Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Sollentuna

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Sollentuna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sollentuna som finns hos arbetsgivaren.

Busschaufför i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba extra, vardagar och helger, med uppdrag för beställningstrafik och utgå ifrån Norrort i Stockholm. Vi behöver en glad, trevlig och ordningsam chaufför med fokus på att bussresan är så mycket mer än bara en transport. Vi är ett nystartat litet bussföretag med mycket hjärta och engagemang. Vi söker dig som: Du har D-körkort och YKB för persontrafik. Pratar och skriver flytande svenska. Pratar ok engelska. Har erfarenhet av att kö... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra, vardagar och helger, med uppdrag för beställningstrafik och utgå ifrån Norrort i Stockholm. Vi behöver en glad, trevlig och ordningsam chaufför med fokus på att bussresan är så mycket mer än bara en transport. Vi är ett nystartat litet bussföretag med mycket hjärta och engagemang.
Vi söker dig som:
Du har D-körkort och YKB för persontrafik.
Pratar och skriver flytande svenska.
Pratar ok engelska.
Har erfarenhet av att köra buss i beställningstrafik och/eller i linjetrafik.
Vi ser gärna att både äldre och yngre hör av sig till oss (även pensionärer)Om detta stämmer på dig så skicka ett mail till oss redan idag.Mail: [email protected]


Välkommen! Visa mindre

Turistbussförare

Vi söker dig som tycker om att köra, ta hand om fordon samt vill att passagerare och arbetskamrater skall må bra, gillar utmaningar och trivs med att klara dig själv, uppskattar att få vara med "bakom kulisserna" ibland, känner att vår devis "Vi gillar vårt jobb och det märks" passar in på dig. Våra kunder är allt från idrottslag till företag och världsartister. Våra uppdrag är lokala, nationella och ibland även utomlands. Visa mer
Vi söker dig som tycker om att köra, ta hand om fordon samt vill att passagerare och arbetskamrater skall må bra,
gillar utmaningar och trivs med att klara dig själv,
uppskattar att få vara med "bakom kulisserna" ibland,
känner att vår devis "Vi gillar vårt jobb och det märks" passar in på dig.
Våra kunder är allt från idrottslag till företag och världsartister.
Våra uppdrag är lokala, nationella och ibland även utomlands. Visa mindre

Deltidsanställda bussförare till Vy bus4you Sollentuna

Ansök    Mar 1    Vy Buss AB    Bussförare/Busschaufför
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Vill du vara med och köra för ett företag som sätter kundnöjdhet och miljö i fokus? Nu let... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vill du vara med och köra för ett företag som sätter kundnöjdhet och miljö i fokus?

Nu letar vi efter engagerade förare som vill arbeta deltid och utgå ifrån Sollentuna! Vy bus4you är en del av vår kommersiella verksamhet och är en ledande aktör på expressbussmarknaden i Sverige. Vi är stolta över att ha branschens mest nöjda kunder där vi dagligen transporterar våra gäster mellan Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo.

Som en del av vårt team får du chansen att vara med i ett företag där miljötänkande är en grundläggande princip. Vi erbjuder resor med fräscha bussar som är speciellt utformade för att vara skonsamma mot miljön. Genom att ansluta dig till oss är du med och stödjer vårt mål att minska vår miljöpåverkan och främja hållbara transportsystem.

Just nu letar vi efter deltidsanställda förare som kan tänka sig att arbeta ca 20 % (varannan helg). Din bas är vår depå i Sollentuna och du kör sträckorna Linköping och Norrköping. Innan du börjar arbeta hos oss kommer du att genomgå en intern utbildning för att säkerställa att du är väl förberedd att representera vår kommersiella verksamhet på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett bemötande som gör att fler tar bussen
.Ett trafiksäkert körsätt, eftersom vi har ansvar över många människor
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi alla samarbetar och ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går

Kvalifikationer
.Vi söker dig som har D-körkort samt YKB och har en trygg körstil.
.Du kommunicerar väl på svenska och engelska.
.Du har minst ett par års erfarenhet från att ha kört buss.
.Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och om du behärskar andra språk än svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
För att passa som förare hos Vy ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med gästens bästa i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de ibland stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att hantera nya situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor.  Vi ser att du är ansvarstagande och samarbetar väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. För att trivas hos oss bör du trivas i en föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med trevliga kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt och öppenhet. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och bussar som är miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB. Din anställning omfattas av Bussbranschavtalet.

Som en del av vårt säkerhetsarbete föregås anställningsförhållande av alkohol-och drogtest som utförs av anlitad företagshälsovård. I
samband med rekrytering och löpande under anställning förekommer det slumpvisa
alkohol och drogtester. I samband med anställning kommer vi även be dig att uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan via vårt system så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Mer information om oss hittar du på bus4you.se, flygbussarna.se och vy.se.

 

Kontaktinformation
Henrik Olsson, Chef Driftcentral Öst, 730531813, [email protected]

Arbetsplats
Knistavägen 2

191 62 Sollentuna Visa mindre

Turistbussförare

Vi söker dig som tycker om att köra, ta hand om fordon samt vill att passagerare och arbetskamrater skall må bra, gillar utmaningar och trivs med att klara dig själv, uppskattar att få vara med "bakom kulisserna" ibland, känner att vår devis "Vi gillar vårt jobb och det märks" passar in på dig. Våra kunder är allt från idrottslag till företag och världsartister. Våra uppdrag är lokala, nationella och ibland även utomlands. Visa mer
Vi söker dig som tycker om att köra, ta hand om fordon samt vill att passagerare och arbetskamrater skall må bra,
gillar utmaningar och trivs med att klara dig själv,
uppskattar att få vara med "bakom kulisserna" ibland,
känner att vår devis "Vi gillar vårt jobb och det märks" passar in på dig.
Våra kunder är allt från idrottslag till företag och världsartister.
Våra uppdrag är lokala, nationella och ibland även utomlands. Visa mindre

Bussförare till Båtbussarna med staionering Sollentuna

Ansök    Apr 3    Merresor AB    Bussförare/Busschaufför
Bussförare till Båtbussarna i Stockholm   Just nu söker vi serviceinriktade bussförare som kan arbeta h under sommaren och finnas tillgänglig på heltid under perioden. Vi söker dig som kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Flygbussarna.     Om tjänsten   Som anställd på Båtbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot kunderna.   Din främsta uppgift är a... Visa mer
Bussförare till Båtbussarna i Stockholm  
Just nu söker vi serviceinriktade bussförare som kan arbeta h under sommaren och finnas tillgänglig på heltid under perioden. Vi söker dig som kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Flygbussarna.  
 
Om tjänsten  
Som anställd på Båtbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot kunderna.  
Din främsta uppgift är att köra erbjuda våra resenärer en mjuk och behaglig resa. Som person är du en positiv, självständig och tillmötesgående person vars ambition är att erbjuda våra med resenärer en service i världsklass. Du kommer att börja samt avsluta dina arbetspass i Sollentuna. Anställningen börjar med 5 dagars utbildning som både består av en teori och praktik.    
 
Start: En 5 dagars utbildning på heltid som kommer att ske löpande från början av mars. 
Plats: Stockholm – Sollentuna 
Omfattning: Efter behov samt heltidsvikariat fem till sex veckor under sommaren 
Anställningsform: Behovsanställning – Behov av extra arbetskraft  
Arbetstider: Varierade arbetstider  
Urval: Sker löpande 
Sista ansökningsdag: 2019-03-31 
Antal platser: 10
 
Vi söker dig som  
För att passa i rollen som förare hos Båtbussarna ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av buss- eller taxiyrket och goda erfarenheter inom service. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende.
 
Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata inför nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden. Ofta är du det första intrycket för turister som kommer till Sverige eller början på resan för utresande kunder. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. 
 
Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, men även att du kan samarbeta med dina kollegor. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider kommer att variera. Detta kräver att du är flexibel vad gäller arbete tidiga morgonar och sena kvällar. 
 
Krav på utbildning och färdigheter: 
D-körkort  
Godkänt YKB för buss (minst till 2019-12-31)
Digitalt färdskrivarkort 
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
Goda kunskaper i engelska i tal då utrop sker på engelska 
Möjlighet att gå en 5 dagars utbildning på heltid 
Kunna vara 100% tillgänglig under juli-augusti  
 
Meriterande 
Tidigare erfarenhet av buss- och taxiyrket 
Tidigare serviceerfarenhet  
Egen bil (för att kunna ta dig till de olika depåerna alla tider på dygnet) 
Ytterligare språkkunskaper 
  
Vad vi kan erbjuda dig 
Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Du ges möjligheten att göra kunder nöjda, och förgylla turisters upplevelse av Stockholm, genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är miljöanpassade. Båtbussarna erbjuder utbildningar inom olika områden, bland annat i kundbemötande och ”Smart körning”. Vi fortbildar även våra anställda för YKB. Alla bussförare hos Flygbussarna har möjlighet att påverka sin ersättning genom ett ekonomiskt incitament som är baserat på kunskap och prestation. För mer information om vad vi kan erbjuda våra anställda, besök https://www.batbussarna.se/om-oss Visa mindre

Bussförare till Vy bus4you

Ansök    Feb 21    Vy Buss AB    Bussförare/Busschaufför
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Är du en av Stockholms bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?  Vy bus4yo... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Stockholms bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster? 

Vy bus4you är en del av Vygruppen och en av de ledande aktörerna inom kommersiell persontrafik i Sverige. Vy bus4you kör expressbusstrafik till och från stora och medelstora städer i södra och mellersta delarna av landet. Vi har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vi rekryterar nu till vår verksamhet i Stockholm/Sollentuna

Tillsammans med Vy flygbussarna utgör Vy bus4you den kommersiella avdelningen och därför kan vi erbjuda möjligheten att arbeta för båda varumärken inom Vy-koncernen. På Vy flygbussarna trafikerar vi tre linjer till/från Arlanda samt Skavsta, Västerås och Bromma flygplats. Innan du börjar arbeta kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera båda varumärkena i Sollentuna.

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy bus4you ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att hantera nya utmanande situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.    

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Du ges möjligheten att göra kunder nöjda genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du omfattas av Bussbranschavtalet.
 
Mer information om Vy bus4you finner du på bus4you.se.
 
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!?

Kontaktinformation
Emil Nilsson, Platschef, [email protected]

Arbetsplats
Knistavägen 3

191 62 Sollentuna Visa mindre