självständighet
Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Stabil
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad
Tydlig
Omdöme
Strukturerad
Kvalitetsmedveten

Vi erbjuder
Vi erbjuder en verksamhet med hög pedagogisk kompetens där du tillsammans med blivande kollegor utmanar och utvecklar varandra. 

Skolan har ett eget tillagningskök som lagar mat med hög kvalitét och medarbetare ges möjlighet att äta pedagogisk lunch.  

I länk kan du läsa om vilka förmåner och utvecklingsmöjligheter du som medarbetare i Sollentuna kommun erbjuds.https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Lunchkock HUSMANSKOST

Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök. Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis. Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning. Du skall vara stresstålig och noggrann. Du skall trivas att arbeta i t... Visa mer
Du har ett genuint mat intresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer.
Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor.
Allt sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en HUSMANSKOST kök.
Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis.
Vi söker dig som har arbetat tidigare med husmanskost matlagning.
Du skall vara stresstålig och noggrann.
Du skall trivas att arbeta i team, gilla svensk husmanskost och ha ett glatt humör. Visa mindre

Kock vikariat sökes till Edsbergs äldreboende

Ansök    Jan 17    AB Solom    Kock, storhushåll
Edsbergs äldreboende ligger i naturnära Edsberg och är ett omvårdnadsboende för personer från 65 år, med 100 lägenheter fördelat på 60 omvårdnadsplatser och 40 platser för personer med demenssjukdom. Verksamheten är välfungerande med kompetenta medarbetare, stort utbud av aktiviteter samt egen restaurang. Din roll som kock Då en av våra kockar kommer vara borta under en längre period söker vi nu en vikarie. Du är en av tre kockar som dagligen lagar... Visa mer
Edsbergs äldreboende ligger i naturnära Edsberg och är ett omvårdnadsboende för personer från 65 år, med 100 lägenheter fördelat på 60 omvårdnadsplatser och 40 platser för personer med demenssjukdom. Verksamheten är välfungerande med kompetenta medarbetare, stort utbud av aktiviteter samt egen restaurang.Din roll som kock
Då en av våra kockar kommer vara borta under en längre period söker vi nu en vikarie.

Du är en av tre kockar som dagligen lagar lunch och middag åt 100 boende på Edsbergs äldreboende. Hos oss tillagar vi den mesta av maten från grunden. Vi lagar även specialkost samt konsistensanpassad kost. Du utför även egenkontroller för köket, disk och städning. 

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök, gärna med att laga mat för äldre. Du kan ta ansvar, är självgående med samarbete som nyckelfaktor. Du är flexibel och har en välutvecklad servicekänsla. Kunskap och erfarenhet av att tillaga special- och allergikost är meriterande. Det är viktigt ur säkerhetsynpunkt att du kan skriva, läsa och tala god svenska. Vi ser även att du har erfarenhet från tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter och kunskap i att använda modern samt teknisk utrustning inom storkök.

Vi erbjuder
SOLOM erbjuder en arbetsplats med glädje, engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag och Edenredkortet (subventionerad lunch). Självklart har vi även kollektivavtal. 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Vikariat till och med den 10 mars 
Omfattning: Deltid 76%
Arbetstider: Dagtid och varannan helg
Tillträde: Omgående

Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande.

Om SOLOM

SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom vård och omsorg. Vi är inte vinstdrivande utan hos oss används allt överskott för att utveckla och förbättra verksamheten. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv.
Läs mer om oss på www.solom.seUtdrag från Polisens belastningsregister kommer att efterfrågas i samband med anställningserbjudande. Visa mindre

Förste kock

Ansök    Dec 20    Dibber Inspira AB    Kock, storhushåll
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi är ett tillagningskök som lagar mat med kvalitet från grunden. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Dibber. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. 

Som kock är du en viktig del i vardagen i verksamhetens kök.

Tillsammans med övriga kollegor medverkar du till att en välkomnande och trevlig måltid för varje barn,elev samt personal tillagas. Du tillagar näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Dibbers målsättning. I ditt uppdrag ingår att arbeta enligt enhetens egenkontrollprogram samt att följa Dibbers målsättning och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys. 

Är du vår nästa kollega? Välkommen till Silverbäckens Skola som är långt ifrån lagom! Låter det spännande? Skicka in din ansökan! 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som kock ingår:

.att tillaga specialkost och anpassade måltider,
.genomföra beställningar av livsmedel och övriga produkter
.utföra andra förekommande arbetsuppgifter i ett storkök beroende på kökets storlek så som salladsberedning,
.ställa i ordning och servera måltider,
.ta emot och packa upp varor,
.diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning. 

Kvalifikationer
.Kockutbildad eller validerad till kock.
.God digital kunskap
.Behärska svenska språket i tal och skrift. 
.Dokumenterad utbildning i livsmedelshygien och egenkontroll. 
.Erfarenhet av specialkost och anpassade måltider som t ex vegetarisk matlagning.
.Du vill kompetensutveckla dig genom att vara påläst inom ditt yrkesområde och deltar i olika utbildningsinsatser som arbetsgivaren erbjuder.
Meriterande:

.Erfarenhet av arbete i storkök 
.Stort intresse för matlagning och förmågan att sätta matgästen i fokus med en hög känsla för service.

Personliga egenskaper
.Du är strukturerad och slutför dina uppgifter med god kvalitet.
.Du är kreativ och tänker i nya banor på konstruktivt sätt.
.Det är en självklarhet för dig att samarbeta med dina kollegor för att nå det gemensamma målet.
.Du kan snabbt se lösningar på uppkomna problem.

Vi erbjuder
.Arbetskläder
.Personalstöd via Falck Health Care
.Friskvårdsbidrag
.Fria pedagogiska måltider
.Trevliga kollegor

Kontaktinformation
Jaana Lundström, Kökschef

Arbetsplats
Silverbäcksvägen 1

191 38 Sollentuna Visa mindre

Kock till Restaurang The Factory

Ansök    Sep 23    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang The Factory Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock ... Visa mer
Kock till Restaurang The Factory

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang The Factory

Vi öppnar den 1 nov upp The Factory i Sollentuna, en restaurang för ca 200 gäster. Vi kommer att ha öppet mellan 8-16 och servera lunch och även catering i huset. Vi kommer även ha ett café i anslutning till restaurangen. Än är vi bara en Unit manager och en kökschef så nu behöver vi fylla på med fler kollegor!

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock/skolmåltidsbiträde till Töjnaskolan

Ansök    Dec 6    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Töjnaskolan är en skola med ca. 760 elever, läsåret 22/23, från förskoleklass till årskurs 9. Vi är i en utvecklingsfas och inom ett år kommer skolan vara fullt utbyggd och ha tre paralleller i varje årskurs. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer. Inför läsåret 20/21 flyttade skolan in i en nybyggd skola med ett nytt tillagningskök. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalite... Visa mer
Töjnaskolan är en skola med ca.

760 elever, läsåret 22/23, från förskoleklass till årskurs 9. Vi är i en utvecklingsfas och inom ett år kommer skolan vara fullt utbyggd och ha tre paralleller i varje årskurs.
Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer.
Inför läsåret 20/21 flyttade skolan in i en nybyggd skola med ett nytt tillagningskök.
Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock eller ett skolmåltidsbiträde som tillsammans med våra kockar och skolmåltidsbiträde vill fortsätta att utveckla vår skolbespisning till att vara en skolrestaurang i framkant.

Som kock på Töjnaskolan kommer du att bli en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter, både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Arbetet i Töjnaskolans tillagningskök kräver engagemang och delaktighet i alla arbetsmoment. Töjnaskolan producerar egna måltider med bra råvaror och du kommer att vara delaktig i tillagning av lunch och mellanmål samt tillagning av specialkost/dietkost och behovskost. I arbetsuppgifterna ingår även disk och servering.
Arbetet innebär att tillsammans med kökschefen vara operativt ansvarig för att maten planeras och lagas enligt avtal, övriga krav/ önskemål och beställningar. Arbetet innebär även att tillsammans med övrig skolmåltidspersonal ansvara för skolans egenkontroll.

Som köksbiträde kommer du tillsammans med våra kockar och skolmåltidsbiträde fortsätta att utveckla vår skolbespisning till att vara en skolrestaurang i framkant.
Som skolmåltidsbiträde på Töjnaskolan kommer du att bli en del av ett kompetent arbetslag. Arbetet i Töjnaskolans tillagningskök kräver engagemang och delaktighet i alla arbetsmoment. Töjnaskolan producerar egna måltider med bra råvaror och du kommer att vara delaktig i arbetet kring lunch och mellanmål. I arbetsuppgifterna ingår även disk och servering.

 

Kvalifikationer
Vi söker ett köksbiträde som gärna har erfarenhet av arbete i tillagningskök.

Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet som bedrivs samtidigt som du ska kunna arbeta efter instruktioner.

Du ska vara serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga. 

Som person är du initiativtagande och flexibel. 


Kvalifikationer
Vi söker en kock som har erfarenhet av arbete som kock, arbete i tillagningskök på skola är meriterande. Erfarenhet av arbetsledning i ett tillagningskök inom skola är meriterande samt även erfarenhet av tillredning av specialkost.

Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av att driva arbete med HACCP och egenkontroll.

* Grundläggande kunskap om specialkost/dietkost och allergener. 

* Kunskaper om Livsmedelslagen samt goda kunskaper om kylkedja samt lagerhållning .

* Kockutbildning, du bör ha utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom området då du är med och skapar kvalitetssäkrade matupplevelser. 

* Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift.

Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet som bedrivs, kunna leda arbete samtidigt som du ska kunna arbeta efter instruktioner. 

Du bör ha erfarenhet av att arbeta enskilt samt tillsammans med kollegor och du har en god samarbetsförmåga.


Vi söker ett skolmåltidsbiträde som gärna har erfarenhet av arbete i tillagningskök.

Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet som bedrivs samtidigt som du ska kunna arbeta efter instruktioner.För båda tjänsterna gäller att du är serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga. Du är även initiativtagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga.


Vi erbjuder
Vi erbjuder en verksamhet med hög pedagogisk kompetens där du tillsammans med blivande kollegor utmanar och utvecklar varandra. 

Skolan har ett eget tillagningskök, där skolmåltidspersonalen tillagar mat med hög kvalitet och där du som medarbetare ges möjlighet att äta pedagogisk lunch. 

 
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter.

Välkommen till oss! 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

KOCK TILL DELIBRUKET, SOLLENTUNA

Ansök    Jun 7    Delibruket AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som är duktig på både planera, räkna och laga och som har bra koll på övrigt köksarbete i form av HACCP och inköp. Förutom lunch på plats så har vi även en deI catering. Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med smake... Visa mer
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som är duktig på både planera, räkna och laga och som har bra koll på övrigt köksarbete i form av HACCP och inköp. Förutom lunch på plats så har vi även en deI catering.
Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med smaker och presentation.
Vi erbjuder en tjänst som är mångsidig och låter dig vara kreativ. Vi är kollektivanslutna och lön sätts efter överenskommelse.
Tjänsten kan tillsättas omgående alt. efter överenskommelse. Visa mindre

Kock till Rösjöskolan

Ansök    Jun 9    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Arbetsbeskrivning Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang. Rösjöskolan är en kommunal grund- och grundsärskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiva klassrum skapar vi rörelse genom hela skoldagen och finner lärande såväl inne som ut... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang.

Rösjöskolan är en kommunal grund- och grundsärskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiva klassrum skapar vi rörelse genom hela skoldagen och finner lärande såväl inne som ute. Rörelse är en viktig del av skolans hälsofrämjande arbete och det syns bland annat genom att vi varje morgon startar med pulshöjande aktiviteter på skolgården, vilka leds av skolans lärare i idrott och hälsa.

Som kock på Rösjöskolan kommer du att blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. I Rösjöskolans kök krävs ett engagemang och delaktighet i alla arbetsmoment. Rösjöskolan producerar egna måltider med bra råvaror. Du kommer att vara delaktig i tillagning av lunch och mellanmål samt tillagning av specialkost. Vi söker nu en kock som tillsammans med vår kock och måltidsbiträden vill fortsätta att utveckla vår skolbespisning till att vara en skolrestaurang i framkant.

Kvalifikationer
Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet som bedrivs, kunna leda och bli ledd, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kockutbildning.

Du bör ha utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom området då du är med och skapar kvalitetssäkrade matupplevelser.

Kunskaper inom HACCP, egenkontroll och EU-förordningar är ett krav. 

Du bör ha erfarenhet av att arbeta enskilt samt tillsammans med kollegor. Att arbetsleda i ett tillagningskök i skola är meriterande samt även tillredning av specialkost.

Som person är du initiativtagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att det är viktigt att du har ett gott ledarskap och att du är serviceinriktad.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Självständighet
Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Stabil
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad
Tydlig
Omdöme
Strukturerad
Kvalitetsmedveten

Vi erbjuder
Vi erbjuder en verksamhet med hög pedagogisk kompetens där du tillsammans med blivande kollegor utmanar och utvecklar varandra. 

Skolan har ett eget tillagningskök som lagar mat med hög kvalitét och där som medarbetare ges möjlighet att äta pedagogisk lunch.  

I länk kan du läsa om vilka förmåner och utvecklingsmöjligheter du som medarbetare i Sollentuna kommun erbjuds. https://www.sollentuna.se/jobb--foretagande/jobb-och-praktik/sollentuna-kommun-som-arbetsgivare/personalformaner/

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Dietkock till produktionskök i Sollentuna

Ansök    Sep 20    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Dietkock till produktionskök i Sollentuna Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad dietkock som vill arbet... Visa mer
Dietkock till produktionskök i Sollentuna

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad dietkock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet och säkerhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i måltidsplanering och inventering.

Om Rotsunda produktionskök
Rotsunda produktionskök lagar goda och hållbara måltider inom konceptet Steamplicity till sjukhus. Vi finns i Sollentuna intill Edsviken. Verksamheten bedrivs alla veckans dagar. Tillsammans är vi ett arbetslag av 30 anställda och våra kunder befinner sig runt om i Stockholm.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare, gärna inom dietkök
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet inom kostdataprogrammet Matilda är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock till produktionskök i Sollentuna

Ansök    Apr 22    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Rotsunda produktionskök i Sollentuna Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbe... Visa mer
Kock till Rotsunda produktionskök i Sollentuna

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade måltider med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med matlagning, egenkontroll, att ha god kännedom om allergener, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i arbetet med kostdataprogrammet och inventering.

Om Rotsunda produktionskök
Rotsunda produktionskök lagar goda och hållbara måltider inom konceptet Steamplicity till sjukhus. Vi finns i Sollentuna intill Norrviken. Verksamheten bedrivs alla veckans dagar. Tillsammans är vi ett arbetslag av 30 anställda och våra kunder befinner sig runt om i Stockholm.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har kockutbildning eller några års erfarenhet som kock, gärna i produktionskök
• Du har goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster/kunder/kollegor, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom kostdataprogrammet Matilda

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock till häktet Sollentuna, behovsanställning

Ansök    Feb 17    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten och ligger i Sollentuna centrum. Häktet har 261 platser uppdelade på platser för intagna i gemensamhet, samt intagna med restriktioner. 25 platser är särskilda ungdomsplatser. Inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag där du kan göra nytta och skillnad. Hos oss kommer du till en arbetsplats som värdesätter delaktighet, personlig utveckling och engagemang.

Häktet i Sollentuna är lätt att nå med sin placering precis vid Sollentuna station, 15 min från Stockholms central. Våra lokaler är för närvarande under ombyggnad och kommer att stå klara under 2022.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till de intagna på häktet, men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande, som förberedning av frukost, samt tillagning av lunch och middag. Det ingår också att portionera maten i matlådor. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner på häktet.
Som kock kommer ditt arbete vara uppdelat på olika pass, där du förväntas tillaga mat, förbereda frukost samt diska. Du kommer även att avlösa de ordinarie anställda vid frånvaro, enligt ett rullande schema på 6 veckor, med helgtjänst var tredje helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Vi utför urval och intervjuer löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan så snart du kan. Visa mindre

Kock till skolkök

Ansök    Maj 6    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Runbackaskolan är en kommunal skola med elever från förskoleklass till år nio belägen i Viby, Sollentuna. Våra ledord kunskapsglädje, omvärld, resultat och trygghet genomsyrar vårt tankesätt och vårt arbete. På skolan går det sammanlagt ca 576 elever. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från skolor i Sverige och utlandet som vill titta på skolans undervisning. Skola... Visa mer
Runbackaskolan är en kommunal skola med elever från förskoleklass till år nio belägen i Viby, Sollentuna.

Våra ledord kunskapsglädje, omvärld, resultat och trygghet genomsyrar vårt tankesätt och vårt arbete.

På skolan går det sammanlagt ca 576 elever. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från skolor i Sverige och utlandet som vill titta på skolans undervisning. Skolan har har också påbörjat en tydlig internationalisering med internationella utbyten och projekt, både för lärare och elever. 

Vi har höga förväntningar på våra lärare och våra elever, som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens och internationalisering, lägger vi på skolan stor vikt vid idrott och hälsa, rörelse, språklig utveckling och moderna språk. 

Under sommaren kommer vår matsal att helrenoveras och nya möbler kommer att köpas in.

Vi söker nu en kvalitetsmedveten kock som är drivande i arbetet i vårt skolkök. På Runbackaskolan har vi eget tillagningskök och vi lagar näringsrik mat från grunden. Vi arbetar målinriktat med att minska matsvinn, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Vi är såklart stolta över att ha blivit finalister i White Guide Junior både 2020 och 2021. Men vi siktar såklart ännu högre.

Som kock hos oss kommer du, tillsammans med husmor, att planera och leda arbetet i vårt nyligen renoverade kök, tillsammans med tre måltidsbiträden.
Som kock har du ansvar för tillagning av varierade och näringsriktiga måltider.Du har en bred råvarukunskap, goda hygienrutiner och är positiv till och väl förtrogen med alla typer av specialkost så att vi på individnivå kan ge berörda elever rätt kost.Du kan planera, organisera, arbeta såväl självständigt som i team och skapar goda relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare.

Det kommer att finnas utrymme att påverka menyerna och att bidra med din kompetens och dina erfarenheter.
I rollen ingår såklart att hugga i där det behövs så även vid disken, bereda grönsaker eller fylla på buffen. 

Med entusiasm, nytänkande, flexibilitet och gott ordningssinne blir du en viktig del i Runbackaskolans ambition att servera den bästa maten till skolans elever och personal.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad med inriktning på restaurang och storkök, gymnasial eller eftergymnasial nivå.

Du har erfarenhet av att jobb och driva verksamheten i ett skolkök eller inom restaurangbranschen. 

Du har en dokumenterad kunskap/utbildning om grundläggande livsmedelshygien, HACCP-utbildning eller liknande är såklart meriterande

Erfarenhet av arbete i olika kök och kommunal verksamhet är meriterande.

Du talar, läser och skriver svenska.

 
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Kock på deltid till delikatessbutik i Sollentuna

Ansök    Feb 1    Bemannica AB    Kock, storhushåll
Percys Kött är en kött- och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi flera kockar till kärnan i verksamheten, köket. I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, cat... Visa mer
Percys Kött är en kött- och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi flera kockar till kärnan i verksamheten, köket.

I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, catering, sallader och middagsmenyer. Vi tillverkar mat varje vardag under våra öppettider. Målet är att utveckla sortimentet och fortsätta erbjuda husmanskost av hög kvalité, något vi gjort i över 60 år! Vill du vara med på resan?

Om tjänsten
Vi söker nu ytterligare två kockar som vill delta i utvecklingen av butikens kök. Du kommer att arbeta tillsammans med våra kockar och kallskänkor. För att passa in i rollen som kock ser vi att du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare är du positiv och driven i arbetet.

Krav för tjänsten

- Kock-utbildning

Meriterande för tjänsten

- Erfarenhet av arbete i delikatessdisk / kallskänk

Om anställningen
Tjänstens omfattning är ca 20 timmar / vecka. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående, så skicka in din ansökan idag. Lön enligt kollektivavtal.


Om oss

Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Percys Kött. Du kan läsa mer om verksamheten på www.percys.se (https://karriar.personalica.se/jobs/www.percys.se) eller på våra sociala medier, facebook (https://www.facebook.com/percysmycketmerankott) och instagram. (https://www.instagram.com/percys_kott/?hl=sv) Visa mindre

KOCK TILL DELIBRUKET, SOLLENTUNA

Ansök    Feb 2    Delibruket AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som är duktig på både planera, räkna och laga och som har bra koll på övrigt köksarbete i form av HACCP och inköp. Förutom lunch på plats så har vi även en deI catering. Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med smake... Visa mer
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som är duktig på både planera, räkna och laga och som har bra koll på övrigt köksarbete i form av HACCP och inköp. Förutom lunch på plats så har vi även en deI catering.
Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med smaker och presentation.
Vi erbjuder en tjänst som är mångsidig och låter dig vara kreativ. Vi är kollektivanslutna och lön sätts efter överenskommelse.
Tjänsten kan tillsättas omgående alt. efter överenskommelse. Visa mindre

Percys Kött i Norrviken söker kock på heltid

Ansök    Feb 2    Personalica AB    Kock, storhushåll
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi en kock på heltid till kärnan i verksamheten, köket. I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger,... Visa mer
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi en kock på heltid till kärnan i verksamheten, köket.

I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, catering, sallader och middagsmenyer. Vi tillverkar mat varje vardag under våra öppettider. Målet är att utveckla sortimentet och fortsätta erbjuda husmanskost av hög kvalité, något vi gjort i över 60 år! Vill du vara med på resan?

Om tjänsten
Vi söker en kock på heltid som vill delta i utvecklingen av butikens kök. Du kommer att arbeta tillsammans med våra kockar och kallskänkor. För att passa in i rollen som kock ser vi att du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare är du positiv och driven i arbetet.

Krav för tjänsten

- Kock-utbildning

Meriterande för tjänsten

- Erfarenhet av arbete i delikatessdisk / kallskänk

Om anställningen
Tjänstens omfattning är ca 38,25 timmar / vecka. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående, så skicka in din ansökan idag.

Lön enligt Handels Kollektivavtal.


Om oss

Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Percys Kött. Du kan läsa mer om verksamheten på www.percys.se eller på våra sociala medier, facebook (https://www.facebook.com/percysmycketmerankott) och instagram. (https://www.instagram.com/percys_kott/?hl=sv)Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KOCK TILL DELIBRUKET, SOLLENTUNA

Ansök    Dec 28    Delibruket AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som förutom har varit kock ett tag, har bra koll även på övrigt köksarbete i form av HACCP, menyplanering och inköp. Förutom lunch på plats så har vi även en deI catering. Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med sma... Visa mer
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som förutom har varit kock ett tag, har bra koll även på övrigt köksarbete i form av HACCP, menyplanering och inköp. Förutom lunch på plats så har vi även en deI catering.
Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med smaker och presentation.
Vi erbjuder en tjänst som är mångsidig och låter dig vara kreativ. Vi är kollektivanslutna och lön sätts efter överenskommelse.
Tjänsten kan tillsättas omgående alt. efter överenskommelse. Visa mindre

Kock till häktet Sollentuna

Ansök    Nov 5    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten och ligger i Sollentuna centrum. Häktet har 261 platser uppdelade på platser för intagna i gemensamhet och intagna med restriktioner, 25 platser är särskilda ungdomsplatser. Inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag där du kan göra nytta och skillnad. Hos oss kommer du till en arbetsplats som värdesätter delaktighet, personlig utveckling och engagemang.

Häktet i Sollentuna är lätt att nå med sin placering precis vid Sollentuna station, 15 min från Stockholms central. Våra lokaler är f n under ombyggnad och kommer att stå klara under 2022.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

I arbetsuppgifterna ingår även att portionera maten i matlådor. Arbetet varierar mellan att tillaga mat ena vecka och förbereda frukost samt diska den andra veckan, i ett rullande schema på 6 veckor med helgtjänst var tredje helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:

• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost.ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Percys Kött i Norrviken söker kockar på deltid

Ansök    Jan 13    Personalica AB    Kock, storhushåll
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi flera kockar till kärnan i verksamheten, köket. I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, cate... Visa mer
Percys Kött är en kött och delikatessbutik som varit verksam sedan 60-talet i Sollentuna. När du tar steget in i vår butik kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Nu söker vi flera kockar till kärnan i verksamheten, köket.

I vårt kök tillagar vi grytor, kroppkakor, pajer, gratänger, catering, sallader och middagsmenyer. Vi tillverkar mat varje vardag under våra öppettider. Målet är att utveckla sortimentet och fortsätta erbjuda husmanskost av hög kvalité, något vi gjort i över 60 år! Vill du vara med på resan?

Om tjänsten
Vi söker nu ytterligare två kockar som vill delta i utvecklingen av butikens kök. Du kommer att arbeta tillsammans med våra kockar och kallskänkor. För att passa in i rollen som kock ser vi att du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare är du positiv och driven i arbetet.

Krav för tjänsten

- Kock-utbildning

Meriterande för tjänsten

- Erfarenhet av arbete i delikatessdisk / kallskänk

Om anställningen
Tjänstens omfattning är ca 20 timmar / vecka. Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående, så skicka in din ansökan idag. Lön enligt kollektivavtal.


Om oss

Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Percys Kött. Du kan läsa mer om verksamheten på www.percys.se eller på våra sociala medier, facebook (https://www.facebook.com/percysmycketmerankott) och instagram. (https://www.instagram.com/percys_kott/?hl=sv)Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Husman lunchkock med erfarenhet

Obs! Läs texten i annonsen. Goda möjligheter för rätt person. Vi söker Söker en bra och rutinerad kock med några års erfarenhet från svensk husmanskost kök, till ett lunch restaurang i Sollentuna. Meriterande med andra matkulturer t.ex thai, indisk , italiensk m.m. Grundrätter är svensk husman med lite blandning av andra matkulturer. Din profil / Om dig Vi söker en passionerad matlagare som gillar att jobba i högt tempo. Du har ett genuint mat intresse o... Visa mer
Obs! Läs texten i annonsen. Goda möjligheter för rätt person.
Vi söker
Söker en bra och rutinerad kock med några års erfarenhet från svensk husmanskost kök, till ett lunch restaurang i Sollentuna.
Meriterande med andra matkulturer t.ex thai, indisk , italiensk m.m.
Grundrätter är svensk husman med lite blandning av andra matkulturer.
Din profil / Om dig
Vi söker en passionerad matlagare som gillar att jobba i högt tempo. Du har ett genuint mat intresse och naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad, flexibelt och lätt att samarbeta. Du skall vara noggrann och ha ett glatt humör.


Bra lön alternativ möjlighet att bli delägare till rätt kock
Dina arbetsuppgifter
Alla sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en svensk husmanskost kök. Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis. Kocken klarar ensam allt uppgifter i köket.


Övrigt
Grattis parkering.
Ni måste lämna referenser.
Maila och beskriv om dig och dina erfarenheter. Visa mindre

Kock till häktet Sollentuna, timanställning

Ansök    Apr 29    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna tillhör Region Stockholm och är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten. Häktet har 244 platser, varav 84 för intagna i gemensamhet och 160 för intagna med restriktioner. Av de 244 platserna utgör 25 särskilda ungdomsplatser. Häktet har ett tillagningskök som bereder frukost och lagar lunch
och middag till häktets intagna alla dagar året om. Köket har en köksföreståndare, två kockar och tre köksbiträden. Häktet är beläget precis bredvid Sollentunas pendeltågsstation och det tar 16 minuter att ta sig till häktet T-centralen.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har en god prioriteringsförmåga och tar hänsyn till såväl omgivning som berörda parter och tillgänglig information vid uttalanden, agerande och beslutsfattande. Du har en god förmåga att självständigt hitta struktur i ditt arbete och tar ansvar för att detta slutförs utifrån angivna tidsramar.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Krav

- Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i
kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.

- Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i storkök

- Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller

- Erfarenhet av att arbeta med specialkost

- Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock/köksbiträde, timanställning

Ansök    Jun 9    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna tillhör Region Stockholm och är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten. Häktet har 244 platser, varav 84 för intagna i gemensamhet och 160 för intagna med restriktioner. Av de 244 platserna utgör 25 särskilda ungdomsplatser. Häktet har ett tillagningskök som bereder frukost och lagar lunch och middag till häktets intagna alla dagar året om. Köket har en köksföreståndare, två kockar och tre köksbiträden. Häktet är beläget precis bredvid Sollentunas pendeltågsstation och det tar 16 minuter att ta sig till häktet T-centralen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som timanställd kock/köksbiträde hos oss! Du hjälper oss när vår ordinarie personal är frånvarande eller när vi har extra mycket att göra. Du kommer att ha en bredd av uppgifter allt från att planera, göra inköp, laga frukost, lunch och middag, till att se till att det är städat, diskat och egenkontroller är gjorda. Även tillagning av dietkost och annan särskild kost ingår.

Det här är ett tillfälle för dig som vill ha ett extrajobb. Under sommaren kan du arbeta 50-75% men resten av året hoppar du in vid behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg och lugn. Du jobbar bra i grupp och kan hantera stress. Du möter andra med respekt och tydlighet på ett vänligt sätt. Du tar ansvar för ditt arbete.

Krav
- Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
- Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i storkök
- Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
- Erfarenhet av att arbeta med specialkost
- Relevanta språkkunskaper

Vi kommer att göra intervjuer löpande. Jobbet kan bli tillsatt före sista ansökningsdag så vänta inte - sök idag!


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till Häktet Sollentuna

Ansök    Okt 13    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna tillhör Region Stockholm och är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten. Häktet har 244 platser, varav 84 för intagna i gemensamhet och 160 för intagna med restriktioner. Av de 244 platserna utgör 25 särskilda ungdomsplatser. Häktet är beläget precis bredvid Sollentunas pendeltågsstation och det tar 16 minuter att ta sig till häktet T-centralen.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår alla sysslor såsom förbereda, laga och portions förpacka maten samt sköta disken städning av kökets lokaler, samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om det här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-693693.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock med passion för matlagning

Ansök    Nov 12    Bemannica AB    Kock, storhushåll
Om tjänsten Vi nu söker nu en kock som brinner för matlagning och vill arbeta hos våra kunder. Vi erbjuder ett arbete med fasta arbetstider. För rätt person finns det goda möjligheter. Arbetsuppgifter Beredning, matlagning, dietkoster, egenkontroll och storkök. Vi söker dig som - Brinner för service och kvalitet - Har lätt att anpassa dig till nya situationer och kan hantera ett högt arbetstempo. - Har en positiv attityd, är ödmjuk och prestigelös, en ... Visa mer
Om tjänsten
Vi nu söker nu en kock som brinner för matlagning och vill arbeta hos våra kunder. Vi erbjuder ett arbete med fasta arbetstider. För rätt person finns det goda möjligheter.

Arbetsuppgifter

Beredning, matlagning, dietkoster, egenkontroll och storkök.

Vi söker dig som

- Brinner för service och kvalitet
- Har lätt att anpassa dig till nya situationer och kan hantera ett högt arbetstempo.
- Har en positiv attityd, är ödmjuk och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Har erfarenhet av att arbeta i kall- eller varmkök
- Talar och skriver obehindrat på svensk


Anställningsform: Provanställning, heltid under hela december med fokus på julhandeln.

Arbetstider: Mån-fredag, arbetstiden ca 7-16.

Lön: Enligt Handels kollektivavtal med tillhörande OB-tillägg.

Vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten startar i december och fortlöper året ut med chans till förlängning.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/).

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) eller Linkedin (https://www.linkedin.com/company/bemannica/) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Visa mindre

Söker lunchkock med erfarenhet

Viktigt att ni läser hela texten i annonsen Goda möjligheter för rätt person Vi söker Söker kock med erfarenhet från svensk husmanskost kök, till ett lunch restaurang i Sollentuna. Vi söker en bra och rutinerad kock med några års erfarenhet att laga god svensk husmanskost. Meriterande med andra matkulturer t.ex thai, indisk , italiensk m.m. Eftersom grund meny är svensk husman med lite blandning av andra matkulturer. Din profil / Om dig Vi söker en passio... Visa mer
Viktigt att ni läser hela texten i annonsen
Goda möjligheter för rätt person
Vi söker
Söker kock med erfarenhet från svensk husmanskost kök, till ett lunch restaurang i Sollentuna. Vi söker en bra och rutinerad kock med några års erfarenhet att laga god svensk husmanskost.
Meriterande med andra matkulturer t.ex thai, indisk , italiensk m.m. Eftersom grund meny är svensk husman med lite blandning av andra matkulturer.
Din profil / Om dig
Vi söker en passionerad matlagare som gillar att jobba i högt tempo. Du har ett genuint mat intresse och naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad, flexibelt / lätt att samarbeta. Du skall vara noggrann och ha ett glatt humör.
Dina arbetsuppgifter
Alla sedvanliga förekommande arbetsuppgifter i en svensk husmanskost kök. Förberedelse samt under service kunna stå i lucka samt på spis. Vi söker dig som har arbetat tidigare med svensk husmanskost. Kocken klarar ensam alla uppgifter i köket.
Vi kan erbjuda bra lön / delägare möjlighet för rätt person. Restaurangen haft ca 200 luncher innan Corona men nu tappat ner till ca 80 luncher per dag.


Övrigt
Grattis parkering finns utanför restaurangen.
Ni måste lämna referenser vid ansökan.
Maila och beskriv om dig och dina erfarenheter så hörs vi vidare. Första kontakt sker via mailet, Visa mindre

Kock sökes till Pysslingen Förskolor, Solbacka

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Vi erbjuder dig Är din passion ma... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Vi erbjuder dig

Är din passion mat lagad från grunden på bra råvaror. Har du ett genuint intresse att lära barn goda måltidsvanor? Då är detta jobbet för dig.

Vi söker en driven kock till förskolan Solbacka. Du ska ha restaurangutbildning samt 3 års praktisk erfarenhet från restaurangvärlden. Du ska vara träffsäker på smaker och ha ett brinnande intresse för din och förskolans utveckling. Har du jobbat med specialkost tidigare är detta ett plus men inte ett måste. Vi lägger stor vikt vid organisation och sammarbetsförmåga då inga arbetsuppgifter är för små.

Vi lagar och bakar det mesta från grunden. Inom Pysslingen förskolor/Academedia är vi stolta över vår måltidspolicy som bland annat betyder att du kommer jobba med svensk fågel och fläsk samt MSC märkt fisk. Du vill arbeta nära den pedagogiska verksamheten och barn, utmana dem att prova nytt men också bidra till ökad förståelse kring alla perspektiv kring mat. Vi vill ha dig som har lätt för att organisarera, arbeta i team och säkerställa kvaliteten på det vi serverar.

I arbetsuppgifterna ingår:

Vara delaktig i planeringen och fördela arbetet inom verksamheten på ett sätt som motsvarar våra kvalitets- och lönsamhetskrav.

Hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överrens med vår matpolicy.

Laga eller förbereda frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer.

Laga och förbereda specialkost.

Ansvara och följa sin del i egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.

Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom förskolerestaurangerna

Vara med i pedagogiska samtal och aktivt medverka i olika pedagogiska sammanhang där maten är en del.

Sköta felanmälningar.

Vi synar alltid utdrag ur belastningsregistret vid intervju
Tjänsten avser Deltid, dagtid måndag-fredag. 
Lön enligt överenskommelse. 
Tillträde efter överenskommelse. 

 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Vid frågor kontakta Biträdande Rektor [email protected] 

 

Anställningen är en deltidstjänst på 80%
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se. Visa mindre

Postiv & driven kock till förskolekök i Väsby

Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna. I Sverige finns idag ca 75 förskolor. Hos oss är måltiderna/maten en viktig dela av barnens dagar på våra förskolor. Våra kockar och köksbiträden är fantastiska resurser som tillför mervärde, trivsel på förskolan och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltiden... Visa mer
Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna.


I Sverige finns idag ca 75 förskolor.


Hos oss är måltiderna/maten en viktig dela av barnens dagar på våra förskolor.
Våra kockar och köksbiträden är fantastiska resurser som tillför mervärde, trivsel på förskolan och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltidens helhet och då är det inte bara maten på tallriken som är avgörande för att etablera detta.


Vi vill ge barnen på våra förskolor det lilla extra och vill väcka deras nyfikenhet kring spännande smaker & olika texturer. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning kring vårt menyval och smaksättningen.


Hos oss kan vårdnadshavare köpa matlådor av maten du lagat till barnen (och ibland helgmenyer/bröd eller kanske pepparkaksdeg?) och du som kock får utveckla dina gastronomiska kunskaper i köket på olika sätt för att vara en aktiv del i vårt erbjudande till att underlätta & sätta guldkant på våra barnfamiljers vardag genom våra Familjetjänster.


På Halsbandets förskola i Upplands Väsby lagar du dagligen mat (från gemensamma menyer) till 110 barn & 17 pedagoger med ett uppdrag att skapa positiva matvärderingar för alla!


Rektorn är arbetsledare för hela förskolans personal.


Detta ingår i tjänsten/kockuppdraget;


Bakning av matbröd och matlagning till föräldratjänster.
Inköp/beställning av matvaror
Tillagning/servering av samtliga måltider
Rengöring av förskolans disk/ ytor i köket
Rengöring av kylar/frysar och torrförvaring
Medverka vid planering/utvärdering av förskolans pedagogisk uppdrag
Eget ansvar & postiv inställning!Kravspecifikation;


Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök.


Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.


Som kock ingår du i ett nätverk som träffas regelbundet och diskuterar frågor kring mat, menyutveckling och fortbildning tillsammans med kost och måltidschef.


Erfarenhet från storkök/restaurang & dess utrustning/rutiner för att kunna komma in i arbetet smidigt.


Tillträde snarast, enligt överenskommelse.


Alla anställda på förskolan lämnar in utdrag ut Polisens belastningsregister enligt lag innan provanställningen på 6 månader påbörjas. Visa mindre

Kock i skolkök på Rösjöskolan

Ansök    Jul 3    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Rösjöskolan ligger i området Edsberg i Sollentuna och erbjuder skola och fritids. I skolan går 400 elever fördelade på 16 klasser från Förskoleklass till årskurs 6, åtta klasser inom grundsärskolan och en förberedelseklass. Skolan ligger i en naturnära miljö nära Rösjön.  Arbetsuppgifter Som kock på Rösjöskolan kommer du att blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. I Rösjö... Visa mer
Rösjöskolan ligger i området Edsberg i Sollentuna och erbjuder skola och fritids.

I skolan går 400 elever fördelade på 16 klasser från Förskoleklass till årskurs 6, åtta klasser inom grundsärskolan och en förberedelseklass. Skolan ligger i en naturnära miljö nära Rösjön. 

Arbetsuppgifter
Som kock på Rösjöskolan kommer du att blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. I Rösjöskolans kök krävs ett engagemang och delaktighet i alla arbetsmoment. Rösjöskolan producerar egna måltider med bra råvaror. Du kommer att vara delaktig i tillagning av lunch och mellanmål samt tillagning av specialkost.

Kvalifikationer
Du bör ha utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom området då du är med och skapar kvalitetssäkrade matupplevelser.

Kunskaper inom HACCP, egenkontroll och EU-förordningar är ett krav. Du ska ha goda kunskaper i svenska, tal, läsa och skrift.

Du bör ha erfarenhet av att arbeta enskilt samt tillsammans med kollegor. Att arbetsleda i ett tillagningskök i skola är meriterande samt även tillredning av specialkoster. Som person är du initiativtagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att det är viktigt att du har ett gott ledarskap och att du är serviceinriktad.

Vi erbjuder
- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- lunch

- kontinuerlig fortbildning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi gör urval löpande.

Välkommen med din ansökan!

 
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Erfaren afghansk kock Sökes

Sultani Catering & Event AB söker kock som kan tillaga olika maträtter från Afghanistan. Du som söker ska ha erfarenhet och kunna jobba med högt tempo med andra medarbetare som ett lag. Som person bör du vara glad, serviceinriktad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité. Visa mer
Sultani Catering & Event AB söker kock som kan tillaga olika maträtter från Afghanistan. Du som söker ska ha erfarenhet och kunna jobba med högt tempo med andra medarbetare som ett lag.
Som person bör du vara glad, serviceinriktad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité. Visa mindre

Kock till häktet Sollentuna

Ansök    Jun 15    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna tillhör Region Stockholm och är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten. Häktet har 244 platser, varav 84 för intagna i gemensamhet och 160 för intagna med restriktioner. Av de 244 platserna utgör 25 särskilda ungdomsplatser. Häktet har ett tillagningskök som bereder frukost och lagar lunch
och middag till häktets intagna alla dagar året om. Köket har en köksföreståndare, två kockar och tre köksbiträden. Häktet är beläget precis bredvid Sollentunas pendeltågsstation och det tar 16 minuter att ta sig till häktet T-centralen.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock i skolkök på Rösjöskolan

Ansök    Jan 30    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Rösjöskolan ligger i området Edsberg i Sollentuna och erbjuder skola och fritids. I skolan går 430 elever fördelade på 18 klasser från Förskoleklass till årskurs 6, åtta klasser inom grundsärskolan och en förberedelseklass. Skolan ligger i en naturnära miljö nära Rösjön.  Arbetsuppgifter Som kock på Rösjöskolan kommer du att blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Rösjösk... Visa mer
Rösjöskolan ligger i området Edsberg i Sollentuna och erbjuder skola och fritids.

I skolan går 430 elever fördelade på 18 klasser från Förskoleklass till årskurs 6, åtta klasser inom grundsärskolan och en förberedelseklass. Skolan ligger i en naturnära miljö nära Rösjön. 

Arbetsuppgifter
Som kock på Rösjöskolan kommer du att blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Rösjöskolan producerar egna måltider med bra råvaror. Du kommer att vara delaktig i tillagning av lunch och mellanmål samt tillagning av specialkost.

Kvalifikationer
Du bör ha utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom området då du är med och skapar kvalitetssäkrade matupplevelser.

Kunskaper inom HACCP, egenkontroll och EU-förordningar är ett krav. Det är viktigt att kunna läsa, förstå och tala svenska.

Du bör ha erfarenhet av att arbeta enskilt samt tillsammans med kollegor. Erfarenhet av att arbetsleda i ett kök är meriterande.

Som person är du initiativtagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att det är viktigt att du har ett gott ledarskap och att du är serviceinriktad.

Vi erbjuder
- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- lunch

- kontinuerlig fortbildning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi gör urval löpande.

Välkommen med din ansökan!

 
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Kock till grundskola i Sollentuna

Ansök    Jan 23    NGS Vikariepoolen    Kock, storhushåll
Vi söker för kunds räkning en kock till ett vikariat på en mellanstor grundskola i Sollentuna. Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i ett skolkök med tillagning av lunch inklusive specialkost, mellanmål, gemensamt ansvar för disk och städning. Tillsammans erbjuder ni eleverna god och näringsriktig mat och en trivsam måltidsupplevelse. Kvalifikationer Gymnasieutbildningen Restaurang och storhushåll eller motsvarande. 1–2 års erfarenhet av arbete som kock i ... Visa mer
Vi söker för kunds räkning en kock till ett vikariat på en mellanstor grundskola i Sollentuna.
Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i ett skolkök med tillagning av lunch inklusive specialkost, mellanmål, gemensamt ansvar för disk och städning. Tillsammans erbjuder ni eleverna god och näringsriktig mat och en trivsam måltidsupplevelse.


Kvalifikationer
Gymnasieutbildningen Restaurang och storhushåll eller motsvarande.
1–2 års erfarenhet av arbete som kock i skolkök eller motsvarande storkök.
Goda kunskaper om samt erfarenhet av att tillaga special- och allergikost.
Goda kunskaper om de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i skolan.
Du kan organisera och utföra ditt arbete självständigt och uppskattar att arbeta tillsammans med andra i grupp.


För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister avseende arbete i Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.


Vill du ansöka eller har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att höra av dig till oss på telefon 08 505 808 00 vardagar mellan kl. 10.00 – 16.00 eller skicka ett mejl till [email protected].


Hos oss får du introduktion till arbetet, handledning och kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal, försäkringsskydd och tjänstepension. Vi följer dig under dina uppdrag och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.


NGS Vikariepoolen är sedan 2001 ett av de ledande företagen inom bemanning och rekrytering för förskola och skola. Vi erbjuder dig ett givande och flexibelt arbete där du kan styra över din egen tid. Vår erfarenhet, lyhördhet och personliga bemötande gör det enkelt att arbeta hos oss. NGS Vikariepoolen är ett affärsområde i NGS Group, ett auktoriserat bemanningsföretag inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. Visa mindre

Postiv & driven kock till förskolekök i Väsby

Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna. I Sverige finns idag ca 70 förskolor.  Hos oss är måltiderna/maten en viktig dela av barnens dagar på våra förskolor. Våra kockar och köksbiträden är fantastiska resurser som tillför mervärde, trivsel på förskolan och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltiden... Visa mer
Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna.


I Sverige finns idag ca 70 förskolor. 


Hos oss är måltiderna/maten en viktig dela av barnens dagar på våra förskolor.
Våra kockar och köksbiträden är fantastiska resurser som tillför mervärde, trivsel på förskolan och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltidens helhet och då är det inte bara maten på tallriken som är avgörande för att etablera detta.


Vi vill ge barnen på våra förskolor det lilla extra och vill väcka deras nyfikenhet kring spännande smaker & olika texturer. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning kring vårt menyval och smaksättningen.


Hos oss kan vårdnadshavare köpa matlådor av maten du lagat till barnen(och ibland helgmenyer/bröd eller kanske pepparkaksdeg?) och du som kock får utveckla dina gastronomiska kunskaper i köket på olika sätt för att vara en aktiv del i vårt erbjudande till att underlätta & sätta guldkant på våra barnfamiljers vardag genom våra Familjetjänster.


På Halsbandets förskola i Upplands Väsby lagar du dagligen mat (från gemensamma menyer) till 110 barn & 17 pedagoger med ett uppdrag att skapa positiva matvärderingar för alla!


Rektorn är arbetsledare för hela förskolans personal.


Detta ingår i tjänsten/kockuppdraget;


Bakning av matbröd och matlagning till föräldratjänster.
Inköp/beställning av matvaror
Tillagning/servering av samtliga måltider
Rengöring av förskolans disk/ ytor i köket
Rengöring av kylar/frysar och torrförvaring
Medverka vid planering/utvärdering av förskolans pedagogisk uppdrag
Eget ansvar & postiv inställning!Kravspecifikation;


Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök.


Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.


Som kock ingår du i ett nätverk som träffas regelbundet och diskuterar frågor kring mat, menyutveckling och fortbildning tillsammans med kost och måltidschef. 


Vi vill att du har erfarenhet från storkök & dess utrustning/rutiner för att kunna komma in i arbetet smidigt.


Tillträde snarast, enligt överenskommelse.


Alla anställda på förskolan lämnar in utdrag ut Polisens belastningsregister enligt lag innan provanställningen på 6 månader påbörjas. Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 14    Sollentuna kommun    Kock, storhushåll
Om Vaxmora Förskola Vaxmora förskola ligger i ett radhus- och villaområde vid Törnskogens naturreservat. Här finns en gård med skuggande bärbuskar, träd och lekredskap som lockar till rörelse, lek och lärande. Vi är en kommunal förskola och ingår i ett nätverk tillsammans med kommunens övriga 20 kommunala förskolor. I dagsläget är det 90 barn inskrivna hos oss fördelade på 5 avdelningar. Vaxmora Förskola har en vision med en gemensam målbild som lyder ... Visa mer
Om Vaxmora Förskola
Vaxmora förskola ligger i ett radhus- och villaområde vid Törnskogens naturreservat.

Här finns en gård med skuggande bärbuskar, träd och lekredskap som lockar till rörelse, lek och lärande.

Vi är en kommunal förskola och ingår i ett nätverk tillsammans med kommunens övriga 20 kommunala förskolor. I dagsläget är det 90 barn inskrivna hos oss fördelade på 5 avdelningar. Vaxmora Förskola har en vision med en gemensam målbild som lyder En förskola - ett arbetslag. Hela huset allas angelägenhet. Alla avdelningar har en legitimerad förskollärare som leder undervisningen på avdelningen tillsammans med två-tre barnskötare.

Arbetsbeskrivning
Som kock på förskolan kommer du att ansvara för: tillagning och uppläggning av frukost, lunch och mellanmål samt salladsberedning tillagning av specialkoster. menyplanering som läggs ut på vår digitala skolplattform. Kontakt med leverantörer beställning av råvaror och mottagning av varor. Ansvara för en matbudget och tillaga näringsrik kost efter budgetens förutsättningar. Hålla köket och dess utrustning rent och hygieniskt enligt krav från Sollentuna kommun (Miljö och Hälsa) Genomföra egenkontroll enligt gällande förordningar och hålla sig uppdaterad av HACCP-utbildning. (produktsäkerhet) Städa alla bänkar i köket och i renseriet. Torka av alla rostfria ytor från fläckar. Spola av golvet och skrubba med medel, spola golvet och raka bort vattnet. (Varje dag) städa ur kylar, frysar och hyllor. (1 gång/vecka.)

Kvalifikationer
Kockutbildning och goda kunskaper i livsmedelsverkets rekommendationer för mat för barn i förskolan.

Meriterande om du är väl bevandrad i det vegetariska köket.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Självständighet
Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Stabil
Uthållig
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Muntlig kommunikation
Serviceinriktad
Ledarskap
Tydlig
Ekonomisk medvetenhet
Strategisk
Beslutsam
Strukturerad
Kvalitetsmedveten
Kreativ
Specialistkunskap
Problemlösande analysförmåga
Mål och resultatorienterad
Pedagogisk insikt
Helhetssyn

 
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

LUNCHKOCK TILL DELIBRUKET, SOLLENTUNA

Ansök    Nov 21    DELIBRUKET AB    Kock, storhushåll
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som förutom har varit kock ett tag, har bra koll även på övrigt köksarbete i form av menyplanering, inköp och flödesplanering. I din roll kommer du stötta kökschefen i den dagliga produktionen och också vara delaktig i beställningsarbetet. Vi jobbar även med catering vilket innebär att hjälpa till även i de processerna. Du som söker jobbar idag som kock men vill utvecklas vidare och... Visa mer
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som förutom har varit kock ett tag, har bra koll även på övrigt köksarbete i form av menyplanering, inköp och flödesplanering. I din roll kommer du stötta kökschefen i den dagliga produktionen och också vara delaktig i beställningsarbetet. Vi jobbar även med catering vilket innebär att hjälpa till även i de processerna. Du som söker jobbar idag som kock men vill utvecklas vidare och vill jobba dagtid. 
Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med smaker och presentation.
Vi erbjuder en tjänst som är mångsidig och låter dig vara kreativ. Vi är kollektivanslutna och lön sätts efter överenskommelse. 
Tjänsten kan tillsättas omgående alt. efter överenskommelse. Vi ser dock att start sker som senast i början på januari 2020. Visa mindre

Lunchkock, Scandic Star Sollentuna, extra vid behov

Scandic Star Sollentuna ligger enbart ett par steg ifrån Sollentunas pendeltågsstation och 17 minuter till city. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. Hos oss arbetar du i en flexibel miljö där du möter många olika gäster, allt från business till barnfamiljer. Här erbjuder vi dig en spännande och fartfylld arbetsplats med härliga kollegor! ... Visa mer
Scandic Star Sollentuna ligger enbart ett par steg ifrån Sollentunas pendeltågsstation och 17 minuter till city. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. Hos oss arbetar du i en flexibel miljö där du möter många olika gäster, allt från business till barnfamiljer. Här erbjuder vi dig en spännande och fartfylld arbetsplats med härliga kollegor! Älskar du möten lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en lunchkock som kan arbeta extra vid behov på helger - som delar vår passion för fantastiska lunchupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska lunchrätter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi tror att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra lunchkoncept.

Dina arbetsuppgifter som lunchkock:

- Traditionellt arbete som kock, av hög kvalitet.
- Arbeta utifrån våra lunchkoncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som lunchkock på Scandic Star Sollentuna ska du vara kreativ och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du en driven kock som trivs i högt tempo och du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Kockutbildning eller likvärdig erfarenhet.
- God dryckeskunskap.
- Talar engelska och/eller svenska.

Information om tjänsten

Tjänsten är extra vid behov på helger och arbetspassen är förlagda på dagtid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.
Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga, både i Sverige och utomlands. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Star Sollentuna!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Lunchkock, Scandic Star Sollentuna, extra vid behov

Scandic Star Sollentuna ligger enbart ett par steg ifrån Sollentunas pendeltågsstation och 17 minuter till city. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. Hos oss arbetar du i en flexibel miljö där du möter många olika gäster, allt från business till barnfamiljer. Här erbjuder vi dig en spännande och fartfylld arbetsplats med härliga kollegor! ... Visa mer
Scandic Star Sollentuna ligger enbart ett par steg ifrån Sollentunas pendeltågsstation och 17 minuter till city. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. Hos oss arbetar du i en flexibel miljö där du möter många olika gäster, allt från business till barnfamiljer. Här erbjuder vi dig en spännande och fartfylld arbetsplats med härliga kollegor! Älskar du möten lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en lunchkock som kan arbeta extra vid behov på helger - som delar vår passion för fantastiska lunchupplevelser

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska lunchrätter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi tror att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra lunchkoncept.

Dina arbetsuppgifter som lunchkock:

- Traditionellt arbete som kock, av hög kvalitet.
- Arbeta utifrån våra lunchkoncept och bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som lunchkock på Scandic Star Sollentuna ska du vara kreativ och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du en driven kock som trivs i högt tempo och du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Kockutbildning eller likvärdig erfarenhet.
- God dryckeskunskap.
- Talar engelska och/eller svenska.

Information om tjänsten

Tjänsten är extra vid behov på helger och arbetspassen är förlagda på dagtid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.
Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga, både i Sverige och utomlands. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Star Sollentuna!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Kock till häktet Sollentuna

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvård... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Häktet Sollentuna är säkerhetshäkte med 240 platser. Häktet har ett tillagningskök som bereder frukost och lagar lunch och middag till häktets intagna alla dagar året om. Köket har en köksföreståndare, två kockar och tre köksbiträden.


ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till de intagna på häktet. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, eventuella inköp, tillagning av frukost, lunch, middag samt dietkost; städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Dietkock

Ansök    Aug 13    Compass Group    Kock, storhushåll
Vårt produktionskök Rotsunda ligger på en vacker plats precis vid en sjö och vi producerar och levererar mat till olika sjukhus. Vi är ett glatt team på ca 25 kollegor och arbetstiderna är dag- och kvällstid måndag till söndag. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 koll... Visa mer
Vårt produktionskök Rotsunda ligger på en vacker plats precis vid en sjö och vi producerar och levererar mat till olika sjukhus.

Vi är ett glatt team på ca 25 kollegor och arbetstiderna är dag- och kvällstid måndag till söndag.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen

- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra

- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor

- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en organiserad kock som vill arbeta med specialkost i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du kommer tillaga specialkost till sjukhusets patienter och därför är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom diet- och allergikost och en passion för att tillaga smakfulla och näringsriktiga rätter.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor, inventering samt svinnhantering.

VEM ÄR DU?
- Du är över 18 år

- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande

- Arbete med specialkost är meriterande

- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt

- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar

- Du är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera

- Du kan ta egna initiativ, är flexibel i din yrkesroll och är ansvarstagande

- Du talar och skriver svenska

- Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Varmt välkommen med din ansökan!

VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.Övrigt
- Rekrytering sker löpande Visa mindre

Kock till Rösjöskolan

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Tillsvidare, heltid, semestertjänst.  Tillträde enligt överenskommelse. Sö... Visa mer
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor.
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Tillsvidare, heltid, semestertjänst. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? 

Du blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Du kommer till en kreativ och stödjande miljö.

På Rösjöskolans skolrestaurang är vi stolta över att producera måltider med bra råvaror. Alla matgäster ska uppleva trygghet, känna sig välkomna och få förmånen att uppleva många olika typer av mat, självklart alltid av högsta kvalitet.

Kunskaper inom HACCP, egenkontroll och EU-förordningar är meriterande.

Vi samarbetar effektivt som ett lag och är engagerade i vårt uppdrag för våra gäster.

Utbildning och arbetslivserfarenhet inom området är en fördel då du är med och skapar kvalitetssäkrade matupplevelser.

Egenskaper som är viktiga är att du är lyhörd, flexibel och serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga.

Det är viktigt att kunna läsa, förstå och tala svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och utifrån ett inkluderande förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- kontinuerlig fortbildning samt handledning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som

- har kompetens och erfarenheter som motsvarar uppdraget

- är engagerad och möter varje elev utifrån hens förutsättningar

- är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och är van vid att leda medarbetare

- är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar

- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, motorikpedagoger, beteendeanalytiker och speciallärare/specialpedagoger. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Det finns active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller i-Pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. I närområdet finns egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan och stora friluftsområden. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar. Visa mindre

Kock till Rösjöskolan

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utveckl... Visa mer
Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

Tillsvidare, heltid, semestertjänst. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? 

Du blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Du kommer till en kreativ och stödjande miljö.

På Rösjöskolans skolrestaurang är vi stolta över att producera måltider med bra råvaror. Alla matgäster ska uppleva trygghet, känna sig välkomna och få förmånen att uppleva många olika typer av mat, självklart alltid av högsta kvalitet.

Kunskaper inom HACCP, egenkontroll och EU-förordningar är meriterande.

Vi samarbetar effektivt som ett lag och är engagerade i vårt uppdrag för våra gäster.

Utbildning och arbetslivserfarenhet inom området är en fördel då du är med och skapar kvalitetssäkrade matupplevelser.

Egenskaper som är viktiga är att du är lyhörd, flexibel och serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga.

Det är viktigt att kunna läsa, förstå och tala svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och utifrån ett inkluderande förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- kontinuerlig fortbildning samt handledning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som

- har kompetens och erfarenheter som motsvarar uppdraget

- är engagerad och möter varje elev utifrån hens förutsättningar

- är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och är van vid att leda medarbetare

- är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar

- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare/specialpedagoger. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Det finns active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller i-Pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. I närområdet finns egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan och stora friluftsområden. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar. Visa mindre

Kock till Järva VIP skola - världens viktigaste jobb

Ansök    Apr 12    Nytida    Kock, storhushåll
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I d... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Kock till Järva VIP förskola, grundsärskola och gymnasiesärskola.

Järva VIP är en liten skolai Sollentuna, norr om Stockholm, med fantastisk natur runt hörnet. Skolan, som är en förskola, grundsärskola och gymnasiesärskola,vänder sig till barn och ungdomar med autismspektrumdiagnos och intellektuell funktionsnedsättning.

Så här har några ur personalen beskrivit arbetet på Järva VIP:

Fantastisk gemenskap där alla får vara med och påverka"

En får så mycket kärlek på jobbet"

Det är ett aktivt jobb där vi får vara ute mycket. Ingen dag är den andra lik"

Ditt uppdrag

Som kock på Järva VIP är du en central punkt och fyller enmycket viktig roll.

Du får själv vara med och påverka och utveckla måltiderna för elever och medarbetare. Du ansvarar för att planera ochlaga lunch till cirka 100 personer per dag. Många av våra elever har specialkostoch som kock hos är du ansvarig för att tillgodose detta och arbeta för att eleverna får en såvarierad och näringsriktig kost som möjligt.

I dina arbetsuppgifter ingår utöver menyplanering och tillagning även matbeställningar, ta emot ochsorteramatvaror vid leverans, rengöra köksredskap,egenkontroll samt diskning.

Du sitter med i skolans matråd och har ett nära samarbete med såvälmedarbetarna i klass som skolans elevhälsoteam och skolledning.

Tjänstgöringsgrad: 100%.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som med stort engagemang brinner för kosthållning och matlagning. Du har adekvat kockutbildning med stor erfarenhet av att arbeta i storkök. Arbete från skolans värld är meriterande.

Du har rätt kunskaper inom egenkontroll enligt HACCPsamt erfarenhet och kunskap om specialkost.

Som person är du lösningsfokuserad, har en positiv grundsyn samt är prestigelös, stresstålig och flexibel. Du har stor servicekänsla och sätter våra elever iförsta rummet.Då arbetet stundtalsär fysiskt tungt krävs att du är av god fysik. Då det är mycket specialkost är det viktigt att du är en välstrukturerad och organiserad person.

Goda kunskaper i svenskaochgod datorvana är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med glada, engagerade medarbetare, en god gemenskap, möjlighet att påverka samt närvarande chefer.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling för all personal på skolan.

Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag.

Köket på Järva VIP är helt nybyggt så din arbetsplats är i toppskick.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

För mer information kontakta: Biträdande rektor Carin Möller, [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 9    Mg Restaurang AB    Kock, storhushåll
Arbetsuppgifterna hos oss inkluderar att planera, förbreda och tillaga svensk husmanskost till lunchbuffé. Du ska ha erfarenhet inom denna område. Tillsammans med andra kockar ingår du i ett team med gedigen erfarenhet och stora möjligheter till utveckling inom kockyrket , som person är du noggrann, stresstålig och yrkeserfarenhet Vi är en kinesiska restaurang som har kina mat, svenskhusmanskost och Shushi på lunchbuffé Visa mer
Arbetsuppgifterna hos oss inkluderar att planera, förbreda och tillaga svensk husmanskost till lunchbuffé. Du ska ha erfarenhet inom denna område.

Tillsammans med andra kockar ingår du i ett team med gedigen erfarenhet och stora möjligheter till utveckling inom kockyrket , som person är du noggrann, stresstålig och yrkeserfarenhet

Vi är en kinesiska restaurang som har kina mat, svenskhusmanskost och Shushi på lunchbuffé Visa mindre

Kock / kokerska till Lövbrunna förskola i Täby

Nu behöver vi anställa en efterträdare till vår duktiga kock på Lövbrunna förskola. Är du en kock/kokerska som vill vara med och lägga grunden till goda matvanor för våra underbara barn och ingå i ett härligt gäng av kollegor? Ja, då kan den här tjänsten vara något för dig. Lövbrunna förskola har ett modernt rymligt kök. Förskolan ligger i ett naturskönt villaområde i Täby, nära till kommunala färdmedel. Nu söker vi en kock eller kokerska, som brinner f... Visa mer
Nu behöver vi anställa en efterträdare till vår duktiga kock på Lövbrunna förskola. Är du en kock/kokerska som vill vara med och lägga grunden till goda matvanor för våra underbara barn och ingå i ett härligt gäng av kollegor? Ja, då kan den här tjänsten vara något för dig.

Lövbrunna förskola har ett modernt rymligt kök. Förskolan ligger i ett naturskönt villaområde i Täby, nära till kommunala färdmedel.

Nu söker vi en kock eller kokerska, som brinner för att laga god, spännande och näringsriktig mat från grunden till våra barn och pedagoger. Totalt tillagas ca 50–60 portioner/dag.

Vi ser att du har ett intresse av att möta förskolans barn, pedagoger och föräldrar i samverkan runt kosten då maten och måltiden är en viktig del av förskolans verksamhet.

I arbetet ingår att laga mat från grunden, kunskap om specialkost, näringslära, varmhållning, servering/upplägg, städning av köket, diskning, planera matsedel och mellanmål samt beställa varor.

Det är viktigt att du har utbildning i att hantera livsmedel på rätt sätt samt har kunskap om och förmåga att följa lagar och riktlinjer, nationella som lokala.

Vi förväntar oss att du har följande kvalifikationer:
• kockutbildning
• kunskap i EU-regler gällande kök ex egenkontroller
• kunskap om matens betydelse för barnen i förskolan
• erfarenhet från storkök

Välkommen med din ansökan!


Arbetstid/Varaktighet:
32 t/v. Tillsvidare anställning med tillträde 190501 eller enligt överenskommelse.

Lön:
Månadslön

Ansökan:
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi undanber oss kontakt från rekryterare.

Sänd din ansökan till [email protected]

Arbetsgivare:
Inspira förskolor & skolor AB
Stupvägen 1
Box 2044
191 02 SOLLENTUNA
Tel: 08-684 468 00 Visa mindre

Kock till häktet Sollentuna

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvård... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Häktet Sollentuna är säkerhetshäkte med 240 platser. Häktet har ett tillagningskök som bereder frukost och lagar lunch och middag till häktets intagna alla dagar året om. Köket har en köksföreståndare, två kockar och tre köksbiträden.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till de intagna på häktet. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, eventuella inköp, tillagning av frukost, lunch, middag samt dietkost; städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre