Lediga jobb som Fastighetsskötare i Sollentuna

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Husansvarig till allaktivitetshuset Arena Satelliten

Allaktivitetshuset Arena Satelliten ligger under Kultur- och fritidskontoret och är ca 5300 kvm stort bestående av Ungdomens hus, sporthall och gymnastikhall samt olika uthyrningslokaler. I huset finns, förutom ungdomsverksamheten, Indra trans queer och tjejjour, Sollentuna Volleyboll, Sollentunagymnasterna, Turebergs Basket, skolor och andra besökare som hyr våra lokaler. Huset nyttjas till föreställningar, konferenser, prodrep, större ungdomsevenemang... Visa mer
Allaktivitetshuset Arena Satelliten ligger under Kultur- och fritidskontoret och är ca 5300 kvm stort bestående av Ungdomens hus, sporthall och gymnastikhall samt olika uthyrningslokaler.

I huset finns, förutom ungdomsverksamheten, Indra trans queer och tjejjour, Sollentuna Volleyboll, Sollentunagymnasterna, Turebergs Basket, skolor och andra besökare som hyr våra lokaler. Huset nyttjas till föreställningar, konferenser, prodrep, större ungdomsevenemang, cuper, matcher och m.m. Vi ansvarar även för lägergården Edsvall som används av ungdomsverksamheten samt hyrs ut till externa parter.

På enheten är vi 6 st. anställda varav en enhetschef och en verksamhetsansvarig för Ungdomens hus. Vi är ett ambitiöst team med verksamheten i fokus i allt vi gör. Det är viktigt för oss att leverera en hög servicenivå och vi har stora ambitioner om att verksamheten ska vara av hög kvalité. I gruppen finns spetskompetenser i form av evenemangssäkerhet, socialt arbete/socionom, musik, ljud- och ljusteknik, fritidsledare, projektkontorsutbildning, säkerhet & trygghetskoordinator, grafisk design m.m.

Arbetsuppgifter
Som husansvarig har du en central och viktig roll att se till att huset är ändamålsenlig. Dina arbetsuppgifter är varierande och bestående av:

- Ge ett serviceinriktat bemötande
- Hjälpa till under större evenemang
- Sköta intern- och externkommunikation
- Manövrera lås- och larm system i systemet R-Card
- Hantera tagg- och nyckelkvittering
- Tillsyn och lättare underhåll av våra lokaler
- Utföra hantverkssysslor t.ex. montera möbler
- Felanmälningar
- Lokaluthyrningar; hantera bokningar, förbereda lokaler och hantera AV-teknik (ljud-, ljus- och bildteknik) samt genomföra enklare typ av service och underhåll av tekniken
- Systematiskt brandskyddsarbete
- kvalitetskontroller av städtjänster
- Lokalvård vid behov
- Posthantering
- Avfallshantering
- Inköp och leveranshantering
- Beställningar av olika tjänster

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med sporthallar/gymnastikhallar.

Du har god social kompetens och en stor känsla för service. Det är viktigt att du kan växla mellan att ha ett helhetsperspektiv till att arbeta på detaljnivå. Arbetet kräver att du är självgående och att du kan planera samt prioritera dina arbetsuppgifter väl. Du är initiativtagare och en kreativ problemlösare med förmågan att komma på snabba lösningar. Du har även goda kunskaper i Officepaketet och kan kommunicera väl i både tal och skrift på svenska.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%). I tjänsten ingår att arbeta kvällar och helgarbete förekommer.

Provanställning kan bli aktuell och vi tillämpar individuell lönesättning. Då du kommer i kontakt med unga kommer en bakgrundskontroll att göras om det blir aktuellt med en anställning.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Bergendal söker fastighetstekniker!

Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort... Visa mer
Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka – och rekommendera oss till kollegor och vänner. Bergendal är certifierade av Svanen, Safe Hotels samt ingår i Svenska Möten


Vi tror att du tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar, är bra på att samarbeta med många olika typer av personer. Du är en problemlösare utan dess like samt gillar ordning och reda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av styrsystem inom vvs och ventilation. Det är ett plus med erfarenheter av fastighetsskötsel och av systematiskt brandskyddsarbete.

Tjänsten

I rollen som fastighetstekniker sköter du sedvanliga arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. Dessutom ingår skötsel av vår trädgård såsom gräsklippning, lövblåsning, ogräsrensning, trädklippning och snöröjning. I tjänsten kan det förekomma viss jourverksamhet men den huvudsakliga arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Naturligtvis bidrar du till Bergendals gästbemötande samt att vara en drivande kraft som med stort engagemang stärker vårt team. För att kunna vara sitt bästa jag så är din arbetsplats bland de roligaste och tryggaste i branschen. Vi söker dig som förstår att själv bidra till att din arbetsdag fylls med glädje och skratt.

Som fastighetsskötare består din dag av underhåll, reparationer och den allmänna skötseln av våra fastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:


Utföra reparationer och underhåll av byggnader, inklusive målning.

Se till att fastigheterna är i gott skick, både invändigt och utvändigt.

Sköta trädgårdsarbete, snöröjning och andra utomhusrelaterade uppgifter.Vem är du?

Tidigare dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande uppdrag. Vi tror att du är van att arbeta såväl i grupp som självständigt under högt tempo, med också under betydligt lugnare förhållanden. Vi tror att du är noggrann ”doer” med breda kunskaper inom skötsel och underhåll gärna med vana av varierande ålder. Du tycker om hållbarhet och förstår att du kan påverka mycket genom ditt sätt att agera. Det är meriterande:


Erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande roll.

Grundläggande kunskap om rörläggning, elarbeten och andra reparationer.

Erfarenhet av att arbeta med fastighetssystem eller ärendehanteringssystem.

Certifieringar eller utbildning inom fastighetsunderhåll eller liknande områden.

Körkort B.Om Tjänsten

Anställningen är tillsvidare på 100% och vi tillämpar oss av provanställning på 6månader. Arbetstiden är förlagd till vardagar med viss jourverksamhet. Bergendal använder sig av årsarbetstid. Vi tycker om ett aktivt fritidsliv och vi förstår att vi som arbetsgivare måste tillmötesgå önskemål för att kunna ta tillvara detta. Anställningen kan påbörjas snart, beroende på förutsättningar, dock senast i Juni.

Skicka din ansökan till Håkan Holmgren på [email protected]

Om du har fler frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Håkan på 0703-111 577

Sista ansökningsdag är den 31:e maj, men intervjuer sker fortlöpande.


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Sofielundsskolan i Sollentuna söker vaktmästare i världsklass

Ansök    Nov 21    Sollentuna kommun    Skolvaktmästare
Sofielundsskolan är en skola med ca 600 elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är trygghet, trivsel och goda kunskaper. Vi arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förut... Visa mer
Sofielundsskolan är en skola med ca 600 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är trygghet, trivsel och goda kunskaper.
Vi arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.
Vi söker nu en vaktmästare som vill arbeta i en skolmiljö, där varje dag erbjuder nya tillfällen att hjälpa andra! 

Arbetsuppgifter
Till vaktmästarens uppgifter hör att samverka med förvaltaren samt att inom ramen för gränsdragningslista genomföra underhåll och vid behov tillkalla externa entreprenörer.

Arbetsuppgifterna kan variera stort, samt planeras och prioriteras utifrån verksamhetens behov i samverkan med skolledning samt pedagogisk personal. 

Uppgifter som kan förekomma i arbetet är allt från enklare reparationer, avfallshantering, flytt inom fastigheten samt arbete för fysisk säkerhet och tillgänglighet i lokalerna, att sköta larm, nyckelhantering och systematiskt brandskyddsarbete tillsammans med skyddsombud och skolledning. 

I arbetsuppgifterna ingår även att inreda och iordningställa lokaler vid nyetablering och verksamhetsförändringar. Dessutom ingår övrig service som bedöms ligga inom ramen för uppdraget, såsom beställning av visst gemensamt material och mottagande av leveranser. 

I tjänsten ingår det visst arbete med barn och elever, t ex i form av rastvärd, samt till viss del städning, för att möjliggöra samarbete i kollegiet. 

Vi ser gärna att du som söker har ett intresse för IT-teknikens möjligheter, och du bör ha god kunskap om hur datorer och I-pads fungerar. Tillsammans med övrig personal jobbar du aktivt för skolans gemensamma värdegrund.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en hög serviceförmåga ihop med ett gott praktiskt kunnande och är självgående i ditt uppdrag. Du ska ha goda kunskaper om fastighetsskötsel samt förmåga att utföra reparationer inomhus och utomhus. Det är viktigt att du har förmåga att prioritera i arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov och  har förmåga att arbeta självständigt. Du har en god förmåga att möta både elever, vårdnadshavare samt personal på skolan med ett respektfullt och inkluderande sätt. 

Som person bör du även vara lösningsfokuserad och driven, då en stor del av dina arbetsuppgifter består av att hitta lösningar på existerande problem. 

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan om du tänker att detta känns som rätt tjänst för dig!

Vi kommer att hålla intervjuer löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Vi kommer att be dig visa upp ett utdrag ut belastningsregistret om tjänst blir aktuell, så du får gärna vara beredd på att du får den frågan.

 
Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun! Visa mindre

Fastighetstekniker till John Mattson i Stockholm

Fastighetstekniker till John Mattson i Stockholm norrort Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering efter en fastighetstekniker till John Mattson i norra Stockholm. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar. Är du serviceinriktad, har teknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Välkommen med din ansökan idag! Om John Mattson John Mattson är en bostadsfast... Visa mer
Fastighetstekniker till John Mattson i Stockholm norrort
Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering efter en fastighetstekniker till John Mattson i norra Stockholm. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar. Är du serviceinriktad, har teknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Välkommen med din ansökan idag!

Om John Mattson
John Mattson är en bostadsfastighetsägare med cirka 4 400 hyreslägenheter samt kommersiella lokaler och tomträtter i Stockholmsregionen; Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Vår ambition är att fortsätta växa i bra marknadslägen i Stockholmsregionen. I juni 2019 blev vi ett börsnoterat bolag och finns noterat på Nasdaq Stockholms huvudlista. För mer information besök https://www.johnmattson.se

Om tjänsten som fastighetstekniker
Som fastighetstekniker är du John Mattsons ansikte utåt och ansvarar för att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda i sin boendemiljö. Du kommer att avhjälpa fel efter anmälan från hyresgästerna, vilket innebär att du kommer genomföra ronderingar, tillsyn, inre och yttre skötsel av fastigheterna, felavhjälpande underhåll samt enklare reparationer i fastigheterna. Du är en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för hyresgästernas bästa, där var och en har ett eget ansvar för fastigheterna som representant för John Mattson. Du rapporterar till ansvarig fastighetsförvaltare och utgår från kontoret i Sollentuna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Felsöka, utföra enklare justeringar och reparationer efter inkomna felanmälningar samt veta när en specialist behöver anlitas


Planera och utföra lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar


Utföra systematisk tillsyn och rondering av fastigheterna


Vara delaktig i att ta fram förslag till underhållsplanen för fastigheterna


Kontakt med både hyresgäster och entreprenörer


Utföra/beställa underhåll i lägenheter, lokaler och i fastigheterna i övrigt i samråd med förvaltareVem söker vi?
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker söker vi dig som är serviceinriktad, kommunikativ och driven som person. Du är trygg i din kompetens och vågar ta egna beslut. Vidare ser vi gärna att du är självständig och ser vad som behöver göras. Eftersom rollen innebär daglig kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi önskar även att du följande kvalifikationer:

Avslutad gymnasieutbildning och/eller en yrkesutbildning inom till exempel bygg eller fastighet


Du är allmänt händig och har en grundläggande förståelse av boende och fastighetsskötsel


Erfarenhet av kundkontakt


God datavana då vi arbetar i ett digitalt ärendehanteringssystem


Administrativ förmåga


Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


B-körkort


Vi ser det som meriterande ifall du tidigare har arbetat i en liknande roll och/eller har utbildning inom el eller VVS.

Vi erbjuder
Välkommen till en attraktiv arbetsplats med ett sunt klimat och stort eget ansvar. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en organisation med engagerade medarbetare. Vår företagskultur präglas av öppenhet, generositet och professionalitet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för John Mattsons räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av John Mattson. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Frida Lundqvist på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: [email protected]. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Knivsta kommunfastigheter AB söker en Driftledare

Ansök    Nov 6    Performiq AB    Driftchef, fastighet
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB söker en driven och engagerad ledare som tillsammans med vår personal vill ansvara för driften i våra verksamhetslokaler. Du kommer att sitta med i ledningsgrupp med möjlighet till stort inflytande. Är du redo för att anta en ny utmaning? Sök då rollen som Driftledare till Kommunfastigheter i Knivsta. I rollen som Driftledare har du personalansvar över ett sammansvetsat team som består ... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta AB söker en driven och engagerad ledare som tillsammans med vår personal vill ansvara för driften i våra verksamhetslokaler.
Du kommer att sitta med i ledningsgrupp med möjlighet till stort inflytande.
Är du redo för att anta en ny utmaning? Sök då rollen som Driftledare till Kommunfastigheter i Knivsta.


I rollen som Driftledare har du personalansvar över ett sammansvetsat team som består av drifttekniker, fastighetstekniker och reparatör. Du kommer att arbeta strategiskt men ibland även operativt med drift och underhåll av kommunens verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar.
Som Driftchef har du ansvar över att våra fastigheter fungerar optimalt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Ansvara för den dagliga driften av våra fastigheter som omfattar tillsyn, rondering, serviceanmälan, brandskydd, förebyggande underhåll, drift och skötsel.
• Bidra till utveckling och effektivisering för att säkerställa att alla medarbetares kompetens används optimalt
• Ansvara för att följa upp, analysera och kvalitetssäkra den dagliga driften
• Säkerställa att serviceanmälningar från våra hyresgäster utförs professionellt och i tid
• Medverka i kundmöten gällande skötsel/drift
• Utveckla och engagera våra medarbetare

Hos oss på Kommunfastigheter i Knivsta AB har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar. Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på.

Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Personprofil
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller några eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du har en bred kunskap av fastighetstekniska system (värme, ventilation, styr, el och vs).

Du har en kommunikativ, positiv och entusiasmerande ledarstil med stark förmåga att fatta beslut och kommunicera på ett professionellt och tydligt vis.

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Driftledare.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16 med flextid
Körkort: Ja
Plats: Knivsta

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10.
Urval och intervjuer sker löpande så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Välkommen in med din ansökan!

Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB är ett helägt kommunalt bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Kommunfastigheter i Knivsta AB har också ett nära samarbete med Knivstabostäder AB. Knivstabostäder AB bildades 2003 i syfte att äga och förvalta det bestånd av bostadsfastigheter som är belägna i Knivsta Kommun efter kommundelningen från Uppsala Kommun. Visa mindre

Drifttekniker till Coor i Sollentuna

Är du en driven Drifttekniker som gillar kundkontakt samt vill du arbeta i en av våra specialfastigheter. Då kan det här vara rätt roll för dig. Här erbjuds du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Hur är det att arbeta som Drifttekniker hos oss? I den här rollen arbetar du med en av våra specialfastigheter, det kräver många tekniska inslag och ställer krav på vår expertis. ... Visa mer
Är du en driven Drifttekniker som gillar kundkontakt samt vill du arbeta i en av våra specialfastigheter. Då kan det här vara rätt roll för dig. Här erbjuds du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Hur är det att arbeta som Drifttekniker hos oss?
I den här rollen arbetar du med en av våra specialfastigheter, det kräver många tekniska inslag och ställer krav på vår expertis.

 I dina arbetsuppgifter ingår bl a:


• Säkerställa framtida driften och utvecklingen av fastigheten
• Primärt felavhjälpande underhåll inom ventilation, kyla, energi, VVS och el (felsökning och avhjälpande)
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system
• Möjlighet att arbeta med aktiv energibesparing
• Bidra med aktiva förbättringsförslag/initiativ både internt och mot kund
• Arbete med mindre projekt

Som drifttekniker hos Coor arbetar du med övriga kollegor. 

Arbetet är förlagt på vardagar 7-16 med placering i Sollentuna.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har:


• Fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll
• Minst något års erfarenhet som Drifttekniker eller motsvarande
• Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: ventilation, kyla, energi, VVS och el
• B-körkort är ett krav
• Meriterande med arbete med olika typer av anläggningar

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en driven och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vad erbjuder Coor dig?
Här blir du del av en sammansvetsad arbetsgrupp som kompletterar varann i sin tekniska kompetens. I den här gruppen får du möjlighet att ta eget ansvar och arbeta självständigt tillsammans med en grupp där vi ständigt lär varann.

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.  Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Mer info och ansökan:
För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Jonny Sandberg på tel. 010-559 64 62. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Drifttekniker till Coor i Sollentuna

Är du en driven Drifttekniker som gillar kundkontakt samt vill du arbeta i en av våra specialfastigheter. Då kan det här vara rätt roll för dig. Här erbjuds du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Hur är det att arbeta som Drifttekniker hos oss? I den här rollen arbetar du med en av våra specialfastigheter, det kräver många tekniska inslag och ställer krav på vår expertis. ... Visa mer
Är du en driven Drifttekniker som gillar kundkontakt samt vill du arbeta i en av våra specialfastigheter. Då kan det här vara rätt roll för dig. Här erbjuds du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Hur är det att arbeta som Drifttekniker hos oss?
I den här rollen arbetar du med en av våra specialfastigheter, det kräver många tekniska inslag och ställer krav på vår expertis.

 I dina arbetsuppgifter ingår bl a:


• Säkerställa framtida driften och utvecklingen av fastigheten
• Primärt felavhjälpande underhåll inom ventilation, kyla, energi, VVS och el (felsökning och avhjälpande)
• Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system
• Möjlighet att arbeta med aktiv energibesparing
• Bidra med aktiva förbättringsförslag/initiativ både internt och mot kund
• Arbete med mindre projekt

Som drifttekniker hos Coor arbetar du med övriga kollegor. 

Arbetet är förlagt på vardagar 7-16 med placering i Sollentuna.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har:


• Fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll
• Minst något års erfarenhet som Drifttekniker eller motsvarande
• Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: ventilation, kyla, energi, VVS och el
• B-körkort är ett krav
• Meriterande med arbete med olika typer av anläggningar

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en driven och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vad erbjuder Coor dig?
Här blir du del av en sammansvetsad arbetsgrupp som kompletterar varann i sin tekniska kompetens. I den här gruppen får du möjlighet att ta eget ansvar och arbeta självständigt tillsammans med en grupp där vi ständigt lär varann.

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.  Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Mer info och ansökan:
För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Jonny Sandberg på tel. 010-559 64 62. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Snickare med känsla för fastigheter

Med kompetenta och engagerade medarbetare erbjuder Utvecklingspedagogik Sverige AB skola och omsorg som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver förskola, grund- och grundsärskola med fritidshem, gymnasiesärskola och gymnasium. Våra omsorgsverksamheter omfattar korttidstillsyn, ungdomsboende och daglig verksamhet. Vi är ett familjeägt företag och samtliga verksamheter prägl... Visa mer
Med kompetenta och engagerade medarbetare erbjuder Utvecklingspedagogik Sverige AB skola och omsorg som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver förskola, grund- och grundsärskola med fritidshem, gymnasiesärskola och gymnasium. Våra omsorgsverksamheter omfattar korttidstillsyn, ungdomsboende och daglig verksamhet. Vi är ett familjeägt företag och samtliga verksamheter präglas av hög kvalitet och individuellt utformade insatser. Vi har ca 500 medarbetare och finns i Stockholms län men i takt med att vi växer så kan det geografiska området utökas.Utvecklingspedagogik söker en Snickare med känsla för fastighet! ”Med hjärta och klokhet skapar Utvecklingspedagogik hög kvalitet och individuellt utformade insatser som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet.”

Är du en kunnig och erfaren snickare/fastighetsskötare med tummen rätt i handen? Vill du arbeta med oss som driver skol- och omsorgsverksamheter och präglas av kvalitet, omtanke, respekt och kunskap? Vill du vara med och bidra till att våra lokaler håller hög klass? Då är det här något för dig!

Vi söker dig som klarar av mindre byggprojekt, är mycket serviceinriktad och gillar att hålla god ordning. Du får gärna ligga steget före och du klarar av att jobba självständigt. Vi tror att du har minst 5 år inom yrket och att du tidigare har jobbat inom bygg. Du har B-körkort samt viss datavana. Har du erfarenhet av el, VVS samt ventilation ser vi det som meriterande. 

Huvudarbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel av lokaler/fastigheter
• Felanmälan från våra verksamheter
• Mindre byggprojekt
• Löpande reparationer/underhåll
• Måleriarbeten
• Viss utemiljö/yttre skötsel

Vi erbjuder dig: 

Ett generöst friskvårdsbidrag samt andra individuella förmåner via vår förmånsportal.

Vi har kollektivavtal.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Varaktighet: Tillsvidare med provanställning

Arbetstid: 100%

Lön: Individuell månadslön

Sista ansökningsdatum: 2023-08-04, vi kan komma att genomföra rekryteringsprocessen innan ansökningstiden löpt ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Ahlström på [email protected],  070-770 04 31.

 

Före anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in.


Vi väljer att hantera denna rekrytering internt och avböjer alla eventuella erbjudanden om hjälp med rekrytering från externa företag. Visa mindre

Miljövärdar till Sollentuna/Husby

Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och v... Visa mer
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi under 2022 vann Kundkristallen och utsågs till Great place to work! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa.

Nu söker vi två drivna och engagerade miljövärdar till vårt team i Sollentuna/Husby. Är det du?

Om tjänsten

Miljövärd är en del av vårt Victoriahemprogram och är en tidsbegränsad anställning på 12-18 månader. I rollen kommer du vara en del av ett team som arbetar med, framförallt, yttre skötsel av vårt bostadsområde. Det innebär att du och ditt team ansvarar för att det är snyggt och rent på de gemensamma ytorna. Rollen kräver att du är social och serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Yttre skötsel - uppgifter så som gräsklippning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, ogräsrensning, skötsel av planteringar och växter

- Ta hand om fastighetens övriga allmänna ytor så som sophantering, trapphus, källare och tvättstugor

- Tillsyn och enklare reparationer av lekplatser och garage- och parkeringsplatser

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten så ska du vara boende hos oss på Victoriahem. Som person är du ansvarstagande, flexibel och självgående i det dagliga arbetet. Du är bra på att skapa goda relationer, gillar att vara utomhus och trivs med stundtals fysiskt ansträngande arbete. Erfarenhet inom området och B-körkort är meriterande, men inte ett krav. I den här tjänsten så värderar vi personlighet, motivation och drivkraft för tjänsten högt.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner och vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Sollentuna/Husby

- Bakgrundkontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Välkommen med din ansökan här via vår karriärsida. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår områdeschef Kawal Shamal på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bergendal i Sollentuna söker sjusärdeles fastighetstekniker

Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort... Visa mer
Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka – och rekommendera oss till kollegor och vänner. Bergendal är certifierade av Svanen, Safe Hotels samt ingår i Svenska Möten


Bergendal söker dig som tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar, är bra på att samarbeta med många olika typer av personer. Du är en problemlösare utan dess like samt gillar ordning och reda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av styrsystem inom vvs och ventilation. Det är ett plus med erfarenheter av fastighetsskötsel och av systematiskt brandskyddsarbete. Vi söker helt enkelt en sjusärdeles fastighetstekniker!

Tjänsten

I rollen som fastighetstekniker sköter du sedvanliga arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. Dessutom ingår skötsel av vår trädgård såsom gräsklippning, lövblåsning, ogräsrensning, trädklippning och snöröjning. I tjänsten kan det förekomma viss jourverksamhet men den huvudsakliga arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Naturligtvis bidrar du till Bergendals gästbemötande samt att vara en drivande kraft som med stort engagemang stärker vårt team. För att kunna vara sitt bästa jag så är din arbetsplats bland de roligaste och tryggaste i branschen. Vi söker dig som förstår att själv bidra till att din arbetsdag fylls med glädje och skratt.

Vem är du?

Tidigare dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande uppdrag. Vi tror att du är van att arbeta såväl i grupp som självständigt under högt tempo, med också under betydligt lugnare förhållanden. Vi tror att du är noggrann ”doer” med breda kunskaper inom skötsel och underhåll gärna med vana av varierande ålder. Du tycker om hållbarhet och förstår att du kan påverka mycket genom ditt sätt att agera. 

Om Tjänsten

Anställningen är tillsvidare på 100 % och vi tillämpar oss av provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd till vardagar med viss jourverksamhet. Bergendal använder sig av årsarbetstid. Vi tycker om ett aktivt fritidsliv och vi förstår att vi som arbetsgivare måste tillmötesgå önskemål för att kunna ta tillvara detta. Anställningen kan påbörjas snart, beroende på förutsättningar, dock senast i August

Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Drifttekniker Caverion - Sollentuna

Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och proc... Visa mer
Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1,5 års heltidsstudier inom YH eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du har kompetens inom SCADA.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 27 Augusti 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare Caverion – Sollentuna

Är du fastighetsskötare med ett brinnande intresse för fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet av Sollentuna kommuns fastigheter. Vi söker med anledning av det en fastighetsskötare till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsskötare på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel och underhåll. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du ... Visa mer
Är du fastighetsskötare med ett brinnande intresse för fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet av Sollentuna kommuns fastigheter. Vi söker med anledning av det en fastighetsskötare till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel och underhåll. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 25 Juni 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren fastighetsskötare

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken. JRF Mark AB är ett ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel och anläggning i Norrort Stockholm, inklusive Roslagen. Bolaget finns lokalt etablerat i Täby, Norrtälje, Rimbo, Vaxholm och Märsta, och satsar på långsiktiga f... Visa mer
Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

JRF Mark AB är ett ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel och anläggning i Norrort Stockholm, inklusive Roslagen. Bolaget finns lokalt etablerat i Täby, Norrtälje, Rimbo, Vaxholm och Märsta, och satsar på långsiktiga förtroendeuppdrag inom både den privata och den offentliga sektorn. JRF Mark AB omsatte 2021 ca 45 Mkr och har 35 årsanställda.

Läs mer om bolaget på https://jrf.se/

I denna rekrytering samarbetar JRF Mark AB med Personal Roslagen.

 

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du bl.a. utföra planerat inre- och yttre underhåll enligt avtal samt felavhjälpande åtgärder. Du kommer att arbeta både självständigt och i arbetslag.

Arbetsstart så snart som möjligt.

Din profil

För att komma ifråga bör du ha fastighetsskötar-/teknikerutbildning, eller erfarenhet som fastighetsskötare eller motsvarande. B-körkort krävs samt även datorvana. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är självgående, lösningsorienterad och snabbt kan sätta dig in i nya uppdrag.

Eftersom vår kund finns i Stockholm norrort och Roslagen är det en fördel om du är bosatt i norrort eller i Roslagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen Terraferma AB arbetar sedan år 2000 med olika typer av bemanning och rekrytering. Vi har kontor i Norrtälje och Åkersberga och arbetar främst i Roslagen och i Stockholmsområdet. Vi hyr ut och rekryterar alla typer av personal, från okvalificerade arbeten till specialister och olika chefspositioner, inom alla områden.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Platsansvarig

Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken. JRF Mark AB är ett ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel och anläggning i Stockholm Norrort och i Roslagen. Bolaget finns lokalt etablerat i Täby, Norrtälje, Rimbo, Vaxholm och Märsta, och satsar på långsiktiga förtro... Visa mer
Personal Roslagen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades år 2000 och har kontor i Norrtälje och Åkersberga. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering i de flesta branscher och yrken.

JRF Mark AB är ett ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel och anläggning i Stockholm Norrort och i Roslagen. Bolaget finns lokalt etablerat i Täby, Norrtälje, Rimbo, Vaxholm och Märsta, och satsar på långsiktiga förtroendeuppdrag inom både den privata och den offentliga sektorn. JRF Mark AB omsatte 2021 ca 45 Mkr och har 35 årsanställda.

Läs mer om bolaget på https://jrf.se/

I denna rekrytering samarbetar JRF Mark AB med Personal Roslagen.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Platsansvarig är din huvuduppgift att sköta JRF Mark:s uppdrag gentemot företagets kunder, ofta kommuner och fastighetsbolag. Eftersom arbetet är självständigt kräver det god organisationsförmåga, förmåga att planera sina dagar samt god initiativförmåga och lyhördhet.

Arbetsstart så snart som möjligt.

Din profil

För att komma ifråga bör du ha någon utbildning inom trädgård eller motsvarande relevant erfarenhet. Du bör ha några års yrkeserfarenhet inom branschen samt vara van att leda och fördela arbeten. B-körkort är ett krav, andra körkortsklasser och eventuella förarbevis är meriterande. Arbetet kräver även datavana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du har god social kompetens, är positiv, ansvarstagande, självständig och duktig på att planera och organisera. Du bör vidare vara strukturerad och ha lätt för att samarbeta.

Eftersom vår kund finns i Stockholm Norrort och Roslagen är det en fördel om du är bosatt i Norrort eller i Roslagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Om Personal Roslagen

Personal Roslagen Terraferma AB arbetar sedan år 2000 med olika typer av bemanning och rekrytering. Vi har kontor i Norrtälje och Åkersberga och arbetar främst i Roslagen och i Stockholmsområdet. Vi hyr ut och rekryterar alla typer av personal, från okvalificerade arbeten till specialister och olika chefspositioner, inom alla områden.

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför du bör ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Drifttekniker Caverion - Sollentuna

Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och proc... Visa mer
Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1,5 års heltidsstudier inom YH eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du har kompetens inom SCADA.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 7 Maj 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Stockholm

Om jobbet Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team. Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb. Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster. Vi ser g... Visa mer
Om jobbet
Gröngölingarna Trädgårdsservice är ett serviceföretag som är inriktade inom bl.a trädgårdstjänster. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade personer som vill vara med i vårt team.
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning och andra trädgårdstjänster.


Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel, som att klippa en häck med motordriven häcksax. Viktigast är att du är villig att lära, och är en serviceinriktad person som är noggrann i sitt arbete.


B-Körkort är ett krav.


Vi söker personer att anställa i Stockholm, så skicka in din ansökan om du bor eller vill jobba i Karlstad.
Letar du ett arbete där du får jobba ute i solen?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Anläggningsvaktmästare

Tycker du om att arbeta självständigt och ha frihet under ansvar? Har du blicken för att se vad som behöver åtgärdas? Trivs du med att planera dina egna arbetsdagar och ser dig själv som en person som trivs med varierande dagar? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag Som anläggningsvaktmästare kommer du att: Ansvara för att se vad som skall göras, utföra underhåll av fasader, gräs, häckar och staket. Rensa rabatter, köra traktor och utföra ... Visa mer
Tycker du om att arbeta självständigt och ha frihet under ansvar? Har du blicken för att se vad som behöver åtgärdas? Trivs du med att planera dina egna arbetsdagar och ser dig själv som en person som trivs med varierande dagar? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag
Som anläggningsvaktmästare kommer du att: Ansvara för att se vad som skall göras, utföra underhåll av fasader, gräs, häckar och staket. Rensa rabatter, köra traktor och utföra lättare måleri utomhus i Sollentuna BRF Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1. Du kommer arbeta självgående och har förmånen att planera dina egna dagar.

För att lyckas i rollen har du:

B-körkort
Självgående
Erfarenhet av enklare måleri och snickeri
Bekväm att köra maskinpark
Göra sig förstådd på engelska
Svenska i tal och skrift


Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en social, glad och driven.

Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbetsdagar. Du har ett öga för att se vad som skall åtgärdas och vad som kan förbättras. Du är kvalitetssäker och tycker om att bistå hyresgästerna i föreningen.

Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1 erbjuder dig:

Frihet under ansvar
Möjligheten att arbeta utomhus
Vill man konsulta och fakturera så fungerar det också


I denna rekrytering samarbetar Edsbergs bostadrättsförening nr 1 med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1:

Bostadsrättsföreningen Edsberg nr 1 bildades i september 1953.

Byggnationen påbörjades 1952 och första lägenheten var klar för inflyttning i september 1953. Ursprungligen värmdes husen med kol. Kolet ersattes ganska tidigt med oljebrännare och idag har de flesta Bostadsrätterna fjärrvärme från Sollentuna energi. Visa mindre

Drifttekniker Caverion - Sollentuna

Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och proc... Visa mer
Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1,5 års heltidsstudier inom YH eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du har kompetens inom SCADA.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 2 April 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren drifttekniker Caverion – Sollentuna

Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och proc... Visa mer
Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1,5 års heltidsstudier inom YH eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du har kompetens inom SCADA.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 2 Mars 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare Caverion – Sollentuna

Är du fastighetsskötare med ett brinnande intresse för fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet av Sollentuna kommuns fastigheter. Vi söker med anledning av det en fastighetsskötare till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsskötare på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel och underhåll. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du ... Visa mer
Är du fastighetsskötare med ett brinnande intresse för fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet av Sollentuna kommuns fastigheter. Vi söker med anledning av det en fastighetsskötare till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel och underhåll. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 Mars 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicechef fastighetsdrift Caverion - Sollentuna

Vill du vara med och utveckla och förvalta fastighetsdriften i Sollentuna kommun för Caverion? Vi söker nu dig som vill leda och utveckla fastighetshetsdriften. Arbetsuppgifter Som servicechef på Caverion ansvarar du för att leda, driva och utveckla servicegruppens dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer produktion och kvalitet i befintligt uppdrag med utgångspunkt i företagets uppsatta strategi. Gruppen du leder är en härlig och självständig grup... Visa mer
Vill du vara med och utveckla och förvalta fastighetsdriften i Sollentuna kommun för Caverion? Vi söker nu dig som vill leda och utveckla fastighetshetsdriften.

Arbetsuppgifter
Som servicechef på Caverion ansvarar du för att leda, driva och utveckla servicegruppens dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer produktion och kvalitet i befintligt uppdrag med utgångspunkt i företagets uppsatta strategi. Gruppen du leder är en härlig och självständig grupp med stort engagemang i sitt arbete. Du utgår från vårt kontor i Sollentuna men arbete kan även bli aktuellt på andra orter i Mälardalen.

Några av dina arbetsuppgifter:

• Driva och utveckla verksamheten genom ett tydligt och proaktivt ledarskap. Vi tror på
• att kommunicera, engagera och motivera personal såväl som kund
• Planera och organisera service och projekt. Genom täta kontakter med tekniska
• specialister, entreprenörer och leverantörer
• Stödja och ha ett delansvar för allt från projektering till inlämnade anbud/offerter
• Delta i utvecklingsarbetet tillsammans med övriga enheter.
• Du ansvarar för din del av avdelningens resultat samt ekonomisk uppföljning och analys, allt för att skapa långsiktiga och lönsamma affärsrelationer

Din bakgrund

• Gärna erfarenhet från fastighetsdrift eller projektledning inom drift, teknisk förvaltning eller entreprenad
• Meriterande om du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom el, bygg, fastighet eller teknik. För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att det är viktigt med en grundläggande teknisk förståelse inom teknik och då främst inom fastighetsdrift.
• Du har god förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och roas av att göra affärer. Vi ser det som nödvändigt med tidigare erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
• B-körkort är krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

• God social förmåga och är duktig på att skapa relationer
• Stark egen drivkraft och duktig på att lyssna, samt skapa förtroende hos dina medarbetare och kunder
• Strategisk och lösningsorienterad och försöker alltid hitta den bästa lösningen i alla situationer
• Resultatfokuserad och trivs i en miljö med högt tempo där du samtidigt är en del av en grupp

Det kan förekomma arbete utanför placeringsorten. Då vi arbetar i kommunala fastigheter kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 31 Mars 2023!

OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker i Stockholm norrort till Coor*

Är du en driven Drifttekniker som gillar kundkontakt samt vill du arbeta i en av våra specialfastigheter. Då kan det här vara rätt roll för dig. Här erbjuds du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Vad får du göra hos oss? I den här rollen arbetar du med en av våra specialfastigheter vilket har många tekniska inslag och ställer krav på vår expertis. Som Drifttekniker hos Coo... Visa mer
Är du en driven Drifttekniker som gillar kundkontakt samt vill du arbeta i en av våra specialfastigheter. Då kan det här vara rätt roll för dig. Här erbjuds du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Vad får du göra hos oss?
I den här rollen arbetar du med en av våra specialfastigheter vilket har många tekniska inslag och ställer krav på vår expertis. Som Drifttekniker hos Coor kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheten. Här finns möjligheten att arbeta med aktiv energibesparing, förbättringsförslag/initiativ och mindre projekt med mera.

Arbetet är vardagar 7-16 med placering i Sollentuna.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har:


• Fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar
• Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: ventilation, kyla, energi, VVS och el
• B-körkort är ett krav

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en driven och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Hur är det att jobba hos oss på Coor?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Mer info och ansökan:
För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Jonny Sandberg på tel. 010-559 64 62. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag.?Totalt är vi över 12?000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. Visa mindre

Erfaren drifttekniker Caverion – Sollentuna

Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och proc... Visa mer
Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en erfaren drifttekniker till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1,5 års heltidsstudier inom YH eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du har kompetens inom SCADA.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 5 Januari 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare med känsla för fastigheter

Med kompetenta och engagerade medarbetare erbjuder Utvecklingspedagogik Sverige AB skola och omsorg som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver förskola, grund- och grundsärskola med fritidshem, gymnasiesärskola och gymnasium. Våra omsorgsverksamheter omfattar korttidstillsyn, ungdomsboende och daglig verksamhet. Samtliga verksamheter präglas av hög kvalitet och individuel... Visa mer
Med kompetenta och engagerade medarbetare erbjuder Utvecklingspedagogik Sverige AB skola och omsorg som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver förskola, grund- och grundsärskola med fritidshem, gymnasiesärskola och gymnasium. Våra omsorgsverksamheter omfattar korttidstillsyn, ungdomsboende och daglig verksamhet. Samtliga verksamheter präglas av hög kvalitet och individuellt utformade insatser. Vi har ca 500 medarbetare och finns i Stockholms län.

Utvecklingspedagogik söker en Snickare med känsla för fastighet! ”Med hjärta och klokhet skapar Utvecklingspedagogik hög kvalitet och individuellt utformade insatser som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet.”

Är du en kunnig och erfaren snickare/fastighetsskötare med tummen rätt i handen? Vill du arbeta med oss som driver skol- och omsorgsverksamheter och präglas av kvalitet, omtanke, respekt och kunskap? Vill du vara med och bidra till att våra lokaler håller hög klass? Då är det här något för dig!

Vi söker dig som klarar av mindre byggprojekt, är mycket serviceinriktad och gillar att hålla god ordning. Du får gärna ligga steget före och du klarar av att jobba självständigt. Vi tror att du har minst 5 år inom yrket och att du tidigare har jobbat inom bygg. Du har B-körkort samt viss datavana. Har du erfarenhet av el, VVS samt ventilation ser vi det som meriterande.

Huvudarbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel av lokaler/fastigheter
• Felanmälan från våra verksamheter
• Mindre byggprojekt
• Löpande reparationer/underhåll
• Måleriarbeten
• Viss utemiljö/yttre skötsel

Vi erbjuder dig: 

Ett generöst friskvårdsbidrag samt andra individuella förmåner via vår förmånsportal.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Varaktighet: Tillsvidare med provanställning

Arbetstid: 100%

Lön: Individuell månadslön

Sista ansökningsdatum: 2023-01-15, vi kan komma att genomföra rekryteringsprocessen innan ansökningstiden löpt ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Ahlström på [email protected],  070-770 04 31.


Före anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in.


Vi väljer att hantera denna rekrytering internt och avböjer alla eventuella erbjudanden om hjälp med rekrytering från externa företag. Visa mindre

Anläggningsvaktmästare

Tycker du om att arbeta självständigt och ha frihet under ansvar? Har du blicken för att se vad som behöver åtgärdas? Trivs du med att planera dina egna arbetsdagar och ser dig själv som en person som trivs med varierande dagar? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag Som anläggningsvaktmästare kommer du att: Ansvara för att se vad som skall göras, utföra underhåll av fasader, gräs, häckar och staket. Rensa rabatter, köra traktor och utföra ... Visa mer
Tycker du om att arbeta självständigt och ha frihet under ansvar? Har du blicken för att se vad som behöver åtgärdas? Trivs du med att planera dina egna arbetsdagar och ser dig själv som en person som trivs med varierande dagar? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag
Som anläggningsvaktmästare kommer du att: Ansvara för att se vad som skall göras, utföra underhåll av fasader, gräs, häckar och staket. Rensa rabatter, köra traktor och utföra lättare måleri utomhus i Sollentuna BRF Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1. Du kommer arbeta självgående och har förmånen att planera dina egna dagar.

För att lyckas i rollen har du:

B-körkort
Självgående
Bekväm att köra maskinpark
Göra sig förstådd på engelska
Svenska i tal och skrift


Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en social, glad och driven.

Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbetsdagar. Du har ett öga för att se vad som skall åtgärdas och vad som kan förbättras. Du är kvalitetssäker och tycker om att bistå hyresgästerna i föreningen.

Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1 erbjuder dig:

Frihet under ansvar
Möjligheten att arbeta utomhus
Vill man konsulta och fakturera så fungerar det också


I denna rekrytering samarbetar Edsbergs bostadrättsförening nr 1 med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1:

Bostadsrättsföreningen Edsberg nr 1 bildades i september 1953.

Byggnationen påbörjades 1952 och första lägenheten var klar för inflyttning i september 1953. Ursprungligen värmdes husen med kol. Kolet ersattes ganska tidigt med oljebrännare och idag har de flesta Bostadsrätterna fjärrvärme från Sollentuna energi. Visa mindre

Lokalsamordnare sökes till Sollentuna

Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit! Om uppdraget Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Exempel på arbetsuppgifter: - Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter - Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lok... Visa mer
Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit!

Om uppdraget

Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

- Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter
- Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lokal- och fastighetsfrågor
- Göra enklare besiktningar boenden avseende underhåll och slitage, dvs. att följa upp hyresgästens ansvar enligt gränsdragningslista
- Beställa och följa underhållsåtgärder och mindre lokalanpassningar
- Ge stöd vid verksamhetsupphandlingar och delta vid visningar


Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande
- Erfarenhet av liknande uppgifter, exempelvis att beställa och följa upp mindre lokalanpassningar och renoveringar


Meriterande för tjänsten: - Kunskaper inom hyresjuridik

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Lokalsamordnare

Vi söker en lokalsamordnare till kund med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag till fredag. Du blir anställd hos oss på Arena Personal som ambulerande konsult och aktuell tjänst är beläggen i Sollentuna kommun. Vi tror att du som söker tjänsten har utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (beställt/följt upp mindre lokalanp... Visa mer
Vi söker en lokalsamordnare till kund med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag till fredag. Du blir anställd hos oss på Arena Personal som ambulerande konsult och aktuell tjänst är beläggen i Sollentuna kommun.

Vi tror att du som söker tjänsten har utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (beställt/följt upp mindre lokalanpassningar/renoveringar). Meriterande med några års erfarenheter av liknande arbete samt goda kunskaper inom hyresjuridik/hyresavtal.

För att passa för tjänsten ser vi att du har god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lokal- och fastighetsfrågor.Om Arena Personal

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hoso oss erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön

- Personlig och stöttande konsultchef

- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Visa mindre

Lokalsamordnare sökes till Sollentuna

Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit! Om uppdraget Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Exempel på arbetsuppgifter: - Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter - Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lok... Visa mer
Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit!

Om uppdraget

Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

- Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter
- Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lokal- och fastighetsfrågor
- Göra enklare besiktningar boenden avseende underhåll och slitage, dvs. att följa upp hyresgästens ansvar enligt gränsdragningslista
- Beställa och följa underhållsåtgärder och mindre lokalanpassningar
- Ge stöd vid verksamhetsupphandlingar och delta vid visningar


Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande
- Erfarenhet av liknande uppgifter, exempelvis att beställa och följa upp mindre lokalanpassningar och renoveringar


Meriterande för tjänsten: - Kunskaper inom hyresjuridik

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Lokalsamordnare sökes till Sollentuna

Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit! Om uppdraget Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Exempel på arbetsuppgifter: - Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter - Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lok... Visa mer
Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit!

Om uppdraget

Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

- Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter
- Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lokal- och fastighetsfrågor
- Göra enklare besiktningar boenden avseende underhåll och slitage, dvs. att följa upp hyresgästens ansvar enligt gränsdragningslista
- Beställa och följa underhållsåtgärder och mindre lokalanpassningar
- Ge stöd vid verksamhetsupphandlingar och delta vid visningar


Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande
- Erfarenhet av liknande uppgifter, exempelvis att beställa och följa upp mindre lokalanpassningar och renoveringar


Meriterande för tjänsten: - Kunskaper inom hyresjuridik

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Lokalsamordnare sökes till Sollentuna

Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit! Om uppdraget Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Exempel på arbetsuppgifter: - Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter - Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lok... Visa mer
Har du ett intresse för lokal- och fastighetsfrågor? Se hit!

Om uppdraget

Vår kund söker en lokalsamordnare till sin lokalförsörjningsenhet med start i mitten av november, och fram till slutet av februari med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

- Lokalsamordnare med inriktning på vård- och omsorgsboenden samt sociala lägenheter
- Uppdraget innebär att ge stöd till verksamheterna i lokal- och fastighetsfrågor
- Göra enklare besiktningar boenden avseende underhåll och slitage, dvs. att följa upp hyresgästens ansvar enligt gränsdragningslista
- Beställa och följa underhållsåtgärder och mindre lokalanpassningar
- Ge stöd vid verksamhetsupphandlingar och delta vid visningar


Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande
- Erfarenhet av liknande uppgifter, exempelvis att beställa och följa upp mindre lokalanpassningar och renoveringar


Meriterande för tjänsten: - Kunskaper inom hyresjuridik

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Husvärd/fastighetsskötare i Stockholm

AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta fastighetsskötare till Stockholm för en kunds räkning. Om företaget Arbetsklimatet hos kunden präglas av fastslagen vision, affärsidé och värdegrund. Företagskulturen utmärks av samarbete, inkludering, öppenhet och ett positivt samtalsklimat mellan medarbetare och chef. Ansvarstagande och engagemang uppmuntras och belönas. Om tjänsten Husvärden har en viktig roll i att tillsammans med förvaltning... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta fastighetsskötare till Stockholm för en kunds räkning.

Om företaget
Arbetsklimatet hos kunden präglas av fastslagen vision, affärsidé och värdegrund. Företagskulturen utmärks av samarbete, inkludering, öppenhet och ett positivt
samtalsklimat mellan medarbetare och chef.
Ansvarstagande och engagemang uppmuntras och belönas.

Om tjänsten
Husvärden har en viktig roll i att tillsammans med förvaltningsteamet
skapa trivsel och utveckling i sitt område.
I jobbet ingår dagliga kontakter med boende, ronderingar, hantering av
felanmälningar, enklare reparationer och beställningar av entreprenörer.
Att arbeta för trygghet och stabilitet i området genom att det är rent och
snyggt både i gemensamma utrymmen och i den yttre miljön.
Husvärden är den första kontakten i störningsärenden och arbetar för
att förhindra otillåten andrahandsuthyrning. Husvärden ansvarar för
planering av in- och avflyttning och för besiktningar enligt fastslagna rutiner.
Vidare ingår att initiera och vara delaktig i fastighetens periodiska underhåll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ha löpande kundkontakt med hyresgäster
Ta emot, registrera och följa upp felanmälningar i fastighetssystemet FAST2

Planera och utföra
  - både inre och yttre löpande underhåll och reparationer
  - lägenhetsbesiktningar, t.ex. vid in- och utflyttningar
Planera, beställa och följa upp reparation- och löpande underhållstjänster från
ramavtalsentreprenörer för inre- och yttre skötsel

Utföra systematisk tillsyn och rondering av fastigheterna
Aktivt ta fram förslag till underhållsplanen för fastigheterna

Kvalifikationer för tjänsten
Gymnasial och/eller fastighetsrelaterad yrkesutbildning
Flerårig erfarenhet från arbete med fastigheter/bygg alternativt en likartad erfarenhet
God datorvana
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska, andra språkkunskaper är meriterande
Hög social förmåga och fallenhet för service
Förmåga att arbeta både i team och självständigt
Positiv, prestigelös problemlösare

AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden,
vi ser gärna att du som inte har lång erfarenhet och som kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla Är du serviceinriktad och på jakt efter en tjänst där du får använda dina kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Atrium Ljungberg söker just nu en drifttekniker till sin verksamhet i Sickla. Det är en tjänst med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök redan idag! Ditt uppdrag som drifttekniker Idag är Sickla en arbetsplats för drygt 8 000 männ... Visa mer
Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla
Är du serviceinriktad och på jakt efter en tjänst där du får använda dina kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Atrium Ljungberg söker just nu en drifttekniker till sin verksamhet i Sickla. Det är en tjänst med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök redan idag!

Ditt uppdrag som drifttekniker
Idag är Sickla en arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. Här låter sig nybildade techbolag och internationella industrijättar inspireras av varandra i livfulla kvarter där luftiga och modernt utrustade kontor samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service.

Du kommer att utgå från kontoret i Sickla och arbeta i nära samarbete med fastighetschef, teknisk förvaltare och andra kollegor. I rollen som drifttekniker ansvarar du för drift, underhåll och optimering av våra fastighetstekniska system och installationer. Du kommer arbeta med kommersiella fastigheter såsom kontor och handel. Tjänsten är på heltid och dagtid.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter Tillsyn och reparation av installationer för el, luft, värme och kyla
Tillsyn och underhåll av installationer för passage, larm, data, telefon, elbelysning, VA och brand
Tillsammans med teknisk förvaltare beställa och följa upp mindre entreprenadarbeten
Arbeta problemlösande och proaktivt med underhåll och fastighetstekniska lösningar
Arbeta aktivt med energi- och driftoptimering
Daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartner
Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du är även organiserad och duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter och fatta snabba beslut när så krävs. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du är bra på kundbemötande och service och vill arbeta utifrån Atrium Ljungbergs grundläggande värderingar: Långsiktighet – Samverkan –  Pålitlighet – Innovativt tänkande.

För att lyckas i rollen som drifttekniker söker vi dig med följande kvalifikationer: Minst tre års erfarenhet av en liknande roll som drift- eller fastighetstekniker
Relevant utbildning inom drifttekniker YH/KY alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
Yrkeserfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter §
Läsa och förstå driftbilder, driftkort, flödesschema och planritningar
Kunskap i datoriserad styr- och reglerteknik
Goda kunskaper i svenska
Vi ser det som meriterande ifall du har: Utbildning inom fastighetsdrift som t.ex. heta arbeten, SBA, Styr Regler, FAVAL liftutbildning eller höga höjder
Erfarenhet av att arbeta med Siemens som styrsystem och DeDu

Om företaget
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision Alla vill leva i vår stad. Läs mer om vår verksamhet på www.al.se.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Atrium Ljungberg, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Atrium Ljungberg. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected] Visa mindre

Drifttekniker Caverion – Sollentuna

Är du framtidens drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en drifttekniker till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processtekni... Visa mer
Är du framtidens drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet för Sollentuna kommuns lokaler. Vi söker med anledning av det en drifttekniker till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1,5 års heltidsstudier inom YH eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• Du har kompetens inom SCADA.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 19 November 2022.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggningsvaktmästare

Tycker du om att arbeta självständigt och ha frihet under ansvar? Har du blicken för att se vad som behöver åtgärdas? Trivs du med att planera dina egna arbetsdagar och ser dig själv som en person som trivs med varierande dagar? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag Som anläggningsvaktmästare kommer du att: Ansvara för att se vad som skall göras, utföra underhåll av fasader, gräs, häckar och staket. Rensa rabatter, köra traktor och utföra ... Visa mer
Tycker du om att arbeta självständigt och ha frihet under ansvar? Har du blicken för att se vad som behöver åtgärdas? Trivs du med att planera dina egna arbetsdagar och ser dig själv som en person som trivs med varierande dagar? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag
Som anläggningsvaktmästare kommer du att: Ansvara för att se vad som skall göras, utföra underhåll av fasader, gräs, häckar och staket. Rensa rabatter, köra traktor och utföra lättare måleri utomhus i Sollentuna BRF Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1. Du kommer arbeta självgående och har förmånen att planera dina egna dagar.

För att lyckas i rollen har du:

B-körkort
Självgående
Bekväm att köra maskinpark
Göra sig förstådd på engelska
Svenska i tal och skrift


Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en social, glad och driven.

Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbetsdagar. Du har ett öga för att se vad som skall åtgärdas och vad som kan förbättras. Du är kvalitetssäker och tycker om att bistå hyresgästerna i föreningen.

Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1 erbjuder dig:

Frihet under ansvar
Möjligheten att arbeta utomhus
Vill man konsulta och fakturera så fungerar det också


I denna rekrytering samarbetar Edsbergs bostadrättsförening nr 1 med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Om Edsbergs Bostadsrättsförening nr 1:

Bostadsrättsföreningen Edsberg nr 1 bildades i september 1953.

Byggnationen påbörjades 1952 och första lägenheten var klar för inflyttning i september 1953. Ursprungligen värmdes husen med kol. Kolet ersattes ganska tidigt med oljebrännare och idag har de flesta Bostadsrätterna fjärrvärme från Sollentuna energi. Visa mindre

Stjärnor för skötsel av utemiljöer sökes!

Om Centric Centric erbjuder kvalificerade tjänster inom huvudområdena fastighetsunderhåll, vinterunderhåll, klotterskydd, klottersanering, anläggningsarbeten och skötsel av utemiljöer för kommuner, fastighetsägare och företag i Linköping, Norrköping, Nyköping, Jönköping, Göteborg och Södertälje samt Stockholm med omnejd. Centric hjälper således sina kunder i den offentliga såväl som privata sektorn att skapa representativa och välskötta utomhusmiljöer var... Visa mer
Om Centric

Centric erbjuder kvalificerade tjänster inom huvudområdena fastighetsunderhåll, vinterunderhåll, klotterskydd, klottersanering, anläggningsarbeten och skötsel av utemiljöer för kommuner, fastighetsägare och företag i Linköping, Norrköping, Nyköping, Jönköping, Göteborg och Södertälje samt Stockholm med omnejd. Centric hjälper således sina kunder i den offentliga såväl som privata sektorn att skapa representativa och välskötta utomhusmiljöer vare sig det handlar om parker, grönytor, gårdar eller trädgårdsmiljöer.

Miljonbemanning söker på uppdrag av Centric fler stjärnor som vill arbeta med vård och skötsel av yttre miljöer - året runt. Vi letar efter dig som trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp. Det är en självklarhet att du gillar att ge god service av hög kvalitet till Centrics kunder. Ditt primära uppdrag är att säkra allt från välansade grönytor och blomstrande rabatter om sommaren till snö- och halkfria gångytor om vintern.Arbetsuppgifter:

Nedan följer dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd.
- Rengöring av markbeläggningar vid behov.
- Snöröjning och halkbekämpning.
- Städning i entréer, trappor, gemensamma balkonger, miljörum, cykelrum, parkeringar och garage.
- Övriga förekommande arbetsuppgifter


Förutom att du får arbeta i härliga utemiljöer är det ett omväxlande och i stor utsträckning självständigt arbete. Du får stor frihet att lösa de utmaningar som du och din arbetsgrupp ställs inför i ert dagliga arbete.Vem är du?

Vi söker dig som är driven och självständig. Du ska ha förmågan att se, förstå och möta olika kunders behov och önskemål på ett professionellt sätt. Därför är det viktigt att du behärskar vardagssvenskan i tal och skrift. Det är även viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité. Vi tror att du har erfarenhet av att köra gräsklippare och traktor eller annan maskinvana.Meriterande:

Miljonbemanning lika mycket som Centric lägger stor vikt i att du ska ha hög social kompetens med en känsla för service och kvalité.

B-körkort och annan behörighet att köra entreprenadmaskiner såsom lastmaskin och grävmaskin talar starkt till din fördel. Det är även meriterande om du har någon eller några av följande utbildningar: (i) Arbete på Väg, (ii) Motorsågsutbildning och (iii) Liftutbildning.Övrigt:

Tjänsten är en visstidsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar huvudsakligen mellan kl. 7 och kl. 16. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Michel Rizk via mejl på [email protected].Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Fastighetsskötare Caverion – Sollentuna

Är du fastighetsskötare med ett brinnande intresse för fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet av Sollentuna kommuns fastigheter. Vi söker med anledning av det en fastighetsskötare till Sollentuna. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsskötare på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel och underhåll. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du ... Visa mer
Är du fastighetsskötare med ett brinnande intresse för fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi är mycket stolta över att fått driftsavtalet av Sollentuna kommuns fastigheter. Vi söker med anledning av det en fastighetsskötare till Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel och underhåll. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Marcus Davidsson 070-202 67 29, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 19 November 2022.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetskötare / tekniker i mer administrativ / projektledande roll.

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den leda... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen.
Jobbar du som fastighetsskötare, vaktmästare eller fastighetsvärd idag och vill utvecklas i rollen?
Till Dibber söker vi nu en praktiskt lagd person med viss administrativ styrka som ska jobba operativt i skolor / förskolor i nära samråd med fastighetschefen. Dibber har vuxit snabbt på kort tid och för att fånga upp, prioritera och ”ta action” behövs du.
Rollen innebär bland annat:
· Besöka enheter – prioritera och bedöma behov / problem
· Rondering och avrop vad gäller – drift / skötsel, komfortfrågor och energiförbrukning: fungerar alla värmekällor, styrning. Lås och larmansvarig.
· Mindre reparationer / justeringar, (smörja gångjärn, skruva/limma, byta kran)
· Samla in dokumentation: lekplatser, ovk, radon
· Mäta, jämföra, samla information inför beslut / projekt ex: inventera lekutrustning, möjliga lösningar.
· Kontaktperson mot hyresgästen operativa personal (förvaltare, drifttekniker m.m.)
· Stötta rektorer med tekniska frågor
· Närvara vid löpande möten med fastighetsägare
· Vara kontaktperson / projektledare för mindre projekt ex: ny gunga, flytta möbler inför underhåll.
Du jobbar aktivt i Dibbers system för lokaldata: DeDu eller annat motsvarande.
I rollen jobbar du som Dibbers förlängda arm ute hos hyresgästerna. Du är duktig på att prioritera rätt och att göra arbetet bra men inte detalj fokuserat. Du tar tag i saker och har ingen prestige om du en dag tar fram röjsågen och nästa sitter i möte för kommande projekt, som du delvis är engagerad i.
Vill du utvecklas inom fastighetsbranschen i en mer administrativ, ledande roll men samtidigt jobba rörligt är detta rätt jobb för dig!
I denna rekrytering har Dibber valt att samarbeta med Prowork – hela processen sköts därför av oss. Skicka ditt CV till [email protected] eller hör av dig om du har frågor 0709838465. Visa mindre

Fastighetsskötare

2 st fastighetsskötare sökes. I arbetsuppgifterna ingår bland annat underhåll av fastigheter, installation av maskiner och enklare VVS arbeten och el-installationer. Tjänsten är 50-70% Krav: 2 års erfarenhet av arbetet och engelska i tal och skrift. Uttdrag från brottregistret krävs. Ansökan sker via mejl: [email protected] Kontaktperson: Shahin Roshan Adressen: Hammarbacken 4 B 6 tr, 191 49 Sollentuna Visa mer
2 st fastighetsskötare sökes. I arbetsuppgifterna ingår bland annat underhåll av fastigheter, installation av maskiner och enklare VVS arbeten och el-installationer. Tjänsten är 50-70%
Krav: 2 års erfarenhet av arbetet och engelska i tal och skrift. Uttdrag från brottregistret krävs.
Ansökan sker via mejl: [email protected]
Kontaktperson: Shahin Roshan
Adressen: Hammarbacken 4 B 6 tr, 191 49 Sollentuna Visa mindre

Fastighetskötare / tekniker i mer administrativ / projektledande roll.

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den leda... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen.
Jobbar du som fastighetsskötare, vaktmästare eller fastighetsvärd idag och vill utvecklas i rollen?
Till Dibber söker vi nu en praktiskt lagd person med viss administrativ styrka som ska jobba operativt i skolor / förskolor i nära samråd med fastighetschefen. Dibber har vuxit snabbt på kort tid och för att fånga upp, prioritera och ”ta action” behövs du.
Rollen innebär bland annat:
· Besöka enheter – prioritera och bedöma behov / problem
· Rondering och avrop vad gäller – drift / skötsel, komfortfrågor och energiförbrukning: fungerar alla värmekällor, styrning. Lås och larmansvarig.
· Mindre reparationer / justeringar, (smörja gångjärn, skruva/limma, byta kran)
· Samla in dokumentation: lekplatser, ovk, radon
· Mäta, jämföra, samla information inför beslut / projekt ex: inventera lekutrustning, möjliga lösningar.
· Kontaktperson mot hyresgästen operativa personal (förvaltare, drifttekniker m.m.)
· Stötta rektorer med tekniska frågor
· Närvara vid löpande möten med fastighetsägare
· Vara kontaktperson / projektledare för mindre projekt ex: ny gunga, flytta möbler inför underhåll.
Du jobbar aktivt i Dibbers system för lokaldata: DeDu eller annat motsvarande.
I rollen jobbar du som Dibbers förlängda arm ute hos hyresgästerna. Du är duktig på att prioritera rätt och att göra arbetet bra men inte detalj fokuserat. Du tar tag i saker och har ingen prestige om du en dag tar fram röjsågen och nästa sitter i möte för kommande projekt, som du delvis är engagerad i.
Vill du utvecklas inom fastighetsbranschen i en mer administrativ, ledande roll men samtidigt jobba rörligt är detta rätt jobb för dig!
I denna rekrytering har Dibber valt att samarbeta med Prowork – hela processen sköts därför av oss. Skicka ditt CV till [email protected] eller hör av dig om du har frågor 0709838465. Visa mindre

Fastighetskötare / tekniker i mer administrativ / projektledande roll.

Ansök    Sep 7    Prowork Bemanning AB    Skolvaktmästare
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den leda... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen.
Jobbar du som fastighetsskötare, vaktmästare eller fastighetsvärd idag och vill utvecklas i rollen?
Till Dibber söker vi nu en praktiskt lagd person med viss administrativ styrka som ska jobba operativt i skolor / förskolor i nära samråd med fastighetschefen. Dibber har vuxit snabbt på kort tid och för att fånga upp, prioritera och ”ta action” behövs du.
Rollen innebär bland annat:
· Besöka enheter – prioritera och bedöma behov / problem
· Rondering och avrop vad gäller – drift / skötsel, komfortfrågor och energiförbrukning: fungerar alla värmekällor, styrning. Lås och larmansvarig.
· Mindre reparationer / justeringar, (smörja gångjärn, skruva/limma, byta kran)
· Samla in dokumentation: lekplatser, ovk, radon
· Mäta, jämföra, samla information inför beslut / projekt ex: inventera lekutrustning, möjliga lösningar.
· Kontaktperson mot hyresgästen operativa personal (förvaltare, drifttekniker m.m.)
· Stötta rektorer med tekniska frågor
· Närvara vid löpande möten med fastighetsägare
· Vara kontaktperson / projektledare för mindre projekt ex: ny gunga, flytta möbler inför underhåll.
Du jobbar aktivt i Dibbers system för lokaldata: DeDu eller annat motsvarande.
I rollen jobbar du som Dibbers förlängda arm ute hos hyresgästerna. Du är duktig på att prioritera rätt och att göra arbetet bra men inte detalj fokuserat. Du tar tag i saker och har ingen prestige om du en dag tar fram röjsågen och nästa sitter i möte för kommande projekt, som du delvis är engagerad i.
Vill du utvecklas inom fastighetsbranschen i en mer administrativ, ledande roll men samtidigt jobba rörligt är detta rätt jobb för dig!
I denna rekrytering har Dibber valt att samarbeta med Prowork – hela processen sköts därför av oss. Skicka ditt CV till [email protected] eller hör av dig om du har frågor 0709838465. Visa mindre

Fastighetsskötare

Företaget söker fastighetsskötare. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga förekommer. Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi söker dig som vill utvecklas inom sitt yrke och företag. Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper. Visa mer
Företaget söker fastighetsskötare. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga förekommer. Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi söker dig som vill utvecklas inom sitt yrke och företag. Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper. Visa mindre

Fastighetskötare / tekniker i mer administrativ / projektledande roll.

Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den leda... Visa mer
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få världens viktigaste värden att växa, alltså våra barn och elever. På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen.
Jobbar du som fastighetsskötare, vaktmästare eller fastighetsvärd idag och vill utvecklas i rollen?
Till Dibber söker vi nu en praktiskt lagd person med viss administrativ styrka som ska jobba operativt i skolor / förskolor i nära samråd med fastighetschefen. Dibber har vuxit snabbt på kort tid och för att fånga upp, prioritera och ”ta action” behövs du.
Rollen innebär bland annat:
· Besöka enheter – prioritera och bedöma behov / problem
· Rondering och avrop vad gäller – drift / skötsel, komfortfrågor och energiförbrukning: fungerar alla värmekällor, styrning. Lås och larmansvarig.
· Mindre reparationer / justeringar, (smörja gångjärn, skruva/limma, byta kran)
· Samla in dokumentation: lekplatser, ovk, radon
· Mäta, jämföra, samla information inför beslut / projekt ex: inventera lekutrustning, möjliga lösningar.
· Kontaktperson mot hyresgästen operativa personal (förvaltare, drifttekniker m.m.)
· Stötta rektorer med tekniska frågor
· Närvara vid löpande möten med fastighetsägare
· Vara kontaktperson / projektledare för mindre projekt ex: ny gunga, flytta möbler inför underhåll.
Du jobbar aktivt i Dibbers system för lokaldata: DeDu eller annat motsvarande.
I rollen jobbar du som Dibbers förlängda arm ute hos hyresgästerna. Du är duktig på att prioritera rätt och att göra arbetet bra men inte detalj fokuserat. Du tar tag i saker och har ingen prestige om du en dag tar fram röjsågen och nästa sitter i möte för kommande projekt, som du delvis är engagerad i.
Vill du utvecklas inom fastighetsbranschen i en mer administrativ, ledande roll men samtidigt jobba rörligt är detta rätt jobb för dig!
I denna rekrytering har Dibber valt att samarbeta med Prowork – hela processen sköts därför av oss. Skicka ditt CV till [email protected] eller hör av dig om du har frågor 0709838465. Visa mindre

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla Är du serviceinriktad och på jakt efter en tjänst där du får använda dina kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Atrium Ljungberg söker just nu en drifttekniker till sin verksamhet i Sickla. Det är en tjänst med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök redan idag! Ditt uppdrag som drifttekniker Idag är Sickla en arbetsplats för drygt 8 000 männ... Visa mer
Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla
Är du serviceinriktad och på jakt efter en tjänst där du får använda dina kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Atrium Ljungberg söker just nu en drifttekniker till sin verksamhet i Sickla. Det är en tjänst med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök redan idag!

Ditt uppdrag som drifttekniker
Idag är Sickla en arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. Här låter sig nybildade techbolag och internationella industrijättar inspireras av varandra i livfulla kvarter där luftiga och modernt utrustade kontor samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service.

Du kommer att utgå från kontoret i Sickla och arbeta i nära samarbete med fastighetschef, teknisk förvaltare och andra kollegor. I rollen som drifttekniker ansvarar du för drift, underhåll och optimering av våra fastighetstekniska system och installationer. Du kommer arbeta med kommersiella fastigheter såsom kontor och handel. Tjänsten är på heltid och dagtid.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter Tillsyn och reparation av installationer för el, luft, värme och kyla
Tillsyn och underhåll av installationer för passage, larm, data, telefon, elbelysning, VA och brand
Tillsammans med teknisk förvaltare beställa och följa upp mindre entreprenadarbeten
Arbeta problemlösande och proaktivt med underhåll och fastighetstekniska lösningar
Arbeta aktivt med energi- och driftoptimering
Daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartner
Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du är även organiserad och duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter och fatta snabba beslut när så krävs. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du är bra på kundbemötande och service och vill arbeta utifrån Atrium Ljungbergs grundläggande värderingar: Långsiktighet – Samverkan –  Pålitlighet – Innovativt tänkande.

För att lyckas i rollen som drifttekniker söker vi dig med följande kvalifikationer: Minst tre års erfarenhet av en liknande roll som drift- eller fastighetstekniker
Relevant utbildning inom drifttekniker YH/KY alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
Yrkeserfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter §
Läsa och förstå driftbilder, driftkort, flödesschema och planritningar
Kunskap i datoriserad styr- och reglerteknik
Goda kunskaper i svenska
Vi ser det som meriterande ifall du har: Utbildning inom fastighetsdrift som t.ex. heta arbeten, SBA, Styr Regler, FAVAL liftutbildning eller höga höjder
Erfarenhet av att arbeta med Siemens som styrsystem och DeDu

Om företaget
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision Alla vill leva i vår stad. Läs mer om vår verksamhet på www.al.se.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Atrium Ljungberg, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Atrium Ljungberg. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected] Visa mindre

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla Är du serviceinriktad och på jakt efter en tjänst där du får använda dina kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Atrium Ljungberg söker just nu en drifttekniker till sin verksamhet i Sickla. Det är en tjänst med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök redan idag! Ditt uppdrag som drifttekniker Idag är Sickla en arbetsplats för drygt 8 000 männ... Visa mer
Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla
Är du serviceinriktad och på jakt efter en tjänst där du får använda dina kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Atrium Ljungberg söker just nu en drifttekniker till sin verksamhet i Sickla. Det är en tjänst med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök redan idag!

Ditt uppdrag som drifttekniker
Idag är Sickla en arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. Här låter sig nybildade techbolag och internationella industrijättar inspireras av varandra i livfulla kvarter där luftiga och modernt utrustade kontor samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service.

Du kommer att utgå från kontoret i Sickla och arbeta i nära samarbete med fastighetschef, teknisk förvaltare och andra kollegor. I rollen som drifttekniker ansvarar du för drift, underhåll och optimering av våra fastighetstekniska system och installationer. Du kommer arbeta med kommersiella fastigheter såsom kontor och handel. Tjänsten är på heltid och dagtid.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter Tillsyn och reparation av installationer för el, luft, värme och kyla
Tillsyn och underhåll av installationer för passage, larm, data, telefon, elbelysning, VA och brand
Tillsammans med teknisk förvaltare beställa och följa upp mindre entreprenadarbeten
Arbeta problemlösande och proaktivt med underhåll och fastighetstekniska lösningar
Arbeta aktivt med energi- och driftoptimering
Daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartner
Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du är även organiserad och duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter och fatta snabba beslut när så krävs. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du är bra på kundbemötande och service och vill arbeta utifrån Atrium Ljungbergs grundläggande värderingar: Långsiktighet – Samverkan –  Pålitlighet – Innovativt tänkande.

För att lyckas i rollen som drifttekniker söker vi dig med följande kvalifikationer: Minst tre års erfarenhet av en liknande roll som drift- eller fastighetstekniker
Relevant utbildning inom drifttekniker YH/KY alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
Yrkeserfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter §
Läsa och förstå driftbilder, driftkort, flödesschema och planritningar
Kunskap i datoriserad styr- och reglerteknik
Goda kunskaper i svenska
Vi ser det som meriterande ifall du har: Utbildning inom fastighetsdrift som t.ex. heta arbeten, SBA, Styr Regler, FAVAL liftutbildning eller höga höjder
Erfarenhet av att arbeta med Siemens som styrsystem och DeDu

Om företaget
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision Alla vill leva i vår stad. Läs mer om vår verksamhet på www.al.se.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Atrium Ljungberg, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Atrium Ljungberg. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected] Visa mindre

Fastighetstekniker till Husby

Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder. Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor i Husby. Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och f... Visa mer
Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder.

Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor i Husby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Genomföra avflyttningsbesiktningar
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Fakturaavstämning för beställda åtgärder
- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
- Systematisk brandskyddsarbete mm


Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning och vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid
- Placering: Husby
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt här via vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Michael Makdissi på email [email protected] Visa mindre

Förråds- och lagermedarbetare till SEOM

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 100 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, TV, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart". Läs gärna mer om företaget på www.seom.s... Visa mer
SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 100 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, TV, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart". Läs gärna mer om företaget på www.seom.se

Avdelningen Fordon & Fastigheter behöver nu rekrytera en förråds- och lagermedarbetare/fastighetsskötare. Du får arbeta i en miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där du jobbar självständigt med mycket eget ansvar, kontakter med interna och externa personer och du får möjligheten att utvecklas i din roll.

Arbetsuppgifter

Som förråds- och lagermedarbetare/fastighetsskötare kommer du tillsammans med förrådsansvarig på SEOM bl.a. att arbeta med följande uppgifter:

* Förrådshantering
* Godsmottagning och inleverans i lagersystem
* Lageruttag och inventering i lagersystem
* Utföra serviceärenden inom fastigheten
* Truckkörning, av- och pålastning av materiel
* Möbelflyttar och iordningställande av mötesrum

Din profil och egenskaper:

* Gymnasial utbildning
* Minst 5 års erfarenhet av förrådsarbete/lagerarbete
* Erfarenhet av att arbeta i ett lagerhanteringssystem
* God förståelse av det ekonomiska flödet i ett lager
* Datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* B-körkort och truckkort är ett krav

För att trivas och lyckas i rollen är du en noggrann, strukturerad och ansvarstagande person som sprider positiv stämning omkring dig. Du är en praktiskt lagd och engagerad person som gärna tar initiativ till att driva utvecklingen inom ditt område. Du har förmågan att prioritera och arbeta självständigt men har även lätt för att samarbeta med andra i organisationen. Vidare är du serviceinriktad, prestigelös och har förmågan att bemöta både interna och externa frågor med smidighet samt lyhördhet.

Vad kan SEOM erbjuda dig?

SEOM är en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Våra olika verksamheter kräver en bra mix av människor med olika erfarenheter och kompetenser. Vi har ett genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet är våra värderingar i det dagliga arbetet.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar SEOM med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på [email protected]. En bakgrundskontroll kommer att genomföras innan anställning.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker till SBB Bostäder Stockholm Norra

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter. SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investm... Visa mer
Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment grade rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter

Vi söker serviceinriktad fastighetstekniker till SBB Bostäder Stockholm Norra

Är du en doer som tycker om att ha kontakt med hyresgäster, att laga och lösa praktiska problem? Gillar du att ge service och att arbeta självständigt? Hos oss händer det mycket och vi söker nu en fastighetstekniker som har erfarenhet av att arbeta praktiskt i bostadsfastigheter och som vill vara vårt ansikte utåt!

Tjänsten
En av våra fastighetstekniker slutar vi behöver därför hitta en ny kollega till oss i norrort. Ditt fastighetsbestånd består av ca 700 bostadslägenheter med tillhörande lokaler i Knivsta, Rimbo, Upplands Väsby och Sollentuna. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra fastighetstekniker och du rapporterar till ansvarig förvaltare. Du kommer även av samarbeta med teknisk förvaltare för Stockholm. Vi är sammanlagt tio medarbetare i Stockholm Norra fördelade på kontoret i Sollentuna och i Spånga.

Som fastighetstekniker ansvarar du för driftsfrågor, felavhjälpande underhåll och tekniska installationer i framför allt bostadslägenheter men även i våra lokaler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Ta emot och åtgärda felanmälningar
- Genomföra reparationer
- Genomföra ronderingar och kontroller
- Byta filter och allmän tillsyn av ventilationssystemen, värmesystem och värmepumpar
- Utföra lägenhetsbesiktningar
- Sköta inre och i viss mån yttre miljö
- Ansvara för beställningar och att följa upp mindre reparationer och underhåll
- Vara behjälplig i ombyggnads- och renoveringsprojekt
- Ansvara för verktyg och redskap


För oss är det viktigt att du följer givna föreskrifter och använder de skyddsanordningar som krävs för att skapa en bra och säker arbetsmiljö.

Placeringen är på vårt kontor i Sollentuna.

Vi erbjuder
Du kommer till ett entreprenörsdrivet börsnoterat fastighetsbolag med ambitioner att skapa värde och nytta. Du får stort eget ansvar och frihet i rollen och möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt. Vi växer och det finns goda utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har dessutom en mycket prestigelös och utvecklingsorienterad företagskultur med bra villkor.

Kvalifikationer och erfarenheter

- Relevant utbildning
- Några års erfarenhet från arbete inom fastighetsteknik eller motsvarande, gärna från bostäder
- God svenska i tal och skrift
- Körkort


Du kan ha arbetat i en liknande roll tidigare eller så har du tex varit snickare eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet som gör att du klarar rollen.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att ge service, är praktiskt lagd och som vill bidra till en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Du har lätt för att samarbeta, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt. SBB är ett entreprenöriellt bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Vi begär utdrag ur belastningsregister för alla våra medarbetare.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. Visa mindre

Fastighetsskötare med stort F

Med kompetenta och engagerade medarbetare erbjuder Utvecklingspedagogik Sverige AB skola och omsorg som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver förskola, grund- och grundsärskola med fritidshem, gymnasiesärskola och gymnasium. Våra omsorgsverksamheter omfattar korttidstillsyn, ungdomsboende och daglig verksamhet. Samtliga verksamheter präglas av hög kvalitet och individuel... Visa mer
Med kompetenta och engagerade medarbetare erbjuder Utvecklingspedagogik Sverige AB skola och omsorg som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver förskola, grund- och grundsärskola med fritidshem, gymnasiesärskola och gymnasium. Våra omsorgsverksamheter omfattar korttidstillsyn, ungdomsboende och daglig verksamhet. Samtliga verksamheter präglas av hög kvalitet och individuellt utformade insatser. Vi har ca 500 medarbetare och finns i Stockholms län.

Utvecklingspedagogik söker en Fastighetsskötare med stort F! ”Med hjärta och klokhet skapar Utvecklingspedagogik hög kvalitet och individuellt utformade insatser som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet.”

Är du en kunnig och erfaren fastighetsskötare med tummen rätt i handen? Vill du arbeta med oss som driver skol- och omsorgsverksamheter och som präglas av kvalitet, omtanke, respekt och kunskap? Vill du vara med och bidra till att våra lokaler håller högsta klass? Då är det här något för dig!


Vi söker dig som klarar av mindre byggprojekt och måleriarbeten, är mycket serviceinriktad och gillar att hålla god ordning. Du får gärna ligga steget före och du klarar av att jobba självständigt. Vi tror att du har minst 5 år inom yrket och att du tidigare har jobbat inom bygg. Du har B-körkort samt viss datavana. Har du erfarenhet av el, VVS samt ventilation ser vi det som meriterande.

 

Huvudarbetsuppgifter:


• Tillsyn och skötsel av lokaler/fastigheter
• Felanmälan från våra verksamheter
• Mindre byggprojekt
• Löpande reparationer/underhåll
• Viss utemiljö/yttre skötsel

 

Vi erbjuder dig: 

Ett generöst friskvårdsbidrag samt andra individuella förmåner via vår förmånsportal.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Varaktighet: Tillsvidare med provanställning

Arbetstid: 100%

Sista ansökningsdatum: 2022-05-30, vi kan komma att genomföra rekryteringsprocessen innan ansökningstiden löpt ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Ahlström på [email protected],  070-770 04 31.

 


Före anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in.


Vi väljer att hantera denna rekrytering internt och avböjer alla eventuella erbjudanden om hjälp med rekrytering från externa företag. Visa mindre

Erfaren fastighetsvärd sökes till Sollentuna

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en erfaren fastighetsvärd till ett heltidsuppdrag i Sollentuna. Tjänsten ska påbörjas ASAB och pågår fram till och med 31 augusti. Arbetstiderna är
måndag - fredag mellan kl.07:00-16:00.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsvärd ansvarar man för och säkerställer service till hyresgäster, tillsyn samt skötsel av fastigheterna, allmänna utrymmen mm. Du kommer bl.a. arbeta med skyddsronder, arbetsmiljö ronder, miljörevisioner samt få delta på byggmöten mm. Då din främsta arbetsuppgift handlar om att ha mycket kontakter med hyresgäster, är det extra viktigt att du är serviceminded och har god samarbetsförmåga.


Förekommande arbetsuppgifter:
• Säkerställa att hyresgästerna får rätt service.
• Rondering av allmänna utrymmen, utemiljö samt SBA.
• Utföra enklare reparationer under 30 minuter.
• Utföra och dokumentera indikerande temperaturmätningar i lägenhet.
• Utföra lägenhetsbeskrivningar.
• Ansvar för egen inkorg service- och underhållorder.
• Avrapportera service- och underhållsorder.
• Vid behov vidarebefordra service och underhållsorder till avtalad entreprenör.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har utbildning inom fastighetsbranschen. Du har tidigare arbetat och har erfarenhet av arbete inom bostadsbolag samt är van med hyresgästkontrakt. Som person tycker du om att jobba med varierande arbetsuppgifter, där den ena dagen inte är den andre lik. Du har inga problem att arbeta självständigt i din roll som fastighetsvärd. Rollen förutsätter att du är flexibel, social samt har lätt för att organisera, strukturera och planera upp din dag. Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att ge god service till andra människor. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har B körkort.


Ansökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Fastighetsskötare

Företaget söker fastighetsskötare. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga förekommer. Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi söker dig som vill utvecklas inom sitt yrke och företag. Visa mer
Företaget söker fastighetsskötare. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga förekommer. Du ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi söker dig som vill utvecklas inom sitt yrke och företag. Visa mindre

Fastighetstekniker till Husby

Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder. Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor i Husby. Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och f... Visa mer
Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder.

Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor i Husby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
- Genomföra avflyttningsbesiktningar
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Fakturaavstämning för beställda åtgärder
- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
- Systematisk brandskyddsarbete mm


Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning och vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid
- Placering: Husby
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt här via vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Michael Makdissi på email [email protected] Visa mindre

Drifttekniker, Caverion- Stockholm Norr

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Building Performance – Drifttekniker till S... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Building Performance – Drifttekniker till Stockholm Norr

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra- Vill du gå till en arbetsplats där just du arbetar med något så viktigt som människors och där vi tillsammans skapar en bättre miljö? Då kan Caverion vara rätt arbetsplats för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Caverion arbetar du med service, underhåll, felsökning samt reparation inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. I din roll kommer du även att skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder . För att arbeta hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och är en kreativ problemlösare inom ditt kunskapsområde.

I rollen ingår även

• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund:

• Du har en teknisk utbildning ex. VVS och fastighetsprogrammet/yh-utbildning eller flerårig erfarenhet som drifttekniker/motsvarande inom fastighetsområdet.
• Kunskap och utbildning inom injustering av ventilationsanläggningar.
• Du har kunskaper inom styr & regler, ventilation och OVK
• Du har kunskap inom mekaniskt arbete så som lagerbyte och balansering. Mindre montage är meriterade.
• Att kunna läsa av ritningar är meriterade.
• B-körkort

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på www.caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur www.smartcity.caverion.com

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker till Caverion Stockholm Norr

Caverion Stockholm Norr har en stark efterfrågan efter våra tjänster och förstärker nu med ytterligare Drifttekniker till vårt framgångsrika team. Som drifttekniker hos Caverion Stockholm Norr tillhör du ett team av ca. 10 medarbetare som har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el och VS. Arbetsuppgifter Som drifttekniker på Caverion arbetar du med service, underhåll, felsökning samt r... Visa mer
Caverion Stockholm Norr har en stark efterfrågan efter våra tjänster och förstärker nu med ytterligare Drifttekniker till vårt framgångsrika team. Som drifttekniker hos Caverion Stockholm Norr tillhör du ett team av ca. 10 medarbetare som har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el och VS.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Caverion arbetar du med service, underhåll, felsökning samt reparation inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt är att du är serviceminded och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobb både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som drifttekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

* Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
* Uppföljning och återrapportering
* Planering av eget arbete
* Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens

* Teknisk utbildning ex. VVS och fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning.
* Flerårig erfarenhet som Drifttekniker eller motsvarande inom Fastighetsområdet.
* Kunskap och utbildning inom injustering av ventilationsanläggningar.
* Kunskaper inom styr & regler, ventilation och OVK
* Kunskap inom mekaniskt arbete så som lagerbyte, balansering, mindre montage är meriterande.
* Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
* Meriterade att kunna läsa ritningar
* Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
* B-körkort

Kort om Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Idrottsplatsarbetare - inriktning inomhushallar

Sollentuna kommun Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Kultur och Fritidskontoret ansvarar för allmän kulturverksamhet, biblioteksverksamhet, kulturskola, idrotts- och fritidsverksamhet för barn och ungdomar 13 - 20 år, turism samt lotteriverksamhet. Vi består av drygt 100 medarbetare som i olika funktioner arbetar med invånarnas fritid och svarar inför Kultur och Fritidsnämnden. Kontoret förva... Visa mer
Sollentuna kommun

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun.

Kultur och Fritidskontoret ansvarar för allmän kulturverksamhet, biblioteksverksamhet, kulturskola, idrotts- och fritidsverksamhet för barn och ungdomar 13 - 20 år, turism samt lotteriverksamhet. Vi består av drygt 100 medarbetare som i olika funktioner arbetar med invånarnas fritid och svarar inför Kultur och Fritidsnämnden. Kontoret förvaltar idrottsanläggningar, tillhandahåller bibliotek, fritidsgårdar, Arena satelliten, samt mängder av olika verksamheter och arrangemang kopplat till fritid för alla Sollentunas medborgare.

På enheten Drift- och Anläggning Idrott arbetar ca 15 medarbetare. Enheten ansvarar för drift och skötsel av kommunens idrottsanläggningar där även motionsspår, badplatser, utegym och spontanidrottsplatser ingår. Enheten utgår från Sollentunavallen där nyrenoverade kontor och personalutrymmen finns. 

Arbetsbeskrivning
Rollen som Idrottsplatsarbetare är väldigt bred och varje dag är inte den andra lik vilket medför en stor variation i arbetet. Arbetet innebär att drifta kommunens inomhushallar så dom är säkra och håller hög standard, samt att leverera god service till kommuninvånarna. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera felanmälningar, utföra reparationer, beställa material, nyckelhantering, lokalvård samt bevaka och svara på mejl. Du kommer vara spindeln i nätet och ha tät kontakt med skolor, föreningar, städbolag och andra externa aktörer.

Ditt huvudfokus kommer vara på inomhushallarna men enheten är stor och det är vanligt förekommande att hjälpa till på utomhusanläggningar när det behövs. Därför är användning av maskiner som traktor, gräsklippare, hjullastare och ismaskin vanligt förekommande som man måste kunna hantera.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha erfarenhet av drift och skötsel sedan tidigare. Alla praktiska arbetsmoment skall kunna hanteras på ett effektivt och professionellt sätt som utvecklar verksamheten. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt samt vara strukturerad i ditt arbete. Eftersom en del av tjänsten består av administrativa arbetsuppgifter behöver du grundläggande datorkunskaper.

Vi ser gärna att du är, eller har varit, aktiv inom en idrottsförening för att förstå föreningarnas behov. Du är en person som är prestigelös och gillar att leverera hög service samt hugger i där det behövs. 

Ett krav för tjänsten är körkort (B) och det är meriterande om du har fler körkortsbehörigheter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med skiftarbete inkl. kvällar och helger. Vi tillämpar individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare sökes. I arbetsuppgifterna ingår bland annat underhåll av fastigheter, installation av maskiner och enklare VVS arbeten och el-installationer. Krav: 2 års erfarenhet av arbetet och engelska i tal och skrift. Uttdrag från brottregistret krävs. Ansökan sker via mejl: [email protected] Kontaktperson: Shahin Roshan Adressen: Skolvägen 8, 192 70 Sollentuna Visa mer
Fastighetsskötare sökes. I arbetsuppgifterna ingår bland annat underhåll av fastigheter, installation av maskiner och enklare VVS arbeten och el-installationer.
Krav: 2 års erfarenhet av arbetet och engelska i tal och skrift. Uttdrag från brottregistret krävs.
Ansökan sker via mejl: [email protected]
Kontaktperson: Shahin Roshan
Adressen: Skolvägen 8, 192 70 Sollentuna Visa mindre

Materialförvaltare SollentunaHockey

#jobbjustnu Hej, Vi söker materialförvaltare till föreningen. En händig person som gillar föreningsliv och idrott. Med fördel stor passion för ishockey, men inte ett krav. Att vara närvarande och skapa goda förutsättningar för att verksamheten skall fungera genom att utrustning och material sköts kontinuerligt. Utbildning / upplärning kommer att erbjudas om sökande inte har erfarenhet sedan tidigare. Viktiga egenskaper är att ha passion och driv... Visa mer
#jobbjustnu


Hej,


Vi söker materialförvaltare till föreningen. En händig person som gillar föreningsliv och idrott. Med fördel stor passion för ishockey, men inte ett krav.


Att vara närvarande och skapa goda förutsättningar för att verksamheten skall fungera genom att utrustning och material sköts kontinuerligt.


Utbildning / upplärning kommer att erbjudas om sökande inte har erfarenhet sedan tidigare.


Viktiga egenskaper är att ha passion och driv, vara händig, en "Fixare". Socialt närvarande och bra på att arbeta i team, sammarbeta.


Detta är inte ett heltidsarbete. och det är primärt kvällstid och helger.


Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bostadsrättsföreningen Edsberg nr 1 söker fastighetsskötare

Bostadsrättsföreningen Edsberg nr 1 i Sollentuna bildades i september 1953. Föreningen består av 138 bostadsrätter varav 131 är bostadsrättsradhus och 7 bostadsrättslägenheter. Dessutom ingår 5 garagebyggnader med 40 kallgarage samt ett antal källarförråd. Vi söker nu en fastighetsskötare för att ta hand om vår förening. Tjänsten är primärt på heltid men andra lösningar kan diskuteras. I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetss... Visa mer
Bostadsrättsföreningen Edsberg nr 1 i Sollentuna bildades i september 1953.
Föreningen består av 138 bostadsrätter varav 131 är bostadsrättsradhus och 7 bostadsrättslägenheter. Dessutom ingår 5 garagebyggnader med 40 kallgarage samt ett antal källarförråd.
Vi söker nu en fastighetsskötare för att ta hand om vår förening. Tjänsten är primärt på heltid men andra lösningar kan diskuteras.
I rollen som fastighetsskötare arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, exempelvis gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering och snöröjning. Du har ett stort ansvarstagande och ser till att det är fint och i ordning i vår förening. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service. Du kommer att arbeta nära styrelsen och delta på styrelsemöten.
Exempel på arbetsuppgifter:
· Felavhjälpande underhåll
· Kontakt med bostadsrättsinnehavare
· Skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd
· Snöröjning, grusning och sandning på vintern och sandsopning på våren
· Felsökning och mindre reparationer
· Vissa administrativa uppgifter
Kvalifikationer
För att trivas i rollen som fastighetsskötare tror vi att du har följande kvalifikationer:
· För tjänsten lämplig utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
· Erfarenhet av liknande arbete med fokus på fastighetsskötsel och teknik.
· Vara i fysisk bra kondition då arbetet kan vara tungt.
· B-körkort
· Grundläggande datorkunskaper och vana av administrativt arbete är meriterade.
· Vana vid användning av verktyg och maskiner, till exempel gräsklippare eller traktorer. Har du röj- och motorsågsutbildning är det meriterande.
· Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Du måste ha en stor förmåga att lösa de uppkomna problemen samt vara flexibel, alltid positiv och trevlig. Vi söker dig som är driftig, öppensinnad och förtroendeingivande.
Viktiga personliga egenskaper är:
· Initiativförmåga
· Kommunikativ förmåga
· Problemlösningsförmåga
· Samarbetsförmåga
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde: 30 augusti 2021 eller enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan här [email protected]
Vill du veta mer om tjänsten kontakta oss via mejl [email protected]
Rekryteringsprocess ser ut så här:
1. Ansökan tas emot
2. Urval av ansökningar
3. Intervju
4. Referenstagning Visa mindre

Drifttekniker/Fastighetstekniker till Sollentuna med omnejd

Är du en Drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Om uppdraget Hos Coor kommer du att arbeta med vår kunds fastigheter i norra Stockholm, främst i Sollentuna. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utveck... Visa mer
Är du en Drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.Om uppdraget
Hos Coor kommer du att arbeta med vår kunds fastigheter i norra Stockholm, främst i Sollentuna. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Kunderna vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att bidra med daglig driftoptimering, energibesparing, förbättringsförslag/initiativ, mindre projekt med mera.

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du som medarbetare får utbildning inom energi, el, systemförståelse, fallskydd, heta arbeten, systematiskt brandskyddsarbete, anläggningsskötare för brandlarm samt eventuellt för sprinkler. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll.

Du skall ha erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du gärna har systemförståelse inom styr och övervakning, ventilation, värme, vatten, kyla, brandlarm samt sprinkler. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna växlar.

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit då vi är en arbetsgivare som vill utveckla personalen. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
Ansökan skickas in med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande Driftchef Jonny Sandberg 010-559 64 62. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare. Visa mindre

Vaktmästare/verktygsansvarig

Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 13 år tillbaka och omsatte 33 miljoner kronor 2019. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se och Brabyggare, är ett av la... Visa mer
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 13 år tillbaka och omsatte 33 miljoner kronor 2019. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se och Brabyggare, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 35 personer på företaget, varav 5,5 inom administrationen.


Rollen liknar en "materialförvaltare", som ska ansvara för företagets verktyg och arbetskläder till våra 40-talet anställda byggare. Även ansvar för bilpark (ca 30 bilar).
Tjänsten är administrativ, men också i hög grad praktisk, då det förväntas att vissa enklare service-jobb på verktyg, tvätt av kläder, och kontroll av bilar görs.


Som person är du duktig på att planera och organisera och du är service – och kvalitetsorienterad. Det är en tjänst som kräver lite tankeverksamhet, ordning och reda samt ett djupt engagemang för människor, teknik och detaljer. Det krävs en mental och intellektuell prestation för att lyckas. Tjänsten kan lämpa sig väl även för personer med en fysisk nedsättning på något sätt.
Du är väl förtrogen med både svenska och engelska språket i tal och skrift.
Du är duktig på IT-system generellt och har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel.
Verktygskännedom är ett krav. Visa mindre

Drifttekniker/Fastighetstekniker till Sollentuna med omnejd

Hos Coor kommer du att arbeta med vår kunds fastigheter i norra Stockholm, främst i Sollentuna. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Kunderna vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att bidra med daglig driftoptimering, energibesparing, förbättringsförslag/initiativ, mindre projekt med mera. I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat... Visa mer
Hos Coor kommer du att arbeta med vår kunds fastigheter i norra Stockholm, främst i Sollentuna. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Kunderna vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att bidra med daglig driftoptimering, energibesparing, förbättringsförslag/initiativ, mindre projekt med mera.I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:


• Utföra löpande ronderingar (tillsyn & skötsel)
• Felavhjälpande underhåll
• Långsiktigt planerat underhåll i kundens fastigheter
• Uppdragsbaserade arbeten utöver avtal
• Kontakt med underentreprenörer
• Lära sig anläggningarna för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå
• Arbeta både självständigt och i team
• Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av våra kunders fastigheter. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som Drift/Fastighetstekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. 

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du som medarbetare får utbildning inom energi, el, systemförståelse, fallskydd, heta arbeten, systematiskt brandskyddsarbete, anläggningsskötare för brandlarm samt eventuellt för sprinkler. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll.

Du skall ha erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du gärna har systemförståelse inom styr och övervakning, ventilation, värme, vatten, kyla, brandlarm samt sprinkler. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna växlar.

Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit då vi är en arbetsgivare som vill utveckla personalen. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
Ansökan skickas in med bifogad CV och personligt brev. För mer information kontakta anställande Driftchef Jonny Sandberg 010-559 64 62. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare. Visa mindre

Driftledare gata

Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer i Sollentuna, en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, centrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar. Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar med samhällsplanering, miljö- och klimatarbete, bygglov och tillsyn, byggprojekt på allmän plats samt drift och förvaltning av såväl grönska som gator i ... Visa mer
Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer i Sollentuna, en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, centrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar.

Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar med samhällsplanering, miljö- och klimatarbete, bygglov och tillsyn, byggprojekt på allmän plats samt drift och förvaltning av såväl grönska som gator i kommunen.

Vi är i en spännande uppbyggnadsfas av vår Drift- och trafikenhet. Vi söker en strategisk och serviceinriktad driftledare gata som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla vår verksamhet och säkerställa effektiv och högkvalitativ drift och underhåll av våra gator.

Arbetsuppgifter
Som driftledare gata ansvarar du för drift och underhåll av Sollentunas gator och vägars beläggningsunderhåll, renhållning, vinterväghållning, belysning och dagvatten. Ett annat viktigt uppdrag som ingår i tjänsten är att vara en del av beställarorganisationen och styra entreprenadarbeten genom upphandling, driftmöten och avtalsuppföljning.

Konkreta arbetsuppgifter som ingår är:

- kort-och långsiktig planering inom drift- och underhåll.
- leda daglig drift i samarbete med medarbetare och upphandlade entreprenörer.
- säkerställa framdrift i verksamhetsfrågor
- skriva enklare avtal, dokumentera och handlägga ärenden
- styra ekonomi och uppföljning i drift- och reinvesteringsprojekt
- agera sakkunnig och vara behjälplig vid granskning av handlingar och detaljplaner.
- hantera synpunkter och felanmälningar liksom olika former av myndighetsutövning.
- samarbeta med andra tjänstemän, förvaltningar, bolag, konsulter, våra entreprenörer, kontaktcenter samt med kommunens invånare. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom samhällsbyggnad eller motsvarande som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av arbete drift- och underhåll inom samma eller likvärdigt område och goda kunskaper inom bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser. Önskvärt är att du kan läsa och granska projekthandlingar, tidigare arbetslivserfarenhet inom området i kommunal regi liksom av arbetsledning.

Eftersom tjänsten innebär att både operativt och strategiskt hantera driftrelaterade frågor i vår gatumiljö behöver du tänka strategiskt, vara strukturerad och ekonomiskt medveten. Det är också viktigt att vara serviceinriktad och självgående.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Servicetekniker inom Fastighet/IT till häktet Sollentuna

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om häktet Sollentunas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/sollentuna/#om

Häktet Sollentuna tillhör Region Stockholm och är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten. Häktet har 244 platser, varav 84 för intagna i gemensamhet och 160 för intagna med restriktioner. Av de 244 platserna utgör 25 särskilda ungdomsplatser. Häktet är beläget precis bredvid Sollentunas pendeltågsstation och det tar 16 minuter att ta sig till häktet T-centralen.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker Fastighet/IT kommer du att arbeta med den tekniska förvaltningen i fastigheten. Det dagliga arbetet består främst av fastighetsskötsel kopplad till verksamheten vid häktet. Du är även ansvarig för den lokala behörighetsadministrationen, IT-support och service, felanmälningar samt felsökningar. Vidare är du ansvarig för inköp/installation och driftsättning av häktet Sollentunas IT-utrustning såsom telefoner, datorer, skrivare och kringutrustning. Du agerar teknisk support till ledningsgruppen och är kontaktperson till huvudkontoret samt regionkontoret.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som servicetekniker Fastighet/IT tar du själv ansvar för dina uppgifter och behöver därför ha specialistkunskap och ha förmåga att själv strukturera och driva processer. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten. Du har både interna och externa kontakter. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad samt lugn och stabil i stressituationer.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Stor vikt kommer läggas vid den personliga lämpligheten.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen inom El-tele
• Eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetstekniker
• Tidigare erfarenhet som anläggningsskötare av sprinkler och brandlarm
• Väldigt goda IT-kunskaper av att arbeta i windowsmiljö
• Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:
• Tidigare erfarenhet av underhåll av fastighet

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Driftledare gata

Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer i Sollentuna, en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, centrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar. Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar med samhällsplanering, miljö- och klimatarbete, bygglov och tillsyn, byggprojekt på allmän plats samt drift och förvaltning av såväl grönska som gator i ... Visa mer
Samhällsbyggnadsavdelningen förvaltar och utvecklar attraktiva livsmiljöer i Sollentuna, en dynamisk plats mitt i regionen där klassiska villaområden, centrum, ett växande näringsliv och bostadsområden från rekordåren möter naturreservat och sjöar.

Avdelningen består av drygt hundra kollegor som jobbar med samhällsplanering, miljö- och klimatarbete, bygglov och tillsyn, byggprojekt på allmän plats samt drift och förvaltning av såväl grönska som gator i kommunen.

Vi är i en spännande uppbyggnadsfas av vår Drift- och trafikenhet. Vi söker en strategisk och serviceinriktad driftledare gata som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla vår verksamhet och säkerställa effektiv och högkvalitativ drift och underhåll av våra gator.

Arbetsuppgifter
Som driftledare gata ansvarar du för drift och underhåll av Sollentunas gator och vägars beläggningsunderhåll, renhållning, vinterväghållning, belysning och dagvatten. Ett annat viktigt uppdrag som ingår i tjänsten är att vara en del av beställarorganisationen och styra entreprenadarbeten genom upphandling, driftmöten och avtalsuppföljning.

Konkreta arbetsuppgifter som ingår är:

- kort-och långsiktig planering inom drift- och underhåll.
- leda daglig drift i samarbete med medarbetare och upphandlade entreprenörer.
- säkerställa framdrift i verksamhetsfrågor
- skriva enklare avtal, dokumentera och handlägga ärenden
- styra ekonomi och uppföljning i drift- och reinvesteringsprojekt
- agera sakkunnig och vara behjälplig vid granskning av handlingar och detaljplaner.
- hantera synpunkter och felanmälningar liksom olika former av myndighetsutövning.
- samarbeta med andra tjänstemän, förvaltningar, bolag, konsulter, våra entreprenörer, kontaktcenter samt med kommunens invånare. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom eller motsvarande som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av arbete drift- och underhåll inom samma eller likvärdigt område och goda kunskaper inom bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser. Önskvärt är att du kan läsa och granska projekthandlingar, tidigare arbetslivserfarenhet inom området i kommunal regi liksom av arbetsledning.

Eftersom tjänsten innebär att både operativt och strategiskt hantera driftrelaterade frågor i vår gatumiljö behöver du tänka strategiskt, vara strukturerad och ekonomiskt medveten. Det är också viktigt att vara serviceinriktad och självgående.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Visa mindre

Drifttekniker till Caverion - Sollentuna

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Är du en driven drifttekniker som vill jobb... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Är du en driven drifttekniker som vill jobba i en sammansvetsad grupp med härlig teamkänsla?

Vi söker en ansvarsfull och driven drifttekniker till vår entreprenad för Sollentuna kommun. Teamet där du skall arbeta är en sammansvetsad grupp, med härlig teamkänsla och bra samarbete. Enheten består idag av ca 15 personer och arbetar främst med tillsyn och skötsel, felanmälan, planerat underhåll och fastighetsdrift.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med tillsyn, skötsel och akut felavhjälpande inom området kvalificerad fastighetsteknik. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften i befintliga system. Möjligheter finns att lära sig mer inom detta område, men även att prova på att arbeta och hjälpa kollegor och utvecklas som person. Driftteknikerns arbete sker i publika och tekniska utrymmen.

För att arbeta som drifttekniker bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare.

I denna roll har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Då utbildningar är ett måste för att hålla en hög kompetens inom området genomförs utbildningar kontinuerligt. Något som medför att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom rollen.

I rollen ingår även

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag
• Ansvar för den tekniska driften i en utmanande miljö

Kompetens

• Teknisk utbildning ex. el fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning
• Kunskap inom fastighetsteknik
• Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift

Viktiga personliga egenskaper för rollen är att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i grupp.

För tjänsten finns vissa hälsokrav som måste uppfyllas vid anställning.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, hör av dig till rekryterare Caisa Linde, på [email protected]

Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via epost.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pigg och alert vaktmästare sökes till Sollentuna på deltid

Ansök    Feb 5    Veterankraft AB    Skolvaktmästare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en pigg och alert vaktmästare till två skolor i Sollentuna. Tjänsten är på avrop, vilket innebär att det kanske blir jobb 1-2 dagar per vecka. Uppdraget ska tillsättas omgående och pågå terminen ut.

Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare innebär denna roll att du kommer arbeta på två stycken skolor. Du kommer huvudsakligen arbeta med skötsel, underhåll och reparationer av dessa två skolor som ligger väldigt nära varandra. Jobbet passar den som både är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning. Lokalerna är ljusa och moderna och båda skolorna har bra kommunikationsmöjligheter.

Vem är du?
Du är en öppen och trevlig person som tycker om service och ger det där lilla extra till kunderna. Som person är du en problemlösare och tycker om att hitta nya infallsvinklar. Du har tidigare jobbat som vaktmästare och gärna inom skolmiljö. Du behärskar svenska i tal och skrift. För att kunna ta detta uppdrag behöver du ha B körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan
Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss, då det är snabb tillsättning på denna tjänst. Urval sker löpande. Visa mindre

Sollentunahem söker serviceinriktad drifttekniker

Vill du arbeta i ett bolag som har hållbarhet i fokus? Sollentunahem blev redan 2014 utsedda till ”Årets energiutmanare” i Allmännyttans energiutmaning Skåneinitiativet och 2018 gick vi med i Allmännyttans klimatutmaning ”Klimatinitiativet”. Nu vässar vi våra ambitioner inom hållbarhetsarbetet ytterligare och söker en drifttekniker till Sollentunahems driftgrupp som ingår i Sollentunahems Drift-och serviceenhet. Om tjänsten Du kommer att ingå i ett team so... Visa mer
Vill du arbeta i ett bolag som har hållbarhet i fokus? Sollentunahem blev redan 2014 utsedda till ”Årets energiutmanare” i Allmännyttans energiutmaning Skåneinitiativet och 2018 gick vi med i Allmännyttans klimatutmaning ”Klimatinitiativet”. Nu vässar vi våra ambitioner inom hållbarhetsarbetet ytterligare och söker en drifttekniker till Sollentunahems driftgrupp som ingår i Sollentunahems Drift-och serviceenhet.
Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team som består av drifttekniker, driftingenjör, elprojektledare, reparatörer samt snickare. Du rapporterar till Drift- och servicechefen och ansvaret för daglig arbetsledning har driftingenjören.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Energioptimering av Sollentunahems tekniska installationer
Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
Förebyggande drift- och underhållsarbete
Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
Nära samarbete med våra fastighetsförvaltare och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos i frågor kring drift
Löpande hyresgästkontakter

Din profil
Du är en social och engagerad person som trivs bra i samarbetet med övriga roller inom företaget. I tjänsten ingår mycket kontakter med hyresgäster varför stor vikt läggs på de personliga egenskaperna som att du är serviceinriktad, affärsmässig och noggrann. Du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter och lösa problem som uppstår. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vara initiativtagande.
Grundläggande krav och kvalifikationer
Kravprofil
Gymnasieutbildning
Erfarenhet från arbete med service och administration
God datorvana, god kunskap i MS Office
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Minst 3–4 års teknisk erfarenhet av fastigheter och har stort intresse för energi, fastigheter och teknik.
Kunskap inom tekniska installationer för ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. El-behörighet (BB2) är ett önskemål.
Utbildad drifttekniker, men kan också ha en annan bakgrund med likvärdiga kunskaper samt god kännedom om datoriserade styr- och övervakningssystem.
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av styr och övervakningssystemen Regin EXOscada och Larmia Evo SCADA
Erfarenheter av Egain Edge prognosstyning
Erfarenhet av Vitec fastighetssystem speciellt Vitec Energiuppföljning.
Elbehörighet motsvarande BB2.

Omfattning och tillträde
Tjänsten är tillsvidare på heltid med månadslön. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi genomför löpande intervjuer, dock senast 2020-01-06.
Om du har frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Drift- och servicechef Lars-Göran Andersson på mail eller via vår växel på nummer 08-626 08 00.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Idrottsplatsarbetare – timvikariat

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Idrott Sollentuna, Kultur- och Fritidskontoret ansvarar för driften av Idrot... Visa mer
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor.
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Idrott Sollentuna, Kultur- och Fritidskontoret ansvarar för driften av Idrotts- och friluftsanläggningar samt gymnastik och sporthallar i Sollentuna kommun.

Sollentunavallen är huvudidrottsplats och omfattar arenor för friidrott, fotboll, bandy, ishockey och konståkning.

Personalen är 16 st. och utgår från Sollentunavallen och Friidrottshallen.

Vi behöver nu utöka med fler tillgängliga timvikarier som kan rycka in vid sjukdom eller annan extra arbetsbelastning.

Arbetsuppgifter Uppdraget som idrottsplatsarbetare innebär att arbeta med driften av kommunens idrottsanläggningar och idrottsytor som består av friidrottshall, fotbollshall, ishallar, bandyplan, fotbollsplaner, motionsspår, utomhusbad, sjöis och sporthallar.

Arbetsuppgifterna består av bland annat:

Mindre reparationer och underhåll av fastigheter och fordon
Sköta natur- och konstisbanor
Sköta natur- och konstgräsplaner
Städning av lokaler
Användning av motorredskap som ismaskin, traktor och gräsklippare är vanligt förekommande.

Kvalifikationer Du har intresse av att arbeta med service gentemot kommunens invånare, föreningar och de som använder kommunens anläggningar. Som person är du lösningsfokuserad, positiv, maskinintresserad och noggrann. Du tycker det är intressant att möta människor och gillar att leverera bra service. Då arbetet utförs både i en arbetsgrupp och självständigt, ställs krav på att du kan samarbeta på ett bra sätt. Du tar även egna initiativ för att lösa arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten är en intermittent anställning, med ersättning per timme, där eventuell tjänstgöring kan förekomma både på dagtid och kvällstid på vardagar och helger.

Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med trevliga kollegor.

Välkommen med din ansökan!

  Visa mindre

Vaktmästare Runbacka skolor

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Välkommen till Runbacka skolor, skolan där eleverna visar vägen framåt och i... Visa mer
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor.
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Välkommen till Runbacka skolor, skolan där eleverna visar vägen framåt och inspirerar andra att möta den digitala omvärlden.

 

Runbacka skolor är en F-9 skola med en tillhörande kommungemensam resursverksamhet belägen i Viby, Sollentuna. Våra ledord kunskapsglädje, omvärld, resultat och trygghet genomsyrar vårt tankesätt och vårt arbete. På skolan går det sammanlagt 580 elever samt ca 70 i personalgruppen. De senaste åren har skolan utvecklat det pedagogiska arbetet bland annat med digital teknik och vi tar idag kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner i Sverige samt från andra länder, som vill titta på skolans undervisning och välutvecklade arbetssätt. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid idrott- och friluftsliv med daglig pulshöjande aktivitet (PIK) i flera årskurser samt extra satsning på språklig utveckling och moderna språk. 

 

Vår skola är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskoleklass till åk 9. Olweuscertifieringen innebär också handledning för personal samt ett gemensamt synsätt över hur vi arbetar med en trygg miljö och mot mobbning på skolan.

 

Vi söker nu en vaktmästare med ansvar för skolans lokaler, skötsel samt utveckling av dessa. I detta arbete ingår eget hantverksarbete men också kontakter med andra hantverkare, fastighetsförvaltning samt med andra intressenter kring skolans lokaler. I uppgifterna ingår även beställningar, hantering av telefonitjänster, kontakt med städbolag, hantering av kameraanläggning, hantering och registrering av post, hantering av nyckelsystemet, administration och hantering av larmanläggning, service och administration av värdeskåp för iPad med mera. 

 

Vi ser att du har ett positivt, lösningsfokuserat och öppet förhållningssätt både mot kollegor, elever samt andra kontakter. Du är flexibel, lyssnar, ser helheter, är strukturerad samt vill driva utvecklingen på skolan framåt tillsammans med övriga medarbetare. Du har erfarenhet i från liknande arbetsuppgifter, gärna i från skolans värld, och är van vid att ta stort ansvar och driva dina egna processer samtidigt som du samarbetar bra med andra.

 

Tjänsten är en 80-100% tillsvidaretjänst med tillträde tidigast december.

Rekrytering påbörjas omgående. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Idrott Sollentuna, Kultur- och Fritidskontoret ansvarar för driften av Idrot... Visa mer
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor.
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Idrott Sollentuna, Kultur- och Fritidskontoret ansvarar för driften av Idrotts- och friluftsanläggningar samt gymnastik och sporthallar i Sollentuna kommun.

Sollentunavallen är huvudidrottsplats och omfattar arenor för friidrott, fotboll, bandy, ishockey och konståkning.

Personalen är 16 st. och utgår från Sollentunavallen och Friidrottshallen.

Arbetsuppgifter Uppdraget som idrottsplatsarbetare innebär att arbeta med driften av kommunens idrottsanläggningar och idrottsytor som består av friidrottshall, fotbollshall, ishallar, bandyplan, fotbollsplaner, motionsspår, utomhusbad, sjöis och sporthallar.

Arbetsuppgifterna består av bland annat:

Mindre reparationer och underhåll av fastigheter och fordon
Sköta natur- och konstisbanor
Sköta natur- och konstgräsplaner
Städning av lokaler
Användning av motorredskap som ismaskin, traktor och gräsklippare är vanligt förekommande.

Kvalifikationer Du har intresse av att arbeta med service gentemot kommunens invånare, föreningar och de som använder kommunens anläggningar. Som person är du lösningsfokuserad, positiv, engagerad, maskinintresserad och noggrann. Du tycker det är intressant att möta människor och gillar att leverera bra service. Då arbetet utförs både i en arbetsgrupp och självständigt, ställs krav på att du kan samarbeta på ett bra sätt. Du tar även egna initiativ för att lösa arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/skiftarbete 38,25h/v. Helgarbete och ensamarbete förekommer. Provanställning kan bli aktuell.

Vi erbjuder  Du kan förvänta dig ett mycket omväxlande och roligt arbete med trevliga kollegor.

Som anställd i Sollentuna kommun omfattas du av flera förmåner. För att läsa mer om förmånerna, klicka på denna länk.

Välkommen med din ansökan!

 

 

  Visa mindre

Skolvaktmästare till Rösjöskolan

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och va... Visa mer
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor.
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta på en skola där vi utmanar varandra och känner arbetsglädje? Vill du arbeta på Rösjöskolan, skolan där vi kan, vill och vågar?

Vi söker dig som är en driven, serviceinriktad och initiativrik skolvaktmästare. Du är noggrann och strukturerad. Det är också viktigt att du är bra på samarbete och på att prioritera på ett effektivt sätt.

På Rösjöskolan får du ett komplext och intressant jobb. Du kommer att vara en central och viktig person på skolan. När ditt uppdrag fungerar bra har det stor betydelse för skolans funktion. 

Hos oss på Rösjöskolan är ett av våra främsta framgångskoncept prestigelöst samarbete. Hos oss blir du en del av ett komplext och oerhört kompetent personallag med stor mångfald. Som skolvaktmästare hos oss kommer du att vara en katalysator för verksamheten som gör det lättare för våra elever, lärare och andra pedagoger att lyckas väl med sitt uppdrag.

Vi söker dig som

- har minst gymnasieutbildning och gärna någon specialitet som gagnar rollen som skolvaktmästare

- har erfarenhet av att arbeta som skolvaktmästare eller motsvarande

- är serviceinriktad, driven, strukturerad och noggrann

- är initiativrik och självgående men samtidigt bra på samarbete

- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder dig

- ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med möjlighet att påverka

- pedagogisk lunch

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Rösjöskolan i Sollentuna är en inkluderande skola med verksamhet inom förskola, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Våra hörnstenar är fysisk aktivitet/motorik och lärande, läsning, skapande verksamhet, IKT samt natur och miljö. Vi är ca 130 anställda.

På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare/specialpedagoger. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning samt på att i lärandet dra nytta av de positiva effekter som kan erhållas vi fysisk aktivitet. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med positivt beteendestöd i skolan för att skapa trivsel, trygghet, studiero samt samtidigt förebygga mobbning och kränkningar..

Tjänsten är på heltid.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande. Visa mindre

Skolvaktmästare

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Kanske är du vår nya vaktmästare? Det har blivit så att vi nu under sommarlo... Visa mer
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor.
Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Kanske är du vår nya vaktmästare? Det har blivit så att vi nu under sommarlovet inleder rekrytering en skolvaktmästare inför läsåret 19/20. Tillträde i september/oktober, enligt överenskommelse. Tjänsten är på 75% i Silverdalsskolan, men kan utökas till 100% genom att arbete även görs i Eriksbergsskolan.

Silverdalsskolan, belägen i södra Sollentuna med närhet till grönområden, har ca 550 elever fördelade på åk F-9 och en kommungemensam särskild undervisningsgrupp för elever i autismspektrat. Eriksbergsskolan har ca 150 elever och är även den belägen i södra Sollentuna. Vi söker en vaktmästare som vill bidra i utvecklingen av elevernas lärmiljöer i vid mening. 

Du kommer att möta ambitiösa och kompetenta kollegor och väl fungerande elevhälsoteam. Skolledningen är stabil och finns nära verksamheten, med stöd och utmaning. Båda skolorna är kommunala och erbjuder goda förutsättningar för lärande och utveckling, för både elever och personal.

Vi är sedan många år certifierade enligt Olweus preventionsprogram mot mobbning och arbetar med stor systematik för lärande, trygghet och delaktighet. Som vår vaktmästare blir du också en viktig vuxen i det arbetet. Vi tror att tryggheten i att lära tillsammans och att vara en som lär byggs under hela skoldagen, inte vid särskilda samtalstillfällen. 

Våra elever vågar försöka, vilket avspeglas i goda studieresultat och vinster i tävlingar som “Sollentuna 2040” om Hållbar framtid och "Demokratin i Sollentuna 100 år". Kreativitet kräver kunskap och kunskap kräver kreativitet, för både elever och vuxna. Är du både kreativ och strukturerad? Har du erfarenhet av vaktmästeri och service? Tycker du om liv och rörelse? Har du kanske till och med erfarenhet av att leda barn och ungdomar till exempel från idrottsrörelsen? Då kan det här vara arbetet för dig. 

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga och mångskiftande  arbetsuppgifter för skolvaktmästare, några exempe ärl

fastighetsskötsel, inklusive felanmälan via digital portal


lokalomflyttningar


systematiskt brandskyddsarbete


lås- och larmsystem


mottagning av leveranser 


Du kommer att ha kontakt med fastighetsägare, städbolag, entreprenörer m.m.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har 

3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. 


yrkeserfarenhet från hantverksarbeten, till exempel snickare, elektriker, VVS montör eller IT. 


erfarenhet av att arbeta som vaktmästare i skolverksamhet, eller som på annat sätt arbetat där många barn och ungdomar rör sig.


goda datorkunskaper då många arbetsuppgifter hanteras i olika program. 


förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, så att det inte blir onödiga missuppfattningar. 


körkort för personbil, vilket är ett krav för att lyckas i din roll. Tillgång till bil är önskvärt. 


PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som verkligen ser ett värde i och vill ta ansvar för skötsel och underhåll i skolans lokaler. För att trivas hos oss behöver du vara social och utåtriktad samt ha en hög grad av servicekänsla. Du behöver kunna arbeta självständigt men också fungera väl i samarbetet med övrig personal i skolan och med fastighetsförvaltare och entreprenörer. Du behöver också förmåga att prioritera, fatta egna beslut samt ta initiativ till förbättringar och utveckla arbete och rutiner inom arbetsområdet.

Varmt välkommen med din ansökan! Kommande två veckor är vi i skolans ledning fortfarande på semester, så innan 5 augusti händer det inte så mycket i rekryteringen. Efter det kan det  gå snabbt, så sök så snart du kan. Du som själv söker jobbet är varmt välkommen att kontakta oss med frågor. Vi beöver dock inte stöd i rekrytering och undanber oss bestämt den typen av kontakt, så att vi istället kan lägga tiden på de som själva vill vara med och arbeta direkt med och för våra elever.

Tillträde är satt till 4 oktober, men datum går att justera. Vi förstår om det finns en uppsägningtid att ta hansyn till. Kanske kan tillträde komma i fråga innan dess också. Visa mindre

Drifttekniker för rekrytering till Norrort

Om tjänsten Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Deras tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i deras tekniska kompetens och deras heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. För Caverions räkning söker v... Visa mer
Om tjänsten
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Deras tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i deras tekniska kompetens och deras heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

För Caverions räkning söker vi nu en ansvarsfull och driven drifttekniker till Caverions entreprenad för Sollentuna kommun. Enheten består idag av cirka 10 personer som arbetar främst med skötsel och underhåll av fastigheterna i Sollentuna kommun.

Arbetsuppgifter:
Som drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, service och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.

Du kommer att arbeta efter en driftplan med bl.a. funktionskontroller på systemen för värme, vatten, ventilation och el.
I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter.


Din profil
Allmänna kunskaper inom fastighetsventilation och kyla.
Gärna flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. Datavana då arbetsordersystemen hanteras digitalt.
Kunna läsa ritningar
B-körkort
Talar och förstår svenska.
Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Viktigt att du tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara uppdaterad på ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas i samband med rekrytering.

Vi erbjuder
Som drifttekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Alert vaktmästare sökes till företag i Kista

Ansök    Maj 7    Veterankraft AB    Skolvaktmästare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en alert och driven vaktmästare till ett kontor i Kista. Uppdraget är på deltid måndag - fredag mellan 08:30 - 12:30. Tjänsten ska tillsättas omgående och pågår året ut. Företaget ligger i nyinredda lokaler som är fina och ljusa, med bra kommunikationsmöjligheter. Som vaktmästare på detta företag, kommer du få ett omväxlande och trevligt arbete på ett helt nyinrett kontor och med möjligheter att påverka arbetet med viss flexibilitet gällande arbetstiderna. Du kommer bli en del av en arbetsplats med ca 120 st härliga medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som vaktmästare hos denna kund, skulle innebär följande:

- Ansvara för posthantering; hämta, frankera, lämna och distribuera post samt skicka bud.
- Diverse inköp såsom; batterier, huvudvärkstabletter etc
- Byte lampor, toner och annat enklare hantverk
- Ansvara för felanmälan på kontorsutrustning såsom kopiator
- Ansvara för support med poolbil/-ar såsom däckbyten, tvätt mm
- Avbytare i receptionen; ta emot besök, service till konferensrummen etcVem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat som vaktmästare eller haft liknande arbetsuppgifter eller har relevant utbildning för tjänsten. Vi ser gärna att du har arbetat som vaktmästare i några år. Som person är du glad och social, tycker om att serva människor i stort som smått. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och därför är det bra om du kan vara flexibel, lösningsfokuserad och allmän händig. Det viktigaste är att du har social kompetens och är ödmjuk och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skift och engelska behjälpligt. För den här tjänsten måste du ha körkort och gärna tillgång till egen bil.

Ansökan
Låter detta spännande? Välkommen in med din ansökan. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Drifttekniker för rekrytering till Norrort

Om tjänsten Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Deras tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i deras tekniska kompetens och deras heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. För Caverions räkning söke... Visa mer
Om tjänsten
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Deras tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i deras tekniska kompetens och deras heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

För Caverions räkning söker vi nu en ansvarsfull och driven drifttekniker till Caverions entreprenad för Sollentuna kommun. Enheten består idag av cirka 10 personer som arbetar främst med skötsel och underhåll av fastigheterna i Sollentuna kommun.

Arbetsuppgifter:
Som drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, service och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.

Du kommer att arbeta efter en driftplan med bl.a. funktionskontroller på systemen för värme, vatten, ventilation och el.
I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter.


Din profil
Allmänna kunskaper inom fastighetsventilation och kyla.
Gärna flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. Datavana då arbetsordersystemen hanteras digitalt.
Kunna läsa ritningar
B-körkort
Talar och förstår svenska.
Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Viktigt att du tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara uppdaterad på ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas i samband med rekrytering.

Vi erbjuder
Som drifttekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare

Parkarbetare: Nordic Bemanning & Rekrytering söker personer för uppdrag inom parkarbete samt yttre fastighetsskötsel för arbete hos vår kund, med placering i Sollentuna med omnejd. Vi söker dig som vill arbeta inom park- och yttre fastighetsskötsel. Du har viljan och rätt inställning för att arbeta med grönytor och trädgårdsmiljöer och självklart uppskattar du ett omväxlande arbete som till stor del bedrivs utomhus. Det är meriterande om du har kompete... Visa mer
Parkarbetare:

Nordic Bemanning & Rekrytering söker personer för uppdrag inom parkarbete samt yttre fastighetsskötsel för arbete hos vår kund, med placering i Sollentuna med omnejd.

Vi söker dig som vill arbeta inom park- och yttre fastighetsskötsel. Du har viljan och rätt inställning för att arbeta med grönytor och trädgårdsmiljöer och självklart uppskattar du ett omväxlande arbete som till stor del bedrivs utomhus.
Det är meriterande om du har kompetenser och/eller tidigare erfarenhet av parkarbete och yttre fastighetsförvaltning. B-körkort är ett krav. God svenska i tal och skrift.

Om tjänsten:

Arbetsbeskrivning

Allmänt förekommande uppgifter inom trädgård- och parkskötsel/förvaltning.
Sandupptagning (tillsammans med traktor och dess förare), gräsklippning, blåsa sand & löv med lövblås, rensa rabatter och andra trädgårds/parkanläggningar från ogräs och annat. Underhåll samt mindre reparationer inom offentliga parkmiljöer.Arbetet kan stundtals vara tungt, så det är en förutsättning att du har god hälsa och fysik.

Din profil:

Vi vill gärna träffa dig som känner igen dig i följande beskrivning

- Innehar B-körkort
- God hälsa & god fysik
- Kännetecknas av arbetsvilja och arbetsmoral
- Stresstålig, noggrann och effektiv
- Medarbetare som är självgående, engagerad, motiverad och stimuleras av ett omväxlande arbete som i huvudsak bedrivs utomhus.
- God svenska i tal och skrift


Meriterande
Utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller parkskötsel, hjullastarkort, röjsågskort, motorsågskort mm
Kompetenser och/eller tidigare erfarenhet av parkarbete och yttre fastighetsförvaltning

Om oss:

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor:

Grundläggande informationYrkeskategori: Parkarbetare
Arbetstid: Vardagar 07.00-16.00
Lön: Fast lön
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökningar hanteras fortlöpande och tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstiden!


Ansökan sker via vår hemsida www.nordicbemanning.se Visa mindre